tjugosjundeifjärde

Nu har jag hunnit med två prov! ena gick bra det andra skit, men hade inte pluggat på nått så var inte så oväntat, färga håret på josefine som jag tyckte vart fint men hon vart inte nöjd :( ätit massa mackor med henne sen åkt med bror och bea hem. hämta mitt smink och varit på affären, sen suttit här en stund och faktis plugga nästan två timmar men har bara hunnit med att skriva orden på engelska sen förhört mamma och skrivit dem på svenska det var faktis nästan kanske sju sidor. sen har jag satt mig här igen men bara för att säga godnatt och snart är det sista. när jag ligger där och drömmer och snoosar kommer en liten gris och kryper ner. det är bara för mysigt. puss på att josefine och jag har kommit på att vi är lyckligast nu. så sluta klaga!
Nu deckar mina ögon,

CIAO

tjugosjundeifjärde

tänka sig att vissa förstår en.
Skönt att vissa bryr sig iaf. jag älskar dig robin, och nej jag kommer aldrig lämna dig. (: <3


CIAO

tjugofemteifjärde

Jag orkar inte bry mig längre! jag är less, less på allt. supa ner sig idag. ja!

tjugofemteifjärde

Varför är tjejer just som dom är ? hör av sig hela tiden och saknar en hela tiden och allt det där, killarna bara lever och bryr sig inte ! . jävla skit tjejer. varför ska man vara tjej ?

Jaja iaf, dissad idag . så ska ut med mamma och gå, sen kanske stan med Bea och Bror . (: tur att nån vill leka med mig, så Josefine ikväll! så får träffa robin imorn! suck, får stå ut . hur ska jag klara PAL en vecka ? :(

CIAO

tjugofjärdeifjärde

Ja som sagt i skolan var det 25 st som kom och åt! katastrof !
Sen åkte jag till stan med alex för att jag skulle handla men jag köpte ingenting , ett par jeans leggings till alexandra för 299:- rena rånet ju ! . usch, sen bjöd hon mig på mat. men surt att jag inte hittade någonting . Imorn hoppas jag att lillpuppen och jag åker till viksta marknad men han kommer dissa mig. men men , sen på kvällen ska jag leka med josefine . och det blir lungt för våran del.

Just nu är jag så trött att mina ögon inte hinner med och jag saknar robin väldigt mkt! :( <3


CIAO

tjugofjärdeifjärde

Nu åker jag till skolan sedan leker jag med Alexandra till stan efter ett tag möter vi upp två snyggingar . Emma och Sandra. sen vet jag inte vad vi hittar på ! (:

messa eller ring! (:

CIAO

tjugotredjeifjärde

Vaknade idag med älskling. var en skum natt jag vakna typ och fatta ingenting kändes as skumt och kändes som jag inte var hemma och som jag föll. :P
Sen började dagen dålig. :/ sedan kom man till skolan och den blev bra . var kul (: tycker nog om servering ändå :P
Sen fick jag mess av pappa, trodde jag skulle få en chock. hade iaf fått en massa pengar :D så nu har man pengar på mobilen igen och kan nå om världen ! haha

Idag ska jag se om mitt  bankkort vill komma . Linda som har det. sen ska jag ta ut pengar till lisa, alexandra och linda :P haha

CIAO

tjugoandraifjärde

Nu har jag lekt med Lindii (: det var skoj vi gick inte så mkt eller ner till affären hämta ut paket till båda hihi och så gick vi hem lata och lekte lite, la ut ett par jeans på tradera till mig (a) sen så gick vi ner till gullans och åt kebab . fy! men gott var det . så imorn blir det gå gå gå ! för idag har jag alldeles för ont ! :P Jag fick iaf
2 par leggings (svarta,gråa)
4 par linnen ( 2 vita &1 gult & 1 blått )
1 bh ( cp storlek men kan ha ! )

Jamii lite bilder, men bh:n får ni bara tänka på inte se ;) bara robin.

 ser dock ut som långkalsonger :P haha men det är leggings :P
Jag har lätt hittat min drömbil, kan någon köpa tack ? jag hade ju en tjänst. kan det bli att sno bilen till mig ? (a)
http://www.blocket.se/vi/21325407.htm?ca=10_s

CIAO

tjugoandraifjärde

Sitter här, ont i hela kroppen typ efter idrotten igår, men det är skönt då vet man att man har kämpa på! hihi Sen så har man jobba på idag till halv ett då man sluta och tog bussen hem och kunde hålla mina ögon öppna på bussen, det var läskigt. så man satsa på att sova när man kom hem, men sen när man kom in var man pigg så blev lite iordninggjort!

Ring svealandskött ska ringa upp efter fyra.
Ring mamma hon skulle ringa upp efter paketen kommit vid två, om vårat kommit :D
Linda ringde kommer vid tre, då blir det ut och gå.
Ringa robin vid fyra det med.
Lisa messa ringer dig på rasten.

Nästa vecka blir det mkt som ska göras!

Matte prov kap 4  Måndag
Hotellkunskap kap 1  Måndag
Engelska prov kap 22-24  Tisdag
Yrkesskador  Onsdag

Ojoj, nu måste jag plugga det är ju liksom inte så svårt, man är bara lat !

  Inte långt kvar nu !


CIAO

tjugoförstaifjärde

Sitter på svenskan som vanligt när jag skriver i skolan :P haha , sitter med Josefine vi snodde några högtalare och lyssnar på Michelle Williams feat flo-rida we break the dawn haha . digg digg !
Lyssnar på en massa bra låtar . haha . :P

Vi gör ingen annan nytta men det kunde väl alla förstå, idag ska jag hem och kolla om min mamma är hemma då blir det ut och gå! :) hoppas. det behövs.

Nu kom Johan och störde oss så nu måste vi gå.

CIAO

FREDAG

På fredag ska jag leka med Emma så alla vet. så om någon planera annat för mig går det inte! för det var så fruktansvärt länge sen jag lekte med henne !

tjugondeifjärde

Chillade med cooling Elin i skolan (: haha, sedan var det prov dags  gick faktis bra! , tror jag, har ju inte sett resultatet än, men iaf. Sedan gick jag mig en sväng till hemköp med hopp om att sola men bankomaten var trasig och jag ångrade mig så köpte mig en bravo juice iställe & satte mig på tåget (: Sedan när jag gick från tåget så stod dom och spolade vatten på stenarna typ som dom lastade på tåget :P intressant . not! . :P

Sen när jag kom hem skyndade sig mamma in i duschen sen tog vi oss en tripp till affären och posta mitt paket och handla lite men jag smet dock för att hinna med bussen som jag precis hann med till robin sen när jag kom vig ögge så kom han ! tajmat. så har vi bara myst, ätit mat, varit ute och gått i skogen ganska långt med lovisa och bimbo. sen nu tränar han och jag sitter här och väntar på att få duscha och äta lite gott (:

CIAO

tjugondeifjärde

Sitter i skolan på svenskan och gör inte ett dugg som vanligt. Har en svenska uppsats till v.23 som vi ska göra. så lite förslag på vad jag ska skriva om ? vad som helst. kom igen! .

Idag blir det iaf prov halv tre, sen ta ut lite pengar och kanske sola . och leka med robin (: blir bra det.
Jag har iaf gjort en god gärning idag. så nu har jag en på besparning. (:

Igår var jag less. riktigt less, böla som en gris och var allmänt sjuk i huvudet.


CIAO

nittondeifjärde

Ja nu har jag plugga mig lite smartare och kolla på wipeout, sedan bara suttit vid datorn och vänta.
Men verkar inte som robin kommer, som vanligt är klockan runt 11 och han är seg :P huhu, så nu tänker jag sova och skita i han om han inte ringer inom 10 min. :)

Godnatt.

nittondeifjärde

Fredags : Lekte med Lisa vi spelade lite kubb sen spelade vi golf med crocket pinnarna och sedan lekte vi lite bond, sen när vi skulle ut och filma lite träffade vi på woll som vi pratade med i en timme ungefär. sen följde vi med och lämna han på fest i upplanda, så fortsatte vi gå hem sen åkte vi med Micke och Robert hem till robert och kolla på film , " good luck chuck" men jag somna. sen åkte vi hem och sov (: härlig kväll, skönt att ta det lugnt med. behöver det kände jag !

Lördags : Åkte med robin till bergby och kollade när dom åkte och fotograferade lite (: sen åkte vi till gullans och åt sedan hem och mös sen skjutsade han mig till affären där jag mötte upp lite söta brudar sen gick vi hem till mig fixade oss och började dricka lite. sedan åkte vi till Elin som fyllde 16 år! var där och dansa och hade kul, sedan bar det vidare till Örbyhus där Bella hade fyllt 18 år! så festa vi där , dansa, åkte hiss, sprang runt och var galna och allt kul, sen gick lisa, robin och jag hem och sov. och sen när jag vakna låg bror på schäslongen med ! :P hahaha kul kväll tack Elin och Bella som höll i festligheterna ! .

Söndags : Jag vakna med några grisar, sen åt man en macka typ följde lisa till tåget vid två åkte med mamma,ingela och yannice till stan, fick ett par fina svarta skor (: och så var vi på IKEA och lite mer. det var skönt nu har jag bara ätit och väntar på bättre tider ska plugga! eller måste rättare sagt! .



CIAO

sextondeifjärde

Nu har jag sola med ! :P mysiiigt. sen har jag prata lite med Lisa i telefonen blir till att leka med henne imorn. :) greeeat .
Nu kom robin med, så blir väl kolla film kanske . :)

CIAO

sextondeifjärde

Haha det är som högst 18 som läst min blogg.. varför skriver man blogg för?  :P När ändå ingen läser. ;)

sextondeifjärde

Igår gick jag faktis 6 km med mamma och Ingela, duktig! . Nu börjar man kanske lära sig lite !
Sen så mös jag bara med älskling. fast jag somna fort. Idag har jag gått upp tidigt för att vara i köket med tvåorna . det var väldigt kul idag men tiden gick sakta iaf. tråkigt. men men Alexandra och Jag gjorde massa sallad! hihi och Robin hjälpte till lite med. :P

Idag har bröderna varit här och vi har laga mat och ätit lite köttfärssås och spagetti :P hihi gott sen kollade tim och jag på lite saker på internet . och han snodde två biljetter :P hahha jag har dock min kvar :D Yiihi .
Sen kommer älskling då blir det kolla madagaskar 2! :D

CIAO

femtondeifjärde

Godmorgon!

Igår cyklade jag 15 km! väldigt duktig tycker jag ! . stolt över mig själv att jag orkade , när det var tre km kvar . kom robin springandes han mötte mig (a) så han sprang 6 km igår han. (:

Idag ska man till roliga skolan igen då! :( Har knappt sovit inatt så hoppas det inte blir allt för jobbigt. har inte gjort arbetsskador eller plugga till provet så får se hur arg kerstin blir! .

Sen blir det åka hem och skriva ut Peace and love biljetterna och gå över med dom till Tim (: sjuklingen .

nu ska jag sova en tjugo min sen traska till bussen.

CIAO

fjortondeifjärde

Nu har jag cykla till Elin duktig jag! behöver plugga men det är roligare att träffa elin :)

Vi har iaf kommit på att hon fyller år på lördag och då ska vi festa tycker vi. så säg gärna till om det är fest! (:



CIAO

fjortondeifjärde

Försov mig idag och sen var jag väldigt arg när jag vakna dörrar och andra grejer rök så var lika bra att stanna hemma och om jag ska vara ärlig så hade jag inte plugga till matteprovet heller. men det gjorde ingenting . Gav robin frukost på sängen sen var det underbart väder så har spela lite fotboll, kubb, sola och duscha och ätit och hunnit med lite. snart ska jag cykla till Elin sen ska jag cykla vidare till älskling ikväll! blir intressant!


CIAO

trettondeifjärde

Sitter här själv! lämnade lisa vid tåget kvart i sex cyklade vidare till mamma på affären tänkte tigga lite till att sola men så stängde det självklart sex! . Jag som verkligen behöver det men iaf. hoppas på imorn iställe! .
Imorn ska jag förmodligen också vara med Elin en stund sen plugga som en tok till livsmedelshygien provet. ! kul. och idag borde jag plugga till matte provet, men har inte gjort någonting. måste skärpa mig! .
Väntar på mamma så man får lite sällskap. :P Sen ringde min kära bror Tim idag med! med en glädjande nyhet!

Tim :  Ska du med till peace and love eller ?
Jag :  Javisst jag är ju så rik! ( ironi )
Tim : Ska du med eller? jag lägger ut .
Jag : Ja det är klart!

Så imorn eller när det var blir peace and love biljetten beställd! yes yes yes . nu är sommaren räddad och jag kan bara slappna av .

Nu ska jag slänga mig på soffan och kolla på tv och försöka plugga till matteprovet, men jag kommer somna .

CIAO

trettondeifjärde

Ojoj vilket lov säger jag bara ! (:



Lördag : Fira Lisa hemma hos alexandra och så. drack gott och åt gott och dansa dock mest jag och lisa ^^
Söndag : Vakna hemma hos Lisa sen åkte vi till alexandra och härja och jag fick helkropps massage. :D helnöjd.
Måndag : Var till stan med Maria, stefan och robin, inte för att jag kommer ihåg det och tror det var så men men. :P
Tisdag : Lisa, alexandra och jag var till sthlm, alex och jag köpte löshår! :)
Onsdag : Var jahg typ less hela dagen sen åkte jag till Karolina och mös med henne, lisa och alexandra! (:
Torsdag : Kom mina clips jag budade på så satt i löshåret och jag åkte till stan med robin och vi köpte lite grejer till crossen. sen vart det middag hemma hos robin med familj + vänner.
Fredag : Firade robins farfar tage 70 år! och så skjutsade vi rickard till martin, robin körde loss i rickards bil :P sen åt vi bara massa till och kolla tv (:
Lördag : Påskmiddag hemma hos Ella sen skjutsade rickard mig och robin till tåget vi tog tåget till jonsson där storken med kusin dök upp och vi åkte till lisa där vi förfestade och sedan kom lisas pappa och vi åkte . race:ade och vi vann ! ;) haha sug på den. Sedan 18 års fest för Jennifer och Linnéa . väldigt kul faktis! sen skjuts hem till jonsson och robin och jag sov där.
Söndag : Blev hem till robin var bara där och var död. sen så åt vi lite mat hemma hos ella igen för det fanns så mkt kvar, Spelade kubb med lovisa men jag förlora sen spela vi mot robin och vi förlorar sen fotboll och vi vann faktis. :D sen bara decka. :P
Måndag : Åkte hem tidigt och sen kom Lisa! vi har spela kubb och jag förlora som vanligt. sen har vi plugga lite och ätit :).
Nu ska vi ut och gå ! (: Skriver mer sen. :D


CIAO

niondeifjärde

Uscha! Ja igår var inge bra dag , var less, sur, depp hela dagen. och sen gick allt ut över robin. sen skjutsade kära Bea mig till Karolina, där lisa och alexandra med var (: vi åt lite chips och mös och rökte vattenpipa och drack påskmust ! väldigt gott faktis har jag kommit på. (: sen åkte jag hem och robin hämta mig. Färgade håret när vi kom hem . mamma var så snäll så hon köpte det till mig :) .. hihi. saknar mamma lite (: .
Idag så fixade jag mitt löshår lite. för jag fick ju låna 4 clips av alexandra.  så åkte jag och robin till stan och köpte lite grejer till hans cross och jag godis till hans påsk ägg. hihi. Sen så när vi kom hem så hade mina clips kommit! redan . hon skrev att hon skulle skicka dom idag. men så kom dom idag med. wihoo så tog bort alexandras och sydde fast mina . så nu är jag lång hårig.
sen blev det lite middag med robins familj med vänner + en.

Suck, varför är man så blyg som jag är. inte undra på att man mår som man gör ibland. lite stake tack! . haha, jag hatar överdrivna och mongo människor. skaffa er ett liv det är bara synd om er som är så störda.

Nu ska jag iaf fortsätta lägga upp lite bilder på bdb : sachasuan  (:

CIAO

sjundeifjärde

Idag vakna jag hemma hos älskling  med tanke att åka till Tierp till svealandskött och prata om sommarjobbet, men blev inte så för två grisar ringde och tyckte vi skulle till Sthlm så vi åkte dit. hihi . Blev löshår för Alexandra och mig ! hihi sen blev det fina jeans leggings beiga för Lisa och ett jätte fint linne till helgen kommer bilder på henne efter helgen ;) haha sen så budade jag på clips på tradera och vann! 24 kr typ ska jag betala för 12 st ;) skit billigt ju hoppas bara swedbank börjar fungera snart! så man kan betala så dom kommer imorn eller övermorrn.
Sen rökte  vi lite vattenpipa på taket . mysigt ! sen välte lisa allting så då sluta vi :P haha
Sen har jag lagt ut lite kläder på tradera med! kolla och buda !

http://www.tradera.com/Kjol-auktion_89192630
http://www.tradera.com/Klanning-auktion_89193067
http://www.tradera.com/Klanning-auktion_89193363
http://www.tradera.com/Klanning-auktion_89193668

Nu snart kommer älskling hoppas jag ! Imorn blir en toppen dag! (: <3

CIAO

sjätteifjärde

Underbart väder ! det bara glider på. Sluta aldrig! grilla imorn kanske Lisa? :D

Onsdag blir det stan med Lisa, Karolina? och Alexandra och titta melody club

Igår åkte jag hem från Lisa och Alex kvart i tre sen kom mamma och Ingela å hämtade mig i Tierp kvart över tre, sen handlade vi lite sen hem så kom Carro efter en stund var med henne och sedan hämta vi Adde och Robin i Tierp. Sen mös jag bara med Robin hela kvällen (: Och idag har vi snott med oss Socca till Robin och låtit henne vara ute lite och hon gilla det. och sen har vi kolla till båten med, hehe den satt fast under isen och snön kan ja lova, sen följde vi med Stefan och Maria till stan, bytte mammas skor och handla lite. Robin köpte nya skor. fin fina ! Sen har vi varit ute i det lilla solsken som fanns kvar och det var väldigt mysigt ! :) sen nu tränar robin och jag bara fetar, blir dusch sen och bara mysa imorn blir det springa lite på morgonen kanske jag var taggad men inte robin, hoppas! sen blir det åka till Svealandskött och prata lite (: 

Lyckligare än du nånsin varit!

CIAO

femteifjärde

wowowow.

Blev mys middag hos alexandra för att fira lisa igår! (: massa trevligt med massa trevligt folk (: alldeles perfekt! fast dock bara Lisa, Karolina och Jag som var taggade på att dansa så blev lite dans på bordet ;) haha . Blev mkt bilder med! men inte så fina på mig dock men jag lägger ut det sen när jag kommer hem för är hos alex med henne och Lisa nu :) hihi.
Ikväll kommer Robin hem från studentkryssningen hoppas han hade roligt! :) kanske följer med Carro när hon ska hämta dom . :P

Idag är det inte så kul väder men iaf, blir att grisa med dom här sen blir det hem och duscha! :P ser förjävlig ut . ^^

I love my girls!

CIAO

tredjeifjärde

Nu har jag duscha, mamma kom hem på lunchen och gav mig en twister och så hade hon köpt bagels och apelsiner :D mums. Sen fick jag min dekleration och jag fick faktis tillbaka 2500 typ lite mer :D . Glad men det kommer inte förän vid midsommar. så har inga pengar till peace and love biljetten :/ vet inte hur jag ska göra :(

CIAO

tredjeifjärde

Hemsk natt :( Sov själv, kunde inte andas, vakna hela tiden, drömde massor, inte mkt sömn men iaf. upp tränade lite granna sen frukost, nu blir det duschen sen ut lite :) Hemma och är sjuk :/ hatar det här, Mamma har kommit på att det kanske är allergi när katterna släpper så mkt hår nu . :( jävla katter .

Sen kommer älskling och det blir mys för hela slanten hela kvällen :) <3

CIAO

andraifjärde

Har kommit och tänka på vad bra min hy har blivit. för att skryta lite. nej då men, jag kunde aldrig gå utan smink förr nu har jag nästan aldrig smink ^^ skönt det. :)

Sitter här och väntar på mamma . som bara skulle över till Ingela och hämta lite grejer men som alla vet om vuxna människor och Lisa så tar det tid för dom ska prata med alla ^^

CIAO

Bilder

Nytvättad och proffset jag bytte däck :D med lite hjälp men det räknas inte ^^
Jag och bimbo solade lite på höskullen (: och pluggade där, väldigt mysigt och jag fick lite färg ;)
 Vi kollade lite på Lovisa som lekte runt lite med Filippa (:

andraifjärde

Ont i halsen idag :( ska snart ringa mammii och säga att jag är hemma (: vet inte hur hon ska sjukanmäla mig men men. sen ska vi vidare till Uppsala (: sen ska mamma har Demo . blir najs.

CIAO

förstaifjärde

Nu så har jag faktist tro det eller ej bytt däck på robins bil sen hjälpte jag han med hans mormors bil med. :P haha och han gjorde sin pappas bil med men då satt jag på höskullen med bimbo och solade mig och pluggade lite. hoppas det är bra ska visa mamma ^^ haha . sen så åt vi lite och sen kollade jag på halvåtta hos mig, klockan går så fort när det är så ljust . :P haha . sen ska vi duscha och äta lite gott jag är så sjukt godis sugen! :( suck . men men hoppas jag blir glad iaf. hihi . nu ska jag ut till robin och kolla till han (: han tränar ^^ 


CIAO

förstaifjärde

Nu har jag städa med mamma hela huset. duktig ! :) Sen har jag jätte ont i halsen :( Sitter nu och lyssnar på radion typ 10 låtar i rad av Ida Wiklund från örbyhus (: duktig hon tycker jag, fast jag har lite svårt för när man går upp så där ljust med rösten men annars är hon jätte duktig :) Sista låten nu, sen blir det för mig att plugga lite . :P sen vänta på robin :)

CIAO

förstaifjärde

Tänker börjar med och säga Grattis världens bästa Lisa 18 år idag! :) Sen tänker jag säga vår vår vår, ledig idag ! Kerstin är i paris. Sen har jag träna med mamma och Ingela men jag är fortfarande sjuk så går trögt, sen vill mamma att jag ska hjälpa henne och städa men jag har massor att göra men jag antar att jag inte har något val! . :( Sen kommer Robin från att ha gjort nationellt prov till mig och sen hem till han (: Hoppas det går bra för han :) ..

Nu ska jag iaf kolla in vad det är som behöver göras på uppgifterna från Kerstin (: bäst att göra dom iaf. annars blir hon tokig. :P sen vill jag ut och gå med älskling ! <3


CIAO




Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.