12.10.30 Andra

Ligger just nu utslagen i soffan först sprungit på stan och bokat piercing tid å lite annat sedan hem till andra hemmet å packa ihop hela huset typ, imorgon går flyttlasset till det temporära stället och nu kollar jag tv å ska snart ta en dusch för att gå upp tidigt å packa å flytta å sedan jobba på det! så slut tjej kan man säga!



12.10.30

In till stan med familj nummer två! och Ingela skäms över mig å Matilda jag fattar inte varför? vi som är så söta, sen blir det hem å packa för imorgon går flyttlasset!



12.10.29

Vaknade vid halv elva å funderade vad klocka var eftersom byggarna inte hade börja än tills jag insåg att dom inte jobba alls idag verkade de som! skön känsla! ligger just nu å kollar på desperata hemmafruar å ska snart gå å sola! skönt! Byyeee

12.10.28

Här sitter jag på rast å bloggar, körde massa fulla människor igår så idag är jag icke bakfull å jobbduglig så därför jobbar jag satan medans alla andra slöar, å ikväll blir det syster mys! Roligare än så blir det inte från mig idag!



Men jag är bra söt iaf! Peace out

12.10.27 Andra

Blöö less på denna håla, eftersom jag inte har några vänner så gräver ner mig i soffan asusual! Lördag! hurray! Jag säger ju det helg är överskattat! nej jobb imorgon igen bye bye!

12.10.27

Godmorgon eller morgon iaf! nu har man ätit frukost å ska snart kila till jobbet! Idag blir en lång dag, slutar dock fem så de är skönt men jobbar imorgon med! bra fint de...


12.10.26 Tredje

Kom hem från jobbet 20.30 lag mig på soffan å somna direkt, nu har jag vaknat till liv å ska försöka sova en sväng till för börjar 8.30 imorgon, ba knega loss! Helg är överskattat!



12.10.26 Andra

Var sur 7.30 Imorse när jag vakna av att dom börja riva loss i lägenheten över, gick ut på en PW kallt med fy så skönt, nu har jag ätit frukost och duscha nu ska jag bara klä på mig å göra mig klar för en jobbdag på ICA slutar 20.15 check, men de var bra skönt i sängen nu!



Peace

12.10.26

Jobbade satan i butiken tusensköna eller så var det väldigt lugnt å jag satt å fiffla med klänningar som ska göras om! kvällen har bestått av filmmys med syster å eftersom Ingela lovade henne godis idag så dålig som man är smällde jag i mig massor med å popcorn! så nu ska jag sova för att komma upp i tid å ut å gå innan det blir jobb på ICA.. Godnatt



12.10.25 Andra

Ja dagen kunde ju ha varit bättre, skit dag, is,kallt,skit samtal, snickare som river när jag vill sova eller iaf tänka själv! Nej men sitta här å stirra ett par timmar till sen blir det att stirra nere i butiken några timmar med, negativ tjej. Skit dag! Peace

19.10.25

Godmorgon! denna morgon började inte bra, försov mig å i stressen ut insåg jag att det var dags att börja skrapa rutorna! men det gick bra, var tre minuter sen, så hon överlevde, nu ligger jag i sängen å väntar på klockan ska ringa lite samtal samt så börja dom väsnas och riva ut lägenheten ovan så hopp att få somna om är att glömma sen blir det ner i butiken tusensköna å knega lite! peace

12.10.24

Hej alla små liv, jag har ändrat min header lite fint sådär! Grejjer är att jag tänkte börja skriva mera om LCHF men som alla ser är jag inte så bra på att skriva blogg i huvudtaget men jag ska bättra mig jag lovar, igår var M och jag ute i Botarbo skogen och städade på ladan eftersom det är tänkt att det ska bli en liten födelsedags förfest där ute när jag snart fyller år.. Vart riktigt fint faktiskt men det är mycket kvar, nej nu ska vi laga lite mat här hemma i Örbyhus idag blir det inte roligare än falukorv.. höhö..
 
 
 



Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.