11.11.30

Ringde Soc nyss, fyfan vilka människor är alla sådär? Skit störig kille, Tänker inte åka dit på möte i onödan, nej usch.
Inatt somna jag vid 4 för kunde inte sova så kollade på burlesque. Bra film..
Nu ska jag äta en omelett och hjälpa annso städa lång garderoben sen blir det in till stan och hjälpa Rosita...

11.11.29

Jag har inte så mycket att skriva här förutom att dagarna rullar på, och jag har inte mycket att säga förutom att allt känns värdelöst och jag är på depphumör. men det var ju inget ovanligt, Idag har jag inte gjort något alls som vanligt då typ. Jag har nu slutat röka och ska börja röra på fläsket och äta bra och hoppas på resultat. För det här funkar fan inte, jag önskar ju att jag inte vaknar på morgonen för jag mår så förbaskat värdelöst och jag känner att ni skiter fullständigt i det och man vill ju bara läsa roliga saker och intressanta saker. Så skriver mer när jag har nått bra att komma med, Imorn blir det att åka till Uppsala och jobba lite med Rosita igen, det känns ju iaf bra. Eftersom jag behöver lite kosing så jag kan köpa lite julklappar.

11.11.11

Såg precis filmen 11.11.11 lite creapy, väldigt bra gjord. Så nu är frågan hur ska jag kunna somna själv i min stora säng med massa ljus tända. Sitter här i mitten och har lite obehag i kroppen av att vara själv.
Men men det är bara att vänja sig, antar jag.
Sitter också och funderar på hur man blockerar nummer på telefonen. Håller på att bli tokig.
Inte funkar mitt nerladdningsprogram heller, måste vara för att mitt virusprogram har tagit slut, eller nått. Jag fattar inte så mkt av datorer så tar mer än gärna emot hjälp!
Nej nu ska jag nog slå på en film och försöka sova.

11.11.28

Igår vart det glöggservering med en tjej som hette elenor, det var trevligt å vi var ganska grymma på det, sen vart det lite kaos, men Lisa och Rosita löste ju det!
Så scen riggades på forumtorget och in kom Chris medina, det var lite kaos, men med oss runt omi staketen så gick det bra. Och han var awsome.
Så hela helgen har varit jätte bra, och vi fick ju träffa tomten med! hahaha

Jobb me Mojje å Filiokus fredrik

Nu blir det lite målning medans annso syr gardiner och sedan ska vi vidare hem till Örbyhus och ta ett glas vin å chilla, för imorgon väntas det jobb i Uppsala med Rosita, jag ska tydligen hålla koll på Mojje och trollkaren filiokus Fredrik, hur ska det sluta? Han kommer väl antagligen trolla bort mig eller sig själv.. Men det ska nog gå bra, Sen blir det lite adventsmys med fina tjejer, det blir julklapps spel och god dricka å sedan en utgång.. Awsome. sen blir det jobb på söndag igen men berättar mera om det imorn. Puss på er.

Smyger sig på

Idag ställde jag kl på 9 för att jag skullle komma upp och ringa, men tror ni dom svara eller? Nej... Jag ringde 5 ggr och det var upptaget hela tiden! Less så tänker åka dit istället.
Idag blir det att vara ute i botarbo och hjälpa till. sen blir det jobb lör-sön i Uppsala, det ska bli spännande-

hej hej

Igår vart det en impulsiv utgång med min wingman Filip och såklart Hampus. Vart whiteclub, hängde med Bingo Rimér och dreggla över bartendern. Bra kväll helt enkelt.. Idag har man ju inte mått så bra, började med att jag fick en krampanfall i magen så har legat på badrums golvet å lidit. Tog mig tillslut tillbaka till sängen å käkade en piggelin så då kändes det bättre. Får fan kolla den där magen asså. Iaf. Jag är inte så bakfull idag, men lider ju av nå slöfel. Så ska nu kolla på lite film, så har jag precis kollat på Crazy, stupid, love.
Säg hej till min kille..

twilight

Okej, nu har jag sett alla 3 twilight filmerna, och jag måste säga att jag kan ju inte sluta nu, men det är ju som vanligt när jag ser nått och vet att det finns fortsättning. Men iaf. Jag tyckte att dom var ganska bra faktiskt. Jag skulle vilja ha jacob som varulv faktiskt. Fatta en skit stor hund smyger runt i huset sen har han ju såna fina muskler och är brun när han inte är varulv med. Haha jaja töntig tjej. men nu måste jag sova. för ska upp kl 9 imorgon eller idag rättare sagt och ringa ett samtal.. Godnatt på er.

Dagens middag

Ligger just nu och kollar på vampire dairies och funderar på att ladda ner alla twilight filmer, eftersom annso tjatar på mig att se dom, så kanske det vore bäst att se dom. Idag vart det Sej *provencale* med klyftpotatis med bön & basilika röra. var bra gott. nu ska jag bara ligga på soffan hela dagen, och kolla på film och dricka te. så någon får jätte gärna komma och göra mig sällskap..
Innehållande:
Kapris
Potatis
morötter
tomater
purjolök
sej
timjan
vita bönor
basilika

Cupcake tårta

Nu har jag ringt alla mina samtal så imorn kanske man ska ta sig till arbetsförmedlingen, Sjukhuset ringde och sa att dom skulle boka in mig för att kolla läget med min stackars mage. Har väl en alien i magen eller nått.
Just nu sitter jag och lyssnar på skön sång och sjunger med min hesa röst inte lika vackert. men kan ju hoppas att ingen hör. Idag står det fisk på menyn, sen funderar jag på om jag ska baka lite cupcakes med, har ju fina formar. men dock ingen creme cheese eller choklad, men ska ju ner till affären och prata med Thomas och lämna mammas mobil så kan ju hända att jag får med mig det hem.

Middax

Vi får hem matkassar från middax en gång varannan vecka. denna vecka innehöll den detta!
Så idag gjorde jag Pasta pollo al forno. (Italienskt) var faktiskt väldigt gott. så får se vad jag gör imorgon!
Innehållande:
Pasta
kyckling
soltorkade tomater
vitlök
rödlök
zuccini
och toppas med gratäng ost.

Crohns sjukdom

Tror jag har Crohns syndrom eller Irriterad tjocktarm, har ständigt ont i magen, och här om dagen fick jag så nedrans ont i nedra högra sidan av magen så jag visste inte vart jag skulle ta vägen, ständigt trött,orolig och ångest. Känns ju roligt. Så imorn ska jag ringa tusen samtal känns det som, ungdomsmottagningen för att förnya p-pillerna, sjukhuset för att boka tid, arbetsförmedlingen för tidsbokning och sos. Ruuuulig dag, sen blir  det att söka jobb och skriva nytt cv. och kolla runt lite.

bara besvikelser

Bingolotto levererar jo in my ass. Skitspel. Man vinner ju ingenting på den här skiten.
Nu är jag less på riktigt. Det ända jag tänker på är jobb jobb jobb. Och att allt känns meningslöst och nu ska jag röka sönder mina lungor.
Skit.

Pojkväns typen

Sitter och diskuterar med alexandra att alla har pojkvän och jobb och hänger med dom hela tiden, här sitter jag ensam och utan jobb och hon säger att det bara är att ta någon! Hahah troligt! vem vill ha mig liksom. Ja nej jag är less på ensamheten och tycker att det bara kan komma någon nu. Ger upp mitt sökande. och känner att jag kommer bryta ihop innan denna vinter är slut. och då har inte ens snön kommit än..

skitjobb kommer ju aldrig få nått.

Jag är bara så jävla sugen på att dra en fylla just nu, men imorn är det fredag och jag hoppas att någon vill leka med mig och göra nått roligt.
Vill ha en nedrans jobb någon gång med, så imorn blir det att ringa, ringa och ringa, sen ska annso utnyttja mig och måla med mig också..
Men måste ringa arbetsförmedligen och ett jobb. Och hoppas på det bästa. Jag har fan sökt alla jobb på arbetsförmedlingen med både personligtbrev och cv. funkar ju inte. skit ams..

Internet is back

Äntlingen är mitt internet tillbaka! det känns ju underbart. plus att jag inte behövde vara barnvakt ikväll för Ingela mådde inge bra stackarn! Men känns otroligt skönt att få sova hemma i min säng kommer typ inte ihåg när det var sist. Ska tända alla mina 78000 ljus kolla på greys dricka chailatte och äta ostbågar. Imorn blir det en morgonpromenad sedan ska jag hänga med annso och ta en tripp till återbruket och sånt. Det är lite roligt att hänga där man kan hitta mkt fynd faktiskt. Nej nu ska jag sluta pladdra och fortsätta leta efter en elnagelfil.

Good day, Bad things, one life

Gårdagen vart först lite strulig men efter jag bestämt mig att skita i vad som händer så kom alla bra människor och det vart faktiskt en riktigt lyckad kväll, dock lite roligt med alla människor som var där och sakerna som hände, men man lever bara en gång och man fyller bara tjugo en gång så vafan. Live your life.
Idag har man sovit fram till kl 14 typ sedan degat i soffan sen åkte jag ut i skogen och träffade min älskade saknade hund och gick en myspromenad och sedan myste jag lite extra med henne och har haft en bra kväll! Nu sitter jag ute hos Annso och umgås eftersom hon är orolig över Pontan som fick åka in till akademiska så ställde jag upp och komma hit och göra henne sällskap. Och jag kom fram till att det var ju ett smart drag med tanke på att vi just nu inte har nått internet hemma så jag kan varken ladda ner nya avsnitt av Greys, slöhänga på face, eller spela wordfued. Men nu kan jag göra allt plus att jag har bra sällskap, Nu ska jag lägga mig i soffan bredvid rasmus och annso och kolla på shrek tills han somnar. Eller jag somnar nog först! haha illa. Nej nu ska jag sluta babbla gojja. Godnatt.

halvmeter hög räkmacka

Idag har jag gjort mitt första besök på systembolaget, det var lite spännande och nervöst för det kändes som jag inte fick vara där inne och att dom kollade snett på mig, sen har jag käka lite lunch med annso och spana in snygg snygga poliser i Tierp. vad kom dom ifrån liksom?
Sen blev det att hjälpa henne lite i butiken tog en powenap och nu sitter jag här ute i skogen men denna gång har jag min älskade dator med mig.. Så nu kan jag nörda lika mkt som annso.
Sen har jag blivit lovad en halv meter hög räkmacka och vin, sedan att hon ska noppra mina ögonbryn! vad tror vi om det? Neej nu vart det mkt, nu ska jag ta mig i kragen och äta upp nått.
Godnatt.

14.43

Just den här tiden för tjugo år sen kom det en liten flicka med namnet Josefin Caroline Gadle Alm till världen, Jag var 48,5 cm lång och vägde 2.990 gram mitt hår var mörkbrunt och mina ögon blåa.
När jag blev större vart mitt hår blont och mina ögon var fortfarande blå.
Idag är jag röd/brun hårig och mina ögon är melerade men för mesta delen bruna, det är sjukt hur mkt man förrändras. Som sagt precis nu 14.43 fyller jag 20 barre...

H U R R A H U R R A ! !

Godmorgon! Nu är jag tjugo år gammal, känns ju väldigt bra, Just nu står det tårtbakning och fix av mitt rum på schemat så man kan ta hem folk sen.. Haha
Nej nu har jag inte tid med er längre, men det kanske kommer upp ett och annat inlägg senare.
G R A T T I S  T I L L   M I G ! !






matkassar

Vi får ju inte glömma att det är även Sandras födelsedag idag och den firades inatt hemma hos henne och Magnus, jag var snabb på klockan och kvällen kunde sluta bättre, men det löste sig. Somna med ett bra sällskap med. Idag har jag legat på min nuvarande sänghög som ligger ute i vardagsrummet medans sängen torkar. Städat kylen tagit mot kassar med mat som levererades till dörren. As nice. Nu sitter jag mest och väntar på att diskmaskinen ska bli klar så jag kan fortsätta med kylen och ser fram emot tårtbakningen imorgon då det är min tur att firas. Underbart. Äntligen är åldern man har väntat på här. 20 barre. Bra fint.

frugan

Idag är ingen vanlig dag för det är frugans födelsedag! Nu är hon gammal och helt klar för världen 20 barre. Bra fint, Hoppas du hade en roooolig kväll igår. Det förtjänar du.
Jag älskar dig mitt hjärta!

4 days

Har sovit i botarbo inatt eftersom vi målade min säng igår, eller grundfärgen, men vet ni vad jag glömde jo ta före bilder men jag ska göra det på allt annat, har fixat en super fin spegel möbel idag till mitt rum och så ska massa möbler målas. Kommer inte vilja gå ut ur mitt rum sen. Mjuuums. Nu är det torsdag och det innebär att jag ska ner till Tusensköna och hjälpa till lite, sedan blir det att måla min säng lite och sen ska jag va barnvakt och imorn blir det barnvakt till två vildingar i Botarbo, så blir en lugn helg för mig. och det behövs. Eftersom det ska firas stort den 12 de!

5 days

Igår vart det omgjort i köket och i måndags vardagsrummet, kan dock inte visa före och efter bilder eftersom jag inte har hunnit med att ta såna. men idag blir det lite fix i mitt rum så kan då visa lite bilder.. Om ni har tur.
Jag har precis kastat alla sängkläder i tvättmaskinen och städa ur mitt rum, så nu blir det te och macka till frukost eftersom jag gjorde så söta och goda mackor igår! *stolt*

baka baka liten kaka

Nu har jag varit duktig och bakat cupcakes med tre olika frosting. Sen har jag bakat bröd, tvätten i maskinen, diskmaskinen igång och sedan ska jag rulla köttbullar. Josefine är on fire!
Haha neej då. Men det är ju så otroligt tråkigt att bara sitta hemma så får ju göra nått åt det. Nu ska jag kila ner och hämta tvätten!



Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.