how you doing

Valborg, frukost med min fina, sedan blir det vänta in kvällen eller nått.

 

shaka den för sean banan

Tur att det blåser satan ute så det var inte ett dugg skönt, men har varit en sväng till Tierp och hem med Linnea, nu är vi tillbaka i skärplinge, nu inväntar vi ebba och sedan åker linnea och jag hem till mig och sover ikväll, imorn blir det grill och sedan får vi se vart kvällen tar oss.
Just ja tangenterna fungerar nu! tack vare mig! lovar.

now im that bitch

Suttit lite i solen och fatt farg, nu ska jag tro det eller ej mota linnea! haha vi ska ta oss till tierp, sedan orbyhus och gora lite arende, senare idag blir det nog lugnt sen imorn ar det ju valborg, vad hander da da? Nej nu ska jag kla pa mig ordentliga klader och sedan kila till bussen, bjuder pa en bild sa lange. haha njut.

Onepiece

Haha jag har snott P's Onepiece, bra mysig! jag vill ha! Sitter som vanligt och chillar i ventan pa att linnea ska vakna, och nej tangenterna fungerar inte, inte ljudet heller! dumma saker, jag forsokte fixa men jag ar inget datageni har jag kommit pa. Igar vart det gavle med linnea, alexandra och karolina, blev lite sushi till middag, bra fint, fast hade valdigt ont i magen resten av kvallen, inte bra det! nej nu ska jag nog vila ett tag till.

the lazy song

Sitter just nu och väntar på Linnea och pumpar lite musik, gjorde mig nyss klar fast jag gick upp runt sex imorse, haha men somna ju om lite! haha sen ska vi ta bussen in till Gävle och mysa lite sen kommer Alexandra in med, saknar den lilla prinsessan! Nej nu ska jag sätta mig på balkongen och vänta lite till.. skönt sö!

 

 

Pics

 

 

i like to move it

Oj oj oj, helgen har varit väldigt bra! bästa på mycket länge med min älskade linnea!
Nu har jag man varit hemma i Örbyhus för att vara barnvakt en natt, nu tar jag mig tillbaka hem till skärplinge! det känns skönt att komma bort från örbyhus ett tag!
Nej nu ska jag packa lite och sedan sätta mig på bussen!


 

 

 

sambo,regler & spel

kort, cider, spel, mat och massa skratt har nu övergott till deeptalk på balkongen och seriösa diskutioner i köket, vart hamna jag? jo framför datorn! och skriver i min älskade blogg, som just nu inte innehåller så mkt! men nu har alla gått till köket så då kryper jag över till balkongen för en cigg i min ensamhet. haha ganska skönt, jag har inte haft så mkt folk runt omkring mig på länge som jag har haft denna helg, så måste ta en paus och återhämta mig och sedan gå på´t igen!
Nu har man dessutom riktat hela gänget och blivit sambo en vecka framöver! fint de!

Påskhelg att minnas

Får väl börja med att tacka Linnea för mitt fina inlägg! sen tänkte jag bara tillägga, att jag lever och att jag håller mig ute här i skogen när det är så underbart fint väder!

Gårdagen var awsome! från början till slut ingenting gick fel.
Vakna på topp, duschade och sedan åkte vi ut till Linnea, lagade lite mat, började dricka vid ett sedan vidare till jennifer runt fem, dit, drack, spelade spel med fina tjejer, sedan bussen in till Gävle där vi gick och fortsatte med trevliga grabbar! shottade och snackade bilar, sedan ner på Heartbreak dansade, skrattade, och slutade på mc donalds sedan bussen hem till linnea och tvärdeckade. Underbar kväll! Tack tjejer!

Idag har vi ätit brakfrukost, solat, åkt till Tierp och handla gottiheter, haha och sedan kasta pil, stått på händer, lekt med hunden och solat lite till, nu väntar jag på min tur i duschen sen ska vi vidare och bli bjudna på mat och ha en trevlig kväll! Det här kallar jag en topphelg så det heter duga!


 

 

nemen åå ,du är så fin

hej påer, hehehe! josefine glömde logga ut från sin blogg tror jag minsann? ;)
tar tillfället i akt & skriver lite..
igår hade vi pratkalas, nästan så vi är övertrötta idag :) men va gör de om hundra år, om tusen är de glömt! ;)
ikväll är de p som i party som gäller & de kommer bli asum, eftersom vi går all-in! :)
love you babe, you're cute as candy, pusspuss! :)



i väntan


Jag väntar på att Heartan ska öppna! står ju redan i kö och är med på väggarna och allt!



Make some smile for me






Skumparty

Varför skulle jag läsa om skumparty i Uppsala för? nu vart jag jätte sugen på att dra med mig Linnea och åka på det! men nej nej. varför har man inte ett litet sprit förråd hemma för? eller rik? skulle ju inte vara fel!
Nu får jag spendera min tråkiga kväll alldeles ensam framför OTH. Godnatt!


 

 

vad händer?

Vad händer? Här har jag lagat ett god gryta och sitter i lugn och ro och kollar på OTH och försöker glömma bort att det åskar ute! för jag är så otroligt rädd och vill inte vara ensam när det håller på så här! så kan någon komma och hålla mig i handen? Fast det var inte det jag skulle komma till, jag kände hur det brände på armar och i ansiktet typ som att jag solat i flera timmar! kollar mig i spegeln och är helt jäkla röflammig i hela ansiktet, bröstet, armarna och bena! vafan händer? Försöker lista ut vad det kan vara för allt som var i grytan har jag ju ätit förr? skumt!
Inte dom bästa bilderna men ni ska se i verkligheten! Inte okej






to do or not to do

Jag måste sluta höra av mig och börja höra av mig?

Inte för jag vet hur det ska gå, men jag måste sluta höra av mig till fel folk och börja höra av mig till dom som verkligen bryr sig, om det finns några såna?
Jaja, just nu sitter jag och väntar på ett samtal iaf från min fina vän Linni pinni som äntligen kommer hit imorgon och sover kvar, det var inte igår!
Sen ska ja slänga mig i sängen och sova någon timme och kolla OTH för det känns som det ända jag gör om dagarna är att vänta på nått. Så får sova istället till BB..






Hääst rumpaaa

Jag som skulle vakna idag, ta en promenad och sedan sola och plugga! så är det inte ens sol! vad är det för påhitt? Nu ska jag iaf klä på mig och ut och ta en promenad!



 

 

festis

Jag har fastnad för den nya Festisen - Guavas & Bananas who are afraid of heights
Väldigt god! ganska söt, men en grej fattar jag inte, varför är den blå? blir dom blåa för dom är rädda för höjder? haha. Nej nu ska jag hoppa i säng!





I know i can

Jag förstår mig inte på vissa människor, absolut inte mig själv.

Sitter och skriver förfullt på min paketresa, den är nästan klar, men vadå 3 sidor? är hon galen? det blir ju inte ens en, eller jo en kanske men inte 3! jaja, skriver det jag kan, bättre att skicka in den dålig än att inte skicka in den alls och väldigt sen är den med, men bättre sent än aldrig där med!
Ska bara skriva en marknadsförande text till resan! jobbigt! Så nu tänker jag somna in kl 1 och vakna imorgon bitti och ut och gå och sedan plugga på den och skicka in den och sola! Sen kanske jag får lite besök med! det sitter ju aldrig fel, så ska kanske städa rummet med! Blir mycket imorgon!

Nu nu ska jag slå på 1 avsnitt OTH, lovar bara 1!



Mina nya slarviga naglar, men propert fina!


wooki wooki

Blev en ganska lång promenad med mamma istället! nu blir det mat, sedan plugga och BB. händelserik dag! nope. haha nej nu ska jag hjälpa henne med maten innan hon börjar gråta!


Inte illa om han står i duschen

Inte okej, somnade kl 6 imorse! haha jag måste sluta kolla så mkt på OTH men det går inte! börjar man är det nästan omöjligt! haha, nu ska jag hoppa i duschen och sedan ut och gå en sväng, blir över till Lindii. Fint de!
Nej duschen ropar! Eller undra om den där står och ropar? kan inte skilja på duschen eller killen.

 




pain in the ass

Insåg just att det är mkt som går snett i mitt liv just nu! men jag orkar inte ens kolla på sånt och jobbar istället på att klara det jag vet att jag klarar.

Spelade lite tvspel med grabbarna grus idag, insåg att jag inte var så duktig på att springa runt på en bana och skjuta folk så jag gömde mig istället och sen var jag snäll och överlät spelet till grabbarna som kan det där och agerade husfru och faktiskt dammsög och plockade undan lite till Robert. stolt över mig själv! haha eller.
+ en liten sak till, förlåt mamma. jag insåg just att mina glasögon har legat tsm med nycklarna och är inte så fina just nu! crape. det är mkt som inte går bra just nu känner jag. men som Linnea skulle ha sagt det : vad gör det om hundra år? och tusen är det glömt!






lot´s of things to do

Jag förstår inte det här med att vara vaken hela nätterna, jag vet inte, men det typ lugnar mig, annars vaknar jag alldeles för tidigt och går bara och väntar på kvällen igen nästa dag! jag är en riktig nattuggla, nått som jag tycker är bra är att på nätterna kommer jag på massa ideer, saker som jag måste göra och så börjar jag oftast städa eller rensa garderoben.
Men just nu är mitt rum ganska fint städat så jag tänkte faktiskt ge mig på min skoluppgift som jag skulle lämna in i fredags och totalt glömde bort och hoppas att den blir Godkänd iaf!
Jag ska göra en paketresa till 15 pensionärer, dom ska till Afrika på zoo! Hahaha



Nu gäller det

Jag måste bara boosta mig själv och ge mig fan på att det kommer gå, nu ska det inte ätas mera godis och chips! så fall en gång i veckan och det är på söndagar! det blir LCHF och promenader varje dag! för jag måste kunna visa mig i bikini i Turkiet när vi åker om jag ska med, annars är det ju lönlöst tänker inte ligga på hotell rummet när det är 40 + ute! hahaha Nej nu satan i gatan ska jag göra det här rätt!




OTH season 3

Fick lite ångest över att jag inte bloggat på ett tag, men det har varit för mkt tittande av OTH på senaste tiden och då kan jag liksom inte blogga samtidigt, eller så måste jag bara ha nått att skylla på. Plus att jag skriver nog mest för att det är natt och det är då jag är uppe och gör sånt här plus att Emma klagade lite att hon inte hade nått att göra på kvällarna om jag inte skriver blogg. Så förlåt Emma jag ska bli bättre!
Tänkte bara säga att OTH går framåt jag är på säsong 3 just nu, och jag kan inte sluta titta för jag tycker det är så otroligt bra och beroende framkallande!




lov hit och dit

Blir alltid på dåligt humör när jag kommer hem, vet inte varför? tror det är för man pratar så mkt i skolan och har fullt upp och längtar till att få sluta sen så kommer man hem, sitter själv och helt tyst och vet inte alls vad man ska göra och bara väntar på att dagen ska gå. och nu är det lov i en vecka och alla tycker det förstås är skönt, men inte jag! vad ska jag göra under den tiden. Alla är ju upptagna med massa saker.
Blir att kolla alla säsonger av OTH.. Nej nu ska jag sluta deppa och typ lägga mig i SÄNGEN, wihoo äntligen, jag har längtat efter den.

läderpiska och läder boots

Just nu står Susiie i bakgrunden och babblar om nån elak uppgift hon gett oss över apun, bara för att hon kommer sakna oss så mkt när vi är här för sista gången på 5 veckor!
Tror ingen lyssnade.
Men nu ska jag återgå till mina läderboots och min boy next to me.


Dygd

Jag vet inte men jag tycker det iaf är tråkigt, när man själv ställer upp så får man ingenting tillbaka!
det känns inte riktigt skysst tycker jag, men alla är ju olika.


Väntar på att tiden ska gå fortare

Ni fattar inte hur svårt det är för mig att hålla mig vaken och igår vakna jag åtta och somna inte förrän klockan tolv. Helt sjukt, men det resulterar att jag är helt slut idag faktiskt! och nu har jag precis gjort nationella skriftligt i svenska och ska snart på ett litet möte och sedan blir det hem och ut och gå med M och sedan plugga sönder mig, kanske ta hem min säng och sedan plugga ännu mera, BB och sedan plugga igen! Uscha känner som jag inte kommer få nått gjort idag och pyssla med mitt rum istället och sedan somna i sängen!


Jag saknar massa bönor!

Nu ska jag hugga in på min måltid! och kolla på en rulle! kanske The Town, den verkar bra, men jag skulle vilja ha lite sällskap? någon som känner sig träffad? haha mamma jobbar ju till åtta och kommer inte förrän halv nio, så trååååkigt att sitta själv hela dagarna, kan inte mina kära Sex and the city medlemmar bo lite nämre! men men inte så mkt att göra åt saken. Söka ett jobb och flytta in i en lya i Gävle med linni pinni! fint sööö!


 

 

OTH och LCHF

Nu har jag faktiskt varit vaken sen åtta och inte somnat än? coolt, men igår var lite läskigt! somna bredvid mamma i soffan innan jag skulle vara barnvakt, sen väcker hon mig 22 och säger att BB börjar och jag skriker rätt ut men jag ska ju vara barnvakt! då hade jag sagt till mamma i sömnen att jag inte skulle vara det plus att jag vakna på schäslongen, alltså det här med mitt sovande börjar gå för långt! Nu har jag iaf hunnit kolla på lite OTH avsnitt och förlängt naglarna på Camilla, nu ska jag göra lite mat till mig själv, det blir kött med bea och fetaost! LCHF you know.. Hahha

 

Singoalla med blåbär och vanilj

Nej det blev ingen glamourkväll i Gävle, stackars Marie hade blivit sjuk! så istället roar jag mig med att sitta inne med skorna på mig och vänta på att Mats ska komma till verkstaden så blir det att byta till sommardäck! fint de. Äter Singoalla med blåbärsmak gör jag med! Nej nu ska jag skriva lite på mitt arbete sedan ta mig till verkstaden!


 

SOA

Sitter här fast jag borde ha slängt in en maskin tvätt och suttit och skrivit på min loggbokuppgift! men jag har bara degat i sängen, seg som jag är. kollat på en massa sons of anarchy avsnitt och målat naglarna! haha rolig tjej. Nej nu måste jag faktiskt göra någon nytta, slänger in lite bilder från besöket på Skokloster slott igår!

 

Bättre sent än aldrig

Butik Tusensköna!






segkorven jag!

Ligger just nu i soffan hemma hos barnen och är barnvakt, eller bara till Matilda, sebban är väl hos farsgubben sin! Idag har vi varit på skokloster slott och spana in, mysigt och härligt! satt och lunchade i solen med Sandra med, och hälsade på Lottas grav med! Nu ska jag kika lite mer på BB och så får jag slänga in massa bilder imorn när jag är ledig!

Nej men det funkar inte att ladda upp bild

Sitter just nu här vid Daniels dator och muppar mig medans alexandra springer runt och säger att hon är ledsen för att nått är i tvätten eller vad hon gaggar om här i bakgrunden, jag är klar iaf! haha funderar om jag ska hugga in på ett glas vin eller nått! Ikväll ska vi fira linni pinni 20 barre på Heartan! fint sööö.

Soo long suckers!




Skrutten kommer

Nu ska jag jag gå och möta Malou med skruttan, hon kommer hit och leker med oss idag, först mig, sen mamma, sen mig igen eftersom jag måste åka till skolan och skriva ett jätte roligt prov! not. haha Nej nu ska jag slänga på mig lite kläder och traska ner i fin vädret! sen slänger jag in ett blogg inlägg till med massa bilder..


 

Tusensköna

Dålig uppdatering idag jag vet! har liksom inte haft tid, men tar igen det imorgon så kan jag berätta om min heldag på Butik tusensköna och lite där till!
Nu ska jag göra lite grönt te, bra för fettförbränningen och sedan lägga mig och somna till sons of anarchy! Godnatt

 

 

LCHF dags igen!

Nu har man varit barnvakt i nästan 10 h. Det är hårt att vara mamma känner jag! haha men iaf det har gått bra och jag har bytt blöjja för första ggn i mitt liv! lite äckligt faktiskt! hahaha
Nu har jag tryckt i mig lite nudlar, jag som skulle börja med LCHF, men det kommer nu. Sen har jag varit på en långpromenad i kvällssolen med Alexandra! underbart! man kände lukten av hö och vatten och jag kände att det kanske blir en sommar i år också! Jihaaa. Nej nu ska jag typ göra nått och sedan vara barnvakt igen tills imorn bitti!


 

Haley

Sitter just nu med lillan i knät! är barnvakt till fem, sen blir det hem och ner till hallen på lite möte, sen barnvakt igen fast till en äldre matilda! Nu Haley och jag gå upp och lägga oss i soffan!





You look like big momma

Pratat lite med Heidi, var med henne till affären och så! kollat klart på trassel, lätt sevärd film iaf! fast antar att alla sett den före mig iaf, jag är lite seg på film fronten!
Just nu laddar jag ner Big momma och sånt! är sugen på glass, som tusan varför missa jag det på affären!
Nu ska jag ta nått gott, te kanske och lägga mig i sängen och slå på en film till, är lite trött, sen blir det plugg och barnvakt!

Mina snygga naglar! haha

 

 

what i beautiful day!

Jihaa, vilken morgon! Jag känner mig glad, ovanligt glad, har tagit mig en springtur, nu sitter jag och äter en omelett jamiii. Snart ska jag kasta mig på böckerna lite, kolla klart på trassel och sedan fixa mina naglar tror jag! eller är det någon annan som vill ha fina naglar?

Tänkte bara visa lite av mina matlagningskunskaper ni har gått miste om när jag inte har bloggat!

Fisk med potatis och äggsås!

Hasselbackspotatis med fransyska och grönpepparsås!

 

I min almenacka

Jag satte lite enkel prägel på min almenacka! det gick fort och var enkelt men det blev för jävla fint! Först var det ett papper till med prickar eller ränder, men kände att det var lite tråkigt så Novis fick ställa upp istället! sen insåg jag faktiskt att jag hade ganska mkt den här veckan, sen ska jag trycka in en träff med Linnea och en träff med min fru! vilka dagar det blir vet jag inte! Jag tycker om när det är fullt upp!

FÖRE:

EFTER:

MIN VECKA:

Såg nu att det var lite fel, men vad gör det, lite fel hit och dit! jag kanske ändrar planerna helt!

 

Häst = Hamburgare ?

Dagen idag har jag spenderat med min kära Hanna mestadels uppe i hennes stall! skönt faktiskt, vi har varit duktiga och jag har varit jätte nära hästarna och har även bestämt att vi ska ge oss ut på en ridtur när all is och snö försvunnit! Sedan har jag bara suttit här! håller på att missa BB vad sysslar jag med. måste springa! CIAO





i like big butts and i can not lie

Åh! nu har jag sökt ytterligen två jobb och jag hitta ett som låter skitbra så hoppas jag verkligen får det! eller jag har hittat flera som låter bra annars skulle jag inte söka dom, haha men det passade verkligen bra till mig!
Nu sitter jag med almenackan och bokar in allt som ska ske denna vecka! Mycket på gång nu alltså! Barnvakt hela veckan! haha nejdå men tre dagar iaf och två av dom dagarna till lill Haley! mysigt!

 

 

glöm, släpp och gå vidare

Kanske dags att släppa och gå vidare? lättare sagt än gjort, Jag vet inte egentligen varför, men det bara finns en känsla där inne, och den hoppar ut rätt vad det är, men jag tycker inte om den, verkligen inte! så nu är det bara dags att släppa.


Förövrigt är jag väldigt kass på att uppdatera nu för tiden, men ändring ska det bli!

 


Wounds

Ont i huvudet, trött och less på vissa människor. Äckliga jävlar. Idag är det fredag och alla ba wihoo helg! woop woop. Typ, förutom jag, vad ska jag göra, gå ner och sola, sen tänkte jag köpa chips och dipp och lägga mig och kolla Big Brother för mig själv och sedan slå på en film som jag laddat ner, imorn är det lördag då ska jag typ göra samma sak, fast utan big brother! tråkigt. sen en hel vecka i skolan själv tråkigt men skönt att slippa vissa..





Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.