12.12.18

Dåligt humör! börjar med att jag vaknar 4.30 för att jag inte kan sova som vanligt! vaken sen dess åker ner för att hämta ett paket å får åka å jobba på det, slut som man är gör man de utan att ätit nått pluss att jag kom på den briljanta idén att sluta röka idag också! så denna dag kan ni ju lista ut! blöö, blev dessutom erbjuden att komma å festa lite i Gävle idag men eftersom jag inte har nått fast jobb så måste man ju tänkta på ekonomin! ge mig ett fast jobb! nej så nu ligger jag här i skogen sur, förbannad å allmänt less..



12.12.13

Ja som sagt igår var det 12.12.12 tror ingen missa de som alla skrev! min dag spenderades hemma hos min mamma, färgade hennes hår å bara tog de lugnt sedan vart det julbord med jobbet! fint söö! nu ligger jag i sängen slängde nyss upp mina älskade Näbbstövlar på tradera vilket jag kommer ångra sen! men men, å kollade på webcam när bocken nyss brann! äntligen, nu har man lite julkänsla å idag är de lucia med! alla julklappar äe beställda å klara så det känns bra med!









kolla även in min traderaauktion!

http://www.tradera.com/nabbstovlar-fodrade-stovlar-fint-skick-strl-36-37-auktion_342374_171021545

12.12.11

Precis kommit in efter en PW i det härliga vintervädret, var dock inte så långt med tanke på att jag fortfarande är sjuk, men kände mig bättre tills jag kom ut å de bara rann ur näsan! haha men de är sånt man får ta för kommer nog vara sjuk hela vintertiden för de är rätt vanligt i mitt fall! dumma immunförsvar. men men nu ska jag inte göra så mkt mera idag än att vänta på att mamma ska sluta så jag kan åka med hem.. och imorgon är det julbord igen med jobbet!



12.12.10

Jag vill ha en PT som typ skriker på mig å släpar upp mig å är allmänt elak! någon som är med mig å bara kickstartar mig! sen skulle jag nog klara det men de är starten som är det värsta!



inspiration på hög nivå! men de räcker inte! btw var in till darkwell idag med Matilda å kollade piercingarna å han bytte min stav å så får jag komma tillbaka snart igen å kolla igen för det var för svullet! inhandlade ett litet fint halsband med.

jaja godnatt på er.





12.12.05

kan man säga mer? alla har väl kläckt ur sig om vad man tycker om snön å jag känner detsamma! skit snö! hade jag haft en overall å en snöskooter kanske de hade känts bättre men nu har jag inte det! å min bil är inplogad i en hög å vindrutetorkaren på förarsidan gick sönder så ja det går bra! så här har jag suttit så imorgon bitti ska jag åka med mamma till jobbet så jag kan ta mig till en mack å fixa mig en ny en sen ska jag be en händig snygg karl att sätta fast den till mig om de finns? :o






Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.