sjuttondeisjätte

skitdag!

mamma och jag har beställt lite via internet men blev inge märkvärdigt tänkte beställa en dator till mig ! men just ja, jag har inge sommarjobb! jag jobbar på sommaren men får inga pengar förns i augusti, skit på allt. suck, vafan ska jag ha sommarjobb då för ? får jag ju ändå inga pengar under sommaren..
Inga skattepengar heller bara för man skulle anmäla nå jävla konto som jag inte fatta någonting av så hade inte gjort det. så får dom senare i år. häng mig idag. elände!! Inte har man några pengar till pal heller. fan va jag hatar pengar.  man kan inte göra någonting utan pengar :/ och jag kommer inte ha några under hela sommaren.


CIAO

sextondeisjätte

Lekte med Emma igår! (: vi tog moppen till strömmarn satt där ett tag och prata och det var fint! massa vatten på vägen in till strömmarn så åkte igenom det och drog upp fötterna men moppen rådde inte och stanna :P haha massa skratt, sedan till mig och robin så spelade vi lite wii, sen kom älskling och runt halv ett typ åkte emma hem! (: hoppas det gick bra, kul att leka med dig sötnos, måste göras mer i veckan! sedan är det ju midsommar på fredag!

Idag gick man upp tidigt för robin skulle iväg och fiska. hoppas dom får upp storfiskar, det är ju fint väder iaf!, lite kallt, men men solen skiner iaf. Lisa kommer hit senare får vi se vad vi hittar på då (: skulle vilja åka till stan, men mina jävla skattepengar kommer ju aldrig ! bara jag som inte fått dom ännu ? som skicka in via internet .

Nej nu ska jag kika vidare just ja, inte lagt upp bilder på katterna än här kommer dom (:



CIAO

femtondeisjätte

Ja robin och jag måste nog skaffa oss internet om det ska bli något aktivt bloggande från min del :P haha jag är aldrig hemma eller vid en dator. haha men iaf. Vi har köpt oss ett nitendo wii nu. så han nördar cross spel och jag försöker men jag är så dålig så får inte vara med. haha , men men, Regnar gör det stup i kvarten, kan det bli lite sommarväder jag åker fan till Peace and love på måndag och regnar det hela veckan bryter jag ihop och jag kommer sakna älskling massor ! :( Men men blir kul att komma hem sen :) Behöver åka in till stan och handla lite i veckan om dom där nedrans skattepengarna kommer snart! . Idag kommer Emma hit iaf. blir nog kolla film, åka ut på en färd, och snacka massa skit bara :) mys ! saknar henne :)

Nu sitter jag och mumsar i mig hallon paj som mamma bakat mums mums. ska knäppa lite kort på kattungarna så ni får er en tjuvkik ;)

Jag älskar dig puppen<3

CIAO

tiondeisjätte

Varit hemma hos Kerstin idag, lagade mat, åt mat, efterrätt gick tipspromenad i regnet och vi vann ! :D yeah. fick en varsin klubba som Camilla och jag käkar imorn iställe på avslutningen ^^ haha
Sedan hem till örbyhus hoppa in i bilen åka till struts, fick schema och prata löner. great :D kommer bli najs,

JULI

4 - 12-19
5 - 10-19
8 - 9-18
9 - 12-19
10 - 12-19
11 - 12-19
12 - 12-19
14 - 10-18
15 - 12-19
16 - 10-19
17 - 10-19
19 - 12-19

AUGUSTI

1 - 12-19
2 - 12-19
6 - 10-19
7 - 10-19
8 - 10-18
9 - 10-18
10 - 13-19
12 -  13-19
13 - 13-19
15 - 10-19
16 - 10-19

Där har ni mitt schema om ni fattar någonting av det :P haha men men, nu sitter jag bara här, väntar på robin :P som ska ringa, men får se hur det blir med det.. Jaja, imorn blir det skolan kvart i tolv tåget sen möbeln på avslutning typ, sedan hem och fixa lite och hjälpa maria på folkan:)

CIAO

niondeisjätte

Jobbade i lördags gick jätte bra dom var trevliga och det var kul så nu har man sommarjobb ! (: skönt, efter det åkte mamma och jag på en liten road trip :P hahah gick inge vidare. :P sen hem till älskling och mös bara (:
Söndags vart det stan med robin och vi kollade lite hittade ett linne och glas och sen åt vi på max :P haha
Måndags : sjuk :/ ont ont. följde med stefan och maria till stan sen på eftermiddagen en sväng iaf. dom handla massa kläder sen fick jag en sjukt söt kofta av maria tokmänniskan och vi fick handdukar (: hihi

Idag : Sjuk, måste till skolan och hämta busskort egentligen till imorn när jag ska till kerstin ^^ haha inte bra. och sen så ska jag till niornas bal i vendel med carro och spana in dom snygga små brudarna och gratta fanny (: sen imorn ska vi till kerstin med klassen och jag ska till strutsen med och prata så får se hur länge jag ska vara hos kerstin :P hahah

Nej nu ska jag ringa Josefine och spela lite spel.
någon som vill ha en kattunge ? 0730669654

CIAO

sjätteisjätte

nationaldagen och jag ska jobba till sju kommer säkert vara död efter det,
Just nu är jag bara så nervös och pirrig i magen! hoppas dom är snälla bara :) jag har drömt två ggr i natt om cafét :P läskigt. hur kan man vara så nervös ? :P
Men men mamma kör mig iaf. känns som när man ska börja skolan när man var lite,
gäller bara göra det bästa man kan (: så får man se vad dom tycker :)

Nu ska jag ringa älskling och se om han är vaken och kommer ihåg mig (A) hih .


CIAO

fjärdeisjätte

Just ja. hänt lite mer ! Vi har fått kattungar med ! och jag har slinga håret och skaffa mig hårinpackning så ska klippa mig lite och så kommer håret bli finemang sen ! (:

fjärdeisjätte

Tiden går undan ! snart slutar vi skolan och får sommarlov! och älskling tar studenten :) Händer så mkt så hinner inte skriva eller sitta vid datorn i huvudtaget, men idag är det regn och stackars älskling är ute i garaget och river hojjen sin.
Ja Carro fick in ett gott ord för mig på struts cafét här om dagen så jag ringa karola igår och hon skulle höra av sig i veckan om v.28 och 29 då dom behöver hjälp, men hon ringde upp igår senare och sa att jag kunde få komma och jobba på lördag redan om jag ville ? :D gärna var det jag sa,  så lördag 11-19 önska mig lycka till ! :)

Händer inte så mkt i livet ner och upp gångar.. tur att man har älskling iaf, hur han får stå ut med mig. skulle vilja skriva ett helt inlägg till han, men det skulle för det första bli så långt och han vet redan allt! (:

Nu ska jag nog läsa någons blogg kolla facebook och sedan gå ner och lägga mig på soffan igen ! (:

förresten gratis mess till augusti. messa mig (A) hahah eller ring (:


CIAO

förstaisjätte

första juni! och ja sommarvärmen har kommit (: Candy party i fredags var inte som man tänkt sig. var inte värt pengarna men man gjorde det roligaste av situationen! (: Kurwa och jag dansa loss iaf. sedan i lördags var det först örbyhusdagen med älskling vi kollade på magnus samuelsson och grejer.  fick great filmer ! :)Sen åkte jag till Heidi där det var lite grabbar och brudar, vi brudar drog vidare till bobby brown ! hel trevligt faktis sedan ner till örbyhus med traktor och kärra, IP dansen väntade där. kom in tillslut och hade det väldigt trevligt och dansa loss ! :) sedan hem och sova, söndag morsdag! följde med robin till flygfältet och knäppte lite kort han åkte cross, sen gick min kamera sönder! kortfel stod det bara! skit så mina bilder och bra filmer har väl antagligen försvunnit.  sen till ica köpte lite blommor och lotter till mor min! hon blev glad, kom innan för dörren och det var kattungfödning på en gång mamma och jag satt där i en timme och sedan kom det en bebis efter den andra , sen åkte vi till stan med Tim, till brostugan ! Teng som vi inte har träffa på elva år! var mkt trevligt och mkt mysig restaurang och sällskap och framförallt super god mat! tack teng. sedan hem igen.

Idag har man vart i skolan, fick redan på nationella i matte! Och ja jag fick G ! great. slipper man matte sen efter sommarlovet. :D  och gjorde prov i hotell. gick hyffsat så hoppas på ett G iaf.  sedan var jag ner till badet en stund och träffa härliga tjejer jag inte umgåtts med på länge sedan till stan med carro och kollade lite.. Imorn blir det stan med klassen och kolla på massa grejer . (:

Nu har mamma och jag bakat en rabarber paj och gjorde lite vanijsås till, inte direkt det man behöver men men ! är man inte smal får man satsa på tjock iställe orkar och gå omkring och inte vara nått av det.


CIAO



Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.