Som en liten unge

Jag har blivit som en liten unge, sover middag hela tiden, måste sluta med det, för kan inte sova på nätterna då, så då är jag slut när jag kommer hem från skolan och somnar, som en ond cirkel. Haha just nu gör jag allt för att inte somna, tänkte hoppa in I duschen nu I ganska kalltvatten och sen försöka plugga så blir det barnvakt på det!

Paketresan

Waki Paki, vaken är jag men det tog ett tag, försov mig imorse, tanken var att gå upp kl 06.10 och ut och springa men eftersom jag sov så dåligt inatt gick jag hem och lag mig och stängde av klockan så vaknade strax innan åtta, så hann inte med bussen, men jag kom ju hit iaf. Nu sitter jag i skolan och ska göra en sista sak i turismen, en Paketresa! till en speciell målgrupp!
Känns som det här kommer ta sin lilla tid men jag ska göra klart den iaf!


Godnatt era små hoppetotter

Just nu tänkte jag bara säga att jag varit duktig idag, sprungit, promemad, möte, laga mat, barnvakt. Nu ligger jag I "min" säng och känner att på fredag vill jag bli bjuden på bio och äta massa popcorn, känner mig helt sjukt sällskapssjuk, så någon kan gärna gå på bio med mig.. Nu ska jag försöka sova och vara duktig I skolan imorgon! Jag funderar varför jag ska ha så stor säng, det känns så stort och ensamt, vart är min linni pinni? Aja godnatt.

underställ och raised fist

Vaknade imorse av att jag var yr och grejer, somnade om och drömde hemska drömmar om att Sandras pappa dog, usch! sen vaknade jag igen och var sugen på en springtur, så tog mig ett glas vatten kasta på mig dojjorna och gav mig ut! nu har jag precis ätit en omelett och funderar på att ge mig ner och sola, sedan blir det en promenad med Mimmi tror jag, sen plugg, sedan innebandy "avslutnings" möte och barnvakt på det! hektiskt dag. Men det gillar jag, när det är full gång!

Snygg tjej, i underställströjja! haha

 

sällskapssjuk jävel sökes

Jag är sällskaps sjuk, jag vill gå på bio, kolla på film eller nått, göra nått roligt med nån! Alla är så strama och tråkiga, så jag tänker hoppa i duschen och sedan gå och sola eller nått.


Varför det liksom

Inte fan vann man nått på bingolotterna som man var tvungen att köpa, så man slösar pengar som man egentligen inte har, dom kunde jag ju ha sparat. men men inte så mkt att göra.
Nu ska jag åka hem, så ska jag nog sola och sedan ut och gå med M.


Skolan bara rullar på

Ännu en uppgift klar! Nu har jag flyt iaf! Just nu har vi naturkunskap och vi ska göra en fördjupning om nått miljögiftigt ämne och jag vet inte ens vilket ämne jag har, så konstiga ord så jag kommer inte ihåg! Men jag gör lite andra uppgifter iaf, så får jag fråga henne sen. för jag är ju i skolan hela nästa veckan när dom andra åker till Paris.
Hoppas jag hinner med det mesta då iaf.. Nu ska jag kolla lite till sen blir det projektarbete i hög grad!

När Sofia dansar Go Go

Jag skojade bara med er, klart jag inte kan släppa bloggen, men eftersom vissa dagar vill jag bara skjuta mig själv och skriver bara tråkiga och deppiga inlägg, men dom ska jag inte dela med mig längre. Men idag är jag iaf glad! Jag var duktig igår och stannade hemma och kollade på " The Walking Dead" och Big Brother. Så var härligt att vakna nio idag och känna att man var taggad och pigg! så har duschat, raka bena, ansiktsmask, smörjt in mig även hunnit med en picnic med min kära Alexandra. Nu sitter vi i ett varsit hörn av soffan hemma hos Daniel aka "Lasse"  med en varsin dator och nördar. haha livet är underbara dessa dagar, snart ska jag bege mig hem, göra en köttfärspaj och sedan fixa mig och ta mig till sötnosarna så börjar förfesten! Ikväll kör vi! hahaha






En bra dag blev en skitdag

Kul!! när det äntligen gick så bra i skolan, jag redovisade inför klassen, jag tycker det är hemskt! klara nationella i svenska muntligt, gjorde prov i brott och straff och klara det. så kommer man hem och så ba blev min bra dag en skitdag! Kan inte nått bara få gå bra för en jävla gångs skull! skitliv..
Nu är jag less!

det ska kännas att man lever

Nej nu ska jag lägga mig i sängen, skriva mitt pm och kolla självklart på sons! Ja nej men sov gott.
Godnatt


what happens

Alltså vad händer med mig? bloggen går utför! men men jag har inte så mkt intressant att säga, denna dag har bestått av plugg, solning, fixat naglarna och en promenad med mimmi.
Nu på kvällskvisten såhär har jag kollat Big Brother och skämts lite grann och dragit en yatzy runda med mamma, hon börjar bli duktig nu, Hon vinner ju hela tiden!

 

Etik och Moral

Nej nu har jag kollat big brother som vanligt, och försökt plugga, men det går inte så bra, jag måste skriva ett pm till svenska nationella tills på torsdag, jag funderar om jag ska välja en text om blondinbella och sen hennes bok, eftersom jag just nu läser den, så slipper jag blanda in massa mera skit i vardagen som jag ska göra. Jaja, nog om det nu ska jag lägga mig och kolla på antingen ett avsnitt av " The Walking Dead" eller "Sons Of Anarchy". Får se vad det blir. Kommer nog somna iaf.

Godnatt.





Projektet i full gång

Sitter just nu i soffan med Erik i soffan och klurar på vårat projekt, men jag får inte direkt så mkt hjälp av den nörden, han sitter på facebook chatten såklart och chattar med små tjejerna, och jag sitter vid bloggen, haha men vi måste hitta på en framsida och baksida till boken och allt där till, och göra mera mat. men Erik är ju lite efterbliven så det blir inte så mkt gjort. Men men, snart slutar vi och då ska jag kila till gymmet och köra lite, synd att jag inte har något batteri på min mobil och kan inte lyssna på musik när jag tränar, eller så. Har nämlingen glömt mina grejer hemma hos Heidi och jag får inte tag på dom. Men men ska försöka lösa det. fan vilket tråkigt inlägg, men puss på det.


Jeans och ray ban

Ja jag kollade på " Sons " igår och jag tyckte det var lite töntigt, dom försökte vara lite för mkt macho! men men, nu sitter jag och äter frukost vid datorn och laddar ner lite tagg musik som jag kan ha på gymmet idag! Snart blir det skolan och sedan gymmet och sen hem och plugga och kolla på ett till avsnitt och se om jag ska ge det en chans!
Jag har även Jeans på mig idag! idag börjar det. nu skiter jag i det här nu ska jag bli glad och jävligt lycklig! för jag orkar inte längre!

 

Sons of anarchy

Idag har jag inte gjort någonting, jag har inte varit utanför dörren, bara ätit, kolla tv och suttit och lärt mig hur man laddar ner massa saker, så nu har jag ladda ner massa filmer och serier, och sen ska jag ge mig in på musiken med. Haha roligt det här. Nej men idag har jag bara varit allmänt ledsen, arg, besviken och trött. Så det var en bra dag att inte göra någonting på. Nu ska jag lägga mig åt fel håll i sängen för att kunna kolla på ett avsnitt av "Sons of Anarchy". Så godnatt med er.

 

Som en groda utan ben

Jag vet inte varför jag skriver egentligen när det inte kommer komma ur nått vettigt ur den här munnen! Jag har en förbannad hosta från natten som jag spenderade på en bänk ute, Jag är less på det mesta och känner mig sviken av allt och alla. Jag känner mig tom, ledsen, ensam och hopplös. Jag känner att jag inte vet vem jag kan lita på.
Men har ni nånsin känt såhär att när alla andra är taggade så är ni otaggade eller när ni är hur taggad som helst så är det ingen annan som är taggad? Just nu känns det så. Alla snackar om hur bra livet är! hur underbart allt är och hur glada dom är, men för mig går det bara mer och mer neråt! så sägs det att när man mår som sämst kan det bara gå uppåt. Det stämmer fan inte, det fortsätter bara att gå neråt. jag fattar inte, när ska det sluta? när ska det vända? när är det min tur att få känna på lite lycka?




Bloggpaus

Jag har haft en rejäl bloggpaus just för att allt är bara kaos just nu och jag har inte haft nått att skriva, eller varken lust, tid eller ork. Men jag lovar snart kommer jag igen! Ska bara funderar ett litet tag till innan jag börjar!

(väldigt gammal bild)

 

you look good in a bathing suit

Sitter här och kollar bad boys eller vad den heter och väntar på att hanna ska höra av sig så jag kan prata lite med henne, sen väntar jag ett samtal med. Spännande kväll! haha jadu jag har ett så roligt liv. eller inte. Jag borde plugga men det går inte när det är så himla skit tråkigt!


Helt jävla färdig

Kört ett härligt zumba pass med Malou! nu är jag helt slut och ska hoppa i duschen för att sedan gå över till barnen och tahand om en sjuk matilda och somna med naturkunskaps boken på magen! toppen. Känns som det kommer gå bra på provet imorn, men jag har ju mitt lyckotroll med mig iaf. Så önska mig lycka till!


glasögonormen!

Nu har jag varit på en promenad i solen med mimmi det var underbart skönt kan jag lova! Nu ska jag vara duktig och slå mig ner vid köksbordet och plugga tills ögonen ramlar ur! men jag skulle behöva min lärare A vart är du?
Nu ska jag iaf sätta mig med naturkunskapen och försöka förstå nått ur energi kapitlet eftersom det är prov på det imorgon efter skolan! kanoners.

 

Solen skiner och jag ler.

Åh, mätt i magen, jag skulle äta brunch och sedan ta mig till gymmet och sen ut och gå med mimmi, men jag blev så mätt så jag ska kolla på gårdagens big brother, sedan gå med mimmi sen kanske det blir gymmet! Nej nu ska jag ta mig till soffan!
Just ja, igår vart det en impuls tur till Arlanda med Emma och hämtade två bruna saker och såhär mitt inatten! men vad gör det!

 

knubbo

Fan va snygg jag känner mig, haha ska snart hoppa i duschen och kila ner till affären!
Sitter just nu med en choklad ansikts mask i fejjan, har varit ner i lokalen och leta efter lite saker hittade nästan allt jag letade efter. Nu består resten av dagen av plugg, big brother och åter plugg!


 

Lunch

Gjort mig en sallad med isbergssallad,paprika,chili,pepparoni,gurka,tomat,majs,tonfisk och ost.

Sedan gjorde jag en dressing till med! lätt yogurt, sweet chili sås, chilisås, vitpeppar och salt.

Och en smoothie på yogurt, blåbär och jorgubbar! duktig jag. men jag kom på nu att jag glömde rödlöken i salladen.

 

tråkdagen

Har sjukt tråkigt just nu och huvudvärken smyger sig på! Jag tänkte sätta mig i solen och läsa! så var det ingen sol på trappen än. Och så var det ganska kallt! så jag sätter mig och pluggar istället! Måste maila en lärare om lite uppgifter till imorn. Så tänkte jag plugga lite och så ska jag sätta alla dom här proven denna vecka!


Grönalunds knubbis spegel

Godmorgon! jag har inte sovit särskilt bra så det blev ingen skola, vaknade dessutom med världens huvudvärk! nu börjar den avta så nu ska jag äta lite frukost och sen ska jag nog ta mig en promenad i solen, tråkigt själv dock, men orkar inte sitta inne bara. Sedan åker jag till Sandra ocg pluggar sönder mitt huvud!

 

lilla fröken fräken

Nu ska lilla fröken gå och lägga sig och läsa sin lilla bok! Godnatt på er! Imorn är det skolan, serveringen, önska mig lycka till och sedan åker jag hem till sandra!


Bliru sugen?

Tänkte bara meddela er att jag är kung i köket! Erik i did it! och den vart väldigt god med.
Chokladpudding med filéad apelsin och bär!




Lyckotroll

Tänkte bara visa er mitt fina lyckotroll jag fick av Alexandra! Hon är söt hon den tjejen! Inte bara det att den är lik mig, utan jag tror så mycket på den så jag har haft tur idag! Nu har jag ätit lite te och macka och faktiskt plugga på ganska bra, nu tänkte jag snart slänga ihop en chokladpudding med bärtopping till vårat projekt arbete och sedan blir det big brother som ett avslut av kvällen, dusch på det och sedan lägga mig och läsa några sidor ur Blondinbellas bok Egoboost som alexandra kasta på mig. Fint det.


 

Egoboost

Tänkte bara slänga in att det har gått bra idag! Idag är en bra dag. måste vara för mitt lyckotroll visar det sen!
Gymmet gick kanon med Josefine, nu är jag mätt, lite trött och sugen på att läsa och plugga därför lägger jag mig i sängen och pluggar! kommer antagligen somna men har ställt klockan så det är ingen fara.

Torsk med potatis,sås, majs och paprika! mamma hon kan hon.

 

Skolprat

Sitter just nu i skolan och kollar lite på fördjupningen i Natur och jag fattar i stort sett ingenting! Men Alexandra, jag kommer över till dig idag så får du hjälpa mig! haha
Jag och Sandra åkte hit till nio för vi skulle göra ett prov i psykologin och vara duktiga, men sandra var tydligen redan klar och jag skulle göra nått annat så vi har suttit här sen nio och inte gjort ett smack, eller jo ätit lunch! Nu sitter vi på naturen sen är det bara projekt kvar och då blir det nog med facebook och bloggen, med tanke på att Erik och jag bara ska laga mat och det skulle vi börja med på torsdag!
Just ja jag fick VG på Religon provet! typ väldigt bra!

Gefle

Vart lite små drickande igår, med bror och bea, sen kom Hanna och så gick vi till Gullans, men där var det inte så jävla roligt, haha lite fel band för Örbyhus tror jag. Plus att det alltid ska vara så mycket bråk när det stänger! liksom Örbyhus i ett nötskal, så less. Jag vill flytta! Men iaf. Vakna idag och mådde mycket bättre förutom att jag är alldeles mör i kroppen från matchen! men det betyder ju bara att jag gav allt!
Nu ska jag ta med mig Alexandra och åka in till Gävle och möta Linnea så ska vi äta lite mat och kolla lite. Härligt. Sen blir det hem och bara ha myskväll och kolla på big brother och äta chips! haha


 

åh åh åh lets go

Sitter just nu på Daniels golv och kollar på tre kronor med han och alexandra, igår vart det all in för mig och Alexandra haha och det känns idag, helt jävla slut. Sen så vakna man imorse och tror man är död, så ringer dom och behöver folk till matchen så jag sprang ner och körde fullt ut på planen. Så nu mår man som ett as kan jag säga. Fyfan jag har ju mått bättre, men det var ju roligt igår och vi åkte på stor torsk idag! Fin dag.


 

Godnatt

Avslutar dagen med en otroligt vacker bild av Emelie och mig! Hon var ju söt iaf! Min tröja ser för stor ut och det ser ut som jag har strut tuttar men det bjuder jag på. Läs hennes blogg här!




Nattugglan

Okej, alla vet det redan så men eftersom är jag en nattmänniska, och det är nu jag är som piggast! Så jag funderar på att fixa min nagel som gick av idag, dåliga grejer, måste verkligen ha en ny gelé, någon som har nått tips? Sen tänkte jag faktiskt duscha eller i tvärtom ordning men jag tror inte att ni bryr er, har precis kommit hem efter att ha haft en helkväll hemma hos Hanna och kollat på Step Brothers och druckit te och snacka en massa skit. Härligt, hon är söt den lilla kvinnan!

 

marinerade räkor

Just nu sitter jag trött, mätt och kall, men ska endå pallra mig ut för att gå hem till Hanna och mysa lite framför tv:n och jag hoppas att jag får titta på big brother med!
Har nyss ätit mig en sallad, men marinerade räkor och mums.
Provet gick bra idag tror jag! Hoppas det iaf.. Hahha nej nu ska jag gå så jag kommer iväg någon gång.

 

Prov i Hinduism & Buddism

Godmorgon! det känns som en helt okej dag! vaknade och gick upp i tid! duktig tjej, har pluggat och ätit tvä äggvitor till frukost, nu ska jag snart ut och vänta på bussen och hoppas att den kommer i tid. Just ja killen som jag skulle skicka kameran till har inte satt in pengar än! vilken tur att man vet att sånt händer så jag har inte skickat den än heller! Varför ska folk vara så äckliga för? tycker det är så dålig stil att hålla på sådär.




why not liksom

Tänkte bara säga Hejdå, nu ska jag över till barnen! plugga en timme, kolla big brother och sedan plugga lite till, imorn blir det skolan och göra prov med för den delen. Sen blir det ett besök hos försäkringskassan med Linnea och sen kidnappar jag med henne hem .. Varför inte liksom.

 

Sommar outfit

Blev lite sugen på sommar såhär när jag stod och titta ut genom fönstret! haha! Jag vill ha ett par skysst shorts och bara slappa fina tröjjor till. Sitter just nu och lyssnar på damp musik och blir lite taggad! på vad vet jag inte. bara på allt, hoppas jag. Gillar det här med stjärnfall! fler vill jag ha!

 

Kalla mig vad ni vill, fattiga barn

Jag har tänkt på en sak, alla fattig barn i världen som dom visar reklam om hela tiden, och vill att vi ska skänka dom pengar hela tiden. Hur många miljoner skänker vi inte om året till dom, och det händer ändå ingenting, Dom säger ju att 100 kr gör så mycket, men ändå händer det ingenting vad går pengarna till egentligen? massa maskiner som ska bygga en massa där nere. Om vi skänker pengar till kastrering och sterelisering istället till alla vuxna där nere som inte har tillgång att ta hand om barnen så skulle det inte bli så mycket barn och då skulle det inte vara fattigt! Så less på allt sånt där. det händer ju ändå ingenting, nu låter jag värsta elak och så men det är ju sant!
Om dom inte gjorde så jävla mycket barn så skulle det ju inte vara så att alla barn svälter och dör det är ju fan plågning att föda alla dessa barn som ändå kommer dö. Det är ju plågeri!

 

Ursäkta mina ord

Idioter, rövslickare.
Riktigt less på alla jävla idioter nu, Nu vill jag bara ha studenten. Då ska jag elda upp restaurangskolan med lärarna i och så ska jag hoppa och vara glad, sen ska jag fly så långt bort jag bara kan från alla och kidnappa med mina bästa fast dom inte vill. och starta ett nytt land på en öde ö med bara snygga människor för jag hatar fula människor!


skogsihetjbnetjggorj

Nej men mysteriet på mina kockkläder har kommit fram! Dom var i skåpet hela tiden! trotts att folk har kollat där! less jag blir! Tur att det har sabbat hela min termin. Men iaf. Nu ska jag inte hänga upp mig på det. Nu sitter jag och har allmänt tråkigt och funderar på att ta mig i kragen och städa eller göra nått iaf! klarar inte av det här!

 

Smize

Jag blir lite smått dum i huvudet när jag bara är hemma och alldeles själv, haha nyss stod jag och försökte le med ögonen, smize! hahaa Ja ibland undrar jag, sen kommer jag på mig själv. haha Har iaf slagit in och fixat för att skicka iväg min kamera nu, den ska få en annan ägare, bye bye kamera!

Nej nu ska jag typ göra mig redo för att kunna visa mig bland folk. Gör inte det så ofta känns det som. hahha


 

Skit morgon

Tur att dagen börja dåligt så ska sova några timmar till och hoppas den startar bättre sen!

Falling star

Ååh, innan jag somnar tänkte jag bara säga att jag såg ett stjärnfall! jag hoppas det bådar för nått gott nu! underbart, det gjorde min kväll!




ensam tjej

Sitter här i soffan hos barnen, och känner mig lite ensam, trotts att jag har barnen, fast dom har ju gått och lagt sig.
Men men så är det ibland. Jag ville ringa ett samtal, men så blir det inte, så sover väl alla nu, så får väl göra det jag med. Imorgon ska jag pallra mig till gymmet och köra ett hårt pass!
Nej, jag ska väl gå och sova nu.


fint sö

Nu är man nyklippt, tycker synd om henne att hon fick ta i mitt äckliga hår! sitter med en ansiktsmask nu och ska snart hoppa in i duschen, hah känner mig riktigt snygg just nu! sen blir det att kila över till barnen och leka med dom! härligt..


vad gör det om hundra år

Fixade mina naglar lite och hade mimmi på besök, sedan körde vi en runda yatzy och gick till affären, Nu har jag tryckt i mig en förjävla god sallad som jag gjorde, nu har jag fan massa points kvar! några iaf! så hoppas ingela har nått gott hemma! haha för jag ska ju vara barnvakt!
Just nu sitter jag och väntar på att min egna frisör kommer upp till mig och har tid att klippa och tunna ur mitt hår!

Tur att jag gör lika långa och jämna naglar med! äsch!

 

Looking good

Okej vaknade, kastade på mig kläder, vart galen för jag inte hittade mina svarta mjukisbyxor! Tog en Shake och gick ut på en promenad med Bea det slutade med att det var 1,5 timme! bra jobbat! Nu har jag ätit lite mat, Kyckling Thai Curry 9 points. Nu ska jag städa undan lite och sedan lägga mig i soffan och chilla tills Mimmi kommer sedan kommer Linnea med.


 

förlåt mamma

Varför blir man alltid så hungrig när man är uppe sent, sitter just nu med morötter,gurka och dipp! det smakade underbart gott, eller det gör det! Jag kanske ska hämta hem min dvd har jag tänkt på, eftersom det bara är massa skit på tv vid den här tiden, så kan jag kolla på en massa filmer istället.
Nej nu ska jag krypa ner i sängen och så får alla sova så gott!
Godnatt


Tur att man äntligen är på rätt väg




Kokerskan

Jag vill verkligen plugga! jag vill verkligen klara skolan, men jag fattar ingenting av uppgifterna jag får! jag har aldrig varit en pluggis och kommer aldrig bli en, jag blir bara förbannad och stänger av direkt. Därför efterlyser jag en bra lärare som kan komma och hjälpa mig med sånt här! Och sen så angående restaurangen, varför jag aldrig är där! såhär är det, det finns en lärare där som jag verkligen inte kommer överrens med, varje gång jag kommer dit blir jag ledsen och börjar gråta för den håller på. Och så tycker jag inte att det ska vara i skolan, man ska inte känna en klump i magen för att gå till skolan, sen har jag slarva bort mina kockkläder i flytten så jag måste köpa nya, men känner inte direkt ett sug efter att köpa ett par nya när jag snart tar studenten och inte vill jobba i kök efter skolan. Men nu ska jag få låna Heidis om jag kan ha dom, så jag kan klara dom här sista veckorna!

 

Brinnande bilar

Det hände en liten olycka här idag förresten! En transporter börja brinna här utanför, hyresvärden och hans kompis skulle flytta in en dörr och lämnade bilen på tomgång sen efter ett tag hör han att det blir tyst så han går ut och kollar och då brinner det lite under bilen, så dom försöker släcka det, men det gick inte så bra, så dom puttade bilen bort dit, för den stod här längst väggen under mitt fönster, sen braka den loss. jäklar vad det brann, tur att den inte smällde här under. kanske jag inte hade haft mitt bibliotek till rum kvar! Haha. Så det var lite action här idag, 3 brannbilar kom det, men Tierp var först. bra jobbat! haha

 

Lattjej.se

Jag har inte gjort någonting vettigt idag eller visat mig utanför dörren förutom att gå till bror och hämta min laddare och prata med bea, dagen har i stort sett bestått av Yatzy och att räkna points! fyfan! Men jag fick mamma till att fuska lite nu ikväll jag sa att glassen kommer ju bli gammal om vi inte äter upp den! haha
Haley har varit här på besök också när tanterna var ut och kolla in brandmännen.. hahha

 

saknar min noviis nått otroligt mkt!

Haft en trevlig söndag i lilla Örbyhus! först gick jag till affären med mamma, imorn börjar vi med vikt väktarna! Sedna skulle jag ut och gå och möta Heidi och ta med mig Xena, men när jag hade gått så hade Heidi vänt så jag tog med mig hunden och gick upp till Daniel och Alexandra och sedan tog vi en promenad och så handlade alexandra och jag mat och åt god mat och kollade på " Dumma mig " väldigt bra! sedan somna jag på soffan och Daniel körde hem mig, kollade big brother och vilken jävla tur att den där förskräckliga tanten Cilla åkte ut! Sedan över till Leo med Hanna och han och Kim och kollade lite tv och prata, trevligt nu är jag precis hemkommen och hungrig men orkar inte göra nått så ska lägga mig och sova istället för imorn börjar min nya vecka! Nya tag! Tro på mig.

Godnatt!




Rastlöstjej.se

Ja jag är så jävla less och rastlös, sitter bara, vet inte vad jag ska hitta på denna kväll! Jag vill också följa med på krogen, kan inte jag få en miljon av någon så skulle allt vara mkt lättare... Hahha
Har nyss ätit lite fisk tacos med mamma och lena! bra gott det där. kommer snart ut i butik tror jag. Så då får ni smaka.
Nu sitter jag med en öl och väntar på att det ska serveras efterrätt! haha

 

Skitdag & skitjag

Kul jävla dag det här kommer vara då! Negativa tjejen, men vad ska jag vara då? jag klarar inte av att sitta helt själv och ta det lugnt, vissa tycker att det är så skönt, jag kan börja gråta för det kliar så mkt i bena, jag kan inte sitta still! Sug dag från helvete, hela helgen har varit en sughelg!

Åååhh!

förbannad

Fyfan! vad less jag är på den här jävla skolan! Nu är det bara tre månader kvar och nu måste jag ta tag i det här för just nu går det bara utför! jag orkar inte.

Igår vart det en impuls utgång av mig och Karolina i uppsala men det var inte mkt folk alls och vi var lite för nyktra så vi bestämde oss för att gå och jag skulle ta det tidiga tåget hem, men sen ringde Robert så jag och Karolina traska och mötta han och åt med han, och jag säger bara en sak, herregud. Det var det som gjorde kvällen värd iaf!
Idag sitter jag här! arg på skolan, försäkringskassan och vill ut ikväll, men ingen som kan.


Planerna

Sitter och äter mackor eftersom jag är lat och inte orkar laga mat, nyvaken är jag med, sovit som en stock på soffan, det är hårt av vara mig ibland.
Vad väntas för planer ikväll då? Jo jag har fan ingen aning. haha
sitter även och kollar på En annan del och Köping och jag dör, dom är så pinsamma. hahha



Inte okej

haha jag säger då det! Igår vart det en utgång med Linnea och Mimmi, hemresan var helt klart bäst! haha Har inga bilder att bjuda på, bara en på mig och mimmi, där jag ser ut att vara en jätte och skulle kunna vara hennes mamma! haha Inte bra det, men jag hoppas att mimmi kommer snart med kameran så kan jag slänga in lite bilder.

 

Utgång eller inte?

Tvek tvek tvek, utgång ikväll eller spara oss tills på lördag? egentligen har vi inte råd alls. men men.
Nu har Bea och jag varit på gymmet och kört ett bra pass, sedan ner i simhallen med Bea, Lucas och Heidi och plaskat runt och basta! skönt sö, nu skulle jag kunna ta en powernap! men jag måste fundera!


Ja jag vet

Nyss ätit frukost! så nu är jag mätt i magen, nu blir det duschen, sedan gymmet, promenad och sedan duschen igen! haha ja jag duschar före och efter.
Bea och jag försöker vara hurtiga! Istället för att vara i skolan, men jag har ont i halsen, men ändå tränar jag? äsch det är roligt iaf. Men imorn blir det skolan. måste börja sköta mig.




släng er i väggen för det tänker jag göra

Känner att bloggen suger just nu! men jag är så jävla less på livet just nu! tur att jag ligger i sängen med Karolina och kollar på hela satc boxen och väntar på att sushi riset ska bli klart! mums.

skit skit skit skit, typ så jag känner för allt just nu. Allt går åt helvete.

Just ja, ni har glömt att ni ska köpa min kamera, snart slänger jag den.. haha


Det låter töntigt, men jag är töntig

Nu har jag packat ihop mina sushi saker och andra saker och tänker ta mig till Karolina i Gävle! vi ska ha det allmänt mys, äta sushi snacka skit och göra sånt som vi tjejer gör!
Sitter just nu och längtar till helgen för att det är så fint väder! Jag vill bara göra nått roligt, jag vill att det ska vara sånt här väder på fredag, lördag så ska man grilla och umgås massa folk och dricka lite och sedan göra nått roligt på kvällen!




Jag vet inte

Tänkte bara säga Godnatt innan det kommer upp massa tankar, för jag tänker lämna den här dagen som den har varit! eller ja det är ju redan ny dag, men ni fattar. Godnatt iaf!

En trött Josefine

 

läskig tjej

Haha jag känner mig otroligt söt just nu, sitter med en ansiktsmask på mig, som ser ut som jag är helt blöt i ansiktet! kanske är det?
Iaf har kikat på Big brother, fikat med mamma och spöat henne i yatzy! härlig kväll, nu blir det lite ompyssling av mig själv och sedan lägga mig och få min skönhets sömn, haha. Imorn är det Onsdag? vad ska jag göra då da? kolla om jag har nått till skolan att göra? Kanske bäst det.

 

Xena

Lilla Xena är på besök, Daniel och Veronicas lilla nykomling, hon är dock väldigt rädd för allt och smyger runt och är försiktig, jag har lyckats klippa hennes klor det gick fort och smärtfritt.

 

Studentmössan i min hand

Kom nyss hem efter ett träningspass med Beatrice på gymmet, vi hittade även på Lindvall där, körde på rätt bra idag ändå! Åker hem, in på affären en sväng, kommer in och ser att man studentmössa ligger i trappen! dåligt glad jag blev det känns som det är nära nu, måste kolla på studentklänning med, Sitter bra gör den och är superfin! Ni får dock inte se den på förrän studenten, men ni kan få kika på den lite.

 

Det betyder mycket

Ville bara säga Tack!
&
Godnatt!





Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.