sjuklingar

Okej det verkar som halva sverige har blivit sjuka inte konstigt att man är sjuk dåra, Idag är jag hemma igen och jag har sovit till halv tolv typ och bara varit ut med novis och hostat sönder mig, lite frukost blev det med, nu ska jag försöka ta mig ner till ica och handla lite, just ja dom ringde och fråga om jag ville jobba med idag, kul att man måste säga nej för jag är så sjuk,
Skriver mera sen, händer inte så mkt intressant när jag är sjuk.

Göranssons arena


Tänkte bara visa lite fina bilder på mig och Heidi från i Fredags när vi serverade lantmänsmäteriet i Göranssons arena i Sandviken, och vi var grymma, Helt värd kväll!

 

 



Saidas dotter Sol-Brith

Jag funderar om jag ska ringa Saidas dotter och fråga om Sören det är ju iaf värt ett försök! min lilla älsklings katt, Nu är iaf nova ny duschad och fin. hon tyckte inte om mig kan jag lova, men det gör ingenting, sen har jag legat och kolla på Hogan knows best, men hatar när dom glömmer texten så har kollat på några avsnitt utan text men nu har jag tröttnat, nu ska jag nysa och hosta lite till så skriver jag mer sen och lägger ut bilder från helgen.

Hostar

Godmorgon! Hemma idag är sjuk som ett as och hostar snart sönder lugorna nu har jag varit ut på en promenad och ska snart äta lite frukost, Sen blir det att ligga framför tv:n hela dagen eller diska typ.

Linda gumman du vet att jag finns här! ♥

Om du lämnar mig nu

Jag kanske inte är världens bästa människa men jag försöker iaf.

Nu har jag hunnit varit in till stan med Karolina och Emelie och kollat lite, sen kollade jag lite på film och somna gott sen har jag varit ute på en lång övningskörning färd med mamma min, vi har varit i fälarn och bada hunden och gått i skogen till tierp och tanka och handlat, och nu är jag tillbaka hemma i soffan och ska fortsätta med min film, och min karl har inte visat sig än heller, med en avstängd telefon undra vad han gör då.
Nu ska jag gosa med min blöta hund.
Skriver mer imorn för orkar inte skriva med, Godnatt.

ringring

Så jävla less på det här livet, snart flyttar jag här i från och skiter i totalt allt.
Kan man ta studenten nån jävla gång så man kommer här ifrån.

Idag blir det städa eftersom det finns massor att göra och att jag ändå inte får vara med min karl för jag är inte trevlig tydligen bara för att jag städa när han vakna :S men men så har han åkt och sen blir det barnvakt på det. Pengar iaf.

Hämta mina grejer hemma hos heidi blir det med. Ska ringa Lindii nu!

Sitter i bilen påväg till sandviken blir...

Sitter i bilen påväg till sandviken blir att servera där på någon tillställning med heidi, jag är så nervös så jag håller på att spy men tror att vi kommer göra ett grymt jobb! Önska oss lycka till!

Politik?

Politik? Jadu inte min grej faktist sen är jag hungrig och har huvudvärk med! Usch inte bra dag, rasister pratas det om nu med, idag blir det staden med älsklingen och handla mat och grejer!

behöver en våg

Uppvärmningen var inte kul! träningsverk - check! Så skippade den nästan eller ett halvt varv blev det, sen körde vi lite övningar och sen match kände att jag behövde satsa lite trotts min värk så gjorde mig ett mål iaf! Bra där, nu har jag ett knä som har lämnat mig och ännu mera träningsverk, men det är awsome då vet jag att jag gjort nått bra iaf. sen blev det lite keso, gurka och skinka, och ett ägg.
Nu ska jag hoppa i sängen för att imorn orka en hel dag i skolan och sedan i stan med älsklingen.

träning

Ja nu har jag lite bilder på chorizon serverad men det kommer ikväll nu ska jag typ ladda med lite vatten och en promenad med nova så jag pallar med träningen sen, det är sen träning ikväll!
Har införskaffat mig ett par nya shorts nu med så blir stor satsning på innebandyn. Kanon det.
Nej så skriver mera sen, kan avslöja att biljetterna till Blogawards är nog beställda idag om Heidi fick till det.

 

Tidiga morgnar

Usch vad jag inte tycker om att gå upp den här tiden och verkligen inte nu när det börjar bli så jävla kallt ute, Kan ju säga att jag är väldigt avundsjuk på Karolina just nu som nog ligger och snarkar som en gris, idag blir det skolan till typ 4, ogilla. sen ska jag träffa Karolina och sen blir det träning, underbart. Känner att min träningsverk inte är okej!

Hur man gör korv

Eller hur jag gjorde korv iaf, först putsade jag benfri fläskkotlett och använde allt fett och sen resten köttet, och malde det och blandade det med massa kryddor, för det skulle ju bli chorizo,
Sen tog man gristarmen och trädde den på korv grejer och fyllde den med färsen, sen prässa man ut det i tarmen knöt där man ville att korvarna skulle sluta, sen hängde jag dom i köttkylen så dom får torka till sig till imorn och imorn ska vi servera dom på restaurangen med färsk pasta.





slut människa

Fyfan jag är slut som människa, jag ska faktist lägga mig i sängen och vila lite, en maskin tvätt har jag slängt in och sen ska jag fortsätta, och hoppas att det finns tid att klippa mig sen, det skulle behövas.
Iaf idag har jag varit i köket, varmkök och jag har gjort KORV! läskigt, men man måste ju prova på allt så det har jag sysslat med idag och massa annat såklart. Imorn kommer lönen med, det är ju inte helt fel inte för att det är så mkt men det är lite klirr i kassan.

lördagen i bilder och en snygg bild på nova

Här kommer det lite bilder från lördagen! kände att ni behövde se min härliga outfit!







man kan inte vara bäst första gången

FÖR DÅ KÄNNER JU ALLA ANDRA SIG DÅLIGA

Så kände jag att Linda och jag tänkte hela innebandy träningen, nu är första avklarad och fler kommer det definitivt bli! Kul var det, bra lag och det gick bra. Tur bara att man har så bra kondition, nej nu blir det skärpning. Och tro det eller ej tog mig en till springrunda när jag kom hem med Noviis.

Idag har jag i övrigt legat i soffan och kollat på Patrik 1,5 med gos Heidi.
Nu ska jag göra en matlåda till älsklingen bara för att jag är så himla snäll.

måndag morgon

Godmorgon! tänkte bara skriva några rader eftersom jag snart ska pallra mig till skolan, helgen har varit bra och jag skriver med detaljerat sen, och igår vart det fiske med Robin och Jonsson, sen mys framför tv:n med bästaste älsklingen. Som sagt jag skriver mer sen. nu ska jag till skolan för att lyssna på lite projekt och företagande, sen ska jag ha hål i massa timmar för att ha en lektion som är typ halv två. KUL!
Jaja sen blir det innebandy come back ikväll! Se hur det går.



wifey

Ja igår vart det drickande med super söta brudar och det var en bra men konstig kväll, men vet varken in eller ut, men vad gör det. jag lider inte. nu har jag och karolina kollat på typ tusen avsnitt av greys anatomy!
Idag vet vi inte vad det blir. men iaf.

Dra åt helvete....

spindlar

Okej! imorse när jag skulle på toaletten får jag syn på en jätte stor spindel på golvet, sen kollar jag runt lite vart den kan ha kommit ifrån då sitter det en till jävel på väggen! Två stora spindlar i mitt badrum jag stängde dörren jag går inte in där! och dom kommer inte ut levande, så nu har karl min jobb när han kommer hem.
Nej nu har jag varit på en långpromenad med doggen och hunnit äta frukost, jag måste ju fixa mig en våg jag har ju hållt på med LCHF i en månad nu. men men kommer nästa vecka.
Nu blir det att åka till skolan och pina sig igenom hela dagen sen böja bågarna jag tog inte med mig nått igår så blir idag istället. och hoppas att det kommer en gubbe och hämtar akvariumet.

Vinter deprimerad

Ja som sagt jag förstår ju varför jag är tjock och blir deprimerad på vintern, Skolan! Behövde bara sätta min fot där idag så mådde jag illa, fyfan jag vill verkligen ta studenten nu. Jag och Josefine har planerat en liten tripp med i slutet på trean, så det är väl bara plåga sig igenom bara ett år typ..
Nej nu lagar jag mat och städar lite halft, kul att ha hund!

skolstart

Wihoo skolan igen! not!
Ska iaf dit och sen efter det blir det att fixa mina glasögon sen åka hem och städa, jippi kul dag framför mig!
Jaja nu ska vi inte vara negativa det är fredag imorn! , Jag börjar redan känna en lätt tandvärk som smyger sig på, säkert den där jävla tanden som dom laga gjorde fan ont i en vecka efter.

What if ?

Tradera

Nu har jag slängt ut massa kläder på tradera, och mer kommer det senare, men orkar inte uggla framför datorn längre så nu ska jag ta och cykla ner till affären i regnet och handla lite mat, sen blir det att måla det sista och packa tillbaka alla saker så är det klart. kommer bilder sen.

http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=2569494

Sören

Nu är det så att det stod i annonsbladet om en grå/vit upphittad katt så jag ringde på en gång och den var på murklan och där bodde vi förr det var ända stället som Sören var ute på, så Jag tror jag har hittat min Sören hon skulle ringa upp när han kom! så springer jag dit och hämtar han.

iphone

Nu har jag precis kommit hem efter en mysig kväll i stan med Karolina, vi käkade kina och drack lite gott, sen var det handling på schemat och nu sitter jag här framför Halebop och tänker beställa en Iphone, men har lite problem 3 eller 4 ? Jag tycker personligen 3:an är snyggare på nått sätt, men sen kanske man vill ha det senaste när man ändå håller på, haha jag ska fan ha en allt iaf. Sen ska jag ner på ICA imorn och kolla om jag kommer få jobba lite ibland, Hoppas det. På måndag då jävlar börjar innebandyn med, nu är det mkt på gång! Skolan nu på torsdag med. fyfan. men ska bli kul att träffa klassen iaf.

lagar mat

Lagar mat till älsklingen och väntar på svar från Bror min, hoppas. känner för att göra nått innan skolan börjar, blir iaf fiskpinnar och potatis, vad duktig jag är. haha, Nej nu har jag inte mkt mer att säga här.

Till salu

Här sitter jag i desperata tankar att sälja mitt akvarium, så glömmer jag att jag slagit på plattan och ställt på stekpannan, så går brandlarmet fast bara liten stund som en varning jag höll på att kissa på mig, vafan. inte min dag idag, Karolina och jag SKA iaf in till stan och äta lite gott!
Nu ska jag göra mig lite lunch först och främst.

allsång på skansen

Idag var inte en lika härlig morgon! jag håller på att bli tokig på min nacke, jag kan ju inte sova ordentligt om nätterna vaknar ju hela tiden, men iaf idag ville Karolina och Jag åka till Sthlm på allsång på skansen och ha det allmänt mysigt, men R hade inte fått pengar så kunde inte sno av han och mina pengar har inte ringt än, så blir väl ikväll vilket betyder att vi kommer missa allsång. damit. men kanske kina och bio eller nått. nu måste jag ringa Karolina.

Härlig morgon

Sitter med köttbullar i munnen till frukost/lunch kan inte bli bättre, i veckan blir det inge fusk heller! Idag kommer Karolina med så inge dåligt inflytande har hon lovat, blir långpromenad och målning på schemat sen när älsklingen kommer hem blir det ner och handla sen göra Tacogratäng.



nördarna

Fyfan vad jag har varit oduktig idag! men det gör ingenting, imorn får jag röra på fläsket, filmen var iaf jätte bra, den passa in på mig lite, så blev glad efter den sen. Nu sitter jag och Matilda med en varsin dator framför tvn i soffan. haha nördarna, nu ska jag kolla lite på tv det är ju spännande sen skriver jag mera.

Movie time

Nu blir det att mysa ner mig i soffan med älsklings hunden och kolla på film, Pippa Lee och äta underbar glass, sen målar vi.



Snart så

Nu har jag precis målat klart taket! Så nu är det fin fint, sen ger jag mig på väggarna och kollar läget, i över morgon är nog allt klart kan jag nog lova!, Ikväll ska jag vara barnvakt till Matilda med, men just nu ska jag nog dissa R för han tänker dissa mig och så ska jag ner till ICA och köpa mig Ben and Jerrys för att unna mig! haha illa. Karolina har dåligt inflytande på mig, imorn ska jag tvinga henne att vara med mig iaf.

don't care

Det är kul att när man försöker berätta nått så är det inte en jävel som lyssnar, men vad brydde jag mig om det, nu blir det duschen sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Men det löser sig imorn blir det barnvakt till Matilda,

tråkiga killar

Godmorgon! Här sitter jag klibbig och jävlig var ut med noviis på en långpromenad och fyfan så varmt det var, hann se en orm med, spännande start på dagen nu försöker jag få min Karl att göra nått, men han ligger bara och sover! Killar är så himla tråkiga har jag kommit på!

Igår vart det mys drickandes hemma hos heidi, spelade spel, sprang runt träd och mycket depp prat men det var mys, han se 3 stjärnfall under tiden med, det är fan inte okej, Men nu ska jag hoppa i sängen och skrika lite återkommer sen.

Toboskins

Nu blir det Tobo ikväll! Älskade tobo, haha skala, kanske blir mathuset ikväll? med kiss, ja man vet aldrig, Hahha Tänkte bara berätta det och slänga upp en bild på mig och Karolina när vi är stylade och klara!



fan va roligt

Nu är det så att jag och Karolina har så jävla roligt, kan inte minnas när vi hade så roligt sist, och telefonen bara plingar av alla som vill att vi ska festa och bara ha det jävligt kul ikväll! Men vi vet inte om vi orkar med alla människor idag, som sagt vi har ju redan så jävla roligt själva, eller så är det så att vi gör absolut ingenting och det händer absolut ingenting så vi vill göra nått!

Karolina är här

Nu är frugan här! vi ska ge oss på renoveringen se hur det slutar såg ju nyss att det är fredagen den 13:de ingen skulle ha sagt nått.
Nej nu blir det alors on danse och målarfärg.

Ville bara skänka en tanke

Tänkte bara säga att såhär på sensommaren verkar det hända alldeles för mkt, jag blir ledsen i hela kroppen, man känner sig svagar, tänk om det hände nån nära till mig, Allt kommer så plötsligt, antingen är man beredd på det eller så kommer det som en chock eller så är det bara ren jävla otur och jag tycker inte folk ska få ha det så jobbigt, När jag läser såna hemska saker så ryser jag i hela kroppen, det kunde varit min kompis, det kunde vara min mamma, det kunde vara R. Det ska inte få hända folk. Jag vill bara berätta hur starka folk är, men klarar inte att öppna min käft, så just nu går det massa tankar till Camilla och Markus som är ett par jätte starka människor som jag beundrar mest av allt i världen. Jag hoppas dom förstår det.

Ett par

Igår efter lite jobb vart inte så mkt, mest torktid som behövdes så gjorde det som gick! Sedan blev det ett par kalla cider med grannarna tills R kom hem då blev det mys och somna ganska bums, så idag var man uppe med tuppen och har börjar lite försiktigt igen men kommit på att jag behöver en stege för jag är inte så lång som jag ville just nu. haha Idag ska jag ringa och väcka Karolina och tvinga henne hit, kommer bli awsome.

Renovering i full gång

Nu är störste bror och jag i full gång eller vi har varit ett tag men tänker inte berätta, men ni kan ju gissa så länge vart vi håller på. Så blir det roligare, sen tänkte jag bara säga att jag saknar mina små flickor, Karolina,Alexandra,Linda,Ewe.
Ihelgen får jag träffa Karolina iaf. blir great det, då kommer hon få se vad jag sysslar med här hemma.



Vintern springer sig på

Åh fyfan snart är det vinter igen, och jag får panik bara jag tänker på det, men en sak är säker, jag ska köpa varmaste jackan, uggs, pälsmössa och feta vantar, så jag inte fryser, haha. Här kommer en härlig vinterbild på mig och R i vår snyggaste period!

Kan inte bestämma mig hjälp mig

Jag kan inte bestämma mig vilken färg jag vill ha, lutar nästan åt svart men är det tråkigt?, löshår vill jag ha med, Hjälp mig!



Lite färg där kanske

Godmorgon! Här sitter jag och äter blåbär och mjölk! mumma. Sen ska jag ringa störste bror och vi ska till färgaffären och inskaffa lite färg! Så berättar jag sen vad jag ska göra. Kollade på en skum men ganska bra film igår, GAMER orkade inte titta klart på den igår för jag var helt slut så jag ska titta klart på slutet med idag hade jag tänkt. Nej nu ska jag kila. Hörs sen.



rastlös och ensam

Okej jag har skittråkigt och absolut ingenting att göra fast det är fint väder? kanske åka inlines, kul själv då. Tur att jag inte har några kompisar, ikväll blir det att fira brors tjej iaf, hoppas dom tycker tårtan är god, haha för jag får ju inte smaka. Har legat ute och solat lite, skit tråkigt. Jag hatar att vara själv. Hmm undra vad jag ska hitta på nu resten av dagen.

polisförhör

Vilken morgon! Blir väckt av polisen fem i nio, sen vart det ett litet förhör, Sen skulle jag väga mig eftersom jag väntat på denna dag och se om det hänt nått, det har nämlingen gått 2 veckor med LCHF idag. men nej då funkar inte vågen så lär väl springa hem till mamma och väga mig, sen vill jag bada, men jag har inga kompisar :( hahah
Nej så nu ska jag messa Doris och se när träningen är ikväll om det var ikväll.

allsång och fågelsång

Nu sitter R och kollar på Rolandz - kärlek och ananas. medans jag sitter här och väntar, sen blir det promenad och gå och lägga sig i nybäddad säng, kommer sova som en gud. Underbart.
Sitter och tänker också på om man kanske ska försöka ta sig till allsång på skansen nästa vecka! så man har gjort nått vettigt.

små saker gör stora förändringar

Det är en händig karl jag har, nu har vi städat hela lägenheten och nu håller det på att bli lite pyssling i badrummet, sen saknas bara lite småsaker så kommer det vara fint där inne, visar kort sen. nu ska jag duscha.


Blåbärshäng

Idag har älsklingen, nova och jag gett oss iväg till Groda och plockat blåbär men R tappade tålamodet och vi plockade inte så mkt, men det blev iaf 2 liter typ, sen hem och fikade med hans mormor och syster, sen gav vi oss hem och vi har ätit mat och jag har gjort en smörgåstårta till min brors flickvän som fyller år imorn bara för att jag är så snäll. Nu står R och diskar och jag bloggar lite sen blir det duschen och bara ta det lugnt imorn tänkte jag nog ta mig till DissLisa som jag inte har umgåtts med på hela sommaren.



kräftkalas

Igår vart det en heldagen hemma med älsklingen, vi gjorde istort sätt ingenting, sen åkte jag med bror,mamma och bea till Tierp och handla lite, så älsklingen och jag bestämde oss för att äta kräftor, så vi gjorde det på kvällen, det var super gott och mysigt, så det tänker jag göra fler gånger.
Idag blir det iaf blåbärsplockning och smörgåstårt bakning. Nice det..
Så nu ska jag hämta tvätten eftersom maskinen strejkar så har jag hållt på sen igår. och grannarna kanske inte blir så glada.



stan mys är jag sugen på

Heippa, min älskling är hemma idag vi har bara legat och myst och kollat på tv i sängen, nova är också med, den lilla latmasken hon bara går omkring och jäspar och strecker på sig, nu står han och diskar och jag tvättar och kollar lite här, spanade in Emmas bebis, gosh vad söt den var. Grattis till dom.
Idag känner jag antingen för att åka på bio eller äta god mat eller bara ligga i sängen och dega.
Hur som hälst ska det bli lite rent här först, inatt åker Lindii och Eweee till Bulgaria, fuskosarna, hoppas dom får det bra iaf,

sommarn är snart över

Jag har världens skavsår på mina tår, det är inte okej blodigt och äckligt mina stackars små fötter, Sen är tungan inte att leka med heller, jag vill inte vara sjuk, snart börjar skolan med, det är väl de kroppen känner på sig. Och vart är min karl varför kommer han aldrig hem? dumma unge. Det suger att vara själv, nej nu ska jag lägga mig i soffan igen där jag legat hela dagen och kolla om det finns nå bra, väntar på att alexandra ska lägga in lite bilder på datorn så hon kan skicka dom till mig.

lite medlidande tack!

Sovit lite nu, skönt det, jag har helt ofattbart ont i käften, och jag vill ha mat och glass. finns ju ingenting hemma. Tycker någon kan komma över med lite mat och ben & jerrys till mig när jag är sjuk, det är ingen som tycker synd om mig. Min karl har dissat mig och är ute på sjön hur man nu kan vara det i de hät vädret.
Nej nu ska jag dö på soffan ett tag till och hoppas nån dyker upp med godsaker.

Green streets holigans

Det blev ingen bra barnfilm för orkade inte koppla i boxern och fanns inga barnfilmer så det blev en motsats, green streets holigans, så jävla bra, men gråter som en tok nu ska jag lägga mig i sängen och vila ett tag och hoppas på att min karl kommer hem, sen blir det date med Lindii innan hon åker till bulgaria tomorrow!

kan knappt prata

Tur att man kom till jobbet imorse och hade så ont i halsen/munnen och var helt död och ont i magen som bara den, allt på en gång. var där i lite mer än två timmar sen kunde jag inte stanna längre, Jag kan knappt svälja och prata e ju inte att prova på. glass tack!
Nu har Karolina åkt och min Karl har lämnat mig så nu funderar jag på att bädda ner mig i soffan framför en bra barnfilm.

Man tar det man har

Okej igår var en helt flippad kväll ute! Orkar inte förklara för jag tror jag börjar bli sjuk så mår inge vidare, trodde det var bakfylla men det var det icke!
* dalahästar
* nivå
* shopping
* snygg vakt
* häng på nya krogen ( mcdonalds )
+ mkt annat sjukt, ja allt finns fångat på lindiis mobil, men det lär bara vara suddiga bilder, idag blir det iaf jobb 12-20 sen vet jag inte vad jag ska hitta på, jag hoppas min karl stannar hemma, för jag vill umgås med han, men det lär han ju inte göra.

Nej nu ska jag ta lite tvätt och kila hem till min mamma.

ibland får man lite hjälp på traven

Idag är dagen vi väntat på här! Josefine går in hårt på en jobbhelg till! haha wohoo..
Nej men efter jobbet idag drar Karolina och jag oss mot tåget vidare till Lindii där antagligen taggade brudar väntar, sedan taggar vi till och drar oss mot tåget igen för att dra vidare till Gävle på krogrunda! Kommer bli awsome, eftersom vi är så många idag,
Great synd bara att man inte har nått att ha på sig, men det skiter jag i.
Nu ska jag kila till jobbet och köra all in till kl 18. Fast jag inte har någon matlåda med mig.

Korvstroganoff utan ris

Sitter hemma hos bror, han är duktig och städar och jag har lagat mat som vi snart ska avnjuta! Sen blir det hem till älsklingen och vi ska antagligen mysa eller fiska, vi är ju rätt duktiga på att fiska och med nya drag kanske vi får mer fiskar iaf!
Jag och bror min har iaf varit på badet och stekt lite och spelat minigolf vilket vi var ganska värdelösa på. haha men det behöver vi inte ta högt!

torsdagens frukost

Frukost
Torsk med äggsås, hackad lök och hackad chili, men gurka och tomat.
Perfekt start på dagen, haha

Vid elva kilar jag ner till badet med min bror! blir nice det, borde bättra på brännan lite.
Passa på när man är ledig och solen skiner.
Iaf imorn blir det jobb sen kanske utgång med brudarna. Hoppas!



mästerkatten i stövlar

Igår vart en dålig dag men blev okej mot slutet, Jobbade 12-18 sedan hem och iväg till groda, sen hem igen och kollade film! Idag är jag ledig! Skönt värre, och det är fint väder funderar på att tvinga bror till brämmen, Skulle vara underbart.
För idag vill jag göra nått.
Jag har iaf varit ute på powerewalk och ska nu äta frukost sen kila ner till affären och köpa mjölk!



Gummistövlarna på

Ja idag är en perfekt dag för att använda gummistövlarna, dom åker på direkt och jag tvekar inte, paraply och gummistövlar jag tycker det är lite mysigt faktis, ska nog hyra en film när jag slutar idag som jag ska kolla på ikväll och dippa blomkål! Inte illa. Mys faktor för denna dag.
Nej nu ska jag kasta på mig stövlarna och kila.

i put myself first

Inte för att jag känner för att jobba idag men det är bara sex timmar och en kvarts rast, kanske överlever det! Börjar 12 iaf. sen ska jag hem till min älskling och mysa med honom, det var inte igår. haha vi går bara om varandra här hemma, men imorn är jag faktis ledig och då ska vi in till stan och så! det kommer bli mysigt. Jaja, Nu ska jag diska lite och byta om till mina snigga kläder och ge mig iväg. men vi hörs ikväll! Jag lovar att jag ska bli bättre på bloggningen!

en vecka och skillnaden är underbar

Nu har det gått en vecka med LCHF och jag mår bra, inte lika hungrig hela tiden längre jag blir mättare längre och jag behöver inte äta lika mkt. Dock saknar man ju lite saker men så fort man har gått ner min önskade vikt så ska jag smocka lite godis börja träna!
som idag nu, jag gjorde köttbullar och ätor och broccoli och jag fick inte ens i mig allt, mkt kvar. Hade det vart för den här veckan sen så hade jag fått i mig allt. Allt går så fort och det är underbart det här är verkligen en diet för mig.

 

there nothing else i can say

Heippa, Gårdagen var bra! Taggade från början till slut, fast jag gick ju in själv med hittade snabbt på Linnea och vi sprang runt hela kvällen, och som vanligt hörde man ingenting från musiken bara vad vi snackade om munnarna var inte tysta en sekund, sen planerade vi med att jag ska följa med på skogsröjjet i slutet av augusti, Det låter ju inte helt fel! Kommer bilder när Alexandra har lagt in dom, blev inte många med min kamera. Här kommer en från utgången i Lördags!



un doce trees

sitter just nu och lyssnar på gamla låtar och dricker lite inte okej! haha men snart ska vi bege oss till ön! kommer be awsome tur att vi är taggade iaf! Ses där!

slutar aldrig förvånas

Jävel, nu blev min ledig dag förstörd med! Ska jag bara gå och vänta tills fyra och sen inte göra ett skit! eller åka till stan kommer ju inte bli roligt vilket fall nu.
Iaf har varit ut med nova på lång promenad över till mamma med och kolla läget nu ska jag äta frukost eller lunch rättare sagt vakna ju tolv idag, Oooups. haha.
Nej nu ska jag käka mig mitt ägg.

dag 5

Ja dålig uppdatering i know! men jag är en hård arbetande kvinna så jag hinner inte riktigt med att blogga, men imorn är jag äntligen ledig så ni får stå ut, imorn blir det bloggning för fulla muggar, jag är inne på 5 LCHF dag med.
Nej nu ska jag göra mig klar för att pallra mig till jobbet slutar 18 idag så kanske kommer ett inlägg då.




Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.