nytt år nya möjligheter

Dålig uppdatering här! I know. Men har inte gjort så mycket roligt heller. Jobbat, jobbat å jobbat. Typ det. Pluggandet har halkat efter men ska snarast tas igen! 
Snart är denna hektiska månad över och jag ska försöka lägga pluggandet och jobbet på en rimlig nivå. Men snart är det semester!

Ja året 2014 har passerat i väldig fart. Så fort året har gått. Men dom säger ju att tiden går fort när man har roligt. Och det stämmer. Har fått spenderat år 2014 med dom bästa å hoppas på att få fortsätta med det. 
Har även lärt mig att man behöver ta hjälp ibland och det är inte att bli vek utan att fortsätta med att hålla sig stark! 
Början på nästa år kommer bli kanon iaf har en resa å en flytt som jag ser så mycket fram emot. Att få bli sambo med min fina och att få dela så mycket mer tillsammans. 
Och min drömresa. Året kan inte börja så mycket bättre. Nu ska jag jobba klart mitt pass för dagen sen kommer mina bästa killar å handlar maten till ikväll så ska vi hem sen å bara äta god mat, smälla raketer och njuta av sista dagen på året. 

Gott Nytt År på er allesammans! 


Har nu även äntligen gått under 80 strecket. Har så otroligt svårt att gå ner i vikt men nu äntligen när sömnen börjar räta till sig så händer det lite.

värmefilt

Landat i sängen efter en dag med jobb och sedan shopping mina bästa killar! Vart både sängkläder, underkläder och lite smått å gott. Samt en awsome tjocktröja av mitt hjärta! Han är snäll han! När jag kom hem låg det ett par super fina älghorn som jag fått av grannen! 
Ibland undrar jag varför jag har fått sån tur här i livet. Med såna fina nära å kära! 
Ja jag fick en värmefilt av mitt hjärta på julafton och jag måste nog utmärka den som världens bästa julklapp! Han om någon vet att jag alltid fryser och är super kall om fötter å ben när jag ska gå å sova. Men med denna genialiska ide så lägger jag den i sängen under täcket innan jag ska gå å lägga mig å så när jag kryper ner är det varm å skönt!
Älskar denna uppfinning! Typ bästa som hänt! Hahah.
Nu ska jag sova för att orka gå upp i tid imorgon å försöka plugga innan jag ska jobba 12-20! 
Godnatt alla fina! 


först

När man är först på jobbet och inte ens chefen har kommit å öppnat. Börjar om 7 min. Jaja inte första gången. Idag blir det lite jobb på hemmaplan igen sedan stan med bra killar å kolla thermobyxor,sängkläder och vantar! 
Guld. 

hemmaplan

När man kommer till jobbet på hemmaplan och möts av att slänga 3 backar kyckling och 2 stora sopsäckar kött. Ibland förstår jag inte saker och ting. Man kan göra fel beställningar och etc. Men det är inte första gången man möts av det här och knökfullt i kylen av saker som inte går upp å som knappast kommer sälja så bra efter den här veckan, å definitivt inte den mängden i denna lilla by! 
Skönt att det här är min sista schemalagda helg här, sedan kan jag fokusera framåt på mitt andra jobb och studierna som jag ligger alldeles för långt efter med. Ikväll blir det middag hemma hos hjärtats mormor och sedan plugg å slökväll innan jobb imorgon med..

29 dagar kvar

Kände imorse att nej nu vill jag vara ledig, kroppen säger ifrån! Ryggen värker, ögonen är rödsprängda, påsar under ögonen ner till knäna och min inre stress med skolan som jag inte hinner med. Får panik! Men en dag till sen är jag ledig en dag! Å då är det jul! Då kan jag inte plugga å ha mig. Å då ska alla uppgifter vara inlämnade. Vill jag plugga eller satsa helhjärtat på jobbet? Kommer inte få chans till utbildningen igen! 
Gah! Försent å tänka på det där just nu...

Aja iaf en dag till med alla julstressade kaotiska människor och en dag till med att slita arslet av sig för att göra kunderna glada inför julen. 

Efter jobbet blir det gränby med mitt hjärta och köpa dem allra sista julklapparna sedan blir det hem och börja ordna inför imorgon och bara mysa. 

dan för dan före doppare dan

Inte för att klaga eller så. För jag älskar mitt jobb och kommer älska det ännu mer när lönen kommer i januari! 
Men nu börjar jag bli utmattad. 
Var till kiropraktorn imorse och en snabbis på gränby innan jag böt om och intog jobb. Kan säga att han knäckte hela ryggen. Jäklar i min lilla låda. Men känns rätt bra nu iaf. 
Idag är det fullt ös på jobbet. Det kryllar av både personal och kunder. Men det är roligt på samma gång. 
Men nu vill jag hem å klä granen och dricka glögg! Och bara njuta av julen fast jag är lite av en grinchen. 
Men 4.5 timme kvar sedan morgondagens pass 10-18 innan jag får en ledig julafton! 

tröttare än tröttast

Idag är jag tröttare än tröttast! 
Gick upp 4 igår och somna som en stock när hjärtat och jag kollade film. Han tyckte jag var jätte tråkig. Haha
Känner mig tröttast idag. Men bara 3.5 timme kvar tills stägning men sen tillbaka igen och 2 dagar till sen 1 dag ledig! Kung. 
Mycket nu denna månad. Ledig 2 dagar på 14 dagar. Inte van! Men inge gnäll! Men måste plugga lite också! Får bli imorgon kväll! 

strosa

Dagarna går alldeles för fort å ibland vill jag inte gå å lägga mig för att jag inte hinner med tillräckligt. Idag har jag varit på ärende, på väg in till stan fick jag stenskott så efter mitt ärende begav jag mig direkt till glasmästaren och rätta till det, sedan har karln och jag haft heldag i stan och handla mat, julklappar å julklappar till oss själva ^^ det är man faktiskt värd ibland. 
Imorgon blir det jobb 6-16 sedan försöka brottas på gränby med alla julstressade människor 😡 sedan bara hem å ta det lugnt. 
Godnatt på er 😚

lite julkänsla

Börjar smyga sig på lite julkänsla, nästan alla klappar klara. Ska slå in några till imorgon men sen så är jag klar, strumporna hänger på plats. Å även djurens strumpor är på plats å till viss del fyllda. Imorgon ska jag kika ut en gran å julshoppa med min fina. Sen kan julen få komma! 
Nu promenad med lill tussen innan jag åker till jobbet! 

julkortsleken

Var med i en julkortslek och nu hade jag fått mitt julkort! Vart jätte glad fast jag inte känner personen! Tack så mkt för julkortet familjen Cegrell. Ni hittar henne här: http://emeliecegrell.blogg.se

lysande

Igår bytte karln och jag strålkastare på lill bilen. Och det vart ju alldeles awsome. Vilket lyft såna små saker kan göra. 
Och vilken underbar tur jag har som har träffat denna fantastiska karl! 
Som står ut med mig och hjälper mig med allt här i livet. Från bilen till livet. Jag är så otroligt tacksam för dig. 
Här kommer en före och efter bild på framsidan! 


upp och ner

Den här dagen har varit lite upp och ner. 
Först fick jag besked att jag fått för lite csn så imorgon får jag lite extra! Satt ju inte hel fel såhär innan jul! 
Men sen.. folk tar alldeles för mycker energi och det blir liksom ingenting kvar av mig att ge. 
När dom jag håller hårt om hjärtat får stå ut med allt negativt jag spottar ur mig så sprider jag dålig energi och det får de va slut med.
Jag fick höra kloka ord idag att nu är det min tur att ta hand om mig själv och sätta mig själv först! Och det kanske är sant. Jag måste börja tänka på mig själv, och skita i dom som ger mig dålig energi. Så även jag kan ge ut positiv energi! 

Time for myself to shine trought.

världens finaste kille

familj

För mig går alltid familjen först. Jag vet inte men så är det bara. Och jag tycker det är helt sjukt när man väljer pojk/flickvän före sin familj. Man ska kunna ha båda. Men kan inte respektive förstå det. Så får man faktiskt dela på sig under en dag. Födelsedagar å julafton är viktigt tycker jag och det ska man fira med sin familj.. 
Att välja bort sin familj är det mest idiotiska man kan göra. För i slutändan är det alltid familjen som står kvar när alla lämnar. Man må få bli arg å besviken på familjen men man sla alltid finnas där för varandra..


dålig dag

Idag har varit en dålig dag på många sätt. Och sen är jag ju så känslig och bitter som jag är med. Så allt blir ju bara värre, på grund av mig själv å mina dumma tankar. Kan vara för att jag är helt slut. Och att inte få säga godnatt ordentligt är det värsta jag vet. Somnar min stackars karl utan att säga godnatt så kan jag antingen ligga vaken och va grinig och nästan börja gråta. Så illa är det. Eller så väcker jag han för att säga godnatt.
Hur kan man va så? Fler som är så? 
Jag är extrem på just godnatt. Jag behöver den där lilla boosten.. 
Nej nu ska jag försöka sova, kall, ensam, bitter å ledsen. Imorgon vankas kiropraktorn..

så jävla arg

Nu vet jag vart all min negativa energi kommer ifrån och hur dåligt jag har mått på grund av en sak. 
Att en sån sak har fått tagit all min energi är helt galet. Att man ska behöva gå runt å va arg och ledsen på grund av en enda sak. 
Dags att sluta ett kapitel och välkomna allt annat. Slut på negativ energi och fram med den positiva där inne som börjar visa sig lite smått. Nu får det vara nog. 

Mer om detta imorgon.

middagen igår

finmiddag

Klart karln förtjänar fin middag! Har lagat mat i snart 3 timmar. Å så äter man upp det på en kvart ^^ hahha nej då.
Håller på att laga fin mat till min fina karl som kommer kl 19. Blir panerad bacon inlindad kycklingfile med ungsbakad sötpotatis med fetaost röra och egen gjort rödvinssås såklart. Å till efterrätt saffransglass med hallon i vin kompott å smulad digestive. Bild kommer sen när allt är klart. :) 


jobbhelg

Ligger i massagesängen på jobbet! Den är ju bara guld. Absolut nu när man har så ont i ryggen. Skulle kunna ha denna hemma som säng! Haha 
Jobbar 15-22 idag ett litet extrapass sedan går jag på jobbhelg på hemmaplan lör-sön. 
Fick julklapp idag när jag kom till jobbet. Var ju inte helt fel. 
Nej nu ska jag ligga å njuta här ett tag innan jag tar tag i kvällen. Ha en bra kväll på er. 

lucia? nej inte idag..

Okej först vill jag bara säga hur mycket jag hatar blogg.se s app! Hade skrivit aslångt och så skulle jag lägga in en bild så försvann allt! Andra gången den här veckan. 

Ser allt mer och mer inlägg på facebook & instagram om luciatåg, luciafin, lucia glitter och allt sånt där! Vad är det med er? Lucia är imorgon. Jag förstår skolorna med luciatåg. Men resterande, orkar ni inte vänta en dag?
Om 2 år är julafton på en lördag ska vi då fira den på fredagen den 23 december då istället?
Skärp er. Förstör inte våra fina traditioner vi har. Som valborg! 
Kvalborg,valborg,finalborg. 
Vad är det för skämt? Snart kommer inget firas längre eller midsommar på julafton och vidare. Om ca 60 år kommer nog ingen i sverige ens veta varför vi firar våra traditioner.
Supa kan ni göra ändå, bär glitter när fan ni vill och ge presenter när ni känner för det. Men låt tradition va tradition. 

recept på sötpotatisbröd

1,25 dl (55g) mandelmjöl
2 skopor (40g) 
whey complete vanilj (eller testa att ha i havremjöl/rismjöl/bovetemjöl/dinkelmjöl)
1 tsk bakpulver
2 msk krossade linfrön
250 g rå sötpotatis (med skal), blir ca 155 g lagad sötpotatis utan skal
2 ägg
0,75 dl (90g) banan eller osötad äppelmos
Valfritt: pumpafrön att strö över

1. Sätt ugnen på 175 C.
2. Lägg sötpotatisen med skal på ett fat i micron och laga tills den är mjuk, brukar ta ca 5-7 minuter. Vänd på den en gång under tiden i micron. Gröp ut innehållet i en skål.
3. I en separat skål, blanda ihop de torra ingredienserna. Häll i dem i skålen med sötpotatis, tillsätt ägg och äppelmos och mixa ihop allt med en stavmixer.
4. Ta fram en normalstor brödform och lägg i ett ark bakplåtspapper. Forma pappret så att det täcker halva formen, dvs vik upp en kant så att smeten bara ryms i halva formen (annars blir brödet för platt). Häll i smeten i formen, strö över pumpafrön och grädda i ugnen i ca 30-35 minuter. Ta ut och låt svalna.

Jag bytte ut whey vanilj mot onewhey strawberry white chocolate. Eller hur det stavas men tyckte det tog över för mycket. Så testa vad ni har hemma! Å så körde jag på banan och inte äppelmos.

Enjoy! 

sushi & tårta

Karln tyckte att eftersom han hade namnsdag idag, egentligen inte riktigt då det var ett av hans mellan namn men eftersom han är värd det. Så ville han ha tårta.
Och eftersom jag klarade truckkortet idag så ville jag ha sushi. Så vi kompromissade.
Han bjöd på mat och jag bjöd på tårta! Klockrent. Det var vi värda! Haha
Just nu sitter jag på jobbet hans å kikar på när han arbetar och sen ska jag till min bror och hans flickvän och hämta min hund & hälsa på dom lite granna! 

Bakning

Vakna vid 5.30 idag å kände mig alldeles för pigg, gick upp och då förstod jag varför jag hade vaknat! Ryggvärken! 
Jag vet inte hur jag ska förklara smärtan. Känns som att ryggraden rör sig när jag rör mig och när jag sätter mig ner så åker den upp några cm. Ont som bara den gör det ialla fall..
Gick upp ialla fall å bakade sötpotatis bröd, men vart inte riktigt nöjd måste fortsätta ändra receptet lite. Men det ser gott ut. Sen var det bara att rulla till jobbet. Idag står jobba på schemat sedan uppkörning för truckkort! Ja får se hur det går! Tror inte det går så bra. Är inte riktigt haj på det där än! 
Sen ska jag hämta hund å åka & störa karln min lite. 

jobb,plugg,jobb

Eftersom det är ganska mycket med allt plugg å jobb nu så har jag lite svårt att planera in hundvakt och sånt till rufus. Helt enkelt att få ihop min vardag. 
Hinner inte riktigt plugga heller. Men måste ta tag i det imorgon å ihelgen! 
Men då är det tur att man har så fina nära å kära som kan ta hand om min lilla lurv. 
Min fina vän var ut idag å rasta rufus medans både mamma och jag jobba och att sedan ikväll få komma hem till att det står en redbull på kylning till morgon dagen och choklad på bordet gjorde ju inte direkt saken sämre. 
Så fina nära å kära jag har! Synd att jag inte visar bättre hur mycket jag uppskattar dom. 
Men det ska det bli ändring på! 
Eller så vart jag bara snäll av chokladen jag åt! Kanske ska börja äta mera choklad! 
Godnatt på er mina fina läsare! 

avdelningsmöte

Hade som sagt mitt första "personal" möte med nya jobbet idag, och det gick bra och man fick se lite statistik och grejer så det var awsome. Börjar kännas som att man kommer in i det här strax! 
Som avslutning på mötet ville våran chef ge oss en lite present för att visa hur mycket hon uppskattar oss. Det tycker jag är fint. Även om det är en liten eller stor grej så ska man visa att man uppskattar sina medarbetare. Så vart lite rörd jag! Haha jag fick denna fina pepparkaka som definitivt ska pryda julgranen iår! 

lunch

Nyss ätit lunch med min bättre hälft å nu är det dags för jobb. Fick hoppa in en timme tidigare då vi ska ha avdelningsmöte idag kl 17 så vi hinner ha avdelningen snygg å fräsch innan det är dags för möte. Gör inte mig något. Då jag känner att jag älskar mitt jobb faktiskt! 
Fick brev igår från NTI. kom in på alla kurser jag hade valt så dessa ska jag syssla med i vår! Kommer bli kanon! 

winwedo

Var på föreläsning igår på jobbet. 
Regeringen på ICA maxi har nämlingen bestämt sig på att satsa på ett hälsosamt 2015 för alla medarbetare. 
Vi kommer få hjälp av kostrådgivare, coacher och pt:s. Jag tycker det är helt fantastiskt och föreläsningen var skita bra. 
Vi är det första företaget i sverige som satsar på det här och hoppas att det blir fler! 

9 december: wether

Då jag har varit på jobbet 8-20.30 så är det här dagens väder. Haha

senior tisdag

Ni som har varit i uppsala någon gång har nog råka ut för en cyklist? 
Cyklisterna i Uppsala tror dom är odödliga.
Detsamma gäller pensionärer med kundvagnar! 
Jag gick i tankarna om att det var mycket pensionärer idag i butiken tills chefen berätta att det var senior tisdag! 
Vilket innebär att alla gamlingar har rabatt på tisdagar, så det förklarar ju hela grejen.
tänk er i film eller filmklipp med tjejer på slutrean när dom sliter i kläderna för att få dom. Så är dom fast med mat.
sen att köpa alla grejer som är på extrapris är ju en grej med, men hur mycket spara dom egentligen när dom köper allt? För är det verkligen saker dom behöver? 
Men vad är det med gamlingar igentligen? 
Bara för att man blir gammal behöver man inte tappa allt vett? Eller?
Att knuffas för att komma fram istället för att säga ursäkta. 
Att dom förlorar hörsel och synen med är ju en grej men att fråga efter sharonfrukten när dom står framför den har ju inte frågas bara 1 gång utan ca 10 gånger har jag fått den frågan. När dom stått framför eller brevid frukten.
Nej uscha för gamlingar som är virriga och bittra och nästintill otrevliga.
Dock finns det ju såklart gulliga pensionärer med. Men dom är sällsynta nu för tiden..

Godmorgon tisdag

Vakna av chefen som ville att jag skulle  komma tidigare. Så här är jag påväg till jobbet, trots ryggskott. Men jag är där iaf å kommer göra så gott jag kan till kl 17 sedan utbildning till 20. 
Ha en fin dag allesammans! 

heatlotion

Ligger just nu i sängen och har läst lite ur frukt och grönt journalen så man är på topp! Haha
Är insmörjd med lite heatlotion på ryggen med då den börjar kännas bättre. Så hoppas på det för imorgon är det dags för jobb igen, sen blir det lite utbildning på kvällen med! Tog mig ett välförtjänt varmt bad tidigare ikväll med.
Nu ska jag ialla fall försöka sova lite och hoppas på att jag är pigg å kry till imorgon! 

8 december: my hobby

studievägledning

Var på möte hos studievägledaren och det såg bra ut och klara jag pågående kurser så går allt åt rätt håll! 
Mycket bra, och jag hade kommit in på alla kurser till vårterminen så kommer bli halvtid på maxi å heltid på distanskurser! Känner mig glad och ett steg närmre mitt mål! 
Just nu sitter jag å kollar mitt anställningsbevis och lite papper och känner mig nöjd och glad. Så nu blir det lite mat sedan engelska plugg för hela slanten och ett bad. 

upp & hoppa

Lättare sagt än gjort.
Har ju nu insett att det är ryggskott iaf, jag vakna 11.30. Vad hände där liksom? Så nu borde jag gå upp om jag kommer upp och duscha & äta för sedan är det möte med studievägledaren. Skicka lite brev ska jag göra med om jag kommer ihåg. Nej nu ska jag försöka rulla ur den här sängen.
Ha en bra dag! 

tankar

Oftast när jag blir ensam eller det blir tyst så tänker jag alldeles för mycket, ag kan inte somna när det är så och ligger mest å funderar. När jag funderar så börjar det alltid med en tanke sen tänk om och sedan blir jag ledsen eller arg, jag tänker så mycket så ibland tror jag det har hänt fast det är bara i mitt huvud som jag inbillar mig det. 
Jag kan bli ledsen bara på ett knäpp eller arg. Men jag vet inte varför. Tror det beror på att jag har hunnit tänka tänk om? 
Det är läskigt hur skadad man är ibland. Men jag försöker jobba mig uppåt och tabort alla såna här dumheter, för det är inte jag! 

ryggskott? sträckning?

Alltså seriöst jag har så ont i ryggen så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Och så var jag så dum och lag mig på soffan och nu kommer jag inte härifrån! Försökte rulla ur men det gjorde sjuhelvetes ont. Så nu ligger jag här å funderar på om jag ska ligga kvar en stund eller göra ett ryck å kasta mig upp å hoppas att ryggen är hel se! 


7 december: art pic

6 december: my calender

dålig uppdatering

Fullt upp igår, var till Bålstad å köpte en turbo, sedan mot sthlm för att kika in ljud till audin! Men kommer in lite nya saker som jag var med intresserad av i januari så väntar tills dess istället! Kommer bli bra det här, känner jag! Sedan vart det full karriär hem å fixa iordning sig å direkt till stan för personal fest, väntades bowling å god mat på olearys så det var toppen! Idag är det heldag i garaget. Men den började bra, skulle testa lyfta en tung tunna så gjorde illa ryggen och sen skulle hjärtat hjälpa mig med en taggtråd till mitt lilla pyssel så fick den nått spratt å flög rakt in i ögat på mig. Haha så nu är man lite blå å öm, men ingen kommer ihåg en fegis. Full fart.
Håller nu på att måla lite grejer som ni snart kommer få se. Och karln lyfter ur motorn ur sin bil! 

lång dag

Puh! Vart en resa till vetrinären efter mycket om och men! Men XL kan man alltid lita på, trots att jag vart 1100 kr fattigare men det är det minsta bekymret. Bara min prins mår bra. 
Visade sig vara en böld som hade blivit till ett sår så nu ska han gå på medicin i 5 dagar å tvättas med ett speciellt shampoo varje dag i en vecka så ska allt bli bra. Han har varit hängig och nere å inte sovit men efter 2 kurer med medicin börjar han bli som vanligt igen! Skönt att se. Mammas lilla hjärta börjar lätta. Nu ska han få duscha! 

vetrinär

Somna och vakna nu. XL hade bara telefontid mellan 8-9 så nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra med rufus. Han har inte legat och tagit det lugnt på hela natten, bara traska runt orolig :( jag har mata han med godis å då vart han lite gladare. Han som inte ens brukar äta godis. Nu ska jag försöka ringa runt lite så vi får någon ordna på bästa lilla fisen :( 

rufus

Kom hem från jobbet för en stund sen å rufus skrek till han brukar göra så ibland när han kliar sig för hårt eller så! Men nu gick han konstigt när vi var ut å så trodde jag han var förstoppad för han betedde sig lite konstigt när vi var ute. Men när vi kom in igen märkte jag att han pep å skrek så fort jag nudda han så förstod att nått var fel. Då han sprang å gömde sig under sängen. Kollade under all päls å det visar sig att han har ett stort sår på bakbenet vid svansen :O vafan kom det ifrån. Katten?! Å det gör så ont i mitt hjärta å se han så ledsen å jag kan inte göra nått. Nästan så jag vill åka till uppsala med han på en gång. Men blir jour vaken inatt istället å hålla koll på han å åka direkt till XL imorgon bitti!  :( 

blocket

Sitter just nu på en däck verkstad med min brors flickvän som skulle byta till ett par vinterdäck som hon köpte på blocket. Men det visade sig att killen hade lurat henne totalt dom passa inte alls och däcken var 24 år gamla! Så nu letade dom upp ett par däck å fälgar som hon fick köpa och sätta på istället.
Blocket! Ja jätte bra och så men det är så mycket folk som är så fula och oärliga bara för att få tjäna någon hacka! Det är skrämmande. 
Blir så jäkla förbannad bara. Hade jag haft hans nummer hade han fått sig ett besök!

frukt & grönt

Sedan jag börja jobba på frukt och grönt avdelningen har jag faktiskt börjat uppskatta det  mer! Var jätte dålig på att äta frukt innan till exempel och mandariner ska vi inte prata om, tyckte det lukta för mycket och var alldeles för jobbigt att skala då jag nästan tog bort allt det vita. Men nu har jag blivit bättre å äter mycket mer frukt och mandariner äter jag nästan 2 gånger om dagen! Tummen upp för det! 


redovisning

Gjorde precis klart min redovisning på historian! Gick bra tror jag! Kändes okej iaf. Nu ska jag bara skriva ihop mitt kladd till en sammanfattning på 5 sidor! Nu ska jag käka lite c-vitamin, d-vitamin och bege mig mot stan, lunch någon? Sedan jobb 16-22 sen väntas 4 dagars ledighet! Som jag längtar! Ska även svänga förbi å pussa på karln, eftersom han saknar mig så mycket! Eller? Hahah han har inget val! 

tröttast i stan

Gah! Vill verkligen inte gå upp och sätta mig framför datorn men det är bara att ge mig själv en bitchslap och röra på fläsket! 
Skulle gå upp klockan sex men trötta jag stängde av alla klockor och vakna nu istället. Men det funkar ju det med. 


3 december: Bff


dålig dag

Idag har varit en dålig dag, eller alltså allt har gått hyffsat bra men mitt huvud har mått dåligt, har varit en sån där tänka alldeles för mycket dag! Tror det är för att jag inte kan sova ordentligt och är uppe så sent! För att hinna med allting. Men snart är det över. Och just nu längtar jag bara till fredag kväll så jag får träffa min älskade. Känner idag att jag behöver han lite mer.. inte lätt när båda har fullt upp, tycker det är bra på så sätt att man inte tröttnar lika fort på varandra när mab inte ses varje dag. Men endå jobbigt att sova ensam och inte känna hans värme. Som sagt dålig dag idag! 

Har iaf jobbat 15-22 och när jag kom hem hade mina sprayfärger kommit så vart lite glad iaf. Sedan har jag pluggat non stop tills nu då jag kände att jag behöver sova lite. Så upp tidigt imorgon och göra klart arbetet! 

Godnatt! 

plugga varför så svårt?

Alltså jag har så svårt för mig att bara sätta mig med böckerna å kasta mig in! Tex nu sitter å pluggar och kommer av mig å bloggar istället. Och nu sitter jag här igen! Dagen före redovisning och har typ inte gjort ett skit och ska ha en powerpoint å 5 sidor klara till imorgon och om 1h åker jag till jobbet. Jag skulle behöva en minst 5h till på varje dygn tror jag! Blir att vara vaken hela natten tror jag... puh. 
Nej nu ska jag försöka återgå till plugget! 

godmorgon godmorgon

Vakna för en liten stund sen, skönt att sova utan väckarklocka! Rufus ligger med kvar i sängen å slöar. Ska snart traska upp och ta en promenad och kanske köra ett gym pass? Om det inte är allt för kallt där uppe. Haha 
Idag består dagen utav jobb 15-22. 

2 December: Mirror selfie

Pyssel

Har fått nå pysselmani vill göra om allt som kommer i min väg, har beställt hem massa sprayfärg så nu inväntar jag den så ska det mesta få sig en törn. Idag fick ett gammalt silverfat som var svart en makeover samt wn gammal flask vart fylld med en hemmagjord smoothie och en liten fin etikett! 

massage

Sitter på jobbet just nu efter lite lunch med min prins och inväntar massage! Lyx! Behövligt om inte annat, är väldigt stel i ryggen! Sedan blir det att elda hem för att plugga lite till och sedan ut till garaget med karln å pilla lite på allt möjligt! Haha 

Just nu i min baklucka! Haha kan va bra att ha ibland, rengörings grejer, stereo kartong, öl, jäger samt en fjäderbenslagring. Hahaha

Historia

Sitter just nu på historia lektionen och har en redovisning med powerpoint på torsdag och jag är inte redo för fem öre,
Jag ska ha skrivit minst 5 sidor och en powerpoint och en muntlig presentation.
Varför är jag aldrig redo för sånt här? när jag tycker sånt här är så roligt.
Har inte riktigt tiden att sitta och plugga, men idag när jag kommer hem från stan ska jag kasta mig in i den armeniska världen.
Jag ska prata om det armeniska folkmordet i det osmanska riket 1915.

tröttast i stan

Trött som bara den idag! Förstår inte, fryser gör jag med fast jag har både linne,fleece tröja och tjocktröja och det är inte ens minus ute å 20 inne! Blöö! Nu ska jag slita upp den andra tröttmössan och gå ut innan jag åker till skolan! 

1 december: Night selfie

julkalender

Tänkte att jag kunde köra en lite julkalender med bilder, eftersom ni verkar ju gilla bilder och ingenting går ju upp mot lite selfie! Haha

skola

Puh! Nu är det såhär sent igen, tror jag behöver fler timmar på dygnet, men har iaf hunnit med jobb,fika,hälsa på andra familjen, laga god mat, plugga massor! Men nu signar jag ut för imorgon väntas lektion och sedan massage! Välbehövligt! 

ny design

Slutat jobbet å är på väg hem och får ett fint medelande om att jag ska skicka mitt lösenord så skulle jag få en överraskning! En ny design! Jippi. Vart supernöjd! Tack fina vän! 
Sitter just nu & tar fika nummer 1. Fryser gör jag med och ikväll väntas hamburgare och plugg! 

första december

Ja som sagt, första december idag och dagen består av lite jobb 6-13 sedan hem å vidare till örbyhus på fika x2 resten av dagen! Blir nog bra! Känner mig ganska så utvilad idag med, men min mage gör uppror får som magknip rätt vad det är. Men men. Nej nu är det dags att inta position igen.




Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.