Alltid lika roligt.

Alltid lika roligt att höra allt skitsnack från helgen! . tur att man börja jobba denna helg! ska bli skönt att tjäna ihop lite pengar och slippa skitsnack ett tag. just nu saknar jag alexandra, så om du läser det här så vill jag leka med dig ! . Nu ska jag kila till skolan och vara heldag i köket och jag som inte får ha skor plast ;)


CIAO

29/8

Nu är det gjort! tatuerad och klar! nu vet jag redan tre till! haha . lisa och jag har en på G iaf ;)
tog två timmar och jag var hård och började inte gråta! men det gjorde jävligt ont på slutet det började bra och gick neråt. gjorde inte ont i början!. men det var det värt,

Igår drog vi en förfest hos bror tim och sedan tog vi oss till tobo på en liten fest det var helt okej och skön kväll! mkt Schallat och schparrisar. men men ;)

Idag har jag bara varit med mamma till österby och tankat och sedan handla sedan har jag umgått med lisa och degat i soffan och inte rört oss. nu ska vi gå till tim och chilla ;)




CIAO

BEAT IT

Killar är svin, Tjejer dumma i huvudet! usch vad ska man vara för nått i världen egentligen ? katter?, nej dom är äckliga!
Jaja, beat it !

Nu har jag långt svart hår! och idag är det fredag! så vad händer? :) jag vill göra nått kul! :)
Ska iaf umgås med några bra tjejer idag :)

Nu ska jag snart åka till skolan och ha matlagningsteknik och sånt hela dagen! great . :P blä dagen går så segt.

CIAO

Fancy

Jessica Simpsson - Fancy ! det är en riktig höjdare. jag blev nöjd med den iaf. min nya parfym! :)

Godmorgon! sitter här och har ungefär tjugo min över tills jag ska gå till tåget, så kan inte göra så mkt annat än att skriva blogg inlägg, jag har ju redan kollat det andra.

Hur lägger man in filmer i bloggen förutom att ta länken från youtube? hjälp mig! :)


Så länge får ni en random bild på mitt nya hår. man kanske inte ser så mkt men iaf. ( cam & en lite uppsättning så ser man inte mkt. )



CIAO

Barnvakt

Tjenixen!
skolan idag  (: skippade svenskan, dåligt gjort andra veckan, men vi kollar på troja och jag vet hur den slutar iaf. men men åkte med alexandra till stan, vi åt på max, köpte parfym, skor och lite annat (: sedan åkte jag hem duschade och gick över till sebban och matilda, barnvakt! :) sover kvar här,nu har jag skapat en blogg till matilda med. så se hur det går för henne, läs http://lillaadidas.blogg.se

Justja glömde berätta en sak :P jag färgade håret svart igår! fan va skönt, men ovant att se mig själv. var ju så länge sen nu, löshår på söndag kanske ^^ vet inte om jag vågar åka till sthlm kommer jag väl hem pank ^^ inte bra det.

Ihelgen blir det iaf kräftskiva och lite annat på lördagen! nervös som satan !

CIAO

den 25:de

Sitter i skolan har haft håltimme sen 11.35 typ :) haha tråkigt, väntar på att resten av klassen ska få sluta! sen blir det typ engelska och svenska, troja på svenskan! Blir stan efter skolan med lisa, ska handla lite smink åt mamma och mig sen blir det nog skor,parfym eller nått liknande. men vad jag vet har inte min lön kommit in än? :/ tråkgit. hoppas den kommer iaf. men sen blir det hem bara och chilla typ :) skönt det. kanske popcorn och någon film! :) sen Karolina om du läser det här tänker jag joina dig på fredag för det lät inte dåligt mysigt och skönt! :D

Nej nu kanske man ska till skåpet och hämta lite grejer :) ringa mamma först och kolla läget ^^

It´s time to move on! but just that you know i will allways love you!

CIAO

Varmkök

Idag vakna man sju och tåget går kvart över, men jag hann, cykla som en liten jude hann till och med borsta tänderna ^^ hahah , skolan där man lagade mat och städa iordning dagen gick fort och det var kul! (: sedan tog jag bussen ut till Yttrö och lämna min tidrapport på jobbet och tio min senare bussen tillbaka och hann med tåget också precis, Sandra och Jag gick hem till mig åt lite risotto det var mums och nu ligger hon och snarkar i min säng (a) lite trött efter maten tror jag.
I will do anything for you.


CIAO

Söndag

Igår vart det party i elinge men var inte sånt drag så åkte med stina,hennes friend och evve vidare till karlholm, men jag och evve ville inte och fick inte heller för den delen in så vi åkte vidare ut till hollnäs där det var lite läskigt haha men roligt sen åkte jag till skärplinge och blev hämtad av Filip . snäll han. och sen vidare hem . Idag kommer lisa och lindii hit  och lisa sover kvar ! :) nice det. och jag borde pallra mig till jobbet och lämna min tidrapport så jag får någon lön, men jag kommer inte långt. ska flirta lite med mamma, men finns säkert ingen soppa i bilen! good damit.

du vet att jag saknar och älskar dig, kommer aldrig bli som förr men jag släpper inte dig, förrän du säger till mig. <3



CIAO

Tierps badet

Idag var jag i skolan i varmkök 8-14, jag var glad och pigg och allt gick jätte bra och anders berömde oss för vi var så taggade ! det är kul ! sedan tog jag bussen hem och trodde jag skulle missa datakunskapen men så hade vi ingen tur för mig ! tog badkläder gick med ingela till tåget och tog bussen tillbaka till juttan, sen åkte vi och bada i bergstecktet typ och det var kul! och jag hoppade där längst uppifrån och det var typ skit högt, över 15 meter tror jag det var, bara för att få två galna finnar att hoppa, och det gjorde dom med !

If i girl jump, we must jump !
bambina just ahahaha and then jump,.
plask ena finnen hoppa.
åhhh ! my balls :P haha

jag höll på att dö, :P

nu ska jag snart ner till tåget och möta min mamma sedan ska jag lägga mig i sängen och titta på tv bara .

CIAO Godnatt. <3

Säger ingenting så har ja ingenting sagt.

Legat ute nu på morgonen en stund och solat mig, tror inte jag hann få någon färg, men det var skönt men lite sol (: självklart kommer solen nu när jag jobbar dom här två dagarna jag har varit ledig nej då är det ingen sol ^^
Iaf duschade igår och skulle lägga mig och fick sällskap! (: mysigt var det, kollade på gran torino , den var bra, :P 
Nu blir det fixa mig sedan åka och jobba , någon som vill färga mitt hår idag? :D

CIAO

Mörkhårig igen ?

Jag fattar inte att jag fortfarande kan tycka om dig, fast du gjort nått så äckligt. men men, inte ditt fel. ( inte du som är den äcklige iaf, )

Lisa och jag har varit ute och plocka blåbär och kantareller idag, fick dock inte så mkt svamp, men 2 och en halv liter blåbär iaf ! värsta stället, finns blåbär överallt. så tar det slut smyger jag ut igen ^^
Nu ska jag ta mig en dusch och göra mig lite fräsch men jag ser verkligen förjävlig ut i håret nu :/ usch, men hoppas det blir mörkt till helgen iaf ! ska nog färga det, måste det ! sen krypa ner i storsängen själv och titta på grand torino (:


I will do anything for you.


CIAO

Saftkokarn

Nu håller jag på att koka saft inte så svårt ^^ haha waern kommer över och hjälper mig sen (A) haha . sen vet jag inte vad jag ska hitta på, ikväll kommer typ lisa (: nice det. ledig idag och imorn, vad händer ?.

GeoDaSilva - I'll Do You Like A Truck

så nice låt ;) haha

CIAO

Haha !

Förstår att du skäms och ångrar dig, men du är minst lika äcklig som du sa att hon var, haha usch, det finns idioter till allt. vaken 48 timmar, festa, bada bubbelpool, snacka engelska, spräcktbyxorna i en spring tävling, jobba och mkt mer. haha

Waern jag tror min trötthet börjar försvinna igen ! ;)

Kantarell macka efter jobbet inte helt fel, nu funderar jag på att hoppa i poolen genom fönstret någon som är på? :D


CIAO

Fredag - begravning

Idag är det begravningen. Simon jag fattar inte att du är borta :( hur ska man kunna förstå det. Hejdå vännen jag kommer och hälsar på dig sen det vet du (: bara ta upp mig när du behöver mig.

åker elva tåget in till stan med heidi köper lite blommor och letar oss vidare ut till salabackeskyrka. men tror 100 % att jag hittar.

betala räkningar alltid lika tråkigt. men lika kul varje gång att hitta pengar på kortet. :P snart börjar skolan och sen den 29: de ! :D Simon hoppas du är med mig då. aotsch. 

CIAO

dagens outfit. Grattis Kim !

Jobba jobba jobba på denna fina dag

Ja som ni kanske  förstår så blir det jobb idag 10-19 kul. leka med mig sen? visste väl det. :D
Ja nu sitter jag bara och väntar på att få äta frukost så ska nog väcka lisa nu. hon blir alltid lika glad när man hoppar i sängen . :D
Men men finns på telen.

Imorn är det begravning :/ <3

CIAO

Sims 3

Vaknar man tidigt och går upp, kan man inte gå och lägga sig igen, ta vara av dagarna det är snart slut på sommarlovet, så jag gick hem till bror som jobbar och ska spela sims 3 :D Matilda säger att hon inte förstår sig på mig (a) men vet att hon vet att jag är knäpp och sånt här är bara jag, sen kommer lisa idag så blir det öregrund ^^ hahaha. nice det.

CIAO

Robin Jansson

Det är dig jag vill ha ! Finns ingen som förstår! Nej jag är inte världens bästa människa men du får mig att känna mig som en bättre person.

Tom

ja, * välkommen till röstbrevlådan* blev det, och jag jobbar med Emma och Sarah så det är helt okej iaf.

lördag

Jag har egentligen inte så mkt att säga, jag önskar jag kunde få prata med dig men först så vågar jag inte och sen går det inte för det är ingen som svarar. :/ Jag vet inte vad jag ska göra . känner mig bara tom, jag vet varken ut eller in just nu. jag vill bara ha en ja eller nej ! sen punkt på det hela. Allt känns bara jobbigt just nu och jag känner inte för att jobba . men men efter det kanske det är bättre. borde kolla vilka som jobbar. kanske blir ännu värre!

Maria har ju iaf gått på semester den jäveln. :(

men men . hoppas det händer nått roligt efter dagen iaf. ska göra mig ett försök att ringa dig. och se vad som händer *välkommen till röstbrevlådan * kan jag gissa. kan ju berätta det senare.


CIAO



Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.