12.05.25

Igår var det personalmöte på schemat det gick segt men det gick bra sen satt jag och vänta på mina sega vänner i två timmar som skulle hämta upp mig så skulle vi ta oss till sthlm, vi kom dit och allt var awsome, stek på balkongen, god mat, vin,cider, musik, barfota spring, karuseller, och sist men absolut inte minst. RAISED FIST... oh va underbart bra dom var. så nu blir det att åka på dom på getaway med.. 
Idag vakna jag tidigt av solen och ska nog sätta mig på balkongen och steka lite medans jag väntar på att få åka till stan...
Har fler underbara bilder, men hittar inte min BT så bjuder på dessa iaf..

12.05.23

Tänkte bara säga att nu är det bara idag kvar att jobba sen är det personalmöte imorgon sedan är det dags för Raised fist! Awsome. Sen har jag beställt löshår igen, denna gång clips, tänker inte limma i håret något mera. fyfan.. hahha neej men jag tänkte bara visa en bild på mig i löshår och på mig utan..

12.05.22

Igår var dagen bra tillslut, jag jobbar med så bra människor! så man kan inte bli annat än glad.
Idag har jag vaknat på bättre sida, jag säger ju det, det är inte lätt att va tjej. Idag blir det att skicka ett paket till en tjej som har vunnit en grej på tradera. Sedan blir det jobb 11.30-20.00 sen är det bara en dag kvar och ett personalmöte kvar sedan är det raised fist och sedan ledig fredag!

12.05.21

Idag är en riktig jävla skit dag! Jag är arg,ledsen,trött,nere och allt. Jag har inte lust för fem öre att sätta mig på det där jävla tåget till jobbet och komma hem 23 ikväll.. Inte ett dugg, Just nu vill jag bara bli påkörd eller vad som helst. Fyfan för denna dag, den kommer aldrig ta slut för den delen heller.
Nej nu ska jag gråta lite sedan ta mig i kragen och ta mig till jobbet....
FITTDAG

12.05.20

Godnatt ifrån moraträsk

12.05.19

Sitter hemma hos Ingela och njuter av solen på balkongen och vill inte alls jobba idag!
Hur mkt man än gillar sitt jobb så har jag en dag då jag bara vill grilla och mysa och göra nått spontant, jag gillar inte att jobba stängning när alla andra är lediga... Buhuu känner jag..
Igår vart det en impulsiv utgång på heartan med lite bra folk för att se lillasyster spela. och mkt dans. sedan vart det efterfest i skärplinge. bra roligt. Idag blir det jobb 15-21.15 och sedan vill jag mysa med min älskling och ha roligt.
Neej nu ska jag sluta gnälla och tänka att efter dom här 5 dagarna jag har kvar så får jag belöna mig med att se Raised fist på torsdag! Awsomeee. sen blir det Örbyhusdansen på lördag! så hoppas på jävligt fint väder nästa helg!!

12.05.17 Andra

Myser ner mig i sängen, det ända som fattas är ju lite sällskap!

12.05.17

Smälter in i soffan med mina gråa myskläder...

12.05.15

Heej, tänkte bara säga sen sist så har jag tagit körkort och opererat mig, operationen gick bra och det har gjort ont som satan, jag har reducerat mina halsmandlar och varit sjukskriven, så imorn är det dags för jobb igen. känns bra skönt..
Men ont gör det fortfarande..
nej nu ska jag försöka ta mig till Örbyhus mamma har ju lämnat mig här ute i skogen..

12.05.07

Måndag och solen skiner, jag börjar känna mig lite bättre, men sjukt nervös inför imorgon när det är dags för operation, idag ska jag och Hanna fixa lite i huset så vi kommer någonvart. sedan blir det hem och sova hos mamma igen för att hon kör in mig till sjukhuset och hem mig imorgon. sen kommer jag inte vara rolig att leka med...
Men men pluggning pågår för fullt, det är väl mening att hitta någon tid så snart som möjligt..

12.05.05

Som sagt, kom till jobbet idag men slutade 15.30 istället för 18 för jag mår som en påse nötter som någon har tappat på golvet och sedan trampat på om och om igen. Så just nu sitter jag ute hos mamma och myser, kollade nyss på när sverige vann över tjeckien, vad hände där liksom? att jag kollar på Hockey.. Försöker plugga lite men internet anslutningen är ju inte den bästa, så nu ska jag nog mysa ner mig i soffan igen med mamma och kolla på lite tv. imorn är det ledigt så blir att sova länge och plugga massor...

12.05.04

Man kan som sagt säga att jag har lagt bloggen lite åt sidan, det är fullt upp hinner inte med mkt just nu. Bara jobbar och sliter känns det som mitt huvud är kaos och jag både glömmer och missar det mesta, men jag försöker så gott jag kan..
Snart kanske man kan andas ut lite iaf. men det visar sig. nu har jag städat väskan och allt som hör därtill och investerat i en ny strand bag eller vad man ska kalla den, inget speciellt men bra med plats med tanke på att jag nu för tiden släpar runt på mitt liv..
Nej nu ska jag se ett avsnitt lost för att inta jobb imorgon igen.. Puss



Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.