Packa

Borde packa till idag och imorn!

*              TreSemmé
*                  Leggings
*           Strumpbyxor
*                Vita linnet
*                     Smink
*                  Vågtång
*            Knästrumpor
*                   Plånbok
* Kamera (full laddad)
*            Fyrverkerier
*                     Dricka
*          Party sakerna

Sen ska jag ta nova och gå till affären.

/Josefine

dagen innan

Sitter här med bebis, som väcker mig och sen när jag vaknar då ska hon sova! unge! .. Prata med Malou nyss hennes födelsedag ju :) Prata om bebisen ! så roligt. jag kan inte tänka mig att min Malou min "stora syster" ska ha barn :D Helt sjukt.
Nu sitter jag bara här, väntar i stort sätt på morgon dagen eller senare idag om jag skulle leka med älskling, fyrverkerier och alkohol inhandlat, bara en present för högst 50 kr till julklapps spelet också. vad ska man hitta på där då?, hmm ^^

Nej nu ska jag försöka hitta någon frukost att trycka i mig sen ringa och väcka älskling. han väckte ju faktis mig inatt.

/Josefine

Sugdag

Meningen att jag skulle till stan med Heidi idag, men har ingen hundvakt eller jag har en som sa idag och det var liksom lite för sent eftersom tåget går om 40 min typ, och då ska jag hinna till murklan och tillbaka till tåget. det är bara stressigt. så får sitta hemma själv idag och tråka! om jag inte tar med Nova till stan. men det känns läskigt!

/Josefine

Stan

Nu tänker jag åka med ett tåget in till uppsala handla lite, sen möta Lisa så ska vi äta och kanske kolla bio. iaf mysa lite på något mysigt ställe! sen blir det till Örbyhus så ska vi sova hos Ingela och vara barnvakt!

Nu väger Nova-Lee 2,5 kg, Tjockis! :P

/Josefine

möbeln

Möbeln blev det, Lisa och ja fixade oss hemma hos mig sen kom alexandra, vi drack lite och spela sen kom våran taxii chafför Waern och hämtade oss och sladdade på ica planen med beas lilla bil, bara för att lisa tyckte det va pisamt när hennes pappa gjorde det på dagen ^^ vi kom till madelene iaf och drack där med dom sen tog vi tåget till Tierp och till möbeln, det var roligt! så kvällen var lyckad och så sen kom Robins mamma och hämtade oss, så lisa,jag,robin,rickard och elin åkte med henne hem, så sov vi här.

/josefine

Möbeln ikväll

Ja det vart nästan en perfekt jul, lite tjaffs men sånt räknas inte! idag vakna jag med älskling fick åka med i hans lilla buss han köpt ! den var fräsig tyckte jag ! (: ialla för det priset. nu sitter jag bara här. har varit till affären och tagit ut pengar ska försöka få tag i biljett hajjarna nu :P sen får vi se vart allt leder. men det blir iaf Möbeln ikväll verkar som alla ska dit. Lite kul faktis! (:

Nej nu ska jag nog hoppa in i duschen medans jag väntar på Lisa Miskovski! <3


/Josefine

Bilder från jul



/Josefine

Julklappar

*Mjukisdress
*Underställ
*Presentkort på massage
*Vågtång
*Parfym
*Linne
*Stickad tunika
*Sport bh
*Pengar
*Morgonrock
*Spikmatta
*Klocka
*Vinglas
*TreSemmé (shampoo Å balsam)


Tror det var allt! jätte bra grejer. fick bara bra grejer :D
Bilder kommer senare när jag knäppt kort. blir snart. har en jobbig bebis just nu bara ^^

/Josefine

vänta

Jag hatar att vänta, bara för att jag är morgonpigg, fortfarande själv hemma :/ Man ska inte behöva vänta på alla på julafton!

God Jul

Ja idag är det Julafton och bebis biter mig överallt, och älskling lämna mig nyss så just nu sitter jag själv på julafton inte okej! Tim kommer runt elva och äter frukost med mig. mamma slutar jobba två då blir det mat, daniel kommer fem sex då är det paketöppning. Sen kommer älskling och hämtar mig (:

GODJUL

/tomtenissen

men vad har hänt?

Jag menar, jag brukar inte göra någonting bara säga att jag ska göra massor men nu har jag tilloch med hunnit och göra janssons nu är det bara cheese caken kvar! jag valde till och med dricka så hoppas bror kommer med den och formen till kakan :P så blir jag glad. sen kommer älskling hit :) saknar han nu :)

/tomtenissen

bilder

Just ja jag köpte mig ett pannband eller vad man ska kalla det i stan igår, sen mina vackra mozartkulor (:





/tomtenissen

duktig tjej

Nu har jag varit till affären och köpt nougat, så nu har jag gjort mozartkulor med. så nu är det bara janssons frestelse och cheese caken kvar :D duktig flicka. sen så står skinkan i ugnen med, men den ska snart ut och kylas ner . sen fixa det sista på den. städa undan lite tror jag (:

/tomtenissen

julskinka

Åh idag hade man fått peningar. (: lite rikare iaf. försöka spara lite. men just nu sitter jag med julskinkan i ugnen två jobbiga katter och en drömmande hund och funderar på vad jag ska dricka på juldagen less på vin! och öl sortimentet vill inte funka på systembolagets sida. så vet inte vad det blir att dricka.

Hjälp mig att komma på något gott man kan dricka.

/tomtenissen

baka

Nu har jag julhandlat och köpt alla julklappar. inte så bra grejer men det är iaf paket till alla, man tänker så bra grejer men hittar ingenting så blir bara skit, men men. Nu ska jag duscha och mysa med nova-lee i sängen, vill mysa med puppen men han tänker inte komma till mig :/ så får nöja mig med kuddarna och Lisa imorn :P hahha . illa, imorn blir det en tuff dag, Men tror jag gör mina limegodisar nu .

*Janssons frestelse
*Julskinkan
*Mozartkulor
*Cheesecake
*limegodisar

/tomtenissen

Köttbullar

Tänkte bara berätta att jag är grym, har till och med hunnit göra köttbullar nu sitter jag bara och väntar på tåget och lyssnar på party musik jag längtar till julafton och juldagen!

Och jag älskar min puppe! <3

/tomtenissen

Julhandla

Lämnade Nova-Lee till Bea så nu tänker jag ta tåget och åka in och möta bror min så ska vi julhandla lite mat och julklappar! så det är klart sen blir det att göra mat och baka till julafton! :)

/tomtenissen

polkagodisar

Gör Julgodis med mamma.

200 g Choklad
200 g Vit choklad
en påse polkagrisar

Smält chokladerna i omgånger och lägg på varandra och sedan på krossade polkagrisarna

easy och mums!

Sen ska jag mysa med älskling och Nova-lee så är det bara.

/tomtenissen

Sist men inte minst

Sista skoldagen! skönt (: blir att åka till restaurangen och städa upp efter ettorna som inte kan städa klart. usch! sen fika sen gå till högbergs och kolla på avslutningen som brukar suga. men men. sen hem och mysa med nova-lee och sen kommer förhoppningsvis älskling med! (:

/tomtenissen

Välkommen

Välkommen Nova-Lee till familjen! sötast ever (:

Nu kommer jag verkligen inte ha tid för något annat. nejdå.. haha

 



/tomtenissen

låt mig inte bara få sitta här

Nej nu ska jag ta mina ben och kila över till bror (: vi ska till sthlm och hänta nova :)

Igår vart det lilla julafton med robins släkt det var mys, men jag var så fruktanssvärt trött. men men sen idag ska vi till sthlm och ordna lite hemligheter :) avslöjjar sen när jag kommer hem.

/tomtenissen

18 år!

Nej jag vet inte, lite blande känslor faktis. Duger inte jag? tydligen inte, vet inte vad mer jag ska göra. jag försöker allt.

Nej skit i sånt där, orka trycka ner sig när man är arton! nej fan heller. Idag blir det kanske bowling eller julmiddag med robin, det beror på om han hör av sig.

Nu ska jag iaf hoppa i duschen och slänga iväg ett mess till min älskade bror!

/tomtenissen

kissnödig

Tur att man är kissnödig när man börjar skriva, har iaf varit i skolan idag och det var onödigt och det sög, men iaf duktigt gjort. skulle på Cikus idag och träffa Cecilia men så blev det inte :/ tråkigt.

Ska iaf gå och möta Lisa nu,

/tomtenissen

kallt, bara förnamnet.

När det blir så här kallt så fort, så hinner inte riktigt jag med att vänja mig så just nu när man går ut så fryser jag ihjäl ^^ haha men alla som känner mig vet att jag för det mesta fryser, jaja

Skolan idag, alkoholprov, lämnade uppsatsen, VG på provet. Bra gjort av mig (: sen servering hela dagen, buffé så gjorde istort sätt ingenting. bara latat och segat. sedan gick Sandra och jag till skolan för att göra två nationella i engelska det gick ju som det gick får iaf G . bra det. men jag fatta nada på första när man ska lyssna på ett jävla band där dom snackar massa gojja, man hörde ju ingenting så den gick väl inte så bra, men den andra kanske gick lite bättre iaf. Nej nu är det bara imorn kvar. Heldag med Pierre. sen är det bara komma till skolan på måndag och fika och prata lite. sen hem (: Jullov skönt det. nu är det bara en vecka kvar till julafton :) mysigt men hatar att vänta på att öppna julklappar det suger. undrar om jag ska kila till mamma jag har tråkigt.

Ska åka med Sandra och Magnus hem till min puppe när dom är redo, för magnus ska kolla på bilen .


/tomtenissen

glad om jag är glad.

Ja igår vart man lite trött och surig men sen blev allt bra och vi somna i bra tankar (: iaf jag, men det värmde.
du betyder väldigt mkt för mig, du är typ hela min värld.

Så idag blir det plugga mera på bussen har redan pluggat lite, sen skolan, serveringsprov, lämna in uppsatsen som jag inte kunde renskriva, sen två nationella efter serveringen. vilken dag. Nej nu ska jag kila och byta om till mjukiskläder och raggsockor!.


längtar efter helg.

/tomtenissen

Tjejnamn?

Ser ut som att det blir min på söndag om planerna går rätt! kom på ett bra tjejnamn nu (:

Lisa och jag gjorde lite impulsivt lek igår! klädde på oss för fullt och kasta oss ut i snön och gjorde snöänglar, åkte tefat, stjärtlapp och lekte loss oss. sen gick vi till affären köpte popcorn, glögg och julmust! det var vi värda. glöggen var jätte god faktis (: den ska jag köpa mer i år (:

Nej nu ska jag pallra mig till skolan för att sedan åka till min gamla skola och leka lite (:

/tomtenissen

min min min

Åkte till Tierp men där fanns det inga biljetter, dom var slut överallt. sugit! så bara köa då! haha . fan det är julafton nästa torsdag! Jag har inte köpt julklappar. hoppas jag får min lön nu iaf, annars blir jag less på det där stället. Hon kunde ju inte ens hälsa. uscha! men iaf. när kommer lisa ? jag har tråkigt. ska gå och duscha!

Just ja nästa helg åker jag till Gävle och kollar Cirkus med min man på Cecilia som ska ha en liten redovisning. kul! sen på lördag är det lilla julafton. det är mysigt.. Åh nu vill jag ha julafton. jag älskar julklappar.

På söndag kanske det blir min ! :D

/tomtenissen

tatuering

Jag kom på att jag har faktis inte lagt ut någon bild på min nya tatuering :P haha men jag får inte bra kort heller. så lisa får knäppa ett när hon kommer.

/tomtenissen

Vit Jul kanske?

Hemma från skolan idag, skottat snö och släppt ut brego så lekte lite med han, men han tror ju han är mini och kan hoppa hur som helst. men nej tack brego ditt berg! sen så som alla har sagt är det väl ingen nyhet med all snö vi har fått heller :D jippi. hoppas på mera. och en riktigt vit julafton! (: underbart.
Nu ska jag fixa till mig och klä på mig ordentligt förutom vantar för dom snodde brego och lekte med så dom är blöta! dra mig till tierp kolla om det finns några biljetter kvar! hoppas.

Sen ska lisa och jag plugga.

/Tomtenissen



fiiiirlåt gabi,hanna,lisa,alexandra

Oh hej, är ni här? hade glömt det.

I lördags lekte jag med alexandra och lisa tills på kvällen, skjutsade dom till Österby och jag åkte hem till robin, känner mig elak och som en dålig kompis, förlåt! :( ska ta igen mig, vet att vi inte träffats på länge, men det ska det bli ändring på. gjorde iaf inte mkt spelade lite tv-spel och sånt, sen sov vi, skönt att tagit det lugnt hela helgen! (:
I Söndags gjorde jag i stortsätt ingenting, åt pizza, umgicks med familjen försökte plugga sov.

Idag så har jag varit i serveringen var bara Sandra och jag, men gjorde ingenting för det fanns i stortsätt ingenting att göra. för det var så lugnt. Sen mötte jag lisa och alexandra för vi skulle köpa biljetter, men dom var slut, så provar imorn på ett annat ställe annars får vi köa. inge mer med det. Sen sket vi i träningen och mamma kom och hämta mig och jag tvättade bilen och vaxade den dessutom, mamma tittade på. och tvätta invändigt. sen har jag bara ätit tunnbrödsrulle och läst lite. nu ska jag försöka läsa mera. och skriva min uppsats om alkohol och medicin,

Nu ska jag kila.

/tomtenissen

Datamekaniker

Lisa och jag lekte nyss data mekaniker, eller jag iaf och lisa assisterade! gick fin fint. dataskärmen funkar inte kul! och nu funkar datorn prima iaf. den var "lite" dammig. :P höhö

Igår mös jag med puppen, tände ljus och kolla idol och åt och drack gott! Idag har jag sagt upp mig från mitt äckliga jobb! sköööönt. så nu kan man bara leva livet som arton igen! (: 

/Tomtenissen

Jultallrik

Idag har jag varit i skolan och jag var hovmästare så gjorde inte så mkt egentligen bara bossade och så! alltid bra :P Mamma och Igge var och åt med det var trevligt (: serverade dom lite julmat, sen när jag kom hem var jag helt slut åkte till puppen min och degat med han i soffan , nu är han ute och är duktig och springer medans jag sitter här för våran dator har packat ihop totalt! Glömde mobilen hemma med :P illa. men iaf. nu ska jag kila ner och lägga mig i badkaret sen imorn det köpa biljetter till juldagen! hoppas det finns kvar. annars ska jag kolla med Elin Eriksson om hon har sin till salu fortfarande ^^

/ Tomtenissen

nästa onsdag

Nej det var ju nästa onsdag det var att åka till örbyhusskola! jag var helt inställd på att det var idag, men skitsamma. just ja det är favorit josefines födelsedag idag! men jag har sagt att jag inte ska säga grattis hon kommer bli så arg. och så kommer hon tvinga mig säga grattis. men men skitsamma, just nu sitter Camilla och jag vid en varsin dator vid biblioteket och väntar på bättre tider. vi hade ju ingen engelska tydligen, men det gör ju ingenting. äta lite lunch sen om det är god mat !

nej nu ska jag ha bättre saker för mig. ps. skorna sitter bra ;)

/ Tomtenissen

Tomtenissen

Måste bara säga Godmorgon Hej !
Jag har fyllt på min mobil så nu kan jag nå folk och folk kan få svar som inte ringer .

Sen så är det så att jag ska till skolan på typ engelska, sen till örbyhus skola med Sandra och prata om våran linje typ tror jag. kommer ju bli intressant. sen tillbaka till skolan, sen leka med fislisa !

/ Tomtenissen

sug

Sitter på trafiken och ska göra prov, men bra att man får rätt lösenord :P
Nej idag blir det skolan, sen kanske leka med lisa! om hon vill (:

CIAO

Shoes

Skolan till två, sen åkte jag hem orkade inte träningen, skulle plugga massor men blev det så? nej självklart inte. sega på soffan, Lindii kom och vi cykla till affären där min snälla bror hämtade ut mina skor sen cyklade vi hem till lindii där vi kolla lite beck och färga hennes hår, sen körde dom hem mig, lindas mamma stackarn fick åka i morgonrock! haha kollat lite på ullared och så, sen kom mamma och bytte kanal. hoppas skorna duger se vad puppen säger!

Nej nu ska jag dö på soffan helt slut!

ärligt talat tror du jag bryr mig? du är bara pinsam och skrattretande. stackare. <3

CIAO

Look likes

Så här ser min dag ut !

* Skolan
* Prov
* Träning
* Äta
* Duscha
* Plugga
* Sova
* Skolan

Nej nu ska jag pallra mig ut till bussen, så jag inte missar den.

CIAO

pengar

Justja mina skor kom igår så nu är det bara att få pengar som gäller! sen så ska jag betala skorna, en biljett till juldagen sen julklappar. usch!

Vad ska man göra ikväll då ?

CIAO

Hangloose aka Heartbreak

Oj ja, det blev snabb dusch, lite mat och sen tåget med Heidi och karolina till älvkarleby för att förfesta hemma hos stina!, fixade klart oss, hann dricka några glas sedan bussen där vi mötte emma och jennifer med, sen tog vi bussen till gävle, där stina höll på kissa på sig för att hon har urinvägsinfektion stackarn, så hon lisa och karolina hoppa av jätte tidigt så vi åkte hela vägen till stan och dom kom senare. vi var på hangloose först där det inte var sånt drag, men vi drog vidare till heartbreak där det var lite mer drag, så det var en helt okej kväll, tills vi skulle hem, orka bråka och gnälla och tjaffsa så blev less och ringde och väckte puppen! tack älskling. nu har jag lovat att fira jul med han med (: <3

Nu sitter jag och väntar på puppen att han ska kränga klart decken, jag jobbar inte jag, bara så less just nu så orkar inte. jag är arton jag är fan inte tvungen att ha jobb nu!

CIAO

splittrad

Ska man vara hemma och ha fredagsmys med älskling? eller ska man åka in med brudarna och fira stina på hangloose ? åååh. splittrad, men som helst har jag inga pengar och inge busskort så blir väl hemma. men men. Försöker få tag på heidi men ingen som  svarar .

kanonkväll! not.

CIAO

Skor

Nu impuls handlade jag ett par skor på Have2have haha illa. så hoppas dom sitter bra och var värda det ! haha illa. se när jag ska betala dom då. om jag får några pengar vill säga!

CIAO

onsdag

Sitter i skolan, vi är just nu fem st i skolan, fyra som har matte och jag som sitter här och väntar på bättre tider, ska lämna min engelska bok gossip girl, inser att jag inte hinner läsa ut den så hyr about a boy iställe och läser lite och kollar på filmen !
Sen efter dom slutat med matten blir det engelska nationella! väldigt skojigt tycker jag (: not!

nördjossan, ja det är jag. nej nu ska jag leta upp någon gubbe i biblioteket.

Jag funderar även på att sluta skriva CIAO efter varje blogginlägg och skriva något annat, förslag?


CIAO så länge

3 timmar senare

Vart är min puppe?
Har iaf legat på soffan och kollat biggest loser, halv åtta hos mig och lite på mamma till en mördare ätit popcorn och druckit saft till det, Sen kom mamma med ingredienser så har nu bakat mig min chokladbrowniekladdkaka, med en massa choklad, :P så blir den med vaniljglass när min man kommer om han kommer.
Så har jag gjort matlåda till mamma och han (:

great work of me!

CIAO

V.I.P

Jag har ett ganska tråkigt och segt liv! vet ni det ? jag har inte så mkt att skriva om, förutom att träningen igår var bra! vi fick jobba lite, sen fick jag ont i benhinnorna, och idag så var jag dålig och skippa skolan, jag är lat, imorn blir det skolan och sen leka med alexandra! mums. undra vad vi ska hitta på? :P  Nej nu ska jag laga någon mat, lovade att göra matlåda till puppen! sen ska jag nog baka mig en chokladbrowniekladdkaka :D mums. och popcorn såklart! :D

CIAO 



Här får ni följa med bakom kulisserna med att jobba i butik samt utvecklingen av min bil som så småningom ska bli utställning. Och lite för mycket av mig! från mörka till positiva saker.