Josefine

Jag läste en text på Kanitas bdb idag. och det stämde in så jävla bra . jag tror att det blir så när man är kär man vill hålla sig på båda sidorna men man tror att vännerna håller hårdare in en så man kan göra vad man vill men så är det inte. man måste lära sig ta hand om flera saker samtidigt, men det är fan inte så lätt! .

KANITAS TEXT

Vill inte vara den person som jag är idag
Gör alltid någon besviken,arg eller ledsen
Bryter ner så fort inget går som de ska eller när de inte stämmer och säkert fler saker
Som sedan går ut på andra...
Förlåt till er som har blivit utsatta för de
Vet längre inte var jag ska ta vägen
Har den helt underbara pojkvännen och de mest sötaste vännerna
Men ändå så lyckas jag ALLTID få de till dåliga stämmningar även fast de bara inte är mitt fel
Förlåt, men jag är den jag har blivit och kommer förmodligen fortsätta förändras till både något gott och ont...


Men iaf i övrigt har jag inte skrivit på länge har haft fullt upp varit med med lisa och stina på sistonde (: har varit mkt trevligt :) sen tror jag att jag har varit för mkt med älskling vi stör oss på varandra hela tiden :/ och blir lätt irriterade så vill jag inte ha det, får inte vara så ofta får vara så som vi var förr (: för nu blir det mest nätter med. och sånt vet ju dom flesta vad jag tycker om :( men iaf . Kommer bli bra, kommer aldrig sluta älska den människan.


I övrigt mår jag väl inte så jävla bra. Jag känner mig så tom, ensam, övergiven, äcklig och värdelös. Kunde inte sova inatt. grät bara och prata med Lisa <3
Jag tror att det mesta beror på min pappa. för att han aldrig visa sin kärlek. men hur många har inte varit med om det. men jag är stark och jag behöver inte han, eller dom som inte vill ha mig. varför gråta över nått som defenetivt inte gråter över mig. läste lite saker med som tog lite hårt men om de är så som det stod handlar om mig. så kan jag bara säga en sak, ensam starkast men jag ska vara positiv och inte gnälla bara blicka framåt och sätta mål och vara glad . så blir allt bra . Jag har ändå dom bästa kvar  !

Jag älskar dig Robin enormt !

Överför

Just nu sitter jag mest och väntar på Emma, jag har haft så enormt tråkigt idag. har inte vetat vad jag ska göra så bara legat på soffan. skittråkigt, kolla på barnprogram hela tiden sen jag kom hem (:
Sitter och för över musik till min dator med, så tyst när man sitter inne på rummet då mamma har snott min boxer ^^

Sen så vill jag faktis ha min första lön så jag kan lägga undan lite pengar och faktis känna att jag börjat spara till min utlandsresa (:
sen ska jag köpa lite assesoarer har kommit på att jag har bra dåligt med sånt.

Snart kommer Emma iaf :) <33

Glöm

Att man tror allt ska bli bra ? - Glöm, säger jag bara. ju mer man försöker ju mer stöter man sig ifrån allt. Jag saknar allt som var förr, men man kan aldrig få tillbaka nått man mist..
Jag ska sluta tänka så mkt och sakna så mkt. för det är inte värt. vad är värt att kämpa för nån som inte kämpar för en. så skiter i allt. och blickar framåt.. tar hand om dom jag har kvar nu (: dom mest värdefulla. dom som gillar en fast man ändras dom som alltid står vid ens sida.

Inatt sov jag hos älsklingen. men det var ingen bra natt. kunde inte sova. somna fort men sen vakna jag och fatta inte varför tv: n var av :/ sen kunde jag inte somna igen :( men men fick ju ligga där bredvid dig. det betyder oerhört.Att en människa kan vara så kär visste jag inte. har inte vart med om den här känslan förr.
Men vi hann inte med att göra så mkt . prata knappt. bara la oss och somna typ :P

Men nu kommer jag inte få träffa han förns på lördag typ :/ kommer sakna han:)

Iaf idag kommer Emma hit !.. underbart ! saknar den människan till 110% varje gång vi är från varandra även om det kanske inte märks, jag är en kass kompis men jag försöker !

Sen imorn ska jag på RIXFM med Lisa och Stina :) bara för att Lisa var snäll och låna ut lite pengar till mig (:

sen fredag är det Grisen och Tamakon dags ! :D <3

Jag har kommit på att jag vill utomlands nu!

Jag älskar dig RJ. <3

Inte mkt

Jag vet inte vad som händer. allt går så fort. finns inte mkt kvar nu. skulle kunna skriva alla namn men det är för många. Jag gör fel efter fel, men vet inte vad jag gör. Lisa finns där. men vad händer sen.
Vi tänkte vill dom inte ha oss. vill vi inte ha dom :/
Allt är kaos. och bror. du vet att jag kommer bli som dig. vi är så lika. och du betyder mest.
någon sa att jag var ledsen, klart som fan att jag är ledsen när min bror håller på med såna saker. men vissa förstår inte hur andra har det. jag har det inte svårt. jag har bara svårt att handskas med min situation. finns folk som har det värre och jag vet. jag försöker blunda och le hela tiden, men det funkar inte hela tiden. det gör så ont i mig när nära vänner och folk slutar umgås med en och slutar höra av sig. jag vet jag får också höra av mig ,. Men lisa tonight (: <3333

Tjejer

Tjejer. varför ska dom vara så svåra ?.. En kille blir sur på en annan kille går fram och slår ner han. En Tjej blir sur på en annan Tjej. skitsnack och småprat bakom ryggen och utfrysningar. Vad är det för tönterier.
Och att man inte kan få en chans och visa sina ändringar. utan att man ska vara perfekt från första början.
Asså seriöst orka tjejer ! Jag vill vara kille.
Men iaf så alla vet tjejer är dumma i huvudet.

Jag skulle bara vilja glömma allt och bli som förr men det är inte så enkelt. men vissa människor har fått mig på rätt spår andra har bara tryckt ner mig... men tack till dom som förstår.
Iaf jag orkar inte bry mig. ni får hata mig ni får tycka illa om mig. jag har inte gjort er nått så inte mitt fel. erat val..
Vill ni inte ha mig vill jag då heller inte ha er.


Lisa och jag mot världen vi har visat att det är bäst så. och att tjejer har en bra sida på ett sett iaf (:

Sen saknar jag Robin med (:<3

Fredag

Igår var jag till Tierp på marknad med Mamma, Ingela och Yannice, sen kom Roffe och Gerd. :) och alla Ingelas mostrar. (: dom är inte kloka säger jag bara ^^
Sen åkte vi hem jag gick till affären med Madeleine och köpte loka. (: sen skulle hon till stan med sin familj. så jag gick hem och så satt jag här ett tag och duschade. och åt mat, sen kom Robin:) så åkte jag hem till han vi lekte lite med Kameran så ska redigera lite bilder på andra datorn och skicka till min (:
sov med han alltid lika mysigt :) har sovit med han hela veckan (: förutom en dag. sen imorse skulle han till skolan inte lika kul men jag ska till stan med Lisa, Erica och Stina :D .. sen ska vi leka lite (:

Nu ska jag fixa lite sen ta 14.15 tåget till Stan(:
Lisa in my heart! <3

Hihi

Oj nu var vi där igen, Jag har inte skrivit på ett tag, men har en bra anledning. Datorn har varit i cp så har inte kunnat suttit vid den.... sen har jag jobbat som en kanack måndag,tisdag, och söndag var jag bakfull. sen har jag varit med Robin sen i söndags :D MYS! ..Vi har ätit, sovit, duschat, solat , sovit, titta på film. det är våra dagar. <3!
Sen har dom fått hem en söt vovve med. Bimbo! ^^ haha , jaa men vadå. hon är rolig iaf (: så har varit ute med henne lite, sen spela vi kubb en dag me, med alla kanack bönder. ! och Martin den jäveln kasta en kubb pinne på mig på benet så har fett blåmärke ! ^^ ska hämnas :P
Sen har min mobil gått sönder så måste köpa ny., :/
Sen var Robin och jag till stan idag. (: han köpte saker till crossen och jag skulla lämna in mobilen men det funka inte :/ så fick åka hem med skiten igen. och Robin fick inte sin lilla grej som var viktigast en lite skruv,. men den skulle komma på posten imorn :) så han blev glad igen. och jag har lite ekonomiska problem denna månad :/
Skolan har betalat ut för mkt av mitt studiebidrag,  en gång för mkt. så måste betala in 1050 till dom, sen mobilränkningen på 836 och sen måste jag ha en ny mobil, sen fick jag reda på att mamma och Ingela har beställt 24 timmars dennna månad!  Och jag får inte min första lön förns nästa månad! jävla skit . :/ Så vet inte riktigt vad jag ska göra denna dumma månad ^^ typ låtasas dö ett tag :P

Men bara för att jag har fått dator på rummet nu med ska jag inte sitta hela natten ^^ GODNATT...

Jag älskar min Robin obeskrivligt mycket!<3

Lördag

Oj har inte skrivit på ett tag, har haft fullt upp..
Jobbat och slitit, sen parta och det har ju varit sista med. orkar inte skriva om allt, men den var bra till en början som vanligt. jag måste verkligen bättra mig :P hahah .. men iaf.
sen har datorn inte varit i form heller. men nuj verkar den funka lite iaf :) bra det...

Idag är det lördag och jag har jobbat, och snatr kommer lisa ska möta henne vid tåget sen kommer sandra :) och vi vill festa ! nån som vet nått ? : )
Iaf.

Puss på älskling ! <3Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.