för bra för att vara sant

Jag visste att det var för bra för att vara sant, tror ni inte att serveringen till Camilla och serveringen till bröllopet var samma dag eller? jag som trodde Camillas var söndag, så nu måste jag ringa till Lövsta och säga att jag inte kan jobba iaf, och jag som inte ens kommer ihåg vad hon hette, pinsamt. jag som ville ha jobb, jaja. Nu har jag lagat mat och ätit den så jag fick jätte ont i magen och varit över till Camilla och kolla allt tills på lördag kommer nog bli kul. hoppas på fint väder bara.
Nu ska jag nog hoppa i myskläder och kolla lite på tv och sedan gå och lägga mig, sen kommer väl älsklingen hoppas det har gått bra för han idag.
Jag som läser om allas dieter och hur alla går ner i vikt varför klarar jag inte av sånt. jag skulle aldrig kunna sluta äta mat, jag förstår inte. men jag måste försöka mig på nått. det hjälper ju inte att jag slutat äta godis och chips. men hoppas snart.



Örhängen

Mina örhängen som jag köpte på Örbyhusdagen! Koifiskar.

Underbart

Underbar dag! Varit med mamma och Daniel och handla massa mat, så nu borde vi ha så det räcker, sen köpte jag lite hårspray på salongen när mamma klippte sig, hoppas den är bra!
Sen fick jag ett roligt samtal, så ska servera på bröllop på lördag! sen på födelsedagsfest på söndag. Så ikväll ska jag hem till Camilla och kolla vart dom har allting så jag hittar på söndag.
Mamma och jag har ätit lite paj som jag baka igår!
Nyss kom blivande grannen och knacka på med, så nu vet man hur hon ser ut med. trevligt.

Regndansen

Nu har jag varit en sväng på Örbyhusdagen och kollat lite med grabbarna på Fredrik och Tom Johansson som hoppa lite och lekte med motorcyklarna, duktiga! jag var livrädd. hahha sen började det spöregna och mamma och jag kollade läget lite, köpte mig ett par jätte fina örhängen, nu sitter vi hemma hos mamma och väntar på att det ska sluta regna, ikväll blir det grillning eller mat hos Heidi baby iaf, sen Regndansen på IP, wihooo

Godmorgon

Vilket underbart väder vi har! not iaf så ska jag och Erik åka till stan och hämta stackarens plånbok och jag ska kolla lite, kanske slösa lite. men får vara ekonomisk. måste spara, måste lära mig spara. haha
Nej nu ska jag äta frukost och fixa mig iordning så skriver jag mer sen när jag kommer hem, älskling och jag ska ha myskväll ikväll! underbart.

hundägare

Vilka idioter det finns till hundägare alltså! suck. vissa borde inte få ha hund, jag säger inte att jag är perfekt men vissa är helt slut...

Jag funderar att börja med, dagens fråga eller dagens outfit eller nått! eller hiss och diss, eller nått roligt, kom med tips, nån stackare som läser min blogg känner sig väl sugen?





cykel

Nu har robin och jag fixat min cykel och den är fin och så, men sen har vi glömt att ta med den hit i flera dagar, sen igår när jag väl kom på men vi tar med cykel idag så tror ni inte att det är punka på cykel jävuuuuuln som älskling säger, men så tar vi med den iaf, vänta det är inte slut än, nej då glömmer vi den i bilen, så nu är den tillbaka på ruta ett!

Brunhårig


Studentskivan i lördags i Gävle på Nivå! , ser lite slirig ut.


Mamma hade köpt små resekit till mig och älskling, gullig hon, bra att ha när vi åker till stångebro och Gotland.

 
Sen tänkte jag bara visa lite att jag färga håret brun,rött. Faktist så är jag rätt nöjd.



bad update

Ojoj dålig update, men det ska nu ändras. Nu har min kamera kommit till rätta också så kommer lite bilder senare också! Har faktis skurat idag, duktig som jag är hängt tvätt, varit med Alexandra, varit till mamma, skolan, färga håret, och gud vad mkt jag har hunnit med idag, men inget intressant, eller kanske lite, har dessutom pengar på mobilen nu, så det är skönt det, snäll pappa som man har, som gett mig pengar bara sådär endå bara för jag var dålig på att svara på mess.

 

Crazy day

Galen dag! orkar inte förklara med ord, humörsvägnings bruden eller jävla idiot, bara välja, men bryr mig inte. Nu ska jag kolla på sex and the city och njuta jag vill med bo i USA och leva lite som bara den.

idioti

kvsldjkhgakljg
på skolan, jag orkar inte göra någonting i skolan och jag fattar ingenting för jag orkar inte lyssna, just nu sitter jag med uppgift 7 i Excel och dumfan har ju gett mig en extra uppgift fast jag inte ens var klar, säger hon nu när det är två veckor kvar i stort sätt den här jävla skolan asså. nej nu åker jag hem efter det här och leker med min hund iställe.

Skolan

Nu har jag slängt in en maskin tvätt, varit ute med nova, ätit frukost fixat mig och är allmänt redo för skolan, nu ska jag bara ner och kolla om det är redo att slängas i torktumlaren, Hörs efter skolan,



onödigt arg

kdjfnbgkdngd.kajngerg
Jag är trött, arg sur och vill bara slå nån så hårt att min hand går sönder, så less just nu, vill bara ha nån man kan prata med, som man kan skrika på eller klaga på när man är arg, som inte tar illa upp och som man kan skratta med, krama, göra roliga utflykter med som aldrig säger nej som finns där till 110 % just nu vill jag bara kräkas tills jag är tom och sedan bara få anorexia.

fan fan fan fan


Borta?

Jag har tappat bort lite kläder nu igen, man lånar och lämnar kläder överallt känns det som, så kollar lite, det är ingen av mina kära vänner som har dessa två?



Powerwalk

Nu har Nova och jag varit ute på en powerwalk, duktiga vi, så nu får jag ta en välbetjänt stödvila innan jag kilar över till barnen och tar hand om dom, Ska kolla lite på tv och dricka saft. mums.
Hör att Gordon ramsey skriker i vardagsrummet bäst att springa dit!



Handla

Nu har jag gått med noviis till affären och handlat lite bra och ha saker, Jag ska aldrig ta med henne igen när jag ska handla mat, fyfan vad knäpp hon har blivit, men nu sover hon iaf, så nu ska jag väl äta mig lite mat och kolla på tv för att sedan ikväll vara barnvakt.

Heidi om du läser det här ring mig!
Alexandra om du läser det här skicka bilderna på msn.

Nej jag har inga pengar på mobilen och vill fan inte fylla på, känner att pengarna inte räcker till. och ja mamma hade köpt skitsnygga sandaler, och jag hade för tjocka fötter så jag fick inte på mig dom. Apa.

Godisförbudet

Ja jag har hållt det i sju dagar eller nått men jag vill bara trycka i mig allt godis jag kan komma åt!



PS

Nu finns det dator med photoshop så tänker satsa på en ny design själv, kommer inte bli så vacker men men, Sen ska jag betala lite saker men jag fattar inte ena räkningen så då får man kontakta mammii, tur att man har henne.
Idag blir det kolla lite här, fixa mat och sedan vara barnvakt!

hem

Nu sitter jag här och lägenheten börjar likna ett hem nu faktis!
Skönt har dona här hela dagen och gjort mat till älskling när han kom och matlådor, kan jag.
sen har han städat och varit duktig han med, kameran är kvar hos Heidi och jag vet inte när jag ska se den igen! Träffar inte henne så ofta, men kanske får ta mig en tur förbi där när jag kan.

Flytt

Ja igår flyttade älsklingen och jag! underbart, så har haft lite att göra så hinner inte skriva och vi har inte fått dit datorn än, faktis så har inte ens skrivbordet skruvats ihop så tänkte springa hem nu och göra det och göra mat tills apan kommer hem så han blir lite glad, snor mammas dator så länge men ikväll kanske jag kommer tillbaka till bloggandet, bilder kommer med komma men kameran är hos Heidi och min väska i skärplinge hur jag har spritt ut mig. Studentskivan var kanon säger jag bara, skaka rumpa, svettades, 10 cheese burgare, och massa skoj, blev cheese burgare till frukost med igår, mumsigt.

Lillkillen

Åh nu har vi varit på enduro och det gick åt helvete för älskling rent ut sagt! synd det, åkte hem hade med mig lillkillen, Lucas, hur han har härjat, skrikit och varit galen, nu sover han äntligen med nappen i munnen till svamp bob fyrkant det var det ända som behövdes. Nu väntar jag på mamma och Ingela så jag kan packa och sedan köra iväg.

Jamii

Igår kom Alexandra till mig vi rökte vattenpipa och tände grillen för att skrämma bort alla mygg sen fick vi lite besök men då kom det mera mygg så vi kastade oss in, Alexandra åkte hem lite senare, och jag la mig och kollade på skräckis, instängd 2, jag tyckte det var lite äckligt för att jag var själv.
Idag nu snart blir det en promenad, sen frukost sen åker jag väl med bill till Bergby och möter upp lillkillen som jag ska vara barnvakt åt! Lucas, så ska vi kolla lite när älsklingen kör sen ska vi hem och chilla, underbart väder, nu måste jag ut. Bilder kommer senare.


Hundaa

Nu har jag ätit massa mat så jag kan rulla fram i en vecka och gått en prommis med noviiis, nu ska jag gå ut och hjälpa tanterna med att sätta upp poolen, sen kommer Alexandra, den sötnosen, så ska vi leka lite, kanske åka till Heidi!



Bortlovad

Så var den självklart bortlovad, men nu har jag skrivit till massor om olika. så får se, Skulle höra av sig imorn om köparen ångrade sig så skulle dom höra av sig kl 14.00 imorn så får hoppas! nej nu ska jag väl typ klä på mig och göra nått vettigt. kanske kolla Instängd 2 som jag hyrde idag!



Arg

Åh ska det vara så svårt att svara i telefonen! Skriver man ut att man nås lättast mellan 15.30-21.00 om dagarna kan man väl svara med, men på ett sätt så borde det ju inte vara sålt. eller så är det de och dom vågar inte svara och säga det, lämnade ett meddelande iaf att dom kunde ringa upp om dom ville bli av med det..

 

Fullspäckad

Helt fullspäckad morgon! vakna gick ut på en promenad med mamma,grannen, grannens dotter och hennes son och noviis såklart. sen blev det hem frukost och sedan till affären för att införhandla en trädgårdsslang och sedan slita fram poolen och göra rent den, så nu är den ren och fin och redo att sättas upp, nu ska jag nog prova på lite zumba, haha kan bli nått det, sen ringa på annons. alltid lika spännande.

Ge mig



Dom här var väldigt vackra!
DinSko

Sjukhuset

Nu sitter jag redo att åka till stan, ska till sjukhuset, till doktor Ingela!
Blev ingen dagens outfit för jag fastna inte på bild. haha shorts idag iaf. för det är så grymt varmt ute, nej nu ska jag kasta in hunden sen kila!

Design

Jag vill ha en ny Design är det någon som vill hjälpa mig? jag har så dålig fantasi!

Morning

Nu är jag vaken och redo för dagen, Inatt har jag sovit hyffsat iaf, gillar verkligen Ingelas säng!
Sitter med Sören i knät och funderar på vad som ska hända idag, kanske åker på marknad i Tierp fast jag är toksjuk, ska till Sjukhuset iaf.
Vakna med the voice går i bakgrunden. Härligt och det är fint väder ute, kan inte bli bättre..


Barnvakt


Titta så gullig noviis var! nu sitter jag med Matilda och pratar om hur det blir när man blir större, hon verkar gilla läget. haha nej nu tänker vi nästan gå och lägga oss. I Ingelas mysiga säng sköönt!

min karl

Kolla vilken vacker karl jag har!  Grr jamii




Gojibär

Sitter här och äter Gojibär, inte lika gott som godis dock, men vad gör man, mamma slängde åt mig dom innan hon gick till jobbet snart kommer hon hem med, men då kilar jag till barnet blir bara ett barn idag!

Kök

Sitter och drömmer mig lite till ett fint kök vad säger ni om dom här prylarna?









Vad tycker ni vilket bord och stolar? Jag är lite förälskad i det svarta, men trä bordet är min dröm! men för dyrt!
Det svarta med fina tabletter och det blir underbart!

Väder

Varför har dom väder egentligen? dom bara gissar ju, det stämmer ju aldrig, jag skulle vara en bättre väderreporter, iaf. nu har jag ätit lite mat, blev lite kebab med ris och sötsursås.
Snart ska jag kolla på halv åtta hos mig och sedan gå och vara barnvakt!

Städning

Jäklar vad jag städar kan jag lova, men huvudet och näsan gör det trögt men nu har jag iaf rensat och städa nästan hela köket, och plocka ur allt skit blev två soppåsar, fattar inte hur man kan ha så mkt skit, men men hoppas jag inte slängt nått viktigt för min bror. haha iaf sen blir det mera imorn för nu tänker jag gå hem efter jag har frosta av frysen klart. gå hem och göra lite mat och mat till noviis. hon ligger bara och sover och tycker jag är jätte jobbig som städar. hon vill leka. hahah

19/5-10

Idag är dagen jag ska försöka mig på godis och chips förbud kom ihåg det allesammans nu!
Så från och med nu ska jag försöka mig på det här och jag kommer aldrig lyckas men jag ska kämpa som en dåre, och sen blir det lite nyttigare mat, eller asså vanlig mat men inge småätande, oj oj hur ska jag lyckas, sen fler promenader med noviis, så nu kör vi, nu kilar vi över till lägenheten.
(ps. popcorn och nötter får ja äta.)

Dagens outfit!



diska

Jag funderar på om jag ska kila över till lägenheten och diska lite, eller ordna lite kolla läget, med novis, tänkte gå på studentskivan ikväll men kom på att jag var barnvakt, dumt! haha men lika bra det, ska på skiva på lördag iställe tror jag, nej nu sitter jag och kollar på barn program och mitt huvud är inte okej, så kilar över dit och chillar lite.

Top model

Hej bloggen, lite dålig på att skriva, men jag har inte så mkt intressant att skriva om, jag är sjuk, vet inte vad det är för fel, imorn blir det förmodligen sjukhuset om jag finner tid för det. Nu ska jag äta lite köttfärssås och kolla top model tänkte bara uppdatera lite så ni vet att jag lever. skriver mera sen.

Rastlös

Jag har lite tråkigt så snodde den här från lofstroem.blogg.se

Fyra frågor om förhållanden
är du singel? - nej
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - ja
hur många har du varit kär i? - 3
är du kär just nu? - Ja som bara den

Tio frågor om dig själv

namn? - Josefine
när fyller du år? – 7 november
några piercingar?
- öronen, tungan
vad har du på dig just nu? – linne och mjukisbyxor
vilken årstid är bäst? - sommar
hur ser den perfekta morgonen ut för dig ?- vakna med älskling i solsken och rätt tidigt
vad tycker du mest om hos dig själv? - mina tänder
vad är du bra på? – Inte mkt, laga mat kanske
vem älskar du mest på denna jorden - älskling, vänner och familjen
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - med älskling

10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - Robin
vem är den roligaste av dina vänner? - Karolina
vem är snyggast av dina vänner? – Hannah
vem är mest partyprisse? - Lisa
vem är den du helst har filmkväll med? – Lindii
vem av dina vänner är mest "evil"? - Linda

10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? – Mamma
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Nej bara mamma
vem är farligast i din familj?
- Daniel skulle jag tro, vet aldrig vad han hittar på.
vem ser roligast ut i din familj?
- Issie
vem är coolast? - Jag såklart
har ni något husdjur? - katter & hund
vem har du mest gemensamt med? - Tim
vem står för underhållningen? - Tim
vem sover du oftast med? - Novis
roligaste kvällen med familjemedlem? – alla kvällar tsm

10 frågor om idag
vad har du gjort? – Vakna, varit ut med novis och ätit frukost                                                                          Har du varit glad idag? - Nja sådär                                                                                                               Har du gjort något dåligt idag? - Sjukanmält mig

Familj

Hur länge sen var det du träffa din morsa? - Nu sitter med henne här
Hur länge sen var det du träffa din farsa? – 4 advent

SPORT
Går du på någon sport? - nej
I så fall, vilken/vilka? -
Trivs du med den sporten?
-
Tycker du att den sporten är rolig? -
Gör den sporten dig glad när du håller på med den?

Övrigt

Gillar du punk? - nej
Har du sminkat dig idag? - nej

MUSIK
Vilket är ditt favoritband? -
Vad gillar du för musik? - lite allt möjligt

KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? - ja
Har du fler än 3 jeans?
– ja, men kan inte ha dom :P                                                                                Har du fler än 5 tröjor? - Nej

SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - ja
Använder du wax? - nej
Använder du ögonskugga? - Ibland
Använder du kajal? - nej
Använder du hårspray?
- inte ofta
Använder du volymspray? – nej
Använder du mousse? - nej
Använder du deodorant? – ja
Använder du skinspray? - nej
Använder du parfym? – ja
Använder du läppglans/läppstift? - ibland
Använder du brunkräm? - nej
Använder du rouge? - ja
Uppsatt hår eller hängande? - utsläppt, men uppsatt är skönast
Plattar/lockar du håret varje dag? - Plattar nästan varje dag
Duschar du varje dag? – oftast så
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? – nej

KÄRLEK
Är du kär just nu?- ja
Har du kysst någon idag? – nej
Har du ett förhållande? – ja det har jag
Är du romantisk? - absolut!
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - nej
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - ja
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Samuel
Hur länge höll det? - vet inte riktigt några månader
Hur länge var ditt kortaste? – några månader
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - ha ett förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt?
- nej
Vem sov du senast bredvid?
- älskling
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - Robin

vad har du ätit idag? – Special K och hårdmackor
har du duschat idag? - nej, snart
är du trött nu? - ja
vad händer imorn? - skola, barnvakt
går du i skolan? - ja det gör jag
har du varit i skolan idag? - nej

ANNAT
Hur mår du just nu?
- sjuk så hängig
Har du piercat dig? - ja
Är du hungrig nu? - alltid
Vad är klockan nu just nu? – 12.00
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? – bloggen

TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? – älskling
Vem ringde du senast? – älskling
Vem sms:a till dig senast? – jossan
Vem sms:a du till senast? – jossan

har du varit ledsen idag? - nja inte ledsen men less
har du gjort något bra idag? - nja tvättar täcket, haha
vad ska du göra nu? - Städa ur äckel akvariumet


Sant

Om det är sant som jag har hört med skolan att man bara får vara borta sex gånger sen ryker studiebidraget så måste ju mitt ryka nu, nu är jag sjuk igen! och jag blir knäpp vad kommer det ifrån? varför blir jag sjuk? Så Torsdag blir det doktor Ingela och ta lite halsprover och så, ska jag fråga om hon kan kolla om jag är allergisk mot nått, för nu är jag helt tjock i hela huvudet och näsan. bihålerna, usch! Hatar att vara sjuk, idag ska jag kanske packa lite,
Nu ska jag försöka äta lite frukost.

Surt

Lekt med Sandra och hennes hund Ronja idag, Noviis var nöjd, haha åt lite god mat med, remouladsåsen som vi gjorde själva i skolan med. bra god.
Sen har jag inte gjort mkt mer, fick springa in nu när jag var ut med mamma och Ingela. för myggorna älskar mig, och äter sönder mig och jag vill inte vara rödprickig!

Less, nu tar fan alla körkort och jag kommer aldrig få ett körkort, inte för att jag kämpar direkt, men det går ju inte. behöver ett jobb och en bil som man kan övningsköra i med, eftersom "våran" bil har helt plötsligt blivit "tims" bil. för vi får typ aldrig se den, men men.

Nu längtar jag till på Söndag iaf!

Inte långt kvar

Nej precis det är inte långt kvar nu, och jag är hel spänd, men iaf.
Lördags: Kollade Enduro, och älskling kom 2:a, duktig han! Stolt. haha sen, Spelade fotboll och drack i Tobo med lite folk, det var härligt kändes att sommaren har kommit, äntligen. Hem rätt tidigt men jag mådde inte så bra, det bara slog till, vart lite mkt.
Söndags: Vaknade hemma, åkte hem till älskling hitta en gammal kista, liten en som vi vill spara pengar i. Men den är låst och vi får inte upp den, så måste ordna det, fanns massa roligt där uppe på boden, ja gillar gamla saker. Sen kom Jorreh så åkte vi tre och fiska, och gissa vem som drar upp stor gäddan först då? - Jo jag!  bra gjort säger jag fast jag skrek mamma när jag hade den på kroken!

Idag blir det skolan nu, varmkök sen ska jag åka hem och leka med min hund i det underbara väder som det ser ut att vi får. kanske grilla eller leka med någon som är sugen, får kolla läget. haha

Enduro

Nej nu ska jag kasta i mig frukost, för att sedan åka med Stefan till Bergby och kolla på älskling när han tävlar! Det var länge sen nu. så det ska bli kul förutom att jag ska ta med mig nova och kameran, hoppas hon håller sig lugn så jag kan knäppa lite kort.. haha
Nej nu väntas frukost.



väska

Just nu sitter mamma och jag och letar stand up eller teater till i sommar som vi vill gå på. men vi hittade inget intressant, så nu sitter jag bara och tänker på den 23:de och vad jag längtar. och det ska bli kul kul kul.
Nej nu ska jag nog kila ut med hunden innan hon äter upp mig sen ska jag bädda min säng och bädda ner mig där och mysa med min älskade nalle, det var min fredag det.
Min nya fina väska!

Bryter ihop!

Jag bryter ihop vad tråkigt jag har! Vart är alla? och varför vill ingen leka med mig, haha nej nu ska jag tvätta bort sminket och lägga mig i soffan och dö eller nått, nu är ja bra less.

Kompis?

Nu har jag varit i stan med Tim och Bea alldeles för länge men blev en väska rikare, iaf. nu sitter jag och försöker leta kompisar jag vill spela förfest spelet som tim köpte som jag får låna ikväll men jag har inga kompisar, alla ska ju på krogen , men tur att jag är fattig!
Om ingen bjuder mig, men det skulle ju aldrig hända.
Nej nu ska jag gå och ge hunden mat och grina lite över att jag inte har några kompisar.

LG

Okej nu försöker jag ändrabakgrundsbild men det går inte att kolla på bilderna ens, det står bara "Hanteras ej" Vad är det för jävla skit, vad ska jag göra nu då. jag kan ju inte lämna in den eftersom den kommer från halens.
illa. varför beställer man telefoner därifrån? men men, får försöka kontakta dom och kolla läget.
Hmm jag har fortfarande inte kommit på vad jag ska göra idag, eller bror och bea skulle till stan om bea slutade ett om inte så skulle jag få umgås med han, men så kommer det inte bli ju. haha

grå grå grå

Blir inte att åka till stan med Heidi idag, för det är så tråkigt väder, vi åker till dig sötnos när det är finare väder!
Nu sitter jag nyduschad inlindad i en filt och funderar vad jag ska hitta på idag och ikväll, lite sugen på sex on the beach!
Haha synd att äckel Karolina är hos sin syster yster, men Heidi kanske ville leka med mig, hoppas!
Nej nu ska jag kolla lite på datorn, och komma på nått roligt.



Bella Tyra Show

Haha ja det var det roligaste på länge, det måste ses, men jag var lite besviken att det inte hände nått och att hela kissie är ett PR trick så att säga. men det är underbart hur dessa männsikor är, men men nog om det, imorn åker jag till stan med en fin tjej och grattar Simon på arton års dagen! älskade vän, vi saknar dig så mkt. Jag ska plocka fina blommor och lägga till dig.
Nej nu ska jag joina mamma och älsklings samtal om vikingar, så jag kommer in. Dom gillar inte min blogg. eller jag vet att dom gör det egentligen!



Apa

Nu har jag varit hos älskling och vi har gått en promenad i skogen, varit ute hela dagen typ, varit till färlan och fiskat, och jag fick en liten borre! Abborre, duktig jag, haha sen har vi myst och ätit lite så nu sitter jag här och kollar på tv bara ska ta mig en glass och sedan typ duscha eller nått för att ikväll kolla på Bella och Tyra Show, haha kan ju inte missa det, Kissie ska ju vara med, kommer bli fight hoppas jag.
Nej nu ska jag trycka i mig allt som kommer i min närhet.

Underbart

Okej godmorgon! Nu är jag uppe och det är helt tyst i huset mamma sover som en gris, men iaf, var barnvakt igår och idag blir det att umgås med älskling, mys, om det vill gå några bussar vill säga annars måste jag få övningsköra. Haha, Snart är det sommarlov, och jag har inge jobb, Örbyhusdagen är snart här med, mysigt, och det är varmt ute redan nu hoppas det blir en härlig dag idag.
Nej nu ska jag kolla läget lite och kanske äta mig frukost eller gå och sova en stund till.

Grrr

Den 23:de då jävlar! fan vad jag längtar, vad som händer då får ni veta senare,
sen så tycker jag såhär att när Karolina läser det här nästa gång så hör av dig till mig (a) sex on the beach väntar.
Nu ska jag kolla på Sandhamn lite och sedan gå och lägga mig och drömma massor om den 23:de och sen är det ju mysgrillning hemma hos Heidi den 29: de Örbyhusdagen. härligt härligt.

Byebye

Okej nu är jag redo för att åka till älsklingen, funderar om jag ska förbi affären först och fixa lite, och ta bussen där i från, iaf trodde jag skulle få mysa med han hela dagen + kvällen, men icke josefine är en hård arbetande människa, jag ska vara barnvakt!
Här kommer lite ursnygga bilder på mig faktis.



Puss på er mina vänner ( och sorry Karolina )

 

morgon

Godmorgon, nu har jag varit ute en sväng med novis, gett henne mat, borstat henne och nu sussar hon, så då tänkte jag passa på att skriva ut mitt CV som jag ska lämna idag, sen ska jag äta frukost.

myskväll

Hemma och nyduschad efter en helkväll med söta brudar, Amelie, Amera, Hannah och jag grillade och drack te och hade det allmänt mysigt ikväll, Tack tjejer! Såna där små saker förgyller ens vardag. Nu har jag varit ute med noviis på en promenix och hon var trött så det vart en kortis, nu ligger hon och snoosar, och jag ska med hoppa i säng, tänkte bara skriva lite.
Imorn blir det hemma iaf, sen träffa älskling.

Söka jobb

Nu har jag sökt ett jobb faktis! spännande få se vad dom svarar sen ska jag söka ett till när mamma kommer hem hon måste hjälpa mig.
Det blir grillning med söta tjejer idag, underbart!
Nu ska jag spöa nova som river köket.

Underbart väder

Åh vilket fint väder det är ute! Jag har sovit till ett ungefär eller jag var ju upp imorse med min älskade och sedan ut med nova men sen somna vi om, och sovit till ett. och sen var jag ut på en lång prommis med noviis, det var mysigt! men dumbollen kasta ju bollen i vattnet hela tiden. men det var roligt att titta på henne, nu har jag ätit lite mackor med, och det märks att jag är sjuk har inte ätit mat på länge och så igår när jag tröck i mig mat när jag kom hem spydde ja upp allt direkt efter. nice, not, men idag har jag ätit lite mackor och det känns proppmätt i magen efter två :/ Så ja jag är sjuk ju brukar äta som en häst, man kanske ska till sjukhuset, för nu har det hållt på sen i fredags.

Nu ska jag iaf Söka jobb för då kommer det en rolig överraskning i slutet av veckan såfall!

Borta bra hemma bäst

Nu är man hemma efter studentkryssningen, och det var kanonkul! helt awsome, Karolina, Amelie och Hannah var mina trogna hyttvänner, och det går typ inte att beskriva men.

Sex on the beach, massa dricka, uppe hela natten, frukost bufé, MER!, dusch, handduk och skaka rumpan av oss.




Vi är Hammarby bröder!, vi är bröder från söder!

Sjööön

Okej nu är jag klar, packat och varit ute med hunden så nu är jag redo!
Förutom att jag mår skit dåligt men det kommer bli bättre när jag får träffa alla söta människor!
Så nu väntar jag bara på chauffören som hämtar upp mig snart och resten av Hyttens brudar!

Rock tonight!

tråkigt

Nu har jag tråkigt har försökt sova en stund men nova har hållt mig vaken sen kom älskling och ville ha mat, så snäll som man är så gjorde jag mat, till han mig och mamma, nu dissar han mig och ligger och sover på soffan som en tjockis, trött som han alltid är.
Så jag ska väl packa, lär man ha bag eller om jag ska få med mig allting? Jag är lite på bättringsvägen jag vill vara frisk imorn, nu känner jag mig inte ens taggad men jag är det. hmm skum tjej det där.
Nej nu ska jag packa och sedan duscha och fixa och kila över till lägenheten och hämta lite grejer!

If you don´t care i don´t care and i can promise that

Packning

* Stereon
* Tandborste
* Amelies eltandborste
* Lisas shorts
* Trosor,strumpor, bh
* massa kläder
* smink
* leg

nej nej nej

Igår somna jag när jag kom hem från skolan, och vakna sju gick ut med nova och cyklade sedan över till bror där dom drack! dock inte jag, sen cykla jag hem och åkte hem till älsklingen, och jag är så jävla sjuk så jag vet inte vad jag ska ta vägen.. Knaprar huvudtabletter och strepsil tills jag ska åka imorn, för jag vill inte vara sjuk imorn!
nej nej nej. Så nu har jag druckit te och ska stoppa i mig en strepsil och somna framför tv:n sen gå och handla och laga mat!

Halsen

Nu har jag sovit till sju för jag var så trött, så vaknade för ett tag sen och har skit ont i halsen och kan knappt prata så det där med idol imorn verkar gå i spillo, jag ville verkligen prova på det, man måste testa allt, men det blir ju nästa år med förhoppningsvis!
Så om man säger såhär vad gör jag ikväll då? har ju missat mina chanser med älskling för han vill nog inte vara med mig, för han blev arg när jag ringde :/

Naglar

Ja nu ska jag måla mina naglar och sedan fixa mig för skolan, slutprov i någon teori idag tur att jag är med, och har pluggat, not, men jag åker dit iaf.
Har nyss varit ut och sprungit, och träna lite, så nu blir det naglar och sen frukost!
Skriver mer när jag kommer hem, måste tvätta så jag vet vad jag ska packa!

Tom på ord

Jag är helt tom på ord idag, kommer inte på någontint att skriva om, förutom studentkryssningen och det är inte intressant, jag vill köpa en fin klänning till dess, en blommig eller färgglad, men med armar eller inte hel armar men lite, för jag hatar mina armar. hahah
Just nu har jag skit tråkigt och nova sover som en gris men funderar på att springa en sväng kanske.

Hejhej

Hejhej hej! fan vad uttråkad jag är, sitter här ska göra lite mat till älskling när han kommer och så, kollar på ghost whisperer, det är väldigt bra har jag kommit på, iaf blir att skita i beach temat, och jag vill ha en hawaii krans bara, Huula huula band.
Nog om det, nu är jag trött och helt tom på ord, så orkar inte skriva mera.

Regn

Visst visste man att det skulle komma regn men man hade ju hoppats på att det inte skulle komma, det var ju så varmt och skönt, jag har iaf varit och solat nu och handla till maria, senare blir det duschen och göra mig iordning.
Ska skriva mig ett CV eller brev iaf sen när mamma kommer hem, just nu vill jag åka utomlands. och bara leva livet och vinna massa pengar, Pengar gör visst en lycklig!
Lite bilder från sista april och helgen!

Morgonen på sista, hääärlig bild.

Posarn Lindii

Karolina

Ewe och Lindii

Förfest hos Dahlberg innan Möbeln

Robin och Robin

Beach Tema

Ja nu ska jag ju åka på studentkryssningen för min bror var så snäll att han låna ut pengar till mig, men som sagt vad ska man ha på sig? och det är äcklig beach tema med? vad ska jag då ha, jaja får kolla i garderoben sen, jag har lite skit men inget som direkt skriker sommar. men men
Nu ska jag åka med Ingela till vendel.



Uppsats

Igår blev inte riktigt som jag tänkt mig, Ingela jobbade natt så jag sov inte med älsklingen kände mig lite dum, förlåt! Men iaf idag är det Marias födelsedag! och jag ska dit ikväll när älskling hämtar mig så då får jag äntligen träffa han!
Idag blir det vara hemma och plugga! Slutprov på fredag ska fan klara det, och uppsats som jag ska lämna in idag och körkortsteorin som ska vara klar snart.
Nyss var jag ut med noviis iaf och jag sprang lite med, Sen vid tio blir det att ta bussen till Vendel och stänga Hage, följer med och hjälper till eftersom jag är så snäll!
Nej nu ska jag skriva uppsats.

kattåhund

Ja dom äckliga djuren är överallt! Jag orkar inte med dom just nu, ikväll blir det glass eller milkshake sen gå och vara barnvakt sen sova med älskling i lägenheten,
mys mys jag har hyrt Avatar med, så kanske kan se slutet snart.
Nej nu måste jag plugga lite innan mamma kommer hem



provprov

Nu sitter jag på körkortsteori lektionen, och har gjort fas A och klarade äntligen det, men nu orkar jag inte göra mera prov, kommer ju ändå aldrig få körkort.
Nej nu är det idrott kanon kul eller inte! Jag är hungrig!

Tisdag

Nu är det dags att äta frukost för att sedan packa väsckan och bege sig till skolan, idag ska jag vara med på idrotten, Äntligen, vad kul! Väntar på att Lindas jacka ska droppa förbi så jag kan packa ner den med.
Igår var jag barnvakt som sagt kollade på Svenska Hollywood fruar och sen på en bra film som jag inte kommer ihåg vad den hette, måste kolla upp det, vill se hela. hann inte det, sen sov jag som en gris.
Idag står det skolan, motionera, och barnvakt på schemat.



Snaggi

Nu sitter jag hos Ingela och är barnvakt till lilla matilda! Snaggi ligger här bredvid mig och kurrar och jag tänker på att råna en stackars gammal tant imorn eller banken typ, och plus att nova hade sönder min jacka idag med så måste jag köpa en jacka med! Suck. nu skulle jag behöva skrapa en lott och vinna några tusen. Tack, nej nu ska jag kila upp och lägga mig och se om älskling ringer,

Jag har varit så duktig idag!

Du vet inte hur mkt du betyder för mig, jag förtjänar inte dig men jag ska göra allt för dig, <3

Sören

Nej nu ska jag gå ut och gå en promenad med min kära hund!
Elin om det läser det här så har jag nog hittat en låt har iaf kollat upp några och skrivit ner texten! en gammal goding blev det kanske!
Nej nu kom Sören så bäst att sticka innan hela ansiktet är fullt av katthår!


En gammal bild på Tim och Sören!

Studentkryssningen!

Sitter på den gamla datorn gillar den bra mkt ändå! Jag vill inte att den försvinner. men jag vill ändå ha en bärbar. haha. Nej men nu till saken.

Om det är någon som vill åka på studentkryssningen men inte har bokat eller har nån plats, ta min plats, Jag ska eventuellt inte åka!

Nu har jag ätit mat med min kära mamma hunnit pussa på älsklingen lite, och kört hem alla saker till mig igen och gett bort mina sista pengar till min bror, haha. Så nu ska jag nog bara duscha och chilla sen kila över till barnen!


Teori

Haha, bästa idag
- ligga ligga ligga.

Nej idag har jag varit i varmkök med Vera och Sandra det har gått bra fast vi har varit lite lata, för det fanns typ ingenting att göra men skönt det med, nu sitter jag i lägenheten och bara tar det lugnt ska göra lite teoriprov nu tror jag också! om jag lyckas vara så duktig. iaf ska göra klart några till imorn iaf. har jag fått i uppgift jag vill ha sommarjobb med eller extra jobb men jag vågar inte ringa, fast jag vet att jag nästan säkert får jobbet, vafan jag har jobbat där förr och jag var bra! Hade bara lite mkt i skolan som behövdes fixas så sade upp mig, men det har jag inte nu kan jag ju säga med stora bokstäver, vi gör inget vettigt i skolan! men men sen blir det barnvakt skriver mer sen.

Varmkök

Nej nu sitter jag här och Jossan du hade rätt eller så var det nått annat men jag sov som en stock! hela natten vakna inte en enda gång, jag älskar den här lägenheten, ge mig den. Nej nu ska jag iaf pallra mig till skolan, det blir varmkök idag alltid lika roligt! not, men men.

pinsamt

- Hey Sexy                 
- Det var kul att ses :)

Stackars människor.

sommarkänslor

Okej Valborg vart inte som tänkt men helt okej. det där med stan är ändå bara överskattat och möbeln var ju nja, men förfesten var ju rolig iaf, åkte hem med robins pappa, eller hela familjen men han som körde hann se vildsvin med! Andra gången nu, hahah bondflickan.
Iaf, lördagen vart det lugnt med lite bangång och sånt, idag har det stått fotograf eller snarare så har jag filmat enduroåkning i groda och grillning av korv, sen har det bara chillats! Sitter i Daniels lägenhet nu ska sova här inatt, för orkar inte kånka hem täcke och kuddar så min käre bror skulle köra det åt mig imorn!

Så less, blir aldrig bra, inget blir som det står i huvudet, alltid missförstånd och oklarheter, men nu skiter jag i det här orkar inte anstränga mig mer eftersom det bara blir fel iaf. så nu kör jag mitt eget race.
Jossan och jag har iaf planerat sommaren med balkongmys och vindrickning och skoj på fredag! Sen på söndag blir det studentkryssning med söta brudar! synd bara att jag inte har pengar till det har inte ett öre men kan inte skita i det heller för jag har ju betalt den där jävla resan!
Nej man kanske ska färga håret svart igen och sätta i löshår, jag ser ju grotesk ut med halvlångt hår, jag vill bli slim men pallar inte träna, så nu blir det chips!

Hohahhiaho

Sova själv, i lägenheten, LÄSKIGT!


i miss you my man




Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.