Lördag

Sista partydagen på lovet och jag ligger hemma själv och kollar tv. kan det bli värre ? :P suck..
Jag vill göra någonting, klarar inte det här att bara göra ingenting. :(
Och en annan grej ska nog börja göra hembränt . låter roligt och så har jag en aktivitet på vardagar och helger då. :P haha göra spriten på dagarna och dricka den på helgerna ;) Hahaha

Nej jag har bra tråkigt. kan ju höra av er om det händer nått.


Puss



Jag älskar dig Robin <3

Onsdag

Hej fortfarande ingen mobil men iaf. Idag har jag inte gjort mkt. vakna runt elva kanske. men igår. var jag med Robin, vi åkte scooter det tyckte jag var kul :) haha men iaf. 5 månader med älskling : ) <3

Saknar en mobil just nu. känner mig så jävla handikappad. :( Kommer den inte snart. ^^


Men iaf. idag ska jag till Stan med mamma och Tim, sen ska jag ringa Madde och Heidi när jag kommer hem, så kanske det blir film mys (: <3



Roooooooobin <3

Josefine

Jaja, idag har varit en händelserik dag. Min mobil är försvunnen eller tagen. Ligger kanske och vilar i snön eller hos någon annan :P men iaf. så har ingen mobil nu för tillfället. men mamma beställde en ny idag. så den kommer väl om ett tag, men hur ska jag leva tills dess. ^^

Men nu är jag med älskling iaf :) men han sover. lite trött tror jag gullunge!

5 månader imorn med (: <3





Jag älskar dig Robin <3

Påsk

Hallå hallå. Igår var en väldigt bra dag. först var jag med Cecilia och vi lekte och sjöng och fixa lite. sen åkte jag tåget till stan med Heidi och åt på Carl philip det var underbart. drack vin till maten. och hade det allmänt mys, sen ut lite på stan Heidi spana efter killar och sen ragga hon Cigaretter. sen när hon hade köpt det. traska vi vidare till tåget och drack och spela kort på tåget sen hoppa Linnéa och gänget på i Örbyhus och så åkte vi till Tierp till Carolines fest. det var helt okej. vi hade kul iaf. men sen sluta det hemma hos Walace med Robin. sen Hem idag och åt och suttit här och väntar på maten och påskägget ^^ hahaha ...

Men iaf . jag har ordnat lite i mitt hår. nu ser det ut såhär.

image55

Cher

Haha varit på affären nu. köpt påskägg och försökt tagit med min virriga mamma hem. det är bra roligt ibland :) Träffa Caroline med :)

Nu sitter jag med hög volym och lyssnar på Cher - Turn back time.
Bra låt. (:


Sen ihelgen är jag på party humör med. eller är det nu (: haha .. ^^



Godmorgon

Ja Godmorgon. (: Vaknade nyss skönt att sova länge och bara ligga att drömma några timmar på morgonen, jag är sån jag. drömmer inte på natten drömmer när jag halv sover (:..
Idag ska jag ut och gå en promenad sen ska jag städa rummet och så ska jag klä på mig duscha och typ görra sit ups ! Bra Josefine.
Ringa Heidi med tror jag :) Om jag hinner med allting. annars kommer jag bara lägga mig och snacka med henne och tappa lusten för att städa te.x . haha . Sen kanske Robin kommer och hämtar mig. eller kommer hit :)

image54

Nu ska jag iaf äta frukost sen städa .





Råååba <3

Pass på

Nej allvarligt. jag måste börja träna! och med en vardaglig aktivitet. så jag har nått att göra i veckorna.. Det är kasst att bara sitta hemma vid datorn :( . Jag vill verkligen ta tag i det. men jag behöver en spark. så ja kan börja. och en gymkort eller nått ^^ Kan ju önska mig det i påsk ägget (a)

Men iaf. Blir nog sängen snart. har bara suttit hela dagen och ledig imorn. vad ska jag hitta på då da ? springa lite och sen kameran. :) Den kan ju få lite tid nu. inte för att det finns så mkt att knäppa på i Örbyhus får typ åka någonstans. (: Nån som har ett förslag vart man kan åka där det finns saker att knäppa på ?

Godnatt allehopa iaf.


Jag älskar dig Robin. massor.<3

Björn

Asså människan är ju bara för skön ^^
Björn Gustavsson. man kan inte sluta titta på filmerna (: Haha han gjorde min dag iaf .

Sen har jag litet löfte jag vill lova, jag ska bli en bättre människa.

1.
Bli en gladare människa
2. Strunta i hur kvällen slutar, ha kul kvällen ut.
3. Ha roligt med mina vänner och ta vara av tiden med dom (:

Dom tre målen ska jag börja uppnå. för att få bättre dagar, bra att ha nu fram till lovet. (:

Sen har jag tänkt på det där med kamera med. Blir nog en Advent 8 megapixel. sån som jag hade fast lite bättre. (: Inte så dyr heller. bara en fest kamera ju!





Palmen

Nu har man stått klart i palmen, skulle kunna stå där mkt längre om jag ska vara ärlig. mkt roligare än skolan ^^ haha..
Men iaf. till den stora saken. Bilddagboken :P vad fan har dom gjort. pinsamt ju..
läste lite i forum kolla lite det var ungefär 1365 sidor med folk som klagat hitta två som tyckte det var bra typ (: haha pinsamt läge men iaf . jag tycker dom ska ta tillbaka den gamla orka ändra hela tiden. kan ju bara fixa funktionerna bättre typ att det går fortare och att det finns mer saker och texter att välja på :) men iaf..


Kollat på en kamera idag med en.

FUJI FinePix Z10 fd wasabigrön
image51
Vill ha den. men kommer kosta mig lite kosing :P så måste tänka på saken ^^



Rooooobin <33

Kaka

Jaa vakna med älskling idag. kan säga har varit en händelserik helg men iaf. orka prata om den. lite supande missade tåg och bussar hit och dit ^^ men iaf . var kul iaf, sen massa skitsnack men aa skitsamma jag har iaf sagt mitt och varit ärligt sen får du tro vad du vill men du är iaf mitt liv.

Sen har jag varit med älskling hela dagen igår vi gjorde inte så mkt sov och snarka lite och åt ^^ haha som vanligt. Vi var dekisar ^^ . och idag har vi slagits lite alltid kul :)

Men men nu vill jag åka utomlands. är trött på det här skit vädret, jag vill åka till nått kanack land där jag hör hemma ;) . haha ^^

Jaa Bilddagboken målar om med. likabra det ;) så sitter man inte så mkt vid datorn..

Jag har också blivit kär i kakor igen :D Ska kila och äta kaka nu : )

Puss på det : *

Rooooobin <3

Lördag

Jaa bara för man var så taggad och hade såna förväntningar så blev ju fredagen inge lyckad, men skitsamma skiter i det. Idag är en ny dag och Lisa kommer hit :) Men jag vet inte vad vi ska hitta på . Nån som har något förslag. Men men. Jag har börja använda PS nu igen. det är lite kul ^^



image50Resultat av en bild idag ^^

Skriv vad ni tycker :)

Fredag

Taggad till tusen förutom att jag är hungrig men vill inte göra mat och finns ingen mat heller så skiter i det. palla sånt hela tiden, man klarar sig ;)

Party iaf ;) . fett skoj.

Solat idag med älskling :)


Jaja fett ont i huvudet med. men ska kila till affären så man får lite motion och lite nya strumpbyxor .:P haha


Rooobin. <3

Suck

Jaa jag är behov av ett jobb, jag vill verkligen ha ett jobb. Varför funkar ingenting när man verkligen vill det?
Ja ja snart kommer SISTA april iaf :) Längta !

Idag har jag varit i Palmen det är alltid skoj, men tråkigt när det är lektion. bara sitter man där. men lite jobbigt när det är mkt folk med för jag blri så nervös :P haha . töntjag.

Men iaf. sen har jag bara sovit :) skönt det med. Saknar älsklingen med :)

Jag känner för att gosa med Heidi imorn :) Bara ligga och mysa och sen ut på våra äventyr som vi gjorde förr. Bara du och jag :)

Vill ha sommar nu med. :) hhaha .

Ska sola imorn :) Skönt det.

Älskar dig Robin <3

Fint sörru

Jag vet det här låter helt sjukt, och som Madde och jag är värsta alkosarna men vi super ! haha .fett bra . sitter och dricker vin och cola och tare chill ;) . hahaha
Vi är bra drastiska ^^

Hare gött ;) <3






Robin Jansson<3

förstår inte.

Jag har världens bästa kille. underbarast i världen. underbara vänner. min mamma. men ändå är jag inte glad. jag är ju dum i huvudet. ändå känns det så tomt. Ni gör mig så glad, men när jag inte är med er. tänker jag på allt. på hur patetiskt mitt liv egentligen är. Jag ska inte tänka såhär jag vet, men ingenting jag kan göra nått åt. förlåt för allt. inte meningen att jag ska vara dryg eller jobbig. men ska det vara så svårt att trivas och passa in och känna sig som att man faktis är omtyckt av folk man inte är med?.
Jag vet jag är inte som andra men jag vill inte det heller. men jag vill vara lagom normal iaf. Varför kan jag inte det? är det för att jag inte växte upp i en familj med mamma och pappa ? Nej det är klart det inte ska vara så. Jag orkar inte bry mig om sånt längre. tänker hoppa ett steg åt sidan och pröva på ett annat spår. om inte dte heller funkar skiter jag i det här. orkar inte ha en klump i halsen jämt.

Jag älskar dig Robin mer än vad mitt hjärta kan förstå. jag fattar knappt själv att jag har en så underbar pojk som dig. det är som en saga. eller en dröm, man bara väntar på den stora draken som ska äta upp dig eller att mamma väcker mig. jag hoppas det aldrig händer. du är allt. du är bra. <33

Och såklart jag vill absolut inte byta ut mina vänner mot min pojkvän jag vill kunna ha allt (: men ibland kanske sina kompisar känner sig bortglömda. men dom ska veta att jag aldrig skulle glömma dom. aldrig. det är ni som gjort mig till den jag är idag. Tack.

Skitblogg skitsnack innan jag sover. Ni er bra. <3

Sjuk

Ont i huvudet som satan så blev inget jobbande idag :/ illa, men tar igen det på torsdag :)
Iaf jag åkte hem från skolan med. less på den skulle bara kunna bomba den :P haha och jag ska gå tre år till :P suck..

Kan ju lägga upp bilder på dagens outfit.
1. Klänning - Gina tricot
2. Linne under - H&M
3. Strumpbyxor - H&M
4. Halsbandet - Fick jag när jag var liten, en amulett med mitt namn på :)


image46


image47
Fuckface, men iaf .... Inte så mkt smink på mig idag heller, ska nog börja köra med det. lite puder och ett lager mascara :)

Saknar Robin redan. :) Var hem och gosade med Heidi lite idag med innan jag åkte hem. mys:) båda somnade.

Hjärta på er <3

Tiiisdag

Hej nu sitter jag i skolan igen och har tant jäveln Louise. JIPPI, hon fattar ju nada. men iaf, ska bara vara här till lunch sen ska jag jobba, kulkul, kommer hem tolv inatt. så skriver då igen om min dag.

Heejdå.


Robin <3

Lite bilder från helgen med.:)

image41
Madeleine och Jag innan mys hos Matilda i lördags :)



image42
Amelie hemma hos Matilda när vi kolla melodifestivalen :)


image43
Hannah hemma hos Matilda, busar. :)


image44
Matilda och jag på G såklart ;)

Hjälp

Hallå nu skulle jag behöva lite hjälp med att fixa min blogg. någon som är frivillig ? :) Jag vill göra om den lite, eller ganska mkt . men jag fattar ingenting av det där :(

Iaf helgen har inte varit så bra eller fredagen började men att leka med Heidi, bra grejer ;) sen hem till Garry på party för han fyllde ju 20 :) . det spåra. sen gick jag hem och sov. sen lördagen började hemma hos Matilda mys och mat hemma hos henne med massa flickor bra grejjer det med :) Sen åkte alla överallt och det spåra med mamma kom och hämta mig och Madeleine och jag åkte hem och sov. sen söndagen gick på kursen på call up och jobbade. det var kul och sen hem till älskling och sov. det var en bra dag. förutom att jag fick vänta hela tiden på bussar och skit i timmar. men annars så:)

Idag har jag bara varit hemma hos Robin och myst. orkade inte skolan.:) Skönt vare. men iaf imorn är det skolan igen.kasst men inte hela dagen sen sola sen till gävle och jobba igen (:

Puss..

Robiiiiiin <3

Kanack

Ja idag är det torsdag, vilket betyder leka med Camilla och Sandra  :)
trevlig trevligt. sen sova hemma hos älskling :)


Iaf. imorn är det äntligen fredag ! :D slutar man halv tolv då. sen ska man sola och sen party hoppas jag :)
Behövs med alla :)


Nej nu ska jag kila efter syven :)




Robin älskling du är bra <3

Simpson

Simpson jävla skit spel orka det ! NEJ.

Men iaf. Emma här idag :) Jaa . <3


Skitdag i övrigt lite synd om Emma det iaf.
Men men alla kan ju ha en bra kanack dag.



EMMA IN MY HEART.




ROBIN <3

Säger ingenting

Jag orkar inte med skolan . ge mig ett sommarlov nu.
I need a break now !

Suck på allt som har med skolan att göra.

Nu ska jag iaf fråga om ett sabbats år, :) Kul liv. men men, sen blir det nog Hotell resturang, Önskar jag aldrig bytt från GUC från min klass. Men det är så jävla försent nu . orkar inte med att gå och tänka på det. och allt dumt . kan jag bara inte tänka på allt bra jag har i livet iställe ?, Nej jag värderar det så lågt. förlåt . JAg ska ta bättre hand om mina nära . ! Jag orkar inte mer skit så vill inte förlora någon...

Men iaf idag ska jag fortsätta vara glad som jag var imorse. Emma kommer ju till mig :) måste städa upp så vi får plats ^^ haha . Saknar dig unge !


Robin<3

Tiisdag

Hejsan alla cp barn rullstol rullstol heeeela daaaaan.
Jag är sjuk.eller hest sjuk.

Är hemma hos Rooobin med. :)

Igår var jag hemma med och spela tv-spel hela dagen skönt och tråkigt på samma gång. :P
Idag är jag med hemma. men Mamma är magsjuk så orka vara där ^^^
Hejhopp





Robin<3

Karlholm

Fredag: Fullspäckad. vad fan hände. :P Men men. mkt iaf . Sprang omkring över allt . åt pizza, drack åkte bil åkte taxi hoppa och lekte :) . Kul men ändå tråkigt. men iaf. idag har man ätit ihjäl sig . sen ska jag duscha . känner mig äcklig. bjuden på fest i Harbo med . :P haha . fett skoj eller nå..
Men men ska kila .
Puss på Robin. <3



image40



Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.