Inge kul

Sen min blogg fucka ur tycker jag det inte är någe roligt att skriva längre, jag måste kontakta Sofie hon sa att hon kunde sånt här! Hur kan man sånt här? jag fattar ingenting av alla koder och skit ^^ Men det är ju jag, Jag ska iaf försöka fixa mig en header nu när jag väntar på mamma, sen skulle jag vilja att någon tog hand om min hund i några timmar tänkte köra till älvkarleby och bjuda min kära mamma på dragon gate! sådesa! Eller så ringde min bror precis så nu finns det hundvakt! haha nu ska jag skrapa min skrapbingo! vinna massor för Robin och jag ska åka utomlands och köpa oss en lägenhet sen lova jag han en miljon också! haha

/Josefine

Fredag

Igår fredag! så vart det skolan till två sedan gick jag och Linda till hemköp åt en god sallad inne vid solariumet sen solade jag (: nice nice, sen blev det Body pump kanske inte min grej direkt, men det gick sådär. kom hem tåget var för sent åt tacos med mamma och älskling! skulle på bio men vi ångrade oss och stannade hemma och åt godis och chips och såånt! Det var mys. Idag är det Lördag då blir det att kanske parta lite tror jag (:

Nu ska jag iaf hoppa in i duschen och låta älskling sova ut!

/ Josefine

Helt fel

Men nu är väl bloggen helt ute och cyklar? Den är ju helt skum och designen är inte riktigt som jag vill ha det. Hmm, Jag behöver lite hjälp just nu faktis!

/ Josefine

Excel

Datakunskap i skolan det suger! För jag är inte så smart, jag fattar ingenting jag ska skriva in massor om olika datapaket, bla bla

Efter skolan blir det solning :D Skööönt, sen blir det hem med Lisa, skiter i min tandläkartid palla vänta i Tierp till tre. nej sen ska jag göra mat till Matilda innan hon går till kuben, Lisa och jag ska vara barnvakt! Kanske blir vattengympa när Matilda är på kuben med! ska höra med Lisa vad hon säger. Och Imorn ska jag bara åka och mysa med min älskling har jag bestämt det var länge sen jag var där!

/ Josefine

Länken

Bredvid där det stor tradera i förra inlägget är det en länk men den syns inte klicka där vettja ;) Jag måste fixa det, messa Elin dirr hon är kung på det här (:

/ Josefine

mums

Rensat garderoben och slängt ut massor på tradera http://www.tradera.com/Freebra-auktion_105976629
lagt allt annat i min fina byrå (: fast den passar inte in i mitt rum när det är svarta hyllor, men men . :P

 

Våran godislåda, djurens godislåda, min fina byrå :D

/ Josefine

vart?

Mamma och jag meckade ihop en byrå inatt som vi köpte igår :D Den blev fin fin, sen köpte vi massor av mat och grejer till godis lådan nu är det bara att försöka hålla tassarna borta från den ^^
Nu städar jag och plockar i alla mina kläder i nya byrån :D Hitta massa kläder som är typ Lisas,Heidis,Karolinas och Alexandras så ni vet! Och jag saknar lite kläder med! Och min svarta fransväska?! vart är den :O min favorit.

Nu ska jag fortsätta, skulle bara slå på spotify :D

/ Josefine

köraköraköra

Hemma och är sjuk idag så blev varken skola eller träning! trååååkigt. men iaf ska ut med byrackan snart när hon vaknar sen blir det att fixa klart mig sen åker mamma och jag och lämna nova till Carro sen kör jag till staden och så kikar vi på IKEA sen hämtar vi upp bror sen köper vi massa mat (: Det tycker jag är roligt.

/ Josefine

Glad igen

Det märks att jag är tjej iaf med mina humör svängningar. lite mat och bra sällskap och en bra film så blev allt bra igen! Kollade på dirty dancing med mamma och robin (: bra film där, Tänker på Camilla när jag ser den :O haha Iaf, imorn blir det ingen innebandy jag som vill! men det blir att köra till Uppsala och storhandla med mamma och bror! det behövs. :D

Nu ska jag lägga mig intill min allra egna älskling som sover redan, han är så söt! Jag älskar dig <3

/ Josefine

trött,sur,irriterad

Ja igår vart det lite party hemma hos Bill med allihopa det var trevligt att träffa alla saknade människor och Hannah taggade mig till studentkryssningen!

Idag har mamma och jag städa ur skafferiet kylskåpet och frysarna! vad vi är duktiga.
Så nu är det tomt, och imorn ska vi till stan och handla nytt skit :D jag gillar mat!

Just nu sitter jag bara här. har skit tråkigt ska kika lite på tradera. sen ska jag vänta tills imorn så jag kan få fylla på mobilen äntligen, Jag hatar att inte ha pengar på mobilen det är de värsta jag vet!

Och jag skriver skit tråkiga saker. och är lite trött och grinig och har ätit fel hela helgen så nu ska jag duscha, peela händer, fötter och ansikte och sedan dricka nahrovit igen det var länge sen.

/ Josefine

Pics

Händer?

Ja fredagen vart inte direkt bättre för att jag var på dåligt humör! Förlåt älskling men du vet hur jag är.

Idag har jag inte gjort någonting än så länge förutom att sälja lite grejer på tradera. haha lite skit. gå in och kolla.

JosefineGee är mitt namn . :P

Nu sitter jag mest här Lindii ringde upp mig nyss och kommer förmodligen över efter hon duschat och skit. vi vill göra nått roligt idag. visar dig vad vi hittar på. Händer det nått idag eller? :)

/ Josefine

tråkiga fredag

Fredag och jag gör? nej jag sitter i groda inne i stora huset själv med nova! jag har trååååååkigt!. Jag vill spela spel, dricka gott, äta gott och bara ha det mys med några st! Eller bara något kul! Typ ha körkort iaf, nej men nu sitter jag här och kommer förmodligen göra det resten av kvällen! Suger, och imorn? inte mkt bättre då.

Men iaf har sprungit tre gånger den här veckan spelat handboll och gymmat en gång, druckit nahrovit sen i måndags inte ätit en macka sen dess. Borde ju gett nått resultat. Ska kolla det sen, kanske piggar upp min fredag så tar jag ett glas vin på det.

Less på tråkigheter, jag vill ha massor av pengar och göra nått hela tiden, hela dagarna. alltid vara ute på någonting. Nej sluta vara negativ,

Hejdååå.

/ Josefine

sista minuten

Tänkte bara Kissie i Wipeout? eh okej, Det kan bli kul, hoppas hon filar ner naglarna bara så det inte händer någon olycka! Iaf det blev inget att kolla på styckning det tuta ju bara upptaget när man ringde så då åkte jag hem, det var synd. hade velat sett det. bra att kunna tycker jag!
Jag vill åka utomlands och ta körkort och pierca naveln och bla bla, jag är fattig. Vad ska jag satsa på?

/Josefine

Datakunskap

Sitter på datakunskapen, håller på med Excel Inte så roligt men det är lätt iaf.
Sen blir det köra. som jag är grym på, och sen har jag inte så mkt mer att säga. Stycka blir det idag med. om jag ska kika på det. Det visar sig. Ringa till restaurangen sen och kolla. annars åker jag direkt till älskling!

/ Josefine

växer

Godmorgon! fortfarande pigg från massagen, man kunde bli ledsen, arg, trött eller pigg, jag fick massor av energi så är pigg! det är nice. Paradise igår. och jaha den nya killen åkte ut, Pontus den jäveln är kvar, varför ställer man sig bara inte vid den som man vill ska åka ut. alla vill ju att pontus ska ut, Spela roll vem man bor med, det är bara en vecka om det äns är det.

Jaja, Min hund börjar bli stor :D och snart ska jag kasta i mig frukost, ta en promenad lämna nova till Carro och åka till skolan, (:



/Josefine

Pics



Vintergrillning ( mys )



Nova-lee



Jorreh banan och jag ( Whisky kväll )

Min man! <3



Firade älskling i lördags!



På väg in till Gävle, grabbarna grus

/Josefine

bloggare

Jag har läst paradise bloggar i konstant lite mer än en timme nu. Det går inte att sluta, tex Erikas, Jackie, Cimon, Catja, det är sjukt man bara läser och läser. Tänk om det var så intressant att plugga, Jag har kommit fram till att jag måste lägga ut mer bilder på bloggen med. men nu är det faktis rätt många som läser min blogg, men det har ju inte överskridit hundratalet än, och det kommer det inte att göra heller! :P haha Men hoppas Sandra och min blogg blir klar snart. Säg till om du vill göra en blogg design till oss! vi behöver hjälp. Sen kommer det blir skyhög statestik som gäller. den kommer bli känd. Jag skulle gärna leva på att blogga. det är kul ibland, men då skulle jag behöva skaffa mig ett lite intressantare liv! :D

/Josefine

duktig tjej

Josefine sprang igår! tog nahrovit, tog det imorse och en promenad med hunden, idrott, massage och så lite mat, nu känner jag mig som en ny människa. Blir till att duscha sen traska över till barna och uggla med dom ikväll och såklart kolla paradise hotel kan inte missa det inte!, funderar på att gå in på kanal6 hemsida och läsa lite när dom bloggar, fått för mig att man kunde göra det.
Imorn blir det datakunskap, köra, svenska, styckning, springa, plugga och träffa älskling.
Torsdag blir det äntligen träffa LISA :D min älskade elisabeth det var länge sen nu. Vi ska simma eller springa, duktiga tjejer det där :D

/Josefine

kom kom kom

Okej Ingela och Matilda har inte kommit än och jag borde gå om tio min jag börjar bli lite stressad, vart är dom? Jaja,lugna ner mina nerver nu. annars blir det att lämna nova själv :p stackarn. men hon dör ju inte direkt nu river hon mitt rum hör jag. got to go!

/Josefine

Handboll

Nu är Josefine hemma, Hunden med. handboll på idrotten och springa lite det sög! Hata handboll. skitsamma. kl fyra är det massage i en halvtimme som gäller. vart ska jag göra av hunden då da? Jaja, sen är det barnvakt. Imorn får jag träffa älskling!

/Josefine

vad hände ?

Vänta vad hände? Vad gjorde just Josefine? Jo hon sprang OK rakan fram och tillbaka med den äckliga hunden, visst det är inte långt men det är fan gigantiskt bra gjort av mig, sen tog jag mig en shaker med narohvit, Josefine ska ner i vikt :D

Nu blir det dusch och bädda sängen och kolla paradise

/Josefine

mat

Varit i skolan idag, Kallkök gjorde pumpakärnor bröd och så bakade jag drömmar, så kommer drömma om drömmar :P haha sen har jag börjat med mazarinerna, Sen följde jag med Josefine till stan så blev ingen träning, dåliga jag! sen har jag övningskört med mamma det gick kanon! nu ska jag laga lite ungkarls mat, spagetti och korv . men det är mums :D sen blir det bara tv:n (:

/Josefine

Groda

Sitter i groda med ont i magen, tror det var för mkt onyttigheter igår. Vaktar hundarna som ligger och sover på soffan medans Robin och Maria tog en sväng till Österby och Örbyhus för att köpa grejer till Hästarna och vidare, det kommer ju som sagt en ny häst till gården idag som Lovisa ska låna. :) Jag har städa hela där nere, plocka lite, tvätta, dammsugit och skurat. det tyckte inte Nova om så nu är hon slut efter en timmes skrikandes :P Ikväll blir det smörgås tårta och mys :) Och Elin om du läser det här, så ser jag bara den där musikspelare på sidan på bloggen finns inget annat :P så Ja man ser olika på olika datorer :P skumt!

/Josefine

55-60

Nu kokas ägg, så det ska bli en bra stadig frukost för mig. träna lite på bengrejen vi har i vardagsrummet vet inte vad den kallas. Åka till skolan, två lektioner helt lagom dag, sen hem till Robin träna igen fast ordentligt! :D Blir nice det. Robin och jag har skapat oss mål han ska väga till sommaren och jag ska väga 55-60 till sommaren! Good Luck säger jag till oss.

/Josefine

Negativa Jävel

Programmet är inte slut än, Pumpa hit och pumpa dit, tror jag är lite irriterad, men men snart hem till Nova och mysa, men hon kommer bara bita mig i näsan eller öronen. Nu sjunger dom igen. suck på barnprogrammen nu för tiden. töntiga bara hur tror dom ungarna är.. Negativa jävel. JAPP

/JosefinePu

Pumpa

Sitter i soffan hemma hos Ingela med Matilda, som gör sig iordning för skolan, jag med, men behöver inte fixa mig jag ser iaf förjävlig ut! :P Nått töntigt barnprogram på tv med i bakgrunden som sjunger om en pumpa. Uscha.

Sen ska jag till skolan, Trafik sen blir det åka i en bil med en kille från min klass som jag inte tycker om och någon kille från fordon typ. och köra i GÄVLE! fan fan fan . Det kommer ju gå åt helvete. jag har inte kört bil på mer än en månad nu och så ska man åka med nån som man inte gillar och någon som man inte känner det kommer gå fullständigt åt helvete. USCH. men jag ska göra det. bara för att försöka.

-18 grader ute med. massa kläder.

/Josefine

Rastlös

Som alla vet så är jag världens jobbigaste människa. Jag klarar inte av att sitta stilla i flera timmar då håller jag på att bryta ihop. Som nu Idag har jag inte gjort någonting så nu börjar nerverna försvinna. så ska spela tv-spel ikväll har jag bestämt och Robin ringer snart.

Igår vart det krogen med Lisa, det vart helt okej! Lite roligt var det att dom spelade " tänd ett ljus å låt det brinna" och " I like big butts" hahaha . jaja

Nej nu ska jag ut och träffa på Sandra och visa doggen och ta mina biljetter :P

/ Josefine

Barnvakt

Här skriver Lisa och Jag live från Örbyhus! haha här händer det inte mkt vi har varit och åkt lite skridskor med Sebban och nu har Matilda kommit hem med så snart ska dom hoppa i sängen, vi ska kolla klart på The Fantastic Four och sedan sova på soffan, det är mysigt det! Så nu har vi inte tid med er längre.

/Josefine

Spången

Ja vad ska man göra idag då ? Åkte hem från Robin, vi skulle ju gå spången och grilla och ha det allmänt mys, men jag hade ju inte påmind han och han verkade inte heller vilja så det blev inget! Kul. nej men så tog mig hem där jag har operera bort handtaget på min dörr och fixat fönstrena och nu ska mamma och jag kolla på min stora feta grekiska semester eller vad den heter :P Sen vet jag inte vad jag ska göra. Hoppas på att det är inte blir kallare imorn för då blir det spång vandring . hoppas jag. Lite besviken nu men jag är van.

Nej nu ska jag ta mig nått att trycka in i munnen sugen! sen film tajm, sen kila till affären.
Messa eller Ring. jag har tråkigt..

/Josefine

25 minus

Lisa och ja målade klart alla lister,dörrarna och fönstrena i mitt rum blev ju bra! förutom dörrarna kanske men dom får målas igen! haha . sen blir det att ge sig på väggarna och måla loss! haha.
Lisa åkte hem och Robin kom till mig men vi kunde ju inte sova i mitt rum så åkte till han iställe fisen är med. Just nu kollar dom på nå Rally i öknen som är så stort, Själv sitter jag och knapprar på Rickards dator :P och fisen ligger och sover här bredvid.
Nu måste ja kissa!

/Josefine

måla måla måla

Nu har vi varit hos Veterinären och det gick så bra, nu är hon chippad och vaccinerad ska tillbaka om en månad och få en till spruta! sen så ska hon ju försäkras också ! skrek lite men var duktig hon fick ju godis så då blev allt bra! hon brås på matte iaf :D hahaha
Nej jag var förbi färghandeln med och köpt mig färg till alla lister och dörrar med. Så Lisa och jag har lite att göra idag! Fett kul att göra nått såhär på slutet av lovet. sen blir det hela väggar. :D hahah . Nej börja plocka ut lite och tvätta listerna !

/Josefine

Veterinären

Nu ska jag och Nova traska till mamma på affären så ska vi traska vidare till Exell (veterinären) så ska doggen besiktas och vaccineras (: det är bra sen kan man ju fråga om han kan ge henne nått lugnade med. sen ska jag till färghandeln och kolla om dom har någon färg! tänkte börja med rummet idag sen kommer lisa så då blir det förstärkning så kanske det blir skridsko åkning ikväll kl 22 blir det iaf Paradise Hotel det är så roligt dom är så pinsamma. nej nu ska jag leta reda på hunden och sluta lyssna på skum musik, Underställ och pannband är på. redo. det är ju svinkallt ute idag!

/Josefine

Tjockisar

Lisa, Karolina och jag tog en tripp till Robert igår och förfestade sen skjutsade han och micke oss till Stationen så åkte vi till Gävle till Estraden det var inte så roligt! men det var bara för det var typ inga unga sen var vi tre, lite svårt att bugga tre kom vi fram till! Träffa en härlig gubbe iaf. Mofaaa!

Idag har jag och Lisa bara ätit Pizza, vart till affären och köpt Chips och dipp sen har vi bada och fixa Novas klor. haha latdag för tjockisarna, så nu blir det väl film med Chips!

/Josefine

Gott Nytt År

Jag har inte skrivit på ett tag jag har inte haft tid, har umgåtts med mina underbara och älskade, förra helgen så var det ju BlackJack på juldagen på fredagen, sen lördagen var vi hos Ulven, sen Nyårsafton firade jag i Tobo, först middag hemma hos heidi och paketspel och allt! det var roligt! sedan gick några av oss till Robert, Lisa och jag blev kvar och firade nyår där det var skoj sen lite mindre skoj. men i helhet var mitt nyår kanon! :D Våran raket tårta var ju koooolast med. haha sen igår var älskling och jag hemma hos robert med han micke, alex och ulven och spelade tv spel. jag vann ju iaf en gång, sen på kvällen åkte vi skridskor i örbyhus det var kul! jag kan ju lite. ramla ju trotts allt bara tre gånger typ! haha spelade tilloch med ishockey. nej nu sitter jag med min bebis och väntar på att Lisa ska höra av sig men hon super ju jämt. så hon är bakfull och ligger och sover. hahah

Vad händer ikväll då ?

Mitt nyårslöfte var springa och motionera mera


NYÅR

NOVA-LEE

/Josefine




Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.