11.12.31

Sista dagen på året, Allt är packat å klart tror jag. Sören och jag ligger just nu å gosar i min säng och väntar på att Heidi ska vakna så vi kan åka å sola, sen är det dags att sätta igång å fixa sig och allt annat. Rigga spelplan till Beer pongen. hahha
GOTT NYTT ÅR!

11.12.30 andra

Tog mig i kragen så nu är cupcakesen klara å fina, hela garderoben packad känns det som, skumpan på kylning och jag är duschad å fin, nu ska jag inta en godnatts sömn på årets sista dag!
Insåg också att jag har varit singel i ett år just nu, å vet inte om jag ska fira eller hoppas på bättre tider.

11.12.30

Ligger utslagen på sängen å är sjukt trött, borde göra mina cupcakes till imorgon, borde duscha å borde välja kläder, men ser det ut som jag orkar göra nått åt det? nej inte direkt, istället funderar jag på att sätt i löshår å färga det rött med, vart ju ganska bra med rött hår..
Funderingar, just ja imorn är det sista dagen på det här året. Sen är det bara att starta om.

11.12.26

Julafton var helt okej, fick fina julklappar och jag var grym som tomte, Sedan vart det en spontan utgång med grabbarna grus för att fira lilla Hampus som fyllde 20. Igår vart det möbeln med Sara och en massa löst folk, var helt okej det med,  Men idag mår man som man förtjänar, hade kunnat strunta i möbeln igår och slösat mina pengar på mellandagsrean i veckan istället. Men men.. Här är lite julklappar.
Ljud till min lilla dator så nu kan man lyssna på hög bra musik. Tack lilla storebror!
Smyckesställning av Mamma och armbandet av frugan min.
Superfin Pyjamas av Stora storebror och Mamma
Cupcakes ställning av lilla storebror!
Cupcakes tillbehör också av lilla storebror, Super bra julklappar och en massa annat bra med.
Tillslut jag som årets tomte!

11.12.24 andra

Okej, jag fick en super fin pyjamas, ett smyckes ställ, Högtalar till min dator, pengar, lotter, godis, massa muffins saker och mkt bra grejer faktiskt, och inte nog med det, jag agerade tomte dessa år med, duktig tjej, barnen såg lite förvånade ut. Men det gick bra tror jag.

11.12.24

GodJul,Merry Christmas, Felix navidad och lite till. Sitter just nu och väntar på den sista brodern sen blir det julfrukost, lite spel, laga mat, Kalle anka, jultomte dags och sedan dags att öppna våra egna julklappar!

11.12.23

Dan före doppare dan! Fick sova mig lite inatt, men jag ser ju fortfarande förskräcklig ut, vaknade dock 7 och då kunde jag verkligen inte somna om, Så nu sitter jag här och funderar på om jag ska typ baka scones eller nått tills när mamma vaknar, Fast har ju ingen fil, så det struntar jag i, vid kvart i tolv åker jag till sjukhuset en sväng,  sen ska jag se om Tierp har någon julklapp att erbjuda.

11.12.22

Två dagar kvar till julafton, och 3 nätter utan sömn, vart ingen inatt heller. Nu ska jag försöka slänga in en maskin tvätt sedan fixa lite med mammas julklapp, sedan blir det dusch och kila ner till annsos butik och hjälpa till..
Nej nu lär jag sätta fart, imorgon är det dan före doppare dan och jag ska till sjukhuset annars hade jag kunnat åkt till stan med min bröder och handla julmaten men jag ska väl antingen sitta där och dom ska säga att dom inte kan göra nått som vanligt.

11.12.21 andra

Okej, eftersom jag inte sovit på två dygn kan jag ju säga att det har varit en kämpig dag att slåss med dammsugaren hemma hos Annso, men nu har vi städat hela huset och möblerat om vardagsrummet, och som pricket över i:et blev det Tacos till middag, som jag har längtat, nu har jag precis fått reda på vart min Sören mössa är så blir att hämta den ikväll sedan blir det barnvakt, men jag ska nog försöka ta en sömntablett och försöka sova för en gångs skull, ser ju förjävlig ut.  Men Godnatt på er allesammans.

11.12.21

Ännu en natt utan sömn, rolig roligt.
Nej inte direkt, sen har jag legat vaken hela morgonen för att så fort jag har hållt på att somna har Rasmus satt igång å börja skrika och Annso har ju inte direkt någon respons, han skulle till dagis vid halv nio, för vi skulle måla, städa, åka till tierp och sånt idag, men hon ligger fortfarande och sover så tror inte det blir så mycket sånt.
Nej nu ska jag fixa lite med mammas julklapp.

11.12.20

Det är tur att man har en sjuksyster till granne, med tanke på hur jag jämt lyckas, som sagt i lördags ramlade jag ner för en trappa på saluhallen, så nu är mina fotleder svullna och ett fint hack på benet, men det är snart läkt! eller? haha jag får inte ens på mig byxor för det gör så ont.. Och i förrgår tappa jag datorn på näsan när jag låg i sängen men som tur var slapp det synas dagen efter.
Jag är då duktig för det mesta, idag ska jag vara snäll och damsuga till min mamma, men först ska jag på ärende med Annso, sedan blir det ner i butiken och hälsa på..

11.12.19 andra

Ja jag vet att det är mitt inatten och jag är vaken som vanligt, det har liksom blivit min vana, äta sent sen äta på natten vara vaken till fyra och sedan sova och kolla film hela dagen, jag går förbi innebandy klubban i hallen och saknar att röra på mitt feta fläsk massor, och jag måste göra nått, för jag kan inte leva såhär.. Om inte annat så kommer jag bli tjockare och de vill jag inte. ser redan förjävlig ut på kort.

11.12.19

Insåg nyss att jag betalar med i tågresor fram och tillbaka till uppsala än vad jag har tjänat av att hjälpa till, men det är ju roligt så får väl tänka så, men lite onödigt. Men men, nu ska jag laga lite mat, hänga tvätt och fortsätta sitta i min säng och känna den meningslösa feelingen av att inte ha nått att göra.

11.12.18

Igår var det Uppsala med Hanna och hennes jobbarkompisar, som slutade på saluhallen med Karolina och sedan en ensam tripp till sjukhuset och yra runt där, sjuktaxi hem och gick å lag mig 7 på morgonen med bra sällskap!
Idag har det inte blivit många knop gjorde, myst framför film i sängen, sedan kolla greys och laga mat och sovit. Imorn tror jag garanterat att jag måste tvätta eller vad säger ni?

11.12.15

Godmorgon! Har precis stigit upp eller nej det har jag inte, ligger ju fortfarande kvar i sängen, Idag vet jag inte rikgit vad jag ska hitta på, imorn är det julbord med Golfrestaurangen om dom fått mitt mail. Vet ej. Sedan blir det bara lugnt på kvällen skulle jag tro,
Nu ska jag typ göra nått åt mig själv och visa er vad jag har skaffat mig...

11.12.14 fjärde

Okej jag fick tacka nej till det där jobbet, det var tråkigt men det funkar ju inte när UL inte funkar som det ska.
Så nu blir det att söka en massa jobb, inget helgjobb det är nog inte min grej. men nattjobb och veckodagar funkar awsome. Nu ska jag typ poppa mig popcorn och lägga mig i sängen och kolla på greys och funderar ut vad jag ska göra med mitt liv.
Klar med alla julklappar är jag med.

11.12.14 tredje

Okej nu har jag fått erbjudande om jobb på ett nytt ställe som öppnar imorgon i Gävle, Terassen!
Verkar super roligt, men nu har jag bara två problem, jag har inget busskort och inga pengar för att betala sen så går tåget 3.30 numera istället för 2.30 så jag kommer alltså få vänta i Gävle i en timme. Vilket inte är helt okej.

11.12.14 andra

Nu är alla klappar hämtade och inslagna till julklappshögen 2011, fyfan va duktiga Ellinore och jag har varit. Nu väntar min säng och Greys resten av dagen, helt slut.

11.12.14

Ja då sitter man på tåget till uppsala igen då, dags att hjälpa Rosita lite hämta julklappar å slå in julklappar. Idag är jag bra trött vill jag lova, men sen är det bara hem, greys å te som står på schemat! Bra skönt att bara ta det lugnt. Nej nu ska jag snart kliva av.

11.12.13

Okej dagen har varit bra, började den med julklapps handling med bästa karolina, är typ världens snällaste syster men världens klantigaste dock! Skulle skicka iväg ett lite fint sms till min mamma i stressen så skickar jag till min bror vad jag köpt men han vill ju ha det så tur de iaf så han inte skrek rakt ut! Men hur kunde jag va så dum, så nu är istort sätt alla julklappar klara. Sen har jag jobbat lite med Rosita och hjälpt Uppsalas lucia tåg, duktiga tjejer det. Å så avslutade vi med julmat å nu sitter jag i soffan med Matilda å är barnvakt!

11.12.12

Ja jag vet att jag är dålig på bilder, men ska bättra mig, Idag har jag varit på informations möte på arbetsförmedlingen, lite smått tråkigt men sånt man måste göra dock, så nu blir det att kolla lite på hur man startar eget och sen att göra ett nytt bra CV och skicka det till dom så dom får kolla att det duger. Nu jävlar ska jag ha ett jobb!
Annars har dagen varit lugn, skulle varit på Ullared nu och slagits med alla gamla tanter men det var inställt pga av 4 års kontroll och mitt möte. Sedan vart det bestämt en tur till Gävle men det vart med Inställt så har fixat lite julklappar på håll och så får vi se hur resten går. Snart ska jag ner till affären och fixa papper så jag kan slå in julklappar och sedan åka och kolla på en julklapp som säkert blir awsome. men den kan jag ju inte berätta om här!

11.12.11 andra

Hejhej nu åker jag å äter en massa julmat, mjuums.
Sugen på lite Jansson med rödbetssallad och köttbullar! Bra fint.

11.12.11

I fredags hade jag en bra kväll med mina fina tjejer! dock försvann ju Linnea hem från krogen asa tidigt, men det gör ingenting, tjejen är ju i London nu och lattjar..
Igår vart det lugnt och sedan avslut med Greys i min säng.
Idag blir det Julbord på TP's kl 14, sedan blir det bara lugnt kanske hälsa på frugan lite.

11.12.08 andra

Sitter och kollar på Greys för mig själv som vanligt. men lika bra det eftersom jag gråter floder. Men det skulle ju inte skada med lite sällskap. Usch vad tråkigt det är att vara själv verkligen.. Imorn blir det att hjälpa rosita som sagt och sedan direkt till Gävle så får bli en tidig uppgång imorn och packa iordning allting. så man är redo för en rolig kväll med bruttorna och grabbarna grus.
Nej nu ska jag gå och kolla vad mamma sysslar med och testa lite kläder.

11.12.08

Ja jag vet, jag är jätte töntig som tjatar om det här, men det var faktiskt en favorit ett av det bättre köp jag gjort.
Jag pratar såklart om mitt make up store läppstift, gått på stan och kolla på alla affärer efter en liknande men det finns fan inget som duger, så tog mig i kragen å bestämde att jag skulle köpa ett nytt från make up store.
Nej men självklart är det slut eller dom har skickat tillbaka dom för dom ska göra om dom. så kommer tillbaka vecka 4! vad är det för stil. så nu är jag riktigt ledsen och ska ringa till Gävle å kolla om dom har det där. För ska dit imorgon och hoppas verkligen på det.
Förövrigt har jag haft en mysig dag med Karolina på stan förutom min dumma mage såklart. Imorn blir det att hjälpa Rosita lite så man kan tjäna lite kosing sen åker jag raka vägen till Gävle och träffar min Linnea sedan blir det en utgång på Heartan såklart.

11.12.07

Karolina sover just nu här bredvid mig som ett litet barn, vi har precis kollat på lite Greys. Idag har dagen bestått av bokning och hjälpa mamma med hennes nya Iphone. Lite sugen jag med, men jag lämnar inte min älsklings samsung alltså..
Druckit te. spelat UNO och prata en massa med Karolina, har saknat den lilla plutten.
Just ja, Linnea och jag åker på 100 % KBK Deluxe kryssning om 50 dagar, det blir liksom 1 års firande eftersom det blir precis 1 år sen vi var på vår första och awsome 100 % party kryssning. Så det kommer bli guld. Så nu är det bokat och klart, denna gång ska jag ha med mig en massa åksjuke tabletter. för jag mådde inte så bra sist av alla vågor och då var det lugnt och igår hade dom haft 7 meters vågor, så känns lite riskabelt.
Imorn blir det en heldag med Karolina på stan med massa mys och julklapps kollande och handlande..

11.12.06 andra

Har varit i Tierp och ordna lite, äntligen är jag på väg uppåt igen, nu har jag lagat mat/lunch och försöker få igång skrivaren för att scana in ett papper till datorn men det går inte allt för bra. Väntar på att Linnea ska ringa med den lilla piss råttan.. hahah Jag som har good news.
Nej nu ska jag knapra lite medicin och somna en liten stund för senare blir det kalas ute i Botarbo eftersom lille Rasmus fyller 4 år!
Glasnudlar med kyckling, vitlök, inegfära och chili.

11.12.06

Ligger vaken i sängen skulle helst vilja sova ett par timmar tilll, men icke, nu ska jag skriva ut lite papper och sedan hoppa i duschen! Sen blir det till Tierp idag igen, jävla rännande hit och dit.

11.12.05

Goddagens! Inatt vart det inte många timmars sömn eftersom jag alltid ska va så smart att slå på greys innan jag somnar, och då kan jag inte sluta titta! Men men. Var till sjukhuset imorse, å de är troligen IBS irriterad tjocktarm, typ. Så tog dom 7 rör blod för att kolla massa saker om de är nått annat så nästa vecka får jag reda på om de är IBS eller gluten eller nått annat! Spännande, eller inte. Men skönt att få veta nått iaf. Nej nu blir det middag på Apotek Botarbo!

11.12.04 andra

Justja, julbordet hemma hos Rosita och Mange var super trevligt, massa god mat och andra godsaker. Fy bubblan va mätt jag var..
Iaf fick en julklapp när vi åkte där i från med, och det var en mössa med en super gosig toffs på.
Älskar den, så nu ska jag se till att inte slarva bort den bara.

11.12.04

Ja, igår vart det en slapp dag med Heidi och Sara med massa skratt, det var en rolig och jobbig dag. Sedan var det bara att börja dricka igen. Men det var typ kaos av min kväll, jag var sur och less utan anledning å då blev bara allt värre. Jaja Idag har jag bara chillat, ätit lite mat och packa upp veckans matkasse.
Just nu sitter jag i soffan och lyssnar på regnet som slår på fönstrerna och kollar på masterchef och önskar hemkörning av popcorn, en karl och cola. Så jag kunde mysa ner mig framför en bra film..

Nemen lilla bocken med?

Verkar ha gått hett till i Gävle inatt, en kvinna hade räddads ur Gävle ån, lill bocken brann, vi sov hos Roy och bastade fram till sex på morgonen kanske, En helt galen men awsome natt!

http://arbetarbladet.se/nyheter/gavle/1.4163284-lilla-bocken-brann







11.12.02 Julmat

Nu pyser vi iväg till Uppsala, bäst att hålla i hatten för det är jag som ska ut i trafiken, nu ICA sedan hämta ut lite gamlingar, sedan blir det mumma mat.

11.12.02

Hmm uppe med tuppen idag, Idag blir det en sväng till Tierp med mammsen och Annso, sen blir det in till Uppsala å äta julmat hemma hos Rosita och Mange. Himmla trevligt! Sen blir det kanske en utgång med mina wingmans. Hahha Nej nu ska jag göra mig redo för att dra mig... Puss på er.

Läppstift letandes.

Okej nu har jag letat igenom alla mina jackor, mina kläder, väskor, hela huset, under allt och jag kan inte hitta mitt läppstift någonstans! Och jag älskar verkligen det. Såg det senast i min jacka eller sminkväska, Så om någon snäll själ som jag har varit hos har hittat ett läppstift från make up store med guldig utsida och china red färg, så hör gärna av er. I miss it!

11.12.01

Har inte så mkt att säga idag heller. förutom att en sten har lättat bara nu är det några kvar, men det är en bit på vägen iaf! Har förlorat alla gånger på Skip-bo som vanligt mot annso, men det är ju trevligt att spela iaf. Men men.
Imorgon blir det att åka å äta julmat i Uppsala, och ingen annan än trummisen i Raised fist ska ju sitta där med mig. Tur det iaf. Nej nu ska jag kolla på en cinderella story och sussa lite på soffan en stund. haha



Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.