12.02.28

Godmorgon på er..
Vakna för ett tag sen, det har varit en underlig natt Heidi har bökat runt i sängen, mumlat och bökat så jag knappt fick plats, sen vänder hon sig om och suckar. hahah sötan då.
Idag blir det till att åka hem och chilla lite kolla vad för nytt Annso har fått till butiken.
Just ja, arg är jag med, för dom har slutat med min hårfärg överallt. letat i tierp och i örbyhus så får väl åka in till stan och leta efter det för nu behövs det verkligen färgas.

12.02.27

Idag har varit en bra dag, började med att jag traska ner till arbetsförmedligen från Heidi, sedan tillbaka igen och bädda ner mig igen, sen traska jag ner till stationen igen och åkte och kolla på min framtida lägenhet! Awsome, nu är det bara hålla tummarna på att det blir godkänt och klart i veckan så blir det snart en inflytt!
Känns som det äntligen börjar ordna upp sig, och jag är så glad för att jag har min älskling. Hon betyder allt, och finns alltid där. Hjärtat!
Du gör mig pirrig och glad.









12.02.23

Ja det slutade med att Heidi kom och hämta mig efter jobbet sitt igår så åkte vi hem till henne och kollade på film till halv fem på morgonen och nu sitter jag vaken och ska ut och riva lite på Tierp medans gullhönan säkert sover med en arg min för att jag börja prata i telefon. haha tröttmössan.
Nej nu ska jag in och bråka lite med henne sen ska jag göra mig klar för avgång.

12.02.22 andra

åh jag är så glad att internet funkar att jag bara sitter och kollar facebook hela tiden fast det inte händer något roligt! plus att min nerladdnings sida har lagt ner så vart ska jag nu hitta massa bra filmer?
Jaja, ikväll blir det BB sen film i min ensamhet, Tycker någon kan kolla på film med mig, eftersom min fina jobbar och sliter hela tiden så kan ju inte hon joina mig, typiskt.

12.02.22

Åh! har varit utan internet alldeles för länge, men nu är det tillbaka!
Vad ska man göra när man är arbetslös och bara sitter hemma så funkar inte internet det är ju en självklarhet att man blev lycklig nu. Nej nu blir det att ta hem säsong 2 av Lost och lägga sig i sängen framför det, sen väntar BB. Nice. imorn är det torsdag och då väntar ingenting, sen är det fredag och då blir det lite jobb sen är det lördag med min fina...

12.02.18

Ja sitter kvar i denna jäkla soffa fortfarande, inte bra.
Igår vart det bara lugnt med Heidi sen kom det lite fulla grabbar på besök och kolla på en skräckfilm och käka benny burgare! haha
Idag blir det nog lika lugnt fast kanske hemma själv, trååååkigt.

12.02.17 tredje

Sitter fortfarande i soffan, fast just nu med Heidi och Sara, vi gör just nu ingenting dom sitter med mobilerna och jag med datorn ingen säger någonting och OC går i bakgrunden så roligt har vi just nu. Inte direkt.
Nej nu tycker jag att vi ska rycka tar i oss själva och göra nått med denna fredag kväll! Bra fint.

12.02.17 andra

Har precis kommit in efter en långpromenad med min fina. nu ska hon snart åka och fika så då tänkte jag ta mig lite lunch sen kolla på lite lost och kanske göra nått åt min kaluffs på skallen. Ikväll blir det bara lugnt och en film hit och dit skulle jag tro. men det har jag ju redan informerat er om. haha men så är det när man inte har så mkt att skriva om och jag hoppas att det inte är så många som läser det här iaf för det är typ finaste vädret ute för att vara den här tiden på året..

12.02.17

Hemma hos Heidi och vi har precis klivit upp och ligger på soffan och latar oss, tänkte snart sno deras dusch och göra mig ren eller nått liknande. höhö.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag, det är fredag och hela helgen blir det lugnt och skönt bara! kika på film och bara mysa med bästa..

12.02.16

Sitter just nu och drygar med Heidi på någon sexsida, haha men hon är mest arg över sin dator så jag ska nog tvinga henne kolla på en film med mig istället så kanske hon blir lite snäll istället. Gillar inte riktigt när hon ska vara såhär arg.. Hahha

12.02.15

Ja vad har jag gjort av den här dagen, kollat på lost, hängt tvätt, ätit kladdkaka lagat mat till mig själv eftersom mamma var bjuden på mat i uppsala, Sen har en sten släppt från ryggen iaf, så nu är man iaf 1 kg lättare, imorgon blir det att åka till Uppsala troligen med min söta Heidi och gå på jobbmässa och skaffa mig ett jobb för en gångs skull. Blir tokig.
Just nu är jag iaf barnvakt och ska snart hoppa ner i sängen med katten och sova mig lite.





12.02.14 andra

Jag fattar egentligen inte varför alla hjärtans dag är en sån stor grej, eller så är det för att jag är en sån där bitter ensam singel som jag inte fattar grejen, Men iaf, idag ska jag ha alla hjärtans dag för mig själv, ska nog baka lite till min mamma och göra en fin middag tills hon slutar sen ska jag tvätta och promenera lite antingen ute eller på crosstrainern.
Nej nu blir det till att äta frukost.
Ge mig han idag så fattar jag att alla hjärtans dag är stort.

12.02.14

Har precis kollat klart på filmen My Name Is Khan, och jag kan bara rekomendera den starkt och säga att jag grät som en gris. Fy bubblan, och nu är det alla hjärtans dag också, men det sket man väl i, eller jag ska nog pussa på min Heidi bara för att! Nu blir det att somna in en liten stund för att sedan vakna upp och ta en promenad och äta en fin detox frukost!

12.02.13 andra

Okej jag har varken duschat eller tvättat eller gjort någon nytta, har legat kvar här och kollat på greys och vampire diaries. Skönt, nu ska jag ta lite mat sen ska jag faktiskt duscha och sedan lägga mig i sängen och kolla på film. Imorn är det ny dag nya tag. då blir det att skriva ut CV och kolla lite annat som är hemligt just nu.

12.02.13

Ja mötet imorse kunde ju ha gått bättre, men men, vet inte vad jag ska göra..
Just nu känns det bara som det kan inte gå mera åt helvete men jag verkar oftast ha fel. men men..
Igår åkte jag Heidi och Roy till hemlingby backen och åkte egengjorda pulkor.. Haha som små barn. Kul var det och fort gick det, idag har inte många knop gjorts.. Sitter just nu och letar lägenheter och lyssnar på Whitney Houston och får ut lite aggressioner.
Nej nu ska jag snart hoppa i duschen och kanske göra någon nytta.
Mitt nya hår vad tycks?

12.02.09 tredje

Jag börjar tro att min mage spökar igen, oroar mig som vanligt i onödan säkert. Men men, snart kommer Daniel med pizza till han, mig och alexandra så blir det att tjocka det och kolla på Livet är en schlager. Bra fint en torsdags kväll!
Nu ska jag fortsätta ladda ner lite filmer.

12.02.09 andra

Haha frugan min har lagt över massa bilder på min dator nu när den har sovit över här! plus så har hon ändrat min design lite. Bra där!
Tänkte bjuda på lite snygga bilder!

12.02.09

Sitter just nu hemma hos frugan min och vi har precis ätit en stadig lunch! bra mätt är jag nu, Det var kyckling med kikärts och fetaost röra och lite broccoli. Mjuums.
Nu sitter vi i varsin sida av soffan med en varsin datorn och muppar oss lite. Hahaha

12.02.08

Godmorgon! eller ja förmiddag, Har varit ute på en timmes promenad med frugan min och sen försökte hon laga nån brunch till mig men inte det lättaste när jag har börjat detoxa, men vi lyckades. kommer recept och bild senare, nu ska jag chilla lite här med frugan sedan ner till butiken tusensköna och måla lite med annso. Bra terapi...

12.02.07 andra

Nu har jag precis kommit hem efter en kväll nere i Butiken tusensköna med annso, jag har målat en byrå, eller grundmålat den iaf, imorn blir det fortsättning, den var grön från början så kan ju säga att det behövdes. Nu sitter jag i soffan med en kopp varm choklad med mini marschmellows. eller hur det stavas. Snart blir det att krypa ner i sängen och kolla på en film med Sören...

12.02.07

Har tråkigt, är lite trött eller kroppen är trött eller nått. Känns wierd. Ska iaf kila ner till Butiken tusensköna sen vid tolv/ett kanske, så får annso lite sällskap och jag mindre tråkigt, nej nu ska jag försöka göra nått att äta sen blir det att glo på ett avsnitt greys!

12.02.06

Heej på er.
Idag har dagen bestått av att packa och städa ur massa garderober å skåp i huset eftersom det vankas flytt inom en snar framtid så börjas det rensas och packas! Fint de.
Just nu står det en ingefärs och morotssoppa på spisen och ska snart mixas och severas! Bra fint. sen blir det lite barnvakt ikväll och sånt.
Nej nu ska jag ta med mig Sören och kila in i köket igen.
Mammas lilla hus är just nu under total renovering, dom är bra snabba iaf.

12.02.05 andra

Har sovit en liten stund på soffan, bra skönt. Nu har jag precis lirat lite yatzy med mammsen min och kollar på wallander, Snart blir det att hoppa ner i sängen framför en film och sova ruset av mig, imorn ska jag packa lite saker och kolla mera lägenheter och möbler. Puss på er.

12.02.05

Ja vad ska man säga om den här helgen, Fredags vart det lite jobb på ICA fick rycka in en gång, Sen hem till min fru och Lasse. så det vart en spontan utgång med frugan och resten av packet. Vart väldigt roligt, vaknade upp i Skutskär dagen efter och funderade vart jag var. Hahha sånt som händer. sen gjorde jag en saftig vurpa så just nu hoppar jag runt på kryckor och har pain, tydligen någon sena eller vad det var som har dragits ut, inte skönt, men det börjar kännas bättre iaf.. Igår vart det bara lugnt med Heidi det var nice.
grattade Sara lite också. sen hämtade vi henne i gävle så det vart sent iaf.
Idag har vi vart och kollat på mammas hus och packat lite grejer och sånt och ätit mat, så nu är jag helt slut efter att ha hoppat runt så nu ska jag stänga ner skiten och somna en stund på soffan för att sedan bädda ner mig i sängen med massa tända ljus å kolla på en film i min ensamhet.

12.02.02 tredje

Okej ja jag sitter fortfarande här, nu ska jag faktiskt se till att kamma till mig och sedan kila över till min fru och sedan ska man vara barnvakt. Fint de. Imorn är det fredag då ska jag jobba mig lite på ICA och servera munkar och kaffe till folk för att jag är så snäll! haha
Eller för att jag inte har nått bättre för mig.
Nej slut på mitt snick snack. verkar ju finnas andra som kan sköta det bättre?

Vart jag ville komma med det, är att man ska inte lita eller berätta nått för någon. Det leder bara till problem tydligen..








10.02.02 andra

Goddag, eller nått. Vid elva tiden pallrade jag min röv ut på en promenad jag kan ju säga att det var as kallt så näsan höll på att trilla av, så det blev bara en 20 minuters. sen blev det fibergröt och ett ägg till frukost och nu ligger jag i sängen och kollar på greys.
Tror jag själv på att jag kommer lyckas eller? det gör jag aldrig.

Men det sket man väl i.

Nu mera greys. sen kanske städa rummet lite och kanske packa ur graderoben och så.

12.02.02

Okej, tänkte säga att jag just insett att killar är skit, men det har jag ju vetat länge, så nu ger jag upp den delen, och tänker fokusera på att hitta mig ett jobb och att börja träna på allvar.
I April åker jag på 100 % party kryssning igen med fina tjejer. Awsome.
glöm allt dumt, förlåt, å börja om på nytt. Jag ger inte upp!








12.02.01

Naglarna väck så nu kan man skriva ordentligt på datorn igen, känns skönt. Haha Jag skyller på att det är det som gör att jag uppdaterar så dåligt, Nu har jag iaf hittat min drömkille. Olly Murs!
Såg ett youtube inlägg på facebook och kollade in det, och jag säger bara kärlek vid första ögonkastet.



Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.