bilder

bilder från halloweenfesten i Karlholm



Blev inte så många från min kamera, men alexandra lägger nog in på facebook hoppas jag! (:


min pumpa som jag gjorde :D stolt!


sen blev det halloween fest i Juffen igår! jag var pirat med alexandra!

Nu är det så att det ser ut som halloweenfest ikväll igen i månkarbo jag ska nog vara djävul eller pirat igen kanske ?

Vi firar våran sista helg som sjutton åringar ! äntligen !

CIAO

två pirater

Just nu sitter det två pirater framför min dator, och funderar så det kokar i huvudet, Juffen eller ej? man vill ju inte direkt åka dit själv när man inte känner dom fast man är bjuden eller ?

Men men , kanske händer något annat ikväll eller är alla bakis från igår? 


CIAO

fredag

vakna av puppen som ringde skönt att höra! (: sen gick jag och alexandra ner och åt frukost, nu sitter vi här!

Gårdagen! först hem till lisa, fixade oss och sedan hem till stina börja dricka sen tog vi bussen till karlholm, där var det full gång, hade full rulle på dansgolvet hela kvällen det var kul faktis!

"för vi har kommit på bussen, för vi har kommit på bussen fy fan va vi är bra! "

CIAO

Änka

Ja nu har jag letat överallt! min glasögon är borta! mamma kommer döda mig bokstavligen! fan då! går ju inte att ta hem folk.

Men nu ska jag sy brudslöja och tänka på allt roligt iställe innan jag blir dödad :P men men sa hejdå till puppen imorse med! hoppas det går riktigt bra och hoppas han inte ramlar för det gör ont kan jag gissa! Gotland Grand National, massa folk där kan jag tro!


Nej snart kommer lisa med. CIAO

uttråkad

Sitter här, funderar på vad jag ska göra, om jag ska ner till affären och köpa godis, eller hem till mamma och kolla om hon har nått gott och fika med henne när hon slutar, lägga mig i soffan och råka somna lite, eller bara feta massa popcorn framför tv:n, kallt är det här iaf ! nu vet jag iaf vad jag ska vara imorn, fast det blir inte lika roligt som bröderna fluff som vi skulle vara ! och Hulken gick ju inte.


CIAO

to buy

Saker jag måste köpa och fixa!


[  ] 200 till karolina
[  ] rosa klänning
[  ] saker till festen
[  ] ljudet
[X] fylla på mobilen

Säg till om någon har en rosa klänning till mig (a)


CIAO

Salabacke

Sitter i salabacke med malou just nu(: vi har ätit oss lite pyttipanna och jag tycker vi ska dra oss ner till stan och kolla lite, se vad tanten säger :P haha , mamma var snäll och fyllde på min mobil idag så det slipper jag göra nu på min köpa lista iaf, och lokalen tar hon med! (: nice det :D nu behövs bara sugrör,servetter,påsar och partyhattar, glas till festen:D kirrar det snart,

nej nu ska jag tvinga ner henne på stan! CIAO

done

En till sak gjord och redo för resten!

[X] Få lokalen fixad
[X] Tatuera mig igen
[X]
Nya bilen
[  ]
Fylla arton
[  ]
ha fest
[  ] krogen
[  ]
börja köpa julklappar
[  ]
Kryssningen

You

Det är komplicerat med förhållanden när man inte kan lita på varandra, men jag hoppas det löser sig, jag vill bara ha vänner, jag orkar inte att folk tycker illa om en.


Varit i stan med lisa idag, hitta lite vuxen godis som vi kallar det och så lite salva i tierp till tatoon imorn! Hunnit varit i tierp med, tandiis och sånt! nej nu ska jag till puppen och chilla.


CIAO

skrattar idag

Såg att det fanns nyckel i min sovrums dörr, deckar där ja tack! alldeles för mkt folk! godnatt. ses imorn sötnos, saknar dig ! <3

chips å dipp

Ja jag inhandlade iaf två påsar olw och två påsar dipp idag! tills imorn för vi skulle ju ha en lugn och poker helg! men icke sa nicke! det blev det snabbt ändring på när robert fick bestämma! men det gör ju ingenting, nu sitter jag mest i soffan och väntar in en liten slyna som ska övernatta här (: mys det, imorn blir det stan, kolla lite, hämta grejer från praktiken som man knappt varit där, känns illa, men är man sjuk så är man, men men nu ska jag fortsätta min sist i soffan!


Godnatt.

CIAO

diska

Nu har jag varit duktig och diskat nästan all disk, nu ska jag kila till tåget och åka till tierp och göra lite ärende som jag egentligen inte orkar och jag är hungrig :P uscha! jag vill ha god mat idag!


CIAO

rosa klänning

Nu är jag på stor jakt efter en skrikrosa, super söt klänning som jag ska ha! jag måste bara hitta en liten älskling, nu är jag klar och redo för att åke till puppen och hälsa på, sen tänker jag hyra film och chilla! (:


CIAO

back

Oj ja jag är lite seg på att skriva, hmm helgen var helt okej inte så mkt sömn, men andra bra grejer hände <3

Iaf Lisa har varit här, Alexandra, Robin, typ sånt som händer här om dagarna , jag och lisa har satt ett löfte,ett mål.!  Den som inte får körkort till sommaren får betala den andras pal biljett! så nu jävlar!

Iaf idag blir det ingen praktik
1. jag är seg och sjuk
2. jag får ändå inte betalt det är bara pratik som tar upp hela min dag
3. det ser förjävligt ut här hemma så måste styra upp det.

Nu ska jag börja med att skriva klart listorna till festen, VIP kortet och plasta, sen diska! vilken dag jag har framför mig (a)


CIAO

jag lever idag

Jag skrattar idag!

Åka till gävle med Alexandra och hennes mormor snart, just nu sitter jag och puppen och kollar lite bara, lyssnat på cornelis vreeswijk på morgonen! snart kilar jag mig iväg till tåget!

CIAO

coca cola

Har kommit på att det är sjukt gott! så nu blir det snart en dusch, sedan mackor och cola! ringa mamma där emellan med. sen kanske puppen kommer över med. kanske utmanar han i ett spel i monopol!

detkaninteblimktbättrenu

Hur vi har planerat idag! hjärnan knakar fortfarande, fan va taggad man blir! hihi kommer iaf vara pank efter den helgen!  shiiiiet ^^

nej nu ska jag ringa mamma. nya jobb tider med 13-21 varannan helg :P


CIAO

done

En till sak gjord och redo för resten!

[X] Få lokalen fixad
[  ] Tatuera mig igen
[X]
Nya bilen
[  ]
Fylla arton
[  ]
ha fest
[  ] krogen
[  ]
börja köpa julklappar
[  ]
Kryssningen

planeringsdag

Varit sjuk sen i tisdags! varit med robin, spelat monopol, ätit tacos, kört massor med mammas nya bil, ätit massor bara segat, så kan säga att vi degat här inne sen i tisdags! :P hahaa
nu körde jag iväg honom för Alexandra kom så klart! :D vi ska bara planera massor och tagga! kommer bli kanonkul! så kanske börja med att kila över till mamma och kolla efter högtalare! (:

Jaja,

CIAO

sjuk

Blev ingen praktik iaf, hemma och är sjuk:/ ont i huvudet och munnen faktis! feting blåsorna! men men ska chilla kanske ta en runda till och köpa mig en sugfisk, min har ju totalt bara försvunnit ^^ skumt :P

CIAO

bror 27

Idag fyller min bror 27, grattis Daniel, har varit där och gett han present och nu ska jag snart åka till praktiken, uscha, jag är sjuk som ett as idag! så orkar verkligen inte! men men bara stå i bara jag inte blir sjuk till helgen! det är ju min lediga helg! (: hahah

Nej nu ska jag kolla vidare och göra mig ordning och sedan dra.

CIAO

Tobofolkan in my heart

Freedag: praktik till tio, kom hem elva, tagga lite och så åkte jag och alexandra till stan och checka lite, pinsam brud säger jag bara på maz! snygg var hon med :P hahaha not, pinsamt att hon inte vågar komma fram själv, men vi och dom bakom oss fick iaf ett gott skratt!

Lördag: Jobbade till åtta, jobbade över lite, bara för att jag är så jävla bra! och ingen klara sig utan mig, jag vet inte vad alla skulle göra utan mig? (a) i'm simple the best! better than all the rest

Haha säger då det, det var så sjukt blandat folk, alla som hatar varandra var där! haha ^^ Nej iaf, blev lite förkrök hos Billan sedan åkte vi alla till tobo sen så blev det lite bråk, hämta skor, hoppa genom buskar riva upp båda bena, ramla med ansiktet neråt i stup, hem till mig Jag,Filip,Lisa,Alexandra,Robin och Karolina och chilla och tagga ner sen somna vi som små grisar, följde med robin och hämta sin bil idag hos billan, för han var lat och orkade inte gå och så fick jag följa med han för att han skulle orka!
Nu sitter jag med min gris och blickar över datorn och väntar på att vi ska ta tåget till tierp och chilla där tills bussarna går! Sen blir det jobba igen för min del!

CIAO

Goodmorning

Ja lisa lämna mig nyss hon skulle till sthlm med Alexandra och Heidi och leka! Jag ska själv sätta mig på ett tåget till praktiken sen hem och se om det sitter några skyssta brudar i min soffa att leka med! Sen blir det jobba imorn och på kvällen kanske det blir lite tagg! fotboll ju som alla ska titta på, så vi får väl med göra det! hahaha treeend.
Nej iaf. lokalen är bokad och klar så nu är det bara kolla och fråga om ni får komma, var inte rädda om ni inte fått inbjudan för jag har inte skickat till alla (: bara höra av er om ni är intresserade det, det är ju liksom fortfarande
4 veckor kvar :P bra att vara i tid!

nu ska jag digga min musik och fortsätta kolla runt (:

CIAO

done

[X] Få lokalen fixad
[  ] Tatuera mig igen
[  ] Nya bilen
[  ] Fylla arton
[  ] ha fest
[  ] krogen
[  ] börja köpa julklappar
[  ] Kryssningen

En bock klar iaf ;) nu återstår bara resten ;) hahah
Nej lisa och jag drar och chillar!

CIAO

onödiga dagar

Tänka sig att man frivilligt jobbar 14-22 utan lön förstör hela veckor bara för det, men men, vad gör man inte för skolan. uscha, nu sitter jag här, varit över till mamma och daniel och hjälpt dom göra rent akvariumet , sen visat ett nytt spel för dom, sedan hem igen, hitta min chef i skolkatalogen när han går i nian ska ta med och visa den för han och se om han blir glad ^^ hahaha

Nej nu ska jag väl göra mig klar och så tills jag ska åka.

CIAO

Things to do

[  ] Få lokalen fixad
[  ] Tatuera mig igen
[  ] Nya bilen
[  ] Fylla arton
[  ] ha fest
[  ] krogen
[  ] börja köpa julklappar
[  ] Kryssningen

Jag har lite att göra, men bara lokalen löser sig snart, kommer allt gå på löpande band! Nej nu ska jag packa ihop och åka till praktiken! (:

CIAO

promenad på marknad

Jag som sagt i måndags när jag hade lite tid över tog jag en promenad på marknaden innan praktiken, så då tänkte jag så smart igår att jag åker in lite tidigare och går på marknaden igen! så blev lite köp, två elvis tavlor, strumpor, sjal, och present till bror och en lite grej till mamma (: sen träffa jag även Roffe och Gerd (: det var trevligt! :), Idag har jag lite tid innan jag ska iväg behöver inte åka förrän med kvart över ett tåget, så ska ner och handla lite och så innan! (: I övrigt går praktiken jätte bra och jag trivs som fisken i havet :D



CIAO

mornmorn

Godmorgon! nu dags att åka till praktiken och vara borta en heldag! åker lite tidigare idag ska svänga förbi marknaden och kolla läget lite (: men men ska ut nu,

CIAO

kött kök, bar

Japp där var jag idag och gjorde min första dag på praktiken! dom var jätte trevliga och det var kul och mysigt! trivs där! men nackdelen är att jag slutar tio! fattar ni? jag kommer hem elva! kul att komma hem elva på fredag, sen jobba lördag och söndag, jag kommer inte kunna träffa någon kompis förräns nästa helg typ! suck . två veckor i ensamheten, lisa kanske kommer och hälsar på mig på torsdag iaf! (:

Nu är jag slut, var lite trött och sur och hungrig men har fått i min mat, och du gjorde mig glad, så nu kan jag sova min första natt själv här i lägenheten :O



CIAO

Tid över

Sagt nej till sex? Ja
Varit medvetslös? nej
Hånglat med nån riktigt ful? nja
Hånglat med fler än 50 pers? nope
Hånglat med fler än 5 pers på en kväll? nope
Gjort något riktigt dumt? har väl alla.
Gjort något du verkligen ångrar? ja
Blivit full på ett släktkalas? nej.
Varit full i skolan? nej
Blivit portad ifrån en krog? nej
Varit otrogen? ja
Slagit sönder en tv? nej
Önskat att du var det motsatta könet? flera gånger
Åkt ambulans? nej
Gjort nåt olagligt? Ja
Fått din mamma att gråta? yes
Slagit ner någon? nej
Skämts över dina föräldrar? Haha ja
Skämts över dig själv? haha jodå
Ätit från en papperskorg? neej
Kissat ner dig av skratt? nej
Sagt jag älskar dig och menat det? ja
Bråkat med din pojkvän/flickvän? Ja
Dricker du? Ja
Vem är din bästa vän? Lisa
Vad är du mest rädd för? för mkt
Vilka kläder sover du i? trosor
Vart vill du gifta dig? Vet inte om jag vill gifta mig
Vad hatar du verkligen? falska människor, idioter
Varit kär? Japp
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? ja
Vill du gifta dig? tror inte det
Vill du ha barn? Vet inte

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? robin
Såg dig gråta? jag
Fick dig att gråta? idioter
Du delade en drink med? Hannah,Amelie om shot gills!
Du gick på bio med? mamma
Skällde på dig? grannen :P
Du kysste? Robin

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU?

Gråtit? ja
Köpt någonting? ja
Varit sjuk? nej börjar bli frisk nu!
Sjungit? yes
Saknat någon? ja
Haft sex? ja


JAG HAR:

Digitalkamera? klart
Telefon på rummet? nej
Egen dator? nej
Könssjukdom? nej
Husdjur? för mkt katter
Bra kompisar? perfekta!
Tar du receptbelagda mediciner? nej
Vem vill du fika med just nu? maria!



SEX, KÄRLEK OCH SÅNT:

Har du någonsin haft fyllesex? Japp
När var din första kyss? hehe vet inte
Hur många seriösa förhållanden har du haft? 2?
Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? 3
Vad tycker du om kärlek? upp och ner gångar
Har du flashat/strippat nångång? nej
När kramade du någon sist? imorse
Saknar du någon speciell person? två
Har du svårt för att bli kär? ganska
När kysste/hånglade du med någon sist? imorse
Ångrar du det? absolut inte
Är du singel? japp
När fick du senast en komplimang? igår (:
Har du träffat någon internet person? japp
Har du hånglat med någon av samma kön? japp ;)

första dagen

Ja idag är det första dagen på praktiken, kött,kök & bar i Uppsala, Se hur det går! börjar ett om dagarna bra skönt! tar kvart över elva idag så jag hinner hitta vart det ligger ordentligt! (:

Nu sitter jag mest och kollar lite på datorn, sen blir det frukost (: Här får ni också en bild från idag!

CIAO

Saft och bulle

Nu hänger det tvätt överallt i huset för jag inte har någon tvättställning men det är snyggt ;) haha nu kommer filip över och dricker saft och äter bullar med mig (a) haha . men det är gott.

 

CIAO

loooooligt

Nej jag går och tvättar jag! roliga alla är :P

CIAO

blomma

Smörade lite för grannen nyss, köpte mig en blomma till henne för hon skällde på oss från igår, hon tyckte det vart lite mkt liv! haha snäll man är, så ställde den utanför hennes dörr :P

min fru och jag!

Kanelbullens dag

Igår var vi hem till Emma firade henne lite och så! var mys, (: men kändes som det inte uppskattades, men iaf åkte rätt tidigt hem med filip som körde oss! tack broori! :) hem och där var det fest på G tim var värd hos mig i daniels lägenhet, väldigt roligt! men det var kanon! somna inte förrän vid 7 nångång, var väldigt röj (: idag var det mindre roligt, kommer bli rik av alla ölburkar skulle jag tro, uscha! tack för hjälpen alexandra, lisa och garry (: Värden sov ju antar jag. :P men men nu sitter jag här, väntar på mamma så hon kan komma med tvättmedel, det var slut här :P haha men idag är det kanelbullens dag så får köpa mig lite bullar och bjuda över någon på bullar och saft! någon som är sugen? (:
Nya bilder på facebooken ;)

CIAO

polooo

Hörde jag rätt? ja det gjorde jag, bilen kommer nästa vecka! ;) great! vänta nu jobbar inte jag? good damit! :( men men kanske kan köra hem :D
Kollat Idol Tove är så jävla bäst, övertaggad till helgen och till min födelsedag, orka leva med mig idag, trååååkigt. en till glass innan man sover kanske ?

CIAO

glassbilen

Jag gick ut och köpte mig efterlängtad glass av glassbilen! det var inte igår! jag fick liksom panik när jag hörde glassbilen och ville ha glass så blev en låda trollerimix! :D jamiii

Nej nu måste jag ta tag i att plugga! varför ska det vara så jävla tråkigt?

 

CIAO

matmatmat

Allt handlar om mat i mitt liv, plugga? ja i vadå jo livsmedels någonting, laga mat, varit i skolan i köket ! allt om mat :P inte konstigt att man är tokig i mat. hela ens liv handlar om mat ^^
Nu ska jag iaf laga mig mat (a) sen plugga och sitta vid tv:n hela dagen/kvällen, så ja sällskap tack! (: men men inte svara dom på praktiken heller! jag kommer säkert få avboka min tatuerings tid med. jag vill inte ! men men eller kanske flytta den till tisdagen :D

Men men CIAO

Tordag morgon

Kl är kvart över sex, så om en kvart ska jag gå till bussen, usch vilka tidiga morgonar, äta frukost i köket blir det med. Idag tänkte jag mest säga godmorgon, och berätta att jag åkte till skolan igår och gjorde provet sen fick Lindii med mig till stan en snabbis, typ en timme. coolt för att vara oss, köpte vinterskor, väska och vantar. skorna kommer här. väskan och vantarna får ni någon annan dag,

Ett par vanliga uggs från skopunkten.

Nej nu ska jag kila till bussen.

CIAO




Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.