Nu är det verkligen inte långt kvar

Tur att jag har världens hosta så jag har träningsverk i magen, ont i halsen och så himla nevös inför imorgon så jag håller på att spricker, just nu lever jag på glass och saft, bra gott och det lenar min stackars hals, nu ska jag ta mig till stan och sedan till Gränby och möta bror och handla det sista.


 

 

 

 

Nu är det nära

Idag har det varit Studentlunch och det var okej, förutom min plats men vad gör det! Man känner att det är nära nu iaf! Sedan har jag gjort naglar på Sandra H och Rebecca så hoppas dom vart nöjda, imorn blir det att fixa det sista till tårtorna, åka till uppsala och handla lite och fixa inför sista dagen. Sen ska jag göra naglar på Sandra E och på mig själv, nu ska jag slå på änglagård 3 och chilla medans jag är barnvakt!



Gräsö

Igår skulle jag egentligen åkt till Gräsö med fina brudar! men för att det var så dåligt väder vart det inte så, Så det blev boxen och jag hand i hand och drog en förjävla fin kväll på gullans! Idag mår man sissodär och ska kasta i mig en macka ta på mig onepiecen och kila ner på Örbyhusdagen! Leta reda på min mamma ska jag med göra!


 

Grilla loss

Sitter just nu på lektion med suusie och jobbar på sånt som man måste bli klart med, men jag gör fan det hemma! Igår vart det studentfest! var lite med folk men det var bra jävla roligt! Idag mår man ju mindre bra men sandra och jag kom upp till skolan 8 imorse iaf! Bra tjejer. Snart ska jag hem och spy lite och sedan grilla med min mamma!


Bröööna

Jag och Madeleine tog en kvällspromenad igår! det var skönt, synd att det blåser så jäkla mycket bara! Idag blir det staden med Alexandra, sen ska jag leka lite med Madeleine och sedan blir det att föra och grilla hemma hos Sandra innan studentfesten blir av! Härliga onsdag! Nej nu skriker ugnen på mig måste baka ut brööööna.. haha rolig tjej.





Bak morgon

Vilken morgon! somnade till sista avsnittet av OTH på säsong 5, alltså kl 3 typ, vaknar 8 av en galen hund som hoppar på mig så bara att gå upp och ut med henne och sedan satte jag igång och bakade knäckebröd och rostade lite solrosfrön! Inget vart direkt perfekt. men men man måste jag börja någonstans.
Sen ville jag baka bröd i min brödmaskin eftersom Madeleine och jag prata om hennes igår kom jag på att vi med hade en. Men jag hade inge skummjölkspulver hemma, för det skulle tydligen vara i varenda recept typ. Nu ska jag kila in på säsong 6 av OTH och gråta lite.


 

Spåkulan

"Någon har lagt märke till ditt trevliga sätt och planerar en träff."

Jaså, undra när den inbjudan kommer då?
Hittade det där när jag kollade spåkulan.


Oljeutsläpp i haven

Oj såg nu på statistiken att det var tre siffrigt, när hände det? och hur gick det till? spännande, Grattis till mig då! det är bra att inte uppdatera så mkt verkar det som. Haha nejdå.
Idag har jag varit i skolan första dagen på 5 veckor, det kändes skönt och jobbigt på samma gång. Roligt var det, gjorde en labb med Sandra, och hon ska inte bli kemist, hon är ju livsfarlig med farliga ämnen. vi gjorde labb på olika oljeutsläpps bekämpningar, så ni ska ska rädda oljeutsläpp, använd inte fåglar, diskmedel eller spån och tändstickor!
Nej men ett tips till alla med garage och verkstäder är att se till att filtrera oljan ordentligt, för vi vill inte att massa djur ska dö utav oljeutsläppen i haven.
Jaja, efter skolan vart det lasagne, sedan har jag gjort naglarna på både Madeleine och Hanna sen vart det en kvällspromenad med Alexandra och BB.

 

 

Sit ups tävling och nyttigheter

Jag sitter och klurar på en ny design, men vet inte vad jag ska komma på, och medans jag gör det så blev jag bjuden på lite måndags grogg, haha, man kanske ska vara lite impulsiv och åka på det!
Haha ja varför inte?
Är ju trotts allt ledig imorn. Sedan funderar jag på om min studentklänning ska ta och komma? för vill gärna veta om jag kommer i den. Haha
Just ja, Alexandra och jag har ju blivit lite duktiga och ska skippa godsakerna, ut och motionera och jag har gått med i Maddes tävling att hinna göra 1000 sit ups tills på lördag! så lär kanske sätta igång nu!

 

 

Domedagshelgen slutade med fotboll

Tänkte berätta lite om helgens bravader, i Fredags vart det domedagsfest, den började lite seg med bara grabbar och jag, och jag skulle vara nykter och var lite sjuk och grejer, slutade med att Sandra drog ner mig till henne och hällde i stort sätt i mig grogg, så kunde ju inte säga nej, och det hela slutade med att Kajsa och jag kissade i backen och satt sedan och prata en massor och vart typ nervös när polisen åkte förbi, haha sen kom det en massa folk och jaa det vart roligt. Men lördagen var inte lika rolig, sov till kvart över 2 tror jag, sedan var jag sjukt bakis hela lördagen, vi skulle parta igen, men ingen orkade alla var bakis så vi låg hemma hos bror och kikade på massa dåliga filmer! det var skönt. Söndagen vart det en lång promenad med Alexandra, sedan tittade vi på lilltildas första fotbolls match! dom var så duktiga så. vann med 2-1, sedan vart det springande hit och dit, sedan avslutades det med en brakmiddag framför grillen på IP och en fotbolls match och andra roligheter! Härlig söndagar, såna ska vi ha fler av! Först måste vi skaffa en fotboll.




Jordens undergång gick sådär?

Sorry, men snart är skolan slut för alltid och då ska jag underhålla er från min sida, Jag har inte så mkt att berätta, jag har bara kommit på att jag klagar och tänker och funderar alldeles för mkt, så nu blir det såhär, jag ska börja leva livet, jag har kommit på att det är mycket roligare, fast först måste jag skaffa mig en fotboll, så alexandra och jag kan roa oss med en massa saker! Haha vi är ganska onda för den delen med. Just ja ni kanske trodde jag dog i jordens undergång, men jag överlever allt kan jag lova er, så här sitter jag och antar att jag inte har så många läsare om jorden gick under.



världen går under 21 maj

Tror alla seriöst att gubben har rätt? jag tror han är bara galen och har läst för mkt bibel och har inte bättre för sig. men man vet ju aldrig, men jag blir bra less om det är sant, för jag väntar på studenten och turkiet och om jag inte får uppleva det kommer jag bli riktigt bitter!
kolla Här!

Hals Jävul

Sovit ganska dåligt inatt, eller rättare sagt har drömt en massa inatt, mardrömmar med, det värsta är att en mardrömmar var som en dejavu mardröm, jag har drömt den förr! fyfan. Å så vaknar jag upp och har ont i halsen, den här jävla halsen snart oppererar jag bort den själv. hahaha
jag vill inte bli sjuk nu när det bara är två veckor kvar till studenten, det är ju nu det roliga börjar!

Studentklänning nummer 2

Här kommer bilder på den andra studentklänningen, får se vilken som hinner komma först!

Marosofsweden

Nu har man beställt nya nagel grejer för innan studenten ska det fixas naglar! Bra bra, Just nu sitter jag och halvgråter lite eftersom det åskar, jag är livrädd! sen ska jag spela the sims hela kvällen och lägga upp en bild på den andra studentklänningen eftersom det andra skulle komma i början av juni, det är ju inte bra! så hoppas den här kommer innan iaf! kommer en bild sen så lugna dig Linnipinni!


Hade vart betydligt lättare

Här sitter jag och har absolut ingen aning om vad jag ska göra ikväll! Väntar iaf på att mamma ska komma hem för det är tråkigt att vara alldeles ensam. haha Roliga tjejen.
Nej nu ska jag väl bädda ner mig med lite OTH.


 

Friiidaaay måste betyda att det är en fri dag.

Först av allt vill jag säga grattis till min älskling som har namnsdag idag! och till min mamma.
LINNEA
Sen vill jag säga att Linnea, Heidi och Alexandra ska ringa mig eftersom jag inte har pengar på mobilen så får jag inte tag på någon, så om ni läser det här får ni jätte gärna ringa mig. Trotts att det är fredagen den 13 de. Men det har inte hindrat mig förut!
Sen tänkte jag bara säga att jag har inte lämnat huset på hela dagen men nu ska jag göra det, för jag ska leka med Karolina! wihoo.

Socca bebis

Har inte så mkt att säga förutom att det luktar mat, och att idag dog min lilla mys kisse någon körde över henne och bara lämna henne på gatan...
Så R.I.P min lilla älskling Socca!

Tävla du med om en exklusive bikini

Jag hoppas på att vinna den här bikinin från Phaxswimwear, Skulle vara grymt bra med en ny bikini till min Alanya resa för vem vill inte vara snygg i en exklusive bikini på stranden! Ja Tack!
Tävla du med!
1. Gå in på hemsidan www.phaxswimwear.se och välj ut din favorit som du vill vinna. Kopiera bilden.

2. Gör ett blogg inlägg på din blogg där du lägger upp bilden på den bikini du vill vara med och tävla om och motivera varför. Länka till hemsidan Phaxswimwear.se

3. skicka sedan iväg ett mail med din bloggadress till: [email protected]



Nu går det fort

Inte långt kvar nu det är ca 6 veckor till Alanya och prick 3 veckor kvar till den bästa dagen i mitt liv! Studenten! Jag längtar! det här blir nog den bästa sommaren på länge!

Betapred

Ja nu är det dags att släpa runt på dom här överallt man ska för dom där jävla getingarna följer ju efter mig vart jag än är. det är som dom känner på sig att jag inte tycker om dom.

Schallat

Sitter just nu och njuter av en god sallad jag gjorde! samlar in solen lite och lyssnar på musik! Bra fin morgon!
Nu ska jag kolla vidare och sedan göra nått av den här dagen med!

stekarn

Har legat ute på gården och glassat lite, men det är ju så fruktansvärt tråkigt, så funderar på att ladda ner i am number four istället och kolla klart på slutet eftersom jag, alexandra och daniel började kolla på den igår men jag var tvungen att kila över och vara barnvakt. Sen ska jag väl bara laga mat och städa denna fina dag! Just nu vill jag ha körkort och båt så hade jag kunna åkt och fiskat!

 

 

Bad-anka

Chillade lite i badkaret när jag var barnvakt igår! bra fint, men vilket jävla badkar, tog ett tag innan vi fick det fyllt med vatten, fatta ju ingenting av den där ploppen. Hahhaha

 

 

Take it easy in Örbyhus

Ser ut som det blir en inte göra någoting dag i Örbyhus idag! men det är ju skönt det med, ska kila över till bror min en sväng och hälsa på dom nötterna. Se om han skaffat nytt bord från sista april! hahah

Nail fixing

Just ja, jag gjorde mina naglar i lördags! och jag vart väldigt nöjd jag lär mig mer och mer, denna gången sitter dom väldigt bra, dom sitter ialla fall kvar än, någon brukar alltid lossna, nu ska ja se hur länge dom sitter kvar, sen ska jag köpa ny gel sen blir det att göra massa naglar inför studenten!

Dirty talk

Uscha! jag tog två hål i öronen på fyllan i lördags! vilket inte var så smart kanske, men fint vart det, men sen har det gjort fruktansvärt ont i ena! har inte ens kunnat sova på den sidan, och igår när jag kollade var jag helt blå/lila på hela örat, så bestämde mig för att ta ut den, men det var inte lika enkelt som sagt, men efter ett tag fick jag ut den och jag började nästan gråta, fyfan! nu är det lite ömt bara men på bättringsvägen.
Idag blir det promenad och massa fredagsmys ikväll! Sen imorn ser det ut som det är volleyboll! låter ju inte helt fel.

sjung om studentens lyckliga dar

Åh herregud vad trött jag är!
Somna till paranormal activity 1 igår! och vaknar mitt inatt av en duns och att hon skriker, fy fan så rädd jag blev kan jag lova. Just nu sitter jag i kylan medans dom byter fönster för fullt!
Nej nu ska jag plugga lite! snart studenten, måste bli klar med allt!

bra gjort

Tjeenare bloggen! eller nått. haha
livet rullar på, studentskivan var rolig och lyckad! kom hem levande och somna med linni pinni bredvid mig, igår mådde man desto värre men tur att vi burkade upp med chips och dipp och kollade en film, nu har jag varit snäll och gjort mat till P. Och själv ska jag väl kasta mig på skolböckerna lite! Inte fel det, sen blir det nog en promenad!

Studentskiva

Ikväll är det som sagt studentskiva, kom till Birger Jarl i uppsala och fira med oss! Biljetter finns att köpa i dörren, 18+ gäller och tiderna är 22-02. Ses i dimman!

studentklänningen

Just ja, tror jag har hittat min studentklänning, hoppas den är fin på bara!
En vit lite Marlyn Monroe stuk.

i´ve got nothing for you baby

Jag vet inte vad jag tycker längre, men jag orkar inte lägga energi på personer och saker som inte bryr sig.

Ja vaken är man allt, dunsar och smällar runt omkring i lägenheterna, så var bara att gå upp, har städa lite, bara för jag är så snäll, nu äter jag frukost och ska snart bege mig till Örbyhus för att hjälpa hanna lite.
Ikväll blir det studentskiva, undra vad man ska ha på sig? hmm. det löser sig.

Valborg

Sista april! den bästa på många år fast man inte gjorde nått speciellt.
Flytande frukost med bästaste, hem till bror grilla med hela stjärnhuset, sedan upp till tim igen, leo och tim spåra ur och rev halva lägenheten och brottades och hade sönder nya bordet i små delar, det var som att spela tekken 3 igen, Tim var Eddie eller vad han heter och Leo vette fan. Typ pandan. Idag har det blivit big brother, film och mera big brother, imorn blir det att hjälpa hanna kanske, fixa fannys naglar och sedan på studentskiva.Härligt!



Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.