Lunchrast i en timma nu, härligt att jobba...

100630_141704 (MMS)

Lunchrast i en timma nu, härligt att jobba idag när det ändå regnar! Kyckling, tunnbröd, fetaost och sallad å en smoothie till.

bodybuilder

Jag funderar om jag ska satsa! eller vad tycker ni? hahahha



ombyggnad

Som ni ser är min blogg under ombyggnad, ska försöka göra en snygg header med, men min fantasi är ju död. så någon som tycker om att leka med photoshop får gärna göra en eller flera och skicka till mig så kan jag kolla på dem, och kanske använda den.

Just nu sitter jag typ bara och väntar på att gå och jobba, kommer vara en lång dag idag, tror jag.
Nova och jag var ute på en powerwalk sen har jag ätit frukost.
Här kommer lite bilder från i måndags när det var fotbolls tittning och kortspel. mumma.

Springskor

Nu har jag hittat mina spring skor, halv sju imorse sa robin är det inte dom som ligger i min träningsväska där! Suck haha. men nu har jag mina små skor, så nu ska nova och jag ut på en tur, sen blir det frukost och sedan jobba 12-20. Ikväll blir det lungt.
Jag ska sitta i kassan och det suger, sitter där hela dagen och tiden går så sakta.

Just ja tandläkar besöket gick bra tror jag!, jag var bedövad i halva ansiktet till och med i örat, sen när jag började känna igen fick jag skit ont, så tog två alvedon när jag kom hem igår. och det gör fortfarande skit ont, kan inte öppna munnen helt så har tagit två till nu. Uscha.

pang på bara

Godmorgon!
Var uppe sent igår och spelade massa töntiga spel, nyss var jag ute med nova, och mötte mamma, snart ska jag till tandläkaren blir antagligen laga! Kul. med häng kind sen.
Sen ska jag direkt hem och ut med nova och sedan byta om för att ner till ica och jobba! :O ojdå, ja så kommer inte hem förän åtta ikväll jag!
Hoppas älsklingen klarar av att laga mat själv. haha



Spela

Nu har jag suttit alldeles för länge och spelat massa tönt spel, så nu ska jag gå och lägga mig, undra om alexandra kommer inatt, hoppas inte nova skäller.
imorn kommer troligtvis en ny design upp! great.
Godnatt.




Fuldans

Hahahhahahha jag dör av garv! kolla in det här.

http://fuldans.se/?v=jdnzdgepce

hårförlängning

Heippa!
haha eller nått, nej men nu har jag hunnit med att tvätta den sista tvätten ska bara hänga sista maskinen, varit på badet en stund med bea, ätit lunch med henne och alexandra, Sallad, mumma. sen har vi kollat på massa löshår funderar på om jag ska sätta i det på torsdag? med bea och mickis.
Skulle ju vara underbart. sitter och kollar på ett just nu se om man vinner det.
Nu har jag lagat mat till älsklingen som kommer snart med, sen ska jag umgås med han!



Blocket

Nu har jag lagt ut Akvariumet på blocket! så kolla in det om någon är sugen!

http://www.blocket.se/vi/28202462.htm



Godmorgon!

100628_082447 (MMS)

nova och jag är ute på en långpromenad i rask takt! Underbart väder, sen blir det att tvätta!

Godnatt bloggen!

nu har jag kollat på heartbreak hotel och ätit massa onyttigt med, me barnen! Nu ligger jag i Ingelas underbara säng.

Old school

Hemma hos Ingela nu, sitter och kollar på Old School, den är väldigt bra faktis, men har inte sett den från början, men men. Sebban och hans kompis sitter ute i lill stugan och kollar på film.
Så passade på att sno datorn och skriva lite här. Bilderna kommer imorn från helgen.
Alexandra håller också på att fixa en design till mig faktis. snäll hon.

cocacola

Nu har jag och Alexandra precis varit och sponsrat gullans! Jag fick behålla mitt längst iaf! haha lika bra det.
jag tror jag har ätit för många gånger på gullans sista veckan! hahah
Nu sitter vi och chillar bara med cola, och senare ikväll ska jag vara barnvakt!
Just ja min man har kommit tillbaka men han försvann lika fort, upptagen man det där. Kanske hinner träffa han ikväll innan man ska gå och vara barnvakt till skitungarna.

Bakluckeloppis

Okej eftersom min man är fortfarande borta, jag som ville fiska med han men nu har han defenetivt planerat annat om inte annat så kommer han väl in ikväll säkert. Killar!
Så ska jag iaf följa med min mamma, ingela och lucas på bakluckeloppis, kanske inte min grej men det är fint väder och jag kan leka med luccan.
Just nu mår jag faktis fortfarande dåligt efter gårdagen, blir ingen frukost innan jag åker min mage klarade inte det.

Varning för känsliga läsare

jag spydde som en gris imorse, sen trodde jag det var bra så gick och lag mig i sängen igen och drack vatten, men kan säga att till och med vattnet kom upp lika fort. så det är därför jag väntar lite med att äta nått faktist. nej nu ska jag göra mig klar och kila.



midsommardan

Ja igår åkte jag hem till Alexandra och åt tacopaj och spelade kort och drack gott med henne och linnéa, vi åtta tiden så följde vi med hennes mamma och pappa till hennes farmor och farfar och satt där och drack med hennes kusiner. Hela släkten var samlad. Haha
Gick sedan till Lövsta dansen och där hade vi full gång i stort sätt hela tiden, vi dansade som tokar! Det var kul!
fick skjuts hem och somna direkt som en gris vakna runt sex och ingen karl hemma, undra vart han hamna inatt.
mådde inte så bra men somna tillslut igen, nu sitter jag här och vill fiska och bada, men kommer aldrig få tag på mannen min.
så bara gilla läget och kila över till mamma för att hämta novis.

laught attack !

Hahahaha, roliagste midsommar på länge säger jag, var hemma hos Ricki och drack och spelade lite fotboll och åkte lite cab och hälsade på Heidis pappa med kompisar, sedan tillbaka och till mathuset för att Heidi och jag var hungriga och skulle äta en kebabtallrik men när den väl kom in, börja alla äckliga fyllon + tjockisar dansa så vi dissade dom och gick!
kom dit vi skulle var inge drag och älskling får alltid för sig att dra hem så tidigt så vi drog hem! och hemfärden var den roligaste på länge jag har inte skrattat så mkt som jag gjorde igår på bra länge! Jag höll på att tappa andan flera gånger sen vurpa vi och bilder och sånt finns på facebook sen kommer dom upp på bloggen imorn, för nu ska jag ut och laga cykeln sen ska jag och mamma ta oss till skärplinge för att lämna av mig hos brudarna så ska vi latcha lite innan Lövsta ikväll! kanoners.

oh julie

Just nu är älsklingen och jag hemma och förar lite, ska försöka ta oss till tobo men vi kommer inte så långt synd att jag inte hade en cykel nu, måste verkligen skaffa mig en cykel!
Blomma i håret och klänning, midsommar smyger sig på känner jag! sitter och lyssnar på dansband och försöker få upp stämmningen. Går bra.

midsommar

midsommar, sol och bra humör med magnus uggla i högtalarna, allt är underbart!
Ciderna och Seamans shoten står på kylning, älskling håller på att göra sig klar och sen beger vi oss ut till groda och äter lite lunch sen blir det nog Tobo eller nått, inget planerat än.
Hoppas alla får en trevlig midsommar.

tankar inför imorn

Nej snart är det dags för barnvakt igen, imorn är det midsommar, hoppas på sol! fast vet inte än vad som händer, men tar det imorn. Ska hem tidigt imorn bitti för att snoosa med älsklingen. kommer bli kanon.

shake that ass for me

Nu har Lindii och jag varit nere på badet och stekt lite, man tycker ju inte att man får någon färg fast man får säkert det! får se ikväll! Imorn blir det midsommar, underbart om det kunde hålla sig så här fint på himlen..
Nu sitter vi här och väntar på mina bröder, vi ska till Tierp och chilla lite, åker med lindii så slipper hon åka själv.
Nu är jag alldeles trött och varm av all solning, skriver mera sen.

dan före doppare dan

Heeej
Igår vart det lite mkt så hann inte blogga, var på badet med Alexandra och Linnéa och stekte allvarligt stekte, för jag råka hälla ut lite för mkt olja så vi var dränkta i olja! men det är fint, sen kom Lindii så börnade vi runt lite i lissbilen och åkte till Strömaren och satt där och chilla sen gick jag och åt pizza med barnen och sen slog vi upp tältet där vi sov, så det var en hrälig dag, nu är Linda här och vi ska ner på badet och steka igen! Sommaren är verkligen här nu! och imorn är det Midsommar! kanoners.

Mobilblogga!

Härligt! Sitter hemma hos ingela, barnvakt. Vi har ätit pizza och slagit upp tältet vi ska sova, just nu kollar vi på morden i midsommer! Ska skriva mera sen när matilda släpper datorn, bilder kommer imorgon.

Nagelslingor

Jag vill ha löshår igen! jag vill ha nagel slingor men jag har ingen aning om hur många man ska ha eller någonting, jag behöver lite råd! Någon som kan sätta i sånt eller har gjort det? eller har haft själv kan ju skriva en liten rad med tips till mig, Skulle vara underbart snällt. nu ska jag städa lite, blev alldeles för varmt där ute på taket jag får ju ändå ingen färg tycker jag.



Steek

Just nu är jag hemma hos mamma, ska sola ute på taket och står där just nu känner hur det steker mot ryggen härligt ska slå på lite sommar mysig med gessle och magnus uglla. så kommer allt bli kanon. Hörs senare.

break my heart

Varför lyckas jag alltid ha så jävla tråkigt! varför kan jag inte bara ta det lugnt jag orkar inte ta det lugnt jag vill ha fart och fläkt hela tiden annars blir jag uttråkad eller grinig som jag är just nu bara går omkring i lägenheten och vill bara sparka sönder allt jag ser. Ge mig massa pengar och ett körkort tack!

nej nu ska jag duscha det lär ju roa mig! not.

tälta

Grisen decka efter maten så det blir nog inge fiskning idag! lika bra det för jag är helt slut, imorn ska jag vara barnvakt till dom små liven, och eftersom jag är en sån snäll barnvakt ska vi köpa gott och TÄLTA! kommer bli awsome, och jag vet att Lisa kommer bli besviken om jag inte frågar henne om hon vill tälta med oss eftersom hon tycker så mkt att sova i tält och äta chips i tält. så får väl fråga henne då :D

Nu snart ska jag nog ta en dusch så jag får bort all sololja! undra jag om mobilblogga funkar för mig, har slängt iväg ett mms med en skabb bild på mig själv så ni kan ju säga om det funkar så jag kan tabort den sen. haha

1 2 3 ge mig fanta och rosé

Sommar och sol! det här är precis vad jag längtat efter, vaknar med älskling lagar en matlåda till han så här kl 6 på morgonen bara för att jag är världens bästa flickvän! går och lägger mig på spikmattan och sen somnar lite till, vaknar av mess av Bea som frågar vad jag gör, drar upp rullgardinen och säger att jag badar med henne, så blev ingen städning hemma hos mamma idag heller, för hallå det här har jag väntat på, underbart väder. Så Bea och jag åker ner till badet ligger och steker och äter jordgubbar och badar lite, underbart, sen när vi ska ge oss och åka känner vi suget efter kebab tallrik så det blir en sån innan vi åker hem med. Idag är en riktig sommardag. som jag ska ta vara av som bara den. Var ute med novis nyss med och hon bada och lekte som en tok hon var glad hon med.
Nu ska jag laga mat till älsklingen sen ska jag tvinga han fiska med mig.



Haley

Igår var jag hemma hos mamma och städade mitt akvarium fyfan vad fint det är nu då! Sen åkte vi till Vendel och fixa lite med Ingela sedan åkte vi med Malou och Jim hem och jag stannade hemma hos dom och lekte lite med Haley och kollade på fotboll och åt kolatårta inte helt fel!
Sen blev det hem till mamma för mat, sen mös jag med älsklingen, orkar inte skriva så mkt.



städa

Det är nog det ord jag anväder mest nu för tiden, jag gör i stort sätt inget annat. men nu ska jag faktist hem till mamma och städa mitt gamla rum, så hon får flytta in sina saker där. haha
sen ska vi äta sill och potatis och jordgubbskesella, mums, nej nu ska jag kila



död

Jag är död idag och det är förståligt, nu har jag bara legat i soffan och tittat på film " Hipp Hipp Hora " och ätit lite korv, nu är jag sugen på något gott, typ kinamat. Jag vill ha KÖRKORT! ge mig, sen vill jag till bulgarien med brudarna men det verkar skita sig.
varit ute i regnet med novis, hem till mamma och prata och sånt.

Nu kommer det lite helgbilder.




raised fist commander

Okej den låten sitter fast på mitt huvud, sen så är det mer saker som snurrar i mitt huvud!

Peace and love, bulgarien, stångebro?


Igår vart det bara glida runt eftersom allt annat sög sen tog vi en roadtrip med bobby! snäll han som sedan körde hem oss, jag och Karolina decka, och Jennifer och Emma sov på soffan och sen hade tydligen alex sovit utanför, smidigt det. haha

Idag är en sån dag man känner att man lika bra kan slaktas, så less på det mesta, det ska vara en bra sommar, håll käften och var glad bara, vadfan har du att vara grinig över om det är någon som ska vara det är de väl jag, men jag skiter väl i det.
Förlåt att man bryr sig, trodde vi var närmre än så. men snart orkas det inte med.

nu ska nova och jag lägga oss i soffan efter en långpromenix vi var ute på nyss sen börja det regna så nu kan man ligga på soffan hela dagen med gott samvete.

Bildbomb

Gävle med good folks!

Åland med älsklings släkt!


Vinkväll

Igår var Karolina och Lisa här och det blev massa prat ute i kvälls solen och mat och ett glas vin, det var mysigt sen kollade vi lite på tv och sen lämna dom mig,
Idag blir det stan med dom, och mysa lite, jag ska kolla efter en klänning, tror jag en liten blommig söt en.
Sen beger vi oss till landet och hem till Ewe med henne och Linda och myser med dom, sen får vi se vart kvällen tar oss.

Lisa

Gud vad dålig jag är på att bloggen, men hörni det är sommarlov och det är varmt ute och lägenheten behövs städas, och jag har lite annat för mig, det är ändå ingen som läser nu. haha.
Iaf idag kommer Lisa fisa hit, det var länge sen jag lekte med henne så får se vad vi hittar på, det blir kyckling och blugur med currysås till middag iaf och det vet jag uppskattas, igår vart det en liten kryssning på dagen och jag skojar inte bussresan var lika lång som kryssningen det är fan sjukt men trevligt hade vi iaf. jag fick en parfym av älsklingen min som luktar mums, gullig han så köpte vi lite annat till oss och mamma,



Nu ska jag skura en snabbis sen möta lisfisa!

dagskryssning

Godmorgon på er! nu har jag duschat, ätit frukost och varit på en långpromenad med min kära och hunden! underbart, nästan klappa kossorna ( tjurar ) men dom var rädda för mig. haha och nova för dom.
Iaf nu är vi klara för att åka iväg, snart kommer familjen jansson och hämtar upp oss så ska vi åka till bussen för att sen ta oss till åland för en dagskryssning och fira Robins mormor Ella 70 år! kommer bli roligt. nej nu ska jag kila. Hörs senare ikväll.

födelsedagsfirande

Heiippa, internet funkar som sagt inte hemma, det funkar inte att göra nått direkt, men nu är jag hos barnen och är barnvakt eller det är bara matilda idag, så nu sitter vi och kollar på scream 3 eller någonting. Idag har jag inte gjort ett jävla dugg eller diska bara, Imorn blir det att kila hem tidigt, och snosa lite med älsklingen sen blir det dusch och fix sen blir det att åka ålandsbåten, dagstur och fira Ella tror det är 70! blir bra det. Nej nu ska vi snart sova. Godnatt.

Intranätet

Oj det var ett tag sen, men nu har jag nått att skylla på iaf. Internet har inte fungerat jag fattar inte felet, och just nu funkar det, men inte riktigt som det ska, så det funkar inte att göra någonting på facebook. vet inte vad som hänt min lilla dator ! Skit saker iaf.
Idag blir det lite slppning eftersom det aldrig blir fint väder, kanske åker till Lindii en sväng sen ikväll är det barnvakt som gäller, tror jag ska gå och sola idag och handla lite, sen blir det mat, ska göra en köttfärslimpa idag hade jag tänkt!..
Nej nu ska jag försöka vidare med facebook..

du är kingen utan k

Tänkte bara meddela att jag har tråkigt! och vill att älsklingen ska komma hem, sen vet jag inte vad det blir, nej jag kanske ska ta mig an disken, lika bra det.
Heippa

Krogen

Igår vart det förkrök hos mig, sedan krogen med bra tjejer och daniel. haha
vart kalas, det var ganska lite folk och tråkigt i början, sen blev det ganska kul. så nu har man slösat dom sista pengarna, ikväll ville Karolina och jag leka burken i mörkret och spela fotboll och sånt roligt som när man var liten!
Just nu sitter jag och äter lite spaghetti och köttfärssås, och väntar på älsklingen, hoppas det har gått bra för honom.
Nu ska jag ge er lite bilder sedan städa.



titanic

Nu har man äntligen sommarlov, varit i skolan på avslutning och fått betyg, det var inte så illa som jag trodde iaf. skönt det, sen har jag ätit nudlar och kollat på titanic fan vad jag hatar den filmen, den är så bra! sorglig,romantisk och hemsk på samma gång. usch nu har jag gråtit floder och vill inte åka båt på ett tag, snart kommer älsklingen då blir det dusch, sedan hem till familjen Jansson på middag då lilla lovisa slutade nian!
CIAO

stan

Nu ska jag åka till stan och mysa med några sötnosar!
Ska ta med mig kameran så det blir lite bilder, nu ska jag ge novis mat och mig själv och göra mig redo.
Här är några av mina Depend, dom andra vilar hemma hos mamma ska hämta dom, det gröna och svart/gråa kom med hem igår från stan!



back in black

Nu är jag tillbaks efter i stort sätt en heldag i stan, åkte in med åtta tåget imorse på rättegång, sen var där till ett sen gick jag lite på stan, handlade nya nagellack sen solglasögon! sen åkte jag hem och bärde soffa, fyfan vad tung den var har inte fått upp sista delen för trappan än det får älskling hjälpa mig med sen, Åkte tillbaka till stan med älskling till hans affärer men även så hitta vi ett fiske sett till mig, så nu kommer jag få massa fisk när jag har ett eget fiskespö och massa roliga drag. haha tönt jag,
Nu är vi i groda och han håller på med hojen och jag läser bloggar, men vad är det med Kissies blogg egentligen?



favoriter

Det här är absolut mina favoriter just nu i nagelvägen! Just nu har jag det lila! Så underbara färger idag ska jag hitta någontill, till min samling, har massa rosa, men dom är inte roliga längre.



fisketävling

Igår vart det fisketävling, och när det var dags att sluta så var det 7-6 till dom, och då blev det snack om när vi skulle sluta så när dom snacka om det, så bestämde jag mig för att det skulle vara lika så jag drog upp den sista så det blev 7-7! Bra gjort, så nu har vi fyra stora fina rensade abborrar ligger i frysen redo att grillas.

beslutsångest

Så det heter duga, fast jag nyss vakna men det är nice, ska ta åtta tåget med klassen till Uppsala för att gå på rättegång, alltid lika roligt, not.
Sen efter det blir det att åka hem, och antingen åka med älskling till stan eller åka med hans mamma och pappa och kolla på lillasyster som har bal! hmm jag har beslutsångest kan jag lova, jag vet inte vad jag ska göra, jag har velat åka till stan så länge nu sen måste jag köpa ett fiskespö med, men Lovisa har ju bara bal engång, och stan finns nog kvar men jag kommer inte dit med någon innan mina pengar är slut igen, haha.
Fan!



Mangodressing

Nu har jag ätit en tallrik sallad med mangodressing och den smaka inte alls lika som den på hemköp fast det var det receptet jag fattar inte! fast jag vet dock inte hur mkt majonäs man skulle ha, men men haha, det var gott iaf.
Nu väntar jag på min älskling.



rika

Har varit till skolan en sväng nu fick reda på att det var rättegång i uppsala imorn med kvart över åtta tåget, härligt, sen var jag och bada i bergstäcktet med Bea eller vi sola mest och gled runt på livräddningsbåten! men sen blev det ett litet plurr för mig.
Nu är jag tillbaka hemma och ska ta fram lite korv och grejer, vi ska nämligen ut på grillning ikväll sen ska jag göra en mangodressing med, så jävla god till sallad!
Kul att alla har blivit rika idag på sina skattepengar då! Kul för er.

sen

Här sitter jag och gottar i mig frukost! Har hämtat tvätten och varit ut med nova och sov lite för länge så nu måste jag skynda mig till skolan. haha
Jag kommer nog ha IG i det mesta, men nästa år är det stor tid för att plugga upp det tycker jag.



glasstårta

Okej nu har jag tvättat tilloch med, nu måste jag ner och köra den sista maskinen och hämta upp lite tvätt. Iaf Alexandra kom över och hälsade lite, så såg vi att glasstårta kostade 10:- på Hemköp så vi tänkte vafan vi åker till Tierp för att handla lite, kommer dit och shoppar loss skyndar oss till bussen för att åka hem då kommer vi på att vi faktis glömt glasstårtorna! haha så typiskt oss, men vi handla massa annat gott iaf. haha nej nu ska jag hämta tvätten, och nyss åt jag lite glass! mums.



kliniskt rent

Nu är det kliniskt rent och luktar gott i hela lägenheten, fy bubblan vad duktig jag är, nu ska jag bara ner och kolla om det finns någon tvätt tid med, sen är allt i sin ordning, usch vad jag vill ha en ny soffan, sänggavel och tv nu, men det är lite för dyrt för att bara inhandla sådär.
Nej nu ska jag ringa min mamma och kila ner i tvättstugan.


Bjuder på den. haha

Bildbomb



Fiske

Ojoj varit lite för upptagen för bloggen, blir så när man bara har en gammal hedlig stationär, men iaf. Efter serveringen/matlagningen i lördags så åkte jag hem och fixade mig och satt och prata med grannen tills elva halv tolv då bror fick skjutsa mig till Ottars, snäll han! där träffa man lite roligt folk men det var inte så kul där så efter en halvtimma typ, så åkte jag hem med älskling.
Söndagen vakna vi och begav oss till groda, där vi hälsa på lite och fixade sedan kom jonsson och vi tog oss ut på sjön med båten, många fiskar fick vi eller dom, jag fick bara två! men jag fick den största iaf, sen på kvällen så åkte älskling och jag hem och lagade super god mat och städa lite,
Och idag är jag på hugget och städar på som bara den! varit ute på en långpromenad med nova med och plockat blommor, se om älskling klarar av dom!



40 års kalas

Kanske ska berätta lite om kvällen igår! förade lite hemma med grannarna sen hem till Linda och förade med dom, sen fick vi skjuts ut till familjen schniider. haha där det var student party! galen kväll, men underbart med mina underbara vänner och tack vickans pappa som körde mig enda hem snäll han. haha
kommer lite bilder kanske senare ikväll eller imorn! så ni får längta lite.
Nej nu ska jag nog ner till affären sen blir det jobba hela dagen! Häääärligt.

bakfyllemat

alla vet ju att det bästa som finns är bakfyllemat, så imorse när jag gick upp var jag ut med nova, sen gjorde jag mig en god middag! haha

Köttbullar, bönor i tomatsås, grädde och sötsursås med bitar, till det tagliatelle, feta ost och majs, underbart!
Jag som inte ska äta så mkt pasta, men man måste ju få fuska när det är bakfylle mat,

Idag ska jag till Camilla som sagt och servera! kommer nog bli sjukt roligt och vädret ser ju ut att bli kanon. sen ska jag hem och mysa med min älskling, saknar hans närhet. Just nu är han i Strägnäs och tävlar, hoppas det går bra för han. jag håller tummarna!

Nej nu ska jag ringa bror och sedan gå ut i solen och leka med novis.



min tur

Gud vad alla var fina! började nästan gråta av att bara titta på dom, nästa år är det min tur då jävlar!
Nu blir det att vänta på älskling typ sen vet jag inte, han ska väl till släkten och jag ska väl sitta här och kanske leka lite med studenterna ikväll vi får se.




Studenten

Sitter just nu och äter frukost, en mumsig sallad, gud vad jag kommer äta sallad i sommar. det är så gott. Iaf idag är det studenten för alla fina människor, jag kunda ha stått där jag med och skrikit, men jag vill spara det ett år till! haha så alla kan kolla på mig. nejdå. hahha
Idag blir det att åka och kolla när dom springer ut med bea sen blir det kanske sola lite och se vad kvällen tar mig. nu måste jag fixa mig vi ska snart åka.


Samma som igår fast utan rödlök och citron.

something in your mouth

Inne nu efter en härlig pratstund i solen med grannen nu har jag gjort en supergod sallad tror jag iaf! Som jag ska avnjuta ner sjunken i soffan sedan ska jag ta in sista tvätten och bara ta det lugnt och ta en väl tjänad dusch!


Fetaost, isbergssallad,majs,rödlök,gurka,tomat,citron,skinka,krutonger kryddade med tacokrydda!

feeble pride

Har just varit till affären handlat lite sallad, måste alltid finns hemma, nu har jag tagit in tvätten det mesta iaf, resten hänger kvar ute, hur underbart är inte bara det, att tvätten kan hänga ute och torka på en timma, och inte ta hela dagen/natten, när man i sista stund behöver ett plagg. iaf, dricka lite cola och sätta sig ute i solen igen kanske, men en tidning eller bok kanske. men har nog ingen hemma. Älskling har iaf varit hemma en stund och sedan nu är han i sthlm på AC/DC lycko han, jag ska iaf skriva lite vilka tider jag inte vill jobba.
Se om jag får nån ordning på det hela och lämna imorn.



good

Gud vad skönt! Tänk vad bara några små saker kan ändra ens humör! Nya grannen är super trevlig, kommer bli bra det här! Och nu har jag mig ett jobb! Ska bara lämna in tider då jag inte kan jobba, underbart!
Nu ska jag diska medans humöret e på topp! sen ska jag fixa lite, lite brun har jag blivit med, har legat ute och solat lite. skönt!




löfte

Just ja mitt löfte jag har varit duktig i typ tre veckor nu och det är enormt för mig! Igår var älskling jätte dålig och jag var rastlös, så vi gick till ICA, och handla en hel kasse med bara onyttigt!
Men det var det värt det och kollade på en ganska bra film, men vart tog hunden vägen?


Skor

Jag har enormt tråkigt och det är för fint väder för att städa, men okej. Jag har iaf slängt in en maskin med tvätt. så nu är det bara fortsätta.
Här kommer en bild på mina nya skor iaf! Lovely


Nu måste jag måla om mina naglar så det ser lite fint ut bara, sen blir det städa,diska,tvätta och hålla på fast det är underbart väder. KUL!

mamma

Sitter hemma hos mamma, vill BADA och SOLA men ingen som vill leka med mig, haha.
Hela dagen kommer gå innan jag har gjort nått, alla kommer vara bruna efter den här veckan och jag har suttit inne, härligt! usch, nej nu ska jag prata lite med mamma sen ska jag kila hem igen och diska och städa, KUL!

hemgång

Nu har jag kommit hem efter en underbar dag i stan med Linda, inhandlade en vit jeans jacka, linne och ett par skor, sen köpte vi sallad och jordgubbar och satte oss på bryggan och mumsade och snackade lite skit, nu har jag lagat mat till älsklingen som förövrigt somnade på soffan nyss när vi skulle ha mys dag/kväll. Jag som ville till slön och mysa lite. Minneskortet eller läsaren är knäpp så får inte in bilderna, men ska knäppa nya så ska jag se om det funkar. så kommer det bilder på nya sakerna.

stan

Nu blir det stan med Linda, jag har på mig uppkavlade ljusa jeans leggins, svart tröja, jeans jacka och converse!



kaffe

Sitter nu och försöker dricka kaffe efter robin och jobbarkompisen var här och åt, och fan det är inte gott eller. uscha..
Nu är dagens planera att åka in till stan med Lindii iaf, sen blir det mat och mys med älsklingen.
skriver när jag kommer hem.


Sjuk

Nu när man är klar och redo för att åka då ringer tandläkaren och säger att hon jag ska ha är sjuk så det blir ingen tandläkare idag, lika bra är det, men då är frågan, ska jag till skolan eller ska jag till stan, kom på tror vi bara har svenska idag. så hmm.
Nej nu ska jag sova en stund till!



Tandläkaren

Godmorgon bloggen! Nu är jag redo eller snart, ska bara måla naglarna sen blir det tåget till tandläkaren, sen skolan med, sen blir det hem och städa och laga mat det vanliga, haha men men sånt är livet.
Just nu känner jag mig lite grining eller inte grining men less, men orkar inte prata om nått, så är bara tyst iställe, men nu ska inte ni lyssna på mig, utan nu ska jag ge mig av. Ciao.

cougar town

Sitter hemma hos Ingela och är barnvakt, jag är fortfarande trött fast jag sovit så mkt, så efter cougar town och detta inlägget så ska jag sova. Se om älsklingen kommer ihåg att ringa och säga Godnatt! vi har nog sagt godnatt till varandra varje kväll i ett år tror jag. mysigt tycker jag.

Shoppa?

Man kanske skulle shoppa lite på nätet iställe, det kallar jag mig unna mig nått. haha

http://fashionize.se/ref/4647

unna mig nått

Jag är helt seg, och trött sov ett par timmar efter maten, vad är det för fel på mig nu har nova och älskling dragit ut på sjön så borde egentligen gå en promenad eller äta nått onyttigt eller smyga ner till affären och unna mig nått gott bara för att jag är själv och njuta tills jag ska kila och vara barnvakt.
Just nu sitter jag och funderar vad tycker ni att jag ska göra?

Sol

Idag har jag inte gjort mkt nytta, jag har bjudit störste bror och hans tjej på kaffe och fika, sen har jag varit till affären och handla lite små saker och livostin nässpray mot pollenallergi som i övrigt var skit dyrt tyckte jag. sen tog jag mig en solning ute och läste lite recept och drinkboken. nyss gjorde jag mig en sallad och åt lite, mums.
Sen ska jag laga lite mat tills älskling kommer hem sen blir det barnvakt.
Nu har jag ringt till lövsta med, och jag tror inte dom kommer höra av sig nåmera men man kan ju hoppas.



kanon

Sitter här hemma! ingen skola idag heller, jag är dålig jag vet, men ni ska veta min mjölkmage jag har så ont :( men iaf ska ringa till lövsta idag, just nu sitter jag här och robin och hans jobbarfriends är här och äter, låter som dom har roligt iaf. roligt det! haha
nu ska jag kila.




Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.