12.06.17

Tänkte bara säga vilken värdelös lördag! men nu är det äntligen söndag en dag närmre semestern.. nu är det bara 3 jobbdagar och 2 vanliga dagar kvar! Hurray! Spelade nyss lite skipbo med micke och jag vann 2 av 3 gånger det var ju rätt bra! lät ju han vinna eftersom han skulle iväg och hämta fyllon i gävle stackarn!
Nej nu ska jag gosa ner mig i sängen med Snuggles och kolla på en film eller lost. eftersom jag är ensam hemma med katterna får jag väl ta hand om dom!

12.06.15 andra

Nej nu tar jag det jätte roliga tåget till jobbet och tänker vara sur resten av dagen! skitdag.. fredag och allt. eeh gå och dränk er...

 

 

 

 

12.06.15

Ja jag har ingen att skriva förutom att i på mitt tagentbord är helt jävla cp! och att jag vill ha en bil! hatar tåget. varför tog man körkort när man ändå inte har någon bil! skit dag för den delen med, vakna på fel sida. Tänkte visa lite nytt i garderoben som jag vill bära snart men det blir ju aldrig fint väder i sverige så får vänta tills vi åker!

12.06.04

Igår var det studentskiva och de var helt okej faktiskt, tror Karolina och jag vart lite fullare än vad vi tänkte. haha sedan imorse gick jag upp alldeles för tidigt för att åka hem från uppsala och köra mamma till jobbet sen har jag sovit och kört Leo som förövrigt tar studenten imorgon, detsamma gäller två fina tjejer som jag nu ska åka och göra naglar på..

12.06.03 andra

Eftersom jag varit städad och duktig sen sista april med ett litet undantag över örbyhusdagen så ska jag på studentskiva ikväll  med college tema, typ american pie, jag tänkte ha en vit skjorta med slips kanske knyten och keps och korta shorts, men kommer frysa rumpan av mig men vad gör man inte för att gå all in.. haha nej nu ska jag nog spela lite skipbo med min andra mamma, jag har två! tänk vilket lyx..
White lady med Nick Han Har keps. höhö.

12.06.03

Tänkte bara säga att jag är alldeles för rastlös är som en jävla hund som måste rastas hela tiden, skulle behöva en matte eller husse som tog hand om mig som bara kasta ut mig på saker hela tiden så jag alltid hade nått att göra. Skitsaker..
Neej nu ska jag åka en sväng i regnet för mig själv och kolla på djur eller nått och sjunga till hög musik.. hahhaHär får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.