håret bara växer och växer, det gillar jag

Nu är jag redo för att åka till Gävle i detta snöväder men det är mysigt, ska bara ha på mig lite mascara, äta lite sen drar jag, nu har jag iaf samlat ihop lite info om vad alla vill ha i julklapp! hih så ska väl komma hem med några iaf hoppas jag! Uscha det är snart jul, eller jag tycker det är lite mysigt men stressigt, väntan på att öppna klapparna och sedan jobbar mamma till 15.00 typ. Så jag ska göra maten, men det fixar jag lätt!

 

Rösta på min lovebasket!

Lovebasket!

hundar och grejer

Förstår inte grejen med att hunden tappar allt hår nu när det är vinter liksom, men men. Hon är inte som alla andra hundar, iaf. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan plugga lite hade jag tänkt! 5 poäng till mig.

Den här tjejen med lite socker på asså! Jamii.

 

bostäder

Hejhopp, ja det blev lite tidspressat idag, nästa tåg går kvart i tolv till tierp, så ska jag träna sen hinna hem och duscha hur fan ska jag då hinna med kvart i tre tåget till gävle. Så jag får skippa träningen, sitter just nu och kollar läget lite på min årsinkomst och kollar med allt, blir nog att skaffa en lägenhet som står på mig, vet inte om jag står kvar på denna eller om jag vill skaffa mig en ny, måste kolla lite först.
Känner att man inte kan bo så mkt bättre än vad man gör nu, några meter till tåget, inte så långt till affären bara gångavstånd till allt, när man inte har körkort, men i tobo blir det långt till tåget, ingen affär och så. måste kolla lite mer information.
Nej nu ska jag duscha och göra mig redo.

Vårat första egna pepparkakshus

Idag har varit en heldag, Heidi kom till mig, så har vi gjort pepparkakor och kanske världens finaste pepparkakshus! det syns iaf att vi har gjort det själva helt från grunden, det är R´s och nicos hus och deras två hästar, lite bögigt med rosa detaljer men det är ju trotts allt vi som gjort det till dom.
Sen spelade vi lite kort, alla fyra och drack glögg sen blev tjockisarna Heidi och jag sugna på pizza sen fick vi en extra på köpet så då fick grabbarna med en att dela på, sen har vi kollat på beck och haft det allmänt trevligt, det tycker jag att vi gör om. Nu lagar jag lite matlåda till R eftersom jag är så snäll.
Sen ska jag bums i säng, för imorgon blir det träna, ärende angående en lampa till mamma, sen blir det Gävle med Linnéa. Julklappar och lite annat ska inhandlas, kanoners. Nej nu ska jag sova som en gris.




Snyggingen själv i lördags

 

Dag 9 min tro

Min tro? Ja jag har inte mkt till en tro, men jag tror på spöken, andar och sånt övernaturligt och jag tror såklart på kärleken. Men mkt tror jag inte på. Jag har tappat tro för nått väldigt viktigt i mitt liv.

I thought you were better than this

Godmorgon! jag tänkte bara säga att nu ska jag slänga mig i soffan med frukost framför Harry Potter - halvblodsprinsen. Sen har jag slängt in en maskin tvätt, så ni kan ju gissa vad jag ska göra idag, Städa. Sen vill jag baka pepparkakor, ingen som vill göra det med mig?

Det här trodde jag inte, men det är aldrig som man förväntat sig. Besviken



i wonder

Har egentligen inte så mkt att skriva, ja igår var en ganska värdelös dag. har jobbat hela helgen med. Så nu när jag kom hem var det meningen att det skulle bli adventsmys med sambon min, men han stack och skjutsa grabbarna eftersom nicko slarva bort nyckeln. Haha så får se när han kommer tillbaka då blir det glögg och lussebullar.

Kassatjejen

Att man kan blogga när man sitter I kassan är ju inte helt fel. Var en väldigt rolig kväll igår. Linnea däcka när vi kom till krogen, snapsvisor, shotar, massa dans. Snart har jag lunch sen blir det jobba till 18. Sen träffa mina brudar för neonparty I uppsala

taggad?

Jag drömde tilloch med om krogen, är man taggad då?
Jaja, nu har iaf Heidi tvinga mig upp för att jag ska åka samma tåg som henne, nörd. Men jag ska åka och pressa lite vikter på gymmet, det gick grymt bra igår och hoppas på det idag med.
Nu kom Doris på besök igen, ska ha henne idag med. dom leker som tokar.
Nej nu har jag inte tid måste springa in och borsta tänderna och dra.

have you ever seen the rain

Oj vad dålig jag har varit på att blogga idag då, men jag har faktist varit och tränat, sen har jag haft grannens hund här så har passat dom så Nova inte äter upp lill doris, sen har jag åkt hem till Heidi och myst med Karolina medans familjen Nivala var på begravning, sen har vi ätit pizza och färga min utväxt, så det var bra att man träna idag och ska träna imorn, den där pizzan alltså.
Nu ska jag soffhänga med min karl, sen blir det upp tidigt imorn åka och träna, sedan till gävle för att fixa och dona inför kvällen! det kommer bli awsome.



Dag 8 ett ögonblick

För ett ögonblick känner jag att jag aldrig skulle skaffa hund och nu har jag två i min lägenhet som river allt, så nu drar jag till gymmet när ingen märker nått!

Ställ oss båda på en våg

Sitter och är barnvakt, fast barnen har gått och lagt sig, och jag sitter själv här och muppar, tänkte muppa ett tag till ungefär till tolv, sen ska jag däcka i Ingelas säng imorn har jag en ganska fullspäckad dag framför mig, ska hämta ut nya arbetskläderna, träna, ut med hundar, hem till Heidi där Karolina är hundvakt och joina henne, sen hem och fixa. hihi, men jag gillar att ha mkt att göra. Men nu ska jag göra det sista sen blir det sängen för mig. Godnatt.


Crazy Beautiful Girl

Fyfan, idag har varit en riktigt bra dag! och jag har fått mkt gjort! fast jag har varit på damp humör och hållt på att slå sönder dörrar och hundar, haha tur att det bara var nova som var i vägen, heidi kom lagom när jag hade lugnat ner mig och Linda med, så då blev jag glad av att ha dom här.
Nu har jag faktist diska all disk, tvätta nästan all tvätt, rensa ur hallen och en garderob i vardagsrummet, vikt in all tvätt. Nu ska jag rensa min byrå ojoj vad mkt kläder man har, men aldrig nått man vill använda, kanske borde sälja lite på tradera.
Jag är riktigt stolt. nu ska jag plocka undan lite till och fixa sen ska jag vara barnvakt, och jag funderar på om jag ska träna eller om jag ska vila bena jag har fortfarande ont men jag vill träna. jag känner mig tjock.



Dag 7 min bästa vän

Jag har ingen bästa vän direkt vad jag vet, det är inte längre : Hej ska vi bli bästa vänner? haha men jag har några nämre kompisar som känner mig väl och som jag håller hårt. Och dom vet vilka dom är. Jag skulle kunna lägga ut bilder men orkar inte jag vill ha en bild på allihopa tsm. men det har jag inte.

Förstår att ni inte kan motstå mig

Nu har jag varit duktig, var ute på en ganska lång promenad med Nova, sen har jag mailat massa lärare + rektorn så får se vad man får för svar. Nu sitter jag bara här, ska väl slita fram dammsugaren sen tycker jag att min mamma ska ringa igen för jag har inga pengar på mobilen och man kan inte ringa när jag sover. Antar att det är Lena som vart i farten igen. för hon hade med ringt. Jaja.
Sen kommer antagligen Heidi, fast jag svek henne men hon kan inte motstå mig.

 

Ångest

Ligger I sängen, inte trött men inte pigg. Det var meningen att jag skulle till skolan idag. Men när jag vakna fick jag en klump I halsen ocg ångest över mig. Jag klarar inte det här själv I skolan. Men om en vecka och några dagar kommer dom tillbaka då ska jag vara I skolan varje dag. Jag är så dum, varför struntade jag I praktiken. Förlåt heidi! Jag lovade henne att jag skulle till skolan.

saffran

Han erbjuder sig till och med att ställa sig att baka bullar, 13 år gammal och ska baka bullar, jag kan ju knappt baka. haha synd att det inte fanns saffran kunde vi julbaka.


topp luvan

Just nu barnvakt, sitter och kollar på tv och datorn samtidigt det är tjej boxning och vi måste promt titta på det engligt Sebban och nu tänder han ljus med, och letar efter koden till internet till mig. undra  om han kan göra popcorn med. alla killar borde gå att styra såhär, hahha. nej men ta en titt på mina fina mössa medans jag kör med barnen.





dag 6 min dag

min dag har varit ganska sysslolös som alla andra dagar, jag har varit till mamma, prata med henne fått julgardiner och sen hem och försökt satt upp dom men slutade i kaos, men fick upp i sovrummet iaf, lagat mat, diskat, och sedan varit och solat, och nu sitter jag med bloggen och försöker göra om den, men bruden här fastnar inte på bild. höhö. och snart ska jag kila över till barnen och vara barnvakt. Thats my day.

 

Header hjälp

Varför har man sån dålig fantasi, eller ingen ork, jag vill göra en header till bloggen och jag vet typ exakt hur jag vill ha den nu, men jag orkar inte sitta med det. Jag behöver Alexandras hjälp! Det är ett lätt jobb, men jag är en upptagen kvinna faktist.

gick åt helvete det där

Oh vad roligt jag har, det där med gardinerna gick ju åt helvete, när jag hade strykt allt och skulle hänga upp det tror ni inte jag tappar allt ner på fönsterbrädan med dom nyvattnade blommorna, så allt vatten+jord ramla på gardinerna jag skulle hänga upp! less tjej. nu har jag iaf ätit lite keso+ägg och pannbiff.
Jag funderar på att göra min blogg faktist. den är så himla tråkig.




Julfix

Just nu håller jag på att stryka julgardiner och ska sätta upp dom, sen ska jag kolla på massa julpynt, för vi har ju ingenting. Det går inte. Haha Jag känner mig verkligen gammal just nu. men vafan gör det.
Nej nu ska jag fortsätta, tänker inte skriva så mkt idag för jag gör det ikväll sen.

Ingen vet det jag vet en hemlighet

Just nu ligger jag I soffan och äter choklad. Har nyss duschat och ska föna håret för det ryktas om en promenad med nova. Kollar på en väldigt dålig film med, jätte gammal. Nej nu ska jag va tyst.

maten är klar

Bra duktig jag, nu står maten klar på bordet nu fattas bara R. Det blir hemmagjorda pannbiffar med hemmagjord potatismos och brunsås. jamii. hahah jag är sån nörd. jaja nu ska jag mosa i mig massa mat sen ner på träningen och få håll.

Dag 5 vad är kärlek

Vad är kärlek?
För mig är kärlek när man känner inom sig att man blir varm när man ser en person, när man inte kan sluta prata med den/ om den, när man alltid har nått man kan prata om, när man inte ledsen på ens pussar eller kramar. När det pirrar lite extra i magen när man ser personen. När man kan berätta allt för personen, och personen i sig inte behöver vara någon annan, någon man kan vara sig själv i. Det kan även vara mellan syskon, familjen en kompis eller en partner, kärlek det är ett starkt ord för mig.
Jag vet inte riktigt mer vad jag ska säga, det finns så mkt men känns som man bara säger allt om och om igen. Kärlekt är starkt och varmt.

 

hemmafrun

Puh! nu har jag städat köket, diska all miljoner kilo disk som var, och gjort det allmänt fint nu står potatisen på spisen och jag ska börja göra lite pannbiffar, en riktigt hemmafru verkligen.
Jag önska jag kunde lägga upp lite bilder, men jag glömde min laddare hemma hos Heidi så min mobil är död. hihi ska se till att åka dit och hämta den idag. Sen blir det innebandy, jag ger inte upp.
Just ja, inatt hade det vart några busar på R´s bil och försökt tagit blinkersen på ena sidan så den hängde men händiga jag fixa tillbaka den någolunda bra iaf. Så inatt sover nova i bilen. Haha


Godmorgon å godnatt

Som sagt Goodmorgon, sovit några timmar inatt iaf, nu ska Heidi och Karolina till tierp och göra lite nytta själv ska man hem till nova. Gå ut med henne sen lägga mig I sängen igen och kanske slå på en film. Dreamgirls. Skriver mer sen.

Dag 4 det här åt jag idag

Jadu vad har jag inte ätit idag? Jag har ätit pizza, en tropicana massa coca cola. Tacos, kyckling wrap, chips popcorn och lite mera cola sen vatten med. Haha svulla bruden. Imorn blir det frukost bestående av ägg och keso sen gymmet sen inte mkt mer, jag spyr snart av all mat.

shake that thing

Okej nu är vi inne på andra dansfilmen, och det här med att sitta still funkar inte för mig, det kryper i bena och då äter jag. uscha vad jag ska träna imorn. Just ja sa jag att jag ville börja dansa? Jag stod nyss och gjorde en headspin men det var ingen som titta, synd för jag var nämligen awsome. Nej nu ska jag kolla efter lite nya dansmoves.
Sen är jag med två underbara tjejer, (fast dom är lite tråkiga) dom kan sitta still så länge. jag börjar snart gråta.

 

Dag 3 mina föräldrar

Mina föräldrar, Jag kan säga såhär min mamma, har varit mitt liv, vi flyttade från Sthlm när jag var två tror jag och jag kommer inte ihåg någonting av min pappa, så länge jag kan veta har det bara varit mamma för mig. Jag har aldrig haft någon kontakt med min pappa, jag har inte vetat vart han fanns eller om han ens levde fortfarande. men för några år sen satt jag vid datorn såhär som jag gör idag och jag fick ett väldigt skumt samtal från en som sa att han var min pappa, och jag la på och tänkte kul busringning. Sedan ringde han igen och jag svara inte och sen så fortsätte det och tillslut svara jag och lyssnade lite och han sa vad han hette och berättade lite om mamma och grejer och jag trodde det var en stalker, eller nått läskigt, sen messade jag lite med han och det var min pappa, förra sommaren så tog jag mig i kragen och tog med mig Lisa och vi åkte till Sthlm för att följa med " pappa " och hans kompisar med barn i våran ålder till Mantorp och då träffade jag min pappa för första gången, men fortfarande så har jag ingen pappa.
Min mamma har varit mitt liv, att uppfostra tre barn själv med dålig ekonomi, ha det trassligt med barnen och behöva jobba massor, så har hon fått fram tre fantastiska ungar, och jag kommer aldrig sluta älska min mamma som jag gör idag hon är en idol för mig, så stark kvinna, med allt hon har fått utstått och inte gett upp hoppet om oss. mamma jag älskar dig! ♥



vem sprängde mitt kök?

Det ser ut som nån släppt en bomb inne i köket, och jag skulle vilja visa en bild men det ser så förjävligt ut så det är pinsamt. Och jag känner eftersom jag var så snäll och hade förfest här så borde inte jag behöva städa det här! Men just nu har både min sambo och hund flytt fältet och det ser ut som jag får ta tag i det här själv.
Iaf igår var en rolig kväll, dansade rumporna av oss och körde upp med händerna för Örbyhus. Kul med lite fest hemma i hålan, men som alltid ska det spåra. Jag missa allt eller jag stod långt bort och hade ingen koll men låt oss säga såhär jag tror alla slogs med alla där borta, poliser, små förhör, mat, singstar och mkt roligt. Nu när jag fräschat till mig ska jag åka till Groda och äta Tacos med familjen Jansson, inte helt fel det inte en söndag som denna.

sov du lilla videung

Nej nu ska jag slänga i mig lite frukost och sedan ta mig till gymmet, eftersom det inte vart någon träning igår måste jag träna idag! ojoj.
Sov alldeles för länge med kände jag, har drömt massa skumma drömmar med, så har sovit hårt kan jag lova.
Nej nu ska jag sluta skriva innan det blir tusen sidor långt.




tråkigt liv

Fan vad tråkigt liv jag har känner jag just nu.
Helgerna som gör det värt. Usch jag bara väntar känns det som.
Nej man kanske ska sova snart så det blir fredag snabbare. jag vill göra nått roligt.

four pack

Efter alldeles för mkt skratt, läsk chips och spel är jag hemma igen i min ensamma och tomma lägenhet, inte okej hade gärnat stannat massor av timmar till, men barnvakt kallar. dags att jobba. Skönt att få umgås med alla dessa bra tjejer och bara känna sig som hemma fast dom var elaka mot mig och mobba ut mig så är nog fan dom det bästa som finns. imorn träffar jag dom igen och då kan jag stanna hela natten om jag så vill det.
Just ja jag har fått mig en ny familj, trillingarna lillasystern storebrorn och mamma och pappa. ljuvligt.
Hade tyvärr ingen bild på allihopa.



dag 2 min första kärlek

Okej min första riktiga kärlek var Samuel, men eftersom jag har så dåligt minne och så kommer jag inte ihåg hur vi blev tsm, men tsm var vi ganska länge fast fram och tillbaka. Så jag kan väl ta mitt seriösaste förhållande iställe och det var med Robin. Vi träffades som kompisar i walace palace ( hos walle ) ett bra tag bara på fest, sen umgicks jag och Matilda med han och Alex en vecka under sommaren, och sedan på kräftskivan, sa han att han tyckte om mig och jag visste inte vad jag skulle svara eftersom jag bara sett han som en kompis, knappt lagt märke till han, men sen prova vi och det gick ju sådär, men sen började vi träffas själva och med kompisar, tillslut blev det vi, Det var jobbigt ibörjan med allt runt omkring men nu så är vi fortfarande tsm. Tiden går fort.

Många år sen det här.

 

en gång var hon liten å söt

Var det älvsjömässan idag? missa jag det, inte för att det är så roligt kanske, men det hade ju vart bra och vart där jag ville ha lite information om det jag vill bli. Suck.
nyss var jag ut med nova och hon lekte med vaktmästaren, hahha nu har hon trassla in sig i gardinen.
snart ska jag äta frukost, ägg och keso röra sen beger jag mig till gymmet. härligt det.

 

farväl

Nu har jag lirat lite innebandy gick sissodär. nu har jag ont och ska läka mina ben imorn. Iaf tänkte bara säga Godnatt och så. jag har smockat i mig massor med mackor och grejer nu på kvällen, nu ska jag släpa in R i sängen sen ska jag sova som en stock. Imorn blir det träning och kanske hälsa på Josefine.
Just ja! igår slängde jag min älskade Lisa, min nalle som jag har haft sen jag var 1 så jag hejdå 18 år av mitt liv, bara för att nova bet sönder den. Vad ska jag nu sova med?



benhinnefan

Okej, nu har jag kollat på sex and the city 2 och ja jag vet inte, så bra var den inte. Men sevärd och jag vill leva deras liv, eller iaf bo i new york med massa pengar och en fet garderob.
Nu ska jag lyssna på R´s dåliga träningsmusik lista och försöka bli taggad och så till träningen ikväll. Dricker C- vitamin med känner att den eviga förkylningen är på väg.

vetekudde någon?

Jag behöver en vetekudden till mina benhinnor, måste ringa mamma, om ett litet tag är det dags för innebandy träning och jag fick ont i mina stackars benhinnor efter träningen i måndags, men Lotta gjorde lite healing och sen ska jag värma och kyla dom så det kanske blir bättre. Men nu måste jag ta upp sista tvätten, ringa mamma och ut med Nova innan träningen.

Presentera mig själv

Okej, mitt namn var Josefin Gadle Alm men nu är det Josefine Gadle jag föddes 1991-11-07 på Karolinska sjukhuset i sthlm och bodde mina första två år där. Sen flyttade vi till Örbyhus, hur det gick till vet jag inte. Iaf jag har bott hela mitt liv med min mamma, och två bröder. Ingen pappa har existera efter flytten från Sthlm.
Jag var ganska mobbad när jag var liten och hade tre kompisar som jag umgicks med jämt.
När jag kom upp i klasserna så flyttade min bästa kompis Cecilia och jag fick klara mig själv. Jag är väldigt blyg och en ensam tjej, men när jag kom upp i högstadiet släppte jag allt och det slutade bra. Slutade nian i tårar i örbyhus skolan och började sedan på GUC i Uppsala, där det blev lite trassel och kaos i mitt liv, jag kände att jag behövde vara närmre mina kompisar som jag lärt känna i slutet på nian. Så bytte till Handels i Tierp. Men där gick det inte som tänkte och jag sjönk in i mitt blyga ensamma skal igen. Därefter slutade jag handels och började jobba på ett Café och ICA i örbyhus typ hela dagarna varje dag.

Sedan kom jag tillbaka till skolan med 92:orna och började i Hotell och restaurang programmet och där trivs jag fast det är lite krångel med min frånvaro hit och dit.

Även för tre år sen som det var ju jag började högbergs i samma vända så blev jag tsm med min nuvarande pojkvän R. Nu bor jag i en lägenhet i Örbyhus med min sambo R och min hund Nova, blandrasen Sibirian Husky, border collie, schäfer och stövare. ett riktigt monster.

Jag vet inte riktigt med vad jag ska hitta på. Jag har ett par underbara vänner med och jag har fortfarande kontakt med min dåvarande bästis, vi har varit kompisar i 14 år nu!. ganska coolt faktist.
Min pappa tog kontakt med mig för kanske två år sen och förra sommaren så träffade jag han för första gången jag skriver lite med han ibland men jag träffar han inte.

 

30 dagar

Eftersom det är många som gör den här tänkte jag med göra det!
Så dag 1 idag, presentera mig själv.


♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

nyttiga tjejen

Godmorgon, eller ja lunch kanske. Jag har varit vaken ganska länge, men ändå inte åstadkommit någon nytta, eller varit ute på en promenad med Nova, tvätta, men borde även diska, dammsuga och vänta på Heidi. Om hon kommer hoppas. Iaf, jag har inte så mkt vettigt att säga. skolan går ju sissodär som ni märker men jag tror jag ska ta mig till skolan och prata lite med rektorn och se vad vi kan åstadkomma.

mer timmar på dygnet. Tack!

Jag fattar inte varför jag är så omotiverad till skolan, jag vill att alla sötnosar ska komma tillbaka från praktiken så jag kan gå i skolan och vara glad igen. jag pallar inte skolan själv eller med alla ettor och tvåor. och jag kan inte skita i tre veckor till för då får jag väl inte ta studenten. Jullovet kommer snart så jag får fan ta mig i kragen. men jag behöver fler timmar på dygnet så jag hinner med allt jag borde göra som imorn

* Tvätten
* Städa
* Heidi
* Träna
* Skolan



nyttighetskomitén

Nu har det inhandlats massa mat och så åt vi på mc donald. fräsch! Haha imorn får det bli nyttighets komiten igen. man mår ju dåligt av allt fett. Haha lämna Karolina med så hon får leva ut singel livet med. hahhaha
Nej nu ska jag slänga mig i soffan och testa dvd:n jag hämta hos mamma och kolla på nightmare on Elm street med "jordgubbsfil, blåbär och sedan chips! " hahaha nyttig tjej där. men skulle ju sluta imorn.

gick ju väldigt bra det där

Nu är jag hemma igen och i fullgång med tvätten sen satte jag mig till ro med en kopp te och kollade på film som jag hyrde, sex and the city 2, Sen när det är som spännande när man precis fastnat i filmen vad händer då. Jo poff säger det så stinker det bränt i hela huset springer fram och sliter ut alla sladdar och det stinker bränt, jag har inte litat på tv:n på sistonde och jag tror den sa hejdå där. så ska prova sätta i sladdarna snart och försöka ta ut filmen med tanke på att jag hyrde den. Haha hur lyckas man. Så ja nu vill jag ha en ny tv. Önskar mig en i julklapp. Tack tomten.



massage

Jag har egentligen inte tid att skriva blogg, men man måste ju. Tänkte bara visa att jag lever och nu ska jag skynda iväg till massagen!



Bada bastu

Nu har man fått i sig lite mat med, mätt som en gris, och snart ska man ner på innebandy och sedan blir det barnvakt igen. Träffa R igen men han sitter som vanligt i telefon med nico haha så jag passar på att sitta här, har inte träffa han sen i lördags.
Just ja Karolina, Vi har tydligen visat tuttarna i bastun hemma hos Roy? haha vart var jag då?

Och nej vi har inte visat tuttarna i bastun. Hahah you wish

Jag är på god väg

Klart man vill åka till Paris, men ibland orkar jag bara inte, Även fast jag inte gör någonting när jag är hemma och blir deprimerad så orkar jag bara inte skolan. Känner att det är en plåga och absolut nu när jag är där själv och alla andra på praktik, men jag var inte reda för en fyra veckors praktik i mitt tillstånd, men morgondagen ska jag blir masserad, rensa lite tankar på samma gång med oljorna som Lotta gör. Hon gör ett fantastiskt jobb den kvinnan.

Nog om det där nu har jag duscha nova och hon hoppa runt som en galning och springer i hela huset som hon alltid gör efter dusch, sen deckar hon. Haha gullig hund det där. Nu ska jag försöka mig på tv:n och dricka lite te som frukost.



101115

Godmorgon! Jag gör inte särskilt mkt så har inte så mkt att skriva. Här ute på landet kan man inte göra så mkt roligt.
Idag ska jag koppla en router så jag kan ha trådlöst internet, men jag fattar i stort sätt ingenting. Trodde det var så lätt att man bara skulle sätta i sladdarna och koppla den till modemet men icke sa nicke.
Sen ska jag duscha och kamma hunden för att se att det inte gömmer sig några små löss kvar på na. Sen får jag väl städa också. Fullt upp idag, kanske drar en solning med.
Min franska manikyr jag gjorde på mig själv också. syns kanske inte så bra men det var okej. för att vara så darrhänt som jag är. Idag ska jag prova på någon nytt.




längtar till tisdag

Fortfarande bakfull efter helgens bravader, jobbat har man gjort med. Duktig som jag är. Nu ligger jag död i Ingelas säng. Är ju som sagt barnvakt. Nu ska vi sova. Snart tisdag då blir det massage awsome! Nej nu deckar mina ögon. Godnatt

farfar var med

Här kommer man hem undrar varför det är låst kommer in och det är helt tyst, tänkte var är min hund och sambo, jaja kanske promenad, fyra på natten, nja. kollar ut ingen bil. Ringer, röstbrevlådan. Hahha jaja lägger mig och sover och tänker, kanske kommer snart. Vaknar och fortfarande ingen här. Nu ringde han så var dom i Groda. och hade övernatta där. hihi. Igår vart det krogen i Gävle, eller först dart, bastu och drickning hemma hos roy. Rolig kväll helt enkelt. nu blir  det jobb och sedan mera jobb barnvakt. Så kommer hem imorn igen.



Inget stoppar oss nu

Igår vart det mkt av det goda! kan man säga. Haha men bra roligt hade vi iaf. Idag har man hunnit samla krafter duschat och nu serveras mat, så snart är man som ny igen och då är det bara att ladda igen. Gävle väntar på oss.




paris

Fick nyss veta att det inte blir någe Paris för mig, Fast det har dom dock hotat med sen i tvåan. Kan ju vara därför man inte är i skolan, jag vill varken bli en underbetald utarbetad sliten kock eller en servitris så då borde man locka på sina elever lite mer, tex om du sköter skolan så får du följa med till Paris. Men ikväll orkar jag jag inte tänka på skolan och alla bekymmer, jag ska ha roligt med mina underbara vänner!

I look around and it always you

Sitter hemma hos Karolina med Scones i ugnen och hon plockar fram så snart är det dags för frukost med henne! Sen blir det städning och hårinpackning så är vi fit for fight till kvällen sen. Lovely. Med tanke på att vi hade väldigt snygga ansikts masker igår på oss. Nej nu ropar frukosten.

Every breath you take, every step you take, everything you do i be follow you.

SMS-inlägg

2010-11-11_18_15 (MMS)

skydda min lilla älskling

Nu har jag beställt ett svart tråkigt vanligt skydd till min mobil, köper ett roligare sen, hittade inga fina. Sen skyddsplast till ifram och så passar jag på att visa min fina mobilväska, haha penga pungen.

 

Öppet hus

Blev inge firande av älsklings bror, älsklingen skulle åka hoj. Så jag ska sitta här och muppa ett tag till sedan vänta på Karolina och sen ska jag ner på öppet hus med mamma och Karolina. Sen ska jag nog boka min tid med när jag väl är där nere. Underbart. fyfan jag längtar redan fast jag inte bokat än. Så skönt och avslappnande.



If today was your last day

Nej jag orkar inte gå i skolan, men jag orkar göra annat för det får mig att tänka på annat och får mig att må bra. Kom precis hem från gymmet var där och träna slut på mig själv och Karolina, senare ska jag och älsklingen till Groda och fira Rickard lite, sen blir det kanske öppet hus nere på massagen och sedan barnvakt med Karolina.
I helgen blir det jobb och lära sig nya kassa systemet, det kommer bli intressant kommer ta ett tag antar jag. Äsch jag är snabblärd! Nu håller jag på med lite lunch/mat så jävla hungrig.



inge mans land

Ligger just nu i soffan och kollar på en film, en soldatfilm väldigt bra! Jag vet inte vad det är för fel,men jag har tappat lusten helt för allting och jag vet inte själv hur jag mår!

tillbaka på planen

Åh härligt nu har man spelat innebandy igen och det känns ingenting i bena! känns bra, bara. så nu längtar jag till måndag. Nog om det.
Min vackra telefon kom idag med! och jag älskar den redan. Imorn blir det skolan, sen träna och träffa josefine lite. Orkar inte vänta två timmar i tierp på henne vad ska jag göra dom timmarna liksom. Hade man varit tät hade man shoppa lite.
Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sedan hoppa i säng, tidig uppgång imorn.

Vackra Gotland




snö i mängder

Hahhaa vad jag är dum det är ju jag själv som klickat bort meny raden eller vad man ska kalla den när jag hållt på att blogga på Gotland. men nu är den tillbaka och idag hoppas jag att min älskade telefon kommer, för med denna huvudvärk jag dragit på mig så ska jag inte göra annat än att sitta i soffan inbäddad med tända ljus och leka med den, sen kommer kanske Linda förbi med. Hörde att hon hade en present. ihihi




feel good

Varför går det inte att ladda upp bilder eller någonting? hela raden är borta? är det bara på min? Iaf idag har jag städa, träna, skolan och sen kom Älsklings familj och fira mig och jag fick presentkort på ANIMO 45 min massage, underbart. det kommer behövas, den ska jag ta snart. Nyss var jag ut med Älsklingen och Noviis och lekte som tokar i snön, det är lite roligt men lite jobbigt med. Men kul att det kommer mkt snö på en gång iaf. Nej nu ska jag gå och pussa på min fina.

Tihi

Nu har jag haft kalas hemma, mamma bröderna, bea, karolina, matilda och sebban. Vi har mumsat tårta och byggt klädställning, bra fint. Behöver lite mer galgar bara annars var det super! måste städa imorn och fixa så det ser fint ut. Har även fått en halsduk och shampo och balsam från Bobby´s. Sen har jag även klickat hem en Samsung Galaxy S. Och det står att det är snabbleverans någon hade skrivit att det tog 22h bara så hoppas den kommer imorn. Ja så går det inte att ladda upp bilder heller!

Fika tajm

Nej jag vann inte ett jävla skit! Idag ska jag städa, klicka hem en mobil, baka rulltårta eller sockerkaka och bjuda på eftersom dom kommer och firar min födelsedag idag istället. Och sedan ska jag träna innebandy igen! det var inte igår. Underbart. Nej nu ska jag äta frukost och sedan ta tag i städandet.

borta bra hemma bäst

Hemma igen! eller hemma hos Ingela! Men i Örbyhus iaf, och jag har varit hem och i groda och hos mamma och vi har hämtat vår älskade novis, sötnosan var helt slut. haha så hon var inte så super glad över att se oss, hon trivdes bra där ute. Nu är födelsedagen snart över med, Jag och älsklingen spelar bingolotto fast på olika håll var tvungen att lämna han för att vara barnvakt. Tråkigt.. Men nu hoppas jag att vi vinner en bil eller massa pengar eller en resa till thailand skulle ju inte heller vara fel. Men det jag skulle säga var att det är skönt att vara hemma men det har varit kul! Och tack för alla gratulationer!

Min dag

Idag är ingen vanlig dag, idag är Josefines FÖDELSEDAG! Så grattis till mig och nu är jag bra sugen på tårta. Nu sitter jag på färjan på väg hem! Hejdå vackra Gotland. Kommer bilder och mer inlägg När jag kommer hem.

Färjan

Nu sitter vi och väntar på färjan, man ser den komma iaf har varit här sen halv nio. Jag är hungrig och klarar inte vänta, justja jag har snott Jonssons iphone så Jag kan blogga, men jag är dålig på att skriva med den. Just nu snackas Det estonia. Spännande.

hoppas ni får det bra för det ska jag ha

Fan vad jag hatar att vara tjej ibland. Humörsvägningar hej! Nu är jag less, trött, hungrig allt på samma gång snart kommer tårarna med. och man vet inte varför. Jag älskar livet när det är såhär! Nej nu ska jag packa äta och duscha sen åker jag imorn och kommer inte skriva förän jag kommer hem och då fyller jag år så kom ihåg att gratta mig! :)

tidig present

Okej idag är en " jag har inte sovit nått inatt så trött hela dagen dag" Jag gjorde lite på gymmet men kunde inte springa det gjorde ont, var och fixade lite och åt köttbullar med mos hemma hos Josefine! gött det. Sen hem solade och nu sitter jag vid min kära dator med, just ja jag fick en tidig födelsedagspresent av min bror med, Jag har tjuvtittat eller jag köpte dom men ska öppna upp dom på måndag, Men här kommer en bild iaf. Bara för jag är så nyfiken. Och eftersom jag är så dålig och tjock så ska jag kolla på scrubs nu och äta chips!




Jag tog en kula för dig

Nu har Nova och jag varit duktiga, vi gick lite på banvallen sen fick vi för oss att ta en lång promenad så vi gick till IP och gick spåret. Så nu har vi varit ute i över en timme! Bra jobbat! Och snart åker jag till gymmet och kör slut på dom sista krafterna.

nam nam

Godmorgon! Älskling ringde och väckte mig, och bygggrabbarna sitter just nu här och äter, Så jag fick gå upp tidigt, har inte sovit bra alls inatt var upp vid fem och tog en sömntablett somna bättre men sen fick man inte sova ut iaf, men känner mig inte så trött iaf. Ska äta lite frukost sen ska jag träna! Sen blir det städa, packa och fixa. För imorn bitti åker vi.


varm om tosserna

Just ja mina UGGs till Gotland kom med, så jag slipper frysa om fötterna, bra sköna.



Kär i ett par skor

Sagt som gjort. Nu har jag varit ute och kört, Hämtade ut ett paket sedan åkte vi enda hem till Alexandra på fika, även där möttes jag av ett paket, Våra skor hade kommit som vi beställde i lördags lite halvt på fyllan. haha. Och jag bara avgudar dom jag älskar dom. Helt underbara. Snygga, sköna och udda.

 

to many problems just forget them

Härligt var det att träna, testade springa på spring bandet, men inte riktigt bra i bena för det gjorde ganska ont så skippade det och träna mage, armar och bröst istället. Väntade på tåget i en timme i det underbara väder, hade köpt en sallad, men glömt gaffel så jag var less och kan säga att jag åt salladen med fingrarna.
Nu har jag sovit ungefär till halv fem när älskligen väckte mig, nu ätit och sitter med en varm mask för ansiktet riktigt skönt och man blir riktigt len med. Så nu ska jag hoppa i duschen och sen ge mig ut på vägarna och hämta ut lite paket!



tränar

Inte ska jag sitta här och slösa tid! Eller jo, för jag tycker det är underbart kul att bara skriva onödigt skit hela tiden, men jag har ofta inte tid, som nu. Nu ska jag rusa till tåget för att åka och träna! Underbart.
Ses sen.

Min super goda mat igår, synd att man inte lägger upp så fint. Haha


förbaskat ont

Barnvakt igen! Där av inga bilder, lite tråkigt jag vet, men vad ska man göra. Sitter just nu och kollar på barnprogram och spelar töntigt spel på facebook. Känner mig som liten igen. Haha aldrig fel.
Just ja. idag eller för ett litet tag sen när jag åt min goda mat som jag gjorde så var potatisgratängen typ super mega varm som jag fick en brännblåsa i munnen som gick sönder direkt och var jätte äckligt och gjorde jätte ont sen lossna nyss skinnet. Uscha.
Därför ska man bara äta kall mat!



simsalabim hokusfilipokus

Hemma igen efter en heldag i Gävle, det var som vi aldrig var särade, vi betedde oss och prata om allt som det var igår. Underbart. Fick med mig massor med Höstkantareller hem av hennes mamma, så nu står jag vid spisen och tillagar potatisgratäng, med köttfärsbiffar och kantarellsås. 5 poäng till mig! Wihoo, life is good, snart ska jag kila iväg och vara barnvakt med.

Rusa

Nu har jag gjort ett videoinlägg som jag skulle slänga in men eftersom jag är så seg så hinner jag inte det för måste rusa nu, men men.



Oversizelinne - Monki
Tjocka leggins - Gina

gammal vänskap rostar aldrig

Lite ändrade planera, jag åker 10.44 till Gävle istället och så tar jag 20.30 hem så jag är hemma 21.15 för jag skulle vara barnvakt ikväll med, hade glömt bort det! Men jag hinner träffa henne hela dagen iaf. Men nu måste jag fixa mig och äta frukost om jag ska klara mig. höhö.



Pensionärsjävlar

Jag kollade nyss på pensionärsjävlar! och det var verkligen ett program för mig, det var väldigt roligt, nu är det RAW comedy club. Varför kollar man aldrig på såna här grejer. Snart tänkte jag krypa ner i sängen och sova loss. Just jag beställde ett par UGGS idag med mamma, men jag fattar ingenting det stog att dom var beställda och grejer och att jag skulle få ordern till mailen. men fick inte det och det går inte heller att logga in på deras sida, hoppas dom skickades för jag skulle behöva dom innan helgen och jag vill inte beställa igen direkt om dom har skickats.

Jaja det var allt för idag, jag skriver imorn innan jag far iväg. och kanske slänger upp en dagens outfit bild.

datanördar

Just nu: Barnvakt till Lillmatilda, vi sitter med varsin dator i varsit hörn, haha pinsamma tjejer och så är det självklart svenska hollywood fruar i bakgrunden jag älskar det programmet verkligen.
Nu ska jag kolla på tv hela kvällen sen sova ut i Ingelas underbara säng för att åka till Gävle imorn och umgås med min gamla barndomskompis och stanna där en natt. Roligt.

första november

Min och Alexandras romantiska middag i fredags! Haha hamburgare, shots och cider! Underbart.



Middag

Håller på med tvätten och middagen, det blir kyckling i chili och vitlöks marinad med ris och currysås. Hoppas det blir gott, tänkte göra en potatisgratäng med vitlök också men jag har inte orkat gått ner till affären. Så det får bli en annan dag. Men måste förbi affären idag och posta mitt lilla brev så jag får en liten namnändring.

Han kommer antagligen inte vara hemma på min födelsedag, vad konstigt det kommer kännas, Vi har alltid varit lilla familjen på min födelsedag eftersom jag är minst. Men huvudsaken han mår bra av det.

insideout

God förmiddag eller nå, Jag har tvätta en maskin, det är sjukt hur mkt kläder man har, men aldrig nått man vill använda, varit hos mamma och sen till tierp och handla lite, och nu tillbaka hos mamma igen. Hon sitter och pratar med min äldste bror som ska läggas in idag, jag vet inte så mkt mer, så ska fråga lite sen. Och kanske återkommer med lite information sen. Idag ska jag tvätta, laga mat och sedan vara barnvakt.
Imorn förmiddag åker jag till min barndomskompis som jag inte träffat på många år!





Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.