Tuddels

Nu har man gymmat! skönt, ätit lite mat och varit till affären med Lindii, nu sitter vi här redo för kvällen när vi kommer på att ingen av oss har en plattång, Men Karolina fixade det tror jag. Haha nej nu ska jag ta mig en snabb visit i duschen. Tuddels.

skola, gym, krogen

Godmorgon! Ännu en fullspäckad dag! Nej då den är ganska chill, ska till skolan sen blir det träning med Jossan sen blir det kanske krogen med sötbrudar, eftersom jag inte kan ihelgen när alla andra ska gå så kan jag väl passa på idag.
Nej nu måste jag fixa mig iordning och pallra mig iväg. vi hörs sen.

tid för bloggen

Nu har jag varit i skolan och gjort massa smarriga desserter, och sen har jag serverat lite efter, tränade på serveringen, sen vart det matlagning hemma och sen har jag jobbat till 20.15 så blev ingen träning för mig, för orkar verkligen inte, men imorn ska jag träna hårt som satan så jag får bort träningsverken och fettet. haha jag har inte så mkt roligt att säga föutom att jag har lite tid över för datorn nu, ska kolla lite sen blir det hopp i duschen och sedan tv:n. det är väl idol eller nått.

med mig hem från Sthlm

Dom här goskoftorna fick jag med mig hem från sthlm i söndags! kommer älska dom i vinter, eller jag älskar dom redan. Sen fick vi ju en mascara i goodiebagsen, jag som köpte en ny i fredags, men den får vara party mascaran för det blev så mkt färg av den. men jag gillart,



Internet shoppat.

Nu har Lindii tvingat mig och beställa hem lite saker, haha så jag klickade bara, fick inte säga nej. Jag är ju så dum snål när jag ska beställa saker men nu var det bara att göra som hon sa, hon sa att jag var värd det fast jag typ har gjort av med alla mina pengar på massa saker, men jag gillar henne iaf. 
Bara för hon ville ha sin jävla halsduk, i veckan ska jag försöka åka med mamma till stan och köpa mat och övningsköra, hoppas hon har lite tid.




Lite smått och gott från HM. Hoppas det kommer i slutet av veckan då.


Hinner inte med bloggen riktigt

Okej jag har fortfarande inte haft tid, men kan slänga in ett litet inlägg, har varit i skolan idag sen gjorde Josefine och jag debut på gymmet, det gick bra, så imorn blir det innebandy träning sen gymmet på torsdag!
Det går bra nu, sen har jag varit till Groda med älsklingen och kollat lite på ett myshus som jag drömmer lite om, nu sitter jag barnvakt med Lindii och vi nördar med en varsin dator i soffan och jag tänkte faktist gå och lägga mig snart, ska bara kolla lite till.

fullt upp

Jag vet jag är lite dålig men när jag kommer hem från skolan idag blir det bilder och mkt uppdatering, jag har liksom ganska fullt upp med allting, men ska nog hinna med det idag. Igår var det match! vi var så nära vinst, men sen vände det i sista halvlek och vi förlora med 7-6 men vi spelade iaf bra. Idag blir det att gymma efter skolan med Jossan! Nej nu ska jag kila till bussen så jag inte missar den.

Hotellrummet

Åh so cosy! ligger i hotell sängen med datorn framför mig nu med två super söta pinglor, har varit en stund på afternoon tea party och fått masage och lite bra saker, men ser fram emot goodiebagen senare, nu ska vi göra oss snygga och tagga lite för att sedan gå på galan och efterfesten, härligt det. Bilder kommer imorn när jag kommer hem för glömde sladden och har knäppt med Karolinas kamera.

packa

Igår vart det chips, spel och rundturer på Örbyhus, Det var skönt, jag cykla hem till mamma och hämta TP så spelade älsklingen, nico och jag. det var roligt. Sen åkte vi runt på Örbyhus och titta lite, en container brann, det var typ det roliga här. Moget.
Nu är jag i princip klar, ska packa klart väskan som i övrigt är väldigt full, sen beger vi oss mot huvudstaden, Kommer självklart blogga därifrån.

guldbyxorna på

Nu har man gjort av med alldeles för mkt pengar, så nu tycker jag att folk kan betala mig massor så behöver jag inte känna att det fattas massa pengar, hehe.
kastar upp lite bilder på vad jag inhandlat idag! plus en lika bh till fast hel rosa, sen strumpbyxor, + att jag bjudit karl min och nicko på mat, sen handla mat och gott och hundmat och allt möjligt!




pengar rullar in som dom ska det går bra nu

Skönt nu har man äntligen fått lite pengar i kassan, så idag blir det att handla mat och lite till mig själv faktist! Just nu håller min mage på att kurra sönder jag drack en shaker på hela dagen efter skolan igår så grät mig själv till sängs och var alldeles deprimerad, inte bra det där. Så idag blir det ändring, Men nu blir det frukost och sedan ut med novis!

 

skitsaker

Jag håller på att bryta ihop på den här uppgiften i datakunskapen, PM. Gör jag inte den får jag IG men jag fattar ingenting, hur kan alla andra ha gjort den, jag måste ju vara efterbliven.
Nej nu ska jag kämpa lite till orka bry sig bara jag gör den, jag får svara lite konstigt på frågorna. Sen blir det en springtur för att sedan ta igen svenskan och drömresan om jag får ner powerpoint, det vill ju inte heller. ingenting är på min sida nu. Skit saker.

plugga och springa på det

Nu har man varit i skolan hela dagen, inte gjort mkt vettigt, snacka massa politik och jag tycker det är så trååååkigt. Sen tog jag mig en 30 min solning, härligt där, måste hinna sola imorn med, jag har fullt upp imorn känner jag, först skolan, sen stan och sola, sen får vi se, måste ringa älsklingen och fråga om vi kunde åka på söndag, sen ska jag nog ut och springa, först ska jag ladda ner power point om jag kan sen blir det springa och sedan plugg på det! Kanoners.
Imorn blir det att fixa ut outfiten till Blog awards 2010. Vad fan ska man ha på sig?

 

Politik

Så less på allt som har med politik att göra, så jävla ointressant, låt Sverige demokraterna komma in i rikstan, dom kommer ändå inte stanna så länge orka bry sig, kanske bättre att tänka på dom som vann istället och fokusera kring dom! Det är väl ändå det som betyder nu!

100923

Redan torsdag! skit bra det där, Idag blir det skolan eller rättare sagt snart går jag till bussen som tar mig till skolan. Imorn får man äntligen pengar, skönt det. Jag som skulle åka till stan med flickorna imorn, så blir det nog inte, eller jag måste ju med, men måste ju handla mat med, så ska kolla med robin hur vi ska göra om vi ska handla mat på söndag eller om vi ska göra det imorgon.
Nej nu sitter jag med mitt tappra försök med shakern, och ett glas vatten och njuter och tänker vad jag ska hitta på idag, det var skönt att träna igår det gick hyffsat bra, man är ju trotts allt nybörjare, men det kommer.

läxor

Okej nu är lägenheten nystädad och fixad, tränad och klar är jag med, men inga läxor har gjorts! Jag fattar ingenting så jag kommer få IG i datakunskap, rooooligt! på fredag blir det stan, sen mys bara för att sedan gå upp skaplig tid på lördag och bege oss till Sthlm! Nice det. Nej nu ska jag sova så jag orkar upp till skolan imorn.

Topp nivå

Linda och jag ligger på topp nivå nu kan jag säga, eller ett litet minus att vi inte orkade gå till skolan idag men det har vi tagit igen, vi har tvätta all tvätt, vikt in den, diska all disk, städa hela lägenheten, allt innan tio. Nu har Linda duscha och vi som ska ut på en svettig powerwalk, blir bara svettigt för mig då, sen ikväll blir det träning och plugg! Taggad faktist.

 

Dumsnål

Nu har lindii och jag suttit framför varsin dator och kollat och klickat hem massa saker, eller inte jag, jag bangar ju inte sista sekund, ovanligt. Jag kan inte shoppa längre det gör mig ledsen, kan inte klicka hem det bara man är ju dum snål som man är. Nej nu ska jag göra ett nytt försök.

Det vackraste jag vet



Nej nu ska jag ta mig i kragen och skriva lite på PM:et, sen ska jag hämta tvätten och slänga i en maskin till sedan gå till Matilda och Sebban och vara barnvakt med Lindii.

Upptagen kvinna

Kul att Alexandra påpekar att jag ska ta det lugnt, kanske dags att slappna av lite, men hur ska jag hinna med det?
Har lite att göra denna vecka.

Tisdag: Tvätta, barnvakt kl 20.00, göra lite på PM:et som måste lämnas in i veckan.
Onsdag: Skolan, träning 20.30, Fixa drömresan.
Torsdag: Skolan, Drömresan ska in, PM:et med.
Fredag: Skolan, Stan, fixa kläder till lördagen och göra mig redo.
Lördag: Åka till Sthlm, och bara ha det allmänt bra hela dagen och festa och sova på hotell med sötnosar.
Söndag: Hem från Sthlm, Barnvakt kl 20.00.




snygga som bara den

Tänkte bara slänga upp en bild på mammas snygga boots, som jag är lite avis på faktist.

 

tränings sugen som bara den

Bara för att jag inte var på träningen idag för jag hade så ont i magen och egentligen plugg och så är det svinit kallt ute för en ute träning, så blev jag jätte taggad på att träna och funderar om jag ska tvinga med mig Karolina och följa med till hennes gym hon går på och träna lite imorn! Skulle inte vara helt fel! måste ringa henne.

 

Nytt i lägenheten

Just ja skolfotot blev asdåligt så beställde ingenting och kommer skämmas när katalogen kommer ut, sen har jag fått super fina glas och en fin jeans jacka av Rosita, tackar. och Mamma fick nog världens just nu snyggaste skor som jag bara fick på mig en för min andra fot är för hög, bög grejer. kommer bild på dom senare eller imorn.

Magknip

Ojoj jag läste nyss om allt drama mellan Kissie och Paow, det känns ju säkert att man ska vistas i deras område på lördag, vem vet man kanske får en spark i magen eller en flaska i huvudet, Haha nej men jag tycker det verkar lite överdrivet där kanske? uppmärksamhet kanske.

I Övrigt så har jag så jävla ont i magen så jag vet inte om jag kommer överleva natten, jag har aldrig haft såhär ont i magen förr, Jag skulle göra PM et till datakunskapen men jag pallar inte sitta framför datorn mer så ska bädda ner mig i sängen framför " The last song " och äta choklad med min novis.

Helgens bravader inväntas

Nu är man redo för skolan och skolfoto, hmf, kommer bli så snyggt, haha hatar detta.
Men iaf, idag blir de det sen en lektion sen hem igen laga mat typ och sedan blir det ute träning med innebandyn, hur kommer det sluta med mina stackars ben. Ska försöka iaf. måste ju träna upp dom annars kommer det aldrig bli bra. Längtar till helgen nu, för det kommer bli mys, och bravader. härligt!

Sista skolfotot

Fybubblan vad skönt jag har sovit inatt vakna inte ens när älsklingen gick upp imorse det gör jag alltid, nu ska jag snart duscha och sedan kila till skolan för natur och sedan knäppa sista skolfotot i mitt liv.
Kul att alla mina kläder är smutsiga så jag vet inte vad jag ska ha på mig idag, men det är ju rooooligt. NOT!

RIP

Just ja, mitt liv håller på att gå under min plattång har gått sönder, måste köpa en ny eller få en i förskott i present! RIP min rosa skönhet, vad ska jag nu skaffa?

 

intressant fakta

Nu är man tillbaka efter att ha jobbat en heldag det känns bra, eller iaf i Oktober när alla pengar kommer, nu är det väl typ valvaka med, men eftersom jag är så intresserad, not. så gör jag lite ätbart iställe och sedan väntar dusch och tv.
Imorn blir det skolfoto, mitt sista skolfoto nånsins, det känns skönt men ändå lite tragiskt. haha för jag har blivit så ful på alla så vill inte se morondagens foto heller.

Pay back time

Det var meningen att jag och alexandra skulle mysa och kolla på film, sen när vi precis har lagt oss i sängen med popcorn och cola, ringer min kära pojkvän och är så full att han inte hittar hem så får först möta han sen ta hand om han och jag lovar det var inte det roligaste, jag kan bara säga en sak, Du kommer få igen så hårt!
Idag är jag uppe i tid, Alexandra och älsklingen ligger fortfarande och sover.
Snart ska jag iväg och jobba, men pengar pengar.

Duktig tjej

Funderar stark på att vara duktig att gå och lägga mig och vakna pigg till jobbet imorn, skulle ju inte vara helt fel eller bara slå på en film, Har inte skrivit idag har jobbat, förstört en kassa och sen har dagen bara rulla på, fullt med folk har det iaf varit, så har inte hunnit titta på klockan, det är bra det!

Nej Godnatt. Nästa helg då gäller det!

pimpla

Okej, nu är jag duktig och håller på att diska, eller ja just nu sitter jag här men ska kila tillbaka till diskhon snart, var tvungen att ringa Heidi en snabbis bara, Ikväll ska vi dricka lite vin och ha det allmänt mysigt hemma hos älskling och mig med några kompisar, en hemmafest helt enkelt. skönt det. Man saknar dessa galna roliga hemma fester så idag blir det en repris av förr!

 

100917

Ja nu sitter man här igen, dags för skolan snart, och jag är trött, trött trött som vanligt men har sovit underbart, jag älskar verkligen Ingelas säng funderar på att byta den mot min, för min e hemsk verkligen.
Idag iaf blir det skolan sen ska jag väl funderar ut något med Karolina, tycker jag. Borde städa lite idag med, men det hinner jag. Här får ni en härlig bild från våran photoshoot igår. haha




Idol

Gud vad jag älskar idol, det lär ju vara det bästa programmet hittills, Bra röster gör att jag vill söka och sjunga arslet av mig, dåliga är ju så underbart att kolla på för man skrattar så man storknar.
Men nog om det, nu har jag tränat lite, så sitter jag och är barnvakt och vi ska såklart göra popcorn så det är bra att man tränar nu, men imorn måste jag verkligen ringa sjukhuset för det blev ju inte idag.


en karl i min smak

Jag är så stolt över att ha en sån snygg karl!

 

jagälskardig♥

Vänner

Vänner, finns där när man behöver dom, vänner ställer alltid upp, vänner vet när man behöver dom och gör en extra glad när det är som värst. Det är vad vänner är.

 

jagälskarer ♥

 

ny design och rulltårta

Ny design och jag är faktist nöjd! tror jag eller är jag nånsin nöjd, nej men jag tycker den är fin är ju bara att byta ut bilderna om jag tröttnar. Tack Alexandra.
Jag har lekt med Karolina vi har bakat lite rulltårta och kollat på film, nu ska jag träna lite sen kila och vara barnvakt.
Imorn blir det skolan och sen lite party, för jag och Karolina blev så taggade när vi kollade på alla gamla bilder, så kanskse ska ordna nån liten fest hemma hos mig imorn. höh om jag orkar städa.

 


Min skatt

Inte så bra bild, men men han äter hela tiden och är jätte mager, stackarn, tänk er själva 7 veckor på vift, har han har världens sår på frambenet för han satt fast i halsbandet med ena tassen så det har han nog gjort länge, min lilla kämpe.

sören är hemma!

Ja ni hörde rätt! Sören e hemma igen, lycklig människa. vad glad jag blir.
Han är mager, sårig och sliten men jag ska vara hos mamma och ta hand om honom.

Igår var det köket som gällde sen hem äta duscha och springa ner till ICA och jobba lite, se vart det träning men det gick åt helvete, mina ben sviker mig, så ska ringa sjukhuset idag, och så får vi se vad dom säger, Sen gick jag ch sov hos Ingela.

Idag blir det att vara hemma och ta det lugnt och mysa med sören hos mamma, sen ska jag hem och köra OTH marathon med Karolina.

laxsnittar

Nu har jag röstat, och jag tänker inte läcka ut här vad jag röstat på! Inte en iaf, sen har jag övningskört med mamma det gick bra, var ner och hälsade på i groda sedan kollade vi på ett super sött litet hus som var till salu.
Sedan har jag bara gjort lite lax snittar och kollat på idol väntar på att älsklingen ska komma hem, vet inte vad han pysslar med, dessa bilar och crossar alltså. haha





Boka Hotel

Ja plugga var det, nu har jag suttit och leta massa på internet istället efter bra hotell till Bloggawards, och jag hittade ett, så nu är hotell bokat med, så det är klart, skönt det, Hoppas vi hittar dit iaf. Hehe, klart vi gör nu håller jag på med mat med, blev en enkel liten rätt, Sen blir det röstning, kanske SD? eller vad ska man rösta på? jag vet ju ingenting om politiken.

 

Lite seg

Tur att jag är så dålig på att skriva men det gör ingenting för det är ändå inga som läser, nej men jag har mkt att göra. Idag har det vart skolan, och nu tänkte jag sätta mig och plugga lite och sedan gå och rösta med mamma och bror och sen blir det lite körning. Hoppas det går bra, Ska kolla Hotell med, oj oj mkt nu!
För som sagt så ska vi boka hotell denna vecka inför blogg awards, Så vi har det klart. Sen vill jag att min nedrans telefon ska komma i lager så jag kan klicka hem den... Hihihi.

kruugen

Okej igår vart det krogen för oss, Kalas blev det och vi dansade järnet och svettades som grisar, sen gick vi och åt fyllemat såklart, hes som jag vet inte vad var dom flesta med, jag brukar aldrig bli hes men det kan jag lova det var jag, sen delade dom ut massa pinnar och grejer med, ska visa sen, väldigt fina.

Nu ska jag ut till Bergy och kolla enduro när älsklingen vinner hela skiten helt enkelt. Han är så duktig min karl så det här fixar han.

skitz tjejer

Nu sitter Karolina å jag och bara degar, för vi är så jäkla lata, snart blir det kanske en tripp till affären för att inhandla lite så vi kan göra mat och så, kanske borde diska med men det får Alexandra sköta när hon kommer annars får hon ingen mat, ikväll blir det all in med tjejerna. Mys.

Hej bloggen!

Igår åkte jag runt med linda och hälsa på hennes katt och hennes mormor, tog med oss alexandra till örbyhus sedan blev det lite vin och skoj hemma hos bill. Nu sitter jag i bilen bakfull och jävlig påväg till stan med älskling och nico! Hörs sen

Fredag morgon

Godmorgon eller vad man ska kalla den, kanske vaknat lite på fel sida idag, men jag är iaf lite pigg och så, har varit ut med novis och ska snart äta frukost för att sedan dra mig vidare till skolan, idag är det Fredag! That´s nice.
Blir kanske att träffa Lindii, om hon kunde eller vara med Karolina, Amelie och Hannah.
Nej nu ska jag ta mig en shaker.

orkar inte laga mat

Hemma nu efter skolan, skönt, jag pallar inte att sitta flera timmar och glo faktist så nu har jag ont i huvudet och är hungrig, väntar på älsklingen för att se vad vi ska äta, han sa att han skulle komma snart, jag vill beställa en sallad eller nått, orkar inte laga mat. haha latmasken själv.
En Cupido eller Jalla sallad skulle ju inte sitta helt fel.


Är hos tandläkaren

100909_085150 (MMS)

Är hos tandläkaren nu, får ont i tänderna bara av att sitta här, snart ska jag in.

Byebye bitches

Igår var det en mysigkväll! nu måste jag springa ner och hämta tvätten och sedan pallra mig till tandläkaren och efter det skolan, wihoo inte lika roligt men vad gör man inte.
Sen blir det att kolla klart filmen när jag kommer hem, är helt slut, Men vi hörs senare idag!

Alors on danse

Just ja inköpet i måndags!


Svart klänning med skinn detaljer och fickor på sidorna, bekväm och lite extra snygg.

Svarta enkla och bekväma boots, från H&M faktist.

Sen köpte jag mitt en vanligt svart linne med lite mer urringat i bak, haha blev mkt svart, men det gör inget basics är alltid bra.

dagens folk

Jadu dagens folk, man vet inte om man ska tycka synd om dom eller bara skratta åt folk, jag skrattar jag, finns inte så mkt annat att göra i denna sits när dom hånar sig själva.

Iaf skolan idag, restaurangen det gick suverränt, gillar när man får uppskattning, och peppning, sen vart det hem, tvätta, vara ut med nova och laga mat, riktig husmor jag, sen blev det tv:n och mer blir det ska tända massa ljus och lägga mig i soffan och kolla på tv och dricka te, mysfaktorn är hög, blir ingen träning idag för jag kände hur mkt sämre jag blev i måndags efter träningen så måste vila ut mig ordentligt!
Så på måndag borde jag vara helt frisk igen, så iställe för träning blir det lite situps och ut med nova på promenad och sånt så man känner att man gjort lite nytta iaf.

renoveringen

Jag har ju glömt att visa hur renoveringen blev, bättre sent än aldrig, här kommer det bilder från innan och när allt var klart.

Innan

Efter

 

Jaja kanske inte så bra gjort men bättre än innan iaf och som sagt jag är ingen målare, haha

 

All in

Nu var det längesen har inte riktigt hunnit med, har jobbat och roat mig alldeles för mkt! haha
Nej men i lördags jobbade jag till kl 18 och det gick fort och bra, sen visste Karolina och jag att vi ville roa oss bara så blev impuls till Gävle, först hem till Roy som fyllde år sedan blev det heartbreak för hela slanten, efter vi hade shotat dansat och drygat oss tog vi tåget till tierp sen taxi hem, jag körde alldeles för mkt all in, men det slutade bra iaf, tappade mobilen i taxin så hämtade den idag, haha så det kan gå. Men vi hade iaf jätte jätte roligt så det ska göras om, idag har jag varit i stan med mamma,lena och Karolina vi har fikat och shoppat till blogawards och lite till, visar sen, nu snart blir det träning och sånt skönt.

jobbhelg

Då var det dags för ännu en jobb helg, 8-18 blir det idag, sen kommer förhoppningsvis Karolina ikväll så blir det lite kalas, och imorn blir det jobb 12-20 Skönt med lite extra pengar, nu när man ska köpa en ny mobil med. haha om den kommer in på lager snart. Kanske skickar iväg ett mobilinlägg senare när jag har rast. nu ska jag ta och pallra mig ner i kylan.

back in groda

Nu sitter jag ute i groda, blöt kall sjuk och ont i hela kroppen till och med tänderna, ingen är inne heller, Maria har inte kommit hem, Stefan springer i regnet, Rickard och Robin är ute i regnet och fixar, hur orkar dom, när det regnar och är kallt ska man bara ligga inne och göra absolut ingenting, Så ikväll om jag tar mig hem så ska jag nog leka med Karolina eller nått, antagligen bara kolla på film och ha det trevligt.
Nu kom Maria och Lovisa iaf, skriver mera sen. Byebye

Sören

Okej igår ringde mamma Saidas son Dennis och fråga om Sören, han var 3-4 km härifrån i ett stall, så idag har vi varit på jakt men kom hem utan sören, stackarn dom ska kolla imorn med, finns ju typ 511 stall här om kring.
Nu ska jag ner till affären med mamma sen blir det att göra gratäng. mumma, sen är det fredag med, så får se om Karolina vill leka med mig ikväll, typ kolla film.

Nutrilett

Nu har jag cyklat ner till ica och fått med mig ett sopsätt,nutrilett, c-vitamin och lite annat bra att ha, hann dra en solning med, nu ska jag hoppa på disken så jag blir av med den så blir det bara tvättning imorn så allt känns bra till helgen, sen blir det jobba hela helgen och kanske dra en party på lördagen, visar sig.
Så goda tyckte inte jag dom var, men man kanske vänjer sig.



vantar

Skön dag, har varit till Tierp och handla och sen blev det grillning hemma här ute med grannarna och lite familj till sandra, sen har vi bara suttit och prata, skönt tog en promenad med hundarna med, fan så kallt det är imorn ska jag defenitivt köpa mig vantar om det finns någonstans dom måste ju sälja det nu, sen har jag hunnit med att sälja min härliga cruiser med, sorgligt men känns bra när nån annan använder den mer än vad jag gör. Nu har jag tagit en lång och varm dusch och ska snart hoppa i mina mys strumpor jag köpte idag och lägga mig framför tv:n imorn blir det skolan som gäller ser hur det går, fortfarande sjuk kan ju vara för man är ute fast det är svinkallt.

blek som ett lik

Nu är jag riktigt less på att vara sjuk och känns som jag kommer vara det ett bra tag till, hoppas jag hinner bli frisk så jag kan jobba ihelgen, jag vill träna med men träningen är ikväll det kommer ju inte gå. fybubblan, känns som man tappar allt, inte orkar man plugga heller när man sitter och är sjuk. latmasken nr 1. Nej nu ska jag göra mig lite iordning så man kan visas ute iaf.

LG ks360

Någon som vill köpa min LG ks360? Jag ska köpa en ny telefon så tänkte snällt sälja bort den här för en liten peng iställe för att slänga den, den är repig på baksidan, för den har varit med om lite olyckor, men annars är det inge fel.
400:- 
Laddare, sladdar och headset medföljer.



blog awards

Okej idag är det onsdag, alltså har jag legat inne och inte gjort någonting i tre dagar nu! illa, igår var jag med lillian och hämta kattungar, två st till henne. Günther och Gisela, fast hon var inte riktigt nöjd med Gisela så får se vad lilla damen får för namn sen, Idag ska jag åka med grannarna och handla, Tur att man har så bra grannar att alla är så trevliga.
Sen kom jag och tänka på blog awards med, gud vad kul det kommer bli, taggad som satan. Nu måste jag bara hitta något fint att ha på mig,




Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.