Chailatte och sjuk

Som jag sa, idag är min lediga dag och jag skulle spendera den med Karolina, men eftersom jag fick sova ut och ta det lugnt så blev jag ännu sjukare istället precis som jag sa, gick från Ingela imorse till affären köpte mig en chic tidning, ingefära och en lott, Så min dag har spenderats framför Harry Potter i sängen med en kopp Chailatte och så vann jag 100 kr! Tur det iaf! Nu har jag läst chic och blir så sjukt inspererad och vill bara ha massa kläder och skor och klippa mig och jag vette fan allt jag vill ha! Men istället ska jag ta mig till köket och försöka laga lite mat sen blir det ännu en Harry Potter och halvblodsprinsen sen kanske min Buddy kommer över!

 

 

Sick baby

Vilken dag alltså! Igår vart det utgång med bror och dom och kan bara säga att det vart alldeles för lite mat och för mkt sprit igårkväll! Vilket slutade i en full bror som paddla i gävle ån, söp bort sin telefon en jätte full josefine som spydde som en räv! Haha idag har jag inte mått bra för fem öre, sov några få timmar sedan vart det till jobbet där inte mkt har hänt idag.. Jag och camilla har mest kollat repriser på fångarna på fortet och ätit en massa! Nu ligger jag i soffa hos familjen Harbom och är barnvakt. Sjukt ont i halsen och bakfull ingen bra kombination, håller på att bli riktigt sjuk nu och jag har inte tid för sånt nu. Imorn blir det kort dag på jobbet sedan hem och göra mig redo sen blir det kina mat med gamla klassen! Mysigt!

Buddy

Asså va? Jag jobba som en idiot igår! Sen satt jag kvar på jobbet och hällde i mig tre cider och en drink, sen direkt på groggen på tom mage, vilket sluta med ett jävla madsa springande i gävle, spya och sen mat sen spy igen. Och nu! Jobbet! Jodå jodå varför gör jag såhär mot,min kropp, ikväll blir det chips,dipp och harry potter. I miss my buddy!

Trött satan

Godmorgom, eller morgon iaf! Jag hatar att våran katt har kommit hem, för hon springer bara runt och skriker hela tiden, så jag kan inte sova! Men men nu ska vi vara glad om jag ska orka jobba till sju ikväll typ! Nej nu ska jag pina iväg till jobbet! Puss på er

Köpstopp

Just ja så har jag ju klickat hem lösögonfransar, och 2 skal till min mobil! nu är det köp stopp på lilla mig, kan inte bränna allt bara sådär på en gång! faktiskt en månad kvar till nästa lön! sen blir det kanske en liten utlandsresa med min bästaste Buddy! fint som snus.


 

 

 

dagens och gårdagens

Här kommer dagens och gårdagens köp, vart 2 koftor, 2 linnen, 2 skjortor/blusar, 1 klänning, 1 lång ärmad t-shirt, 1 par leggins, 1 par skor och lite bra och ha saker, nu har jag färgat håret med och känner mig fräsch och redo för ett långpanne pass imorn och sedan kanske det slinker ner nått glas vin på kvällskvisten med! Nu sängen och sova loss, för att sedan ta mig en skön promenad till jobbet kl 8.. Godnatt.

 

 

Bra shopping

Bra shopping idag med! Ett par skor och fem par tröjor för 300 kr! Awsome. Ja kan jag. Nu blir det tjockismat!

Shopping

Blev inte att träffa min karolina idag, istället vart det en dålig dag på jobbet (men alla måste ju ha en sån också) sedan vart det att hoppa in i bilen och åka med bror och mamma till gränby, fick med mig två koftor, leggings, smink och sånt hem, kommer bilder imorn inte haft riktigt tid nu, sen på kvällen vart det en tur till tierp köpte massa gott med mamma som vi tröck i oss och så beställde jag hem två skal till min phone. Imorn blir det en bra dag på jobbet och sedan valbo med mamsen och försöka komma hem med ett par skor och massa mat! Lchf mat. Jajemän nej nu ska jag sova ruset av mig i bra många timmat, fan lyx ju! Sju timmar. Yes! Godnatt puss på er goingar

Ta upp missad tid med en saknad vän

Sådärja, nu har jag varit ledig två dagar och varit barnvakt två nätter, jag tror jag börjar bli jobb narkoman, för fy tusan så jobbigt det har varit att vara ledig, jag vill bara tillbaka till jobbet och slita.. Trotts att man kommer hem och är helt slut, imorgon blir det jobb, sedan blir det att åka till stan och träffa karolina! underbart, ska kolla på skor och någon kofta eller något, lite små saker sedan blir det Bio, Jag saknar dig! antar att det kommer bli en mysig kväll med min saknade vän!
Nu är det Harry Potter och den flammande bägaren och sedan blir det sova. Jag saknar min Buddy med.




Något liknande lär det bli.


Buddy´s firande

Nu är man ledig två dagar, men jobbar två nätter, och jag har sovit till halv nio, värsta sovmorgonen! och jag har redan hunnit blivit rastlös varit ut till brevlådan två ggr och fortfarande ingen post, tror jag har blivit störd. Nu ska jag nog göra popcorn och slå på en film. Så kan ni få lite bilder från helgen när vi firade bästa Buddy!


 

 

klirr i kassan sen vettuuu

Jag jobbar, super, hänger med min buddy, äter popcorn och sover! Det är inte så mkt att skriva om, men ikväll när jag kommer hem lovar jag att göra ett riktigt inlägg och kasta upp några bilder, nu ut i dimman och mot jobbet! Läskigt jag kommer bli attackerad av massa skumma djur där ute längst vägen. Men puss på er så länge!

Helvetes morgon

Fyfan vilken natt det har jag ju dennis och adrian att tacka för! Eftersom dom terra mig inatt! Jävlar! Idag är jag inte pigg men tur att jag trivs på jobbet och ska bara stå och steka pannkakor för de mesta! Haha nu blir det att pallra sig till bussen för orkar inte gå idag! Sen är det helg! Puss på det!

drägg

meningen att jag ska åka på crusing och sedan hem och förfesta och ner på gullans, hur ska jag hinna med allt? och Lollo börja gråta om jag inte kommer så bäst att komma dit, men dom är ju inte där förrän halv sju. Hmm Josefine fixar! eller?
jaja nu ska jag väl röka eller nått, och sedan kanske duscha, varför skulle jag vakna så tidigt för?





going upstairs

sov när jag kom hem från jobbet, sov hela natten, vakna inte en enda gång. Nu har jag försökt ätit lite frukost och nu har jag ringt massa ärenden eller min bror har ringt åt mig, för jag är kass på sånt där, så nu är det där löst, nu är det bara djurförsäkringen kvar som ska fixas!
Idag är jag hemma från jobbet, mår inge vidare och jag vill inte bli jätte sjuk så passar på att vila medans jag kan.
Så blir film häng i stort sätt hela dagen.








dödtjejhej

Dötjej, Hej!
Jag vet, men jag skrev faktiskt ett inlägg igår på mobilen som försvann så då vart jag less och stängde ner hela skiten, just nu är jag mer död än levande! Det tar på krafterna att jobba, haha Inte van än. Idag har jag slitit i köket och sedan kommit hem ätit och sovit på soffan, vaknade helt blöt och känner mig lite hängig, men det är väl ganska typiskt mig att bli sjuk bara för att man ändrar rutiner, nästa vecka börjar innebandyn med, funderar på att fortsätta, då ska ni se att jag blir toksjuk! Inte okej. Just nu jobbar jag typ 9-17 måndag-fredag så hinner inte med så mkt med än om jag skulle träna lite, men imorn blir det ett 14-21 pass för att lära mig pubmenyn.
Nu vart det ett långt inlägg jag vet.






Low carb high fat

Nu har mamma och jag gått loss i köket och slängt typ allt, imorn börjar vi med lchf! Low carb high fat. Just nu borde jag sova eftersom jag ska jobba imorn men har ju faktiskt sovit två timmar på dagen! Haha. Nej nu blir det säng häng och hoppas att de är lite bättre väder imorgon när jag ska gå till jobbet!

working nine to five

Tänkte bara slänga in ett inlägg såhär, eftersom jag är ganska dålig på det. Just nu denna vecka och antagligen nästa vecka så ser mina dagar ut såhär:
Sova,äta,jobba,äta,sova,äta,jobba,sova i stort sätt. så ni kanske förstår varför jag inte bloggar, har liksom ingen ork, men nu när jag ser solen blir jag lite ledsen för jag vill med sola. haha
Nu blir det frukost sedan en promenad till golfbanan och jobba lite!

Just ja, fått ny telefon, men samma nummer man skicka era nummer i sms tack för jag har inget nummer kvar.






Tortyr sadel

Nu har jag en Samsung Galaxy Sii i min hand eftersom ettan min blev snodd i lördags, men nu har jag inga nummer men vad gör det om hundra år. Någon kanske vill mig nått så då får ju jag nummer förhoppningsvis.
Just nu lackar jag redan på den eller halebop för när man skickar mess så måste man skicka om dom typ tusen ggr innan det skickas, väldans jobbigt. Nej nu ska jag hoppa i säng och installera lite saker sen blir det jobbet imorn igen. Kanske skulle cykla till jobbet?

Letar inspiration

Sitter just nu och kollar in lite ideal kroppar, jag borde sätta gång om jag nånsin ska bli nöjd med min kropp och kunna bära fina, underbara kläder utan att se ut som en idiot och jeans! åh vad jag saknar jeans. och jeans shorts! Nej måste sätta igång den här skiten nu. Plus att min telefon är stulen, Livet leker! kanske borde sova istället för att sitta här och klaga.
Imorn blir det iaf en bra dag på GrönaLund med min Buddy, sedan blir det barnvakt till mina små troll som jag inte har träffat på länge.

Godjul eller nått.


 

 

 




Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.