alexandra är bäst

Ja nej nu har man jobbat en hel dag slut som ett as nej men då vill Alexandra åka på krogen men mig hon är slut! haha jag som jobbar imorn med. men vafan man lever bara en gång eller?
Iaf så ska jag fixa mig nu och se om jag hittar några kläder. men du grogg jag som inte får dricka läsk! Det får bli rent.

utgång

Ojoj det vart utgång igår! Ett jäkla gäng, men kul vare och jag var nog fullast vet inte hur det gick till, men alla var ganska städade förutom jag. Sen lite smått onödigtheter på MAX men det tar vi inte upp och vet ni jag åt faktis sallad och en GI burgare, sådeså!
Nu har jag varit hem till mamma hämtat novis, ska ut en sväng sen kasta på mig kläderna och ner och jobba! uscha.
Tiden bara sprang iväg såhär på morgonen.
Skriver mera ikväll.

1 kg inte illa pinkat

Godmorgon! fifan vad jag är uppe tidigt har varit ute på en powerwalk vill bara lägga mig i sängen igen, är helt slut. men icke sa nicke, ska gå och jobba 8-18 sen hoppas jag det händer något kul. för jag känner inte för att sitta hemma ikväll. Nu ska jag äta frukost och chilla lite, Keso,tomat och ägg.



Akvarium

Haha tur att det var någon som ville köpa mitt akvarium så lägger jag på, men 400 känns ganska lite för allt, men mamma skulle sköta snacket på söndag. Haha vilken kväll. Just nu är jag så jävla godis sugen så jag kan inte sova heller, men nu ska jag fan försöka.


ensamheten dödar

Självklart när man är själv hemma så ringer det någon turk och pratar i telefonen fattar ingenting så jag lägger på, tror ni inte dumfan ringer igen så svara inte. Sökte på numret men det fanns inte, undra vemfan det är, blir nervös av sånt här. jag som är så jävla mörkrädd. nej nu ska jag nog lägga mig och försöka sova är slut och rädd.
Imorn blir det jobb 8-18 sen hoppas jag något roligt händer vill inte vara själv.



Jobbhelg

Åh gosh vad trött jag är! Blir snart sängen. för ihelgen väntar ju jobb och ensamhet hela helgen jag kommer dö.
Iaf har varit hemma hos Karolina med henne och Linda och ätit god mat, kolla på tv och prata en massa, sen kom söt Hannah och Amelie över så då blev det mer snack! Men det blev för tjejigt för mig så Linda och jag drog oss hemmåt. Så nu sitter jag här vid datorn, funderar på att kolla vad grannarna gör, för nu är jag överpigg för att jag är så jävla trött.

regnväder

Nu ska Karolina och Jag mysa framför tvn, hon med godis och gottiheter, och jag med babybel och ölkorv! Mys, Just nu sitter vi och lyssnar på Jokes underbara låt.

Igår

Igår efter jobbet hämtade bror mig så åkte vi hem och hämtade Nova så skjutsade han mig till Karolina, vi åt lax och kollade på skräckfilm, och snacka en massa! Det var ytterst trevligt. Vi har kommit fram till många bra saker.
Senare på kvällen kom han och hämtade mig igen, och när vi svänger in på gatan till mig springer det en grå katt över vägen som ser precis ut som Sören så jag hoppar ut och skriker, så ser jag att det är en långhårig jävel. Min sören... Han har varit borta en vecka nu om inte mer. Sen pussade jag lite på älsklingen som åker ikväll till Jonssons stuga och är borta ett tag.

 

dag 2

Har nyss varit ute på en powerwalk med novis, nu sitter jag och äter frukost, det blev Keso, tomat, ägg och en bit ost.
Sen blir det att ligga ett tag på spikmattan, min nacke dödar mig, sen är jag ledig idag med. Skönt, kan jag lova. så blir bara att ta det lugnt ska nog övningsköra. Senare ikväll blir det mys hemma hos Karolina med lite tjejer. kan det bli bättre.



Glasögonorm




LCHF

Det vart lite suddiga bilder men det gör inget, Jag köpte godis skålarna för att jag älskar skålarna eller vad jag ska säga. burkarna, vill fylla dom med andra karameller. så nu får nån frivillig äta en burk, kanske ska ta med dom till Karolina. haha

Nej idag blir det jobb 12-18 kort dag, skönt, sen åker jag och novis till Karolina och myser med henne, Hon är sjuk stackarn. Tur att jag tar hand om henne. Jag hitta en super bra blogg, så nu jävlar!

shopping

Olallaa, igår vart det stan från elva till sju typ, går inte att släppa lös familjen i affärerna, dom ska kolla och pilla på allt och promt ta med sig nått ut. haha nej men det var trevligt, jag körde in, och till gränby, men sen fick bror köra runt i stan, lite nervös. sen körde jag hem igen.
fick med mig lite saker jag med. Tänkte visa er.




körning

Godmorgon! Jag har sovit så underbart inatt, det var länge sen, märkte inte ens när älsklingen väckte mig imorse och sa hejdå eller att klockan ringde så försov mig lite men det gör inget jag ställer alltid klockan så tidigt så det inte ska hända nått.
Iaf idag blir det att åka till stan med la familia, jag ska köra, så för gudskull håll er inne för det här kommer bli intressant. Nejdå det kommer nog gå bra ska ni se.
Jag ska iaf köpa härliga burkar, sen får vi se. 1 vinglas med, eftersom Bea hade sönder 1.
Nej nu ska jag göra mig iordning.

bada ?

Nu har jag varit ute på långpromenad, och är sugen på nå gott, så ska nog ta och göra mig gurka och dipp eller popcorn eller nått sånt. gott de.
imorgon vill jag bada eller äta typ kina restaurang, men tror inte nån har tid, bara jag som är ledig en tisdag. hahha

Barnen i bullerbyn

Hemma nu efter en seg jobbdag!
kollat på klockan typ hela dagen, skönt att det blev fint väder nu på kvällningen det bådar gott för att det kanske blir fint imorn när jag är ledig, fick min bortglömda lön idag med satt fint i fickan, trots att det inte vart så mkt kvar.
Nu ska jag kolla på barnen i bullerbyn med min man!
Sen blir det en promenad och dusch!

Nytt i skåpet.

Godmorgon! Nu är jag uppe med tuppen och har redan hunnit äta frukost, nu luktar det bränt, måste kolla! spisen :O vettefan den var inte på iaf.
Nej idag är det jobb som gäller 8-18 kul kul. och jag som har så jävla ont i nacken,
Så idag får ni klara er utan mig för pengarna på mobilen är slut och lönen har inte kommit än.


Mina nya skålar, jag älskar dom, vill ha flera!

Mina nya martiniglas med

dålig uppdatering

Fast det har varit regn och jag har varit inne hela dagen har jag faktis haft fullt upp! Nämligen så att älsklingen och jag har tvättat, diskat och städat hela lägenheten så nu är den jätte fin, sen bakade jag bröd med och lagade mat, fan vad duktiga vi har varit, ut på en lång promenad me med novis, det är det ända vi har rört oss utanför dörren med idag.
Så tänkte slänga upp lite bilder från idag, sen imorn slänger jag upp från helgen, imorn blir det jobb med, mina två jobb veckor sätter igång. 8-18.


Frukost på sängen

Älsklingen hjälper till



Nu får ni allt rösta mera.

Kom igen nu! Rösta på min sko!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

 

 

programbiblioteket

Regn regn regn, skönt på ett sätt, att man inte behöver känna sig tvingad att göra nått, och det gör verkligen inte älsklingen för han ligger och sover fortfarande.
Själv har man iaf kört igång en maskin tvätt, sen blir det disk och kanske lägga mig en stund i sängen jag med.
Ikväll blir det iaf film ifrån programbiblioteket, underbart!

Gävle

Igår vart det att åka med älsklingen och hans grabbar till gävle, var hos roy och drack och grejade sedan vidare till Nivå där det sög, var ju inge folk och det roligaste på hela kvällen var Cat fighten i bankomat kön haha, sen åt vi på mc donalds ett måste, haha! Tog tåget till tierp.


Tack till världens bästa Linda som tog sig upp kl halv fyra och körde hem oss, <3

Hummel

Igår var det häng i Örbyhus, Karolina och jag tog oss fanta och rosé och hade det trevligt sen fick vi sällskap och spelade lite ölspel sen var vi ner på örbyhus och tog en cider och grejer.Sen vart det nattbad och saker, ja jag har då aldrig simmat så mkt under vatten som jag gjorde. haha
Idag blir det att köra ut till bergby och kolla på när älsklingen kör och sedan vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske blir Hummel i Öregrund eller brännboll i hederliga Örbyhus! man får se vart vinden tar mig. nu ska jag göra mig klar iaf.

campingen

Ja till våran camping vi skulle göra igår! Åkte till ön stormhatten, med allt i bagaget, satt där grillade fick en abborre som älskling grillade, och hade det jätte mysigt nova var galen, sen spelade vi lite kort med. sen när vi hade somna, så började helvetet, vakna på natten och vi höll bokstavligen på att blåsa bort det var storm, så efter någon timme eller två så bestämde vi oss för att vi kan inte stanna, så tog båten med det viktigaste och åkte hem igen. fyfan. så nu har man sovit i sängen iaf.

Duckfaces

Såhär dagen efter och jag mår bra, andra söp ju tills dom stupa, och Linda vafaan ring mig din lilla hoe eller tims mobil!
som sagt jag har ingen mobil och kommer nog inte ha det några dagar. så ni når mig via face eller bloggen.
Nu vill bror min kolla snabba cash men har ingen lust med det jag, bjuder på lite fina bilder från igår jag!
Kissie style !

Duckfaces

 

bääärtsss

Sitter med bror och lindii och dricker lite bärrtsss är det sommarlov och semester så är det! Lill lördag med så det här måste styras upp, kommer en bild eller två snart. ska ta fram snaps glasen nu skriker dom, detta kommer bli nice det känner jag på mig.

ägg frukost

Nu sitter jag och gör mig en äggfrukost, sen ska jag kila över till mamma och hämta en mobil, idag blir det bad med Lindii frågade min bror med, men han lär ju inte vakna till tio, han sover ju hela dagen. men men Sen skulle robins familj bada med, så får se hur jag gör. vill vara med båda. så får se.
Nej nu ska jag skära mig lite sallad.

film

Nu ska jag hoppa i duschen sedan mysa i min underbara morgonrock och kolla på film och äta lite sallad och ägg! mumma.

mobillös

Nu har jag varit på vift i Tierp, körde självklart. så nu ska man öva som fan. så man får det där jäkla körkortet nån gång. oj vilka fula ord. jaja, hem till Lindii fick lite mat, så hon gjorde ju så min fina diet gick skit bra men tim sa att man fick fuska ibland, sådåsa. nej sen har vi fräst runt i hennes nya bil. lissbilen och busa som bara den, nu är man hemma igen helt tomt hemma och alla ska till ön ikväll jag vill med, men lite sent påkommet nu, ingen skjuts och ingen dricka. och har egentligen inte råd. och just ja, fanns inga laddare på lager så jag kommer förmodligen inte ha någon mobil när batteriet dör. men ingen som dör av det för det är endå ingen som hör av sig. haha
Nej nu ska jag chilla det är ju typ 30+ här inne och fundera vad Linda och jag ska ut på för äventyr imorn.

RÖSTA!

Kom igen nu! Rösta på min sko!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

 

frukost

Det här är min frukost nu ska jag fan fixa det här. Inte mkt kolhydrater om dagen.



mosat ägg, fetaost, tomat, paprika och gurka!

baka

Nu har jag varit effektiv, diskat plockat undan och vikt in tvätten nu håller jag på att baka massa smarriga små tekakor, kanske blir bullar med, vem vet, fast nu såg jag att jag inte hade nå bakplåtspapper, ringa mamma! haha för jag orkar inte springa till affären nu ska jag äta frukost!

Vart är min kamera?

hemmafrun är framme igen

Godmorgon!
Just nu sitter jag och läser massa bloggar som vanligt, har varit ut med novis på en promenad och nu ska jag faktist diska undan och plocka undan alla kläder för att sedan ta mig till Lindii och leka med henne. behöver verkligen det, Det här sommarlovet har varit det sämsta på länge. Tur att jag kanske ska tälta på torsdag med min favorit så blir sommarlovet bättre.
Nej nu ska jag sätta fart.

Sikta på ryggraden

Nu har man varit hos bror och ätit tårta och firat han! Han fick nödvändiga grejer så som en elvisp och gjutjärnsgryta eller nått sånt iaf.
Fick man höra av man var tjock också sådär innan man ätit tårta. tack då.
Sen skjutsade jag bror och bea till bea för dom skulle kolla på hennes bil stackarn krocka ju igår! Hoppas det gick bra iaf. Så jag fick övningsköra lite och träffade på Alexandra och Stina som satt i kassan. trevligt trevligt. sen höll jag på att köra på en katt med. så i veckan blir det mkt körning så jag kan det där sen.
Nej nu ska jag nog göra pyttipanna eller om jag ska sno robins matlåda, eller nått. sen slå på en film med novis.

skor

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

 

grattis bror

Sitter hemma hos mamma på nelly.com och designar skor, jag vill fan ha ett par egen desginade skor, undra vart man kan göra det? kosta vad det kosta vill men det finns aldrig perfekta skor till mig så det perfekta skulle ju vara att designa ett par själv, sen blir det över till storebror och äta tårta för han fyller hela 24 år idag gamlingen.



Nelly shoe

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

 

Ja vet då inte

Jag vet inte! jag vet ingenting längre ska inte sommaren vara rolig och spännande med massa utflykter? Ja, jag vet då inte. Nu behöver jag nått som piggar upp mig för det var länge sen jag var såhär gnällig och tråkig.

söndag

Vad ska man göra av den här dagen då? Kanske köpa godis och hyra en film och bara ligga inne, hur bra låter inte det.

Lycka

Jag vet fan inte vad lycka är längre? ska det vara så svårt att finna lite lycka, jag är då aldrig nöjd, som sagt allt var så mkt enklare när man var liten. Och den som säger att pengar inte gör en lycklig är ju inte klok. jag vill ha massa pengar så jag kan göra massa saker pallar inte att bara sitta här, det här med lägenhet kanske var en dum idé ?

Ska det  vara så jävla svårt att höra av sig bara och inte vara så jävla svår.

Öla

Nu har man hunnit bada med Karolina och Novis, varit ut i groda och ätit mat och gotti, sen hem igen och suttit ute sen dess och bara snacka massa skit med grannarna och druckit lite öl och sådant, sedan kom Alexandra med. ytterst trevligt. Nu ska vi faktist kolla på tv om vi orkar sen durra loss. Kan jag lova.
Hörs imorn igen.

Godnatt



Slottet

Goddagens! Fredag igen. fan vad veckorna glider förbi, idag blir det tvättning och glida över till Karolina med hunden för vi ska bada, så egentligen har jag inte tid att sitta här längre, måste ringa mamma min, och se om hon är hemma med. igår var det jobb till 20 sen kom jag hem, fixade lite och var ut med novis, sen hade älsklingen min städa hela lägenheten och gjort fin! bra han min karl. Tänkte ett tag slänga ut han men nu ångrar jag mig, haha nejdå.
Så vi gjorde tacos och smocka i oss för det var vi klart värda, mums. nej nu ska jag trycka i mig en macka. och kila.

Kvälls dopp

Igår åkte jag, älsklingen och nova till fälarn med Nico och Walle, vi fiskade lite men eftersom vi var lite bättre än dom så gav dom upp, så vi åkte tillbaka in med båtarna och badade iställe, fyfan vad skönt det var, det var jätte varmt i vattnet, typ 26+ halv nio på kvällen, underbart. flera dopp ska jag göra innan sommaren är slut den saken är klar. synd bara att man inte hade körkort så kunde Novis och jag åka dit på kvällarna, men det var mkt brons.
Nej nu ska jag fixa lite här och hänga tvätt och sedan kila till jobbet.



ändrade planer

Skulle tvätta till min bror idag och sedan träffa Karolina! men ser ut som att det inte blir nått av det, eller jo jag tvättar för fullt nu men kommer inte bli hela dagen, för Chefen ringde och väckte mig och tyckte jag kunde jobba så självklart kunde jag det, så nu kommer jag vara borta 12-20 Hoppas älskligen får mat iaf, haha. Han klarar sig.

it´s complicated

Nu har man hängt tvätt och lagat mat, blev kött idag igen, haha många dagar på rad nu. Nu blir det bara att vänta på att gå och lägga sig typ, sen blir det tvätta massor imorn. Så jag vet ju vad jag ser fram emot iaf, nej nu ska jag lägga mig på soffan tror jag.

down

Jag är fan deprimerad.

Är drömmen kanske för stor

Sitter just nu och tänker alldeles för mkt, jag har för mkt tid över just nu. Jag har sommarlov mitt sista dessutom borde ha fullt upp, men tydligen inte. Idag och imorn ska jag tvätta till min bror så då har jag fullt upp, ikväll ska jag troligen träffa Karolina med. Så det blir lite att göra iaf. Toppen det. Nu ska jag nog kolla lite på papper som jag bara vill elda upp egenligen och räkna lite,



Sommaren 2010

* Tälta på lilla ön
* Grönalund
* Körkort
* Roadtrip
* Lekkväll
* Konsert, allsång på skansen

Hur ska jag hinna göra allt som jag vill? Och hur ska jag ha råd. jag tänkte köpa mig en lott och sedan vinna några tusen bara sådär. sen skulle allt vara bra igen. just nu har jag ångest över att skolan börjar snart och jag kommer inte hinna göra nått av det här innan den börjar! Blir tokig

 

Mys

Schululu, sitter hemma hos mamma och muppar lite, fast hon jobbar, men kul att hälsa på iaf. Haha, nej men ska snart gå hem och kanske göra nån nytta, iaf så ska Josefine ringa mig idag se om hon har nått roligt på hjärtat var länge sen jag träffa henne nu, Sen ikväll ska jag kolla på film med Karolina! Mys.
Nej nu ska jag kolla lite på tv sen gå hem.

Hedesunda

Nu drar hedesunda ön igång igen, och självklart åker vi dit, men vi vet dock inte hur vi kommer hem, men sånt löser sig. Nu ska jag dricka lite så man blir taggad för det är ju minst 800 grader här inne. haha fyfan.
Nej nu ska jag pysa vi kanske hörs inatt.

Stångebro








fy satan

Så varmt det är innomhus, skulle inte sitta fel med en AC just nu. Går ju knappt att vara inne, inte orkar jag göra nått heller, somna på soffan framför wallander, sen har jag inte gjort någonting. väntat, typ hela mitt liv går ut på att vänta på massa saker, jag hatar att vänta, iaf vid runt fyra kommer älsklingen hem tycker synd om han för att han jobbar ute. men men han tycker jag är tjock. Sen ikväll kommer Lindii så får se vad vi hittar på lite vin blir det iaf.
Nu ska jag nog vika in tvätten och sedan måla mina underbara naglar. eller nått.

LCHF

Nu har jag suttit ute i solen och tagit ett glas vin och en cigg och prata med grannen! Nu känns allt lite bättre har fått i mig lite mat med, Lindii kommer antagligen över ikväll och har en vin myskväll med mig! Tur att hon gör mitt liv bra min lilla solstråle!
varmt som satan är det, men inte klagar jag, är det sommar så är det, jag önskade mig utomlands och nu är den här!. nu ska jag snart ut och kolla tvätten sen blir det sega på soffan framför nått bra program, just ja ska kolla om spotify funkar på tv:n med.



Eftersom älsklingen tycker jag är tjock och ska börja med LCHF metoden som min bror, så går jag ner sakta och käkade mkt sallad och lite potatis.


Vin

Nu ska jag ner till affären, sen funderar jag på om jag ska ta ett glas vin. skulle vara gott.
Dränker mig i vin iställe för tårar, lika bra det.

göra nått

Jag vill göra nått, typ bada. tur att jag har nån att umgås med då. not. Lisa är jävla dissare som vanligt, se vad det är för ursäkt idag ^^ Linda och dom grisarna är i rullsand fan vad jag vill ha körkort! dålig dag idag. Skjut mig.

Tvätta

Ja! som vanligt är jag i full gång med tvätten, ska ut med novis sen måste ja nog ta tag i disken, men jag vill inte röra den, så jävla äckligt, jag hatar att diska, det var robins område, men det kommer ju aldrig hända. jag måste bli elak, så han tar tag i den. uscha.
Kommer tillbaka senare med uppdatering och bilder. så var inte ledsna.

prata med fel människor

Ja här omkring ska man inte prata med fel människor har jag märkt, Eller man ska inte öppna käften i huvudtaget för det är ingen som kan hålla käften. iaf. För annat folk drabbas, och jag är ledsen för hur det har blivit nu och hoppas det kommer lösa sig. för nu mår jag dåligt över att man litar på vissa. Förlåt.

im back

Jag är tillbaka! det har varit mkt på sista tiden, Stångebro var mysigt och helt okej. förutom all värme, och bil utan AC med tanke på att resan tog drygt 4 timmar om inte mera. bada i en liten sjö hann vi med två gånger med, sen har vi grillat och druckit gott, och kollat på elit, det har varit en bra helg. Som sagt borta bra hemma bäst.
Sen när vi kom hem vart det över till Alex för att grilla och kolla fotboll. en vinst till spanien med, fast älsklingen hejjade på holland. stackarn.
Igår var jag hemma hos mamma hela dagen för det var ju hennes stora dag! 46 år. så vi badade, gjorde mat och tårta, sen kom älsklingen och bröderna och veronica, så då grillade vi och spelade kubb och hade allmänt trevligt.
Bilder kommer senare idag.

Stångebroslaget

Har packat och fixat hela morgonen. nu tror jag att det mesta är redo för att tas med. ska nu ner till affären för att köpa det sista som vi behöver sen beger vi oss till Groda där vi sedan beger oss till månkarbo för att på börja våran långa resa till Linköping, kommer bli toppen. Jag kommer inte skriva i bloggen förän på Söndag igen, men jag finns på mobilen!



Aspobadet

Idag åkte linda och jag till aspobadet och stekte lite och bada det var ytterst skönt. sen blev det stan med bror min och en snabb shopping, uppblåsst madrass, bikini, grillkol och tändvätska och mat till helgen!
Sen hem och titta på Ronja Rövardotter, hihi nu är jag barnvakt och det har varit väldigt dålig uppdatering idag och ihelgen blir det ingen alls. illa.
nu ska jag fast fixa lite sen blir att gå och lägga mig för seg sebban ska vara vaken hela natten.

Sol

Idag är det strålande sol! me like. och kvart över tio åker jag med Lindii till Rullsand för att bada loss lite! sen blir det tre tåget till stan för att möta bror och latcha runt lite där. köpa en uppblåsbar madrass och sånt skit till helgen! som kommer bli awsome.
Nej nu ska jag trycka i mig någon frukost och göra mig klar.

Hård dag

Solat med Bea och Linda till halv tre, sen till jobbet för att byta om sen jobba till åtta. och nu är jag barnvakt. fan vilken effektiv kvinna jag är. förstår att älsklingen tycker om mig så mkt!
Imorn blir det sola i brämmen med Linda och hennes karl sen blir det stan med Lisa för att inhandla saker till helgen sen blir det hem till karolinas syster eftersom karolina har lånat lägenheten och äta lite tacos och sedan mysa, sen blir det hemfärd.
just nu sitter sebban och spelar mördar spel och jag nördar mig här. sen blir det kortspel och popcorn eftersom jag är barnvakt bestämmer jag.


Skulle ju inte vara helt fel.

10.32

Tänkte bara säga att jag gör mina vanliga rutiner, vart ut med nova, äter nu frukost, funderar på att kila till affären sen, fast ska dit vid tre sen igen. jobb time idag, 15-20 sen barnvakt 21-imorgon, tur att lisa kommer och gör mig sällskap ikväll så kommer allt gå mkt lättare.
Jag ville bara meddela sen sak till, tror jag kan dricka mjölk igen, har druckit massa oboy och har inte ont i magen! super.
mina härligt gröna naglar.



jordgubbar

Nu har jag myst lite i soffan med älskling med jordgubbar och grädde. och sånt gott. nu har vi kollat lite på datorn och ska strax gå och lägga oss. fick en lite massage nyss med. skönt det. Imorn ska jag umgås med Lisa, det var inte igår. sen ska jag vara barnvakt med. Ihelgen åker jag på mys!

kärlek



Säljas

Vit klänning med lite pluff armar eller vad man säger, dragkedja i bak. 100% viskos eller vad det heter.
strl M. Från Only, Pris 359 :- prislapp sitter kvar, säljer den för 300:-



målar naglar

Det här gömde sig i paketet!



Och ett par trosor, samt en klänning till men den kunde jag inte ha så den ska jag sälja.
just nu sitter jag och läser vecko revyn och målar naglarna.

hämta paket

Godmorgon! Nu har jag varit ut med nova, hämtat paket och ätit frukost!
undra vad som gömmer sig här i då?



bada bada bada

Det ända miina pengar går till är att gå ner på badet och sola och bada. så sjukt egentligen. men iaf. nu ska jag snart ner på badet med Bea och Linda. skönt ska det bli. har varit ute på en promenad med novis och ätit lite frukost. Sallad och avokado. mums, nu ska jag packa väska och sedan åka ner.

Scrubs

Sitter här och funderar om jag faktist ska lägga mig i soffan med läsk och cheese crunchers eller vad dom heter, skulle ju inte vara dåligt skönt, med tanke på att jag har låna hela säsong 1 och 2 med Scrubs. Så jag tycker det låter toppen. ska bara borsta igenom mitt hår så blir det scrubs sen. Intressant, lollo har lämnat mig och jag väntar på att min älskling ska komma hem.



stekt gris

Det är typ jag nu! Helt slut av all sol! men jag klagar inte, jag älskar att det är så varmt.
Lollo står i duschen och jag sitter och bloggar, typical me! Igår vart det som sagt brännboll och vi har träningsverk i hela kropparna, när lollo kommer ut blir det att göra en sallad och mumsa i oss.
Efter den här helgen blir det rehab av allt skit, pommes, dricka och allt annat som kommit i kroppen.



brämmen

Igår innan jag hade gick och lag mig hade jag varit vaken i typ 42 timmar. fattar inte felet på mig och nu är ja uppe först också. Idag kommer älsklingen hem, men lollo åker, not good. det har varit roligt att haft henne här, nej nu ska jag he novis sin mat, sen ska jag gå ut med henne och väcka karolina och lollo, jag ska bada.

Rullsand

Jag kommer vara så jävla död senare idag! men det skiter jag i, snart ska jag väcka lollo och då ska vi steka! Jag klarar inte att sitta och titta på det fina vädret bara.. Kanske ska ut med nova, prata med älsklingen men han tyckte att det lät som att vi hade haft roligt och var ledsen att han missa det! not.

Nej fan det här funkar inte. Bil till mig tack så vi kommer till rullis!

inte okej

Okej VIP ?! typ inge folk och det första som vi möter när vi kommer in är såklart Kissie som flashar sin bröstvårta! haha. Nej men sen var det helt okej förutom att alla klängde som apor på hennes lillebror som i för övrigt nästan slår bobbys näsa, nej men han var ju steeek iaf. Lollo fick en dans med peter med, (kissies lillebror) som förövrigt var lite taffsig på henne. haha härligt, sen tyckte vi det var okej att äta max mat och missa tåget och frysa som apor och träffa daniel som inte fick åka med tåget heller! så tre små apor på Uppsala station från 2 till tjugo över 8! Sov lite inne på station med, och förutom det ska jag spöa alexandra när jag träffar henne. nej jag har inte ont i fötterna.

Lollo och jag skippar att sova och tänkte bara duscha och fixa oss och ta oss en pizza sen och bara ligga och steka ute.

tagga

Nu har Lollo anlänt!, vi har grillat och smockat i oss massa mat. underbart! dö varmt är det ute med, så nu ska vi fixa oss och göra oss reda för att sätta igång!
taggar med shakira nu.

Waka waka

Ofta jag inte hört den här föräns nu! haha den var ju väldigt bra !



skinande rent

Fyfan nu är det skinande rent överallt till och med i skrubben! haha nu har jag varit effektiv. Förstår att älsklingen tycker om mig så mkt! haha just ja han har ju farit till Arvidsjaur också så han ser man inte förrän på söndag! men som byte kommer ju lollo idag! men hon hade försovit sig så hon kommer senare.
Igår kväll beställde jag massa kläder, kommer på måndag eller tisdag! kanon så då får ni se vad jag beställt. nu ska jag ringa alexandra och bestämma mat, sen ska jag kila ner till jobbet/ affären och handla lite. haha

diskberg

Nu ska jag ta tag i disken innan lollo kommer hit! Orkar inte, jag skulle behöva en liten dam som tog hand om det till mig idag, och en diskmaskin i framtiden kanske, men men bara på det. och sen skura. så är allt topp sen, nova tog ett bad så hon får ligga kvar ute. haha

 

Klocka

Nu är jag hemma från stan, har hunnit ätit, vilat och legat på spikmattan så nedrans svullen i nacken, så måste få bort det. Klackade om mina skor i stan, så nu är dom redo. Köpte mig en turkos klocka! super fin. Nöjd som attans är jag med. Nu ska jag bara samla kraft så jag orkar städa för imorn bitti kommer min lilla gris lollo hit! Det ska bli så kul att ha henne här hela helgen. saknat henne.



Shopping

Ingen som känner sig sugen på att skänka mig lite pengar?! Har hitta massa fynd som jag vill ha :D

stan väder

Idag är det ett såkallat Stan väder om Karolina får bestämma, därför ska jag faktist in till stan idag och klacka om mina skor! Så Alexandra och jag drar nog in vid tolv.
Just nu sitter jag här med nackvärk och funderar på om jag ska ut med nova först eller äta frukost eller gå med nova till mamma och hämta skorna, hmm mkt idag, haha
Ge mig dessa skönheter iställe!







Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.