Jag är världens bästa barnvakt

Tänkte bara säga att efter att man mått som en jävla påse nötter så kommer man och blir sammanförd med två nötter till, till barn då kan man inte bli annat än glad. Efter att Sebban och jag har kastat Matilda två ggr i snön så tvingade jag dom att borsta tänderna och gå och lägga sig. Haha jag är så snäll, nej men dom gör en verkligen glad när man inte tror att man kan bli glad alls! underbart. Nu ska jag snart ringa mig ett samtal och sedan krypa ner, imorn blir det träning och så...

Vart finner man lyckan?

Fråga mig inte hur jag mår, för jag vet inte.
Planera inte saker med mig, för jag håller det ändå inte.
Lita inte på mig, för jag litar inte på nån.


Jag känner just nu att jag går igenom ett mentalt kaos, jag stänger saker för att låtsas att det är okej, jag shoppar för jag tror att jag mår bättre, jag festar för jag tror att jag blir gladare, men hur mår jag egentligen?
Känns som att det är nära till ett Psykiskt fall av mig just nu. Allt går neråt, Sen gör det inte bättre när skolan går åt pipsvängen heller! Jag känner bara att det får vara nog nu, jag orkar inte mera.

Jag vet inte varför det går så bra att låtsas och helt åt helvetet att lyckas!

 




Allt förändras

Lite läskigt, satt just och tänkte lite, trött och så som man är, så kommer det en massa tankar, så såg jag en app på facebook där man kunde rådfråga om vad man "behöver just nu" så kommer svaret: Du behöver hitta kärleken, för du känner dig otroligt ensam. Han finns där ute någonstans.

Läskigt!

Ibland hatar jag dig, ibland saknar jag dig, och just nu behöver jag bara dig


 


åker å fikar med linni pinni

Tacos utan köttfärs! mumma

 

Shopping

Sitter här, mätt i magen, Linnea och jag, tjocka som vi är så käkade vi nattmat! haha tacos såhär mitt inatten, nu ska vi köra ett projekt! Själv slänger jag in lite bilder på vad jag införskaffat mig i sthlm under min vistelse.

 

linnipinni is in tha house

Josefine har inte tid för er fuckers, för hon gör en fin grej i mitt hår. nämnligen en rosett!

men de går lika bra att jag berättar om dagen,
13:00 - jag får ett sms att jag ska mysa med min kära hemma hos henne med god mat & ansiktsbehandlingar (och såklart nå gott) så jag nappa på en gång, vad kunde bli bättre liksom?
17:45 - möts vi på station i Örbyhus, går till ica & handlar. bestämmer oss för vår specialtacos & chips o dipp! yum :D & när vi kommer hem så gör vi i ordning & äter.
efter det så spelade vi yatzy & kolla på BB, och åt chipsen.
nu har vi rensat datorn på skit, och nu fixar josefine med mitt hår, bilder kommer sen på någon av våra bloggar. efter detta ska vi äta tacos, & göra en fiffig grej.
men nu tycker jag att jag har berättat allt hon vela berätta ,förutom hur underbar hon är & att jag älskar henne väldigt mycket. & tacka henne för slitet med hjälpen för att få dit min header.
imorgon ska vi mysa i stan & köpa nå fint åt oss själva, puss & kraaaam!

Emils

Sitter på emils med ett gäng påsar nötter, ätit en gyros tallrik precis. Nu ska jag hem till tommy och packa ihop mina saker och ringa mimmi och se hur det blir! Bye bye

kyckling cullly med liiiiiiiis

Tänkte bara slänga in en inlägg eftersom jag är klar men inte lollo och vi har precis tryckt i oss kinamat! härligt det.
Jag har inskaffat mig en plattång nu med! bra gjort och så blev det ett linne och några ansiktsmasker.


bilderna kommer när jag kommer hem

Nu har jag hitta till centrum, och jag hittade ingen plattång, men jag hittade dock en kavaj, 2 nagellack, en ring och en fin plånbok, precis såna grejer jag behövde faktiskt så det var bra, Kavajen sitter som smack med! Bra där, snart kommer Lollo hem igen hoppas jag då blir det kista galleria och hoppas då på att hitta en plattång, sen ska vi göra oss redo och köra all in ikväll hoppas jag! haha iaf jag. Nej nu ska jag lägga mig i sängen med ny målade naglar, lila och fina och kolla chuck.  Byeee så länge.


Härlig stämmning

Sitter i sängen, försöker fixa mig men fastnar här, haha igår var en helt okej utgång! Idag blir det betydligt roligare tror jag, haha Det känns som en härlig dag, det är en underbar stämmning här i huset! Musiken är på i bakgrunden, det känns som det är sommar ute om man inte tittar ut, alla står vid varsin spegel och fixar sig, Familjen här ska nämligen på Kalas och jag ska försöka hitta en köpcentrum eller nått och införskaffa mig en plattång och kanske ett par jeans!

Duff beer

Sitter på en sportsbar I kungsängen tror jag? Med lollo och hennes söta vän carro, tur att jag har dom, när jag har en dryg g rabb som försöker få med mig ikväll, men skulle inte tro det. Hahah iaf efter shot, massa cider och vin är det snart dags att bege sig hem och krypa I kojs, för imorn väntar shopping och ännu en utgång!

Hardcore superstar

Just nu sitter jag och alexandra och taggar lite till hardcore superstar, med tanke på att det är dom som spelar ikväll! det är ju inte direkt min musik, men vad gör man inte för sin sköna böna. Och jag får ju dansa och ha kul iaf! jag gillar ju trotts allt några låtar..

 

En hög med sushi tack!


Jag vet att det ser ut som en hög bara, men jag äger ingen bambumatta, så det måste jag skaffa nu när jag inhandla massa sushi grejer! Jag kan säga att det var nästan den godaste sushi jag ätit, och nu är jag mätt och väntar på en söt tös sen sätter vi igång och kör på en utgång!


Pengar på luren

Äntligen pengar på mobilen igen! det var inte igår! skönt skönt! just ja, värsta bra jag fyllde på så fick jag 100 kr extra! varför liksom? jag har alltid tyckt att halebop är lite udda, men wazup med att man inte ringer gratis till alla med halebop längre?

Jag lånade en söt unge från google!

 

Hard work work

Sitter här och latar mig lite, blev så mätt! men nu är det dags att ta tag i mitt pappersarbete efter jag tryckt i mig min goda mat jag lagade, Pasta med kantarellsås!
Igår var en bra dag! Var med några söta tjejer på krogen, jag hade kul, spenderade dock lite för mkt kanske. men hann inte dricka så mkt innan! Hoppas mimmi lägger ut bilderna, Så jag kan sno lite och visa er med sen..
Idag blir det packning, pappersarbete, dusch och sedan ut igen, med Alexandra!




Chacha

Ja, som det ser ut nu vet jag inte vad, men ska iaf över till Filip och leta efter en skiva, sen ska jag till Ingela och hämta busskort eller så gör jag tvärtom, så jag hinner med allt. För ska ju hälsa på Sandra lite med, nej nu har jag inte tid med er mera.. Skriver mera sen.

 

Here we come, here we go

Nu är det frågan, ska man ut ikväll eller ska man stanna hemma? Jag skulle bara vilja veta, om det finns någon vänlig själ? jag skulle behöva lite hjälp med en sak. Hahah
Nej usch nu ska jag hoppa i duschen, sedan fixa mina naglar och sedan traska över till mosebacke och besöka sen hem till bror min och hämta lite saker jag glömt, och sedan funderar ut vad jag ska ha på mig om jag ska ut eller aa.. Heippa

Jobba på Cypern?

Ja nu har jag varit super duktig och finslipat mitt cv och så har jag sökt 5 jobb! bland annat 1 på Cypern! Jag vet! helt sjukt men det lät asbra, Om dom blir intresserade blir man inkallad på intervju i sthlm i mars, sen om man får det, så åker man till cypern under sommaren, får boende, mat och flygbiljett hem! Hur bra låter inte det? jag vart iaf stenkär i det, så nu är det bara att hålla tummarna!

 


Naglar och make up kurs

Jag vet sorry! men asså jag har haft massor ivägen, eller? haha jaja jag skrev ett jätte långt igår på mobilen när jag låg i sängen så råkade jag komma åt nått så allt försvann så då gav jag upp! Som sagt i måndags avr jag barnvakt till 4 barn! så hade fullt upp gjorde naglarna på Matilda och hennes kompis eftersom hon fyllde år och så skulle dom på fest igår så jag var snäll! haha snäll barnvakt jag är. Sebban och hans kompis slängde jag ut i lillhuset. hahha
Sen igår tränade jag med Bea och lunchade! inte helt fel de inte, sen hem somna på soffan och sen väckte mamma mig halv sex då var det dags att gå på make up kurs hos marie, det var roligt och givande, sen sov jag igen efter Big Brother.




Wok

oj oj oj vad jag kan, Slängde ihop lite mat, vilket slutade med att det blev korv,ris,wok grönsaker i en röra, med sweet chili sås. Bra gott var det för att vara så enkelt. Och massa kryddor, så det blev ganska starkt! förlåt mamma. men det är ju så gott med stark mat. Iaf nu ska jag nog dö på soffan ett tag och sedan vara barnvakt!




ny duschad tjej

Sitter här nyduschad, nyrakade ben, insmörjd och det känns väldigt bra, varmvattnet räckte! tack för de.
Barnen ringde nyss en efter en, vilken kväll det kommer bli, båda ska ha en varsin kompis sova över, vad ska lilla jag göra då? hoppas det finns chips så ska jag ligga i soffan och kolla på big brother! Hoppas dom håller sig ute i lillhuset alla fyra och muppar av sig!

 

Hjälp mig

Okej Alexandra eller någon annan som är bra på det här med bloggen! Ring mig när du/ni ser det här! jag behöver nämligen hjälp med en liten grej som är för svår för min lilla hjärna!
Nämligen den här!

http://gratisbio.se/?RecruiterID=299323

http://gratisbio.se/?RecruiterID=299323

Varmvatten fan

Just ja, det finns inge varmvatten! och jag vill duscha! länge vill jag duscha och träna, men kul att träna när man inte kan duscha efter, jävla panna, det här huset alltså, jag skulle kunna tända på det och se på när det brinner ner! Bara jag hinner varna mamma, ingela och ta med mig katterna ut! hahaha jag är så rolig.. Nej men sug på pannan!



Min fina vän!

 

Peace and love

Linnea har lämnat mig och åkt på möte med arbetsförmedlingen med en surgubbe så jag önskar henne lycka till! Jag sitter dock i min underbara mysdress jag fick av min bror i julklapp för två år sen, har inte använt den så mkt, jag har varit för stor, haha men nu sitter den okej. Tycker den är lite fin såhär när man är lite brun!




Sov gott

 

för jag kan inte dansa

Tänkte bara meddela att Linnea och jag har bara legat i sängen, suttit framför tv:n och nu prövat alla mina kläder på denna dag, igår var en rolig kväll som vi spenderade hemma hos min bror, med disneymusik, barnmusik, shottar, chatroulette, cambilder och massa skoj!
Nu ska vi snart hoppa i sängen efter några rundor yatzy! för jag är pigg!

 

Vi tänkte bara säga HEJ


Puss Puss


Skål från tjockisarna

Tänkte bara skicka en hälsning från oss alla till er alla!




Hård kväll

Jag ska uppdatera snart, men måste sova middag först!. Haha hård kväll igår!

Naglar, naglar, naglar. Jag gillar det

Just nu sitter jag vid mammas sega dator och kollar läget lite, ska hem till Marie och fixa hennes naglar och sedan ska jag på ärende till Tierp med min bror, sen hem och iväg till Malou och fixa naglarna på henne, bilder på deras naglar kommer sen lovar jag er.
Nej nu ska jag börja klä på mig, skriver mera sen.

I'm a legend

Sitter I soffan hos barnen och tittar på i'm a legend, fan va sorlig den är! Det är 16 grader här inne med! Inte okej. Tänkte bara säga att min sonnestämmning inte är som den ska, jag är förbannad och ledsen och morgondagen kommer inte direkt göra det bättre! Alla ska ut på krogen och dansa rumporna av sig och ha roligt, och jag ska ha skit tråkigt. Så om någon känner sig sugen på att göra naglar kan ni ju göra det imorn! så får jag någon sällskap iaf!

Givande

Less, less, less på typ allt som har med nått att göra. Dålig dag helt enkelt! så jag skulle inte prata med mig, eller läsa min blogg eller nått om jag var er idag, för det är bara negativt! hahha

Underbara

Less på högbergs och dess folk på högbergs!

Steve Talley

Finns det nått värre när man är på dåligt humör att datorn är det segaste som finns, även segare än snigeln! Datamusen fungerar inte som den ska och allt är bara underbart! jag vill bara hem, men man måste ju vara i den underbara skolan, kan inte någon ur klassen komma snart iaf!
Medans allt går åt helvete kan jag ju sitta och drömma mig bort till USA och önska mig Steve Talley eller den andra snygga skådespelaren ur naked mile, som jag inte kommer på vad han heter.



funderar starkt i att åka hem igen

Åh vilken jävla skitdag! först vaknar man för tidigt så man ligger och halvsover och sedan går man upp går hem och vet inte när man börjar, inga pengar på mobilen heller, så man kan kolla med någon, stressar på sig kläder och hinner inte duscha, går ut till bussen, Bussen försenad som VANLIGT! är det så svårt att hålla en tid, är inte det samma krav som på alla andra jobb att man måste komma i tid?
Sitter på bussen och inser att våran svenska lärare skulle ju vara ledig idag, så jag börjar inte förens 10 någon gång! kul jävla dag, snubblar i trappen och jag funderar starkt på att åka hem igen! Har prov sen men vet ändå inte i vad!

Hopp hopp

Nu är det såhär att jag suttit och slöa ut på tiden och funderar vad jag ska klä på mig, måste duscha, men orka det ska ju ändå träna efter skolan så duschar då.
Nej nu måste jag verkligen kasta på mig kläder och bege mig till skolan min, sen blir det träning och plugg med Josefine.

 

glass tider

Här kommer man innanför dörren hemma hos Ingela och tror man kommit fel, ser ut som ett helt annat hem! Men gud så fint det var, om målat och grejer med, det var ju inte ens en vecka sen jag var här och dom har hunnit allt det här!
Dom ska nämligen flytta och då kommer inte jag vara barnvakt längre! hur konstigt kommer inte det kännas? tråkigt. men men
Antar att dom är för stora för mig nu. Hahha .
Nu blev jag lite sugen på glass faktist, och lite sällskap skulle jag med vilja ha.

Sushi kväll med min älskade

Åh jag vet, dålig uppdatering, men jag har spelat yatzy hela dagen med hjärtat och laga lite mat till oss, pasta med kantarellsås! underbart gott, jag kan jag.
Nu har jag kollat på halv åtta hos mig, och nu sitter jag här och planerar en underbar kväll med min fina karolina, med sushi, vin och allmänt mys som hon och jag ska ha nästa vecka eller veckan efter det. lovely.
Nej nu ska jag fortsätta framför den här datorn och sedan prata lite med mamma när hon kommer och sedan kila över till barnen och göra mitt arbete och vakta dom. Hahha...


 

Förfriska minnen

Nu ska jag och frun förfriska minnen, såhär mitt inatten, Underbart.

 

Nagelfix

Tänkte bara säga att från och med nu gör jag naglar på dom som vill, jag kommer ta 250-300 kr beroende på vad man ska ha på naglarna, det tar ca 2 timmar. Så om ni vill göra naglar får ni höra av er antingen till min mobil eller skriva en kommentar så kontaktar jag er.

 

Skaffa dig en plattång kvinna

Tänkte bara säga att efter två vaniljhjärtan, en macka och spagetti så har jag enormt ont i magen, och funderar starkt på att gå och lägga mig i sängen under täcket och kolla på tv. Sitter just nu och beundrar mitt krull till hår! Jag måste verkligen skaffa mig en plattång. men när! det vet jag inte. nej nu ska jag försöka söka mig ett jobb!

 

Photoshop

 

Halsmandlar hit och dit

Just glömt berätta en sak, inte så fräscht kanske, men iaf mina halsmandlar är jätte svullna eller det har dom varit hela mitt liv så dom kanske är stora bara, men jag har alltid haft problem med dom, men nu efter jag var sjuk sist, så hittade jag en väldigt läskig grej jag har fått en grop i min ena halsmandel, alltså då menar jag ett hål rakt i den, jag fick in en tops väldigt långt och det var inte en vacker syn, men iaf och den andra ser ut som när man har halsfluss vitprickig, så jag tog mig till närakuten i Uppsala igår och kollade upp det hos Ingela, men som vanligt visar det ingenting, så nästa gång jag är sjuk så ska jag åka in direkt och kolla vad det är som är fel. Jag hoppas verkligen att jag får operera bort dom där jävlarna snart. Går ju knappt att prata längre, känns som dom bara blir större och större.



110215

Hejhej bloggen! hahah fan va rolig jag är. Nej jag har nyss varit och kört ett pass på gymmet med bea, sedan vart det kina lunch! fan det var inte så gott på buffen, jag som hade sett fram emot det. men får prova Sushi där nästa gång.
Nu ska jag snart hoppa in i duschen och skrubba loss på mig själv. Sen kommer kanske bea hit så ska jag visa hur man fixar naglarna på mitt vis. haha
Sen kommer Alexandra och vi ska mysa med film och vaniljhjärtan. härligt.

 

Sovgott

Ioch med det här säger jag Godnatt och sov gott, för nu ska jag krypa ner i sängen, imorn blir det träning för hela slanten med Josefine.

 

Ni betyder

Jag ville bara säga att jag älskar min familj, mina vänner, min fru(även fast vi inte är tsm på facebook) min hund som inte bor hemma längre och dom äckliga katterna, lite kanske.



Nattbak slutade med vanilj"hjärtan"

Eftersom jag var så himla rastlös och godissugen, ställde jag mig 22.30 ungefär och bakade vanilj"hjärtan" med tanke på formarna så fanns det bara två hjärtformar, så det blev massa olika formar, och några med jordgubbssylt och vaniljkräm och dom andra med bara vaniljkräm, blev klar ungefär 00.40 tog sin tid, och pillrigt var det. men goda vart dom. så nu ligger dom i kylen och svalnar och kommer vara super goda imorn tror jag.

Efter två timmars bakning var jag jätte vacker! eller vad tycker ni?

 

Sällskapssjuk

Just nu skulle jag behöva en påse godis och sällskap framför en bra film! Men istället ligger jag I mitt rum framför en värdelös tv. Jaja, snart är dagen över iaf! Hoppas på en bättre dag imorgon! ♥

Ge mig nått att tugga på

Jag tror att man blir på sånt här humör för att man inte äter. För nu har jag sovit en liten stund och fått blommor, ändå är jag grinig och less. vill bara krypa under täcket. eller så vill jag ha mat. Men jag orkar inte göra ett dugg! Kom och överraska mig med mat.



Överskattat

Vilken jävla dag eller så är det jag som är så jäkla negativ, antar att det är både och. Antar att Intervjun gick åt pipsvängen, jag har tråkigt, försöker plugga fattar ingenting. Vill ha lite sällskap, känner mig ensam. och allt känns bara dumt med denna dag, Det är bara egoistiskt mot dom som inte har nån.
Överröst av kärlek på en och samma dag, vad är det för jävla påhitt. jaja eftersom jag är så negativ och tråkig tänker jag ta mig och hämta paket och sedan bli brunare.

 

Kärlek

Det är just en sånhär dag när man läser vad alla får och har fått och vad alla ska göra med sina älskade och sina vänner och vette gudarna allt som händer idag, så blir man lite less. Jag blir deppig och förbannad. jag får väl köpa blommor till mig själv och skriva att det är från en hemlig beundrare och ställa på rummet, eller typ bara laga romantisk middag till mig själv.
Eller så skulle jag vilja sitta med min älskade vän Linnea på en kina restaurang och äta sushi och bara ha det allmänt trevligt och sedan kolla på massa dåliga kärleks filmer och tycka att det är tråkigt med kärlek fast det egentligen är underbart.  SUCK

 

Stop girl you doing allright

Nu är jag så nervös så jag skulle kunna springa och gömma mig, fattar inte varför man ska vara nervös för? antingen blir det ett ja eller nej liksom. tror jag att dom ska slå mig eller. Hahah
Man ångrar mest det man aldrig gjort
Läste det där så då blev jag lite mer taggad på det här. Nej nu ska jag bege mig till tåget.
Önska mig lycka till!

 

This could be a start of something new

Åh, jag borde verkligen gå och lägga mig nu, jag har som sagt en viktig dag framför mig imorn. Ska upp i tid och göra mig redo, alltså jag är så nervös så att jag har ont i magen, nu ska jag gå och göra mig en kopp granatäppel te så magen kanske lugnar ner sig, sen ska jag bädda ner mig i sängen, och efter intervjuen imorn ska jag antagligen till min kära vän och kolla på kärleks filmer och gråta eftersom vi inte får choklad och blommor imorn så gör vi på det viset istället.
Godnatt bloggen!

 

 

Alla hjärtans dag

Jag bjuder på en äcklig bild på mina naglar, men jag prövar lite, och det var lite rött och rosa för att det är alla hjärtans dag imorn, fast jag inte direkt tycker om den men iaf. Kan ju göra mig fin för mig själv.

 

Nervös som sjutton

Okej nu är det lite på gång här i mitt liv.

1. Jag ska på en jobbintervju imorn, berättar mer om vart och hur det gick imorn.
2. Linnea och jag har bestämt en resa den 29 april till Palma Nova-Magaluf
3. Jag måste börja kolla studentklänning och plugga på som satan nu.

Just nu sitter jag och tar emot lite bilder från Linnea och så gör jag om lite i PS. Har varit med Linnea idag, vart ute i solen, gjort Martinas naglar + mina egna när jag ändå höll på, spela bingolotto med mamma, jag vann en ny lott. wihoo haha nej men det var nått iaf. Nu sitter jag med ont i magen och nervös som sjutton.

 

B rudar



Tom cat

Linnea ligger i min säng med mina cykelshorts och slår på tom cat! hahah ja jag sitter och lyssnar på Blue and alone med weeping willows. Nej vi är inte friska, snart blir det mat, lite kalaha och sedan ut i fin vädret och ta lite kort och sedan köpa lite läsk till våran fjortisfest ikväll. Kommer bli awsome. Nej nu måste jag springa till köket.

Just ja, igår vart det lite grogg och trevlans hemma hos bror min. kommer bilder snart.


Crazy friday

Sitter här i datasalen, och vi har turism och jag ska göra ett eget företag, och vet ni vad jag ska göra? haha jag dör, men det kommer säkert gå igenom iaf! så om det går bra öppnar jag det i uppsala och då hoppas jag att jag har kunder? Hahaha
Svenska nyss, jag älskar våra svenska lektioner, vi drack varm oboy, spela angry birds och prata sex och resor. Haha Micke är bra skön han!
Nej nu ska jag sätta fart med mitt företag så det blir nått av det!

 


skolan

Vaken sen länge tillbaka, eller vaken, decka på soffan efter frukosten och sovit tills nu, Nu blir det att åka till skolan och sen träna och vara med min underbara Linnéa ikväll.
Vet inte vad med jag ska skriva, skriver när jag kommer till skolan.

positiva tjejen

Ibland undrar jag varför man inte kan få sina körkort i flingpaketen? folk kör ju som arslen ändå, så vad spelar det för roll. Då skulle jag haft körkort, då skulle jag varit ute och flängt nu när jag har sån energi och vet inte vart jag ska ta vägen, för en promenad känns ju lockande i detta väder! fyfan.

Roa mig

Ändrade planer eftersom mamma kommer hem med feber, vad ska jag hitta på nudå? kl är bara sex så kan inte lägga mig och kolla på film, för då somnar jag och vaknar senare ikväll och kommer inte kunna somna om!
Suck. Nej men roa mig framför den här dumburken!

26/4 och 25/6

Just ja, har jag sagt att jag hatar sverige? och snö och vinter och kyla? Jävla skit väder och skit land. nu vill jag åka!!

Duktig tjej, fortsätt såhär nu!

Okej nu har jag varit duktig, varit i skolan hela dagen, sen traska i snöovädret till gymmet och körde mig ett pass och sprang med för den delen. Nu har jag tryckt i mig två ägg och ska lägga mig och vila någon timme sen ska jag på Mary Kay sminkparty med mamma min. Intressant.
Ikväll blir det grown ups. måste leta efter min dvd. Hahaha

 

Dagens look

Godmorgon! det var länge sen jag var uppe såhär tidigt! Men idag blir det skolan och träffa alla små älsklingar igen, imorn med! snart är det helg också, guu va veckorna går fort fram snart är det studenten, resan, sommarn, allt! kommer som en vind bara. Underbaaart. Just ja igår gick jag och börja med flygvärdinnedieten som jag läste om alltså det innebär 3-4 dagar så ska man alltså gå ner 4 kg! så jag ska se, till frukost idag åt jag en halv grapefrukt och ett glas te.

Skjorta - Vila

Extra tjocka leggins - Gina Tricot

Mössa - Cubus

 

Rör mig inte jag har asperger!

Tänkte bara säga att jag har haft en okej dag, tränat, solat och umgåtts med bäste Linnéa, vi gjorde köttfärsbiffar och sen kollade vi på i rymden finns inga stjärnor eller okej jag gjorde köttfärsbiffar. Nu kollar jag jobb, men jag vill inte söka nått som jag inte vill ha faktiskt, vilket är ganska troligt, men då finns det inte så mkt jobb heller!
Men men snart ska jag hoppa ner i sängen och drömma om resor och sen ska jag sova som en gris.
Godnatt


Bjuder på en bild av mig och Bill

Godnatt



spännande tvprogram

Sitter just nu och tittar på ett väldigt spännande program har skypat med min fru ikväll! skönt att se henne och kunna prata med henne, men snart kommer hon hem då ska vi ut på äventyr.
Ska skypa lite till sen ska jag sova, för när jag är själv såhär och sent så tänker jag så mkt, och det leder ofta till ledsamma grejer eller hur man säger, men imorn kommer det iaf en sötnos hem till mig och det kommer göra allt så mkt bättre, Och som det ser ut nu, så blir det ingen innebandy imorn eftersom min hals hatar mig, men jag SKA till gymmet när jag vaknar och köra lite iaf. För jag står inte ut med att jag känner att jag måste träna men gör det inte, när man har gymkort och allt..
Just ja, angående barnmats dieten, trodde ni väl inte att jag skulle göra det? nej jag ska inte göra det. Haha jag hade bara lite tråkigt.

Godnatt!



Jobb jobb jobb

Nu har jag sökt mig ett jobb idag med, höll på att glömma det, tur att jag kom på det. så alltså har tre jobb sökts! Nu är det bara att fortsätta att stå i eftersom Linnea och jag ska till Rhodos med har vi bestämt! underbart.


Barnmats dieten

Mmmm, sitter och äter mina fiskbullar! tänkte börja med Kissies barnmats diet! bara barnmat och fiskbullar och vatten och te, vad tror ni om det? sen träna satan. Så imorn om jag känner mig bättre ska jag ner på innebandyn. Kan ni ge er på.
Nej nu ska jag kolla lite sen kila över till barnen!

1 sak ni inte visste

Jag har en frimärkssamling, den är ganska stor fast jag skulle vilja utöka den, så är det någon som har riktigt gamla brev med frimärken kvar på så kan ni gärna höra av er till mig, skriv en lite kommentar bara.
Satt och kolla igenom den nyss och kollade lite på en sida, det var väldigt intressant, jag kanske ska hålla på med det. lite så här lill gammal har väl ingen dött av.

 

Header fix

Vet inte riktigt vad jag ska ha för header, så jag pillar lite med dom ifall ni tycker det är olika hela tiden, ni kan ju iaf skriva en kommentar när ni tycker en är bra. Just nu sitter jag och drömmer mig bort till stranden på Alanya och längtar till värmen, även så sitter jag och funderar på om jag ska klä på mig och gå till affären i det här fina vädret. skulle kolla om Karolinas böcker har kommit och så.
Slänga in en maskin tvätt innan jag kilar iväg med.

Första bilden på min blogg! Idag har Emma och Jennifer tagit sitt pick och pack och flyttat till Norge! hoppas det går bra för dom.

 

Kanske inte mina bästa hårdagar! del 2

Här kommer del två av mina underbara hårdagar!



Godnatt


Nu tänker jag äta nått gott sen ska jag sova.. Godnatt

Turkiet

Åh! vet ni vad jag ska få i studentpresent? Jag ska till Turkiet Alanya 25 Juni! Jag som inte varit utomlands sen jag var 9, awsome. det gjorde ju hela min dag, nu måste jag plugga imorn och gå till skolan på torsdag. hihih!
Hotellet vi ska bo på! Narcis.



Kanske inte mina bästa hårdagar! del 1

Tänkte bjuda på lite ur mina hårdagar! som alla kanske vet har jag mixrat en aning massor med mitt hår. Nu är jag glad att jag låter det vara och växa. titta och njut.. haha

cam inställningar

Jag behöver en ny cam, jag skulle få låna en tror jag med mic så jag kan skypa bättre, just nu sitter jag och försöker ställa in inställningar på min, men det blir inte så mkt bättre än mörka suddiga bilder. haha jag har ju inte bästa ljuset i rummet heller.
Nej nu ska jag spela lite betapet och sen ikväll ska jag kila över till barnen och umgås med dom.

 

Vän

Det här är mina två underbara vänner på för långt avstånd nu!

 

Kamera till salu

Tänkte bara kolla lite här innan jag slänger ut min kamera på annons. Den ligger mest och skräpar nu när jag knäpper med mobilen istället. Så jag tänkte om det är någon som är sugen på en någolunda bra kamera?

Det är en Casio exilim 12 megapixel och 3 gånger zoom.
svart enkel med youtube filmning. Liten och enkel att ta med. Inga skador bara små repor som alltid tillkommer när man haft den en tag. Laddare och orginal förpackning med användarbok, sladdar och skiva tillkommer.

700:-

 

jajemän

Ny duschad, frukost i magen, mamma hemma. rensat lite bilder och ja jag vet inte vad jag ska hitta på mera. Kanske städa lite? vad är det med mig? Jag ska iaf träna idag jag måste motivera mig själv. hahah
Tänkte slänga upp en liten enkel outfit bild också. Jag med Jeans det är inte direkt vanligt. Men måste vänja mig för det är så snyggt.

Jeans - Gina tricot

Body - Gina tricot

 

Skönt

Skönt känns det att ha dator uppkopplad, allt funkar som det ska, nästan iaf. Lite seg men det får man räkna med, borde införskaffa mig ett externt minne, men det får jag önska mig när jag fyller år! hahaha för det är ju inte långt dit. eller? hahha
Nej nog om det.. det blev en alldeles för sen säng gång igår. men vad gör det. skypade ju. Nu kanske jag ska få en cam med mic i så kan jag prata också! underbart.
Idag ska det duschas, tränas(måste) och vara barnvakt.
Jag har även hunnit med att söka ett jobb såhär på morgonen! bra gjort av mig. min regel nu är att söka minst ett varje dag!

 

Skype

Nu har jag skaffat mig skype, så den som vill skypa, kan ju slänga i en kommentar eller nått. tyckte det var väldigt roligt. Jag och sören skypade med Heidi, dock verkar inte min mic funka, men det ska snarast ordnas.
Nu har jag fått igång min egna dator jag är ju inte så modern att jag har en bärbar, så jag kör på en stationär. Men det funkar det med. Nu har jag mina bilder igen och mitt älskade ps.. underbart.
Nu ska det bara städas undan en massa sen är det redo att bos här inne. eller vad man säger..
Nej Godnatt.

Blogg torka

Ja jag vet inte vad jag ska skriva, har fått blogg torka, ska kolla lite jobb, duscha loss och sedan nog lägga mig i tid och kolla film eller nått, skulle vilja ha sällskap, men men. Tänkte säga att jag känner mig frisk nu iaf, sugen på juice är jag med. nej nu ska jag ut och röka sedan ta och slänga in en maskin tvätt och slänga mig själv i duschen!

 

Börjar piggna till

Godmorgon, eller kanske goddag. Jag vakna vid elva idag kanske. Nu har jag duschat och fixat loss, packa väskan och så. Ska bege mig till Karolina nu. Blir att umgås med fina tjejer, får se hur länge jag stannar med tanke på att jag är sjuk. Men börjar känna mig ännu bättre nu, köpa halstabletter sen är jag redo.
Nej nu ska jag fixa det sista och bege mig till tåget.

Ser lovande ut

Kan börja med. E: nej katten hör verkligen inte till det man behöver! Sen. Idag vakna jag bra, eller förutom att ha sovit som ett arsle så är febern så gott som borta plus två andra bekymmer ett igår och ett nu när jag kom hem. Nu ska jag vila några timmar till för att bli helt frisk så jag skippar tyvärr skolan för att få vila. Sedan blir det en lång dusch, ansiktsmask och massa pyssel. För ikväll ska jag till Karolina. Puss på er. ♥

allt man behöver

Mamma vet vad man behöver när man är sjuk! så nu har jag allt jag behöver och en massa te. hahaha imorn ska jag vara frisk för jag ska till skolan och sen till Karolina!

 

Kom hem bebis

Åh vad jag saknar min älskade hund! Kom hem bebis!


hungrig mamma! vart är du?

Vakna vid 6 imorse gick upp med Matilda, tog tempen 39,1. Gick hem decka i sängen, mamma kom med te och jag ställde upp fönstret! svettades som en gris, samma nu sitter i vardagsrummet med fönstret öppet, tagit mig en kopp te preics, är hungrig men orkar inte göra mat, vill ha en fet Kebab eller Sushi!  Just ja vakna 14.30 med för den delen. what liksom!?

 



Skitkväll

Tänkte bara säga att jag inte skrivit nått idag, för det har varit tomt i mitt förråd, jag är sjuk, ängslig och allt känns som det är på väg till botten, jag vet inte vad jag ska göra. därför gör jag ingenting känns det som. känns som jag gett upp och håller på att gräva ner mig.
Men för att ni inte ska få höra alla mina negativa tankar så har jag låtit bli att skriva och tänkte bara säga Godnatt.


Ni ser ju bara hur jag ser ut, förlåt för den ocharmig bilden.
Jag har iaf klippt mig idag.

en vacker text

Reff: 1

jag lägger mig i sängen låter tårarna rinna//
sluter mina ögon och låter drömmarna försvinna//
tiderna vi haft, kommer aldrig att glömma dom//
tiden då du sa att de var vi två mot dom//

Vers: 1

jag lägger mig i sängen med tårar i ögonen//
kramar min kudde och önskar att du vore här igen//
kan inte glömma dig, du är ristad i mitt hjärta//
pallar inte skiten, fattar du vilken smärta?

att se dig gå och vända ryggen åt ett annat håll//
saker som vi gjort tillsammans, har du inte saknat dom//
saker som vi gjort tillsammans har jag faktiskt sakna//
glömmer aldrig den gången när jag luta mig tillbaka//

jag stirrade på dig, djupt in i ögonen//
de händer bara en gång och aldrig igen//
jag ser hur vår tid bara rinner förbi//
får inge svar i sagan om vilka som är vi//

de var en lycklig början men hur slutar den//
den frågan har jag ställt mig själv, om och om igen//
för tiden den tickar den tycks inte stå still//
och drömmen försvinner och gör precis va den vill//


Reff: 2

jag lägger mig i sängen låter tårarna rinna//
sluter mina ögon och låter drömmarna försvinna//
tiderna vi haft, kommer aldrig glömma dom//
tiden då du sa att de var vi två mot dom//

Vers: 2

Kärleken är skit, man vänder ryggen om till dom//
som inte fattar att man inte kan börja om//
för kärleken är svår, speciellt för mig//
har älskat dig hela tiden och jag kommer alltid älska dig//

men va hände där på slutet jag fatta ingenting//
kärleken sa stanna men drömmen den sa spring//
fortfarande ser ja bilden på mig och dig//
för första gången rörde du läpparna på mig//

de var den bästa tiden, i mitt liv men den har vänt//
har aldrig känt mig mera nere tills jag skrev de hära breve//
men vad har jag kvar, nu mer att hämta//
du lovade att vänta men du måste ba ha skämta//

nu sitter jag här själv med en klump i min halls//
istället för att du var här och tiden den var nice//
för baby du är allt jag har, så snälla kom och stanna kvar//
tiden som vi hade tyckte du inte den var underbar//


Reff: 3

jag lägger mig i sängen låter tårarna rinna//
sluter mina ögon och låter drömmarna försvinna//
tiderna vi haft, kommer aldrig glömma dom//
tiden då du sa att de var vi två mot dom//

Vers: 3

tiden rullar på den går alldeles för fort//
önskar att jag kunde ändra på dumma som jag gjort//
men tydligen så räcker inte tiden min till//
den kastar ut massa skit som ja inte ens vill//

den torterar min framtid den torterar min kropp//
kan ingen bara hjälpa mig att sätta stopp//
för den skiten som jag har och visa lite kärlek//
inget jävla snack och inga mera svek//

vill bara vända mig om och se din fallande blick//
ett steg närmare varandra och de ska säga klick//
vi ska bli gamla ihop och älska varann//
du är min kvinna och jag är din man//

det började lyckligt, men slutar inte likadant//
blev inte lika glad, när du ville vika av//
tiden rullar vidare, dags att stila sig//
men får ändå inget lugn när jag vänder och vrider mig//




Död sälunge

Vakna imorse och mådde som en död kattunge i en svart ihop knuten säck! fick lite te och frukost på sängen och alvedon av Karolina, nu börjar det kännas bättre, men hoostan, nysningar och huvudet sitter kvar iaf. Haha träningsvärk i magen av all hostning inatt. Just ja igår kom jag på en super bra idé men den kan jag inte berätta tyvärr, håller den för mig själv. men det ska gå hela vägen iaf!
Nu diskar Karolina och jag latar mig här, ska spela lite betapet. sen ska jag kolla lite bloggar och göra lite på min idé. just ja jag sökte ett jobb i sthlm igår. Hoppas hoppas hoppas.

Övernattning hos Karolina

Sitter hemma hos Karolina i hennes nya lägenhet, den var väldigt fin, vi har inte gjort så mkt, invigt balkongen och ätit lite mat, bädda sängen, nu ska vi äta chips och dipp och kolla på film på datorn, tänkte bara säga det. Skriver mera inatt kanske.




Karolina min fina

Ååååh! håll bara käften, nu åker jag till Karolina, och hoppas hon tar hand om mig med te och får mig på bättre humör! var länge sen jag träffa henne.

äckligt negativ

Usch jag hatar pengar, busskort tåg körkort och allt som har med att ta sig någonstans att göra. Räkningar och jobb och allt skit, nu har jag gjort mig ett cv iaf, nu ska jag kolla lite jobb och söka, sen ska jag hoppa in i duschen, klippa mig och försöka ta mig till Karolina, om det går. Som sagt är ju pank och har inget busskort. Äsch hejdå.


I miss my lovely dog

Kul att ja vakna inatt och hade drömt en massor, om jobbet, och att jag alrig kom hem och en massa konstigt, Sen när jag vaknar till så kan jag knappt röra mig och hostar som en tok, sjuk! självklart. Feber och allt.  Just nu ligger ja i soffan och letar jobb och lägenheter, för som sagt jag tänkte dra mig till Stockholm, nu när jag ändå inte kommer ha nått jobb kvar. Så kommer jag närmre min underbara Lollo. Hitta ett jobb jag skulle vilja ha, men nu måste jag skriva en jobbansökan och jag är sämst på det, så måste ha hjälp men jag ska till Karolina idag så då ska jag be henne om hjälp!

 




Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.