blablabla

Sitter just nu hemma hos mamma och degar, har varit här bra länge nu, man kanske borde ta sig hem snart och fortsätta tvätta.
Varit i stan med Josefine med, jag skulle köpa vinterskor och inneskor. Kom hem med leggins, linne, ansiktsmasker och diadem. haha bra gjort.
Nu har jag fyllt i namn ändring som jag ska skicka imorn och hoppas att jag får som jag vill

Bra sliten

Ett kort inlägg, förfestade hemma hos Camilla och Issa igår, det var roligt sen blev det krogen i Uppsala, men trodde dock att jag hade varit i gävle när jag kom hem, haha Idag mår jag som jag förtjänar som alla säger, men ska nu in till stan med Josefine. Skriver mer när jag kommer hem, nu måste jag fixa mig.

drinkar

Idag blir det drinkar och shots att göra, dessa tre ska jag pröva på och även flera.




mumma

Godmorgon! Sitter just nu hemma hos Josefine och vi gör oss klara inför skolan, suck! Men efter skolan blir det träning, sen kommer det söta brudar hem till mig och så ska vi dricka massa gott, sen blir det utgång. mumsfillebabba.
Nej nu har jag inte tid för den här dumburken.

Bloggfan

Varför går det inte att ladda upp bilder för? :@ blir tokig!

mamma

Nu har jag varit ner på affären och handla en massa, fyfan vad tungt det var att bära hem, skulle ju inte sitta fel med ett körkort vid såna här tillfällen. Iaf nu har jag cola och en fet godis påse bredvid mig, Behöver det just nu och förtjänar det efter ett hårt pass på gymmet med Josefine.
Snart ska jag kila över till mamma och hälsa henne välkommen hem efter en 24 timmars eller kanske är det mest för att kolla vad jag fick. haha jag är så genom elak. Men jag vet att hon älskar mig iaf.


Riktiga vänner

Jag behöver rensa mina tankar lite, inse vilka som är riktiga vänner och inte. Intala mig själv sanningen hur jobbig den än är.

skolan tar ju så mkt tid

Huvudvärk! usch vad jag inte gillar att ha ont i huvudet, idag har varit en bra skoldag eller vi har inte gjort så mkt, redovisat vårat parti, kollat på sällskapsresan och nu sitter vi med projektarbetet och det går faktist framåt, om Erik slutar att sitta på facebook. Snart ska jag och Josefine springa till gymmet och jag tänkte köra skiten ur mig så jag känner att jag får en redig träningsverk, sen imorn det partaj med bra brudar.

söndags drickande

Som sagt vi drack lite grenadin,mjölk och sprit i söndags även andra goda drinkar, Kommer lite bilder här.



med och tävlar

Jag är med och tävlar om en tandblekning HÄR. Var med ni me!
Vem vill inte ha vita fräscha tänder?





Önskelista

Nu har jag kollat lite och gjort mig en önskelista, eftersom jag fyller år nästa helg så måste ju se till att jag får presenter och det jag vill ha och inte massa annat onödigt skit. Haha nejdå. Jag älskar alla presenter det spelar ingen roll vad det är bara man får öppna presenter på sin dag.
Tanken som räknas som alla säger. men här kommer det iaf!




Grenadin, mjölk och sprit

Prata med A nyss, Hon kommer hit på fredag så blir det utgång och utklädnad, underbart. Saknat henne.
Vi har kommit på två saker att klä ut sig till iaf, så vi åker nog till stan på dagen och kollar lite om vi kan hitta nått att ha på oss.

trött tjej

Idag har Erik och jag kämpat på som bara den i serveringen, var massa folk och bara vi, men det gick hyffsat bra, sen orkade jag inte träna så åkte hem och sov, åt lite sov och sen kom Lindii och vi prata lite och sen var jag ner till affären och nu funderar jag på att gå och sova igen, Helt slut. Jag fattar inte hur man kan vara så trött. Imorn blir det skolan igen sen träning och solning.

Maskeraddräkt

Sitter och kollar på maskeradkläder och jag vet inte vad jag ska ha på mig! Hjälp mig?
Finns ju så mkt och jag vill ha en rolig till helgen, skulle vilja ha en gorilla dräkt synd att dom är så dyra bara. Haha.


Nu börjar vi om

Godmorgon! Fy tusan vad trött jag är, det här är inte okej att gå upp såhär tidigt ikväll ska jag sova kl åtta, nästan iaf. Haha. Dagens schema:


the art of painting

I wish it was like this.

Lättare sagt en gjort

Trött som bara den, försökte sova efter maten men då ringde mamma då var det dags att åka och byta vinterdäck så nu är det på! Sen blev det Tierp och handla lite och så ner och hyrde film så nu är kvällen räddad, Te, film och mys med favorit hunden. Idag har det varit en känslosam dag, men nu känns det ganska bra iaf. Skönt att släppa ur sig lite. Sen tränade jag lite med Josefine min vackra.
Jag har inte så mkt att skriva idag.

It´s in my head

Jag måste skaffa mig en bloggdator! Orkar inte sitta här varje gång. Men iaf, nu är jag uppe och ska till restaurangen det var länge sen jag var uppe i tid och var där. Haha inte bra. Men idag är jag duktig. Har inte så mkt tid på mig. Ska borsta tänderna och kila iväg-



Heartbroken

Där står jag krossad och förtvivlad, ensam kvar och ingen ser mig.

101025

Nu har man införskaffat sig en ny vinterjacka! gos, kommer bild sen. Nu saknas bara vinter skorna och pälsmössan.
Jag och nova ska slänga oss i soffan framför en film med en fet skål popcorn och Cola, det är så det ser ut när man är bakfull. Underbart.

liar liar

Allt känns så fruktansvärt konstigt, jag hoppas det finns en bra förklaring, och sen får vi se hur det här slutar, nog för att jag är bakfull och har ont i magen för det, men det finns andra anledningar med.
Skönt att det finns ärliga människor iaf! Jag klarar inte av mer lögner.


Nu åker jag till stan med sötbrudar och shoppar lite så kanske humöret blir bättre!

Rubriker är överskattat

Godmorgon! Ja det blev en fylla igår, galen kväll, nostalgi och listor och massa prat, och för mkt vetande, men i hela helheten så var det väldigt trevligt. Vilket ledde till att jag glömde min mobil, hade ingen väckarklocka och försov mig till skolan, så nu fönar Karolina mitt hår jag kollar över det hela och snart ska vi hem till henne för att sedan ta oss till stan!

Se vart det här leder?

Bellas birthday party!

Här kommer det lite bilder från Bellas birthdayparty igår, några är från min kamera och andra låna jag av Tessan. Sorry.



Snyggingarna som var så duktiga och fixade allting! Tessan och Angelica, Tack för en bra kväll! Trotts all stress och åkning fram och tillbaka var det super kul att få vara med.

don´t talk about white wine

Känner mig bakfull, känns som det var jag som vart smetfull och gjorde massa dumma saker igår? men det var det inte, Kanske nästa helg men inte denna, eller som sagt helgen är inte slut än. Lindii och jag har tagit oss till affären och fixat återställare, cola och cigg. Haha lika bra det. Nu har vi gjort bus och ska fortsätta busa ett tag till! underbart. Me love that girl.

101023

Godmorgon! Gårdagen var bra! och Therese är ju bara hur söt som helst! vilken kvinna. Vi fixade massor och stressade men det blev hur bra som helst. Så hoppas Bella hade en underbar födelsedagsfest! Sen tog det typ 4 timmar hem, bara för det var banarbete, så igår hann vi åka tåg, buss, pendel, tunnelbana och tvärbana, Usch hur vi åkte fram och tillbaka men det var det värt.

Tåget

När ni läser det här sitter jag antagligen på tåget, om det funkar, tänkte göra en test med ett tidsinställt inlägg. Iaf så sitter jag och Heidi säkert och diskuterar vad dagens göra kommer att bli och vad vi ska ha på oss och allt sånt som tjejer är bäst på. Men tänkte bara säga att jag inte kommer skriva mera på dagen utan det kommer bara komma det här lilla inlägget.

Shakira - Loca

Godmorgon! eller god och god vet jag inte, Vaknade av att jag hade så jävla ont gick upp tog strepsil och alvedon, lag mig i sängen prata lite med älsklingen trodde kl var typ 4-5 kollade på klockan, halv sju! åh snart dags att gå upp, så låg kvar, grät lite och sedan pallrade jag mig upp och in i duschen, nu är jag nyduschad och så känner mig faktist ganska pigg nu. Alvedonen börjar verka, Men iaf tänkte inte skriva så mkt men det blev mkt iaf. Ni får väl njuta av en bra låt med min fru medans jag är borta idag.




fix och trix

ÅH! skrev nyss ett inlägg men jag är ju snurrig så jag vet inte om det inte sparades eller om jag glömde klicka, iaf så skrev jag inte så mkt intressant iaf. Tänkte hoppa i säng nu efter en hel mysig kväll med Karolina, vi har kolla på idol och bara chilla och kolla in vad jag ska ha på mig imorn och vidare. Känner dock också att smärtan i halsen smyger sig på mer och mer, inte bra så tänkte hoppa i säng så fort som möjligt innan det gör för ont så jag inte kan sova. Imorn blir det upp hyffsat tidigt för en dusch så jag fräschar till mig lite, sedan en stor kopp te och knapra alvedon och halstabletter hela dagen så jag orkar med hela dagen i Sthlm.
Nej nu ropar sängen bäst att springa.

död säl

Som ni förstår så var det ett skämt om Heidi gumman! Hon är bra och jag älskar den människan, vi var bara lite dryga igår när vi satt hemma hos henne.
Idag har jag legat sjuk/död i sängen sen kört massor med mamma min, nu har jag hämta upp Karolina med och vi sitter här och gör absolut inget vettigt för fem öre!

♥ (en liten smygbloggning)

Jag saknar dig!

/a

Tur att man vet vilka som läser och inte.

Sitter hemma hos Heidi med henne och Karolina och ska spela anden i glaset, spännande. Fast vi alla vet ju att det inte funkar.

Tur att det finns folk som inte läser min blogg så jag kan skriva av mig lite, jag har alltid undrat lite över H, speciell människa, Kommer bli spännande på lördag och se hur det kommer gå om jag kommer klara av den människan en hel dag.

Som sagt ska vi ju vistas på samma ställe hela dagen.

receptbok

Jag vet inte vad det är för fel på mig idag, allt är så positivt, förutom att jag har så jävla ont i huvudet och varm så måste vara det som gör det, jag är positiv och det sprudlar typ fantasi, och jag jobbar på som bara den, Idag har jag ritat en valaffisch eller hur det stavas, skrivit ett valtal, försökt locka folk till Furuvik och nu sitter jag med projektarbetet med Erik och det går faktist ganska bra fast jag sitter här och skriver blogg. Vi ska göra en receptbok, en lite lyxigare en. Visar mer sen när den börjar bli klar. nu har vi endast börjat.

vinterjacka - check

Sitter i skolan och skriver om olika målgrupper på turismen, det är rätt roligt faktist.
Har sjukt ont i halsen, och öronen, snart blir det pannkaka! Usch. Sen ska Josefine och jag träna! Skönt.
Nu har jag hittat en vinterjacka som jag vill ha!

101021

Faktist hyffsat pigg! kanske inte blir sjuk ändå! Snart ska jag till skolan, roligt roligt, ssen efter skolan ska jag bege mig till gymmet och träna! underbart.
Det blir armar, mage och rygg idag. eftersom jag ska vila mina ben ett tag till. Höhö, men faktist så gör det inte lika ont idag, eller inte nu iaf. det kommer ju lite titt som tätt. Nej nu ska jag vara tyst och dra mig ner till bussen.

en av förra årets utstyrslar

Nu har man varit på möte med laget, sen har linda slängt i lite färg i håret, så nu kanske det blir toppen, det var redan bra tyckte jag men lite fylligare färg bara, perfekt till lördagen, jag kom på nu, när jag läste lite på blondinbellas blogg, att det kommer ju vara maskerad, vad fan ska jag klä ut mig till, pinsamt att alla klär ut sig och bara för att vi hjälper till ska vi komma utan utstyrsel sen eller? nej det måste ordnas, ringa heidi nu bums.



I´m not alone

Igår när jag kom hem från akuten så fick jag ett paket, alltid kul. Det var två linnen, en film och en superfin klocka, jag måste bara åka in och tabort en länk från den, för jag klarar det inte själv.
Nej nu ska jag ner på möte med innebandylaget sen bli fin i håret igen, samma färg, bara lite upp piggnande. så det ser super fräscht och härligt ut.



Sliding doors

Ligger hemma med karln mig, vi gör absolut ingenting, ska kolla på en film snart.
Har städa ur skafferiet på alla flaskor och burkar och skit och slängt det, sen har vi gjort mat med. Falukorv i ugn och makaroner.

 

precis vad jag ville höra

Benhinneinflammation - CHECK!

Så nu är det bara vila tills det går över, vilket betyder inge mer innbandy förns det är över och jag har köpt nya skor, det kunde ta 1- flera månader om man hade otur, så hoppas banne mig att det går över fort.

Det här var då verkligen vad jag behövde höra just nu, nej inte direkt. Men keep on going.

Nya hårfärgen

Just ja, här är en bättre bild på min nya hårfärg, det ska färgas en gång till så det blir lite jämnare, men jag är nöjd med resultatet iaf! gillar att det är en röd nyans.



Blondinbellas födelsedagsfest

Just ja, på lördag åker jag och Heidi till Sthlm och hjälper till och fixar inför blondinbellas födelsedagsfest, det ska bli intressant och lite spännande tycker jag, men nu är det ju det här, vad fan ska man ha på sig? och sen skulle jag behöva en snäll själ som lånar ut sitt busskort till mig eftersom mitt är slut och jag vill inte betala. Höhö snåljöns.

 

Benhinneinflammation

Nu har jag läst typ massor om benhinneinflammation, och det verkar som det är de jag har åkt på, Idag kl 17 ska jag sitta på akuten och sen får jag veta,

Det är där jag har ringat in som jag har som ondast, så läste jag det här:

"Benhinneinflammation kännetecknas av en ömhet på insidan av skenbenets nedre hälft. Smärtan är vanligen mest intensiv 5-15 cm över den inre fotknölen,"

match

Igår var det match! och jag skulle inte få vara med, eller jag var bänkad, men sen fick jag spela slutet av andra perioden och sista, så det var skönt, personligen tyckte jag att det gick bra för mig, eftersom jag är nybörjare och försöker ta mig framåt. Men i stora sätt så förlorade vi ju! men dom var ett sjukt bra lag, men vi kämpade iaf, det kan man inte säga nått om.
Så 9-3 till Almunge!

Oj vad hände här! Jag har fullt upp, job...

Oj vad hände här! Jag har fullt upp, jobbade igår, åkte direkt till Rs familj och fira hans pappa! Sen vart det lite kalas på kväll en så har inte varit hemma och upp och jobba idag, nu ligger jag på soffan i fikarummet och väntar på dagens slut, skriver när jag kommer hem.

Radiance

Ja det var Britneys nya parfym! doftar underbart gott kan jag lova! Så tack för den.
Idag har varit en fullt värdelös dag till början, men sen tog jag mig ner till ICA och Heidi kom så då blev det 3 påsar chips, 2 cola och massa massa godis, haha man kan aldrig få för mkt, så vi har svulla massa sen kom det massa grabbar som sitter och smaskar nu, bra det. Annars skulle jag ligga i paltkoma hela natten och kvida av magont. Nu har Heidi åkt och jag väntar på tvätten och lyssnar lite på vad grabbarna har för intressant att säga men det är inte mkt, så nu viker jag in tvätten istället.



Elisabeth Arden

Nu har man varit i skolan och pröva studentmössor, beställde mig en och lite saker till det, Kul att det kommer förns i maj. höhö.
Sen fick man skjuts hem och i brevlådan hitta jag ett paket? undra vad det kan vara någon aning?




Keenan Cahill

Asså, man kan inte annat än bli på bra humör när man tittar på denna 15 åringens klipp på youtube, så skön kille.

 

Skolkrångel

Okej det var först tänkt att jag skulle till skolan göra prov, pröva studentmössor och sen åka hem, men eftersom jag inte vet vad det är för fel på mig så ligger jag kvar hemma, åker när jag kvicknar till och prövar en mössa istället och åker hem och gör ett nytt försök till att tvätta idag. Nästa vecka är det jag som tränar hela veckan, går i skolan och sköter mig! Jag måste käka massa clementiner och apelsiner så jag kvicknar till.
För såhär kan jag inte ha det.

Pälsmössa

Det är inte okej! jag vill ha sommar, jag kommer inte överleva vinter, det är redan svinkallt, R har sagt åt mig att köpa ordentliga kläder! så jag ska köpa en fet vinterjacka, pälsmössa, tredubbeltfodrade skor( finns det? ), fetaste vantarna och en halsduk på det. sen tänker jag inte röra mig en meter i onödan utanför dörrarna.
Så nu undrar jag vart jag kan få tag på en fin pälsmössa! Hittade ute på Thuns, men finns det inte på fler ställen ?
Jag vill ha äkta päls, inge fejk skit.



frustrerad tjej

Pust! nu har man äntligen jobbat klart, skönt. Nu sitter jag med en påse nötter och en cola och bara chillar framför datorn och läser lite bloggar, borde plugga lite så ska kolla vad det handlar om iaf. Jag som var hungrig med, sugen på mackor så finns det inge smör, jag som kommer direkt från affären liksom. Hur frustrerande är inte det.
Nej nu ska jag trycka ner mig i soffan och kolla läget i boken och tv:n.

fler maskiner tack

Just glömde säga att jag tog fel på tvättiden, så det var imorn jag hade tvättid, skitdag, jag som trodde att den skulle bli bra, jaja ingen idé att muttra över det, men dom kanske ska börja tänka på att skaffa fler maskiner, jag menar. 10 hushåll, 7 dagar, 1 jävla maskin det är inte okej?!

svinkallt

Nu är jag hemma efter en svinkall, jobbig tripp på marknaden, Nova var galen, som jag kunde lista ut redan innan men nu är hon trött iaf. Och jag fick iaf träffa sötnosarna, Nu ska jag hoppa i jobbkläderna och kila ner till jobbet och jobba 4 timmar, uscha buscha. Är helt slut, men det kommer gå bra.
Hörs ikväll igen.



I´ve got a feeling

Nu åker Nova och jag på marknad!




Höstmarknad

Godmorgon! morgonpigg idag! känner att det kommer bli en hyffsad dag fast jag ska tvätta och jobba! höhö.
Idag står iaf tvättning, marknad och jobb på schemat, underbart. Känns skönt att gå på marknad jag tycker det är lite mysigt, Ska iaf ta med mig Nova med tror jag, se hur det kommer funka som sagt hon älskar ju alla så hon kommer vilja hälsa på alla, men det får hon inte. Haha.
Nej nu ska jag trycka i min frukost, sen ringa och terra alexandra.

Jag saknar min systemkamera, jag funderar på att skaffa mig en igen.



Kick-Ass

Nu har man jobbat, så sliten, orkade inte träna fortfarande skit ont i bena, Inte okej, Imorn blir det tvättdag eller skolan och sedan jobbet igen. roliga dagar jag har framför mig, bara massa jobb.
Men men det blir pengar sen iaf.
Nu ska jag hoppa in i duschen med älsklingen, Spar vatten, duscha tsm.
Hörs imorn! Godnatt

Kick-Ass

Nu har man jobbat, så sliten, orkade inte träna fortfarande skit ont i bena, Inte okej, Imorn blir det tvättdag eller skolan och sedan jobbet igen. roliga dagar jag har framför mig, bara massa jobb.
Men men det blir pengar sen iaf.
Nu ska jag hoppa in i duschen med älsklingen, Spar vatten, duscha tsm.
Hörs imorn! Godnatt

Tight tidplan för mig

Nu ska jag jobba imorn med! Så tvättiden är ju bara att sumpa! skit också, jag som måste tvätta, hmm, på fredag blir det jobb med, servera med några ur klassen, jag hinner inte riktigt med det här, jag får nog strunta i skolan imorn och tvätta istället. höhö.
Just ja, min manager och fotograf, slänger in lite idéer om en ny design imorn, men jag har den här headern så länge!

Brist på fantasi

Nu har jag varit och uträttat lite ärenden, duktig jag, Nu sitter jag här igen, och jag har ingen ork till att göra nått eller något vettigt att skriva, så ni kan ju gissa vad jag ska göra fram tills det är dags att börja med maten.

filmat självmord

Helt jävla sjukt! Jag vet inte vad jag ska tro, men kolla in den här videon när en kille hänger sig, det är fan inte okej,
http://www.liveleak.com/view?i=5e3_1286805999

Och folk tror han inte, och uppmuntrar han, ge fan i att svara bara så kanske han inte hade gjort det, lite försent nu.
https://www.flashback.org/t1322408

101013

Godmorgon! nu ska jag ta en tripp med Nova, sen ska jag till Tierp för att hämta ut lite pengar, och sedan hem igen! Ikväll blir det jobb 16-20 sen innebandy!
Nej nu ska jag kila.

Höstkallt

Ja massa sims spelande har det blivit, och karln min har legat i soffan och kolla fotboll, nu ligger han i sängen, och jag funderar på att gå och göra han sällskap faktist! Ögonen ramlar snart ut, så trött är jag, men vi ses imorgon!

101012

Kom nyss hem från brorn! blir ingen akuten, orkar inte sitta där och vänta, för att sedan höra typ, ja ta en alvedon så får vi se sen, eller du måste åka till Uppsala, nej får bli en annan dag när jag orkar bara sitta, Nu ska jag nörda lite sims, sen kommer muppen hem då blir det fotboll och så för han och nico, då kan jag nörda hur mkt sims jag vill. Haha hoppas han kom ihåg mitt nattliv.

Hey leave the kids alone

Nu har man tränat, gjort och ätit pannkakor, nu åker jag och firar bror och sätter mig sedan på akuten. för jag tycker det är roligt, not. Hade hellre suttit hemma och spelat sims istället. men men.

18 and life you got it

Fuling där, jag tänkte äta lite frukost sen ska jag in till Tierp och träna satan, eftersom det inte blev någon träning igår, borde vila, men vafan. nu när jag är igång känner jag inte för att vila , för dessa jävla ben! Så ikväll efter jag firat bror blir det att sitta på akuten hela kvällen! skit kul, ska ringa Linda och se om hon vill göra mig sällskap där, eller om Robin kör dit mig. Nu ska jag packa ihop mina saker, äta frukost och kila.




baka liten kaka

Ujja bujja, eller nått, nu har jag varit till heidi med Linda och fikat lite och prata och bara tagit det lugnt, sen vart det hem och nu har jag gjort en smörgåstårta till storebror tills imorn. Snäll jag!
Nu har jag hunnit med att installera sims 2 arbetsliv, så nu ska jag nörda lite sims innan jag somnar, för jag är sjukt trött med, men måste spela lite. höhö.

Headern

Jag har så dålig fantasi, jag skulle vilja ha en bra och rolig header, som man verkligen fastnar för, men men. Får fixa mer när mamma kommer hem med min kamera. Nu har jag nyss tryckt i mig två mackor och ska nog ner till tvättstugan och skriva upp en tid imorn om det finns någon kvar. Hoppas. Senare idag blir det att umgås med Linda och sedan köpa en present till störstebror som fyller år imorn, ska baka en tårta med sen.
Tänkte mig Headern nedanför eller ska jag ha den som jag har?



101011

måndag morgon igen! Idag blir det en lektion halv elva sen tänkte jag träna iaf tror jag och sedan ha en lektion till vid halv tre, sen blir det hem och göra mat och sedan ha innebandyträning.
Vilken dag, men vi får se om jag orkar träna på gymmet med, väntar på svar av Josefine, Sen håller jag på med min nya header, så får se om det kanske kommer upp en idag eller imorn, vet inte om jag vill ha nya eller gamla bilder om det blir nya så kommer headern upp nästa vecka.

 

bättre sent än aldrig

Jag fick frågan om jag kunde jobba idag och jag sa nej! och vet ni, jag behövde verkligen den här dagen att bara inte göra någonting, har kollat idol, mata katterna hos mamma, spela sims och diskat. Nu ska jag nog göra lite popcorn om inte älsklingen kommer hem med chips efter matchen, haha tjockisen, men imorn blir det träningsvecka igen.

Måndag: Innebandy träning
Tisdag: Gymmet, mage,armar, kondition
Onsdag: Innebandy träning
Torsdag: Gymmet, kondition,rygg, mage, bröst
Fredag: Gymmet, rygg,armar,bröst

Så ser nog min träningsvecka ut, eftersom min kamera är med mamma i Turkiet så kommer det en bild från blogawards, bättre sent än aldrig.

 

...

Okej igår det var en skum kväll, satt hemma hos bill och drack och spela spel hela kvällen, alla var lagom runda under fötterna, sen traska Alexandra och jag vid tre, låg och prata till strax efter fyra, mysigt, sen somna vi, nu har vi tagit en frukost på gullans och Karolina ligger död i soffan och alexandra i fotöljen och jag är ganska pigg, funderar om jag ska leka med PS. Skulle vara roligt. om man kan sitta still.

skitmatch

Jävla skit match helt enkelt. orkar inte förklara heller.

Nu ska det duschas och fixas sen blir det antingen fira Rs kusin som fyller 18 och sen till en kompis, eller direkt dit. Så blir det vin drickning. Nu ska jag ner och hämta vinet och lägga det på kylning, imorn ska jag må dåligt och ha tvättdag hela dagen!

Goaltime

Godmorgon! eller jag har varit vaken sen tio då kände jag att det var dags att väcka Karolina och Robin, så nu har vi ätit frukost, och så. Jag är nervös och sitter och väntar på matchen, höhö.
Men det blir säkert bra.

...

Hur orkar folk, ta hand om era egna liv, jag har en egen mamma ni behöver inte ställa upp jag lovar! sen tror jag att jag klarar mig själv med.
Jag vill inte, då vill jag inte. Vill jag så vill jag.



101008

Nu sitter Karolina och jag och väntar in hennes pappii, istället för att göra nån nytta och typ se dugliga ut. men men. Nu ska jag fixa fejset.
Tuddels

Thuns

Nu har man varit i stan och käkat en sallad med Karolina och Heidi, sedan blev det ett intensivpass på friskis och svettis med Karolina, men det gick inge vidare för mina smalben gjorde så jävla ont så vi gick in och fortsatte i gymmet. Skönt det, imorn blir det Thuns med Karolina och hennes pappa! mysigt. synd att man inte var rik bara så man kunde handla lite. höhö.
Nej nu är vi barnvakt och jag orkar inte sitta framför den här dumburken längre.

Tuddels.

orange/svarta

Suddig bild, men men kommer bättre kanske, har iaf pillat lite med naglarna nu på förmiddagen! nu ska jag ner och hämta paket.
Härligt!

 

Nytt kort check!

Nytt bankkort check! Nu kan man leva som vanligt igen, Idag blir det inte så mkt gjort, tänkte ringa och terra min mamma vid 14 om paketet kommit, Jag vill ha mina grejer.
Sen ikväll blir det ett intensivpass med Karolina, det är ju inte fel. så tar en tripp till Uppsala och tränar lite. Senare ikväll blir det barnvakt med, så nu ska man kanske äta lite, och sedan kolla på tv med min lata hund och mig såklart. Kanske kommer upp lite nya bilder med, vem vet.

 

Esarby hus

Äter en väldigt nyttig middag, en billys panpizza, ja varför inte? orkar inte laga mat, sen blir det innebandy hela kvällen, Jag är taggad men endå så jävla trött. Får se hur det här slutar.
Nu ska jag iaf slänga mig på soffan en halvtimma och kanske snoosa lite, så blir jag nog lite mer taggad.
Går inge bra huset, ett sånt litet hus med så mkt mark, onödigt hoppas nån köper det och säljer huset!

lovely

Om jag vetat att denna skiva hade funnits hemma hos mamma hela tiden, så hade jag kunnat haft photoshop på svenska för länge sen, det tog några minuter så hade jag det installerat och klart. Skönt, nu kanske man ska leka med lite bilder, men så länge slänger jag upp en ytterst fixad bild, som jag jobbat på länge. heheh

i mitt hjärta.


Ps

Okej jag hatar att vänta, men iaf. nu ska jag spela lite sims och installera Photoshop om det går, hittade en skiva hemma hos mamma så ska kolla, sen blir det ner till affären och hämta paket om det kommit! Hoppas.
Sen blir det laga mat till Karln min. Bara chilla resten.

I love my life.

Incident

Ja nu har man tagit sig an disken, efter mkt om och men, kommer ihåg att vi sa när vi flytta in att disken är R´s område och tvätten min, så står jag där iaf, jag tycker det är så äckligt med disk, fast det är mitt eget skit istort sätt. men uäck! Det luktar så illa, och så bygger man berg så idag hände en liten incident innan diskningen. fy bubblan, nu måste vi hålla efter. får inte se ut såhär!

Kommentar till Alexandra

Eftersom det fortfarande inte går att kommentera alexandras blogg så skriver jag här och hoppas hon läser, jag ska eventuellt spela match på lördag det får jag veta ikväll så då kan du komma och kolla, så kan vi göra nått sen. Tycker jag låter skitbra.

Hulténs

Godmorgon! nu har jag hämtat all tvätt, så nu blir det väl att sortera in den, sen ska jag damsuga och vänta på ett samtal från Hulténs mäklarfirma, spännande, jag hatar att prata i telefon med folk som man inte känner för man glömmer typ alla frågor när man ska fråga massor. Haha.
Igår beställde jag hem till iaf, så får se vad det blir för spännande, haha.


Hell no

Som vanligt får jag beslutsångest när jag ska beställa, tex behöver jag det eller inte, eller vad ska jag med det till och allt där till. Men jag ska fan beställa nu när jag är i fullgång.
Nu har jag varit hem till Camilla och hämta min halsduk som jag saknat, sen var vi en sväng till affären och jag har tvättat lite, men inget med disken blev det, jag orkar inte. så nu ska jag äta lite kakor eller annat gått och sedan duscha och hoppa i säng. har spelat lite sims med.

jag vet inte vad som hände, men jag har aldrig varit så motiverad till nått.

 

gymgrossisten

Jag skulle städa, men så hamna jag i en sorts koma efter den goda maten, "kyckling i jordnötssås med ris" så jag satta mig här och hittade en träningsblogg som jag läste och nu vill jag bara tillbaka till gymmet och träna igen, Så nu tänker jag inte städa längre, utan jag ska kolla på grejer på gymgrossisten och kanske beställa hem nått roligt, sen ska jag spela sims typ och fixa tvätten och högst diska för jag tappa helt lusten för att göra någon nytta.

 

sims nörda

Jag ska börja nörda sims, men så letar jag som en galning hemma hos mamma och hittar inte mitt the sims 2 nattliv, vart har det tagit vägen? har jag lånat ut det? eller ligger det ute i groda, måste kolla läget, jag ska iaf få låna ett annat av sandra och installera det så länge och sen får jag väl leta som en galning.
Nu ska jag proppa i mig lite frukost sen fixa tvätten och ta mig till Tierp för ett träningspass med Jossan.



kiosken

Godmorgon bloggen, hehe
Just nu sitter jag här och nyser, måste vara lukten från hårfärgen, Har varit ut på en 30 min promenad med Novis och lämna lindii vid tåget så hon tog sig till skolan, om ett litet tag ska jag med ta mig till skolan, för att vara duktig, sen måste jag komma ihåg att gå in på banken och skaffa nytt kort.
Sen blir det träning och solning och ikväll ska jag stå i kiosken när herrarna spelar hemma match! Kul sörru, eller.
By the way så trivs jag i nya färgen tror jag.

oh no

Oh no i didn´t, yes i did. haha lite ovant, men kommer vänja mig. det här är liksom jag! Men får fixa det bättre sen, fast nu är det bra, tack Lindii. nu ska vi snart lägga oss och kolla film, sen sova, mys. Imorn bir det skolan och sedan fixa lite.



finn ett fel

Just ja, Finn ett fel?!


Det är bara jag som lyckas med sånt här! Jag ska då alltid vara värst, så ja bara beställa ett nytt nu då.

den eviga väntan

Har inte så mkt att säga faktist! Inge jobb idag är sjuk :/ funderar på att lägga mig i soffan och chilla, hungrig så väntar på min bror så vi kan äta gullans, Är ensam och hatar det, så ska nog till Lindii om jag tar mig dit, så får hon ta hand om mig, Hoppas tjejerna vinner matchen idag med! Håller tummarna för er nu gör mig inte besviken.
Nej så nu blir det lite chips i soffan medans jag väntar på bror. Toudels så länge.

Isbjörnar på vägen

En sån där dag, när man inte har sovit bra, har fruktansvärt ont i nacken, träningsvärk och lite till gnäll men ändå är pigg, nu drar jag mig iväg i kylan till jobbet, kanske träffar på lite isbjönar på vägen. Lika bra det.
Nej kom igen. nu piggnar jag till.



fetare får man leta efter

Nu blir det Pizza och massa feta saker och film " Prince of Persia " med älsklingen min, vi båda ska upp tidigt och behöver ha en lugn helg. Imorn blir det jobb för min del och det ska bli skönt men jobbigt på ett sätt, nej nu är det nog dags att ta ur pizzan ur ugnen, Och kasta mig i soffan men mina små vinglas med cola i!



Tortillachips och guacamole

Nu har man varit och tränat, och sen handla och hämta ut paket! Det var ljuvliga saker, eller så. Nu har man med duschat och diskat. duktig jag. Senare ikväll blir det nog bara mys med älsklingen eller kanske händer det nått roligt som Karolina och jag drar ut på.
Men nu ska jag faktist fixa till min lilla frilla.

gymma

Gårdagen var bra till en början sen blev det lite saker men den var trevlig iaf, Idag har jag sovit ut äntligen, och nu sitter jag här och kollar lite, nu ska jag ta mig till Tierp och träna med Jossan, sen blir det att åka med Lindii till Östhammar och hämta Mathilda. Sen kanske det blir bio eller nått skojs.




Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.