Kvalborg

Idag är det Torsdag för er som inte visste det ;) haha första dagen i serveringen på många veckor, men har ju haft lov och praktik och varit borta, så det ska bli spännande, och min kamera står för Årsboken fotot idag! Haha undra hur det kommer sluta.
Nej nu har ja platta håret och finjusterat lite, meningen när det regnar ute, så här kommer det vara imorn, hoppas inte, kl 14 tar jag bussen till Örbyhus igen och hämtar hunden sen kilar vi till lägenheten, och kollar det sista, det ska tas med
* Ljus
* Köpa chips
* Kortlek
* Speglar
* Alla mina saker inför fredag.

Nej nu är det dags att kila ut till bussen och åka till skolan, usch man orkar inte så här tidigt!

Städpatrullen

Nu har lisa och jag städa lägenheten så den är fin tills imorn! Sen kommer det se för jävligt ut igen! Men det kommer dock bli trångt och mysigt att sova alla här, haha nej nu ska vi köra lite sopor och hämta lite saker.

Tracy

Skolan nu har haft lite söktävling, och det gick bra sen är det svenska och man skulle lämna in lappen, men jag glömde den hos robin :/ Crap. vad ska jag nu skylla på.
Jaja sitter och lyssnar på Tracy Chapman - fast car.


Kvalborg, Valborg å Finalborg

Hej! eller nått jag har inte skrivit så flitigt som jag borde, men det har varit lite i mitt huvud! men nu är det borta och allt är som det ska! Igår umgicks jag med älskling även om det inte blev som vi tänkt det så blev det bra tillslut hoppas jag, Idag blir det skolan några timmar lämna bebis hemma själv hoppas hon inte river hela kåken. sen blir det barnvakt ikväll och imorn blir det skolan, sen kommer det brudisar till mosebacke, lägenheten då blir det Kvalborg, sen vaknar vi på Valborg och fixar oss och kila till stan, så blir det kalas hela dagen! måste bara kirra en grej..

Skolan

Andra dagen i skolan sen förra veckan, haha två tisdagar! Och så har vi ingen samhäll så nu ska jag sitta här på trafiken och sen är det idrott som jag inte ska vara med på sen börjar inte svenskan förns 13.20 meningen!
Så Jossan och jag går och köper biljett till sista april iställe! Jag kan inte teoriproven nu för jag kan inte koncentrera mig! Blir tokig, klarade alla i gävle sist jag var där men dom kan ju inte Sten se. så suck på det, nej nu ska jag försöka vidare,

lugnt

Nu har mamma och jag varit på en lång promenad och sen har jag ätit som vanligt och jag har bra tråkigt så funderar på att gå och lägga mig det här suger,

sun

Nu har jag varit ute på en promenad med noviis i det fina vädret man blev glad i hela kroppen, sen har mamma och jag ätit brunch! och Nova rymde från gården och Ingela ringde då satt hon på trottoaren, dumma hund. Nu kollar jag på repris eller inspelning av sveriges värsta bilförare och vilka jävla idioter! haha
Nu är jag proppmätt och ska kolla runt lite.

Glass

Nu har jag varit till Robert i Tobo och hämta mina kära vantar som legat där ett bra tag! körde gjorde jag med. jag är ju grym, nu har mamma och jag ätit glass och snart kommer älskling då blir det mys.


Choklad,apelsin och vaniljglass, med varma hallon, nougatsås och krossad bragokaka

Mitt hår

Här är mitt hår just nu men det ser inte riktigt lika ut i verkligheten, finare på bilden, därför jag visar den, långt har det blivit med.



Och en mysig bild från grillningen hemma hos Karolina igår. dom hade dukat mysigt, så vi satt där och drack vin och åt god mat, sedan åkte vi vidare.




Tacos

Älskling och jag har varit och gjort ett tappert försök att fiska men han fastna med draget i trädet och jag bland stenarna så han blev två drag fattigare sen körde vi fast och jag fick putta hans buss fatta vad stark jag är! Sen så fick jag köra den med, det trodde jag aldrig, roligt med automat men tycker det är roligare att växla.
Vi har kommit fram till att jag blir väldigt deppig och ängslig när jag är bakfull. haha vi har också planerat att vi ska till stan nån dag för att han dissade mig idag och skulle till släkten. haha

Nu har jag precis smocka i mig Tacos här hemma, helt själv, mamma är på syjunta. haha gullig hon, sen kommer älskling igen ikväll då blir det godis, ljus, mys och film.



Orange

Okej nu har jag hunnit färga håret två gånger och färga håret på Ingela, ätit, solat och gått en promenad med Noviis, jag funderar vad resten av dagen bjuder på, som sagt mitt hår!
Det är Orange rött brunt just nu med blonda slinger i botten typ, jag ska INTE BLI BLOND, men jag skulle göra ljusa slingor men färgen jag köpte måste ha vart gammal, för jag har använt den förr på mörkare hår, och det hände ingenting nu! Så Ingela slängde i en blond färg med på slingorna, och det blev orange, men skitsamma. hahah
Nu har jag väldigt tråkigt och vill träffa älskling och pussa lite på honom, sen vill jag grilla och chilla med, men ingen som är på eller?

Kalas

Igår efter bravaderna med frysen så åkte mamma och jag in bara vi tjejer och gick runt på en affär med massa skit och sedan och handla mat, och grejer! Sen körde vi en max med, och gränby, och jag skulle inte handla nått för jag ska på studentkryssning! Men det blev ett par nya Jeans, jag som inte köpt eller använt jeans på jag vet inte hur länge. men det var en bra köp, sen bjöd jag mamma på mat, och inte nog med det , när jag väl kommit hem blev det att gå ut med tjejerna på kalas, och det blev en alldeles perfekt kväll jag hade stört roligt! och jag träffade Erika! jag är så glad, att jag äntligen fått sett den människan, så ja jag gjorde av med massa pengar igår, men vafan, man måste få ha roligt!
Så Tack Karolina,Amelie,Hannah och deras sköna tre kompisar är inte säker på namnen, så vågar inte skriva dom om det är fel, hahha !

Nej så nu blir det dusch! promenad i solen, frukost, och sedan färga håret!

Härligt

Ja jag har varit duktig och gått igenom frys, kyl och skafferi så ska vi åka och handla massa mat, och grejer, men när jag var på frysen och höll på där och flyttade allting och skrev på luckorna och var allmänt duktig tror ni inte att jag lyckas smälla huvudet i skrivbordskanten eftersom jag satt på golvet och spräckte upp lite på sidan och har en skaplig bula nu, försökte knäppa kort på den men det ser mkt värre ut i verkligheten lagom till helgen! Kul Tur att jag ändå inte ska göra någonting! haha.



19 år!

Idag är ingen vanlig dag idag är Heidis födelsedag! Grattis gumman på nittonårsdagen!

Godmorgon

Godmorgon ja jag är uppe nu men ska somna om lite, passade på att fylla på mobil och föra över pengar till bror nu är man pank igen det är alltid lika roligt att få pengar, not, jaja sen får jag från min chef med. mitt jobb nu för tillfälligt, Barnvakt.
Nej man kanske ska skriva ett CV idag, men skulle behöva lite referenser och från Karolas kök kommer man ju aldrig få det, kanske ska maila och kolla. haha

vårkänslor

Nej men vad säger ni jag kanske ska ta på mig sandalerna och gå på en vårpromenad i värmen!
Sluta snöa förfan!
Nej jag ska hem till älskling och gosa ner mig och bara mysa,och jag som alltid är sugen på något gott hur får man bort det! jag behöver inte äta godis jämt men jag är bra sugen jämt och det stör mig, för är jag sugen och inte får nått med socker så blir jag arg. haha.
Nej nu ska jag kolla det sista och sedan dra.

Recept


Ris med lax och räkmojs

1 portion lax
krydda med citronpeppar och stek en stund i panna, lägg sedan in den på värme i ugnen,

1 näve kikärtor (mosa)
1 näve räkor
lite bladspenat
1 klyfta vitlök (finhackad)
Blanda ihop och stek i samma panna som laxen efter du tagit bort laxen lägg också det i ugnen på eftervärme,

1 näve majs
lite sockerärtor
stek också.

Stek/koka sedan laxen i kokosmjölk innan du lägger upp den på riset, och sedan lägger på allt annat! mums, säger jag.





Mat

Jag och Noviis ligger i sängen hela dagen, för det är så äckligt väder och man mår dåligt när man kollar ut så försöker bara kolla på datorn och tv:n men jag är en sån här mäniska att när jag har tråkigt så blir jag hungrig och det finns ingenting att äta, eller något att tillaga av men jag ska kolla läget lite, sen tänkte jag följa med älskling em ikväll och pussas! haha
Igår red jag föresten ut i det äckliga vädret men det gick bra sen red jag runt lite i ridhuset med, men dom andra hade så stora och läskiga hästar så jag försökte hålla mig undan, nej nu ska jag kila och kolla om det finns nått roligt att göra mat av.

googlad

Jag gjorde en liten kissie grej, och googlade mig själv eller mitt efternamn och 480 gånger i månaden googlar någon vårat efternamn och det är rätt coolt för det är bara vi som heter det.



Skolan

Justja, Jag var tydligen i skolan igår enligt mina kära klasskompisar!, haha det är så roligt med våran klass. Nej jag var inte i skolan igår. men i Tisdags. haha

Nemo

Jag tänker inte gå utanför dörren idag! förutom att jag måste ut med noviis eller gå till affären men jag vill verkligen inte, usch! Sånt här väder och skit som håller på här gör så att man blir illamående, Jag har precis kollat på Hitta Nemo och nu är det vakna med the voice, och så ska jag sova lite till, Okej sista april Jag köper biljett till möbeln, sen orkar jag inte bry mig om resten jag åker dit och gör det roligaste av situationen. Så imorn blir det hårfärg och sista april biljett, sen kanske man firar Heidi ihelgen eller Heidi?
Nej nu ska jag somna om lite men datorn i sängen så det blir varmt och skönt.

Old dogs

Just nu sitter jag och tittar på film och har precis tagit hand om mina fötter och måla naglarna så nu är dom fina, synd bara att man inte får ha nagellack i skolan. eller den linjen jag går iaf. Känns så naket utan, nej men nu sitter jag och funderar på sista april vad blir det då? och helgen, ska vi fira Heidi? Heidi vad säger du?
Jag har tråkigt och vill äta nått gått men vet inte vad? jag vill ha pannkakor med jordgubbssylt men har inge sylt. Jaja

Hemma spa

Nu är det så att jag tror jag ska slänga mig i duschen och ta hand om mig själv eller om jag ska slå på en film "Old dogs" och sätta mig med fotbad och ansikts mask och grejer, Ikväll blir det ridning i ridhuset, spännande. haha
Nu har jag tagit lite bilder från den gamla datorn. haha men det fanns så mkt så tog bara några st. funderar på att skaffa mig en bärbar Tim verkar ju inte komma så långt med den jag skulle få köpa av honom.
Från i somras, saknar sommaren som bara den, inge bruna vi heller. nejdå.



Home sweet home

Hemma idag alldeles för seg för skolan, och sjukanmälnings telefon har ju lagt ner så fattar ingenting, har iaf varit ut med Noviis hon piper lite och har nu gått och lagt sig, jag sitter här och har bytt internet till firefox går dubbelt så snabbt och jag kan se alla sidor, så nu kan jag läsa kissies blogg igen, hahah nörd jag.
Ja kanske ska ta och äta frukost snart eller lunch varit vaken sen åtta typ. haha. men men, sen kanske jag åker till Yannice om jag får tag på henne. Var länge sen jag red nu.
Just nu ska jag gå och göra iordning min fantastika kyckling gryta jag gjorde igår och äta, mums.
Snart är det dags för studentkryssning med, fick mail idag, och då blev jag taggad förutom att alla fjortisar som ska med som har valt beach tema, varför ska det vara varje gång, kan man inte välja något roligt iställe. med som jag säger det blir inte roligare än vad man gör sig, och Hannahs uttalande Vi kommer vara så snygga, inte vi kommer ha så roligt utan vi kommer vara så snygga! Bra sagt Hannah.

100420 ~3

Vad hände med vädret? Jaja nu är jag hemma iaf, har gjort en god kyckling gryta som jag smockade i mig och sparade till mamma snäll jag! Gick tidigt imorse så jag hann förbi affären och hyrde två filmer, sen var jag förbi synoptik och fixade nya glasögon så dom skulle beställa dom nu så nu ska man punga upp pengar till det med, och sista april och studentkryssningen, halleluja säger jag bara. Jaja Hämtade Noviis nyss med, nu ligger och uppoch ner i sin nya säng och sover gullhöna, Carma hade lekt slut på henne. Sen ska jag ut till älskling och bara mysa och kolla på film, I love you honey.

100420 ~2

Här får ni en bild iaf nu såhär innan jag åker till skolan, härlig utväxt va? kanske ska göra nått åt den i veckan. hahah ett posar fake smile med.



100420

Idag är det första dagen i skolan på fyra veckor det ska bli intressant! Saknar klassen lite, några iaf.
Sitter just nu och chillar och skäller på Noviis, ska snart fixa mig och lämna novis för sedan ta bussen till school.
Igår var jag hem till älskling och tog hand om honom han är sjuk och det är synd om han. haha så jag fick rycka in, så kollade vi på shutter island, vilken sjuk film säger jag bara synd att man inte fick se slutet för filmerna jag låna av Elin har klippt av slutet, haha ganska värdelöst när man suttit och kollat på filmen så finns det inge slut då var det helt meningslöst. haha
Nej nu ska jag sminka mig och dona, Borde bjuda på en bild men har inga roliga på denna dator, jag saknar den gamla datorn kommer nog skriva från den senare idag!

Pics

Satt ute i solen med noviis bra skönt funderar på att sola mig lite ute, eller ringa yannice om att rida, Eller bådeoch hinner ju faktis det. Först ska jag äta frukost,
Från igår!





 

 

Grattis

Justja så vill jag säga grattis Elin i efterskott! Har inga pengar på mobilen och sen får man inte tag på henne någontans över datorn. så grattis grattis! Bara ett år kvar nu.

Blogg torka

Nu har det varit lite bloggtorka! men det har inte varit meningen jag vill skriva hela tiden men har inte riktigt tid, har haft en perfekt helg!
FREDAGS:
då blev det lite dricka med min kära bror och hans tjej och Lisa! och lite annat löst folk,
LÖRDAGS:
Var jag och Lisa ut på promenad som jag skrivit om, sen gjorde jag god mat åt henne mig och mamma, sen kom massa underbara tjejer och vi spela TP och Anden i glaset, grillade mashmellows över ljus och åt massa gott Och sen kollade vi på exorsism men det var mest prat men det var underbart roligt det behövs göra flera gånger sen sov jag själv lite läskigt men var så trött att jag somna på en gång.
SÖNDAGS:
Älskling kom och hämta mig runt halv nio så åkte vi till Månkarbo och så bytte vi buss och åkte med Niklas vidare till en cross och enduro bana så dom fick träna, och jag skulle knäppa lite kort men jag var på fel bana hela tiden, haha men det gick bra iaf. sen kollade vi när dom träna cross jävlar vad dom flög och jag är bra sugen, skulle man ha pengar så då jävlar.

IDAG:
Idag är jag hemma har troligtvis fått halsfluss igen, gör grymt ont i halsen och det är synd om mig, måste se om det blir värre idag måste jag till sjukhuset idag för tänker inte käka pencilin på sista april no no no.

Videung

Okej det blev ingen film för det ville inte funka ordentligt!
Så vi tog oss ut på en promenad på en timme och kollade efter vindeungar och vi hittade det med! Glad, sen hittade vi fågelägg som en dum fågel hade lämna dom så trampa nova rakt över och mosa två, så vi räddade en.
Nu sitter vi här inne igen och gör ingenting och funderar vad vi ska göra senare. Ska folk verkligen grilla i det här vädret?
Nej nu ska jag ringa ett samtal.





Volbeat

Sitter med Lisa vid datorn nu och lyssnar på Volbeat! Och Emma Olsén om du läser detta kontakta mig! Jag har hittat våran Eminem film vi gjorde i skolan :) hahah
Nu går Arn på tv men Lisa valde Hannibal rising haha så kommer jag inte kunna sova igen.
men nu är det iaf ljust ute,
Igår vart det lite drickade hemma hos Pette med några skummisar! haha här kommer kvällen i lite bilder.
Jag ser ut som en flossy min mina söta kamrater är fina iaf! och mina nya leggins

Posargänget

Haha

King Julian

Ormtungan


King Julian

Hey baby welcome to the world is King Julian!

Lisa kommer över och så blir det lite drickning ikväll Bror och Bea hakar på med tror jag ska snart ut och göra lite affärer! hahah
Måste fira att det var sista dagen på praktiken och att det börjar finnas hopp för lite sommarväder!
Och att Ingela fyller år idag, har varit ner där och gratta och hälsa lite,
Ätit tårta på praktiken med, en kille som fyllde år!
Nej nu ska King Julian fixa lite kanske borde duscha luktar rökt lax! mums.

sista dagen

Skriver mig ett kort inlägg somna tillslut igår efter Hannibal med nästan alla lampor tända! haha nu ska jag gå ner i garaget och hämta fram min cykel och ta en cykeltur till tåget!, Det gillas synd att det regnar bara. men man har ju mössa!
Idag är det sista dagen på praktiken sen är det helg med! skönt sen kommer man tillbaka till skolan man saknar den lite, men sen när man väl är där längtar man tillbaka till praktiken. saknar några i klassen iaf!

Hannibal Lecter

Just nu sitter jag i soffan hos Ingela, barnen har lagt sig och jag ligger halft nerbäddad och kollar på Red dragon / Hannibal Lecter lite kuslig film faktis, men bra iaf! Blir att ha kvar denna blogg eftersom ingen svarar iaf eller två iaf. och min statistik visar att det är mkt mer folk som läser min blogg, jaja.Jag är sugen på chips och dipp med. och mammas kompis Maria kunde ha Ńoviis imorn så jag kan åka till min sista dag på praktiken, tråkigt! måste ringa Elin. haha Nejdå men hon kommer smöra och ta med någon som hon har bakat och bjuda på! haha jag tycker det är praktikplatsen som ska göra det, för man har slitit där och varit duktig!
Nej nu ska jag ringa och säga Godnatt och fortsätta med Hannibal och se om jag kan sova sen.

Godnatt ♥

hejdå

Åh nu åker jag till älsklingen efter att ha sovit en stund på soffan, sen övningskör jag hem ikväll med mamma och är barnvakt, Hoppas någon vill vara hundvakt till noviis imorn jag har ju sista dagen på praktiken!
Men men nu ska jag hoppa i conversen och åka!

Josies

Nu vill jag att alla som läser det här inlägget svarar på min fråga! ska jag skapa en ny blogg Josies.blogg.se eller ha kvar den här? Så fall byter jag idag.



Tisdags

Här kommer härliga vårbilder från i Tisdags med mig och Elin


Mina nya skönheter!

Bröd

MITT HÄRLIGA VITA BRÖD

1 paket jäst
1 liter kallt vatten
Special vetemjöl tills degen släpper från kanterna
Salt
1 dl vetekli
och sesamfrön till toppen på bröden.

pensla med vatten innan gräddning så får dom mer färg, här ser ni skillnaderna
200 grader i ca 20 min.

Rachael Ray

Hemma idag, hade ingen hundvakt, kollar på RachaelRay och sitter vid datorn tur att båda laggar sönder, men men. Min visdomstand är med också det gör skitont kan jag lova.
Har varit ute med Noviis, och ätit frukost sen ska jag iväg och rida också! Det behövs det var länge sen nu, haha latmasken själv.
Nej nu ska jag kolla lite bloggar och shit. lägger in lite bilder senare idag, Jag saknar min älskling med.

Deg

Gjort bröd precis gjorde småbullar av det som inte fick plats i formarna, blev lite degiga, tog ut dom lite tidigt, men det gör ingenting jag tycker dom var goda. nu ska jag typ lägga mig i soffan och somna lite. Jag vill se Avatar men den är ju hos älskling.

Jag kom på det

Just ja jag heter Josefine! Såg det på facebook sen, tur att man har koll, nej men nu då kan ni gissa vad jag gör jo sitter och äter pannkakor, mums, men finns ingen sylt men klarar mig iaf!
Praktiken har gått bra lite segt bara så jävla trött! Uscha nu ska jag smocka i mig dom här sedan baka bröd faktis, hoppas vi har sirap.



What´s your namn? I don´t know

Hej! Godmorgon eller vad som helst, idag är jag så jävla trött så jag inte ens vet vad jag heter, och snart ska jag gå med äcklot till carro och sen till tåget, Hur kom jag på idén att skaffa hund? Jaja igår var hon gullig och duktig idaf, Och älskling och jag kollade på Avatar men när det började närma sig slutet råka han komma åt en knapp och så började hela filmen om så fick spola fram men det gick inte så den börja om hela tiden, så vi dampa loss och la oss och sov iställe Idag blir det praktik och åka med bror hem och kanske svänga förbi Odals eller hur det stavas och köpa äckelmat till äcklot.
Nej nu lyssnar jag på mange schmidt och försöker vakna till.

Avatar

Sitter och väntar på att älskling ska höra av sig ska åka ut dit och kolla på Avatar med han! mys, Nu har jag hämta hunden och köpt mig en chokladkaka till ikväll!
Just de! igår när älskling och jag sprang så fick jag skit ont i smalbenen dom svullna upp och blev blå och jag kunde knappt gå, jag vette fan vad det är för fel! Jag blev livrädd. men älskling smörjde in mig med linnement och satt på mig fotbollsstrumpor så idag är det bättre!
Nej nu ska jag kolla läget.

My dream shoes!



Soolen

Okej Elin och jag var lite dåliga idag vi åkte aldrig till praktiken, vi gick och satte oss i solen iställe sen blev det frulle på mc donken sen vart det att gå och prova en massa skor och jag blev kär! men 700 spänn för ett par skor, Hmm, kommer jag använda dom ofta? haha uscha.
Nu har jag precis kommit hem och tryckt i mig pannkakor från Familjen Dafgård, trodde dom skulle vara äckliga men dom var jätte goda, så nu håller jag på att somna så ska somna lite i soffan sen ska jag gå och hämta älsklings hunden!

Yesterday

Igår kom våra efterlängtade converse äntligen och dom var superfina och passa mig och Lovisa great! Dock inte Bea men förstår inte för vi provade samma i affären och fick hem samma storlek och mig passade dom på, men inte bea, du är knäpp! hahha
Sen såldes mina tre fiskar med, nu ska jag sälja hela akvariumet med tillbehör sen ska jag fram med Cykeln och sälja den och köpa mig en ny! Tantcykel. hahha
Igår var det byte till sommardäck på bilen med och jag körde och det gick bra!

Nu ska jag kolla lite och sedan traska till Carro med Hunden sen till tåget för vidare till praktiken, och försöka komma ihåg " en helt ny värld" ur Aladdin för att sjunga den för Elin, sen ska vi komma på en låt till mig med, hoppas hon har Avatar med sig med som jag kan låna,
Sen blir det snöra på sig mina nya skor och traska hoppas det blir fint väder idag!

Converse

Nu var skorna i Österbybruk så hoppas dom kommer idag det borde dom göra! Jippi. Vad glad jag blir och det blir nog Bea och Lovisa med!



Praktiken

Nu är det tillbaks till praktiken! sista veckan nu, tråkigt men skönt ändå, Jag gillar min praktik, jag som var så negativ mot praktik innan! haha, nej nu har jag hunnit mata djuren gått ut med nova, ätit frukost och gjort mig klar, nu ska ja bara göra lite småsaker och borsta tänderna sen kilar jag ses ikväll igen!
Älsklings första jobbardag på länge! Hoppas det går bra.


Anna anka

Nu sitter jag och tittar på anna anka söker assistent och det är väldigt roligt, har grillat och lekt med barn! Haft en mysig dag helt enkelt, gjorde massa god mat. och fint väder. Sen ska jag ut och bära under lite saker under tälttaket och ta in min kockrock!
Kanske göra lite körkortsprov.



Grilla

Nu har jag varit till affären och handla gottisaker, cola såklart, det måste man ha när man är bakis.
Idag tas grillen fram och mamma, jag och ingela och kanske älskling om han vill vara med ska grilla gott, det blir för min del och mammas, fläskfilé marinerad i röttvin och goda kryddor och grillade klyftpotatisar och champinjoner, nu kommer ingela så ska ta fram grillen och tvätta mina kockkläder för imorn är det praktik igen!

Idag idag

Idag är dagen när man mår som man förtjänar! då är allt som det ska vara, Åkte till Lisa igår med bussen efter att ha gått i mina äckliga klackskor kastade jag av mig dom och så åt vi mat hemma hos henne fixade till oss och langade och köpte ut! allt olagligt hann vi med under kvällen kan jag lova!  Vi kila över till Vera iaf och så var vi några tjejer som drack och dansa och hade roligt sen vidare till Karlholm! det var inte så mkt folk, men det vart en lyckad kväll i alla fall jag åkte med älskling och jorreh hem sen. så sov jag hos älsklingen, mys, just nu sitter jag bara och kollar på extrem home makeover å bölar haha, och katten morrar och nova ser bra sugen ut på henne.





15.44 bussen

Den ska jag ta till Tierp i det här härliga vädret sen bussen till skärplinge så nu måste jag springa och fixa kläder och det sista! lockigt eller rakt hår? Hmm. jobbigt,


Lovelovelove

Sitter med nymålade naglar dom vart faktis fina! nöjd, lyssnar på lite partymusik funderar vad jag ska ha på mig och om älskling hinner till sysemet prata med han precis och han har ju självklart lyckats köra sönder hojjen, stackarn! Men men så blir det 15.44 tåget då om han hinner till skärplinge till bra brudar och fördricka och sedan till Karlholm på kalas!

Mys

Igår vart det mys hemma hos Lindii med henne och Ewe vi gjorde mat och åt chips och tjocka oss, kollade på solsidan, brÜno och talang och tävlade lite med postkodsmiljonären. haha Det var mysigt sen åkte jag hem och var livrädd ute i mörkret sen åkte jag med älskling hem för jag hade glömt mitt smink där och det behövr jag idag, Just ja jag skulle till affären, hehe förlåt. Hejdå.

 

Meet me halfway

Nu sitter jag hemma vid datorn och novis ligger och sover, mamma jobbar, funderar på att kila ner till ica och lämna tillbaka min film som jag har haft ett par dagar nu, sen ska jag prata med Christer! hahah , sen blir det hem måla naglarna bara ta det lugnt välja kläder och snoka mig fram till något vettigt för ikväll blir det partaj.  Nej nu ska jag kila i regnet, på med luvan.
Bjuder på en fin bild på mig!



Regn

Nu har jag varit ute och sprungit omkring på gården ett tag, men nu kom det regn så då kände jag att det var dags för mig att kila in, Nova och Bimbo har en kompis över på lek men dom vill inte leka så tråkiga, älskling och hans kompis står och filurar på någonting i garaget och jag filurar över om dom kommer och hämtar akvariumet idag eller söndag skulle vara bra idag, men funderar på att fråga älskling om han kan köra hem mig snart, tänkte duscha och fixa mig för sedan hem till Lindii och mysa med henne och Ewe, blir kanske god mat och grejer.



Fredag

Godmorgon! eller jag har varit vaken ett tag men vad gör det, Idag är det fredag! och som det ser ut på schemat hittills blir det att fixa och tvätta akvariumet och sedan hem till Lindii! Äntligen jag har ju som sagt inte sett deras lägenhet än, så idag blir det äntligen av, när mamma är ledig och kan ha doggen. haha, tvingar henne iaf, Igår åkte jag tillbaka till älsklingen som jag varit med hela lovet. haha vi gjorde ingenting han berättade att han klara jägarprovet iaf! Stolt man blir, duktig han, det var bara 4 som klara det och han gjorde det med bara 6 fel. så jag är stolt över han. hahha
Nu ska jag kila ner till våran lya och klä på mig och släppa datorn och kila över till rickards hus där älskling håller på, Imorn blir det mys med tjejerna! saknar det! länge sen nu hoppas det är fint väder bara. Skoja nu kom han, så bye.

Tvätta

Tur att jag har så tråkigt att jag tvättar, just nu tänker jag på om vad jag ska göra på sista april jag vet att det är långt kvar men måste planera lite, verkar som många ska till möbeln men jag vet inte? Hoppas det är fint väder iaf.
Lördag blir det karlholm tror det var där dom skulle ha fest. jaja, Blir antagligen grillning och mys innan med fina tjejer :) om vädret tillåter, just nu har jag så jävla tråkigt så vet inte vart jag ska ta vägen. haha tråkigt inlägg jag vet.. 
Dessutom behöver jag ett sommarjobb så jag kan ta körkort. andra är ju bra nära just nu.

Besök

Ska inte till Lindii idag blir imorn för min mamma svarar aldrig och kommer aldrig hem, så nu sitter jag bara här och har skapligt tråkigt, funderar om jag ska städa rummet men det är tråkigt, eller typ knäppa lite kort men det är med lite trist när man inte har nått att fota, behöver en modell, någon som är sugen?
Nu blir det greys iaf!


Min tattoo

Blogg torka! oj oj oj, förlåt allesammans, men nu är jag tillbaka, och det är kul att många läser min blogg, Idag har jag faktist ridit idag med Lovisa sen sprang jag med älskling och så gjorde vi intervaller duktiga! japp, sen blev det spagetti och köttfärssås, mums. nu sitter jag här hemma och väntar på att mamma ska höra av sig sen ska jag åka till Lindii om det inte blir för sent och kolla in hennes och Linus lägenhet och suktas lite och längta tills älskling och jag kan flytta, men en sak är bra idag iaf, Älskling har fått tillbaka jobbet på IVAB så på måndag börjar han igen, grattis till han! Nu ska jag kolla lite på datorn och tv:n.
Ja fyllde i min tatuering igår med, äntligen ser den ut som jag vill, min lilla streckgubbe med vindsnurra ska bringa mig lycka.


Groda

Nu sitter jag efter mkt om och men ute i Groda har varit på en mysig promenad med älskling och hundarna! Så nu tränar han och jag har tränat tillräckligt idag så har inte dåligt samvete över att sitta här, sen ska vi köra ner Lovisa så då kanske man ska köpa något gott att äta, men inte godis! för det är jag less på nu. haha så det blir något annat gott, kanske så man kan göra några goda smörgåsar eller något annat, nu ska jag kila upp och titta hur det går för han!

Godis

Tur att man sitter och äter godis nu efter allt nyttigt man gjort idag, man kan ju inte bli smal heller! hahah Det vore onödigt, humöret är bättre fick i mig mat, men det går fortfarande inga bussar så kommer inte till min laddare iaf, less, måste köpa flera laddare eller bara ha den med mig överallt och komma ihåg den, nu ska jag fortsätta äta godis och läsa bloggar!

skit

Nu har jag varit och ridit med och gått en promenad med Ingela och Lukas sötunge! Skönt det, har fortfarande ingen laddare och kommer inte till groda heller, så jävla less, ge mig ett jävla körkort. Nu ska jag äta och sen bryta ihop!
Skitdag

 ♥

Jajuste

Nu är man nyduschad iaf, ska man ut och gå med lillnovis! Sen blir det bara tv hela dagen och kanske lite blogg med, Nova gnäller nu springer jag.


Kanon

Var barnvakt igår till Matilda, vakna imorse av Ingela som väckte mig, gick hem klädde på mig lite kläder oc gick ut och sprang med nova! det ni, så nu har jag ätit frukost och kolla vart våra skor är och eftersom det har varit så mkt helgdagar så kommer dom inte komma förrän nästa vecka, dumma. Men men dom kommer iaf, mamma var säker på det så det är ingen blåsning iaf.
Nej så nu ska jag duscha och fräscha till mig.

Leagly blonde

Sitter och kollar på leaglt blonde eller hur det stavas och hon är så klockren, och jag drömmer mig bort till Usa jag vill dit och jobba lite och bo, men skulle sakna min älskling så mkt, men som mina planer leder så kommer det gå bra iaf, sen så tänker jag på att jag ätit alldeles för mkt godis det känns! min mage mår inte bra. nej nu har det börjat så jag ska kika på det iställe.

Godmorgon

Godmorgon då nu har jag vakna iaf, inte elaxandra hon ligger fortfarande och sover, Igår var det meningen att vi skulle kolla One Tree Hill maraton så vi gjorde morötter och dipp och popcorn men sen gick vi hem till Lintans föräldrar där Lintan,Skitz, blommen och Ted var och drack så vi sällskapade dom lite sen orkade vi inte lyssna på deras snack längre som vi gick hem runt ett, kom hem åt morötter och dipp och popcornen så klart och slog på filmen, men vi hann inte se så mkt sen somna vi, idag tänkte jag fråga mamma om jag får köra till Älskling och lämna mig själv och kanske köra hem Alexandra. haha

Tråkiga

Fan vad alla är tråkiga! Nu går jag ut med nova, alla som läser det här kan ju höra av sig till mig och leka med mig! Orkar inte bara sitta, messa eller ring mig.
Jävla kontakt annons på nätet.

Söndag

Ja det är Söndag men det är även Påsk därför jag är så jävla sugen på att göra något, men vad jag tänker så det knakar! Tips tack. Alexandra kommer över tror jag och vi vill alltid göra något roligt.
Just nu har jag precis kommit hem tänkte kolla lite med mamma om jag ska få övningsköra. kollar på vad blir det för mat på tv:n och dom gör Sushi, Igår vart det mat hemma med familjen och spel, vi spelade TP med och jag vann, Helt otroligt! Sen hände ingenting, men det var skönt iaf, Nu ska jag fixa mitt kaluffs till hår.

Glad Påsk

Glad Påsk allesammans, idag är det påskmat och gott som står på schemat, just nu sitter jag med min kock mössa och kock rock på mig och har gjort lite Vit choklad mousse som inte blev så lyckad, men den smakar nog gått iaf med lite jordgubbar, sen blir det köttbullar, stek, potatis och morotsgratäng, m.m kommer bli mums, älskling har paddla ut i kanalerna med grabbarna undrar jag hur det går. haha Ikväll ska jag tillbaka dit och mysa lite, nu blir det dukning återkommer senare.
Ha en trevligt påskafton.

Påskharen var i farten! haha men det blev lite godis över. haha
Jag just nu som en lite tjockis ser jag ut.


Vad hände igår?

Härligt mess från Tuija så är på moronkvisten till alexandra rätt person att fråga! Jag kan säga jag var rätt städad Alexandra var smet och Tuija var bra söt hon! Det var en rolig spontan kväll på Heartan med Calle som vi inte såg så mkt av för att det var alldeles för mkt folk så vi höll oss på nederplanen. Idag är det underbart väder med sol! Så ska slita upp Alexandra så vi kan traska ut på en promenad med Hyper nova. Som jag nys kastade ner, nej men kvällen var bra igår! roligt folk, puckon som man kan skratta åt, springa från läskiga människor, chilicheese, gullig älskling och fisherman shots. För alexandras del en för mkt! haha

100401 ~3

Ska man kanske ta sig till Gävle ikväll och kolla på Calle på heartbreak, känns bättre än att sitta hemma bara. haha Men nu ska man se om det är någon som vill med. haha. Tror inte det, Men men, någon som vill skjutsa mig dit, så jag kan åka med Alexandra och dom?

100401 ~2

Nu är praktiken över och jag ka ut och köra till tierp om min kära bror vill vara lite segare! Så är det lov med! Katching, nej nu ska jag gå och göra något vettigt typ kolla vad ett minneskort kostar till fonen.

100401

Första April det betyder att man måste skämta, undra om vi ska spela Grön ett spratt idag! Typ säta tejp på kranen eller något, inget för allvarligt då kanske han inte tycker det är roligt, men framför allt så är det LISAS födelesedag! och jag har inga pengar på mobilen så jag kan ringa henne! men om du läser det här, Grattis älskling på födelsedagen.
Igår kom det paket! gissa vad jag fick av min älskade mamma, hon är bara för gullig hon,
Tadah min efterlängtade LG KS360, Tack mamma!
Nej nu ska jag väcka älskling och fixa det sista så åker jag till sista praktikdagen den här veckan sen är det påsk och påsklov! Underbart, Igår vart det ridning och träning, You go girl!




Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.