13.03.21

Idag visar Rufus sitt rätta jag kan jag lova! Trotts bebisen! Han vill inte gå ut för det blåser så mkt! Han lyssnar inte för fem öre men han är ju trotts allt en bebis, men han måste lära sig i tid och han kröp in i kattlådan och rev runt så nu har han fått duschat och har hittat en kattleksak som plingar så den springer han runt med och jagar katterna, Tur att man ska lämna han till Gudmor Heidi en sväng idag medans jag jobbar så ska hon få se att han inte är så söt iaf! Hahah nej då!

13.03.18

Skrev ett jätte långt fint inlägg men blogg.se appen vill ju inte som jag! men det jag ville säga är att det går fort när ma har kul!

På mindre än ett år har jag tagit mig i kragen å tagit mitt körkort, opererat halsmandlarna(äntligen), sett 3 norrsken, insett vad å vilka som är riktiga underbara vänner! skaffat mig en hund som är min stora kärlek! insett att jag är stark å klarar mig! träffat en underbar människa som gör mig glad av bara tanken att den finns där! men som i slutändan kommer såra mig men jag kan leva med det. Jag går med ett leende på läpparna å jag har gått ner 6 kilo dom senaste 2 månaderna! å jag har bytt till lchf livstilen å jag älskar det! Jag vill bara säga tack till er som tror på mig å älskar mig för den jag är! å tack till er som gjort mitt liv hård för det har fått mig stark!


Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.