13.01.30

Vakna tidigt imorse å gjorde mig redo å skulle ut å gå men det var ju rena isgatan ute så fick vända åå det blev lite inomhus träning hemma på golvet! igår köpte jag en ny väska å ett par skor!






13.01.29

Idag har man gått en PW på 4.5 km sedan var jag till jobbet å körde ett benpass på vibrationsmaskinen å en solning på det, bjöd min kära vän på mat! men han fick klyftpotatis till istället å jag grönsaker!







13.01.28 Andra

Tänkte slänga upp lite av senaste shoppingen också! har blivit en tränings bh, tränings linne å en jacka! sedan en navel piercing, jeans som jag köpte utan att testa å kunde ha! det var fan inte igår! och så en lite t-shirt å smink å lite skit!







13.01.28

Heeej mina små älsklingar! idag har man jobbat 8.30-17 men jag var så duktig å var på jobbet redan 8. Har haft sjukt ont i ryggen med! :( nu har man lagat lite mat! å myst ner mig i min filt jag fick av mamma igår med armar å ficka! Awsome!



13.01.27

Heej bloggen! förlåt för att det inte vart något inlägg igår jag åkte nämligen Eckerö med lite roligt folk å vart full redan vid tio å höll det hela dagen! åt inge på båtresan för vart rädd för att börja må dåligt med tanke på min åksjuka! så igår fuskade jag å tröck i mig en kebab tallrik! fy mig...





13.01.25

Godmorgon mina fina läsare! Sitter just nu på jobbet! väldigt lugnt nu på morgon kvisten! fick ett gulligt sms nyss också så nu orkar man jobba till 19..



13.01.24 Andra



13.01.24

Idag har man jobbat 8-12 innan jobbet blev det en solning sedan vart det sjukhuset efter jobbet sen har jag myst på kvällen.. så det har varit en bra dag! Dagens frukost var kvarg med hallon å jordgubbar! å till lunch vart det gårdagens sallad!







13.01.23 Andra

Somna å sov lite middag! eller typ hela eftermiddagen, nu har jag ätit lite turkisk yoghurt med limesaft varma hallon å jordgubbar å kanel! men nu är jag rastlös å klättrar på väggarna som min kära vapendragare skulle säga!



13.01.23

Ja det vart ingen frukost idag eller jo en shake i bilen på väg till solariumet och sedan hem till mammas kompis där dom satt å spela kort så joinade dom ett tag sen vart det hem å gjorde en kebab sallad! bra gott! trevliga kollegor på jobbet har man med! slår en när man kommer ner å ska sola, sedan sms ar å smöra för att man ska jobba sen kommer sanningen fram!

Den bestod av
kebab
ägg
sallad
gurka
tomat
fetaost
riven ost
vitlökssås









13.01.22 Tredje

Nu har jag varit å solat å hämtat min buddy i Tierp å tankat å skit nu har vi ätit crepes med skink å paprika stuvning! vart bra gott men mätt satan orkade bara en ^^







13.01.22 Andra

Har nu städat ur skafferiet eller inte allt eftersom mamma ville ha kvar vissa grejer eftersom hon inte är helt förtjust i mitt LCHF.. Men snart så har hon inget val längre.. haha
Nej så nu är det tomt där inne så blir att handla lite mat när man får pengar sen, Nu ska jag ta det lugnt innan jag åker med mamma till jobbet å solar och vibrerar lite medans hon jobbar.. Hahaha,

13.01.22

Godmorgon på er, Jag har redan varit vaken i 2 h! det är ovanligt för att vara mig! haha men har iaf tagit hand om mina frukost gäster och ätit frukost själv! Tänkte att jag skulle ut på en morgon PW med när jag vakna men sen kolla jag på termometern och insåg att det var -16 så det blir skakmaskinen och solarium idag istället! och kolla om jag hittar nått bra gym! 
 
Till frukost var det ägg, keso och apelsin! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

13.01.21 Fjärde

Sedan har vi köttgrytan som blir matlådor också! storkok på gång!
köttgryta..

Bacon
Gullök
vitlök
morötter
grädde
hönsbuljong
vatten
strimlad ryggbiff
champinjoner
soja

stek köttet å bacon ha sedan i skivade morötter å lök å champinjoner
ha i hönsbuljongen å vatten i en annan kastrull å värm upp i med allt i denna kastrull å låt stå koka puttra ca 1h tills morötterna får bra konsistens
häll sedan i grädde å soja å låt puttra lite till!





13.01.21 Tredje

Har gjort lite matlådor å mat på massa kött som vi hade tinat innan de blir förstört! det vart benfri kotlett i ugnen med broccoli till middag å några lådor.

benfri kotlett
champinjoner
vitlök
soja
grädde
citronsaft
sambal olek
kryddor
bacon

skiva kotletten i cm tjocka skivor å stek båda sidor lite snabbt lägg sedan i ugns säker form sedan steker du bacon i samma stekpanna å lägger åt sidan, riv vitlök å skär champinjoner å i stekpannan sedan på med grädde å resterande! häll på kotletterna å in i ugnen.

när de är klart servera med det du vill till å toppa med den knaperstekta baconen.
väldigt gott tyckte jag!







13.01.21 Andra



Dagens frukost! LCHF tallrik det vart apelsin, ägg, majonnäs å ostullar med smör...



Bra jobbat! jag har fuskat lite men jag har inte köpt ett enda paket å inte rökt så mkt!

13.01.21

ja jag är seg på att skriva blogg men det går över! haft ett par bra dagar över! men inte direkt skött mitt LCHF! så imorgon blir det skärpning! så nu ska jag sova efter en mysig kväll å en bakfylle dag! men vi hörs!









13.01.16

Har ätit lunch med min mamma, det vart köttbullar grönsaker å brunsås! nu sitter jag framför desperate housewives och har sju i helvetes tråkigt! jag vill jobba! skit saker!
nej nu ska jag fortsätta va tjurig!


13.01.14

trassel! kan knappt röra mig! skitsaker...





13.01.13

Efter en vecka med pws, träning å andra galna aktiviteter har jag träningsvärk i dom flesta muskler! så idag ska jag vila å kolla på film å bara vara! tänkte bara berätta det!

lite bilder från fisket igår!







13.01.11 Andra

snart dags att inta duschen å sedan sänggång för imorgon blir det tidig uppgång ska nämligen upp 5.30 för kl 6.30 är det dags att åka ut på isen å fiska lite! jag står nog mest för underhållningen å korvgrillning å dricka massa Celsius! men de ska bli skoj!





13.01.11

Dagens frukost bestod av ägg, ost, skinka, tomat



sedan vart det en lång PW med mamma å lite lunch på det bestod av jordgubbar, turkisk yoghurt, kanel



och sen städade vi huset å jag gjorde fin fredags mat!
som bestod av röd ryggbiff med kantarellsås med kantareller från skogen här utanför å broccoligratäng!





13.01.10 Fjärde

frukosten bestod idag av ägg, keso, bacon å rött te å vatten! å grönsaker..



13.01.10 Tredje

Bilen gick igenom med blankt papper! bra skit! behövde bara köra en snabbis med besiktnings killen! haha
sen vart det korvgryta till middag!

chorizo
annan korv
vitkål
vitlök
gul lök
grädde
paprikapulver

väldigt enkelt å gott!



13.01.10 Andra

Ligger vaken, kan inte sova här krypin in i mammas säng nu när hon åkt å jobbat! blåser satan ute så blir nästan rädd! funderar på att gå upp å träna lite å sedan frukosta å sen blir det bil besiktning!




13.01.10

Sluta röka går bra men jävlar så jobbigt det har varit ikväll men jag har klara det! nu ska jag sova å sen blir det en PW å sedan åka å besikta bilen vid 13. så sov gott mina små..



13.01.09

Keep it going! Kempa!





dagens frukost
ägg, tomat, bacon, sill



13.01.08 Andra

Dagens frukost!

ägg, keso, majonnäs, purjolök å ärtskott



Middagen!

entrecote, haricots verts, broccoli, spenat, curry å äppelsås



13.01.08

Idag har varit en bra dag! har gett mig fan! vilket känns otroligt skönt! känns som jag kan klara det här nu! måste bara få lite hjälp när jag känner mig omotiverad!





13.01.07

trassel med mitt förra inlägg så får göra ett nytt! iaf jag lever men de är inte mkt mer än de! blev väckt 8.00 av jobbet om jag kunde börja 8.30 så var bara att kliva upp å åka de! men som sagt Cash is King! 8.30-17 dock hade jag planerat att träna å bada idag! men får göra det när jag kommer hem!



13.01.01 andra

lite julklappar å inköp dom senaste dagarna! tänkte att ni kanske var intresserade av vad jag gjort!



julklapp från min fina fru! Alexandra



julklapp från bästa Sofia! volym master, ficklampa, mojito, ansiktsmask, hårspray!


julklappar från mina två underbara familjer



också från familjerna!



mitt egna lilla inköp! en ny bra plattång.



och mina nya älsklingar jag köpte igår!

13.01.01

Ja första januari då! jorden gick inte under förra året heller! förra året lärde jag känna nytt bra folk å lärde mig vad som är skillnaden på vänner å "vänner". Iår blir det bara mera galna idér å saker! året firandes in med bra folk på julö å med mina kvinnor i mitt liv! å innan hade vi en underbar 3 rätters middag! idag har man inte gjort många knop! ligger just nu i badet å njuter å ska senare äta popcorn å kolla på Madagaskar! Gott nytt år på er!


















Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.