Mobil

Idag har jag varit i stan med min mamma slösa massa pengar på mat. och så har jag köpt en ny mobil (:
Den är massa fin. det är en grå Sony ericsson w830i (: tror jag att den heter :)
Sen har jag jobba tråkigt som vanligt sen kom älskling så har jag varit med han. titta på film och plocka smultron :D Gottis med mjölk och socker på :)

Jag älskar dig hun ! <3

Brors lägenhet.

Nu har jag i ungefär en veckas tid bott i min brors lägenhet. då han vara på peace and love. lite avundsjuk eller vad ! men iaf. Har fått umgås med Linda och Robin (: varit mkt trevligt. har fått min första lön med. :D hihi men den kommer ju försvinna på direkten..

Nu går det bra. Ska försöka men har inte så mkt tid över efter jag jobbat. blir mest hem och sova med älskling. men på torsdag ska jag äntligen få vara med LISA :D längtat efter henne eller vad ! :)

Sen har jag varit på bio med älskling med. The Incredible Hulk. den var faktis bra :) och det var ju meed robin så förvänta mig inget annat. så åt vi mat på santorino. gott :)
Köpte tre par skor med. robin valde. men ena paret måste jag klacka om innan jag använder...

Sen vill jag att skolan ska börja med ! haha lite sjukt faktis. :P väntar bara på att jag ska få papper på att jag kom in eller inte :D..

Sen måste jag kirra en ny mobil för dom jävlarna kunde inte laga min så dom skrota den och jag fick ingenting. helt sjukt. så är lite less.

Just nu sitter jag och är barnvakt åt sötungarna !
Sen imorn blir det bada, jobba sen robin.

GODNATT...

Jag älskar dig så enormt. ! du är bäst ! Sju månader!

Josefine

Jag mår bra!
Jaa allt är fint. nu går det bra. ska fixa allt nu. Nu är jag stark igen. lagt allt bakom mig. Nu är det bara mina vänner och robin som betyder. Jaa är svartsjuk,, men jag ska lära mig nu! .. Jaa ska släppa taget om han nu och låta han göra det han vill.Jag vill inte tappa det som betyder (:..

Just nu kör jag en rapport från bror min.. jag bor där i en vecka.. Lindii är här nu! hon gör så man orkar , Tack sweetie. <3


Seen . Jag älskar dig Robin jag kommer aldrig lämna dig. du är mitt allt. <33

Sommarlov,Bulgarien och jobba

Har inte skrivit på ett tag har haft ganska fullt upp, lekt mkt med Lisa och Stina och lite med Cecilia med. var på tiden (: Sen har älskling åkt till Bulgarien med förra onsdagen kommer hem imorn ska bli skönt :)
Sen har jag jobba som en tok med och fått schema över sommarn kan bara säga jobbajobbajobba! . Inte så kul. men iaf. pengar till november :D

Sen har det blivit sommarlov för dom flesta med :)

Jag har inte så mkt och skriva men ska bättra mig iaf.
Lisa och jag har lovat oss ett löfte med. Inge godis, snabbmat, bullar, kakor, läsk och chips och skit. väldigt duktigt sen träna träna träna :D

Blir vintern- 08 jag satsar på då! ^^

men men iaf . skriver mer imorn ska på skolavslutning imorn iaf. Sandra slutar nian (: <3


Men Godnatt nu ska Lisa och jag sova. sen får jag träffa älskling imorn ååh. längtat ! älskar dig så hårt ! <3Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.