Helgen + måndagen

Ja kan ju börja med helgen. Fredags var jag med Sandra ett tag, sen skjutsa hon och Emil mig till ICA eller dom skulle med dit, sen kom madde då lekte jag med henne :) Vi dansa och var helt tokiga ^^ .

Sen på lördagen gick vi upp tidigt jag, madde och Bill och åkte och kolla på Robin som körde enduro :) duktig han <3 sen var jag med madde, heidi och Bill sen kom Anders och hämta oss och så åkte vi till Larsson, men Bill ville inte följa med. så vi var där och parta det var riktigt kul. Sov hos Robin med(:färgade håret. men färgen var gammal, eller funka inte. suck på det.

Sen söndag åkte hem för Robin skulle övningsköra i Gävle. så var bara hemma och sega och spela monopol med Maluo, men vi kolla mest på tv och tjocka oss. färgade håret med. blondare för den första färgen funka ju inte . men blev rött , fint men fel färg ^^

Måndag: Åkte till skolan massa jobbigt, sen hem till mig och hämta saker sen träffa man på älskling med massa grabbar . just ja , han fick körkort medans jag var i skolan med. Grattis till han. Sen åkte Heidi och Jag hem med hennes mamma färgade mitt hår som är mer orange nu än rött iaf. fult. men ska bli blont ^^ Sen kom Robin och hämta mig :).

Jag älskar dig Robin .
Heidi med. hon är min :)<3

Puss på er. : *

Fredag

Hejhej, Sitter man i skolan nu då.. Är en bra dag idag, känns så iaf :) Jag är glad och sen efter skolan ska jag sälja min mobil till bror . och så ska jag hem till Sandra :D länge sen man lekte med henne <3
image5

Ja iaf . nu har jag information och layout . väldigt tråkigt ^^
Dom har med kommit på en ny grej . att sitter man och gör annat som te.x. skriver blogg eller bilddagboken, blir man avstängd från datorerna i tre veckor. så barnsligt. Det är väl vårat val om vi vill bli utbildade eller inte. ;)


Ska sen hem och kanske klippa mig och kolla på film och mysa med bara min Madeleine :)<3

Första inlägget

Ja det här är mitt första inlägg då, Vet inte riktigt varför jag skaffa blogg mest för att skriva av mig massa onödigt tror jag.Sen också för att Emma insperar mig :) Idag har jag inte så mkt att säga förutom att jag var död imorse, sov hos älsklingen, Ville inte gå upp, orkade inte. Sen var man i skolan tills fyra det sög det med. Sen kom Emma iaf :) Saknat den människan till tusen, men vi har mest suttit vid datorn på bilddagboken och spelat Cruise Ship Tycoon. ^^
Men iaf . Har låna ut min kamera med till Jonatan som är eller var på Rockbjörnen,
vet inte när han kommer hem :P Sen är det äckel snö ute med för alla som vill veta.

                                                                                                                                    image3

Jag har inte mer att skriva idag. Så Godnatt.                                                 

Jag älskar dig Robin. <3    (Emma och Jag)               ( min kamera )Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.