Zlatan suger

Goddag! Igår så åkte jag, alexandra, karolina hem till robert i hans nya lägenhet, spela lite kort som karolina och jag låna av ett gamling par några dörrar bort! söta :P så drack vi lite, sprang till tåget missa det, bill körde in oss. vi fick inte komma in, gick in på orange, sög pung. fick skavsår, gick till olaerys eller hur det stavas sen gick dom tillbaka till kalas, alexandra jag och karolina gick till mac donalds, åt mat och sedan till tåget och åkte hem till mig och sov!  Idag har jag spelat monopol med mamma till kl tre. klädde inte på mig förrän jag skulle äta, när tim och daniel kom på pizza. mums, nu sitter jag hemma hos puppen som är jätte sjuk och jag är less och trött. så är det självklart fotboll på tv, så funderar på att ta mig ett bad med ljus iställe. så kan dom kolla på fotbollen utan mig :P ahaha . nej nu ska jag spöa brutus. han sitter här bredvid mig . (a)

CIAO

Julmys + trassel

Mamma och jag ska julpynta och fixa idag! och ikväll blir det Uppsala på kalas med några söta brudar om det tillåter? jag har inge busskort! måste fixa fixa fixa! sen så tagga alexandra och få tag i karolina!

Nej nu ska mamma och jag pynta så jag blir lite glad. fick träffa älskade ungen igår också! (:

CIAO

Home

Nu sitter jag och lisa här, det blev en lyckad och väldigt rolig resa! träffade massa nytt folk, lollo hade roligt och det var ju såklart huvudsaken! Kom hem igår efter en lång resa i Sthlm, åt lite cheese burgare på tåget och mamma hämtade oss sedan på station, Bilder lägger jag in på facebook.

CIAO

24 timmars

Nu har jag pussat älskling hejdå, nu drar vi och firar lollo för fulla muggar! Lovat mamma och valborg och hålla mig ombord på båten med och inte ramla i! ..

Blir köra i skolan först, sen sthlm och shoppa lite och sedan träffa lollo! (:

CIAO

skolk

Elin och jag sitter i skolan, elin skolkar matte! illa illa :P Jag ska sitta här tills kl två då tar lisa och jag tåget till uppsala handlar lite inför morgondagen . måste köpa oss en present till lollo med som fyller hela arton år! :D haha . Det kommer bli skööj!
nej nu tycker jag elin och jag ska göra någon nytta, orka sitta här. vi har kolla massa kläder, gjort trafikprov imorse och stått ut med en idrottslektion. haha duktiga.

CIAO

falsk?

Idioter, varför finns det såna överallt. just nu skulle jag bara vilja bita sönder ditt ansikte och spotta det på dig, eller som bror säger slita av din arm och slå ihjäl dig med den.
orka bry dig om allas liv, fjäska och skit, det är ingen som bryr sig om sånt skit, väx upp och skaffa dig ett eget så får du se, det tar på krafterna att låtsas vara någon man inte är.
du säger att alla är falska undra vem som är falsk egentligen!

suck!

CIAO

du å jag

Kärlek

Kärlek är bland det svåraste som finns på jorden tror jag! men jag skulle bara vilja skriva lite om min stora kärlek Robin,

Jag är så underbart glad att jag har dig att jag träffade dig av en slump, hur det kunde bli du och jag, från ett toabesök tillsammans på en fest i walace till två år !
vi började umgås lite i oktober 2007 du kom hem till mig, ulven körde dig oftast hit, vi försökte vara diskreta på fester med, tex. hemma hos roy i gävle, när vi låste in oss i tvättstugan, sedan gick ut åt varsit håll, som att dom inte fattade, hihi. När vi badade bubbel pool i gävle när du och alex kom och hämta mig och madde, vi satt och höll handen under vattnet och massor, finns så mkt underbara minnen med dig, hur du faktis har fått mig att gilla enduro. och allt. det finns så mkt att säga, vi gled ifrån varandra sommaren 2009, det var det värsta jag kommer ihåg att det var en tisdag i juni, jag hade varit på dagskryssning, sen dess, gick det utför, vi gjorde båda misstag, och sedan hittade vi tillbaka till varandra , och nu kan jag inte förklara hur underbart det är att få bara ligga där bredvid dig och bara krama om dig, eller bara känna hur du andas i min nacke, när du skrattar så där och sjukar dig sjukt mkt. då är jag den lyckligaste på jorden!


Robin jansson du förstår inte hur mkt du hjälpt mig när det varit svårt när jag bara har velat gett upp allting och lägga mig någonstans att dö. då finns du där och hjälper mig upp igen, Jag älskar dig av hela mitt hjärta!

<3

Chill

Oj nu har jag missat denna lilla blogg lite, i fredags så blev det bio mys och mat med bästa snuffipupp! vi kollade 2012 vi tyckte inte den var bra, den var så överdriven och dåligt gjord, ingen känsla i filmen. men det var mysigt att vara med puppii.

lördags hade man ångest när man vakna, bara åka och jobba 13-22 det gick ju bra, dom har öppna nya delen och fått sig en ny diskdel där jag kunde stå i min ensamhet och bara lyssna på dålig radio så ska se om man kan ta med min stereo :P Sen fick vi sluta när vi var klara, så vi skyndade oss, så åkte jag med tanten som jag jobba med till tierp sen hämtade mamma,lisa och alexandra mig där. så kom hem innan tio iaf. skönt, taggad som jag var, så ryktades det om krogen, vi satte oss på tåget och alla var glada tills dom fick höra, det här går inte till gävle och nästa buss dit går tolv vilket vi är i gävle halv två! självklart när man är så taggad, så kilade hem till jorreh där det var lite grabbar chillade med dom, sen kila dom till brorsans och vi gick till någon filip för josefine sa att dom var där och chillade och så när vi kom dit, var det verkligen chill typ begravning så vi tog ett tåget hem! självklart händer sånt där när man är taggad. men på onsdag kan inget stoppa oss! Se vilka två tjejer vi kommer få bo med då. :P

Nej nu ska jag väcka lisa och alexandra, sen ska man iväg och jobba igen! suck!

CIAO

två prov

Sitter hemma hos familjen Harbom nu, kollar lite på efterlyst, ska nog hoppa i sängen, barnen har redan gått och lagt sig, usch nationellt i engelska och sedan ett till prov i matlagning väntar mig imorn, nått säger mig att det inte kommer gå bra, men på kvällen får jag iaf mys! ska äta china mat på dragon palace och sen bio 2012 tror jag det blir med stans sötaste! <3 fredags mys ! :D

Nej nu ska jag knoppa, vad händer på  lördag? jag vill göra nått, men vet inte, jobbar iaf. sen vet jag inte.


CIAO

beslutsångest

Ja sitter man här igen då! kanske göra det sista i rummet och sen dammsuga! men orka! sen skulle jag behöva plugga, har prov imorn men jag har inte skrivit i alla sidor i boken så kan inte plugga allt, men men :/ så får se hur det går! Ikväll blir det sova hos familjen harbom, ska vara barnvakt, sen imorn blir det skolan och sen bio, men har lite splittrade tankar, vill på krogen med, skulle kunna låna pengar och åka på krogen och men hmm jag vet inte ! :/ hata att bestäma sig, varför ska man jobba ihelgen annars hade jag kunde gått på bio imorn. :P men nej nej. får se hur det blir.

CIAO

Swine flue

Jag skulle bara sätta på spotify, men nej nu hamna jag här! suck! men iaf, ska städa ur mitt rum, ett ryck! det ser för taskigt ut! och ingen ordning, och sen ska jag laga mig mat till mig och mamma och kanske puppen om han vill komma (: Blir lite paj, med grönsaker och skinka :D . nu ska jag rycka in!

Idag mår man bra ! not. nu när man kände att det gått över och att ryggen var klar medicinerad, nej då går man upp tre gånger under natten och spyr som en gris! va fan är detta? swine flue eller ? men men, bara go with the flow.

CIAO

livet på en pinne

Sitter och myser hemma hos Josefine med henne och lindii och kollar på "se upp för dårarna" den är nice. Haha och dom är mysigt sällskap. (:
Sen blir det till lägenheten med lisa och hämta alla grejer och sedan hemflytt till mamma och dona.

jag förstår inte hur man kan vara så irriterad på en person och less. fan skärp dig, tänk på vad du gör, och vilka du mister. ordna upp ditt liv, du är tillräckligt gammal..


CIAO

Julmat

Hemma! regn och rusk men det var det värt, det var mysigt mörkt kallt och blött men kul! det rekomenderas, novemberkåsan i falun , hihi massa folk ute i skogen i mörkret med lampor och eldar som springer omkring och hejar på alla duktiga förare som pallar att åka!

Hemma nu iaf, har varit iväg och ätit julmat hos roffe och gerd med, gott! lekt av mig massor med olliver han var helt galen, svettig för att han lekte så mkt , sprang omkring och lekte med den där bilen med han, mkt motion denna helg, skulle behövas varje dag, men får pallra mig till innebandy träningen imorn!

Nu kom puppen så ska umgås med han och ta det lugnt och sen ladda inför en jobbig vecka där ja ska ta igen massor som jag missat i skolan! suck men det är dags, nu eller aldrig :P

Ps. bilder kommer sen, datorn är alldeles för seg för det nu.


CIAO

novemberkåsan

Hemma från stan nu, blev en enkel långarmad lång tröja (: svart med knappar. för den var mysig och bra att ha! nu ska jag ta mina stövlar och åka med robin hem så ska vi bara kolla film sen sova för att gå upp tidigt och åka till falun typ kl 6 imorn och kolla på novemberkåsan hela dagen, hel mys!


CIAO

Europe - New love in town

Europe är väldigt bra har jag kommit fram till idag, speciellt deras nya låt New love in town,

Just nu sitter jag här, ryggen är inte med jag är helt ur balans, jag ligger efter i allt i skolan jag kommer aldrig komma ikappt, jag är säker på att jag kommer få IG i allt iår! fyfan, jag blir så less på mig själv, vet inte var jag ska börja och hur jag ska göra, jag behöver en ledig helg eller ett lov och bara plugga! men som att det nånsin kommer hända? nej skulle inte tro det. måste iaf maila alla mina lärare nu, om jag kommer ihåg adressen till mailen . :P hahah a

Suck på mig . nej nu ska jag till robin, tack solstråle.

CIAO

Brejk

Jag skulle behöva lovet nu! så jag bara kan ligga och dö i lugn och ro och inte känna att jag missar massor i skolan! men nej nej jag lovar att jag är frisk på lovet.

Varit till banken nu, så nu har jag egen internet dosa och skit, knaprat alvedon har jag med gjort ätit nötter och godis och tagit min medicin inte fan är jag ett dugg bättre, lovar att han inte äns brydde sig och bara gav mig något, för det verkade bra, men jag kommer tillbaka om det inte är bättre efter denna vecka! idioter till tierps sjukhus eller cykelverkstad, vet inte vad man ska kalla dom.

Nu ska jag iaf dö på soffan, sen kommer lisa så ska laga mat tilll henne sen får vi väl fortsätta med tvätten och eventuellt diska, det ser förjävligt ut hemma iaf!

CIAO

rygg jävel

Som vanligt hemma från skolan legat vaken sen typ 3-4 och nästan grinat, skit ont i ryggen kunde knappt andas, blir så jävla trött på det här, så knaprat alvedon, ska till banken nu och fixa lite, sen blir det tvätta hela dagen och städa, usch.

CIAO

Done

[X] Få lokalen fixad
[X] Tatuera mig igen
[X]
Nya bilen
[X]
Fylla arton
[X]
ha fest
[X] krogen
[  ]
börja köpa julklappar
[  ]
Kryssningen

Inte mkt kvar nu :D

2 år!

Världens segaste datorn! för att daniel ska fixa en annan så får man ha den här så länge! eller rättare sagt filip som ska fixa den! men men, hemma idag! less på att vara sjuk fram och tillbaka, började med medicinen i söndags iaf och ska nog ta mig vitaminer med, ska fan blir totalt frisk, klä mig varmt på lördag med när man ska på november kåsan eller vad det heter i falun, mys,

Jag överlevde min arton års dag med. nu är man arton då, bara körkortet kvar! haha,
nej så nu blir det lugnt iaf två helger framöver! (:

fick mig bra presenter och mys! (:

Idag ska man kila över till mamma kanske och fixa det där med student kryssningen sen blir det åka hem till puppen där jag borde plugga men vänta, jag har inga böcker hemma! fan vad jag missar massor i skolan, jag orkar inte. men men bara kämpa, nästa vecka ska jag blir frisk och ta igen allt.

Idag är det 2 år sen, fattar ni 2 år sen, tiden har gått så fort. det har varit som en bergodal bana, varit på toppen men även på botten, trotts det, så fann vi varandra igen och tiden läker alla sår, jag vet att det kommer bli bättre nu, vad som än händer kommer jag alltid, alltid älska dig, <3

CIAO

Bilder från igår!

18 år!

Fy fan va skönt det är! att äntligen vara lika gammal som alla andra att få följa med på roligheter fast det är arton års gräns, att slippa oroa sig! fy fan!

Igår var det fullt kalas iaf, kl halv tolv hämtade vi nyckeln till lokalen så mamma och jag åkte dit och fixade sen kom erik och dom och fixade ljudet sen vid två kanske kom alexandra och dom och hjälpte till med det sista, sen så satta det igång, tjejerna och grabbarna våra kära V.I.P gäster kom och så lekte vi lite tills alla kom så åt vi mat, lekte lekar och dansa och hade oss det var kul, sen drack vi och folk började rulla in, vart en lyckad kväll och jag var nöjd och åkte hem , sen städa mamma och jag det sista idag och lämna nyckeln skönt att det är över iaf, idag blir det krogrunda med tjejerna! great .   sweet eighteen eller hur det stavas :P hahah

fick iaf bra födelsedagspresenter av alla tack så mkt! och tack för alla gratulationer :D

älskade puppen <3


CIAO

doktorn.

Svar till gabi!: det är säkert den alexandra har, den sitter inge bra på mig (a)

Nu sitter man här! sjuk fram och tillbaka, ryggen pain och allt elände, ringde team 2 dom skulle ringa upp mig kl tjugo över ett, blir väl senare, hoppas dom ringer bara. ska fan vara frisk ihelgen helt!

funderar på att ta tåget till praktiken hämta mina kläder, sen hem sen till gävle med mamma, alexandra och hennes mamma! snart är det dags!


CIAO

saker kvar

Saker jag måste köpa och fixa!


[  ] 200 till karolina
[  ] rosa klänning
[  ] saker till festen
[X] ljudet
[X] fylla på mobilen

Säg till om någon har en rosa klänning till mig (a)


CIAO

håltimme

skolan idag, sitter här och har håltimme! väldigt roligt, not! man bara segar ner sig, så går resten av dagen dåligt, men nu ska vi inte tänka så.

Innebandy träning igår det var faktis väldigt roligt och skönt att få göra någonting!

Idag mår man som man förtjänar, jag har ont i ryggen kan knappt gå och halsen svullen som bara den, blir att ringa Team 2 när man kommer hem :P

Studentkryssningen är bokad och musik är fixad till festen, nu är det bara små detaljerna kvar, tagga tagga tagga!

Och folk som kommer och inte är skriva är ingen idé och om ni ska bråka så kan ni åka på annan fest, vi ska bara fira och ha kul så stick så fall!

CIAO

suck

Nyss hemkommen från staden, varit och tänt ljus och så till Simon och Tin (: va fint det var, hämtade hem tin med så hon kan tagga till mig till träningen, nyss ringde Emma från cafét med och fråga om jag kunde jobba efter träningen , men jag har trafikprov imorn och kommer vara slut efter träningen, och vill träffa min puppe lite. så tyvärr, jag brukar ställa upp men nu går det inte!
Hatar att säga ifrån, känns som hon kommer bli jätte arg, inte mitt fel


CIAO

innebandy

Idag är det måndag, det betyder första skoldagen på fyra veckor, och jag är hemma? jag glömde min kläder på praktiken, så måste hämta dom, sen så känner jag inte för skolan idag, ska åka och hälsa tin och Simon, kände att det var viktigare, sen blir det innebandy träning ! äntligen

CIAO




Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.