Sholl we meet tonıght?

Tankte bara updatera om att vı har det underbart har nere och dom skrıker ı sına torn som dom skulle fatt en bomb ı huvudet och alla alskar sverıge och spıce gırls. Haha nu har vı tagıt en paus fran solen redan, har brant sönder ansıktet redan.. haha nu blır det att forsoka hıtta tıll apollo servıce for byte av hotell eftersom dom ar galna och vı har ju redan gatt vılse ett x antal ggr. Nej nu lar vı ga om vı ska komma fram ınnan sju. haha Pussss pa er!


Just ja. kameran mar ınte lıka bra som oss sa kan tyvarr ınte bjuda pa nagra bılder an..


alanya baby!

Nu är det endast en timme kvar till avgång mot arlanda och sedan vidare till Turkland! kommer bli awsome tror jag, men jag har inte insett att jag ska åka än tror jag!
Datorn följer med så nått blogginlägg kanske ni får av mig medans jag är borta!


 

Glad midsommar

Nu har man varit till affären fixat det sista för idag och imorgon! plockat massa blommor och så nu ätit lite frukost nu väntar jag bara in mimmi så blir det att klippa och klistra kransar, det ska bli kul att se hur det kommer gå...hahah
Jag är ju redan snurrig, sa hejdå till mimmi men tänkte ta med mig ecco hem. haha


 

 

Sleep tight

Nu har jag kört lite yatzy med mamma och jag förlorade som vanligt! druckit lite kamomill te så jag kanske somnar och nu ska jag slå på Pirates of carribean on stranger tides.. trots att jag inte sett den innan men vad gör det.
Han är iaf mumsig att titta på! Godnatt alla små loppor.


 

 

Krulltott

Jaa nu har man ätit mat, sedan vart på äventyr i Tierp med Bror och Leo och hamnade tillslut hemma hos Filip där det var lan på full gång, kollade nästan klart på en film, men orkade inte stanna för var hungrig så bror skjutsade hem mig. haha
Nu ska jag fixa lite och sedan packa klart kanske, just ja, pratade med Vickan med och berättade min nyhet för hennne och giissa om hon vart glad, sötungen!


 

 

Cause we are living in a material world

Idag är en bra dag! Först vakna man med underbart sovsällskap! mysfaktor när det spöregnar ute, sedan åkte jag direkt till bror lägenhet och städa den jätte fint och tjäna extra kosing till resan, sen fick jag ett uppiggande samtal ifrån Gränna. Så nu är det bara att fira och att vänta in lördagen som behövs! Underbart.
Just nu väntar jag in maten, och funderar lite på vad jag ska hitta på ikväll! sova tidigt eller göra nått? men frågan är ju vad man då ska hitta på? vad gör alla en regning torsdag kväll innan midsommar som denna?

Nej nu ska jag kila till köket och domdera!


Duuuscha

Vilken seg dag, idag har jag sovit, vart lite med mimmi, ätit och sedan sovit. Sen håller jag på och ska vänja mitt hår med att inte tvätta det så ofta, för det sliter så mkt på det. men det ända jag tänker på är duscha duscha duscha, mitt hår är så jävla äckligt just nu så nu hoppar jag in i duschen! Sedan ska jag umgås med min bror innan jag åker ifrån Örbyhus!
3 fucking days!


granatäpple & hallon

Ännu lite tid har gått och jag fick abstinens och hade tråkigt så gick och köpte mig popcorn och lite lättdryck till kvällen! Ikväll blir det myskväll med mig själv och kolla på Avatar eller nått sånt, Nej nu ska jag dona lite till och sedan hoppa ner i sängen!


 

 

Soffhäng

Nu har jag sovit lite, ätit lite mer soppa och smoothie och även hängt tvätt! Dagarna går bra segt bara av att vänta!
Nu väntar jag på ännu en maskin, sen ska jag äta lite soppa eftersom man inte blir mätt av den här jävla skiten och jag är så sugen på nått att tugga på!
Nu har jag haft lite soffhäng med Xeena.

 

Allt för att dagarna ska rulla förbi

Nu har man varit på affären, ätit en varma koppen, håller på med tvätten och träffat mimmi en stund, nu blir det att kolla på någon film, fixa massa musik till resan och hänga massa tvätt.. Givande dag, eller så gör man bara nått för att den ska gå fort..

 

 




Nytt i garderoben

Klänningen jag införskaffade igår! kan få en bild med den på sen! Idag har jag börjat min detox inför resan! Nu ska jag äta upp min soppa sedan ska jag kila till affären och fixa lite!
Godmorgon på er, idag skiner allt solen men i alanya är det 32 grader i skuggan.


 

 

Resfeber

Kollade just på en bra film med mimmi! The Adjustment bureau! rekomenderas starkt, spännande och lite smått romantisk film.
Just nu värker det i öronen och magen, jag hoppas verkligen inte att jag håller på att bli sjuk för det har jag inte tid med, så nu funderar jag på att sova och imorn ska jag bara sitta inne, gå till affären, och sen kolla på film och bara dricka en massa te te te..
Idag har vi varit en sväng till stan och mimmi shoppade lite till resan och jag shoppade mig en klänning av Virre när vi kom hem till midsommar som jag bara älskar! Ett bra kap. Jag har börjat packa väskan min lite smått. Börjar nog få resfeber! haha är det okej? Har också fått hem Beas dator som jag har laddat ner lite party musik på som ska få följa med, så nu funderar jag starkt på att somna med den i sängen för jag gillar den så mkt! Tack så mkt för lånet bea. inte för att hon kommer läsa det här förrän nästa vecka kanske med tanke på att hon festar loss på Aiya napa just nu! Hoppas du har det awsome iaf.

Nej nu blir det sängen och snarka ikapp med Sören. Godnatt.


 

Just nu i Örbyhus

With Bob Marley in the backgrund

 

Tack frugan

Jag fick en försenad studentpresent av frugan och dom är det vackraste solbrillorna jag sett! jag älskar dom. Tack min älskade tjej och du vet att jag älskar dig och allt det där så det behöver jag inte skriva men en sak som du borde tänka på är att du måste bli frisk snart så du kan vara med på midsommar för det kanske är min sista dag i Örbyhus för sommaren!






One night in Gefle

Oj oj oj vilken helg säger jag bara, lördagen var verkligen en klass för sig, Började med en tur till stan med Micke, Daniel, Robert och Frugan min, sen hem och fixa lite sen började dom dricka och jag och frugan var nyktra sedan gick vi till gullans för att äta lite mat, sen kunde vi inte hålla oss borta från drickan iaf så slutade med att vi drack som satan och sedan åkte bil in till Gävle och hem till Roy där det var en galen förfest och det är alltid roligare med förfesten för sen gick vi till Heartbreak och det var inte alls lika kul! Men sen spårade det ut på natten igen och det vart nattmat, klättring genom fönster och massa skojs. Idag mådde man inte riktigt så bra och sen slutade det med att Roy och jag käkade frukost och gjorde fällor och försökte fånga småfåglar! hahha







Saker ni inte kanske inte visste

I ÅR HAR DU:

 
Lärt känna en ny vän: Ja det tror jag
Fått ditt hjärta krossat: Ja flera ggr 
Träffat någon som förändrat ditt liv: Får jag se om 2 veckor när jag är i Gränna!
Fått reda på att någon har pratat om dig: Vi är väl tjejer? jaa många ggr.
Kysst en kompis: Jajemän!

BLANDAT:

 
Vill du ändra ditt namn: Nej redan gjort det.
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Tror jag var på krogen! haha
Vilken tid vaknade du idag: Alldeles för tidigt
Vad gjorde du igår runt midnatt: Gick lite vilse i gävle typ eller var på krogen. 
Någonting som du längtar till: Lördag 
Senaste gången du träffade din pappa: Fjärde advent 2010
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Att våga satsa!
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Jaa det har jag.
Vad gör dig irriterad just nu: Patetiska människor, men orkar inte lägga ner tid på dom. fula människor
Långt eller kort: Långt antar jag
Vad gillar du gällande dig själv: Lättlärd och att ingen sätter sig på mig i första taget.

 
DIN FÖRSTA:

Operation: När jag blir rik!
Piercing: Öronen
Tatuering: Foten! blommor och fyrklöver.
Bästa vän: Cecilia linnea my margareta Holm Stålbrand
Sport: Innebandy, simning eller Hockey
Husdjur: Nova och katt
Vaccination du minns: Ingen aning vad det heter.
Förälskelse: Första seriösa förhållande Samuel.
Alkohol du drack: Cider och Roys vin!

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?


Läppar eller ögon: Ögonen
Kramar eller pussar: Både och
Kortare eller längre: Längre
Romantisk eller spontan: Spontan
Tatueringar eller piercingar: tatueringar!


8 fucking dagar

Har jag stått ut, utan att bryta ihop från studenten klarar jag 8 dagar till!
Denna vecka har iaf gått otroligt fort, i onsdags träffade jag min älskade Linnéa det var inte igår så det var skönt, sen vart det hem och bara kollade på film och svensson svensson med Mimmi.
Det är den nya serien nu när OTH slutat, fast det är inte riktigt lika bra men det duiger, och antar att det kommer bli mkt tittandes denna helg/vecka med tanke på att det ska regna varenda jävla dag!
Igår vart det bio med Karolina, Baksmällan 2.
Den var grymt bra och värd varenda krona, och pricken över i:et var att det var massa snygga killar i salongen med. hahah
Idag har jag gått till affären med mimmi, det är typ hur mon dag ser ut, sen kommer hon hit så blir det lite mera svensson svensson. Så får vi se vad kvällen bjuder mig på sen..





ursäkta min franska

Godmorgon!
Ja idag är det faktiskt en god morgon! Sovit ordentligen för första gången på flera nätter, hunnit sökt 3 jobb nu på morgonen en lång bit härifrån men man måste utforska eller hur? våga chansa.
Ätit en tallrik med kalaspuffar med, var dom inte sötare när man var liten? haha jaja.
Nu ska jag hoppa i duschen och bjuder på en bra låt som fastnat i mitt huvud!





Steg för steg

Skojade bara, ska fixa till mina naglar först, nu har dom börjat växa ut lite så ska rätta till det.

Mina naglar före

När tipparna är fast limmade och filade

Resultatet när dom är helt klara med gelen!

 

 

Söka jobb

Nu har jag suttit här kanske två timmar och fixat med personliga brev, sökt 3 jobb och kollat en massor! Nyss blev det en tallrik rispuffar med, haha när jag är rastlös så äter jag, det förklarar ju en del. hahah
Nej nu ska jag ta lite melon eller nått och lägga mig och kolla på svensson svensson eller New york minute.

 

Tidsfördriv, fixa naglar?

Nu har jag och Alexandra precis ätit "frukost" hahha blev hemmagjorda hamburgare med lite allt möjligt på! Gott gott, just nu sitter jag och funderar vad jag ska göra resten av dagarna hemma, Ingen som vill fixa naglar eller nått sånt? För jag behöver verkligen ett tidsfördriv! håller på att bli knäpp...






11 dagar

Sovit som en kratta inatt som vanligt! jag funderar på att tälta inatt eller nått för det går inte att sova inne! Blir tokig, sen har jag ju vänt på dygnen med, men vakna skaplig tid idag iaf. Nu sitter jag bredvid en sjuk Alexandra och sällskapar henne, båda med en varsin dator, haha sociala tjejer. Myser i min onepiece och funderar vad jag ska göra av den här dagen, det blir jobbsök och längta till Turkiet och kolla på lite svensson svensson tror jag.
Nu ska jag äta frukost! bra fint.







Helgen i helhet

I fredags solade jag lite med Jennifer och dog på balkongen, skitsnack och melonslakt! 7 kilo melon, hahah jaa varför inte, på kvällen vart det bad, grill, volleyboll och drickning i strömmarn! mysigt på hög nivå. På lördagen vart det lite bad i strömmarn sedan till Tierp på lite ärenden med Vickan, sedan hem till henne satt i solen och drack giftiga drinkar och lyssna på musik, sedan vidare till Yannice och Robert på grillfest och sedan vart det disney spel, shots, bränt kött och natt promenad. Fin kväll det med.
Söndagen i följe vart hem, stan med micke,daniel och Alexandra, sedan hem igen, och kollat OTH käka popcorn och snacka skit med mimmi!
Bra helg i stort sätt!

 

 

 

i will do anything for you

Dagen i sig har varit seg som vanligt! Idag har jag sovit till 14 eftersom jag var vaken stortsätt hela natten och kollade klart på säsong 7 av OTH, nu måste jag ha åttan!
Sen duschade jag, åt frukost och sedan åkte till Tierp och fixade lite med arbetsförmedlingen, nu ska jag mest söka massa jobb åka till Turkiet och sedan åka tillbaka till AF igen. Hoppas att man får nått jobb bara! less på att inte göra någonting. Jag hitta i tidningen idag att dom behövde nya simlärare i Uppsala komun typ, Det skulle vara ett awsome jobb, jag har ju alltid gillat att simma och velat börja på simskola själv så ska kanske satsa på det?
Nej nu blir det att kolla igenom lite papper och sedan gå och vara barnvakt!


 

Run bitch

Nu har jag hunnit sprungit en vända i spåret, ätit frukost, nu ska jag hoppa in i duschen sen till Tierp och göra lite ärenden! Sen blir det hem och antagligen vara med Alexandra hoppas jag.. Fint de. Ringa en pling till bror med, Idag är en bra dag!


 

Fix things

Trött som gatan, och den är gammal så den lär vara trött, fixat mina naglar nu på kvällen och lekt i camen, har man inget bättre för sig så får man hitta på egna saker att roa sig med. Imorn är det fredag? eller det är ju redan idag, men vad innebär det? Ingen aning. nej nu blir OTH och sängen, eller jag ligger ju förresten redan i sängen, Sköööönt.


Typ såhär jätte trött är jag.

 

People always leave

Vart ingen ny design eller så, för jag orkar inte sitta och hålla på med halvdåliga bilder får komma senare.. Just nu är jag bara arg, less och skitz i huvudet, märkt att man blir det av att bara sitta här hela dagarna, därför fortsätter jag med OTH nu, går in på sista säsongen sen lär jag hitta en annan vardagssyssla. resten av sommaren.

People always leave, right?

 

Cookie?

Tänkte faktiskt vara så dum att jag fuskar idag, för jag har så fruktansvärt tråkigt så jag tänker ta Karolinas cykel ner till ICA och köpa mig kakor och sedan ska jag fixa en ny design till min blogg! Bara för att! Sen går jag nog in på säsong 7 även den sista av OTH sen kommer jag dö när det är slut, vad ska jag göra då?


 

Intervallträning

Igår gjordes inte mycket, på kvällen vart det lite intervaller och sånt vid IP, sedan körde mimmi och jag OTH maraton med popcorn skålen och diskuterade resan! fyfan va fint den kommer sitta. Önska bara att det var nu ihelgen vi åkte! haha Idag har jag inte gjort mer än att ätit, kolla OTH och legat ute i solen, så nu fortsätter jag och gråter framför OTH när det är som mest spännande!


 

Rastlös

Idag blir det en tripp till Arbetsförmedlingen antagligen och sedan blir det Bio ikväll! Hoppas på det iaf..
Just nu vet jag inte vad jag ska hitta på, typ cykla till affären eller någonting!





Hangover

Oj jag är verkligen inte bra på att skriva blogg längre, men nu är ju skolan iaf slut och jag är arbetslös så nu ska jag väl hinna slänga in lite blogginlägg! Idag har jag hängt på badet med Karolina och fått lite färg faktiskt, sedan har jag bokat in Mimmi så nu följer hon med till Alanya om 18 dagar! Kalas kul. Sen har jag powerwalkat med Tim och Leo och nu är jag barnvakt och ska spela lite bilspel eftersom jag var så himla bra på det... Fin dag, imorrn blir det Bio, baksmällan 2.





Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.