12.04.25

Alltså ni förstår inte hur mkt det är just nu,
Mamma flyttade idag, jag var ledig men hjälpte till och sedan jobba i butiken och sedan hjälpte till lite till.
Jag pluggar massor och har ett körkort att tänka på, operation snart med och så jobbar jag satan alla andra dagar, mina saker står kvar i gamla lägenheten och renovering pågår i Hannas och mitt hus men eftersom jag inte har tid så får hon göra allt själv och just nu har jag tagit mig en resväska, datorn och väska och flytta in till Igge och imorgon är det jobb och sedan studentskiva och sedan jobb fredag igen och sen åker jag till sthlm och sen är det sista april vart fan tar tiden vägen? jag behöver minst 12 timmar till på dygnet.....
GAAAH men det blir säkert bra tillslut..
BTW jag lämna nyss den gamla lägenheten med massa packning förutom skor och i foppatofflor? hur tänkte jag då? ska jag åka till jobbet i dom eller?? det är mkt nu!

12.04.24

Ja livet fortsätter och jag bara jobbar och jobbar! kommer kännas bra när lönen kommer, idag har jag varit ledig och då har jag passat på att hälsa på Alexandra en sväng följt med min älskling hem och bakade en liten tårta men hann inte med så mkt på hennes födelsedag idag, sedan vart det en sväng till mammas hus som är på slut versen nu, på onsdag blir det flytt, och jag vette fan vart jag ska ta vägen eller göra av mina saker så länge med tanke på att jag jobbar hela tiden hänger jag liksom inte med, jag har inte ens packat. Och jag är ledig på Onsdag men då ska jag vara i butiken 14-20 så då hinner jag inget den dagen heller. och helgen så drar jag ju till Lollo, äntlingen!
Nej nu insåg jag att klockan är mkt och att larmet står på 05.30. Peace out!

12.04.22

Idag är jag inte bakfull trots att det var en till awsome utgång igår! Sovit länge och fått sett lite Lost så då kan man ju inte klaga, nu har jag klätt på mig och insåg att jag faktiskt nu kommer i mina gamla jeans! Bra stolt tjej. nu är det bara keep it going! Nej nu ska jag se efter om det finns något vatten så man kan tvätta av det gamla sminket eller om jag ska kila ner till mammas jobb och göra det.
Idag verkar vara en bra dag iaf!

12.04.21

Igår hade nog Alexandra och jag en av dom roligaste kvällarna på Heartbreak. dansade rumporna av oss och hade allmänt trevligt.
Idag mår man ju kanske inte helt hundra, men taggad på jobb 10-16 sedan blir det hem och fira Hajdiiii..
Nej nu ska jag skaka av mig bakfyllan och ta mig till tåget.

12.04.18 andra

Har varit en sväng till Nova park med Heidi idag och chillat medans hon fick massage, sedan stanna vi en sväng på Gränby på vägen hem för nu har kedjan på mina solglasögon lossnat med, ledsen tjej. bästa brillorna, men hittade inga där så har nu suttit ner i butiken tusensköna och letat på internet vart jag kan köpa dom, och jag har hittat två ställen dock inte precis likadana men så nära jag kunde komma, så blir nog att beställa ett par, dock lite dyrare än vad jag hade tänkt, men det var faktiskt dom bästa brillorna.. så det får de vara värt.. Nej nu ska jag jobba lite här medans annso är på 80 års kalas. Kan ju hoppas att det kommer någon och handlar bara.









12.04.18

Vaknade alldeles för tidigt idag, men kan ju vara för att man är sjuk, idag blir det slödag sen ska jag hjälpa annso i butiken..
Nu på morgonen så har jag haft tråkigt så har ätit lite frukost och städa köket lite och gjort blomkålsris med vitlök och persilja. mums.
Nu ska jag väl kolla på lite Lost och sånt, skulle vilja duscha men det verkar ju inte funka. men men

12.04.17 tredje

Jag har kommit på lite saker jag inte gillar.
• När folk låter när dom äter, smackar osv..
• Vänta....
• När folk skickar sms och sen inte svarar..
• Dolt nummer...
• Kallt, snö, regn, frysa och allt sånt snusk..
• Barn...
+ en hel del andra saker som jag säkert har missat. men nu ska jag åka till Österby och hämtar biljetter till Gabis studentskiva men verkar som jag har kastat 200 i sjön eftersom alla dissa mig vart efter så tänker jag inte gå själv och defenitivt inte med 2 biljetter. Så om någon vill ha två biljetter till studentskivan den 26 april på BJ så hör av er..

12.04.17 andra

Som sagt jag kände ju på mig att en riktigt infektion höll på att spridas i min kropp, så just nu mår jag helt åt skogen, feber som kommer å går lite som den vill, nyser och hostar vartannat, och en hals som gör mig galen, vill bara ligga i sängen och dricka massa te och bli omhändertagen nej men istället ska jag ta mig till jobbet på en brandutbildning. känner verkligen inte att jag kommer höra någonting, nej nu måste jag göra mig klar för att ge mig iväg!

12.04.17

Igår när jag klev in i bilen efter att vi hade handlat insåg jag att mina älskade solglasögon hade spruckit! Jag började nästan gråta. vart ska jag nu hitta nya? Jag har fått span på ett par andra men jag vill ha dessa med! Någon som sett dessa detta år eller är det helt åt helvete med att få ett sånt par igen?

12.04.16

Ligger med ont i halsen och nacken och känner att en halsfluss smyger sig på, och det hoppas jag verkligen inte! Jag har inte tid för det nu..
Idag har jag kört till Gillinge och kört halkbana och sedan tagit en shoppingrunda på jobbet och sedan kört hem igen, och allt har gått bra. så nu har man det överstökat! Bara uppkörning och teori kvar.
Bra jobbat, nu ska jag äta glass, dricka te och hoppas på att bli frisk för ska på brandövning imorgon kl 9.30

12.04.12

Ja vad ska man säga, jobbade igår, gick bra, dock var jag trött som ett as men det funkade iaf.
Sen har jag kollat på lost från när jag kom hem tills jag åker idag igen. haha nejdå. men typ.
Nu ska jag slå på ett avsnitt sen blir det jobb 14-19 kort pass. skönt.

12.04.11

Sitter i sängen hemma hos Ingela, äter godis till frukost, duktig Josefine, äsch ska snart göra mig iordning och sedan ska jag bara chilla framför lost innan jag åker till jobbet, idag får jag åka bil till jobbet med, lyx!

12.04.10

Idag har varit lite av en kaotisk dag, började med att bli väckt att bankningar på dörren då annso och uffe tyckte det var dags att kliva upp, så ja det var bara att göra det.
sedan vart det ner till Örbyhus och till hennes butik och städade där eftersom jag är så snäll sen letade jag påskägg! sedan hem till Alexandra en sväng och hälsade på henne och Heidi eftersom jag inte träffar mina vänner så mkt så var det väldigt trevligt. Sedan var det hem och lagade mat, och började flyttpacka men hann inte långt innan jobbet ringde och sa att jag skulle vara där kl 15 och kl var då 15.30 och jag har inte fått någon tid idag eller har någon på schemat så vart lite förvånad så vart lite samtal och massa missförstånd men sen satt jag och kasta i mig maten med jobbarkläder på mig för att vara snäll och åka till jobbet iaf! men när jag är precis klar till att kasta mig till tåget ringer dom igen och låter arga och säger att dom löst det, men jag tycker ändå inte det är mitt fel.. hur skulle jag veta att jag skulle jobba när ingen sagt nått tycker jag.. Men men ett litet missförstånd iaf kan man säga..
Iaf efter det tog jag lite saker och kila ner till annso igen och då bestämde vi oss för att klappa igen butiken och åka och tapetsera klart mammas hem istället och så vart det. så nu är det förjävla fint. nu har jag bosatt mig hos Ingela och tänkte stanna här ett par dagar. och nu spelar vi skipbo men jag suger ju. så puss på det.

12.04.09

Sitter just nu i Botarbo skogen och har tapetserat mammas hus, förjävla duktiga tjejer eller ah tjej och tant.. annso börjar ju blir tant.
Har nu ätit pizza och lite rabarber och jordgubbs paj! så nu är jag så mätt att jag spyr så nu ska vi leta upp lite magnet färg till min väska och en kamera som har kommit bort. så blir det kanske en film,
Imorgon blir det stan med min älskade Heidi och lämna in hennes mormor och morfars bil på någonting och gå till Simons grav och säga hej..

12.04.08

Ja igår vart det en impuls tripp till Gävle, heartan, för där brukar vi ju aldrig vara, ska snart börja ha event där tror jag.. haha Ja i fredags vart det ju en spontan tripp till Harbo mkt roligare men spontana grejer.. Men iaf. Jag har inte fått påskägg så är fortfarande lite ledsen, eller ja jag fick ett av Rosita och Mange, det var awsome. men det ska ändå vara ett ägg. det var inte det här.. haha jag är inte stor än? eller ?
Jaja iaf idag sitter jag på sängkanten och väntar på att Annso ska komma så åker vi ut och tapetserar lite i mammas hus..
BTW jag har fastnat för Ullrik munthers låt soldier! himla bra dänga! haha nej nu ska jag packa ner denna dumburk så det blir nått gjort, sen kanske man ska äta nått. Min mage är arg har inte fått mat sen i fredags på lunchen! haha

12.04.06

Åååh! Hatar att behöva vakna upp arg och sen är hela dagen förstörd!
Jag jag ville duscha och det ska man väl få göra i normala hem! Men Icke för vårat vatten är ju borta titt som tätt och plus att man inte kan dricka det! Ska man betala full hyra då tycker ni? Tycker fan inte jag. Man ska väl kunna duscha i sitt eget hem...
Nej nu ska jag typ slå sönder nått och sedan åka till jobbet igen...
Fittdag! snö som vanligt med...

12.04.05 andra

Jag är så trött i huvudet efter den här veckan, så ser jag att timmarna inte stämmer heller på min Agda. Så blir jag stressad och funderar hur det fungerar! Suck! sen borde jag duscha, bädda och göra matlåda. ser det ut som jag orkar göra nått av det? Äta borde jag med göra. Kan någon göra mat till mig eller? 
Jag vill ha ett stort fint påskägg med! men det kommer jag inte få. Jaja men jag får väl nöja mig med att jag får ligga i min säng hela helgen och chilla. eller?
Jaja nog om mitt negativa prat och nu måste jag sätta igång om jag ska komma till jobbet i tid imorgon igen!
puss på det

12.04.05

Tänkte börja med att säga Godmorgon!
Fyfan igår var jag så slut så somnade efter jag kommit hem och gjort mig en matlåda, helt färdig. Idag har jag sovit ruset av mig och ska snart bege mig till tåget och inta ett jobb pass 12-20.30
Imorn är det 13-19.30 sen är det långhelg för mig! bra skönt..
Dessutom verkar det som jag får åka bil hem på fredag! Awsome.
Nej nu ska jag sluta knäppa kort på mig själv och håra av mig äckliga byxor, eftersom det är så jävla mkt hår här nu för tiden, plus en sak, Issie och Esther tycker inte om varandra fyfan vad dom slåss.. där av ännu mera hår överallt för det bara ryker hårtussar!

12.04.03

Heej bloggen! Som sagt så har jag en mördarvecka på jobbet men det gillas och jag trivs riktigt bra på nya jobbet iaf! så allt känns som det flyter på ganska bra, denna månad har jag mkt planerat!
Ska träffa Lollo, min lilla saknade trollunge! sen ska jag på halkbanan och synundersökning, jobba satan, Gabis studentskiva och lite annat smått och gott! Även hinna med en flytt, imorgon blir det jobb 8-20 så nu ska jag sova ruset av mig i 6 timmar för att sedan ta tåget till jobbet...

12.04.02

Ja denna mördar vecka började ju bra, försov mig och vaknade 10 min i 8 när jag egentligen skulle börja men kom till jobbet till 9 iaf. sen jobbade jag över en timme så den timmen försvann.
Imorn blir det jobb 16-21.15 men nu blir det barnvakt så ska ta med mig en skräckfilm och popcorn så ska vi mysa ner oss i soffan..
Heippa!

12.04.01

Vilken dag! Jag har inte gjort något annat än att kolla på Lost och ätit idag, fyfan. men nu kan jag inte somna tror de är för att jag intar en mördar vecka på jobbet nu. och vill ha ledigt så länge som möjligt, men jag ska faktiskt upp kl 5 så borde sova nu.
Jag har iaf bokat halkbana idag, så näst nästa vecka ska jag ut och glida lite. haha
Nej nu ska jag försöka somna till ett avsnitt lost.
Godnatt..



Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.