Gott nytt år

Jag tänkte bara säga att jag tror det här kommer bli awsome, Nyss handlat mat, nu dammsuger karolina och Heidi och jag ska sätta igång och fixa oss och sedan blir det att laga mat. Kanoners.

It will allways be you in my head.

071110

Det är över nu men jag kommer ihåg alla dagar med dig. Dom är över nu.


Det är över nu

Nu ger jag det inte nån mer chans.

Imorn är det nyår och nytt år och nya möjligheter, det ska jag fira med mina goa tjejer och bara ha det allmänt bra och inget ska få förstöra det.

Nervös tjej

Igår vart det lite öldrickande hemma hos oss efter träningen, så jag bjöd hit Karolina, det varade inte så länge, var helt slut. Somna bums. Idag har jag varit i Gävle med Karolina och hennes päron. Mys, nu är jag lite slut, men ska försöka tagga lite för snart är det match mot Alunda i Österby, undra hur det kommer gå. Jag är nervös. Hahaha

 

 

 

Jeans vafan?

Okej nu har jag spenderat en hel dag i stan med Karolina och prövat en bra jäkla massa jeans, och jag tror fan inte jeans är till för människor så jag skippar den fronten. förlåt mig för jag har rumpa, höfter och större ben men det får man tydligen inte ha längre.
Skitsamma, nu sitter jag med pappers tussar i näsan och blöder näsblod och ska nu ner till hallen och träna lite efterlängtad innebandy igen! Skönt. imorn blir det borta träningsmatch i alunda med. undra om man får vara med. Nej dags att möta upp mimmi.

 

ang bilen på garage uppfarten

Nu har man varit i stan en heldag, jag säger bara mellandags rean, är rena hysterin. Och nu var jag bara på gränby, tur att det finns internet säger jag. klarar inte av massa folk som trängs och slåss om saker för att det är lite billigare, det är ändå dom fula plaggen oftast som det är rea på. Så ja. men iaf, nu sitter grabbarna och spelar tv spel och jag får inte vara med.. taskigt.

Ibland undrar man vad man får för mail, men jag tänker inte öppna såna där skumma saker

Jag visste inte att jag skaffat bil? hihi

Möbeln

Gårdagen blev det middag hemma hos R´s mormor, sedan kom Jonsson och skjutsade oss, då säger jonsson: Josefine nu kommer du bli glad. Jag: Aha vadåra? Jonsson: jag har fixat en biljett till dig till möbeln.
Så då blev jag glad, åkte hem till Lina i Tierp där alla nötter var, drack alldeles för fort för vi skulle typ åka dit direkt när jag kom. så blev lite lekar innan. Sen till möbeln. och det var faktist ganska roligt fast det var i lilla tierp. Men jag säger bara en sak .

Hanna din jävel, du känner ju alla.. hahhaha

sprit dödar bakterier

Det är fan sant att sprit dödar bakterier, jag ska börja ta en shot varje kväll innan jag går och lägger mig så vet jag att jag är frisk dan efter, Nu mår jag mkt bättre, men Sandra skulle jobba istället för mig så jag följer med mamma till stan och kollar runt lite bland mellandagsrean. kommer ju inte vara mkt hysteri där!

Vad jag fick

Jag fick pengar, lotter (vann på 7 av 8), värmetofflor,doftljus,riskettan,sminkväska med massa nytt smink, body lotion, scrub, handduk, örngott, martiniglas och strumpor.
Väldigt bra saker. Sen hade jag nått kvar hemma hos min mamma. hiihi.

 



Det var vad julen hade att erbjuda

Ja så var julen över, och man är sjuk, så blev inge jobb idag eller imorn verkar det som. Inte bra, pengarna försvinner.
Fick mångra bra julklappar och massa god mat, eftersom det var jag som gjort all mat och sedan hem till R´s familj och öppna lite till och spelade julklapps spelet väldigt roligt, vann en handduk och ett örngott. hihi.
Tände en Kom Loy också! fint var det.

 

Merry fucking christmas

Nej nu sitter man hemma hos mamma, väntar på kalle anka, väntar på maten för att sedan få öppna paket, det är de ända roliga på julen. Och det får man vänta på. usch, jag tycker inte om att vänta.

 

Thomson hörisar

Oj vilken hektisk dag, började med att jag åkte in till stan och träffade upp bröderna, vi kollade massa affärer och handla klart alla julklappar, sedan fortsatte det med julmaten, så imorn är det jag som står framför spisen hela förmiddagen medans mamma jobbar stackarn. Sedan blir det julklapps öppning. Jag älskar julafton, för jag känner mig som liten igen. Alla säger att dom hatar julafton, men inte jag. varför vara som alla andra.
Sen blev det iaf hem, städa, diska, fixa och sedan ta en öl och god mat med frugan, sen kom det folk och vi spelade bingolotto och drack öl jag vann ingenting. Nu sitter dom gamla klasskompisarna runt bordet och pratar som tokar, inte tyst en sekund. dom är så söta så. Jag öppnade en julklapp lite i förväg med, från Nova. Hahha eftersom hon hade tuggat sönder mina hörlurar fick jag ett par nya " rosa "
Tack Nova!.. Nej nu ska jag snart ta och hoppa i säng för att gå upp imorn och kila med tre påsar julklappar till mamma.

 

Inhandlat massa julklappar.

Tänkte bara slänga in att jag är en väldigt snäll människa och har köpt massor med julklappar och nu sitter jag med bra människor och spelar bingolotto och dricker öl, väldigt trevlig dan före doppare dan. Nu ska jag fortsätta. God Jul på er.

 

Julkänsla

Oh, idag är det bara en dag sen är det julafton, det har känts helt fel i år. Men vad gör det. Kommer bli en bra jul iaf. Idag är det mkt som ska göras. Nu snart ska jag åka till stan, hitta nått till min bror, sen ska jag åka med han och min andra bror och handla julmaten, sedan blir det hem till mamma och tvätta och göra julskinkan, sedan ska vi ha uppesittarkväll hemma hos oss, med öl, bingolotto, gott och trevligt sällskap hoppas jag.

 

dan före doppare dan

Ja förlåt jag vet, men jag har faktist inte tid, nu ska jag hoppa i sängen för att sedan ta mig till stan imorn och köpa dom sista julklapparna och sedan handla mat med mina bröder, och jag kan säga att jag hoppas jag får pengar i julklapp för jag har inga kvar efter alla räkningar och julklappar. Tur att julen bara är en gång om året.


 

snabb som satan

Ja jag är dålig på att skriva, men jag har inte riktigt tid, och sen har ju inte datorn funkat och nu när den funkar så är den kanske fullbokad före mig. Haha men iaf nu ska jag åka till gymmet, så jag kommer inte skriva så mkt. Men lovar att uppdatera er när jag kommer hem med lite bilder och så.

Ombytta roller

Sitter hemma hos mamma just nu, håller på att fixa bullar till Innebandyn kväll vi ska ju som sagt fika och ha det mysigt. hehe
Saknar att spela, men det kommer det med, nästa vecka.
Nova drygar runt och jag passar på att sno mammas dator. Imorgon blir det sthlm med Heidi för att åka till ambassaden och fixa hennes visum.
Nej nu ska jag fixa klart och skriva mindre.

Och tänkte bara påpeka, fan va skönt med jullov.

 

Sista dagen

Okej, eftersom mitt inlägg inte ville sparas, och eftersom Heidi tvinga mig att skriva annars fick jag inte ha hennes dator. Tänkte bara säga att vi sitter just nu på julshowen och den ska snart starta, så jag bjuder på en fin bild av fräscha  mig och sandra.

 

Pizza på det

Nu har jag snott Heidis dator, och jag tror inte jag tänker lämna tillbaka den, som sagt jag har ju virus på min dator så det går inte att sitta vid den, så jag hoppas filip kommer idag och fixar den. Igår vart det lite skoja med tjejerna, vin, vurpa, snö, en fin kväll helt enkelt, lite mkt vin kanske. Nej nu ska jag och linni ner och dra en pizza! underbart.

Helikopter

Grattis Halil! Våran älskade pizzabagar, allas vän van en fin kosing på nyhetsmorgon imorse. Jag skrev lång imorse men allt försvann. Sen så hade vi en ambulans helikopter med utanför. Spännande morgon, nu ska jag duscha sedan ner för en hel dag innebandy. R : varför är det en helikopter utanför? Jag : nej det är en snöslunga, "öppnar fönstret och en hel snöstorm kommer in" Jag : det är en helikopter. Haha humor.

Virus

Nej men efter att läst KISSIES skit blogg om virus flippade min dator ur Och jag fick med virus. Så är det hennes fel om mina bilder försvinner kommer jag förmodligen mörda henne. Åh! Tur att jag har världens bästa filip som kommer och ska försöka hjälpa mig iaf.

Vänd om

Okej nu har vi inte tid för depp inlägg och depp tider. Jag måste skärpa mig, och att jag missa två prov idag var ju mindre bra, men nu ska jag fixa med tvätten och städa lite här för sedan kommer Linnéa hit det kan ju inte se ut hur som helst. Nova och jag var ut på långpromenad med kan ju säga såhär man kommer ju ingenstans i den här jävla snön!
Men iaf, idag/ kväll blir det väl inte så mkt gjort ska bara ta det lugnt och vara med linni tror jag.

Puss på det.


Botten

När man nått botten ska det inte bara gå uopåt då? Den här kvällen är ju bara ett bevis på att det inte är så. Imorn när jag vaknar blir det kvalitets tid med mig själv Och böckerna. Och mkt annat. Jag måste forska lite om mig själv för det här funkar inte. Sen blir det skolan och två prov, sedan ta ut ilskan på gymmet. Godnatt idioter och andra sötnosar

Provsmakare sökes

Sitter just nu på projektlektionen, och ja det är inte så intressant, men Erik och jag måste laga en jäkla massa mat på jullovet! Så är det nån som vill vara provsmakare? annars kommer vi bli feta så vi delar av oss av all mat.
Så vi behöver minst två provsmakare? nån som känner sig utmanad?

Nej nu ska jag försöka jobba lite, jag ska hitta lite mer desserter.



Godmorgon

Sitter just nu och pinar I mig en äcklig shake! Kan dom inte göra dom goda liksom? Men men vill man vara fin får man lida pin. Idag börjas helvetet igen, shake, och inga kolhydrater eller godis och skit. Men just nu måste jag dra mig till skolan idag är det julbord också men josefine har sagt att vi får äta det. Och nej jag är inte skitz. Haha sen blir det att träna nu börjar jag känna mig frisk.

Godnatt

Nejmen jag har kollat på världens sjukaste film blood brothers. Helt sjuk att dey finns såna människor. Nu ska jag hoppa I säng imorn blir det skolan och försöka mig på att träna med josefine. Godnatt

Ego me

Nu har jag gjort mig en ny header, jag är inte riktigt nöjd, ska finjusteras lite, men vet inte hur. men det löser sig. Nu är jag hungrig och ska göra lite mat sedan ska jag lägga mig i soffan och kolla tv och plugga. Eftersom jag ska vara ensam hela kvällen idag igen. Jag hatar att vara ensam.


vacker hund

Varit snäll mot Noviis och varit på en långpromenad med henne, nu ligger hon i soffan och sover och jag har duschat, nu pluggar jag lite och ska snart ta mig till skolan för att göra prov sen ska jag hem och lägga mig i soffan, mitt huvud sprängs snart. Uscha, jag hatar att vara sjuk.



dag 18 min favoritfödelsedag

Jag sitter och tänker och jag vet faktist inte vilken som är min favorit födelsedag kanske när jag fyllde arton bara för att det var fullt upp hela dagen med att fixa lokalen och allt runt omkring och jag gillar när det är fart. Och det blev en bra födelsedag helt enkelt.
Rosa tema var det också!

 

De är då inte alltid lätt

Nu har jag solat, och ja jossan jag vet att jag inte får. men vad ska jag göra när jag sitter i min ensamhet? hahaha
Nej nu ska jag glo lite på tv kanske plugga lite sen ska jag vara barnvakt och plugga hela kvällen.

Jag saknar Linda

 

Dag 17 mitt favoritminne

Mitt favorit minne just nu är nog alla sommardagar i walace, när Heidi och jag cyklade varje dag, vi var snygga, bruna, glada och party. Det var roliga tider det.
då levde man livet, kan man säga.
Kan ju inte bara vara jag som saknar det här?hahhaa



jag vill träna

Jag är inte den mjuka gulliga tjejen som ger komplimanger och är alltid snäll och gullig, jag är hård, elak och behöver själv höra gulliga saker. Jag kan låtsas vara någon annan, men det är inte jag. Och som det ser ut nu orkar jag inte så mkt längre med allting. Just nu vill jag bara lägga mig i sängen och bara ligga där. Fast bara för det. så ska jag gå ner till jobbet och sola. för jag klarar inte att bara vara själv och tänka för då går jag snart under.

 

Crape

Ja ensam igen man ska vara glad om man ser R tjugo min om dagen. Just nu vill jag bara ha sällskap och godis. Så kan någon pallra sin röv hit?

Julgodis

Ja jag har inte rört mig på hela dagen, legat i sängen till 12.30 typ och sedan flyttat mig till soffan, nu ska jag försöka göra lite mat till R när han kommer. Jag vill städa men jag orkar inte röra en fena.
Hoppas att han stannar hemma idag och tar hand om mig.
Våra fina mozartkulor och andra konstverk igår.

 


Design?

Känner att det bara är att vila, kom precis hem från barnvaktandet. Nu ligger jag I sängen med feber, hosta och ont I kroppen. Idag ska jag inte göra någonting, jo plugga och kanske sola om jag orkar gå den biten

depression

Jag är inne i denna härliga depression igen!
Allt känns meningslöst, ensamt, tråkigt, jobbigt. Det ända jag vill göra är att äta och sova.
Jag vet inte vad jag ska göra hur jag ska ta mig till eller någonting. Jag bara hatar vintern och denna känlsa av den årliga depressionen som brukar vara fram och tillbaka i några månader denna årstid. Jag vill bara gräva ner mig och livet känns bara värdelöst. Nu kanske det är stor risk att man ska ta tag i sin uppsats som jag ska skriva just om depression. Idag känner jag att den är som värst, Näe man är sjuk och vill egentligen träna som jag inte kommer kunna göra, när man inte orkar laga mat så jag blir bara trött och grinig när man blir lämnad ensam i det här tillståndet vill man bara äta och lägga sig i sängen. Fast det finns så mkt som man behöver göra.


 


Tacos till frukost

Igår var en hemsk dag, det var mkt folk, mest griniga, kallt som attans och bara allmänt dålig dag för mig. Så avslutade kvällen med lite tacos och sedan har jag sovit, fyfan vad den här helgen har slitit på mig som människa, Idag är jag sjukare är vanligt eftersom det är 100 minus på jobbet, så idag blir det att stanna hemma från skolan, det är två lektioner och dom ska vi gå igenom vad som kommer på provet. Och jag får istället plugga stenhårt så jag kan allt så gör det ingenting om man lärt in sig för mkt. Så idag blir det plugg, vila, plugg, vila kanske tvätta och umgås med min hund.

 

Släpp aldrig ut denna

Tänkte bara säga jippi jag ska jobba hela dagen idag, men en grej jag kan se fram emot är att jag ska springa hem och spela bingolotto med Alexandra. och jag ska vinna så är det bara!
Nu har jag precis varit till mamma. Tryckit i mig mackor, nu ska jag rengöra ansiktet med mina fina produkter och sedan ner till affären och sälja med tomtebiljetter! han kommer ju idag så måste ju få slut på dom.



Mary kay

Känner mig faktist stolt att jag tagit det lugnt hela helgen, nu ska jag hoppa i sängen med Nova och mysa. Imorn väntar en hel jobbdag sen bingolotto med Alexandra. Kan det bli bättre?
Idag åkte jag hem till Heidi som sagt suttit där och kollat film. nu sitter jag äntligen framför min älskade blogg. Haha jag tänkte mest säga Godnatt och imorn kommer det nog bara ett morgon och kvälls inlägg med. Det blir inte så mkt när jag jobbar. Här kommer allafall en bild på Mary Kay grejerna jag handla. Allt förutom en grej som ligger och väntar hemma hos mamma.

 



Ondskan

Jag tror jag är lite som Erik ponti, fast en tjej variation För jag är inte så bra på att slåss. Haha nej men sitter I soffan hemmas hos heidi har det mysigt. Awsome, karolina och jag funderar på att följa med på en 48 timmars party kryssning den 27 januari. Är det nån som är på? Vi har antagligen två platser kvar I hytten om vi åker.

Tomtebiljetter

Jag tänkte ha lite kul nu när jag jobbar och göra en tävling mellan oss kassörer. Vem som säljer mest tomtebiljetter! Nej nu ska jag jobba på istället.

sandra säger att hon är bäst?

Sitter i skolan, ska snart ha religion, har väldigt tråkig skoldag framför mig. uscha, jag vill bara hem och mysa med min söta vovve. Men nej nej. Sen efter skolan blir det iaf att ta tåget till stan för att käka en kinabuffé och kollar på en 3D bio, med två söta tjejer. Så det blir ju great iaf. Igår var det ett väldigt givande Mary Kay kurs med mamma kan jag säga. Marie var jätte duktig och jag köpte med mig lite för mkt saker kanske, men jag blev som en bebis rumpa och jag älskar det redan, annars brukar jag aldrig använda saker till ansiktet. Men nu ska jag ge det ett försök, det blev en 3 in 1 cleanser, hundkräm, eye cream, eye makeup remover, foundation och en för jätte torr hud och läkning. Kommer en bild när jag kommer hem ikväll.
Antar att det inte kommer så mkt mer inlägg från mig idag med tanke på att jag inte har pengar på mobilen så kan inte mobil blogga heller. Nej nu ska jag nog kila till lektionen.

Borde ha intresse för mig själv

Jag har tråkigt! och jag vet inte vad jag ska göra. Messa Heidi iaf. Min Karl är tråkigast i världen så pallar inte att sitta hemma med han. Nu ska jag hoppa in i duschen för ni vill inte veta när jag duschade sist iaf! hahaha snusk jag, så ska skrubba ordentligt.
För övrigt gick det bra hos tandis, blev ingen lagning, för det var antagligen någon tandrot som kommit upp så fick leva med det och knarka flour. Sedan skolan och ja vad säger man vad skulle jag göra utan mina brudar.

Sandra: Du kommer imorn? du måste så du kan förgylla min dag.

Underbara människa. glad jag blev..


Käftis

Käftis som Heidi säger, nu ligger jag antagligen i stolen och får sprutor i munnen och har det ont som bara den, jag hatar tandläkaren, Kommer se ut som Heidi gjorde igår när hon kom ut från tandläkaren, stackarn. då går jag inte till skolan.



Josefine´s födelsedag

Uppe med tuppen, nejdå. Jag är sen till skolan och sitter här, det är inte för kul, utan för att jag ska på ett akut besök hos tandläkaren, dom kan lika bra rycka ur alla tänder och sätta in löständer då kanske man inte skulle ha lika mkt besvär. Nej men sen blir det skolan och krama Josefine för hon fyller år idag gumman.
Skriver mer i skolan kanske.

dag 16 min första kyss

Som alla vet så har jag sämst minne så jag kan säga såhär jag kommer inte ihåg min första kyss, så oromantisk är jag. hahah bra tjej det här.


Bankkort

oh äntligen fick jag mitt bankkort, jag blev både glad och ledsen. Glad för att det äntligen kom och ledsen för att det är mitt gamla efternamn med på kortet också det vill jag inte ha! Så jag förväntar mig ett nytt snart igen men kan iaf använda det här så länge! hahaa

 

Torsk med äggsås

Kan ju säga såhär att jag är less på dessa fasoner, och jag vet att jag kan och jag kan mkt, så jag behöver inte kämpa för uppmärksamheten, för jag behöver det inte. Imorn ska jag till kuratorn och prata lite om hur det blir med min lilla tid i skolan, och sedan ska jag till tandläkaren. Läskigt.
Just nu sitter jag hemma hos Karolina och vi har pluggat eller hon har hjälpt mig och det är värdelöst när det inte är intresant. Nu ska jag hjälpa henne laga mat den lilla gullungen, sen ska jag hem till R och styra upp lite.



dag 15 mina drömmar

Mina drömmar är att någon gång i livet flytta till ett annat land för ett tag, och skaffa mig ett litet boende och försöka skaffa mig ett jobb så jag tjänar inte lite pengar sedan flytta tillbaka till sverige och skaffa mig ett hus med en karl och fixa så jag verkligen trivs och jobba som guld eller silver smed och kanske driva ett litet företag utöver det. Det är typ vad jag vet än så länge.


dont stop me now

Nu vill jag ha min älskade mössa, jag tycker någon kan köpa den i för tidig julklapp till mig för det är jag värd. hihi
Nu har jag dessutom pluggat i en och en halvtimme flitigt, Jag är så duktig.
Nu ska jag hoppa i säng för det är en tidig uppgång imorn och till restaurangen och springa runt. hahah.
Nej men Godnatt då.


in my heart

Tänkte bara säga att jag har två underbara, fina vänner som alltid finns där när jag behöver dom, och dom ska veta att jag älskar dom överlägset mkt! Tack tjejer och ja Heidi jag kommer sakna dig som en gris när du åker. Och Karolina jag behöver inte klämma in dig för du vet att du betyder mkt!

 

I know i can handle this.

Ja jag vet att jag skriver dåligt, men just för tillfället händer det inte mkt och kanske inte så roligt att läsa att jag sover på mammas soffa, och tänkte nu ta soffläge hemma en stund med glass och sedan pallra mig över till barnen och vara barnvakt!
Jag är sjuk som ett as men jag ska fan till skolan imorn, jag ska visa att det är de här jag vill, fast vissa inte tror på mig. + att jag ska plugga lite om sprit när jag kommer till barnen som om jag inte redan kan allt om det. hahah

 

Dag 14 det här hade jag på mig idag

Jag hade svarta vanliga leggins och en rosa vit randig tröja, och en stickad kofta. Typ så nu har jag en vit blå randig tröja och mjukisbyxor.

Vill ha

Det här vill jag ha i julklapp! och en pälsmössa som jag hitta på intersport tror jag, men kan inte hitta den på internet, och någon underbar stickad tröja eller vanlig tjocktröja.

Kofta från Bikbok 399:-
Gama plattäng från mediamarkt
Nägon av dessa till min mobil eftersom nova käka upp mina. Siba 199:-


bad mood

För mkt i mitt huvud just nu, skolan, jävla mensvärk, att jag var sämst på att klippa robins hår så nu ser han ut som jag vet inte vad, Borde klippa bort hela huvudet. Less på allt. dålig dag, fast jag vann på robins julkalender imorse, men det hjälper inte, sjuk så kan inte träna ikväll fast jag var så taggad och glad att jag skulle få komma tillbaka på innebandyn, sen smög den sig på och slog mig i bakskallen, så jag ska ner till affären och köpa nå goda mackor och keso sen ska jag dricka te och äta goda mackor och plugga! Som pricken över i:et på den här skitdagen.





Varmt

Tur att det inte finns något varmvatten, så fick duscha kallt. Nu ska man äta frukost sen ta sig till skolan för att träffa klassen igen efter tre veckor hemma.

idol

Jag tycker Jay är grym jag fattar inte att man kan tycka han är dålig för det är han verkligen inte. Nu ska jag dra mig ur soffan och ner till affären och hyra film och sen ska jag faktist städa. Måste ringa bror bara, orkar inte gå ner själv.

En stor diss!

Jag skulle vilja ge mina skor från Nelly en stor diss! eller mina fotleder med tanke på att Hannah sprang med dom på sig till tåget och dom är två storlekar för små för henne och hon kunde inte dra upp dragkedjan. Men det är tur att dom är snygga iaf så dom får stå kvar på hyllan, men jag ska aldrig mer använda dom. Jag kunde inte gå i dom för fem öre.


 


dag 13 den här veckan

Jag kan säga såhär jag har inte gjort så mkt, varit och köpt julklappar med linnéa, varit med Karolina och Heidi, åkt ålandsbåten, och varit på krogen, tatuerat mig och träffa massa folk och min hund och R. Det är typ vad jag gjort denna vecka.


5 km

Nu har jag verkligen varit super dålig på att blogga, men det är så när man är ledig och tror man ska ha tid, då gör man massor av annat och hinner inte sitta vid datorn och blogga. Igår vart det hem till Hannah med Karolina och Amelie, vi spelade kort och drack, sen skulle vi på krogen, och jag kunde inte bestämma mig om jag skulle med eller inte. men jag följde med iaf. Kom till stan sen fick Amelie ett jätte tråkigt besked så hon var tvungen att lämna oss och åka till sjukhuset gumman. Men vi tre tog oss en tripp till fame och dansade rumporna av oss och drack shots.
Idag sitter jag och väntar på att Karolina ska ringa och säga hej darling jag sitter på tåget nu. wihoo.
för vi ska faktist ut och springa och ha oss. Jag har en liten läxa frän tränarna 5 km ska jag avvärka!


Te mys hos Karolina

Sitter hemma hos Karolina efter att vi har tryckt en kebabtallrik till frukost, och nu sitter vi med en varsin kopp te och bara njuter, sen blir det fix, mat och sedan hem till Hannah och mysa med tjejerna och göra oss redo för utgång I uppsala.

från skogen till havet

Tänkte bara slänga in ett Hejdå, och önska mig lycka till för det gungar säkert massor idag, och jag som inte gillar det, då kommer jag spy. Uscha, nej men när vi kommer till stan blir det åksjuketabletter!
Nu ska jag träffa lite snygga brudar för att sitta två timmar på en buss till båten.

ålandstripp

Wueeeää. Just nu sitter jag hemma hos Heidi, vi har varit i Tierp och uträttat ärenden, ätit pizza och dragit hit Karolina, sen har vi varit som små barn och sminkat varandra väldigt fint, Karolina ser ut som en Geisha och jag och Heidi som horor. Tur att vi har ett liv. nu väntar jag på att min bror ska komma hem så mamma kan hämta mig och så jag kan ta ut pengar till ålandstrippen imorn eftersom jag inte har något kort, höhö.

come back

Godmorgon på er. Idag var jag uppe tidigt, kollade på julkalenderna som verkar vara lite som mysteriet på greveholm, fast inget slår det. Haha men verkar som dom vill efterlikna det. Iaf sen somna jag om. och vaknade av att R kom hem och sysslade med nått sen försvann han igen. Hahha. Så nu har jag varit över till mamma och hämta lite bankpapper till mitt nya kort. sen ska jag ner till affären och få hjälp med det. jag fattar inte vad jag ska skriva eller vart. Intressant, sen ska jag faktist till tierp och möta heidi sen hem till henne och jag ska plugga satab, på måndag blir det muntligtprov och göra lite saker så jag kommer ikappt och möte.

Dag 12 i min handväska

Ja i min handväska idag är det skolböcker, plånbok, deo, kläder typ.
Annars brukar det alltid ligga kamera, mitt smink, nån hårgrej, deo och typ det jag ska ha med mig.
Jag anväder inte väska så mkt tycker det blir så mkt på vintern att släpa på det och en tung jacka.
Proppar allt i fickorna istället. hahah

4 tattoos.

Vilken dag, vi var som sagt på äventyr idag. Vi fick reda på 40 min innan att det var okej om vi kom och gjorde våra efterlängtade tatueringar idag, så vi ringde Nico och stackarna fick skjutsa oss i stress och nervositet, trotts att jag har redan två och Karolina och Heidi en ivar sen innan. Men snyggt blev det. Jag har inte bilder på deras, men vi alla gjorde hjärtan på ett varsit finger som en symbolisk vänskaps grej, sedan kom jag på imorse att jag vill ha Mamma bakom örat så jag skissade lite själv och han använde min text och hjärtat jag ritade på oss alla. Så det vart lite personligare. Och jag tror att alla tre vart super nöjda trotts att det var så små grejer så har dom stor betydelse. Dock ser det lite snett och rött ut just nu, och som ett litet barn som skrivit men det var ju jag.. hahha. Och en suddig bild på allas hjärtan.

 

dag 11 mina syskon

Mina syskon, Jag har två storbröder! Dom har hjälpt mig mkt genom livet men ändå ställt till med bus och utnyttjat mig när jag var liten, tex tvingat mig städa fast mamma sa åt dom och sedan haft mig som försöks kanin och annat, men jag antar att det är sånt som hör till när man är minst, jag skulle också vilja ha en syster eller bror som är mindre än mig som jag skulle kunna jävlas med. Hahah. Nej men Tim 24, och Daniel 28. Dom betyder enormt massor för mig!


Äventyr

Sitter just nu hemma hos Heidi, vaknade i lugn och ro och sedan fick vi ett bra besked, så nu är vi lite nervösa och i stress så nu ska vi ut på lite äventyr skriver mera sen.

Bögfilm

Sitter hemma hos Heidi med henne och Karolina, vi har lite mys efter att ha gått från station i några kilometer var man ganska frussen så det var skönt att komma hit, vi har försökt oss på lite matlagning men det gick som det gick, nu ligger dom och kollar på bögfilmen som jag inte kan stava till eller vill stava till, Uscha. Men jag ska väl trycka ner mig där emellan för jag börjar bli trött. Just ja, jag har handla julklappar idag, och en bh, nagellack så klart, kajalpennvässare, kam och nypor till mig själv. Duktig tjej. måste ju ha pengar till ålands trippen på fredag om det blir någon. nu är dom väldigt tysta här så jag ska störa dom.

dag 10 det här hade jag på mig idag

Ja jag har haft mjukisbyxor, linne och en tshirt, sedan leggings, oversizelinne och nu sitter jag med Karolina stickade tröja på mig, men den kliar, men jag fryser.





Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.