Bra snäll tjej här!

Nu har man dragit några längder i poolen med Linda, sedan vart det hem till barnen och gjorde fina naglar på Linda med, man är bra snäll! Jo man tackar man tackar, nu sitter Erica å jag och kollar på hur många lingon finns det i världen och väntar på dom andra två muppbarnen som kommer från stockholm inatt. Sedan blir det sova gärna för att inta en till jobbdag imorgon men får ju iaf skjuts av Lindiiee dit. Fint som snus vill jag lova. Sedan är det fredag kväll och sen jobbar man lördag lunch sen blir det partaj med min Karolina!





chillar lite i baren

Står just nu i baren och chillar! Väldigt lungt idag, är bara några byggarbetare här just nu och äter lunch och jag har gjort massor med mat till en armé så hoppas att det kommer mera folk snart. Jag har med mig datorn till jobbet idag med. haha busigt sen ska jag hem och ta det lugnt sen blir det barnvakt ikväll igen fast till barnens kompis medans barnen är i stockholm å kommer vid tolv!
Nu ska jag sätta mig skriva en matlista och kolla vad jag behöver beställa över helgen!
Puss på er så länge!

nörden själv

Update direkt från badet, vilken nörd jag är! men har man tråkigt så har man, nu ska jag slå på en film, lägga på mig ansiktsmask och packa in håret i hårinpackning!  Bra fint onsdags kväll, sedan blir det sängen för mig, för imorn intar jag jobbet igen.
Godnatt på er era busar.

bort från min chipsskål tjockis

Min fot är inte okej? jag bara vakna med att den gjorde jätte ont, så lindade in den idag på jobbet, så senare idag när jag kolla så var den blå och alldeles svullen! vad händer? Josefine ska inte gå i höga skor punkt slut. men det tänker jag inte sluta med för det är så snyggt... Hahha

Dum av dig

Nu har jag häng på Butiken Tusensköna på kvällskvisten och fikat och kollat kataloger och faktiskt köpt mig ett par ljusflaskor eller vad man ska kalla dom, visar dom senare.. Eller imorgon när jag kommer hem rättare sagt, Just nu sitter jag i soffan hos barnen och kollar på idol, men tv:n bara dog. Fattar ingenting, André var ju grym iaf. Så det var ju vackert det, sen kom jag på att badkaret inte funka men jag får väl låtsas att det funkar och ligga där med duschen och plaska istället.

Butiken

Sitter just nu på Butik tusensköna i Örbyhus och ska fika lite, sen funderar jag på att köpa med mig något hem sedan med, finns ju så mycket fint här och jag ska ju faktiskt göra om mitt rum.
Sen ska jag kila och vara barnvakt till mina småbarn!
Sen ska jag kasta mig i badkaret och lägga en ansiktsmask och hårinpackning.. Sköööönt!

Buusigt

Ooh nu sitter jag förmodligen och chillar mig lite och har det bra efter allt folk på jobbet.
Har antagligen bara 3 timmar jobb kvar också sen blir det att åka hem och äta och så. Skriva lite blogg och sen blir det barnvakt för hela slanten. Hårt jobbande tjej, hoppas det kommer ett litet paket också!

Onsdag

Godmorgon!
Kände att jag började få ont i foten igår men jaa, nu gör det typ cp ont när jag inte ens rör på den, kul att ta en promenad till jobbet, men ba snöra på skorna och traska, tar med mig en redbull och lyssnar på spotify så går det nog bra!
Fan att jag är uppe i tid jag hinner till och med äta frukost nu ju, bra fint. Nej hejdå. Vi hörs ikväll igen!

jag har blivit en sån bloggnörd igen

Oups, råkade klicka hem ett set tandblekning, hoppas det funkar annars blir jag förbannad! det var ju dyrt... Haha nej men vill man va fin får man lida pin som man säger. Nej nu måste jag fan sova om jag ska orka upp i tid imorgon! Godnatt på er.

det kommer

Här är dåliga bilder på vad jag köpte, bilderna gör inte kläderna rättvisa, men jag ska visa er dom på sen! någon dag jag har tid.. Haha nejdå, snart lovar jag.

det räcker tjockis

Fan helt otroligt! Varit i stan med Karolina, innan vi började shoppade blev det såklart en sushi lunch på sushi yama.
Sen hittade jag faktiskt ett par jeans! och det var super rea, så skit bra! sen vart det ett par till byxor, typ jeans! tro det eller ej! jag som aldrig hittar byxor, så vart det en svart transparent skjorta, leggings, eyeliner och hårinpackning. sen avsluta vi det hela med en fika! Bra fint. Nu på kvällen har jag ätit lite till som om jag behövde det? nej tjockis. Men vart iaf tacos sen har jag kollat på halva jag saknar dig med mimmi, men kan inte kolla klart på sådant sorglig själv. Så får vänta tills imorgon innan jag kan fortsätta. Nu blir det Greys och sova sig lite så man pallar jobba 9-17 tills på lördag!

Red Bull ger dig vingar

Jadu vad säger man? Bra frukost? Red Bull, nacho chips med guaccamole.. Haha sen blir det sushi till lunch och Tacos till middag, vilken jävla dag. Men men det är bara för att jag är ledig sen jobbar jag onsdag-söndag som det ser ut nu.
Nu ska jag äta upp, platta håret och fixa mig och sedan bege mig till stan.

Nice pose

Nyduschad och uppe ut sängen, sitter och kollar på nyhetsmorgon med mamma, och funderar på att vara snäll och kila till affären och handla lite innan jag åker till stan med Karolina.
Sovit som en stock inatt men är ändå trött bara för jag sov för mycket istället.
Nu ska jag föna håret lite och kasta i min en macka eller nått.
CIAO

Photoshop elements 9

Någon som kan photoshop elements 9? För de kan inte jag... haha
Och allt är ju på engelska och tråkigt på videorna på Youtube.
Tänkte bara säga att jag är trött tjej och har legat och snarkat på soffan nu har ja ätit lite kvällsfika och ska snart borsta tänderna och lägga mig i min stora sköna säng och slå på en film och somna till. Sen ska jag sova ut! Imorn blir det stan med Karolina och shoppa! bra fint. Sen ska jag tvinga henne att äta sushi med mig, vilket inte lär bli så svårt! hahah

Trött på gamla människor

Ååh idag hade vi 43 st gamlingar på restaurangen som hade avslutning och skulle äta, Då kom jag på varför jag inte tycker om gamlingar, dom är sura, gnälliga, besvärliga och sega! uscha. nog om det annars har det gått bra på jobbet sedan över till "chefen" gratta henne, blev bjuden på mat åsså vidare. Fint de!
Nu sitter jag hemma i soffan och funderar på en dusch eller kila till affären först för att vara snäll mot min sjuka mamma.

Stroke?

Smart tjej jag är, Klagat hela dagen att jag sovit så dåligt inatt och var helt slut på jobbet, jo men här sitter jag och dricker en redbull och sätter igång och städar mitt rum. Jaa natt uggla var det. Ibland undrar jag.
Just ja! Jag tror jag håller på att få stroke eller om jag bara är allmänt slut i kroppen, Idag på jobbet så slog det bara till sen har jag inte sett någonting nästan på hela dagen. Så inte ens ansiktena ordentligt, bra läskigt, sen kan jag inte prata eller läsa längre, bara surrar och snackar helt fel. Ett under att jag kan skriva skapligt fortfarande.
Jag gjorde två kopior på mina kära arbetskollegor idag, Camilla och Jessica! Bra fina som champinjoner.

Besvikelsen

Det vart ingen Thailands resa, planerat i en månad och längtat som en as, men så gick det inte hela vägen pågrund av mimmis skola, synd bara att dom inte kom fram med det tidigare så man inte redan hade bokat ett inrikes flyg. Men har skickat en mail på engelska till flygbolaget och hoppas att dom fattar det jag skrev, Istället får jag spendera mina pengar på annat som inredning till mitt rum så därför ska jag handla lite nya sängkläder i svart,lila & rosa. Sen ska jag köpa lite ljus, ramar, beställa foton, + lite annat smått och gott.
+ Lite till och vissa saker i andra färger. mums!

Beroende framkallande

Nu har man en ny dator, det vart en packard bell, eller jag fick den i fredags min bror var snäll och handla hem den till mig eftersom jag jobbade, och jag är jätte nöjd med den.
Sen vart den en utgång i fredags och de var kul, i lördags följde jag med bror och mamma till stan eftersom han vart så avundsjuk på min dator så han köpte en likadan, då passade jag på att shoppa lite på IKEA, vart ett svart lakan, doftljus, kuddar och lite smått. funderar på att åka in på Tisdag när jag är ledig igen och handla lite till, känner att jag vill få ordning på mitt rum nu.
Tur att man har rena fönster men jag tyckte mamma sa nått om att någon skulle fixa det.. haha

kompis det går bra nu

Okej nu är det inge mer krångel, Buddy är på ändå och imorn är det försent att ändra sig. Idag har jag varit på The Pipes of Scotland med mamma, lena, rosita och kompisar till henne och ätit middag. Fint som snus, kom hem med 2 par nya dojjor med. Okej nu är det nära, Imorn är sista bokningen.
Just nu sitter jag bara och kollar lite och ska snart krypa ner i min väldigt obäddade säng i mitt ostädade rum, men vad gör det. De får jag ta tag i en annan dag. Imorn det först jobb sedan blir det att åka till stan och möta upp Fille och Bror min för inköp av en ny dator! Awsome. kompis det går bra nu... haha Neej Godnatt på er nu.




Båda paren från SKOPUNKTEN





I can do it!

Jag förstod att det skulle bli såhär! men inte mkt att göra just nu. Det är som vanligt när det gäller min tur, men jag funderar på att göra det här själv iaf. Det är så att Buddy inte fick ledigt så det ser ut som jag får avsluta det är projektet själv, men det ska jag fan göra. Jag ska inte fega ur.
Nej nu ska jag hoppa i duschen sen åka in till stan och äta lite och dricka lite med mamma, lena, magnus och rosita..





Godmorgon eller någe

Ja min tidiga uppgång lät som en väldigt bra ide igår! Men idag var den inte lika roliga. Så jag kryper ner i min stora varma säng och sover ett tag till sen frukost och jobb på det!

Final countdown

Visste ni att det är bara 3 dagar kvar tills jag bjuder på information om vad Buddy och jag ska göra om en månad! Och plus att jag får en ny dator så då kommer jag blogga som en nörd igen. men det är ju bra? eller.. Den där sablans datorn kommer ju vara med mig överallt. hihi.



massa jobb

Sitter just nu i soffan hemma hos barnen och kollar på nyheter? just nu. men men roligt det med, imorn blir det äntligen jobb igen, har inte jobbat ordentligt sen måndags! känner mig bra rastlös och hoppas att sjukhuset ringer snart så jag får komma och tabort mina halsmandlar, jag är bra less på dom nu, nog för att det inte gör ont längre och jag känner mig inte sjuk, men det är jobbigt att andas och att svälja och det kommer det att vara ett bra tag antar jag.
Nu när jag varit ledig så länge hade jag kunnat söka massa jobb, hängt på gymmet och sånt där, tror ni att jag har gjort något av det? nej inte direkt. Jag heter ju Josefine. Bra där, nej nu ska jag kolla lite jobb, kasta mig i säng och kila upp tidigt imorgon och kila hem och söka lite jobb sen ska jag jobba 13-19 typ. Fint de..





Blogawards

Karolina och Heidi, såg här att vi missade året blogawards. Men vet ni jag kan fortfarande leva på den första blogawards! Bjuder på lite bilder, dock var jag förjävla ful, men vad gör det. bjuder på det.
Puss på er.






14.3 GB och ingen sömn

Kan inte sova, drömmer massa hemska drömmar och bara ligger och vrider och vänder på mig, Nu har jag fört över mina 14.3 GB bilder till ett USB minne och tagit bort massor från denna gamla dator, se om det blir bättre, verkar inte så. men nu hänger ett stort ansvar på mamma, tappar hon bort det där USB minnet är alla mina bilder borta så jävlar om det försvinner, ska försöka lägga in det på tims externa hårddisk med.
Nej nu ska jag försöka få ner en film och bädda ner mig igen. Suck.





skeeeta glad tjej

Fick rycka in och jobba på kvällen igår! Vart bara ett tre timmars pass för att fixa en 18 st 3 rätters med fina tjejer i servitrisen. Så det gick bra. Nu har jag sovit sen jag kom hem från jobbet och funderar på att kila in i köket och äta min salami brieost macka jag tog med mig från jobbet. Jamii.
Idag är det exakt en vecka kvar tills Buddy och jag har gjort det! Awsome.





dalacin

Jag hoppades på att bli bättre till idag, men just nu mår jag inge vidare så tar mig en kopp te och kryper ner i sängen ett tag och hoppas att jag får komma och jobba imorgon, för jag dör av rastlös het, men orkar inte röra mig. Påminn mig att jag har tvätt i tvättstugan när jag vaknar så mamma inte blir galen.





Gårdagens meny

Detta stod på menyn igår!
Pilgrimsmusslor på ruccola bädd med chili.


Helgrillad kyckling med Vitlök & Basilika med Ris och hemmagjord currysås med äpplen



Amerikanska plättar med karameliserade bananer, glass och en förjävla fin kolasås!






Överraskningsmiddag

Trotts att jag är sjuk och seg så ville jag göra nått, jag pinade mig ner till affären och bestämde mig för att det blir att slå till med en tre rätters till mamma när hon kommer hem, snäll som jag är! Jag har en lång dag framför mig, den kondeserade mjölken står redan och kokar på spisen, det ska bli kolasås till efterrätten, Och nu ska jag marinera varmrätten. Hela menyn får ni ikväll!


 

 

Onsdag

Bokade ett inrikesflyg igår till mig och buddy, mer får ni veta nästa fredag! Just nu ska jag krypa ner i sängen och kolla film och bli bättre till imorgon så jag kan komma tillbaka till mina kerstinar!

vin diesel

Kollade nyss på fast five, ååh vad jag vill ha körkort och en sån där bil alltså! haha
Sen har jag skickat in ett önskemål och jag ska snart gifta mig med Vin Diesel, han verkar ju som en härlig "liten" kille!
Har varit på sjukhuset idag med mina halsmandlar, såg inte bra ut, fick antibiotika och ska tillbaka till öron läkaren på remiss och förhoppningsvis få tabort dom, men det kommer ju ta ett litet tag, snart kommer min Buddy hit och då blir det att boka lite grejer sedan blir det en ruuuuulig höst! awsoooooome!






bomben släpps

Om ganska precis kommer bomben att släppas! då ska ni veta vad jag planerat i en tid här nu. Haha
Inte så speciellt men det kommer bli alldeles awsome och jag längtar som ett as.
Just nu sitter jag med en klump i halsen för dom här jävla halsmandlarna blir bara värre och värre, Nu blöder dom och dom är så stora så jag knappt kan andas höll på att kvävas tidigare, Inte kul längre imorn blir det ringa doktor och får jag inte tabort dom kommer det släppas en bokstavlig bomb på dom!





Sometimes i feel like i dont have a partner

Olalala, jag har lite projekt på gång men tänker inte berätta mera än, men just nu så jobbar jag en massor, fint de! och sen så gör jag inte så mkt mer, träffar lite underbara människor på helgerna. Puss på det. Nu ska jag ta mina fina pennor jag köpte idag och skriva lite och pilla lite på projektet, sedan ska jag nog slå på en film.


 




Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.