12.01.30 andra

Ååh, jag är väldigt rastlös och har väldigt tråkigt, ska nog ut på en promenad eller nått, städa rummet borde jag också men inget av det är ju särskilt roligt om jag får säga det själv.

12.01.30

Ja 100 % party kryssningen var galen som vanligt! Men jag tror jag hade roligare förra året. men det sket man väl i! Jag ska nog åka i April igen! lätt.
Just nu sitter jag bara här, lyssnar på musik och kollar lite jobb, men man hittar ju fan ingenting!

12.01.24

Nu är det två dagar kvar tills vi beger oss. Awsome.
Nu har vi spenderat första natten i Tierp, det var chips, film å mkt skratt.
Nu är Sara på jobbet, Heidi sover och jag väntar på att hon ska vakna så jag kan sätta igång att städa utan att störa henne.

12.01.23

Sitter nu i Heidi å Saras lägenhet! eller så länge..
Mysigt, jag,heidi,sara å Lisa sitter just nu å kollar på Sofias änglar.
Blir kvar här hela veckan eller tills på torsdag iaf sen blir det en kryssning. Awsome. å så en inflyttningsfest när jag kommer hem på lördag.



12.01.21

Igår vart det en sväng till Alexandra  kollade på the voice. sedan kilade jag över till Matteus, Där det tillslut bara var grabbarna å jag, vi spela bilspel, var coola med keps, drack öl, lagade mat och sedan kilade vidare men då gick jag hem.  Härlig kväll.
Idag har jag sovit länge, och just nu ligger jag å är arg för att jag inte har pengar på min mobil så någon ksn ju få fylla på den till mig. Piss skit saker.
Idag ska jag inte göra mkt, tänkte ligga här och sedan typ ligga här lite till, och hoppas på att Greys snart kommer ner.

12.01.20 fjärde

Sitter här för mig själv å tar massa fula egobilder i camen, Ikväll blir det nog lite av varje en skön hemma fest och lite film kanske, med tanke på att jag kommer va nykter å det är ju i samma byggnad så kan springa lite emellan. Haha eftersom jag har beslutsångest så får det bli så.

12.01.20 tredje

Nej jag har inget liv idag, höhö. Nu har jag duschat och efter duschen lag jag mig i sängen och prata med Linnea, då insåg jag att hela min kudde vart röd/rosa. Haha oups. Ofta håret fortfarande färgar av sig, färgade det liksom på julafton, Ihelgen ska jag färga det rödare igen. Jag tror jag gillade det röda håret.
Nu kommer det snart en datanörd filip hit och ska försöka hjälpa mig med skrivaren min, för jag det dock inte själv. Ikväll bliir det nog film med Alexandra, Daniel och Micke skulle jag tro..

12.01.20 andra

Satt å kolla lite på bloggen, för exakt ett år sen denna dag, bodde jag i min Brors lägenhet för han var i Thailand, jag gick i skolan och kunde inte sova, och mådde inge vidare.
Idag ett år senare, går jag inte i skolan, Jag kan fortfarande inte sova, måste vara nått med Januari månad. Men jag mår bra. Jo jag mår faktiskt bra, dock att jag inte har nått jobb suger ju, men det får man ju leva med, och då var det samma längtan till kryssningen. AWSOME...

12.01.20

Idag är det 6 dagar kvar tills min lilla älskling å jag drar på vår årliga 100 % Party kryssning, iår heter den deluxe!
Och vi ska kliva av i Riga detta år, för smart arslena fatta inte det förra året. haha
Just nu sitter jag å söker jobb, men det går inge bra för jag får inte skrivaren att fungera, å det måste den. Men men får hoppas på att jag kan få hjälp!
Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen se vad som händer..

12.01.17

Somna inte förrän typ 5, vaknade 13.30 så inatt eller imorse har jag fått sova iaf, Nu har jag städat mitt rum, städa garderoben och fixa och även gett mig på köket, för det är ju där jag är mest. Haha.
Idag ska jag göra spaghetti och köttfärssås till middag, tur att min köttfärssås är grym, sen blir det till att göra egen sugerpaste och sen ska jag väl hinna med att baka nått med.
Nu ska jag traska ner till affären och handla lite med mammii min

12.01.16 andra

12.01.16

Olalla, jag testade mig på att baka Macarons, vem sa att det var svårt? Det var ju a piece of cake.
Eller så är det för att jag är så grym, det var rosa med jordgubbssmak och choklad med choklad å jordgubbssmak.
Slänger upp en bild snart ska bara äta några. Hahaha

12.01.14

Sitter hemma hos Alexandra och Daniel just nu, vi har varit en sväng till staden, Nu är Daniel är kock och jag å Alexandra skickar massa gamla bilder på oss å skrattar ihjäl oss. Fan jag är så bra på bild så jag förstår inte. Nej fyfan.

12.01.13

Fredagen den trettonde, vart inte så farlig ändå, Gjorde en vurpa, plattade håret och insåg att det var storm, frysit ihjäl men annars så har det inte hänt nå större grejer.
Tro det eller ej, Det var länge sen nu, men jag sitter faktiskt helt själv i min säng och har borstat tänderna haft ansiktsmask och grejer och ska faktiskt slå på Greys nu och somna lite. Haha helt otroligt för att vara jag,
Kanske håller på att finner min inre ro. Det skulle ju inte va en dag försent.

12.01.12 andra

Tänkte bara säga att min Heidi är söt och att jag ska försöka sova nu, det är ju fredagen den trettonde imorgon och den vill man ju helst överleva,
Imorn blir det möte i Tierp sedan jobb med Rosita i Uppsala, och slutligen knut i gimo med Heidi och Sara.

12.01.12

Du kan va lugn Emma, Internet är nu fixat! Med det kan jag säga att jag legat sjuk i sängen hela dagen och kollat på greys och prata lite med Heidi. Och så hoppas jag på att dom säger åt henne å åka hem eftersom hon med är sjuk så hon kan kolla på film med mig här.
Snart kommer mamma med nässpray å popcorn så jag kan  leva lite igen. Tack..

12.01.09

Tänkte bara säga att vårat internet inte funkar, där av inga inlägg, för de är så tråkigt att blogga via telefon när det inte går att göra som på datorn å lägga upp bilder å så vidare. Så tycker blogg ska fixa en apple till android telefoner. Idag har mamma å jag ätit tacos, städa kyl, frys å skafferi å skrivit matlista. Duktiga vi. Nu blir det tv, sen sova sig. så hoppas vi att vårar internet kommer tillbaka snart. Puss så länge

12.01.07

Eftersom josefine inte skrivit på några dagar så tänkte jag slänga in en bild åt finaste frun min!



12.01.04

Kvar i Gävle, nu ska jag kila in i sovrummet och väcka Linnea, den lilla latmasken,
vaknade tidigt jag med tanke på att hon snarkar som ett ånglok.. haha
Nej dags att göra sig klar och kila ner på stan.

12.01.03 tredje

Kvar här ute i staden med min kvinna, så är lite sissodär för att jag inte har facebook så hon kan tagga mig överallt.
Bra skönt iaf.
Idag har vi varit på sjukhuset en sväng och hämtat tabletter, sedan vart det till fjärran höjder badet och plaskat runt lite, just nu sitter vi här på våra dejting sidor och är mest arga över att det är bara fula killar mest som är på dessa sidor. Men snart blir det lite film och morötter å dipp, fint.

12.01.03 andra

Nu har jag och Linneat gått å blivit medlemmar på en massa nätdejtningssidor och ska kolla vilken som är bäst och ger resultat här i livet. Jag vet inte riktigt hur länge vi ska prova men sen kommer resultat och rekomendationer om vilken som var bäst..

12.01.03

Okej jag å linni gick på bio ikväll, det blev the girl with the dragon tatto, och jag tyckte det lät bra tills vi satt där och jag insåg att det var flickan som lekte med elden fast på engelska, det sög ju. Men det gör inget hade ju trevligt sällskap, nu sitter vi här i soffan med Malin igen, och det kanske blir ett avsnitt av Vampire dairies.

12.01.02 tredje

Jag funderar starkt att gå till Polisen och säga att jag vill ha skyddad identitet och säga att jag är förföljd av ryska maffian eller nått, sen bara flytta. väldigt roligt skulle de vara. Slippa all skit.
Nu har jag ialla fall landat i Linneas soffa här på vinddraget och det är myskväll a la deluxe. Imorn kanske det blir en simtur eller nått roligt.

12.01.02 andra

Idag börjar jag. Det är idag allt ändras.

Ska just nu kila ner i våran läskiga källare och slänga in en maskin tvätt så mamma  blir lite glad.
Sedan blir det en frukost med ägg å te. De innehåller lite kalorier. Jag har ett mål på 1187 kalorier om dagen.

12.01.02

Nytt år, nya möjligheter, nummer raderade, minnen blockerade och facebook borta, dags att jag börjar leva mitt egna liv just nu. Inte trånades efter nått jag inte kan få eller vill ha.
Jag har världens finaste vänner och en underbar fru ni vet vilka ni är.
Just nu har jag hamnat i sängen med min nya serie Vampire dairies. underbar serie så nu ska jag fortsätta för idag är mitt nya liv välkommet och jag menar det.
Gott nytt år.



Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.