Freeeedag !

Idag är det fredag med ! sov med söt inatt !. Sen hem tidigt och åt lite frukost och prata med mamma som hade blivit väckt kl 6 av katterna :P haha stackarn. jaja snart blir vi av med dom iaf. Men dom är lite söta . (: kolla våra goda mackor vi gjorde igår med. Sen åt jag popcorn och kollade tv med söt (:

Men men fredag som sagt . händer idag då ? (:

CIAO

Smart bror man har !

Nu är det så att jag inte har tid, lust eller ork att skriva blogg längre, men jag ska försöka mig på det när jag inte jobbar ! som idag tex. Min bror har gått och haft ont i benet över en vecka, och dansa loss i öregrund hela natten i lördags och idag var han till sjukhuset, och gissa vad ? hans ben var brutet, asså jag dör. :P smart kille!

Sen har jag bara varit hemma och haft skit tråkigt och gjort varma mackor till han och mig. gott gott, men starkt, sen ska jag väl fortsätta göra ingenting och ha skit tråkigt.! där varsegod, nu har jag skrivit blogg. förövrigt händer inget roligt i mitt liv !

CIAO

R.I.P

Det är fan sjukt ! :/ så ung 17 år, det är så jävla orättvist. Jag kände inte dig så bra, men jag träffade på dig ibland och vi prata ibland. och sist vi prata sa du : gumman jag finns om du behöver prata. nudå ? Träffade dig på badet för typ två veckor sen och då satt du och prata om nästa sommar. så hemsk att du aldrig kommer uppleva den. men dina drömmar fortsätter där uppe! du ska veta att många tänker på dig. och dina närmaste var där idag du såg dom säkert (':

Världen är bra jävla fucked up ibland.



Simon Suarez
14/5-92 - 13/7-09

trettondeisjunde

Igår var det min mammas födelsedag och hon fick en bit struts socker kaka av mig. eftersom jag inte är så rik ! :( :P men hon blev glad iaf. tanken som räknas men sen ska hon ju faktis få tatuering av oss tre när hon hittat en tatuera som passar och bra tatueringar. Självklart jobbade jag till sju igår med!

CIAO

förstaisjunde

ja vad ska man säga. Jag kanske har tur i spel nu då iaf ! något positivt med det hela, men man kan inte deppa ihop, jag är sjutton år, visst det är det bästa som hänt mig, men jag kan inte göra så mkt mer än att vänta på bättre tider, kommer iaf sakna dig och du kommer alltid vara min bästa vän! det vet du.  <3

Var en stund på badet idag, sen gick jag hem och lindi kom över, sen åkte jag till alexandra och vi har jobba på höskullen och gjort kullerbyttor och lekt lite, behövde det. nu sitter mina ögon snart under hakan, lite trött dom bara hänger, imorn blir det dopp i alexandras mormor och morfars pool. sen sola lite och stan, sen kommer lisa till mig då ska vi chilla och mysa i min pool. (:

CIAO




Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.