måndag

Ja då var det ´måndag igen och jag är trött på att gå upp på morgonen och gå till skolan redan. usch vad trött jag blir på allt. Idag är iaf ingen bra dag! Kan någon göra min dag! .. suck. I fredags var jag på en ålandstripp med, älskling,thyr,carro,jonsson, matteus och anton, det vár skoj :) Sen till jonsson i tierp och sen drog vi ut på tierp och till mark.. Var itneså kul. men iaf. så vi åkte med bodin hem :) tacktack. sen på lördagen var jag, robin och walle och kolla på innebandy match. men jag kolla bara till ett för då skulle jag jobba till Caroline till 4. (: så jobbade sen hem och var allmänt trött och otagg. sen kom Emma och vi tagga och åkte till folkan i tobo. och det var helt okej förutom att det var typ bara jag som var tagg då. Och så var det absint drickande. aldrig mer säger jag bara. kommer inte ihåg mer av den kvällen tack för att robin och Emma tog hand om mig iaf :)... Dagen efter var allt kasst.! mådde bläää! var över till bror igår och skulle fira Iona men hon var inte hemma och dom såg ut som jag ungefär så ar där och fika lite sen gick vi hem laga mat och jag kunde inte äta... låg på soffan så kom robin och åt resten .. (: Sen låg Emma,Jag och Robin å feta i sängen. sen hem till puppen och då kunde jag äta . så åt lite mat med dom (: sen låg vi och sega resten av kvällen. sov illa inatt men det gör inge ska vila dricka te städa rummet! :( och plugga när jag kommer hem. SUG..
Ring mig :) 076 80 31 928 PUSS

Sen blir det synkoll på torsdag! läskigt. pröva glasögon med! .. Yeah!

Jag älskar dig robin Jansson<3

Slut

Nu har jag kommit hem från vattengympan. var riktigt kul de :) Sandra och jag ska satsa på det varje onsdag perfekt dag slipper jag jobba och så tränar älskling iaf :) Jag är trött i bena och kroppen totalt sitter nu och väntar på att kl ska bli tio så ska jag ringa puppi och fråga om han vill sova hos mig :) thiii :)

Nu har jag iaf tagit mig en kopp te och några mackor och mår bra . GODNATT.. Puss

Vattengympa

Arg, less och trött. suck på denna dag. inge bra alls! .. behöver te och gos! någon?
Har iaf varit i skolan en stund idag. åkte tio i elva tåget in.. Sen knäppte äckel kort :P sen bild och hem igen och bara dega framför datorn! Men nu ska iaf Sandra och jag ner och röra på oss med tanterna :) ..

Puss

Te drickar dag!

Sitter i skolan nu har svenska!
Inte så roligt men iaf skriver om Italiensk matkultur ^^

Idag ska jag hem med Elin och dricka te och kolla film :) vi ska bara ha det allmänt trevligt. plugga lite med. funderar på att gå hem efter detta så kan jag plugga lite mer också..

Puss på de!

Glasögon + Fest

Ja som sagt var på synkoll i torsdags ! hhaha säger jag bara ska tillbaka om en månad jag fick inte göra nått för jag såg för dåligt så skulle kanske få glasögon, jag såg bara dom största bokstäverna ! haha .. men men sånt man får leva med.
Sen var det fest hos ulven igår med. Linda, Jag och Emma tagga hos mig och på cyklarna sen stack vi dit. det var skoj och trevligt (: han fick en till salu skyllt av oss :)

Idag blir det tjejmiddag i knivsta och sen party på stan i Uppsala. Kulturnatten :) skojskoj!


Tjaaarå !

 Det här var typ jag imorse! :P ahahahaha

Tzatsiki

Var och åt med Puppen igår (: På tzatsiki .. det var mysigt och rätt god mat :) hihi .. Sen åkte vi hem och gosade och kollade på varg! .. den var bra =) sen sov vi hos mig . var sjuk idag med och puppen stannade hemma med mig och vi tog en tripp till stan för han behövde bromsbelägg till crossen och vi hittade lite annat med. :) köpte två par skor och han ett par :) Har nu precis kommit hem och tänkt checka vad som händer ikväll ingen som vet ? Taggad här jag !

Pling pling !

The Ruins

Godmorgon, hemma idag igen .. Rätt trist men men, synkoll idag halv tre. :)
Tänkte bara lägga ut en film till er:)

Anna Bergendahl
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.621586&renderingdepartment=2.19545

Grymt duktig. :)
Älskling åkte till skolan nyss. lämna mig i det här kalla rummet. vi kollade på the ruins igår. skräck film. rätt äcklig. vi kunde inte kolla ibland :P men den var rätt dålig med. Idag ska vi till stan ikväll och äta mat (: mysigt.

Skriver mer sen när det har hänt lite mer :)

Idol

Har varit i stan nu med Lindii. var sjukt jobbigt. trodde jag skulle palla det men det var dumt när man var hemma och var sjuk så blev direkt sängen och en kopp te och massa halstabletter. suck.. men sen blev jag glad. kollade på idol och en tjej vars namn anna sjöng. asså hon var ju grym. jag vill med kunna sjunga!

Sen köpte jag ett par söta skor, bruna strumpbyxor, nalle till Linda och mig och en kort till älskling ! (: 

 

Just nu sitter jag och dricker te och har fetsören mitt framför tangentbordet. :P
Väntar på robin med så jag kan gosa (: har photoshop i 30 dagar iaf nu :) skönt det. sen ska jag fan fixa det där ;)

10.48

Nu har jag suttit lite vid tradera och lagt ut lite jackor och ett linne så hoppas det blir sålt nu :) Jag fattar typ ingenting av det där men hoppas det blir bra. sen har jag beställt kläder med mamma för ett bra tag sen som ska komma i mitten av september jag vill ha det nu (:.. hihi
  Dom tre hitta jag (: hoppas det kommer snart..

Sen en bild på min skinnjacka jag köpte inte så fin på bilden . inte heller helt nöjd, men jag trivs typ inte i skinnjacka men jag har velat haft en så länge och den var inte farligt dyr heller !


Sen har dom ju som alla kanske vet . stängt OKQ8 i Örbyhus och dom har grävt upp tankarna under marken. och ja dom väcker mig typ varje morgon.. lite små saker dom grävt upp då. :P

God morgon

Godmorgon.. Vaken igen, efter en jobbig natt. skönt att älskling var där iaf. slapp jag vara orolig. (: Jag har förbaskat ont i halsen. så blev ingen skola idag heller. men ska nog kanske sola och ska med Linda till stan nrä hon köper sin snygg jacka.. :P Jag vill med ha den. Jag får vänta. Idag kommer älskling tillbaka till mig vid tolv och gosar. 10 månader idag! Helt underbart ! Jag älskar dig. och kommer alltid göra det.

Imorn är det torsdag. och då blir det synkoll och kanske skolan om jag pallar.
Sen är det fredag. då blir det leka med Emma, sen lördag blir det party med Sandra och Elin. Kulturnatten med :D .. Skoj hoppas jag ! <3

Men nu ska jag försöka kirra photoshop. om det vill funka.. dumma skit ^^

Te.

God morgon . Hemma och är sjuk idag. helt trött i kroppen. orkar inte skolan idag. vilar upp mig tills imorn (:
Robin och jag har försökt fixa photoshop igårkväll gick bra så länge han pillra på det. sen när han gick imorse och sa hur man skulle göra fatta jag ingenting och det står helt still . så väntar på att han ska komma tillbaka till mig :) hihi
Jag har bara lega och gosa hela morgonen.. sen ska jag snart ta mitt te och kolla på tv och sova lite till...
Kanske åker in till Uppsala och köper säng till robins rum med idag :) Hoppas jag gillar att göra om lite . och då kan jag köpa en spegel till mitt rum och stort lakan ^^

Men nu ska jag krypa ner i sängen.. messa! fast svarar inte förän vid tolv. robin har min mobil !

Heej

Innebandy

Kom hem för ett tag sen. Varit på träningen på vägen hem hitta madde och jag en sko. :P sen hörde vi en tant ropa efter oss då trodde hon det var vi som tappa skon så vi låtsades inte höra och gick hem lite fortare och trodde hon skulle ge sig. men inte då . in kommer rösten hallå! -aa ? - vem är det ? - Josefine ? - jaha du har inte tappa en sko ? - nej, - okej inte din kompis heller ?. - nej, var den svart ? - aa. - den hitta vi med. inte våran. aha okejoej. Det är Hannahs mormor. du har ju varit dagbarn hos mig lite då och då. :P - haha jaa.

Lite roligt iaf, men nu har jag bestämt mig iaf. Jag slutar på innebandy, börjar styrketräna och springa (:

Nu sitter jag och har precis lyssna på lite idol klipp och duschat väntar på robin (:  han ska få hjälpa mig ladda ner ett nerladdnings program så jag kan ladda ner PS :D hihi ^^

Skolan imorn! 9.00 - 14.10 (intesäker)  Ring eller messa (:

Godnatt

Länge sen nu.

Oj. nu var det allt länge sen jag skrev här. som sagt sommarlovet är iaf slut och jag går HRRM08 och det ska gå bra hoppas jag . (: En skön klass men bra brudar :)..
Iaf. Nu är det samma dator som gäller. skönt saknat denna dator. min har gått ner till Ingela igen :)
Idag har jag lekt med Sandra och vi har baka muffins med massa goda saker i. fråga om ni vill ha receptet :)
Ska ner på träning halv sju med (: skönt har inte träna sen i måndags ^^ nästa glömt bort hur man gör ^^
Jaja.. I helgen var jag och Robin på arn i fredags och jag köpte en skinnjacka.. bild kommer sen : )
sen lördagen var jag med tjockisen i byxans place och börja kirra och för parta. sen bar det iväg till bror sen var vi där massor sen åkte jag hem och sov med robin . Sen södagen . gjorde jag inte mkt heller ! hihiih .. Någon som har photoshop och låna ut så JA tack!!

Heddå... Ska försöka skriva så mkt jag kan :D



Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.