Livet?

Nej jag bloggar inte så mycket, jag har absolut ingenting att säga förutom att jag har inte mått så bra på sistonde och jag mår inte så bra just nu heller.
Jag känner mig stressad över livet! Känner mig inte tillräcklig på jobbet och annorlunda behandlad, funderar vad jag vill jobba med, får ålders noja, jag vet, låter skit töntigt, när man inte ens har fyllt 25. Men så står det iallafall till. 
Jag läser hela tiden att alla i min ålder eller yngre, köper hus, förlovar sig, skaffar barn och har typ redan gjort allt i livet! Själv känner jag att jag kommer inte få vara med om någonting och får bara panik av allting. 
Kan inte sova om nätterna, tappat motivation till träningen och känner bara allmän stress över allt och känner mig ensammast i världen! 
 
 
Peace peps! 

Revolution race byxor?

Vad är det med dessa Uppsala bor och deras revolution byxor? Har jag missat nått men typ var 3 person som kommer in å handlar har såna på sig? Å typ fin jacka, så ser ju inte direkt ut som att dom använder byxorna som friluftsbyxor? Haha. 
Nej måste söka på det här mera, funderar om det blivit någon trend här? Själv har jag mina skitiga å jävliga i garaget! Kanske fel av mig? Haha! 
 
 
Peace peps!

När man tar åt sig lite för mycket

Ja ni läste rätt, jätte kul att jobba och tjäna pengar, men mina ögon och mitt huvud säger att det inte är lika roligt, När man tar åt sig lite mycket jobb och redan är slut och är bara inne på 7 dagen på rad och 6 till innan man får ledigt ett par dagar för att sedan igen gå på många dagar på rad, men som man säger det kostar att ligga på topp!
Och att dessutom göra sig redo för Tough Viking och komma i topp form går ju sådär kan man ju lugnt säga!
Men jag ger inte upp! nej nu ska jag slita på ett tag till innan hemgång!
 
Peace peps!

Dålig dag helt enkelt

Ni vet den där dagen när man kommer till jobbet och bara känner att man borde inte vara där idag och allt går fel och man känner sig trött och hängig. 
Sån dag har jag idag! 
Puh, vill bara hem till sängen just nu, men icke ett par timmar kvar, sedan hem laga mat och iväg å tvätta bilen och hjälpa bror och byta till sommar däck, sen hämta hund och sen kanske jag får sova. Haha 
 
 
 
Peace peps! 

Solen gör mig starkare

Ja hörrni här sitter jag på takterassen på jobbet och njuter av kvällssolen innan det är dags att jobba igen.
Var och gjorde mina naglar igår, och jag vart super nöjd, men jag är inte van vid såna långa ena, så imorse hade jag redan brutit av en, men den är ihoplappad av mig igen, haha. 
Så jag har lite svårt att knappa på mobilen, trycker på alla knappar nu. 
 
Imorse vart det en promenad i solen med min lilla fyrbenta favorit och sedan ett pass med pt:n. 
Sen har jag ringt lite ärenden och donat lite sedan vart det jobb 15-22. Så har några timmar kvar innan jag får hem och sova och vara tillbaka på jobbet igen till 6 imorgon bitti. Taggad! 
 
 
Peace peps! 

Psykiskt tärande

Anledningen till att jag inte skriver så mycket just nu är för att det pågår alldeles för mycket i min hjärna! Och jag har tänkt att jag skulle skriva lite men känns som att det kommer komma ut en hel bok då, så därför har jag avstått istället! Hoppas alla mår bra därute och att ni njuter av det fina vädret istället! Själv sitter jag på takterrassen på jobbet i kvällssolen och dricker kaffe, kan inte klaga just nu! 
 
 
Peace peps!  

Besiktning & kvällsjobb

Ja imorse eller förmiddags tog jag pärlan min på en besiktning och nej jag orkar inte ens börja berätta, om vi säger så här, 4 st och 1 bitter tjej som besikta så nej pörsy gick inte igenom! Men det är enkla saker, trasig bromsarna, och bromsarna fram låg på. Så hjärtat skulle fixa det ikväll så ska jag åka tillbaka imorgon! Blir så less. Och så var hon grinig för att den var för låg och sa att jag skulle höja den till nästa gång, du tjejen, jag har höjt den, så nu ska jag höja fullt bara för att jävlas!
Sedan har jag gjort egna sesamkakor som vart goda, lite övning så dom blir lite krispiga bara. 
Så nu ska jag hoppa i arbetskläderna och avverka ett pass 16-22. 
 
 
Peace peps! 

Overall mitt i sommaren

Nu funkar telefonen igen! Jippi! Jag var till SC igår och beställde lite grejer och kom hem med en overall, då tänker ni overall nu? Till sommaren? 
Jajamän!  Det är en race overall så jag får köra bana i sommar, den är brandsäker och måste vara på under bankörning, och ja den är sjukt varm! Hahah men den är så fin! Min alldeles egna lilla bebis! Haha så ja! 
Igår bytte vi kränghämmarstaget på bilen min, samt olje byte, höjde bilen lite och håller på inför besiktningen, men vi hade glömt lite grejer i björklinge, så nu ska jag klä på mig och ta hunden på en promenad och sedan åka ut och hämta min dragkrok och lite annat till bilen! Haha 
 
 
Peace peps! 

Mobiler och tekniska prylar

Ja jag sa ju att jag skulle bli bättre på att blogga från mobilen, bara ett problem, mobilen dog! alltså tvärdöd, den går inte att starta eller ladda eller tvinga en omstart på, vette tusan vad som hände.
Jag tappa den inte eller någonting den bara la av. 
Så nu måste jag pallra mig till Telenor och se vad jag ska göra med den, riktigt dåligt skit, haft den i typ 3 månader! haha vafan!
Trött jag blir på alla tekniska grejer i mitt liv.
Jag har iallafall idag varit duktig och tvättat på morgonen, sedan har jag lagat mat och lämnat matlåda till sambon sen varit för SC för att beställa lite samt hälsa på, fick med mig en overall hem också som jag behöver till sommaren så jag får köra bana! 
 
Nej nu ska jag försöka vila en stund sedan ska jag pallra mig till telenor och sedan fixa lite på bilen inför besiktningen!
 
 
Peace peps!

Hummus med ajvar

Ja hej! Jag vet, jag har tappat lite för att skriva på mobilen men ska försöka skärpa mig! 
Idag kickade jag igång veckan med ett super pass med PT:n
Han kom med en kortlek och jag trodde han hade tappat det helt! Haha, 
Så nu har jag använt en kortlek på alla dessa sätt tror jag, hahah fyllespel, klädpoker, kortspel, trolleri och nu även ett tungt puls pass! Hahaha
Det var roligt men jobbigt, sedan har jag tagit en välbehövlig dusch och nu sitter jag och gottar mig med hemmagjord hummus med vitlök och ajvar och majs tortillas till! Haha vilken middag! 
 
Har även försökt foliera lite fälg kåpor till svärfars camaro, men det gick inte så super bra då det inte ville fästa ordentligt! 
Vi har pysslat hela helgen med hans bil och hans födelsedag då han fyllde 60 i lördags och var utomlands och kom hem inatt till massa överraskningar och en fin bil! 
 
 
(Nu är bilen ute, sommarhjulen på och toningen både på lyktor & framrutor borttagna, snart redo för besiktning)
 
Peace peps!Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.