Helow

Igår var det en lång dag, sprang runt på stan och lämna ut en massa flyers. sedan var jag i Butiken tusensköna och hängde och sov hos annso. Idag har det varit full karriär där och helt galet. och jag har sagt det förr och säger det igen, JAG SKA ALDRIG SKAFFA BARN....
Nu har jag kommit hem och har tryckt i mig tacopaj för typ dagen i rad. Haha och är helt slut, men bara hålla ut snart ska jag kila och va barnvakt igen..

Skriva ut + Uppdrag

Här sitter jag och printar ut en jävla massa CV, borde ta slut nu tycker jag. Nu ska jag ta mitt pick och pack och kila ner till butik tusensköna innan jag tar tåget mot Uppsala.
Mätt i magen är jag med.  Här kommer en lite bättre bild på håret mitt.

Borta bra men hemma bäst.

Nu har jag varit i stan med karolina, handlade lite småsaker, visar imorgon, sen har jag vunnit över mamma i backammon, eller iaf en gång! Stolt tjej. Sen har även Annso färgat håret på mig, bra gullig hon. Så nu har är det fräscht och fint. Dock syns det kanske inte så bra på bilderna, men får väl bjuda på en bättre när jag orkar ta tag i att knäppa ett vanligt kort.. Höhö. Nu har jag även varit duktig och betala räkningar. Nu ska jag faktiskt stänga av den här saken och ta mig en godnatts sömn. För imorn väntar spännande uppdrag i Uppsala....

 

 

 

Udda par

Sitter just nu och lyssnar på Eric Amarillos andra låtar, har ju bara hört vad jag vet "vill du ligga med mig då" Ska som sagt in till stan och träffa min älskade Karolina och vi ska lyssna på lite Eric Amarillo och mysa, Underbart att komma bort och göra nått udda. Kommer säkert bli jätte mysigt, sen ikväll när jag kommer hem blir det att färga mitt hår. Vad det blir för färg får ni se resultat på sen. höhö. Nej nu ska jag fixa håret mitt och sedan äta nått och sedan ge mig av.

Mål i livet

Jag har ett eller egentligen två mål i livet innan jag fyller 20. Jag har hört att det är bra med mål i livet, men hur ska man nå sina mål och hur ska man lyckas? Just nu har jag kört fast och jag behöver bara en skjuts i rumpan och ett beslut att tas. Men hur? Nu ska jag iaf plocka fram massa gott och lägga mig i soffan med Annso här ute i skogen. Det är rätt mysigt här ute, skulle nog kunna lyckas trivas.





Peace out skogspeople.

Höhö, rolig tjej här. Sitter just nu ute i skogen hos Anso i Botarbo och typ vaktar huset medans dom ska på bankmöte. Hon lämna mig med orden gör vad du vill. Sen hitta jag massa roliga muffins recept och andra saker. Så kanske rotar runt lite i köket och bakar mig något. vi ska ju faktiskt ha myskväll ikväll när barnen gått och lagt sig.
Imorn blir det Invigningen av Svava med Karolina och hennes syster m.fl blir kanske en öl eller cider för mig på biztron innan sen kika lite på Erik Amarillo. Så det blir mys, Sen är det inte långt kvar till den stora dagen heller. fint de.



Johnny.....

Idag har jag hängt i Ansos butik som vanligt. Haha jag trivs där. Idag vi inte varit så effektiva, alla var trötta så vart bara lite städning och möblering. Imorn blir det målning och upp med nästa renoverings tapet på andra väggen.
Jajemän, Just nu inväntar jag Hampus som jag snart ska kila och möta, sen blir det lite drickande och så blir det att åka in till stan och ta en lilllördag utgång. Fint de. Men upp tidigt imorn, men det gör ingenting för sen får jag gå och lägga mig ett tag till. Haha

Ruuuligt sörru

I know, dålig uppdatering. Men jag har faktiskt inget roligt att skriva, förutom att jag är vaken alldeles för länge om nätterna och sover bort halva dagarna, sen kollar jag på Greys, Idag har jag faktiskt bakat lite muffins, vart ju sådär om jag ska säga det själv. Sedan tog jag med mig några och kilade till Butiken Tusensköna och agerade lite hjälp och limmade väggar när Anso skulle tapetsera. Duktig tjej, Nu på kvällskvisten har jag suttit alldeles för länge (3 timmar) och försökt installera det där jävla sims som jag laddade ner, jag har fixat typ allt så när jag ska spela står det sätt i cd 1. what a fuck. Jag har ju inte ens en skiva eftersom jag laddade ner det!! Tur att det kommer en datanörd och hjälper mig imorn.
Nej nu borde jag sova ska faktiskt försöka pallra mig upp kl 9 och försöka hjälpa Anso att måla och limma mera väggar, sedan blir det en liten spontan utgång med datanörden. Ruuuuligt.

Wake me up, before ju go-go

Okej nu har jag seriöst varit vaken sen kl 2 och kollat på greys och inte kunnat somna, nu är säsong 2 slut och jag måste ladda ner säsong 3 innan jag kan fortsätta och just nu sitter jag och tänker på om jag ska försöka sova, eller äta nått och vara vaken tills Ingela kommer och sedan kila hem till min säng och lägga mig och fortsätta kolla på lite Greys..
Blir nog en Billys, haha tjockis.
Hoppas alla andra som inte ska jobba dock sover som små grisar.

Let me see your colour

Sitter här i barnvakts soffan och har precis tryckt i mig en billys, känns inte bra efter att ha ätit pizza torsdags, kebab fredags, smörgåstårta lördags och så kebab idag. Haha fyfan. Neej i veckan blir det att sköta sig när man ändå är arbetslös liksom, sen kan man ju hoppas på att mina nagelgrejer kommer imorgon så har jag lite att pyssla med, men då måste alexandra komma hem till mig så jag får pyssla på henne eftersom jag redan har fina naglar.. hihi. Nej nu ska jag fortsätta kolla på Dark knight och äta lite popcorn. hahha

I'm sexy and i know it

Fest hos Mange, mange mange...

Little girl why are you so sad

Okej jag överlevde dagen igår bara för att jag åkte med grabbarna grus och åt på gullans sen vart det massa snusk godis och kolla på film, sedan åkte jag hem och fick sovsällskap inte helt fel de! Så överlevde lugna dagen igår, Idag är det värre, det kryper i kroppen av att göra nått roligt och träffa massa folk, nyss firade vi Daniel och åt lite smörgåstårta, så nu funderar jag på att hoppa i duschen och typ sitta där någon timme eller något.
Jobbigt. men vad ska man göra åt saken.

Bitter tjej

Undra om det här är bra för mig eller om det kommer äta mig levande innefrån.
Det jag snackar om är att ha en lugn helg alldeles för mig själv. just nu känns det bra jävla kasst och jag vill bara gråta och kasta mig ner från fönstret. haha så tråkigt tycker jag att det är att vara själv.
Fyfan för att bo här....

Lunch + Gym + FREDAG

Sitter just nu påklädd på sängkanten med datorn i handen, ska snart borsta tänderna, kolla posten och se om kortet kommit idag då!! sedan ska jag kila till Golfen och äta lunch. Sen kanske det blir ett gym pass! Man får väl se.
Nej nu ska jag sätta på mig strumpor! haha

Sugar daddy tack..

Jag borde ha fötts rik, för det är så mkt jag vill göra just nu, och jag verkar ju inte direkt få nått jobb. Haha.

Swedbank suger

Grrr vad arg jag blir! Nu har det gått 2 veckor och jag har fortfarande inte fått mitt kort, jag blir så arg! Vad är det för jävla fel på swedbank?
Nu har jag iaf varit i Ansos butik hela dagen sen tog jag med henne hem och nu sitter hon och pratar katter, väldigt intressant, eller inte. Så jag passade på att beställa hem massa nagelsaker! Awsome, nu ska det bli på riktigt. Sen kanske jag ska göra en rolig sak..

Moraliska Jossan

Sitter nere i butiken hos annso, idag har jag kollat lite och hjälpt till och bokföra lite, spännande sen vart det mat på gullans med familjen Erixon. Och nu är vi tillbaka och hon sitter och kollar och beställer varor och jag söker lite jobb och är moraliskt stöd mest. Men det är ju bra det med, snart blir det att kila hem och tända en massa ljus och sedan lägga mig och kolla på mitt efterlängtade Greys hela natten funderar jag på, så sällskap uppskattas.

är du fortfarande kvar

Nej jag har fortfarande inte lämnat soffan, men det är för att annso inte var där än, så jag sitter kvar chillar lite på intranätet och ska snart gå och borsta tänderna och sedan kanske ta mig ner.. höhö det ska bli spännande om den där pappersväggen sitter kvar idag eller inte, hoppas jag limmade ordentligt. Hahah

Jobbsökarn

Godmorgon!
Nu har jag vaknat och faktiskt så har jag sökt 3 jobb, snart ska jag äta någon frukost här och sedan kila ner till annso och pyssla lite i hennes butik när jag ändå är ledig så kan jag ju passa på, Har ju direkt inte nått bättre för mig. Hålla lite tummarna för nått jobb iaf. så tråkigt att söka jobb så får man aldrig nått svar liksom. Men men å livet fungerar. sen måste jag till ams och skriva in mig eller nått så man får lite ersättning när man inte jobbar.

Pyssel

Sitter hos Anso eller ja jag har varit här hela dagen, har limmat en vägg, jajemän renorverar jossan nästa. Haha nej nu ska vi inte överdriva riktigt. Sen har jag suttit och försökt att göra rosetter av band säger bara att övning ger färdigheter. Haha så det kommer, snart ska jag kila till barnen eller Matilda iaf och vara barnvakt. Sen ska jag tillbaka hit imorgon med, bättre än att göra ingenting .. Gillar hennes butik jag trivs här.  Nej nu ska jag göra nått nyttigt.








Grey´s anatomy

Allvarligt! Det känns verkligen som jag är tillbaka i mitt meningslösa gamla liv igen. Sitter vaken hela natten, sover på dagarna och gör absolut ingenting. Less tjej. Imorn ska jag söka lite mera jobb och sen ska jag till Ansos butik och hjälpa till lite men mest vara sällskap... Kan ju gå illa om jag ska hjälpa till. Nu ska jag ta en natt macka. haha och sedan fortsätta mitt greys marathon. Så bra, Jaajemän.

alone with all this candle

Okej det vart varken simmning eller gymmet idag, har legat och kollat på greys hela dagen  och varit till vetrinären med Issie och tagit bort stygn. Nu sitter jag här i min stora säng med massa ljus, gråter och tittar på Greys alldeles ensam. Jobbigt läge liksom. hahaha

Bort med fettet

Godmorgon! Hoppas de här blir en bättre dag, det är ju sol iaf! Nu ska jag strax kliva upp ur sängen oups! haha sedan blir det lunch och terra lindiie tills hon svarar så blir det gymmet. Jajemän, nu ska fläsket bort.

Kärlek svider

Nu har jag krypit ner i sängen under mitt stora fluffiga varma och mysiga täcke, ljusen har slocknat och jag ska slå på en film eller serie. Suoer mysigt. men saknar att inte ha sällskap i sängen det är så ensamt och tomt, Jag älskar att vara singel på helgerna och bara göra vad man vill och flirta vilt. Men usch och blä vad jag saknar att ha ett förhållande ibland. Det var kul ett tag att vara singel, men nu börjar jag sakna förhållande livet igen. Men vafan jag fyller 20 om några veckor och jag borde leva livet som ung medans jag kan, men att bara ha någon som finns här. Håller om mig på natten, som viskar att han finns här för mig och att jag alltid kan luta mitt huvud på hans axel svider. Men som sagt kärleken kommer när den kommer.
Nobody Is Perfect.

Tankar, minnen och positivt framseende

Ibland undrar jag hur dålig humor man kan ha! Säger bara writing the sexbook. haha sjuk humor.
Lindiie lämnade mig nyss efter att hon äntlingen fått mig att skratta efter den här dagen. Men man vart lite ledsen och tänkte på minnen med, men man får se det på den ljusa sidan, det är bra minnen, och man kan lära sig av sina misstag och bara göra minnena bättre. Minnen är minnen och skulle man få tillbaka det man hade skulle det iaf inte bli bättre så lika bra låta det vara minnen.

Själviskapatetiskaäckligasvin

Tjejer är patetiska, själviska äckliga svin, inklusive jag. Eftersom jag är tjej. No fence. Men det är ju seriöst nått som hamna fel när man skapade människorna?
Skitsamma, det här har varit en skit dag. Mitt bankkort har inte kommit än, vilket egentligen inte gör nått eftersom jag ändå inte har pengar på det, Less, arg, besviken och allt på samma gång. Tur att Linda har varit med mig hela dagen och vart på alldeles cp humör så jag bara ville slå henne ibland, men eftersom jag är snäll gör jag inte sånt. Vi har iaf lagat mat, kollat jägarna 2, käkat majskolv och sedan bara legat i min säng.
Nu har hon tvingat mig att vara vaken hela natten med henne och göra nått busigt för att hon ska vända på dygnet. Galen.

Höst höst host

Sitter just nu på i Gävle city och tar mig en varm oboy och väntar in tåget som ska ta mig hem, Jag har tappat en nagel och brytit av en, inte bra att bowla med lösnaglar, så det ska fixas senare idag också! Sen blir det lite tahand om mig själv tid också efter gymmet! kanske en simtur för det är ju så mysigt med bastun! haha

kallt satan ju

Godmorgon! sitter här hemma hos Karolina i Gävle och dricker lite te, snart ska vi kila ner till stan med tanke på att hon ska till skolan och jag ska väl sätta mig någonstans medan jag väntar på mitt tåg, sen ska jag faktiskt tro det eller ej, ta mig till gymmet och träna mig lite.
Nej nu ska jag klä på mig så jag inte fryser häcken av mig.

Puss puss

Jag gör den här roliga till min Karolina för hon tyckte den var jobbig.


JAG HAR SETT DEJ:
(X) i verkligheten
(X) i underkländer/badkläder
(X) full
(X) dansa
(X) sova
(X) skratta
(X) laga mat
(X) varit arg
(X) gråtit 

DU OCH JAG HAR:
(X) kramats
(X) pussats
() strulat
(X) sovit över
(X) bråkat
(X) var hemma hos dig/mig
(X) pratat telefon
(X) sms:at

JAG TYCKER DU ÄR:
(X) söt
(X) snygg
(X) ful
(X) jobbig
(X) snäll
(X) rolig
() okej
(X) fin
(X) efterbliven









Gävle 3 dar i rad

Har precis kollat på repris av Idol, och ätit mig en tallrik pyttipanna till brunch, Nu ska jag fixa iordning mig och åka till Karolina i Gävle och mysa lite. Tar med mig datorn så kan uppdatera lite mera senare!

Strike

Igår vart det mat, bowling och en utgång i Gävle, det var lugnt med drickandet eftersom jag var sjuk och skulle jobba idag, Så nu kan ni kalla mig Josefine Striken . Hahahah Skämt åsido, Jag fick mest strikes  av alla 5 st faktiskt. Jajemän.  Nej det var en roligt kväll, imorse när jag gick upp klädde på mig och skulle kila till jobbet så skulle jag inte till jobbet, så kröp ner i min varma säng igen, det var inte helt fel.
Idag blir det en tahand om mig själv dag. Puss

Skit Telia

Vad är det för jävla skitfel på Telias nät hela tiden? går ju aldrig att ringa, 3 dagar nu, borde dom typ inte varna eller säga nått? Jävla skit saker!

Men först alltid en dusch

Jadu, börjar morgonen med en dusch! sedan hade det ringt två samtal ett mobilnummer sen ett telefonförsäljarnummer och så testar jag ringa upp mobilnummret så är det upptaget så messar jag, ring igen sen. Så inser jag sen att det också var en telefonförsäljare. Tabbe.
Jaja Just nu sitter jag på sängen med en turban på huvudet och ska inta frukost och sedan hoppas på att Heidi har vaknat. Sen måste jag göra min bror glad tror jag.

Baking Soda

Tog en pratstund med Heidi i Berra den tokern, nu ska jag sova för imorgon blir det att följa med till stan om jag mår bra! Godnatt busar.

flossy flossy

Ligger just nu i sängen med tända ljus, lyssnar på Edward sharp and the magnetic zeros - Home och bara chillar, funderar på om jag ska ta och bli frisk snart. Bra less på att va sjuk faktiskt. Dricker saft ur sugrör gör jag med och inser att tandblekningen faktiskt funkar.
Gjort mina naglar har jag också gjort idag, inte för att dom vart så bra men det får duga när det sitter på mig.

Blueilliume

Jag har gått och skaffat mig en Blueilliume tandborste som alla andra, nu jävlar ska mina tänder bli så vita så dom nästan blir blååå. Hahha
Mamma börjar bli lite orolig här hemma. men vafan. ska man hålla på ska man ju göra det ordentligt!

Ge mig mat då va va va

Åh ska slänga i mig lite mat, typ pyttipanna, vart sugen  på det. och så har jag varit sugen på köttbullar och makaroner skit länge! hahaha
Nej nu mat, sedan återkommer jag till er.

Blek blekare blekast

Ramla ner en liten rolig sak i brevlådan min idag, nu är det bara mitt bankkort som ska komma så är jag nöjd sen. Hahah
Nej nu ska jag ta mig till köket och kolla till mina potatisar och äta mig lite lunch! Hungrig som satan.
Ni får en bild senare.

Ensamhet skadar innefrån

Ont som satan, ligger kvar i sängen orkar inte röra mig, Vill ha frukost på sängen men tror inte jag kan äta den iaf.
Hoppas Lindiie ringer snart och tänker komma över. För jag behöver någon som tar hand om mig. Idag är det eländigt.

Tjena snygging

Min nya skönhet som jag råkade inhandla med.
Nu är det slut på kontot.. Bara vänta in nästa lön. Hahaha

Porrig säng check check

Lite mys bilder från mitt rum just nu.  Just nu mår jag inte så bra, Men har kasta i mig alvedon och pencilin och sitter med tandblekningen i käften och hoppas att jag får sova lite längre den här natten. Blir ledig imorn igen, Kan inte jobba med den här kroppen i det här skicket just nu. tråkigt nog.

Sushiiii time

Åkte in till Gränby idag med Lindiie och mumsade i oss lite sushi, sedan shoppade jag galgar, sängkläder, ljushållare, ramar och sånt bra och ha, Mys. Sedan hem fixade hennes naglar och städade hela mitt rum, nu är alla mammas böcker borta och det ser ut som en rum, MYS!
Vart lite porrigt i rummet med alla ljus och helt svarta sängkläder.

free falling

Eftersom jag vakna vid 3 och inte kunde somna om så klev jag upp och gjorde en brakfrukost till min mamma som ska kila till jobbet strax, så nu ligger jag på sängen igen mätt i magen och funderar på att slå på filmen jag börja kolla på igår kväll! Försöka sova några timmar till iaf.

Can´t breath

Mår så fruktansvärt dåligt så det är äckligt åt det. FYfan, kan inte förklara heller. Just nu är jag less kan inte sova så gav upp min vridande och vändande och gick och försökte svälja två alvedon, börja gråta för det gjorde så ont men nu hoppas jag dom hjälper.
Ska slå på en film och se om jag kan somna till den istället. Godnatt på er sötnosar.
Tur att Sören vakar över mig iaf! Fall jag dör. Känns så.

Stryper min hals till sömn

Sitter hemma nu och mår som ett as, fyfan vad jag hatar min hals just nu! Har varit lite i ansos Butik med nere vid stationen!
Imorn blir jag ledig igen eftersom jag är sjuk. Satans tråkigt, så då blir det blekning av tänder då jag ändå inte kan äta ordentligt plus att jag slutat röka.
Nej nu ska jag tvätta ansiktet lite och sedan krypa ner i min säng, huvvudet är förjävla tungt!
Lyktan jag köpte, har två av dom på hyllan min.

3 gången jajemän!

Sitter just nu i bilen på väge hem från Uppsala, har varit på närakuten och blivit konstaterad att jag har halsfluss igen! Jag blir tokig, tredje ggn nu så hoppas det blir bättre den här gången, annars blir jag tokig. Så nu får jag inte jobba denna vecka! Bra less på skiten, så på torsdag ska jag ringa doktorn och se när min remiss är inbokad så jag blir av med dom här jävlarna snart! Kan inte käka pencilin hela tiden. Så nu går jag på Kåvepenin.

nice voice

Idag är det kanelbullens dag! Men jag tänker inte äta någon kanelbulle, inte så mycket för bullar, istället ska jag ta en sväng till sjukhuset i Uppsala och kolla min hals, sedan åka hem med Bror och filip. Så nu ska jag klä på mig och se till så jag kan visa mig ute!
Hörs senare små älsklingar.

skitsjukhusfrånhelvetet

Idag har jag varit sjuk, vakna och mådde som ett lik imorse, så mamma fick komma och hämta mig i Gävle, mår som ett as kan jag påpeka, sedan fick jag tid på akuten kl fem, men vid 20.40 ledsna jag och åkte hem, vafan är man på akuten och har fått en tid för det kanske är akut? Men ändå får man aldrig komma in, Jävla skit Tierp vill jag lova. Hon fråga till och med, ba har du svårt för att andas? Jaaa. nej men sitt i tre timmar och vänta, eller fler. Idioter. Så nu är jag barnvakt och mår som en påse nötter och imorn ska jag åka till Uppsala sjukhus istället och hoppas på att det är bättre!

söndags shopping

Söndagen vakna jag och var inte alls så bakfull, så åkte till Gävle och shoppade mig en dataväska, datamus, trosor, bh, ett läppstift och sedan vart det online pizza med bästa Linnea och jag städade hela hennes rum och rensade hennes kläder, lär inte va lika fint nu när hon rivit runt överallt för att packa sin väska eftersom hon åker till Turkey imorgon!
Sedan sov vi som småbarn!

mjuuums

Varit lite seg på att blogga, i Lördags vart det jobb och sedan spåra det ur med grabbarna och sandra på Whiteclub i Uppsala, så nu ska man inte kila tillbaka där iaf. Hahaha
Sedan hade jag trevligt sovsällskap. inte helt fel! Tycker inte om att sova själv.

Skulle inte banga på den där pangbruden

Jadu igår vart det en utgång i Gävle som sluta med att jag spärrade mitt bankkort och tappade alla mina lösa pengar! tummen upp på det. Idag har jag sjukat mig med Camilla på jobbet! Alltså vi ska inte jobba tillsammans! hahha
Nu sitter jag i soffan med tandblekningen i käften, jag är bra snygg vill jag lova!
Sen blir det en dusch och utgång ikväll igen!



Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.