Bilder

Här kommer lite bilder som jag skulle lägga upp för länge sen men jag sitter typ aldrig vid datorn längre ^^ hihi . bra av mig iaf .

Lovisas present från mig och Robin :)

trettioförstaitredje

Skolan idag försov mig som jag redan berättade kom dit hade engelska, svenska och matte, gjorde typ ingenting. nu har jag iaf prata med Lars och jag ska göra prov i matten efter lovet. sen ska jag få göra nationella i maj sen kanske jag slipper den där nedrans matten som jag sitter och jobbar i fast jag gjort den redan. inte bara ett år försent :P Bättre sent än aldrig. ska man bara se till att klara provet med! ..

Bea klara körkortet med idag ! så grattis på henne . (:
( bara jag kvar nu då. kommer aldrig bli. :( )

Jaja lekte med Josefine efter skolan, vi gick och fika lite på café corner och sen gick vi in på hemköp, apoteket, droppen och Melins . (:

Köpte en liten present till robin med bara för att jag och Josefine tyckte den var fin . jag gillar att köpa saker till andra för hittar aldrig nått fint till mig själv.
Sen åkte jag med 17.55 bussen så handlade jag lite och så gick jag hem och laga mat, blev  : Rotfruktsgratäng med fläskfilé, coleslaw och pepparrotsdressing ! mums! (:

trettioförstaitredje

Haha jag fattar inte hur folk orkar lägga ner tid på att förstöra och tönta sig mot andra. spelar ingen roll vad du gör, för jag bryr mig inte ! . du är bara pinsam skaffa dig ett eget liv! . Och när du säger kompisar. du kan knappast vara en kompis. Svin.

Jaja . idag somna jag om . Förlåt Josefine som jag hade lovat att vara med på idrotten :( Men det är underbart väder och jag ska leka med Josefine idag :D Kan det blir bättre. imorn fyller Lisa 18 år!

Jag älskar minfavorit! gånger miljoner ! tack för att du alltid finns <3

Tjugosjundeitredje

Hinner inte med allt som ska göras på dom här timmarna som är kvar på dygnet jag är sämst på att planera! förlåt om folk får stå ut med mig men jag försöker. :P

17.45   19.42    20.50 mkt mkt.

Tjugosjätteitredje

Sitter hemma hos Robin har blivit dålig på att skriva kanske inte orkar eller så kanske det är för att robin sitter hela tiden bredvid eller vid datorn, tycker inte om att skriva blogg när andra tittar:P eller så har jag haft bättre saker för mig, är fortfarande sjuk iaf. rätt tråkigt saknar tjejerna i skolan (: Men imorn ska jag dit iaf ! 

Sen fredag kanske det blir tjejkväll hos Malou (:
sen lördag blir det bio mys med Lindii (: hoppas det är fint väder för stan med :)

Men iaf. igår var vi ute på en lång och mysig promenad( bilder kommer sen ) Sen var vi ner till affären, möbelaffären och köpte liten present till Lovisa som fyllde femton sen hem till grodan och fira henne och åt mumsig kina mat och tårta och grejer . hon fick iaf tre söta ljuslyktor av mig och robin, ( bilder kommer sen där med )

Nu har jag nyss varit ute med robin han fixa liten fågelbo snäll han sen skulle han hjälpa till och stapla plankor typ eller nått :P och Maria fixa stängslet till småhästarna så dom kan klättra lite på backen ;) haha , och jag frös så mkt om fötterna och det fast det är varmt ute så gick in :P

Nu ska jag spela lite CS :P haha jag har lärt mig lite och tycker det är lite kul ^^ tönt som jag är, men dom tycker jag är dålig och blir väldigt arga när jag dödar dom :P bara för att jag kan ha tur ibland . 

CIAO 

Tjugotredjeitredje

Nu har jag städa klart, jag har plocka upp alla kläder och skit från golvet, rensa och fixa skrivbordet, städa garderoben och bädda rent och dammsugit. känner mig väldigt duktig! nu har jag kolla på lite kläder och hitta faktis en klänning och en kjol på stylebystars som Ellinor hade på sin blogg. väldigt kär blev jag (:

Nu ska jag ner och kolla vad maria gör kanske kan hjälpa till lite annars tänker jag snoosa. blir träning med Madde imorn så kanske inte blir leka med lisa men hon har inte svara än så. :P haha

CIAO

Tjugotredjeitredje

Sitter hemma hos älskling ont i halsen och magen, kan knappt prata . :/ Har varit nere och prata lite med Maria (: sen gick dom ut och skulle fixa lite i stallet, jag har städa robins rum lite, ska fortsätta nu typ (: Sen lägger jag mig och kollar på en film och snoosar, sen kanske det blir plugga! (: 
Göra lite mys till robin kommer hem kanske :)

Lisa leka imorn? :)

I love you.


CIAO

HJÄLP

Jag behöver verkligen hjälp, mitt rop på hjälp, vet inte vad jag ska göra längre? varför håller jag på. Livet ska vara kul jag är bara ung varför spendera det på tårar när det erbjuder så mkt. varför kan jag inte bara ha kul och göra saker hela tiden, nej jag är kontrollerad av nå skit, Sitter här bara väntar väntar, varför ? jag vet ju att det är samma varje gång, varför kan inte jag slappna av och umgås med mina vänner. suck. Jag hatar mig själv ibland. just nu är jag sur, trött, och ledsen, vill bara krama någon eller prata med någon och göra nått kul . Inte sitta i min säng själv.

robin jansson <3
lisa sjögren<3
alexandra lager<3

Idag har ni varit ett stöd, tack.

Skjut mig i pannan .

tjugoandraitredje

Vad är felet på mig ? jag är besatt. Hatar att vänta.
Känns som man inte duger, men nu ska jag inte vara sån jag har varit glad och positiv så länge nu så nu får det inte spricka, inte nu inte än. Hur vet man vad som egentligen händer? man vet aldrig vad som har hänt.


Igår kom Lisa och Alexandra vi kom inte iväg föräns kvart i elva, då kom drickan och skjutsen så åkte vi till Dannemora, förlåt elin för att det inte blev Tierp. Känner mig dålig och elak, men det gick inte.

Sen kom vi hem och sov hos mig inatt.
 
Idag ska jag göra ? - hmm vet inte . någon ? vänta kanske. USCH.

HAHA

Justja mamma och jag skulle ut och övningsköra igår men det gick inte så bra vi kom inte så långt förän jag körde ner i diket :P haha och vi fick stå där i typ en halvtimme och vänta sen kom robin och vi kämpa med att komma ut . tillslut blev han tokig och fick upp bilen :D .. hahaha ^^

Jag är grym på att köra bil! not . :P

tjugoförstaitredje

Sitter här mår lite sådär.  hade lite mys hemma hos mig med några trevliga brudar och drack lite och spelade spel :) mysigt sen sov tre kvar ! (: måste göras om. så om någon fick lite skumma sms eller samtal i torsdags var det vi :P haha

Sen igår, hade Markus artonårsfest det var hel fräsigt lite mkt för mig och min man så blev lite känsligt och bråkigt men det gör ingenting, det stärker .

Sen idag vakna jag hemma hos robin, sen kom några skummisar och hämta oss och dom handlade lite på ica åkte hem till ulven och dom grisa , sen åkte vi runt lite. dom åt på gullans. sen över till vibo en sväng sen till Tierp på skumma affärer sen hem till ulven igen han , Robin och Jag (: sen hade jag och robin lite trevligt en stund ;) sen kolla vi mest på tv sen skjutsa dom hem mig och nyss åt jag lite kebabrulle haha . :P så kommer det bli troligen lite supa ikväll med. vart är festen ? blir en hård helg det här. får ta det lugnt nästa iställe (:

Senare kommer lisa och alexandra.

CIAO

Artondeitredje

Sitter hemma vid datorn var inte på bilden idag, känns så onödigt men ska dit nästa gång! :P haha sen halv ett gick Josefine och jag hem till henne och lekte lite vi bestämde vad man fick äta och allt det där till våran vecka ;) vi ska göra ett litet expriment. blev inge att gå till svealandskött heller ska dit imorn, måste det, men jag vill nästan köpa nått med men får se. hihi sen kanske det blir tjejmys . :P haha .
Mitt batteri till min telefon kom idag (: hihi nu är det bara lagningen kvar :D . jippi. hoppas dom kan laga den :D .
Nu ska jag ringa älskling han bad mig imorse att ringa vid fyra när han väntar den stackarn så han slipper vara själv :P

CIAO

artondeitredje

Snart ska jag cykla till bussen det är fint väder ute så blir att ha på sig skinnjacka har precis druckit lite smoothie, och sen blir det lektion med kerstin sen bild, sen ner på svealands och prata lite om sommarjobb :D

VÅRKÄNSLOR

CIAO

Sjuttondeitredje

Mål till sommaren!
¤
Gå ner minst 5 kilo
¤ Kunna gå ner i spagat helt
¤ komma i min nya bikini
¤ Bli nyttigare och gladare
¤ Spara pengar
¤ Skaffa mig ett säkert sommarjobb
¤ Köpa Peace and love biljetten.
¤ Fixa VG eller högre i två ämnen iaf.

Oj, oj jag har lite att göra nu. men det är kul med mål det är då man fixar det man vill, när man väl sätter upp det.

Har just suttit och gjort mitt svenska arbete till tisdagen bra att ha det gjort för vet att jag inte kommer göra det annars, nu ska jag bädda rent min säng och städa upp lite för det ser föjävligt ut, sen kom Lisa och jag på en brilljant idé, Torsdag tjejer filmmys, med vin, godis, chips och dipper och grönsaker och popcorn och lite frukt, snacka lite skit, spela och ha allmänt roligt i myskläder! vilka är på? Skriv en komentar då ;)

CIAO

Sjuttondeitredje

Tänkte bara att ni kanske gillar att läsa böcker, så beställ denna! finns på www.blackisland.se
 
City Boy Blues
författare: Jimmy backman.
Skriven av min bästa kompis Cecilia Holms storesysters man! (: Själv ska jag beställa den med mamma idag (:

CIAO

sjuttondeitredje

Nej jag orkar inte jobba! åker hem efter denna lektionen ! och så gör jag musikarbete hemma, och jobbar matte. jag ska upp och kanske hämta planeringen om jag vet vart jag kan hitta han, sen har jag ont i huvudet och nacken med och det är bara en plus sak på allt...

CIAO

sjuttondeitredje

Sitter i skolan nu, Vara bara Sandra H, Sandra N och ja av alla tjejer som var med på idrotten idag, plus så kom inte Elin eller Josefine till skolan idag :/ kul.  Så jag är typ själv, eller asså alla andra tjejer är ju i skolan, men ja. Jag är inte med dom så ofta, men men nog om det.

Jag cyklade till bussen idag (: det var skönt (: sen när jag kommer hem ska jag hoppa av vid ICA och inte hemma och cykla hem sen ska jag ner till affären och handla lite och sen färga håret på mamma, min stackars mamma har nå fel med armarna så hon kan inte jobba idag eller bära så jag får handla. så kanske blir sjukhuset för hennes del . stackarn.

Nu sitter jag på svenskan och ska göra ett musik arbete men vet inte om jag orkar men finns inte så mkt annat att göra så bara göra det. men vet inte vad jag ska ha för låt ? :( snälla snälla, kanske. eller crack a bottle.

CIAO

sextondeitredje

Oj har inte skrivit på hela helgen. :P

FREDAGEN: var fredagen den 13:de och den började med att jag missa tåget, men det gjorde ingenting sen blev den bättre, hade praktik och så följde jag med dom till möbeln där vi ordnade till komun festen som skulle vara på kvällen såg skit roligt ut, så jag ville jobba där, men arton års gräns men annars så. :P
Sen slutade jag där, tråkigt :( men fick en korg med godis och kanske sommarjobb det verkar så , så får se ska in i veckan :D .. Sen när jag kom hem låg Linda i soffan och vänta på mig. (: vi sega lite sen gjorde vi oss iordning och gick till bror Tim och förfesta och senare vidare till Lintan, det var skoj (: lite för mkt för mig senare, men Linda och Robin tog hand om mig och jag hade kul (: hihi . tack till er! <3

LÖRDAGEN: vaknade med älskling och Linda som sov på soffan den tokan, sen åkte robin och jag färgade lindas hår och sen gick vill till bror igen och umgicks lite med dom sen åkte Linda och jag var kvar och kolla på film med dom, sen kom alexandra och vi gjorde oss iordning sen gick vi till Ulven på vägen hitta jag min sko från gårdagen :D haha
Vi kollade på melodifestivalen och det var en helt kass låt som vann, Jag och Robin heja på snälla snälla, men vi vart glada för att hon kom tvåa iaf :D hahah .Sen åkte vi på maskerad i Husby, vi var utklädda till åttiotalare jag och alexandra, :P. finns inga bilder dock men det gör ingenting, inte så vackra iaf. Eller inte jag iaf men alexandra var :)Sen åkte vi hem vid ett typ.

SÖNDAG: Vaknade med alexandra och Robin (: haha han åkte och vi gjorde inte så mkt sen åkte alexandra hem jag gick med henne till tåget, sen kom Robin tillbaka och vi åkte till bror och bytte bil och tog golfen som lät förjävligt hem till älskling, fixade den sen åkte vi tillbaka med den, sen mös vi och lagade mat och kollade på tv och spelade CS :D haha jag dödade iaf typ 3 st :D hahahhaa

MÅNDAG: Varit i skolan idag efter massa veckor (: det var lite kul. hade matte gjorde typ ingenting sen engelska, lunch och sedan läsa lite bok på svenskan och sedan hotellkunskap, var den lugnt och skön dag.Roligt att träffa brudarna igen :) ! saknat dom. Har lite ont i magen och huvudet och sånt, ska hem till älskling och ta det lite lugnt. skulle träna med M . men blir nog en annan dag om det går bra :) , så nu ska jag ta mig i akt och traska till bussen,

CIAO

tolfteitredje

Sitter här snart dags att kila om någon minut, jag är alltid ute i sista minuten, idag har jag bara mascara och rouge, hemskt med smink när man står vid stekbordet ^^ hahah
Sen har jag ett litet hippie band :P
sov med älskling inatt det har blivit mkt tillsammans på sistonde men det är mysigt (: älskar han massor, jag drömde en hemsk dröm inatt, jag skriver om den när jag kommer hem för har inte tid nu :P



CIAO

elfteitredje

Ja helt seg och slut idag, har stått vid spisen och stekbordet nästan hela dagen, stekte ungefär 90 kg köttfärs till fredagen, sen lika mkt kyckling typ och så glöm inte att jag skar kycklingen i småbitar först . :P haha suck. men det var kul iaf, det var bara Tony och jag i köket idag, men det gick bra iaf. och slutade en halvtimme tidigare tillochmed. :) Sen har jag bara ätit och lega i sängen och titta tv och halv sovit emellanåt. ingen vattengympa känns som jag inte går på den, men min kropp orkar inte . :( tråkigt. men men, ska äta några plättar sen kommer älskling (: då ska jag pussa på han :D

CIAO <3

elfteitredje

Kastar i mig en skål crunch och sedan springer till tåget ! högt tempo hela dagen. slutar fyra, sen vattengympan sju . (:
messa eller ring ! (:


CIAO

Tiondeitredje

Nu sitter man här, lite trött och svettig. men det är skönt. Har kört ett yoga pass och träningspass (:
älskling blev med klar nyss så nu blir det duschen. Dagen i övrigt har gått väldigt bra på praktiken! allt är bra med mig i helhet och jag är lycklig och inte bara med det. pricket över i:et LISA KOMMER HEM IMORN ! :D yes yes yes .

Jag har gjort Lasagne,Janssons frestelse,Kålpudding, Pannakotta, och massa andra små saker.

nu blir det duschen ! .

Puss CIAO

tiondeitredje

Besöket hemma hos malou igår var trevligt (: kom dit runt halv sex åt god mat, pratade sen sjöng vi singstar (: senare åkte jag hem med 21.19 tåget så köpte jag lite godis men det får man, blir cykla idag ! :D  sen träffa jag på erik på stationen så slapp sitta helt själv iaf. sen kom jag hem så kom en underbar älskling ! (: mys!

Idag blir det praktik snart ! senare blir det cykling eller annan träning.

1 år 4 månader! :) <3

niondeitredje

Hej tänkte bara säga Svealands kött ! (: jippi det var bra . Och att fem min gjorde mig lycklig! nu drar jag till malou och sjunger singstar och äter god mat ! :) CIAO

Sjundeitredje

Jag blev utmanad av Karolina, så här går det till:

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!


Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!


1. Vad heter du?: Josefine
2. Ett ord på fyra bokstäver: Japp
3. Flicknamn: Johanna
4. Pojknamn: Josef
5. Yrke : Jultomte
6. Färg: Jätte rosa
7. Klädesplagg: Jeans
8. Mat: Järpar
9. Sak i badrummet: Jasmine tvål
10. Plats/stad: Jakobsberg
11. En orsak att vara sen: Jag missa tåget.
12. Något man skriker: Jävla skit 
13. Film: Jalla jalla
14. Något man dricker: Juice
15. Band: J Giels band
16. Djur: Järv
17. Gatunamn: Jigevägen
18. Bil: Jaguar
19. Sång: Just a lil bit
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Jaga


Jag utmanar: den som har tråkigt!

Sjätteitredje

Men det är väl så jävla typiskt min tur ! :P
När jag vill supa och är taggad då är det aldrig nått som händer sen när man inte är så sugen eller nått . så är det jämt fest.
Jag vill bo i ett litet torp ute i skogen . :P hahaha

Suck på det här. kom igen nu !

sjätteitredje

Nu har jag och alexandra hunnit varit till stan en sväng, gjort tonfisk röror och ätit mackor med det på. sen har jag rensa och plocka upp lite på rummet . nu sitter vi här och väntar på kvällen. blir nog att färga alexandras hår senare så vi fördröjer tiden lite (a) sen kommer leverans ^^ haha

Lyssna tagg musik och bli glada! :D

CIAO

Sjätteitredje

Nu ska jag gå till tåget och åka till Uppsala med Alexandra enbart för att hämta mina kock kläder och sen har jag fått en ny praktik på nån catering i Tierp. kommer inte ihåg vad det heter det kommer jag med på måndag (:

Freeeedah! 

CIAO

femteitredje

 när älskling låg och snoosa igår (:
 Bimbo på våran promenad idag :)
 Skogen, sen hade jag en fin film med men jag vet inte hur man lägger ut filmer man filmat själv? :P

femteitredje

  skulle lära mig lite hur man gjorde och se om det funka . den här låten är lite härlig med ! :)

femteitredje

Jag kom på att jag vill ha en ljusare blogg, man orkar inte läsa när det är så  mörkt :P haha men jag är ju som jag är. jag kan inte göra om den heller och har ingen fantasi så vet inte hur jag vill ha den heller, alla andra har så fina, spelar inte så stor roll på min för det är ändå ingen som läser den ^^

Nej jag och älskling var nyss ut med bimbo i skogen och traska nu ligger hon här i soffan bredvid mig och snoosar och robin är ute och fixar i stallet med lamporna den lilla el killen ;) min händiga lilla man . kanske ska gifta mig med han !
Jag ska iaf städa hans rum nu, som jag lovat så blir han massa glad, sen ska jag byta strumpor med. jag är massa blöt! :P

fjärdeitredje

Sitter här hemma hos älskling nu ska jag bo här tills på fredag då ska jag festa loss med brudarna och det går för sig ! (: så det får gärna komma en fest nu så vi blir ännu mera taggade :D
haha

älskling ligger och snoosar han är så söt (: knäppte lite kort på han men det orkar jag inte lägga ut nu, gör det imorn typ (: då har jag lova att städa hans rum men det är bara för att det är faktis bara jag som stökat ner mina kläder överallt ^^
förlåt.
nej men nu ska jag väcka han, jag vill ha varm oboy och macka! (:

CIAO

fjärdeitredje

Värsta dagen på det här året iaf ! Suuuug jag är så less.
Nu vill jag bara hem och dö i robins famn , men får vänta tills efter vattengympan som jag verkligen inte har någon lust att gå på ! nu ska jag ta en falukorv macka för mamma verkar inte ha planera någon mat iaf !

CIAO

fjärdeitredje

Sitter här, arg, ledsen, upprörd allt med deppsidan och göra, Tur att man har bra kompisar och världens bästa pojkvän! vad skulle man annars göra liksom?  tack !  ni betyder <3

Tänkte bara säga lite som att jag kanske flyttar in till robin en vecka eller så, ska höra med han. Sen så har vi faktis massa pengar i sparburken vi är så duktiga (:


675,50:-

fjärdeitredje

Fan va jag hatar praktiken ! :/ Nu tänker jag verkligen inte gå dit :( Suck ! Ska skriva till kerstin idag :P
Jag är en tönt jag vet ! men hellre det än att jag inte trivs ! ..

Nej nu ska jag skriva mig en mejl sen lägga mig i sängen igen .

CIAO

tredjeitredje

Landade hemma hos älskling efter en lång dag på stan kom hem på tre par bikini trosor och en väska rikare, sen pröva jag världens skönaste byxor jag vet inte om jag ska köpa dom ? Robin tycker det iaf ! :P hahah
Jag tog mig lunch med Malou det var inte igår (: sen så skulle hon iväg och träna duktig som hon är, så jag fortsatte på stan men hitta ingenting bara byxorna men dom köpte jag ju aldrig :( Sen träffa jag på Lindii (: vi gick runt och leta väskor tillslut hitta hon en , och jag köpte en blå först från vero moda men sen ångra jag mig så jag gick tillbaka så köpte jag en svart på bianco (: mkt nöjd, nu behöver jag en ny jacka bara ! :P

Nu sitter jag med ont i magen och äter apelsin medans älskling är duktig och tränar (: <3
Jag saknar lisa och väntar på att kunna visa henne bergodal banan dom byggt på gröna lund som vi lätt ska åka i sommar ! :D

 cupido sallad :D
nu ska jag duscha med svettgrisen snart. ^^

CIAO

tredjeiandra

Blir ingen praktik idag Sandra var sjuk och aldrig att jag åker till det där stället själv. töntig jag vet men det är liksom tur att vi är två där annars hade man aldrig orkat. och nu så, nej! men kanske blir stan iaf om någon vill ? :D Jag vill köpa min mössa :D

Nej sitter och lyssnar på en bra låt som jag hitta på Sofias blogg . :)

tredjeiandra

Idag får man väl passa på att gratta Rickard som det var hundra år sen man träffa :( och så Joakim  x 2
grattis på dom!

Sen så sitter jag här. snart en till dag på praktiken :/ usch !

men men bara stå ut . inte långt kvar när jag kommer hem får jag träffa älskling :)
Nu ska jag ta på mig lite andra kläder kolla vad det är för väder och hur kallt det är. så man klär på sig ordentligt :P

CIAO

andraitredje

Idag har varit en bra dag faktis (:
Jag gjorde kanelbullar hela dagen sen fick vi sluta typ (: nej en feta ost dressing med ! gott . sen var det god mat med.
knäppte lite bilder idag tar dom från vänster till höger uppefrån :P
först mina trogna bullar innan pensling och sockring och ugnen . fina :D Sen mina bullar klara! Stora och fina . goda med var dom! fråga Matte. sen så blev ju självklart Sandra och jag smutsiga fick iaf ha våra förkläden rena i några timmar. sen är det jag i kockkläderna så ser vi ut om dagarna. sen den långa roliga trappan ner och upp ur omklädningsrummet. sen sandra och jag i hissen, skönt att man inte själv på detta ställe asså. :P
sen maten vi fick idag. ser inge vidare ut men var mums mums ! sen har vi våran granne il gusto! (elin) sen så skulle Sandra röka så fick sitta ute med henne och vi var väldigt snygga !  slutade typ halv fyra idag (: skönt.



Jag funderar på att gå ner och cykla men vet inte om jag orkar det. men ska kolla lite på tv och dricka lite vatten (:

CIAO

förstaitredje

Idag gick jag upp med robin tidigt tidigt typ 6 :P sen åkte vi vidare mot månkarbo och slog ihop våra hjärnor med kusin niklas i hans lilla toyota buss, sen bar vi oss iväg till botkyrka där det var tävling. lagtävling, dom kom tre varv tsm sen hade någon vurpa och vridit benet 180 grader och ambulansen och skit skulle ta sig upp där i skogen så dom fick bryta och så såg dom att niklas hade kört av svingen så då skulle dom båda köra på robins (: men då så skulle det typ ta 1 och halv timme innan dom fick starta om så då åkte vi. och då kom ambulans helikoptern så det hade nog tagit ett tag, åt lite på max och sen bara hem till robin och mös! Sen har vi ätit lite tacos och bara suttit här och rita och lekt. nu ska vi kolla på The day the earth stood still och äta äckliga cheese ballz :D haha . nu hatar robin mig !

PUSSHEJ




Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.