B U S

Igår lekte jag med Madeleine vi hade frispel sen drack vi tranbärsjuice och jag fick en knäpp höll på att ramla ihop tror inte jag tålde det där liksom ^^ Men iaf . sen skulle jag leka Eminem då kom jag på att vi kunde spela in en skräckscen i gamla huset vid station, vet inte hur jag kom på det men iaf . vi sminka oss massor tog på oss silvriga klänningar och tog med oss filmkamera, Malou, kamrer 3 st och extra batteri och ficklampor och en docka . så gick vi dit . så funkade inte lamporna så det blev ingenting med det. men Malou och jag uppträdde lite iaf . :)
Sen kom vi hem bytte kläder prata med Camilla hennes pappa och hon kom vi åkte till Tobo hämta heidi och yra lite tills vi fick med oss Matilda med. sen drog vi och våldgesta walace. :D
Vi gjorde det igen , Tjejerna kan alla dansa och tog av sig tröjorna . så det ska vara i walace ;) .
Men iaf . vi hade kul. Heidi och jag vet ! ;) . Det lönar sig . Men iaf . sen hem och sov hos älskling .:)
Och nu på morgonen har vi segat sen åkte vi till björklinge och hämta ulven och sen köpte Robin någonting till sin hoj. sen kolla vi lite och åkte hem . : ) Varit och handla med mamma . och sitter här just nu och planerar kvällen bara med Matilda ska typ ringa Heidi med :D ..
Skriver mer ikväll :)

Jag älskar dig Robin Jansson . <3


         ( Madde och Jag innan vi gick till huset )  
  ( Alex får stå för kvällens partybild )








STARTSIDAN


Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.