12.07.19

Jag säger ju det? varför försöker jag ens? nej nu lägger jag ner allt som har med "vänner", kärlek, känslor i huvudtaget, för känner man inga känslor så vet man inte när man blir ledsen..
Nu skiter jag rent ut sagt i det här, ska det vara så jävla svårt att få vara lycklig en ända gång? jag vill pröva på hur det känns..

Ett fel närmare rätt ett sätt att se på saken
 
 
 
 
 

12.07.18

Just nu ligger jag i sängen framför games of thrones, och vill ha någon att mysa med, men jag har insett att killar är inte min grej, faller man för någon tar det en sekund så vet man hur det egentligen står till, inte undra på att man är som man är, man blir bara mer och mer besviken..
Feber och ont i öronen och halsen har jag med, så blir att ligga i min sjukbädd ett tag till... Less idag..
 
 
 

12.07.14

Tänkte bara säga att just nu sitter jag hemma hos Sara som duschar och sedan ska vi till Öregrund och mysa med lite mysiga änglar. Så nu blir det att stressa Sara lite, höhöh :) Puss

12.07.03

Jag har insett nu efter min resa! Att jag får inte ut nått av det livet jag vill leva här hemma, Jag trivs inte alltid i mina umgängskretsar! Jag vill alltid göra nått alltid ha fullt upp å vara ute och flänga, men ingen av dom jag umgås med är detsamma.. Jag måste flytta och starta om och känna att jag har någon att trivas med! 
 
 
 Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.