tjugoniondeifemte

Idag och imorn blir det festligheter!

ses i uppsala ikväll ;)

Lisa, Karolina,


jag älskar dig puppen !

CIAO

tjugosjundeifemte

Ja i torsdags blev det inte film och mys utan grabbarna hade ju lagt klart taket så blev takläggar fest jag åkte tappert dit med älskling. lag mig i bilen för det var så mkt mygg för dom skulle självklart sitta ute. jag var ensam tjej så låg där i bilen och drack öl och ville att alexandra skulle komma (: och självklart gjorde hon det ! great.

fredags kommer inte ihåg vad jag gjorde..

Lördags då var det fest i karlholm var hem till alexandra och grilla och drack och lekte lite lekar. så körde robert hem oss ! (: lisa, jag och robin vakna hemma hos oss! sen åkte hon hem, jag och robin gjorde inte så mkt , åkte och hämta walle och alex, sen åkte dom och vi gjorde inte så mkt. sen plugga jag och spela lite sims medans robin åkte cross, då kom nicko, alex och walle och skulle hålla på med den där gamla moppen så dom lekte lite i garaget och jag säger då bara det ! :P haha jag körde lite cross. det var kul (: Sen åkte dom och jag och älskling tog oss ett mysigt bad ! sen så sov vi. (:

Måndag skolan ! inte värt, gjorde ingenting hade inte prov eller nått , så var bara där typ. åkte hem och var med älskling vilket jag kommer vara nu haha , nej då. vi pluggade och åt mat och sånt, sen åkte vi till österby i sista sekunden och köpte lite gott och frukost och sånt (:

Tisdag var i skolan jag och sandra gick vilse barfota så gick fem kilometer barfota! usch, aldrig göra om. sen hem och vi pluggade åt pannkakor och sånt ! sen åkte vi på cross tävling halv sju i Tierp. kollade på den det regnade och var kallt. men det var kul iaf :) sen så handla vi lite mackor och skagenröra på hemköp. haha sen åt vi lite mackor och tog oss en dusch och somna ,

Onsdag, sov väldigt bra så försov mig. som tur var, var älskling hemma och så snäll att han körde mig till tåget, men då gick ju självklart inte tåget så tog bussen senare när jag väl kom dit gjorde jag mitt näringslära prov jag bara skulle göra. sen åkte jag hem igen men hem till mammii och hjälpte henne städa och skulle vara henne sällskap tänkte jag äta mat och så skulle hon följa med på endurotävlingen älskling ska åka ikväll i rörken, nej men då dissa hon mig och skulle köra daniel till uppsala eller nått. fatta ingenting. suck så sitter här själv nu iaf som vanligt när man passar på och tar sig tid och ska vara med mamma . tycker jag aldrig träffar henne längre.

Som sagt rickard har flytta och jag och robin bor nu där han bodde. lite mysigt inge stort å så, men speciellt för mig !
Har hänt massa bra på sistonde och mitt liv är just nu underbart! tack. snaart sommarlov och jag mår toppen.

fredag blir det candy party i uppsala med Lisa och Karolina ! great hoppas det blir kul. fler som ska dit ? :D
Lördag blir det örbyhusdagen med älskling ! :)

CIAO

tjugoförstaifemte

Ja sitter än hemma ! var iväg och kollade lite på fotboll med sandra och hennes lillasyster.. ja det var inte så mkt kvar av den men iaf. sen skjutsade jag henne till ica fast på hennes cykel för det var ju jag som skulle av vid ica, varit där prata med mamma och drog en fika men henne på en gång. sen så handla jag lite och hyrde film och köpte godis till mig och robin, hem gjorde iordning lite popcorn som mat! haha nyttiga jag. sen har jag lega på soffan och titta tv ett bra tag så duktiga jag skulle in i köket och stänga skåpluckan när jag satt här, och kände hur vart det var där inne, gissa vad ? jo Josefine hade glömt stänga av plattan ! idiot. tänker bränna ner hela huset , men det gör faktis ingenting. och jag ångrar att jag inte tog hit alexandra med fyra bussen, för jag har så extremt tråkigt! och robin kommer väl inte komma föräns tolv inatt för jag känner tyvärr han rätt. och då tänker jag kolla på filmen och äta upp godiset själv.. tror hans mobil dog med eller så stängde han av den, skysst. äsch, imorn blir det barnvakt ! tjäna lite pengar. nu ska ja vänta på mamma . hoppas hon köper rosorna ! :D

CIAO

tjugoförstaifemte

Skryta lite ! Madde och jag sprang OK rakan och så rundade vi grabbarna som stod på gården och gjorde i stort sätt ingenting vad vi såg. sen så hem på grusrakan. duktiga! väldigt stolt över oss. sen så har vi spela badminton vilket vi inte var så grymma på, men det är bra kul. och så lekte vi lite i våran träningslokal om man kan kalla det och avslutade med ett yoga pass! sjukt duktiga för att vara oss . mig iaf ! (:
Så nu ska jag väl ta någon att äta och gå ner till mamma och hälsa på eller nått. kanske ringa någon, jag har tråkigt!
ring mig ! (a)

sen ska jag leka med älskling hoppas jag ! han sa det iaf. för det är fortfarande fint väder ! :)


CIAO

tjugondeifemte

Sitter här hemma hos robin nu ! (: han är och åker cross, sen vet jag inte vad vi ska hitta på, jag har lite ont i magen ska nog lägga mig och vila tills han kommer. eller följa med maria och lovisa ut och gå ! får se. kanske hinner med båda.
imorn ska jag iaf träna med madde en stund sen vet jag inte ! får se vad det blir på kvällen :) hihi .


CIAO så länge !

nittondeifemte

Varför ska alltid kärlek vara så svårt ? man tror det är underbart och enkelt.
Javisst det är underbart men det är inte lätt kan jag lova! man vill göra allt perfekt men det blir helt tvärtom. man önskar man inte tänkte och bara levde ut ! (: Ska försöka. Nya tag, satsa mer på mina vänner med. har varit väldigt lat på sistonde och inte sugen på att göra någonting alls!

Idag har jag lekt med Lisa och Karolina och det var underbart kul faktis! (: kul att ni vill vara med mig. vi spela badminton och lekte gjorde god mat, laxspett med potatis och god yoghurt sås! (:

nu ska jag lägga mig i sängen och verkligen plugga! och vänta på att älskling ringer ! :)
Ser framemot helgen! tjäna lite pengar på fredagen sen spendera pengar och leka på lördag ! :)

CIAO

nittondeifemte

Sitter här (: väntar fortfarande på Lisa och Karolina ! :) har inte plugga nått än, har bara duscha och ätit lite. haha ska skriva ut lite arbete och vara duktig. måste ju liksom börja jag ska skriva lite om Hitler och grejer (:
Ska bara höra med josefine vad hon vill skriva om ^^ så vi inte skriver om samma. nog för att vi har samma namn.

Nu ska jag snart smeta in håret med lite bra gejer och sedan ta på mig strumpor ^^ hahha fryser lite .


CIAO

nittondeifemte

hemma ! (: skönt har bara gjort nationellt prov i matte idag sen fick man åka hem. ska plugga massor typ om jag orkar och äta lite nu med mamma (: sen kommer Lisa och Karolina, :D great.

kasta mig in leta överallt efter robins kortfodral men hitta det inte ! haha bara han som fattar.

skriver mer sen, har inte hänt så mkt idag.

CIAO

artondeifemte

Sitter hemma hos robin. lite less idag. eller ja . skitsamma ingen som orkar lyssna iaf. men men, vet inte vad jag ska hitta på har väldigt tråkigt. robin har ju som vanligt fullt upp med datorn och sen träna. så jag får väl sitta här fast jag tycker det suger att sitta vid datorn, men finns inte så mkt annat att göra. inte så fint väder ute heller. Sjuk är man med. kul och jävla pollen allergi som jag aldrig varit allergisk mot förr.


Imorn : Nationella i matte.
Ons : Slutprov i livsmedelshygien och näringslära
Tors :  Ledig ! så någon får gärna höra av sig !
Fre : Ledig och barnvakt. tjäna lite pengar kan behövas.

0730669654

CIAO

artondeifemte

Fredags : serveringen sen hem till malou (: när jag satt på stationen kom det en fyllgubbe som ville låna min mobil han hade blivit hoppad i ansiktet och såg inge vidare ut. sen kom äntligen malou, sprang och hoppa in i bilen. sen gjorde vi en lite drive in på macedonken ! sjöng singstar och kolla så det kan låta, sedan skjutsa hon mig till tåget. och då när vi står där med bilen och tittar lite så ligger det en gubbe på backen som dom sitter och gör hjärt och lung räddning på och tror han var död sen . :/ Sov hos älskling.

Lördags : gick upp tidigt åkte till bergby med älskling det var dags för sommarens första tävling (: och det gick bra , han fick en bra tid och pris ! :) jag fick bra bilder med. duktig jag .
Sedan åkte vi till mig jag fixa mig lite senare till ulven satt där och drack sedan drog vi vidare till månkarbo, där det var helt okej men vi åkte hem rätt tidigt. hem och snoosa.

Söndags : gjorde typ ingenting först. gick hem till ulven och hämta bilen, sen åkte vi hem till älskling och så red jag ! haha gick väldigt bra. så nu ska jag rida ofta. Sen åkte vi och fiska och fick upp en abborre som vi grilla och åt mums ! :)
Sen hem och somna kl sju och vakna halv åtta idag utan väckarklocka. så nu kan man säga att man sovit ordentligt.

fjortondeifemte

Fick iaf bekräftat igår att det kanske iaf. finns en att vända sig till när man är ledsen. låter som värsta fjortisinlägget, men det skiter jag i. min blogg mitt duger det inte. läs inte då.
Och DU ska veta att du betyder mkt och har gjort det länge och jag saknar våra stunder ja det är ett minne blott. men goda minnen är bra. snart kommer nya dagar och nya tag och vi kommer lite släppa varandra helt! saknar dig iiisss

Idag har jag varit i serveringen och det har gått otroligt bra . mkt folk både som servera och åt (: så det var kul. mkt spring och så. men det är roligare när de finns mkt att göra för då hinner man inte tänka att det är lite läskigt. sen var jag och Heidi till marknaden , :P haha vi köpte fem par super läckra trosor ivar och så remmar så klart. och hon lite cocosbollar till svärmor och mor sin.
Sen tog jag tåget hem och har bara gjort ingenting. väntar på bussen till älskling nu. ska vara där sen kommer han hem kl typ halv tolv inatt när jag snoosar lite (: me like !

skriver nog mera senare. har nog inte så mkt att göra hemma hos han. städa lite kanske skulle behövas!

CIAO

trettondeifemte

slapp matten igår så tog tåget hem skyndade mig hem fick ryck och tränade med ingela sen byta om och kasta sig på bussen hem till älskling tränade med han och sen duschade vi och bara kolla på tv. (: tog en lite middags lur med, sen somna man minst lika bra på kvällen igen, fattar inte vad det är för fel, nog pollen. snorig och trött hela tiden.
Idag har det inte varit en kul dag alls. någon kan gärna bara få hänga mig! skithelvetskukfittdag säger jag bara.

* nationella i matte gick inge bra !
* fick höra att man är tjock.
* glömt busskort och allt hemma hos robin.
* fick nekelse att följa med på teater fast jag så gärna ville att han skulle följa med.
* blev glad en timme eller två av att jag inte skulle på teater och åka hem till älskling.
* blev lika ledsen igen när man blev dissa för han hitta roligare saker att göra.
*  Folk snackar så mkt skit! .

Min dag i helhet, så less nu vill jag bara sova, dö vad som helst.
Ska iaf på teatern ikväll med mamma. ända bra som händer idag , imorn blir det skolan sen fortsätta med min död period och fredag blir det nog malou. och lördag kanske kolla på när robin åker cross, om jag inte ska ge igen och skit i det!

Vart finns alla när man behöver någon?


If i were a boy, even just for a day.....

tolfteifemte

Sitter på svenskan och nej jag vet inte vad jag ska skriva om än! sitter bara här och gör massa annan skit. Ja i söndags var det de då min och robins 1 och ett halv års dag! hihi tycker jag iaf är värt att berätta även om ingen annan tycker det,

Det är 40 dagar kvar tills peace and love!
Det är 6 månader kvar tills min artonårsdag!

Nu ska jag lyssna på lugnafavoriter och kolla lite efter nått att skriva om !

niondeifemte

Sitter hemma hos älskling, jag gick upp typ åtta, plattade håret så det är gjort idag, sen så gick jag ut och gick innan jag åt frukost sen in och åt fukost :) mm gott. sen ut till grisen som höll på med hojen eller gör fortfarande. så sitter här. snart är det peace and love. typ bara en månad kvar, snart slutar vi skolan, örbyhusdagen, och jag vill ha sommarjobb!
kul sommar, utan pengar . jaja idag ska ja ut och köra lite , josefine är tillbaka på gatan. så passa er idag. sen kommer lisa (: och det blir marknad i österby . (: sen ska vi väl hitta på nått ikväll (: sen imorn ska jag leka och mysa med robin nästan hela dagen ! :D jippi. för det är faktis. ;) får ni veta imorn .

Nu ska jag vänta lite till på grisen (: ..


Hör av er om det händer nått ikväll ! 0730669654 (mp)

CIAO

sjundeifemte

Hemma från skolan idag, sovit dåligt igen och huvudvärk, så var med älskling hela dagen hjälpte han med hojen, gick bra . vi bytte plast och olja och grejer. sen så har vi mest myst och laga lite mat och duscha ! (: sen gick jag med han när han skulle till tåget, ( studentskivan ) som alla jävlar ska på utom jag för jag är liten :P haha . men iaf gick jag till affären och var där minst en timme :P kom hem med persikohalvor , popcorn smör och mammas gamla matlåda :P haha men iaf, och beställt lite till studenten till älskling ! :) kommer bli fin fint de.

Kanske man vaknar inatt av en liten gris kommer och kryper ner, hoppas (: eller så vaknar jag inte äns. kanske kan sova bra inatt. :P

Nu har jag tvätta mina skor, druckit lite mjölk! stolt. och ska strax krypa ner i soffan men lite gotti när mamma kommer (: blir en myskväll med mamma inte helt fel !

LÖRDAG
blir det övningsköra med mamma på morgonen, sen marknaden i österby eller ballong skiten med mamma, ingela och lisa ! :) great . keep in tuch !

CIAO

sjätteifemte

Sitter här, känner mig inte helt hundra ! .
Hmm ska nog hoppa in i duschen och sen kolla på film ? någon ? har så himla tråkigt. kanske vänta på ett samtal om det kommer snart.. annars orkar jag inte.

Har suttit och studera mina fiskar en lång stund iaf. vill köpa massor och ha rosa sand ! :D

CIAO

sommarjobb

Ja nu har jag iaf ring svealands kött, det är iaf dålig stil av dom att sitta och säga ring då, kom in då och sånt och sen ba nej tyvär, när dom har sagt att jag ska få jobb. så vågade hon inte äns säga det själv, hör na i bkgrunden ba säg det säg så.  men men nu har dom ju äntligen pressa fram det som jag väntad på dom senaste månaderna, så tror inte jag var så sugen på att jobba där iaf . Suck.  kul sommar . nu går det ju liksom inte att hitta sommarjobb.

sjätteifemte

oh sitter och lyssnar på lugnafavoriter och är tok sugen på att få lite sång kurser eller bara få gå och sjunga av mig någonstans. va kul ! jag vill sjunga !
Ingen som har lite sångteknik och kurser till mig ? (:

nu ska jag ut i solen och plugga med en liten smoothie. (: mina solisar ligger i robins bil :(

Sjätteifemte

hemma från skolan idag, depp igår sov inte mkt! ont i huvudet. så kände att det inte var värt, stannar hemma pluggar, städar och sköter om mina kära fiskar, nu vill jag ha pengar så jag kan köpa en till fisk och en ny växt och skit ! (:

* Plugga näringslära
* Städa rummet + ta ner spegelväggen
* kolla på en byrå eller liknande.
* Ringa Svealands ( kanske )



CIAO

femteifemte

Hur orkar man vara tjej egentligen? suck . tjejer borde egentligen bara hänga sig.
Just nu sitter jag här, har inte plugga ett skit till slut provet i näringslära imorn och kommer inte göra det heller, vad fan är felet. så är man arg för att man inte gör det. och kommer vara ännu argare imorn när man inte kan, humörsvägningar på parad för att bara komma fram till mig. skjut er på vägen tack, jag behöver inga flera.

just nu är allt bara fel. jag vill inte göra någonting jag vill bara dö typ ett tag, ligga och tok gråta och sen kolla på mina fina fiskar men det går inte. iställe sitter jag här, och robin kollar på skit fotboll, finns det nå värre än sport på tv. nu ska jag ta och dö lite, men ses i mitt andra liv imorn.

Nu har jag mobil igen .så alla kan ju skriva sina numer . eller messa till mig och skriva ett namn så jag vet vems numer .
0730669654

femteifemte

Skriver inte så mkt längre men ändå ingen som läser men kan iaf säga att jag fortfarande inte har någon mobil !
eller kort, hoppas det kommer ett kort idag !  Sen så snart är det lunch och jag sitter på svenskan och försöker fortfarande komma på nått att skriva om :p

Idag kommer det firrar hem till mig :D wearn är snäll han, jag känner mig lite elak men han sa att jag inte skulle göra det så, i värsta fall om jag inte kan ta hand om dom . så får han tillbaka dom :D arvstagarna . :P hahaha

Snart blir den en sallad med Sandra och det vattnar sig redan i munnen, mango sås :)


CIAO

Bilder

andraifemte

ojoj tiden går så fort tyckte det var julafton nyss :P
Iaf, inte skrivit på länge men inte direkt hänt nått heller, sista april ! vaknade halv sju, alexandra med. vi väckte lisa sju med en liter bacardi i handen frukost på sängen lisa! hon ville typ dö :P haha men iaf . tog oss två groggar en cider och sedan satte vi oss på tio tåget till stan, Lisa, Bea, sandra, karolina, amelie, hannah, alexandra och ja :P sen satte det några söttjejer på tåget med. tog en cider till på tåget allt var fint och bra ! kom in till stan alla sprang till skopunkten och jag, amelie och bea köpte nya skor as snygga kommer kort sen :D haha . sen skulle vi bege oss till stadsparken med bea, då en polis tog tag i hennes hand när vi gick förbi bara. ingen hade nått i handen eller väskor öppna och han frågar hur gammal hon är och ropar in alla, och säger alla som har alkohol i väskan räck upp en hand. och det var typ alla. spela roll om man sa ja eller nej dom kolla. och vi fick stå och hälla ut allt i en brunn sen var jag lite kaxig och han blev arg men jag gick bara :P sen begav vi oss till slottsbacken och humöret var lite nere men sedan blev det på topp igen. allt var mysigt och bra. och vi åt på cupido sen gott gott :D  Sedan så åkte vi till örbyhus och det hände ingenting lite fest utanför tim men ja . sedan till tierp där allt gick åt skogen mobilen gick sönder och kortet med. sov en stund på jonssons soffa tills robin ringde på hans mobil som jag hade i handen sprang ut för jag såg ett tåg trodde det kunde gå till örbyhus men då ringer woll och säger att dom är i tierp och ska köra hem mig ! tusen tack micke! (: frös som en dåre och kom in till tobo där står en liten nisse och väntar på oss åkte hem och sov. sedan igår var jag med robin hela dagen sen åkte han, jag och lovisa och fiska (:

Idag
har älskling åkt lite hoj och jag var med och sprang och fota (: kändes som andra världskriget när jag sprang i stövlarna i leran och man hörde hur dom sköt för fulla muggar :P var lite roligt faktis. hem och spela lite fotboll och ätit och myst bara (: Snart kommer  Emma, Sandra och Linda och vi drar till stenbrottet och badar och leker lite (a)

CIAO



Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.