Touch me.

Heey . nu är jag blondare och har lösis . ;) .
image39

Men iaf . så ser det ut . eller inte riktigt . mitt hår är lite gulare än löshåret för det är med typ gult. men iaf. Komentera vett ja ;) . haha har tråkigt. saknar Robin. och vill göra någonting pallar inte sitta här nu bara . :P
Men imorn iaf . ska jag vara i skolan på en lektion till 5 i 10 . sen slutar jag. fett skönt :)  då ska jag till staden . :) med lite trevligt folk och äta cheezburgare . och jag vet vad Robin säger när han läser det här. tjockis ;). men jaa det är jag det:P haha . Just ja jag har en chokladkaka på rummet med. men orkar inte äta den . då dör jag ^^

Nee nu ska jag göra nått nyttigt.                            
Lekt med Lisa idag förresten och vi fastna för Gunters låt. Touch me touch med. i wanna feel your body,
GODNATT.
Jag älskar dig Robin. <3

Pannkakor

Sitter på administrationen nu . kasst. men iaf. igår var jag och åt på kina resturang med mamma och ena brodern. Det var gott och så hämtade jag mitt löshår och åkte hem till robin och färgade håret. testade mood på hela håret. jaa det blev inte stor skillnad. :( jobbigt men iaf . har löshår. det är lite långt. och lite blondare än mig men har det iaf . ser inte så dumt ut . får använda massa silver schampoo. ska kirra det idag ;) . Sen måste jag fylla på mobilen idag med. :) jaja . Stan imorn med kanske. Pannkakor i skolan idag. ja är fett hungrig. :D




Jag älskar dig Robin. <3

Lovet

Oj här har jag inte skrivit på länge känner jag, jag ska bli duktigare.

Iaf på lovet har inte hänt så mkt. mest varit med Robin och kompisar :) ifredags
var det dags för walace igen och kan lova att det var nått fel. alla blev ju kalas . fattar inte hur. men det är ju kul det med ibland..
Lördagen
var det mys hemma hos Sandra med alla tjejer . sen gick Madeleine, Heidi och jag till Heidi sen Heidi och Jag till Tierp. träffa bror på tåget och så gick vi till Kw . det var helt okej. sen gick vi till Bennys. vilket tåg två timmar ungefär. förstår inte . men kul var det iaf . har världens blåmärke från när jag skulle upp på taket.


Jaa nu till idag . Skolan först . försov mig. inte bra inte bra. men iaf . kom iväg till skolan. sög att vara tillbaka där iaf . men Camilla är ju iaf tillbaka i skolan nu :) trevligt det.
Sen skulle man på resturang med mamma imorn. hade nästan sett fram emot det. bara mamma och jag. men nej då kommer Daniel till oss idag. Kan inte han skaffa ett liv . han är jämt hemma . suck. Så tänker inte åka imorn om inte bara mamma och jag åker iaf.

Sen kanske jag ska färga håret imorn och sätta i löshår :D . Hoppas ! .

+ att jävla msn inte funkar. ursäkta att jag svär men det är drygt. och jaa som alla andra är jag förälskad i Björn Gustavsson . klockren kille ;)


LITE BILDER FRÅN LOVET


image34
( en torsdag hemma hos Samuel för att han fyllde år. Grattis)(dock inte Samuel på bilden.)

image35
( Superwoman )

image36
( Ursäkta bilden. Men Lisa och jag var på partyhumör iaf :)som vanligt. )

image37
( även alla andra var på partyhumör, / Bea )

Sen nu kl tio på kvällen kokar jag lite potatis blev så sugen på det. :P haha jag är sjuk. Jag har även varit med på idrotten idag första gången sen jag bytte skola;) Värt att fira. Jag har trååååkigt. Ring mig! :) Vill prata med någon.
Puss på det.

Jag älskar dig Robin<3

image38

MIDSOMMAR

Tacos ikväll då ? om någon är på?. :D

Iaf . nu sitter Madeleine och jag här och längtar tills lovet är slut! Jag vet vi är sjuka men så är det. för allt bra händer efter lovet . nu är det ju bara långtråkigt ^^

Inatt var Madeleine och jag ute och cykla med eftersom båda hade tråkigt så blev det så. Jag kunde inte åka till Emma vilket var synd och Madde hade ingenting att göra så vi gick till affären och hade det trevligt vi två då. sen när vi var ute och cykla mötte vi Alex och Robin . prata lite med dom sen cykla vi hem till Madeleine och sov . Vi åt massa paj igår med. imorse med för den delen . fett gott. Nu har vi iaf planer för sommaren. Vi ska vara på Gräsö över midsommar . fett taggad . :D .. Längtar till sista april och midsommar nu ..  Pusshej



Jag älskar dig Robin. <3

Blondiie.

Ja nu har jag inte skrivit på ett tag. men iaf . Jag har nu beställt blont löshår.
     Så någon som vet en bra blonderings färg för att jag ska komma nära den där färgen? mitt är ju pissgult . Lite tips skulle vara snällt. :)



Jag älskar dig Robin.

L o v

Skoja inte vad skönt det är med lov nudå. Det behövs , behöver tänka lite på skolan och hur jag ska göra. funderar på att bara plugga grundämnena nu. så jag slipper dom nästa år när jag börjar på Hotell Resturang. Med Sandra förhoppningsvis . :)
Men surt att gå om ett år, men vafan jag är inte den första och jag tänker iaf inte sluta som min familj . så gör ju nästan vad som helst . för att trivas och få en bra utbildning.. Sådeså. Så hoppas det funkar nu.
Lär antagligen prata med syven eller nått . Blir nog bra det där om jag bara är positiv hela tiden.
Kan ju informera alla om att Handel och administration linjen inte är min grej . :P
Fattar verkligen ingenting . Suck på det.

Nu ska jag fortsätta med skit administration lektionen . som man orkar med . verkligen . slutar efter den iaf . om typ tio min . eller kvart :D.. sköööööööönt .

Iaf Alla hjärtans dag igår var bra igår med älskling. fick en ros och choklad . och en nalle av mamma :)
Sen var jag över till jonatan och åt tårta med eftersom han fyllde 19 år . :)

Ja ja . Hejdå...
Jag älskar dig massor Robin. <3


Min och älsklings ros
Vi :)
Älskling :)

Alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag på er eller nått. Denna dag är så överskattat men mysigt med. Ska vara med älskling iaf :)
Och Grattis på Devil Brotha . Ja ja för övrigt är denna dag kass. Slutar fyra typ kasst. Suck , men det är soligt men kallt . det är inte kul. men men. hungrig är jag med.Suck på mitt hår med. jag vet jag pratar mkt om mitt hår. men det är kaos, och det är mitt allt typ..

Igår iaf lekte jag med Emma och Robin sen åkte Robin hem och Emma sov hos mig : )

Imorn är det sista dagen sen är det lov skönt men bara en vecka och jag har massa plugg :( Usch ,

Jag skulle behöva en spark i rumpan för att komma igång med skolan , men jag får inte det av någon, men men har man klarat nio år klarar man väl tre till. och jag har med kommit på att handels linjen är ingenting för mig.......

Nu har jag administration och det är kasst , men vi fick göra alla hjärtans dag kort :P hahah


Robin Jansson<3

Onsdag

Sitter i skolan som vanligt. men idag är ingen vanlig dag för idag kommer Emma till mig och förhoppningsvis Robin med :D .. Bra dag :).. Imorn är det alla hjärtans dag med och Devil brothas FÖDELSEDAG. grattis på han för tusan :) .. <3 Bra bror det.

Sen nu ska man jobba lite för jag är kass på det här så lär göra lite sånt jobb nu . haha . men men skriver mer sen när jag kommer hem:)  Heeej



Jag älskar dig Robin <3

M a d d e D a g

Vi är lika sjuka som vanligt då. sist var det skräckfilm . idag fick vi nå ryck och gick till affärn köpte kakor sen på vägen tillbaka tog Madeleine en död blomma vid en blommaffär . så ställde vi den på broräcket och slet sönder mitt schema och skrev liten hälsning och så ställde vi blomman där och la en kaka brevid som jag hade tagit en tugga av. sen gick vi hem men på vägen ner från bron mötte vi Max och vi kunde inte sluta skratta sen när han kom upp på bron var vi ju tvungna att stanna och kolla om han stanna och kolla på blomman och hälsningen men det gjorde han inte han gick förbi så vi kolla om tanten bakom honom stanna men då vände sig max om och gick tillbaka och kolla och tanten . vi trodde vi skulle dö. ! HAha . sen gick vi hem och hämta kameran och en blomma till och gjorde en hälsning till :P hahahah . * Madde och jag kan vi . ;)


första . ^^      Stod så på den.  Sen den till Robin. :P haha


Madde och jag är iaf inte kloka, men det gillar jag .:)

IAF . Jag saknar Robin. han är bra . :)    <3

Saknar att leka med dig älskling, saknar mitt hår med. :)

Saknar att leka med dig älskling, saknar mitt hår med. :)

B U S

Igår lekte jag med Madeleine vi hade frispel sen drack vi tranbärsjuice och jag fick en knäpp höll på att ramla ihop tror inte jag tålde det där liksom ^^ Men iaf . sen skulle jag leka Eminem då kom jag på att vi kunde spela in en skräckscen i gamla huset vid station, vet inte hur jag kom på det men iaf . vi sminka oss massor tog på oss silvriga klänningar och tog med oss filmkamera, Malou, kamrer 3 st och extra batteri och ficklampor och en docka . så gick vi dit . så funkade inte lamporna så det blev ingenting med det. men Malou och jag uppträdde lite iaf . :)
Sen kom vi hem bytte kläder prata med Camilla hennes pappa och hon kom vi åkte till Tobo hämta heidi och yra lite tills vi fick med oss Matilda med. sen drog vi och våldgesta walace. :D
Vi gjorde det igen , Tjejerna kan alla dansa och tog av sig tröjorna . så det ska vara i walace ;) .
Men iaf . vi hade kul. Heidi och jag vet ! ;) . Det lönar sig . Men iaf . sen hem och sov hos älskling .:)
Och nu på morgonen har vi segat sen åkte vi till björklinge och hämta ulven och sen köpte Robin någonting till sin hoj. sen kolla vi lite och åkte hem . : ) Varit och handla med mamma . och sitter här just nu och planerar kvällen bara med Matilda ska typ ringa Heidi med :D ..
Skriver mer ikväll :)

Jag älskar dig Robin Jansson . <3


         ( Madde och Jag innan vi gick till huset )  
  ( Alex får stå för kvällens partybild )

PLUGG

Kom på lite ändringar på min lista jag skrivit tidigare.

( ) One Tree Hill säsong 2
( ) Omklckning av mina stövlar
( ) Lägga undan 500
( ) Sola
( ) Hål i öronen


Kommer säkert på massa mera sen . men lägger in efterhand när jag kommer på någonting blir bra det. : )


Iaf just nu sitter jag och lyssnar på Killed by train och skickar lite låtar till Matilda på msn . skoj skoj. Ska snart plugga lite . så mkt plugg nu på sistonde jag hinner inte med. Shit asså. Jag måste börja komma ikappt . känner att jag aldrig kommer orka men måste . suck på det.  Iaf ska jobba lite datakunskap så behöver iaf inte flytta på mig :)
Men kan ju inte hålla på med såna här saker då. blir inte så mkt gjort då ! ; ). Men det ska jag ordna . Ska hinna med allting . Sen kommer Madeleine . saknar henne lite faktis: )


Ja som sagt  min lilla mamma är inte så glad heller. jag hade lite hög frånvaro. vågar knappt säga det. men eftersom jag ska ändra på det. så är det lika bra . Jag hade 33% frånvaro . :P illa . Men men ska kirra det med. ;)

Min familj is gone. med . har ingen aning vart dom är . borta borta. och lilla Robin är väl och åker hoj eller nå .. haha .

Har en låtuppgift till nästa tisdag. hmm blir nog Takida - Killed by train .Eller någon som vet en bättre låt ?

Just ja . Jag var ju hemma hos Emma igår med. det var skoj :) Lekte lite med henne och lilla syster Amanda . sötunge. och Emma och Jag lärde oss ett nytt ord. Surboll ;) . hahha .

Nu ska jag lägga in massa bilder på bilddagboken på Emma mig och Amanda :) lägger in några här sen :)

ROBIN <33

Fredag

MAn säger ju bara äntligen eller något , fan va skönt :) Idag blir det bara softisch med Madde när hon kommer hem :D sen vet jag inte riktigt . (:  Iaf nu sitter jag i skolan med Andrea bara vi här eller aa . Mathilda och Linnéa i stan, Ida och stephanie sjuka typ.. Men men vi är en liten klass vi är fyra st i klassrummet just nu , och en extra . ^^
Så det är lugnt och skönt iaf .
Slutar kvart i tolv med. har inte gjort så mkt idag . så kan inte skriva mer . skriver mer sen :) Hare bra .
Puss påre : *



Jag älskar dig hun <3

E M M A

Ska hem till Emma och leka med henne med 18.20 bussen typ. Ska bli grymt kul. Saknar henne och jag hoppas vi fixar det nu :) Ska även sova där och spana in hennes fixade rum Vilket var ett tag sen hon gjorde men jag har inte varit där på länge nu :( .. Synd det. men iaf . ska bli toppen :D .
Sen kan jag berätta att jag är bra trött på skolan med. suck på den . och Hejdå till klasskompisen Lisa . :) .

Sen har jag lite mer. någon som har förslag till alla hjärtans dag ? jag är inte så bra på den dagen.. : )Men kommer bli mys iaf .bara jag får vara med dig :)

Lång dag i skolan idag med. usch på den. och imorn om det blir kallar vilket jag inte tror, men då var det planerat att Madde och Jag skulle åka skridskor. Men vi får väl grilla iställe någon som är på ?: )

Saknar Britt och Lasse med. det var inte igår . Hoppas jag får svar på mitt brev snart och min CV som jag lämna idag? :) Hoppas hoppas nu då..! Behöver det just nu känner jag . litet glädjebrev . :)


Nej nu ska jag fixa till lite med håret och kanske byta och packa lite kläder till Emmiis. Hejdå..

Jag älskar dig Robin :) <3

Planering

Jag måste börja göra lite listor på vart mina pengar ta vägen och vad jag handlar . tänkte planera lite till nästa månad. :P

( ) One Tree Hill säsong 2
( ) Två hål i örat
( ) Lägg undan 500

1050+1000-400-120-500=2050-1020=1030

Ungefär vad jag borde ha kvar :P Bra att veta :)

Iaf just nu sitter jag i skolan på administration och jag fattar ingenting helt ärligt. måste plugga lite skriver när jag kommer hem :) Ska till Emma idag föresten :D . <3

Sov hos älskling inatt. :) Alltid lika trevligt . Hjärtat<3

Nu ska man skicka något nedrans mail till läraren hon är bra jobbig. orkar inte lyssna , men måste . men får fan göra hemma . hellre plugga hemma än här ! Suck på det.
Jag vill ha sommarlov nu iaf.



Älskar dig Hun <3

M i s s i n g

I miss it like it used to be.....


Seriöst nu, jag orkar inte mer. Korten på bordet såhär börjar vi.

Jag var allt med dig, jag var hel, jag var bra, Jag kände mig älskad och ursch vad allt var bra. Men sen . Vi gick varsin väg, Jag önskar det kunde fortsätta iaf . men det verkar inte gå. Jag skulle kunna göra allt på jorden för att få tillbaka vännskapen med dig, vi säger vi ska fixa det. Ingen tar tag i det. Det känns som vi skiter i varandra och försöker leva så bra vi kan . vi är lyckliga med våra nya vänner och dom är bäst och bla bla. men Seriöst . du är och har alltid varit min bästa vän sen första gången vi var . Det har varit svårt, men jag vill Jag vill över allt annat här i världen ha tillbaka dig. Skiter i skolan du är viktigare . jag vet det är svårt vi bor inte på samma ställe vi går i inte i samma skola, men jag gör vad allt som krävs för att det ska bli bra igen. du saknas och det kommer aldrig bli fullt i mitt hjärta förns du är på plats igen . Jag ville bara säga det. som om du vill. Är jag villig att ställa upp allt för dig! . Säg bara vad jag ska göra.

image18

G u l d L o c k

Det här skriver jag bara för Robin tycker om att läsa min blogg :) Jag har funderat på sommarjobb. antar att det blir ICA :P haha . men bättre än ingenting iaf, men en sak har jag inte funderat på och det är plugga! suck på det. men måste snart . :)
Sen vill jag ha massa nya kläder . bl.a dom här ^^
dom tre skulle ju inte sitta helt fel :)

Sen är jag fucking guldlock i håret. ser ut som en gammal tant, så skulle ju vilja önska mig ett par nya lockar, eller helt nytt hår kanske. Sen aldrig mer röra det.

Skoltrött med som satan .

Ätit Choklad och lite chips när jag kom hem från skolan med. :) Skönt att bara ligga i sängen och se helt död ut.
Ne nu ska jag gör lite nytta. blev inte så långt Robin. Hoppas du är nöjd iaf ? :)

Jag älskar dig. <3

Buss

Ja sitter man här igen då. Börjar egentligen nio idag . men eftersom busshelvete inte ville komma och var en kvart försenad och hade inte kommit till vendel än . så gick jag hem . för skulle jag ta tåget kvart över hade jag inte varit med på lektionen så länge, sen har jag hål till tolv så stanna hemma iställe . känner mig inte så frisk heller :(
Men iaf . Igår tog jag beslutet och gick ner till Ingela där jag klippte av hela håret typ :P men det är fresch nu :P haha bra det iaf :)  Sen ska jag färga det svart . eller mörkbrunt iaf . sen ska jag låta det vara :)
( ugly betty )

Sen vill jag ha sommar nu !
                                                                                     ( tidig sommar men iaf :) )

HEJDÅ.
Jag älskar dig Robin :) <3

Olivolja

Har lekt med Heidi och andra små knuttar i helgen .:) Har varit trevligt.image11( Heidi och Jag nu )

Sen har jag vaknat med hun idag :) Mojs. Jag har med klippt mig och tagit ett starkt beslut att sluta använda plattång för det sliter på mitt hår och hårfön , Det är som tuggumi . ^^
Jag sitter nu med olivolja i håret för det är bra . sen ska jag ha balsam i tio år ! :P hahha
Och igår kom knatteligan hem till Heidi och vi lekte lite . och sånt (:

image12( 3 månader i fredags (: )

Hun du är bäst . Tänk om jag alltid fick ligga med huvudet på din axel. :) Jag älskar dig <3

Leker med Heidi

Ja sitter här med mer blond färg i håret nu. Haha , kommer tappa allt hår snart det är så nedrans slitet, iaf. lördags mys med Heidi :) Gosigt det.. Saknat henne . image10
( nu är vi båda orange/blonda)

Jaa , vi har ätit lite och myst och färga håret :)

Igår var vi i Walace ., det var drag vill jag lova som vanligt :) Hade bra kul ovh fick träffa älskling med som var nykter, duktig han . för han körde alla idioter :P till och med mig :D .. haha aa.

Har inte mer att säga idag, får se vad jag och Heidi hittar på mer ikväll, någon som vill leka med oss ? :)

Jag älskar dig hun <3

Fredag

Nu är det såhär att jag färgat blont igen, nu är det riktigt slitet . nån som har ett förslag av att friska upp det igen fast jag vill ha kvar färgen. och inte klippa av allt.Men lite ska jag allt klippa :) När Ingela blir frisk(:

Iaf idag är det fredag slutar kvart i tolv eller några minuter tidigare. :)
Men jag ska sitta kvar i skolan och vänta till tjugo i två typ på Lisa :). Sen ska vi ta bussen med Heidi till stan :) Sen ikväll Ska Madde, Jag och Alexandra vara hemma hos mig innan vi tar bussen till walace :) Fett kul. Saknar det. Party humör på topp nu . så är bra taggad ^^image7



Saknar älsklingen med. Inte varit med han sen i Tisdags . :( Älskar dig hun <3



Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.