Du behöver inte frukta det okända

Ikväll blir det en prova på jobbar kväll med min Buddy, hon ska ta hand om mig, haha
Sen är det ju typ sista ön ikväll också och jag har inte varit på någon förra året var jag faktiskt på alla tror jag, Men jag måste ragga med mig någon, det är lättare sagt än gjort. Haha
Jaja just nu sitter jag hemma hos mamma, och funderar starkt på att tvinga henne åka till Tierp med mig, höhö. Fixa lite ärenden.



du behöver inte vara frukta det okända du har inget att va rädd för


Ett gott skratt förlänger livet

Helgen har varit bra, mkt skratt, vin, toplessbad, wii, skrapsår, dumma mig och ölspel! Haft en rolig helg, lite spotanitet i vardagen gör det bra, idag mår jag inte så bra! ganska förståligt ju för sig, Sitter just nu hemma hos Daniel och Alexandra med dom och micke, vet egentligen inte varför med tanke på att dom spelar och att alexandra ligger i ett annat rum och typ spelar eller nått, så det blir väl att gå hem och kika på en film och äta popcorn resten av kvällen eller nått, Nån som vill sällskapa mig får ju mer än gärna göra det!





Vill tillbaka till Alanya

Haha hittade en bild från första soldagen i Turkiet, Hej svälld i ansiktet och bränd! haha fy va fint, men fan va jag saknar det, nej nu blir det att äta nått och sedan lägga mig och läsa ut min bok, haha läs ut 3 böcker på 2 veckor! det är ganska bra gjort tycker jag!



 

 

Nynäshamn - Gotland

Fyfan vad jag just nu önskar att jag hade körkort för då hade jag tagit mig en impulsresa till Gotland! Jag dör av tristess här hemma, och den där jävla mimmi svarar ju aldrig!


freak out

Just nu ligger jag i mammas bästa mysfilt i soffan med datorn på magen och kollar på fairly odd parents, hahah nördigt jag vet! men väntar på att Mimmi ska vakna sen blir det nog bara en chill dag idag .. Skönt de, umgås lite med Buddy sen imorn blir det att åka med mamma och köra bror och dom till sthlm eftersom dom ska ut och tågluffa! sen kanske man åker och umgås i hållnäs lite.


 

 

only bad thing is going on

Kvällen blev singoalla, appear fun light och kortspel med Buddy! fint de, sitter och klagar över livet och hon skrattar, men det är skysst! Inte går det att få ner någon film heller, Ja men det går bra nu, Nu kan det lika bra bli vinter när vi ändå håller på.


Stjärt på dig

Här fick jag nästan hopp, så kastade mig upp och sminkade mig i hets och så blev det ingenting, ligger fortfarande i min säng kommer antagligen göra det resten av kvällen med, Inte går det att ladda ner american pie heller så jag kan fortsätta se mitt marathon. arg tjej.
Nej nu ska jag prata lite med min buddy.



 

 

Borde skaffa mig ett körkort, det här funkar inte

Sitter just nu och äter mackor, min middag idag! haha igår var det chips och dipp idag tårta och mackor, bra där Josefine, Ikväll har jag blivit inbjuden till Ön med några nötter och till Hållnäs, men kul att jag inte har någon skjuts alls, så det blir istället att jag laddar ner American Pie och fortsätter där! Varför har inte jag körkort?



Hjälp med flytt till wordpress/Myshowroom

Sitter och försöker flytta min blogg till Myshowroom och klipper och klistrar lite, synd att jag fastna på steg tre och fattar ingenting just nu, någon som har flyttat sin blogg från blogg.se till wordpress? som kan hjälpa mig?


Skit saker. Nej nu blir det frukost och sedan försöka lite igen.


Svart jobb?

Ja om det är någon som har lite svartjobb över till mig denna vecka så kan dom ju ge mig det, gör vad som helst... Haha eller. Nej men skulle vara nice med en liten tågluffningsresa i slutet av veckan..



I´m back! you never gonna lose me.

Haha jag känner mig lite evil, känner att det inte är många som kommer vara glada att jag är tillbaka, men huvudsaken att dom jag bryr mig om är glada! Har överraskat mimmi, alexandra, daniel och micke iaf! och dom verkade hyffasat nöjda med mitt sällskap iaf! Back in örbyhus..
Har haft lite kvalitets tid med Mimmi nu på kvällen, kollat på Hall Pass och ätit popcorn såklart!
Nu blir det sova hårt några timmar sen blir det att åka och prata lite buissness imorn och träffa Alexandra.


 

Såhär glad är jag över att ligga i min egna säng utan massa kryp att oroa mig över! Nice. Men jag saknar Gränna!

 

Dirty little secrets




1. Jag har fobi för disktrasor och det tog bra många år innan jag kunde torka av bordet själv

2. Jag håller pennan fel och många har retat mig för detta under min skolgång.

3. Jag är otroligt rastlös av mig, klarar inte av att ta det lugnt

4. Jag tål väldigt mycket alkohol så jag måste alltid dricka mycket för att komma i lag med mina väninnor.

5. Jag måste alltid ha toalocket stängt, det är en regel hemma hos mig.

6. Jag sov med ett gossedjur som jag haft sen jag var 1 fram till förra sommaren då min hund bet sönder den

7. Jag är väldigt vig trots min storlek

8. jag är lite av en sex missbrukare

9. Jag är livrädd för okänt vatten och badar inte om jag inte nuddar eller ser botten.

10. Jag är jätte blyg och vågar ofta inte ta första steget.

 

Tog den här av Emmelist.se hade inge bättre för mig när jag bara sitter här ändå...

 

 

deprimerande

Just nu känner jag mig bara arg och ledsen och blä blä blä, men det är väl de man har bloggen till för att skriva av sig, Jag kommer aldrig få ett jobb och jag dör av tristess här och jag är för feg för att bara ge mig ut och försöka lära känna nya människor, jag vill bara hem hem hem! funderar starkt på att sno en golfbil, eller typ lifta.
Suck, dagen börja bra, men nu vill jag bara hänga mig. Less tjej.se Ja skojar inte.. Det var roligt till en börja kanske roligt om man hade jobb men nu är det inte roligt längre...
Nu ska jag lägga mig och äta chips och dipp och bli fet.


I still standing strong

Nu känner jag mig hyffast nöjd, jag har sökt en massa jobb både i jönköping och hemma i Uppsala. Så nu ska jag nog ta en powernap och sen diska och sedan blir det duschen eller kanske cykla ner till Gränna och handla lite groggvirke.. Haha det kan behövas idag. Nej kontakta min roomie och se vad hon sysslar med.


Miss you honey

Igår fick vi sällskap i lill stugan! så det blev filmkväll och godis, men var ju inte så bra filmer med tanke på att vi bara har 4 och 6 här och ingen dvd. Haha men så får det va ibland, idag ska jag typ välja ut nå kläder, fixa iordning mig och sen blir det lite kalas ikväll hoppas jag på! Taggad tjej, får se hur Vickan är när hon kommer hem, jag får tagga henne! Nej nu blir det fix fix fix.







jönköping?

Just nu gör jag inte mkt, funderar på vad Jönköping levererar en fredagkväll? eller kanske Gränna, jag har så sjukt tråkigt och vill hitta på nått!


Uggly Betty

Ligger just nu och kollar på smallville inte så spännande men men, vad gör man inte, jag funderar på att ta cykeln ner till Gränna IGEN, har ju redan varit där en gång och handla lite och sedan ta mig tillbaka hela långa vägen till lill huset och typ kolla på tv.. Händer inte så mkt här ute faktiskt, men men, Hade hoppas på att bror min och filip skulle komma ner och hälsa på men dom är ju för jävla slöa. tråkmånsar.





My love

Vad glad jag är att ha mina tjejer trotts att dom bor så långt bort nu! men dom får mig verkligen att komma på rätt spår! Efter en bra pratstund med min fru och efter att min buddy stöttar mig kommer det här bli ett kanon år! det kan ni ju ge er fan på. Ja tänker då iaf inte ge upp om det ska vara så!

Tack Buddy och frun jag älskar er! <3



Tom på ord

De är tamifan mig omöjligt att hitta jobb, men jag fortsätter, ända sättet nu är väl att kila ner till Gränna och gå runt i affärerna istället! Suck! nu ska jag äta mig en äggmacka och sedan typ göra någon nytta, typ diska eller nått.

Förövrigt så saknar jag mina älskade tjejer där hemma. Men jag kommer nog hem snart som synd är...


rosé, fullmåne å cigg

Vickan sover som vanligt! inte konstigt som hon står i med allt! haha idag var hon så glad att hon vart trött. Annars leker livet ungefär här! Jag letar jobb som en galning men det går ju sissodär om jag inte vill ha truckförarjobb eller telefonförsäljare, och med tanke på att jag hatar att prata i telefon med främlingar och att jag inte ens har B körkort så blir det lite svårt för dom jobben!
Nu på kvällskvisten eller natten kanske man ska säga tog jag med mitt täcke ut och satt där i kylan ett tag och funderade, kollade lite på fullmånen, gick in drack ett glas rosé kollade på two and a half men och nu tänker jag ta mitt täcke och krypa ner i sängen och läsa några sidor i boken!

Imorn är en ny dag och nya tag!


Frustrerad

Skitdag, skitkväll, skitnatt, skitliv, skit allt. Usch. Dålig dag, dåligt liv, Godnatt!



Mammas födelsedag!

Idag är det mammas födelsedag! Grattis världens bästa mamma! känns konstigt att inte vara hemma och äta tårta. Men du överlever nog, födelsedags presenten blir dock försenad med tanke på att den ligger i min väska fortfarande.

Idag är det en glad och ledsen dag, för det är två år sen olyckan med Simon och mammas födelsedag!
imorgon är dagen då han gick bort! det är tragiskt, han skulle varit vid liv nu och vart galnare än vanligt den här sommaren.

Idag är en seg dag, har legat i sängen ända tills nyss när jag vaknade av att det luktade pannkakor i hela huset, steg upp och hjälpte till och nu har vi smockat i oss pannkakor, jag är inte så förtjust i pannkakor men nu var det faktiskt gott..

Idag blir det nog bara en seg dag och ringa till Gyllene uttern för dom hörde ju inte av sig igår.


Karolinas 20 års dag!

Ooh! Idag är ingen vanlig dag för det är världens bästa Karolinas födelsedag! Grattis älskling på din stora dag! Jag önskade att jag hade körkort då hade jag kommit hem bara för din dag och sedan åkt tillbaka hit igen och kidnappat med dig! Men jag hoppas du får en underbar dag och att dom firar dig rejält!

Nu till mig, höhö. Nej men jag vakna på en bra sida idag och såhär ser schemat ut! Först dusch, sen sola lite och fixa mig och sedan blir det att ta mig till Gyllene uttern och prata lite och sedan blir det ner på gränna med min rooomie och handa lite. Sen blir det att dricka och chilla här! lovely synd bara att Ida och Johan ska jobba!




vad är felet?

Jag förstår inte hur man kan sova så mkt! Ässet har sovit sen igår och undrar vad det är för fel på mig, fråga är ju vad det är för fel på han? Vickan sover med just nu, så jag gjorde ett tapert försök och gick in och blinka med lampan och skrek lite och slog på musik, men inga livstecken! det ser ut som det blir jag och tv:n ikväll eller så kilar jag över och hänger på vickans jobb!


 

 

i living the dream

Igår vart den en utgång med en massa grännabor i jönköping! det var helt okej, men sen gick vi hundra mil hem! haha. Vaknade halv två idag! hahah oups. kilade till Vickan på jobbet och sällskapade henne och hjälpte till lite, sen hem hoppade lite på ässet som fortfarande sov, nu har vickan med gått och lagts sig där, roligt sällskap! Så nu ska jag ut i fin vädret och spana lite på golfare. Tänkte visa lite bilder på hur det ser ut här omkring och inne på slottet västanå.

 

 

Tror jag stannar lite längre

Tänkte bara säga att jag har landat i gränna, välkomnades av ett trevligt gäng och hade en rolig kväll igår med champange, redbull vodka såklart och lite spel och gitarrspel! nom nom.
Idag har vi gått en redig promenad ner till Gränna och hälsat på, på vickans jobb och alla verkar supertrevliga, själv ska man till Gyllene Uttern på måndag och se hur det går! önska mig lycka till... sen har vi ätit mat, glass och läst massor. nu blir det snart sängen för imorn antagligen ta oss in till jönköping och kolla in en marknad och greja.
Tänkte bara säga att jag trivs som fisken i vattnet och det är underbart här!


sällskapssjuk tjej finnes

Nu har jag laddat ner Tron och håller på med Hall pass med, vet inte vilken jag ska se, kommer säkert somna iaf. det är så tråkigt att vara själv. Just nu väntar jag bara på att hotellet ska ringa och att vickan ska ringa, men dom verkar ha glömt bort mig.
Nej usch och fy, det ska bli ganska skönt att lämna det här, men det har jag ju redan sagt tusen ggr.
Sällskapsjuk tjej.se roa mig snälla.


Last night for this summer

Vad konstigt och tråkigt det känns att i en vecka konstant alltid haft sällskap av mimmi och resten av tanterna och övergå till att sitta här i tråkiga örbyhus helt själv och bara göra ingenting suger ju, gud vad jag längtar tiill att komma ner till Jönköping och träffa Viktoria våra munnar kommer gå i ett känner jag! haha fan va illa.
Nej nu ska jag nog ladda ner mig en film och sedan göra mig en stor skål popcorn och kasta mig i min säng och kanske sova min sista natt i min egen säng för den här sommaren!
Skysst att mimmi dissat mig för Gotland. grisen.
Nej kom igen nu! är det ingen som äger en gammal cykel som jag kan få ta med mig ner till gränna?




118 cambilder på en kväll

Nu är man hemma utvilad och redo att packa igen för nästa resa, Igår hälsade både Alexandra och Karolina på mig och sedan kilade jag och Karolina över till Hanna och kollade på film med henne, sen var det bara Hanna och jag kvar och vi somnade som små grisar, bra skönt har man sovit iaf.
Nu sitter jag och pluggar lite picasso system och ska snart ringa hotellet och sedan ska jag börja packa!
läskigt men skönt.
Just ja, om ni har skickat sms medans jag varit i Turkiet så har jag inte fått dom min mobil har varit avstängd men den vill inte funka ordentligt nu så fick inget mess!

 

 




Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.