God morgon!

Godmorgon! nu sitter jag här, ska plugga till skolan och göra provet sen åka igen ! vitaminer till mig idag med. äntligen har jag en liten sladd till min kamera så kan föra över bilder igen ! så nu är jag back on track i måndags när vi var i stan köpte jag ett par klackskor som jag redan har ett par av, men ville ha två. så köpte ett par bruna!



Man ser ju vilka som är nyast iaf :P hahaha
Nej nu ska ja äta frukost och plugga!

CIAO

Vitaminer

Nu har jag köpt mig vitaminer och ätit mig lite mat, så ska ta mig ett glas med vitaminer och sedan kolla på Idol och plugga engelska prov! (: nice det. sen blir det sängen, Jag vill ha numret så jag kan boka lokalen så är jag redo! (: men nu ska jag ta mig an böckerna och tv:n .
Godnatt!

CIAO

The baseballs

Nå typ slags dansband fast faktis väldigt bra grabbar! (: Nu har jag varit i skolan och övningskört. gick riktigt bra faktis. nu ska jag kanske ta mig an disken som kryllar i köket! usch, jävla lisa att lämna massor! ;) haha .
sen blir det plugga till engelska provet imorn ! kanon kul. vilken dag jag har framför mig.

CIAO

sjuk igen

Alltså jag blir tokig, måste äta massa vitaminer tror jag, jag är sjuk hela tiden, ena dagen är det bra andra dålig. det går verkligen i vågor, tur att lisa messade mig så jag vaknade för stannade hemma från skolan idag, men jag ska köra idag så ska åka till skolan nu iaf och köra sen hem igen och ner till affären och köpa vitaminer, igår köpte jag lite till daniel men måste hitta nått han får på dagen och så till Emma såklart. ojoj mkt presenter iaf !
Nu ska jag över till mamma jag glömde jackan ! självklart. igår köpte vi bil :D metallic blå polo 2010 :D skoja inte ;) kommer om tre veckor, ;) det är nice det . då kan man äntligen börja övningsköra på riktigt !

CIAO

måndagmorgon!

God morgon, lisa och jag somna inte förän runt tre inatt :P jobbiga människor, så upp kl sex och tog sig en dusch, medans grisen får sova lite längre. ska iaf gå till tåget och pallra mig till skolan nu, Kallkök 8-14 sedan stan med bror och mamma och kolla bil och presenter och smått och gott!

CIAO

Lördag

Blev Sthlm igår, blev några bilder rikare och pengar fattigare :P men men kul var det. får testa sälja dom på blocket eller nått ? :P festade lite sen, men blev väldigt lugnt för min del men lite för mkt för andra :P Hmf alexandra ^^ hahah
Men iaf , idag blev det inge jobb, nej jag är inte bakfull, jag känner mig hängig och snorig och allmänt sjuk :/ jaja men får se vad som blir av ikväll nu ska jag iaf joina alexandra i soffan med chips och dipp ;)

CIAO

Sthlm

Nu har statistiken sjunkit igen inte undra på eftersom jag aldrig skriver längre jag har inte riktigt tid :P

Men nu ska jag försöka uppdatera mig lite :D
Idag blir det att sitta här och göra ? tills Alexandra kommer hit, då blir det tagg prat och massa skoj. sen imorn bär det av till sthlm med mamma och lisa att gå lite på stan och slösa pengar som man inte får göra och sedan äta någon god mat och sen knäppa lite kort (: vad ska man ta med för kläder då? :O uscha. lite pirrigt men kul! nu ska jag nog försöka fixa mitt hår ser lite ut som ett helvete ^^

hata reklamen på spotify :P nu tänker jag försöka tabort den , innan håret.

CIAO

i do it like a truck

lekt med lisa idag, linda kom senare. vi var och simma sen när vi kom hem hade lisa diskat! duktig hon (: så hon fick smaka mitt godis jag köpt så kikade vi på idol, nu får jag massage och vi gör inget vettigt väntar på tvätten typ och sen sova som små grisar, kommer vara dötrötta imorn ! :P men sen är det lång helg!

Min bästa kompis är en hora med rik pappa!


CIAO

tandläkaren

Hemma idag, helt slut pallade ingenting imorse, jag fattar inte vad det är för fel på mig, helt slut hela tiden, min förkylning måste bort, jaja, missade min tandläkar tid idag med. glömde bort den, illa! Nu tvättar jag och väntar på lisa.

Igår var jag i skolan till två, sista gången i varmkök, åkte till mamma med Lindii och färgade mammas hår, åt lite, sen hem till mig vi ollade tv, laga mat och sega oss, sen åkte hon hem, och jag mös framför tv, sen somna jag gott.

CIAO

Helgen

Oj jag vet! men vem orkar när man har haft kul!
Fredags ja bra kväll (: Alexandra och jag kom hem och lagade köttbullar och makaroner kl 4 på natten! 4/5 toasters !
Lördagen, Spela lite spel med bror och dom sedan hem duschade och fixade så kom alexandra vi åkte till Österby och träffade söttjejerna sedan var vi där ett tag och sen kom micke och körde oss då bestämde vi oss för Tegelsmora! haha så blev där! men jag som alexandra hade riktigt kul! för det blir inte roligare än vad man gör sig, deckade på soffan på efterfesten hos lintan, experten här !
Söndagen, erbjöd stan, bio och mat med mamma, det vart jätte bra! bion var jätte bra Flickan som lekte med elden, jag tyckte dock den var bättre än ettan tilloch med . men men fick mig en rosa mössa och ansiktsmask :) skönt såhär på vintern, hitta en goströja och mjukisbyxor som jag förmodligen kommer köpa på fredag :D

Nu sitter jag hos mamma och såg att klockan är mkt. ska kila till tåget, blir skolan , sen hem till mamma färga hennes hår sedan leka med Linda! :) <3

CIAO

Tänker på dig Tin

Jag blir så ledsen när jag läser allas bloggar, världen är fan inte rättvis, alltid försvinner någon, alltid fel person, ni som skulle leva i flera hundra år. Stackars M ringde och prata lite. Finns om du behöver prata, vet hur det känns när någon försvinner. och just nu i allt det här kom jag och tänka på Tin också. älskade Tin :') blir så glad när jag tänker på dig att du är där uppe och tar hand om alla underbara tonåringar som inte förtjänar att vara där. förstår varför dom kallade dig Tin.

Ann-christine Gustavsson
Tin - ungdomlig.

Det var framtiden i dina ord. allt har alltid en mening!

Y

vad säger man

Känner inte dig alls, eller någonting,visste vem du var å var kompis med några av mina kompisar. men det är tråkigt allt som händer. :/Kände bara för att skänka en tanke. RIP N.

[X] Tvätten
[X] Diska
[X] Bädda
[  ] Plugga lite körkort
[  ] Räkna ut min tidrapport
[  ] Personalmöte/ missa idol :(

Nu har jag gjort lite nytta nu ska jag över till min kära mamma som med är sjuk! .

CIAO

rap das armas

Nu har jag äntligen hämta upp tvätten, nu är det klart, bara bädda om och diska kvar!

[X] Tvätten
[  ] Diska
[  ] Bädda
[  ] Plugga lite körkort

Nu har jag fixat spotify med ! så nu har jag mer låtar. vad glad jag blev :) ska jag försöka komma på vad det var för låtar jag ville ha. söka runt lite :)

CIAO

sick

Vaknade av klockan gick upp åt frukost, hackar tänder än, fast sitter med strumpor,linne,leggins,tröja och feta morgonrocken, och har ont i öron och hals! blir man aldrig frisk från det här viruset ? börjar kännas som förra året, när man var sjuk flera månader. men men, blir stanna hemma idag, försöka gå ner i tvättstugan innan 11 med, om man orkar, nu blir det bara sängen igen! och en alvedon.

CIAO

köraköraköra

Skolan idag till ett, sen orkade jag inte mer. något fel på mig, jag pallar inte skolan och lackar ur helt, men idag kanske det var för att jag körde med sten på min lunch och sedan hade samhäll och bråka om att man kommer sent och skit, så hann inte äta någon lunch så åkte hem tidigare. alla borde veta vid det här laget hur jag blir när jag inte får äta när jag behöver, tokig :P min hjärna ballar ur direkt. helt skumt..som en liten unge. iaf hem med mamma och daniel som förövrigt stannade här ett tag, höll på att balla ur, ska det vara så svårt!
hör du inte själv hur du låter. men ja ja, följde med till österby handlade lite mat, sedan körde jag, och det gick inte alls lika bra som i skolan, jag klarar inte min familj eller bilen ^^

sen hem och nu har jag slängt in en tvätt och börja laga mat, har gjort lingon sylt idag med. så blir potatis,köttbullar, lingonsylt och brunsås ! :) mums.

Sen idol ikväll (:

CIAO

godmorgon

Godmorgon, nu är man uppe i tid och ska snart gå till tåget och åka till skolan kvart över elva ska man köra med ! hihi hoppas det går bra ! (:

Lisa och jag somna som små grisar inatt iaf . skönt var det. men lika jobbigt att gå upp varje morgon ! nu måste jag njuta av kanske mina sista dagar här! :P haha .

CIAO

Hands up

Någon som sett nya reklamen för spotify med hästen ? :P haha jag tycker iaf att den var väldigt ruuulig :P haha men men jag har ju kass humor med.
Kollat på idol hemma hos mamma och fick den bittra sanningen att jag kanske bara får stanna här en vecka till så får se om det blir partaja loss med natta när vi har ledighet iaf ! Ska iaf försöka köpa till mig den eller iaf behålla den ett tag till! :D plz plz storebror, jag trivs så underbart bra här! Eller så kan ju någon ge en lägenhet till mig(a) palla stå i kö det är ju fett långt! . Örbyhus är ju allt säkert fullt med. men vem fan vill bo här? :P

Nej nu ska jag sällskapa lisa i soffan och kolla lite tv sedan krascha i sängen!

CIAO

dubbelhaka AB

Som sagt ja, det blev inte bara en dubbelhaka, ska de jämt vara så jävla nödvändigt att behöva sitta med hakan nedåt och näsan ditåt och bena dit , jävla skit fotografering :P blir inga småkort för min del iaf ! och för den delen råka jag riva sönder min lapp för det blev så illa. första gången det verkligen blir så illa, man bli aldrig bra på kort, men det där var fan gränsen :P

Lisa och jag har feta i oss en pizza o kebab tallrik :P gott men mättande nu gör vi ingenting fixar på min farmville bara, sedan blir det idol ^^

CIAO

You let me fall

Bra att tagga till med spotify på morgonen! men lite besviken att det inte finns all musik som man vill ha tex. volbeat - still counting och typ massa annat :P
Men nu är jag såmkt som klar för det där jävla skolfotot idag, kommer säkert ha dubbelhaka för att jag har så ont i halsen, svullen och dum. men åker till skolan vid ett iaf sen är jag kvar till halv fyra!
Nu ska jag väl mest sitta här och titta och se om jag kan hitta något roligt. jag borde göra lite trafik och räkna ut min tidrapport :P

nananana we all going to get in to a fight !

CIAO

besviken

Besviken jag blev då! trodde det var idol idag så jag ba nu måste jag ta mig en snabb dusch så jag hinner se allt :P men nej då är det inte idol idag :P jävla gris :P
Ska iaf kolla på något bra på tv, kanske finns någon film, äta morötter och tacodipp som mamma gjorde till mig (a) borde gå över och hämta ett par leggins som jag kommer vilja ha imorn och ta med lisas på samma gång ^^

natti natti sen! CIAO

borta

Nu har jag varit hemma hos mamma slängt in en maskin med tvätt, sedan handla lite, och sedan hem igen diskat, och städa lite, nyss kom dom och hämta alla saker här, gamla sängen och soffan och det, skönt! nu är allt borta!
Nu kan man ligga i sovrummet och titta på tv och inte behöva känna sig helt instängd med massa saker ^^
Nu ska jag försöka mig på att laga lite mat (: blir ungskorv med tomater,mozarella och senap :P låter inte nice men det är nog nice!


CIAO

måndag+segast ever!

Ja då var det måndag och jag är hemma, jag kunde inte röra mig imorse så slut var jag oh halsen vill inte vara med, iaf lördags var det helt okej jag var nykter och det var väldigt skönt (: Lisa och idioterna låste in sig, shottade, kunde inte släcka lamporna och lisa avnekade en av daniels kompis i telefon - nej det bor ingen danne här! hejdå! :P hahahah

hon är för härlig den bruden! :)

Igår jobbade jag 13-20, sen kom mamma och hämtade mig men vi stannade och fika lite sen skjutsade hon hem mig och jag hade söndagsmys! (:

Idag ska jag över till mamma och tvätta lite och sedan kanske diska här, och skriva klart min tidrapport och sedan plugga trafik, elin påminde mig om att det var skolfoto imorn med! skoj! :P not, men men .

Y

CIAO

fredag,lördag+jobba

Oj skrev inget igår :P jag som trodde jag kommit igång med det här! men man har inte alltid tid, skolan först till 14.00 det gick fint! alla var så glada och hade över energi! sedan hem till mamma och hälsade på henne sedan duscha och fixade sig och fixade lite grejer, affären sedan till Österby och lekte och fixade mig med gabi! sedan gick vi till johanna där var med alexandra, men stackaren var ju sjuk så hon åkte hem rätt tidigt. men idag blir det nya tag för henne! Jag fick skjuts men någon hade tagit mina skor?! :S det konstiga var att alla tjejer var kvar förutom alexandra och hon kan inte ha mina skor så tror inte hon skulle ta dom heller för den delen :P

Idag blir det åka och jobba 10-19 sedan be mamma hämta mig! köpa hårfärg och sedan kanske dax för party, alldeles för mkt party nu för tiden för min del, nästa helg ska jag på bio med min mamma iaf ! Flickan som lekte med elden, så det kan bli kul! :)

Nu nu ska jag göra någon nytta och fräscha till mig och kolla vidare, men skriver nog mer ;)

CIAO

myspys

Nu blir det tända ljus, plugga och titta på idol, sedan Godnatt!

CIAO

eget hushåll

Har varit hemma hos mamma fixat akvariumet sedan var jag en hjälpande hand för ingela som var barnvakt till en Saga och Wanja , så jag hjälpte henne och gick till affären med henne och körde saga och sedan bärde wanja (: sen har jag kommit hem till mitt eget hushåll och faktis diskat! nu håller jag på med maten så jag får lite mat, sen när den är klar blir det läsa lite teori till imorn skulle läsa ett kapitel i "du och jag i trafiken" . sedan blir det mys framför tv:n med idol! :)

CIAO

Idol

Nu har lisa och karolina varit här, sedan fick jag en snabbis besök av sandra och linda med. ;) massa tjejer. men nu är det bara lisa och vi har massa godis och nu ska popcorn göras! Idag gjorde jag det ;) starkt jobbat josefine och ja det känns redan bättre. får se hur det blir imorn! hoppas på bra !. nu ska jag hjälpa lisa med popcornen antar att plattan inte står på rätt.
Jag är glad. och allt går bra nu!

CIAO

Godmorgon

Godmorgon! och det är en god morgon med ! ;) fint väder och allt.
Idag ska man pallra sig till högbergs. jag ska köra med. kanske åker hem efter det, beror på hur jag mår! visar sig helt enkelt. idag kommer grisen och leker :D

Idag är inget nedåt. jag orkar inte bry mig, allt är bara bra ! (: palla höstdeppen. nejnej inte här tack! :D

CIAO

fint väder

Tog mig nyss en cykeltur till affären, för att prata med mamma, det var iaf fint väder! (: skönt det. snart drar vi till stan, jag ska väl köpa lite hit med. kanske falukorv, potatis och sånt skit ;) haha . Nu ska jag snabbt skriva mig en liten shopping lista och ringa lisa tills Bea kommer och hämtar mig (A)

CIAO (mp)

don´t lie to me

Ibland undrar jag vad folk tjänar på att ljuga? det kommer endå alltid fram och det är jämt bäst att tala sanningen, jag har så svårt för sånt!
Ändå kan jag inte fråga när jag vet sanningen och den andra ljuger, jag vet att den ljuger men kan ändå inte säga någonting, jag har så svårt att prata, jag behöver öppna mig lite, jag är sämst på att prata om sånt som verkligen behövs och sånt som stärker, varför är jag så rädd? jag har ingenting att förlora jag har redan förlorat det mesta! men men inge mer depp fasoner här! nu ska jag fixa till mig och sedan åka med Waern och Bea till stan och hämta upp tim så ska vi handla lite sen hem igen. laga lite mat och så! sjuk som en svin men man måste göra saker inte bara sitta still, men min hjärna funkar inte. jaja, idag ska jag försöka mig på ett nytt försök, Jag måste!

CIAO

Sjuklingen

Är hemma idag och är kanon sjuk! kul, not! jaja, mamma kommer över med alvedon och vetekudde iaf, då blir det äta te och macka och ligga och glo på tv hela dagen, kanske Lisa eller Sandra kommer över iaf.
Nu vet jag på ett ungefär hur det känns att bo själv, det är dag 3 här! och det känns skönt :)
Har spelat lite fish world och farmville så här på morgonen ^^ haha nörd. nu ska jag kolla lite på bdb sedan lägga mig i soffan ! mobilen finns om någon vill vara snäll och höra av sig (: alltid kul med någon att prata med.

CIAO

korvstroganoff

Hemma hos mamma och plockar ihop lite saker nu! har ätit korvstroganoff med henne och kört till affären och hem, gick inte så bra, men men ! På onsdag kör jag i skolan :p
Nu ska jag snart sno med mig dammsugaren hem och städa :P det behövs !

CIAO

Skolan

Hejdå nu åker jag till skolan, fast jag är sjuk. ska se hur det slutar då!. Två alvedon till frukost! stod i mitt horoskop var rädd om din hälsa :P haha verkar gå bra !

första natten nyktert boende i nya ! gick fin fint!

CIAO

Sjuuuk

Längesen, helgen har varit sjuk! då menar jag att jag har varit sjuk! inte jobbat, men var med till Sthlm med bror,waern och bea, gick på grönan och så sedan bowla vi och jag kom två :D hade vunnit om det var tre sek till! trodde jag skulle dö igår! mådde så jävla dåligt! Tim trodde med att jag skulle dö. usch. decka hemma i josefs lilla lya där man sov till idag när dom gick upp åtta-nio sedan ut på sthlm och så lite sedan uppsala, kan säga det är inte kul när man är sjuk! jag mår sjukt dåligt. skönt att bara vara hemma nu .

I min egna lilla boning ingen annan. tagit över daniels han bor i mitt rum och jag i hans lägenhet. bra fint! se hur länge jag klarar det då. behöver min lön nu så jag kan köpa mig lite mat :D

men nu ska jag kika lite tv och sedan sova. så man orkar upp imorn om det blir skolan.
Godnatt.

CIAO

Stan

Tänkte bara säga lite snabbt att jag är i stan med lisa och heidi nu och ska snart hoppa av bussen, ikväll flyttar jag in i min brors lägenhet ett tag, så blir inflyttningsfest! hahah

berättar mer sen, ! CIAO

Godmorgon!

Usch, det här är alldeles för tidigt för mig, jag gick upp halv sex idag! sitter här i morgonrocken och äter en banan, somnade lite sent igår! men det var skönt att få prata av sig lite, Lisa du är ljuset i mitt liv just nu! <3
Sen råkade jag somna till, men det var skönt att vakna upp och stänga av tv:n sen somna om igen, Idag blir det trafik, sedan prov, som jag inte kommer kunna, jag som ville visa framfötterna. måste kila och fixa mig snabbt så jag kan plugga!

Ska äta mig min banan nu, efter skolan drar vi till stan!

 

CIAO

Kööööör

Nu är jag hemkommen från alexandra, helt levade jag körde hela vägen hem! det var kanoners 4/5 toasters, tur att man sätter igång på allvar nu . behöööövs kan jag lova, men iaf det gick skit bra!

Alexandra och jag har iaf ätit mat: pommes med korv, mums. sen gjorde vi oss till rätta och gick ut och skulle fota lite men blev inte så mkt! men jag fick en läcker bild på en kossa och mig (A) som jag vet att alla vill ha. så delar med mig av den på facebook och kanske här när jag lyckas få den av AL, men nu tycker jag iaf att folk ska skicka lite låt namn, så jag kan fixa iordning min spotify! :D


CIAO

Hår!

Jag har kommit på att jag har fått långt hår nu! dom som inte tycker det kan ju bara vara tysta!

jag förra sommaren ! kolla håret Jag idag.

Nu är jag nöjd och glad över mitt hår! bra dag! nu åker jag till alexandra.

& en hälsning till EPA ;) för att jag är så snäll. :D

CIAO

saft

Nu har jag varit på en härlig promenad med madde, det gick bra, vi har prata om mat,saft,sprit, och andra bekymmer :P haha men det var nice, nu tror jag att ja lyckats luska ut en bra present, tack madde för tipsen ^^ haha
Nu sitter jag och dricker saft, och borde egentligen plugga och ska ta mig och ringa till alexandra, borde ju åka dit, saknar den grisen ! :) har inte sett na på en vecka eller mer!

Men men ni vet vart jag finns !

 CIAO

Ny!

Nu ser man! Elin har fixa med min blogg! ingen bild på mig i mörkt hår som jag har nu men det gör ingenting, haha . Blev ju helt okej! vet inte riktigt om grön är min färg, men det går ju att fixa ^^ Bara säga till elin, sen så ser jag att länken i ett tidigare inlägg fortfarande inte syns, undra om hon kan trixa fram det! :)

Nyss när mamma såg reklamen på apan så fråga hon är det grendon, då kom jag på, vi har ju faktis en liten apa som vi adopterat, som man skickar pengar till som ser lite snarliknande ut som homer simpsson, Grendon! :) hade nästan glömt bort den plutten.

Idag är jag hemma, för foten och sliten i kroppen, svininfluensan smyger sig på. Så ska plugga, kolla lite film och sedan försöka ta mig till alexandra om jag orkar!

CIAO


Grendon

Huvudvärk

Ja igår sov lisa hos mig (: det var trevligt vi åt kräftor och hade det allmänt bra ! glad att jag har dig vännen, citat av lisa "du är den ända jag inte behöver känna mig tjock med"
haha vilket jag tog som att " jag kommer ändå aldrig bli lika tjock som dig." du är bra sjuk ! :) men jag gillar dig iaf. sedan tog vi oss en promenad på kvällen och satte oss på en höbal! :) haha

Idag har jag varit i skolan sen tio, och har längtat hem hela tiden! bra slut. usch nu har jag fruktansvärd huvudvärk med! så funderar på att skippa städningen om det inte blir bättre, nick skicka att det åska med, så antar att det är därför man har ont i huvudet !

men men, jag vill bara ligga och titta på film och dricka te med någon ? :)

CIAO

Lisa and me

Jag och lisa var ute och åkte lite idag ;) http://www.youtube.com/watch?v=KPqE5eoQuvA

idag har vi ätit kräftor och sedan bara suttit här, snart ska vi ut och gå! :)

CIAO

foten

Igår var foten stor som en fotboll efter jag varit i köket men skor på! så det var inte bra, fick hoppa på kryckor ett tag och knarka ipren! men idag ser det bra ut ! :D

Kom hem satt vid datorn, spela yatzy och kalaha med mamma hela dagen, sen runt åtta körde jag till puppen och hälsade på (: kollade på the boat that rock !helt värdelös film faktist!, hyr den inte !
Hmm Idag kan jag iaf inte vara med på idrotten känner inte för att vara barfota och kanske slå i eller något. så fick skippa det, och då skulle jag haft trafik sen hål från 10.15 - 13.10 eller något, så skippade trafiken med, fick iaf inte några böcker. och det han snackar om fattar man ändå från början, tex man ska inte spraya håret medans man kör bil ^^ hahaha
nej då. men snart åker jag till skolan iaf. ska gå och fixa till mig lite om det går! , hitta på idag då ? plugga lite kanske.

men nu ska jag försöka göra något åt mitt hår !

Huvudsaken man är glad!

CIAO




Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.